Áááááááááááááááá! Képtelenség visszaolvasni!
Megpróbáltam, de nem megy!
Mondjuk (Hál'Istennek) többnyire azt a témát taglalták még,a mihez én már nem igazán akarok hozzászólni. Mindenki leírt már mindent!
Nóri! Örülök, hogy beköszöntél! Gyere máskor is! Zugolvasni csak akkor ér, ha amúgy szívesen teszi azt az ember!
Farkas gyönyörűűűű!
Oda vagyok érte!!!!
Nyáron mostmár mehetnénk valami szadtéri koncertre! Nem???? Tarek is "nagy" lesz már a metal-hoz!!!!
Na????
Edus! Köszönöm a tökikről a képet!!!
Nagyon szépek!!! Milos asszem nem lesz olyan kis vékonyka, mint Zsig és Zsomb. Vagy eleinte ők is ilyen kis jó húsban lévő babák voltak????
Mailemet megkaptad? Majd várom a választ, ha időd engedi!
Zsófi! Tök jóóóó, hogy jobbak már az éjszakáitok! Hátha tényleg az esti étkezéssel van összefüggésben a dolog!?! Figyelj rá továbbra is!
Pocakod nagyon szép. Nem is nagy!
Samu és apa hasonlósága döbbenetes!!! Mintha tesók lennének. Ikrek...
Bogi! Jobbulást!!!!
Drukk, hogy mihamarabb jobban legyél és tudd szoptatni Balázskát.
Niki! Hát én totál kész vagyok!!!!!
Emma gyönyörűűűűséééééges!!!
Szebb mint pár hónapja volt itt élőben nálunk!
Tudom, hogy már mások is (májusos topikból) fenik rá a fogát, de ne feledd, hogy Tareké az elsőbbség!!! Mi stipi-stopiztuk le hamarabb!!!
Nelly! Szonja is nagyon szééép!!! Tarek ugyanígy négykézlábazik!
Autósülés ügyben nem tudok asjna segíteni. Én megvárom míg Tarek ülni tud és akkor veszünk majd. Ugyanígy vagyok az etetőszékkel is. Fene fog 30 ezret adni egy 100 felé dönthetőért! A tilt sajnálom. Mármint, hogy nem tudtok jönni!
Andi! Nekem továbbra is OK a márc. 8! Már alig várom! MajaJuliska nagyon komoly arcot tud vágni!
Igazi kis rosszcsont! A szemei olyan de olyan szépek!!!
És az állán az a "gödröcske"!!!
Marcsi! Ide írom... A GEKKO egy készségfejlesztő kurzus. Nem mintha Tareknek volna fejlesztésre szüksége, de mindenképpen érdekesnek tartom. Kíváncsi vagyok, hogy milyen "gyakorlatokat" végeztetnek a picikkel. Meg hát arra is, hogy mit szólnak hozzá - érzelmi, értelmi, mozgásbeli fejlettségéhez stb.
Lolónak nagy gratula a sok szóhoz. Ilyenkor olyan édok tudnak lenni, amikor elkezdenek dumálni!
Méhszájseb téren nincsen tapin Hál'Istennek!
Teri! Petra a kis mufurc!!!
Nem iiiiiiiissss! Olyan zabálnivaló husi pofija van!!! Azt aztán lehet puszilgatni!!! A szemei pedig olyan igézőek!
Kis szépség!!!:) A hátrafelé tolatás mint azt valaki már írta nem lustaság kérdése. Életkori sajátosság! De pl tarek nem igazán csinálta csak egy nagyon picit. Ő "hiretelen" indult meg előre!
Viki! Benit nem lehet nem dícsérni! Nagyon szép kisfiú! És képzeld! Amióta Tarek elkezdett kúszni, azóta a mi felsőtestünk is elkezdett izmosodni!
DE KOMOLYAAAAN!!!!
Zizi! Az te vagy azon a lovon??
Cica! Mindnet bele!!! Annácska csodaszép és te vagy neki a legtökéletesebb anya a világon!
Ediske! Visszaigazoltalak iwiw-en!
Jaja! Van egy pár közös ismerősünk! Legfőképpen zenészek!
Jól emlékszem, hogy a te párod viszont nem rock zenész, hanem klasszikus? Min is játszik??? Az én férjem basszusgitározik (
www.superbutt.net).
Nem is tudom ki kérdezte (Marcsi talán???) - hát valóban nem könnyű zenész férjjel az élet. Ha nem turné, akkor sima mezei hazai koncert, ha nem koncert, akkor stúdiózás, ha nem az, akkor szimpla próba stb stb stb.
De hát mit lehet tenni! Tudtam, hogy kihez megyek feleségül!
Elküldöm...