Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hú csajok nem hiszem,hogy annyira nyitva volna a méhszáj :shock: legalábbis nem hiszem,hogy akkor hazaengedett volna.Én inkább arra gondolok,hogy mondjuk 1-2 újnyira van nyitva és ahogy ott befér az ujja,akkor érzi a fejét,mert ugye az meg nagyon leszállt a helyére és be van illeszkedve. :? Na én valahogy így értelmeztem a dolgot és nagyon remélem kb ez az igazság,mert bevallom én bizony meg nem mertem kérdezniu,mert ha nekem mondd valamit,akkor az pszihésen tuti úgy hat rám,hogy bepánikolok és meg is szülök.Így inkább nem gondolok erre. :lol: Mintha ez így menne. :lol: Amúgy nem volt választásom,aludnom kellett egy órát kajacsinálás után,mert egyszerűen kidőltem. :roll:

Virág!

Jajj de jó,hogy írtál,ne tünedezz el ,mert neked is fontos minket tájékoztatni. :wink: Nagyon örülök,hogy minden ok és annak is,hogy bírsz enni.Az álmosság az szörnyű,az nekem is brutális volt az első trimeszterben.Aludj csak ,a szervezeted tudja mi kell neki most. :wink:

Juci!

De jó,hogy ilyen hamar kész lesz a ház.Milyen lesz a színe? Mi is most színeztettük át,mert szigetelve lett a nyár végén.A konyhabútor miatt irígy vagyok.Nekünk nem volt rá,így kaptam egy nagyon olcsót,hogy legyen valami címszóval,de ha visszamegyek melózni,akkor kocsit és utána konyhabútort cserélünk.Erre vágyom igazán.Egy szép praktikus és jól felszerelt konyhára. :roll: :wink:

Momo!

Szerintem ahoz képest,hogy szinte teljesen egyedül neveled Mishalt így is elég sok mindenben tartod magad férjed elvárásaihoz,szokásaihoz.De nagyon jól fogalmaztál,szerintem is Mishal egy nagyon toleráns és sokrétűen tájékozott és jártas emberke lesz két külön kultúrában.Ami meg az ünnepeket illeti,szerintem ez a mai világban egyébként is inkább a szokásról szól,nem vballási indíttatásról,mármint a mi húsvétunkra,karácsonyunkra gondolok.Én pl elmondom Bálintnak mi az adventi készülődés,meg mi is valójában a húsvét,de sem az én családom,férjem,sem az ismerőseim nem vallási oldalról fogják meg ezt,csupán tradíció szemszögből és az együtt a család oldalról.De nem is baj,ez így van jól,így kerek.Ami a körülmetélést illeti, :( hát értelek,hogy halogatod. :? Bár ki tudja,jobb talán korábban. :roll: Na majd tudod te. :wink:

Éva!

Ugye jól értem amit a dokim mond? Ugye nem úgy tudja megfogni a fejét,hogy annyira ki vagyok nyílva? :? Mondjuk van egy olyan érzésem,hogy ez a gyerek akkora és olyan erős,hogy ha ki akarna jönni és megpattanna a burok és elfolyna a víz,akkor ki is jönne.Nem érdekelné,kifér e,vagy kinyílt e a méhszáj!! :lol: Szerintem ő kitépné magát. :lol:

ÚGYHOGY NAGYON SZORÍTSATOK TOVÁBBRA IS A HÉTFŐHÖZ! ÉN MEG KEZDEK LAZÍTANI!!!! LASSÚ ÉS LUSTA IS VAGYOK, ÉS AZ ORROM IS ELÉG KRUMLI MA! :lol: NEM SZÜLÜNK MEG ELŐBB,MERT FÉLÜNK,HOGY NEM ÉRÜNK BE!!! eZT MAGAMNAK ÍRTAM!!! :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jövök mostanában minden nap.
A férjem beteg és itthon van így nem jutok gép elé, abban az időben amikor jönni szoktam. estére meg már csak olvasni van erőm de írni nincs.

Utólag Kívánok Mindem Ágnesnek kicsinek és nagynak nagyon boldog névnapot!

Anubias
Hát hatalmas a pocid és nekem nem úgy tűnik alig fér már el a nem is kicsi Domunik. Nagyon kíváncsi leszek mekkora lesz.
Bálintnak jobbulást és vigyázz magadra nehogy elkapd te is, ez most kicsit sem lenne jó neked!

Virág
Örülök, hogy jól vagy és megszűnt a barnázás.:)
Csak éhes vagy vagy már enni is tudsz úgy hogy bent is marad?

Csné
Sok erőt neked és légy ügyes a későbbilekben ha már Erik is veletek lesz.

Kicsi
Nagyon szépen haladtok a házzal, ügyes vagy.
Remélem Dudi már sokkal jobban van.
A lépcsőt lezáró kihúzható roló nekem nem tűnik túl masszívnak.Anyánál ugyan nem bolti, de valami hasonló dolgot csináltak a tesómék a lépcsőt elkeríteni és Áron elég hamar rájött hogy lehet ennek ellenére felmenni e lépcsőn.

Titi
Tudom, hogy nagyon aggódsz, de hidd el nem lesz semmi baj, nagyon sok kislánynak állapítják ezt meg és semmi teendő nincs általában vele szépen kinövik fél éves korukra.

Momo
Nagyon sajnállak, hogy nem sikerül az alvás továbbra sem Mishalnak napközben.
A tesóval kapcsolatban, meg én szerintem Mishalnak is jót tenne ha lenne, úgyhogy hajrá, ha van rá lehetőségetek és mind a ketten szeretnétek.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Eszter!

Halali vagy! :lol: Valahogy csak kibirja odabenn,de ha nagyon ki akar jonni :?: :!: :idea:
Karacsonyt,husvetot mi se vallasi alapon unneplunk..bar ha valaki hallana(na,jo helyre irom,most forogni fog par embernek a szeme) hogy nalunk annyibol fog allni a husvet hogy eldugdosok tojasokat,csokikat,es nekik majd meg kell keresni a kertben,biztos huledezne.
Karacsony..meghat a telapo Rudolf renszarvassal story lesz+a szeretet unnepe.

Virag!
Nem te irtal viragrol,hanem anno en irtam valami tavaszi viragrol,es Agi emlekeztetett ra. :lol:
ORulok,hogy jobban vagy,es tudsz enni. ALudj ha kell!

Verzsike!

Koszi a honlapot.

Joccakat nektek!
SIkerult elaludnia magatol,bar elotte voltunk setalni,jatszott a szomszed cicaval(kergette :lol: ).
Van egy nagyon jo fej majdnem perzsa fekete cica itt a szembeszomszednal,csak a novenyeimnek nem fog jot tenni.Mindenki azt hiszi,hogy a mienk,allandoan itt van.

Mai nap jo hire,hogy a ceg akitol a konyhasom rendelte a munkapultot beleegyezett abba,hogy kifizeti a teljes munkapult arat(mivel egy reszen elter egy kicsit a szin)karterites gyanant.


KIcsi!

Bocs,elfelejtettem megkoszonni az oltasi tervet. Figyelj,most akkor ha beadatom a baranyhimlo ellenit,akkor 8 hetig nem lehet a 15 honapost beadatni?Nekem a dokino kb . 4 hetet mondott csak.Mert igy a 18 honapos oltasa is elcsuszik.
Vagy legyen meg elobb a 15 honapos,a franc se tudja mar. :roll:

Bufo!

Merre vagy?

Rimar!

Nem mostansag mesz dokihoz? Hozol ultrahang kepet?

Puszi
momo35
 
 

 
 

Bufo!

Na,kozben irtal te is. Csak nehogy a gyerkocok is elkapjak a parodtol! Szerintem is jot tenne neki egy teso...majd elvalik.
Puszi
momo35
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés Eszternek!

Nem biztos, hogy kinyílt a méhszáj. Tudni kellene, hogy mit írt.
Első szülőnek úgy kezdődik a szülés, hogy kinyílik a méhszáj és a vége felé rövidül a méhnyak. Többedszer szülőnek elöbb teljesen megrövidül a méhnyak és utána kezd nyílni. Szóval lehet egy nagyon megrövidült méhnyak, szinte zárt méhszájjal, de a baba fejének a körvonalát tökéletesen lehet tapintani.
Szerintem ne izgulj, ha az orvosod nem teszi! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Itt vagyunk ám mi is, csak képtelen vagyok jönni. No meg a kedvem sem túl jó sajnos, egész nap be se kapcsoltam a gépet.

A kisasszony most aludt el, de még csak a pihenőszékben, nagyon nehéz volt elaltatni, a kiságyban nem volt hajlandó. Szerintem érzi rajtam a feszültséget, amit nagyon nem akarok.

Hajnalban fogom felragasztani a vizeletgyűjtő zacskót, ma már csináltam egy próbát, akkor sikerült, csak a bébi nem tűrte magán, nagyon ficánkolt. Kíváncsi vagyok, mindezt hajnalban hosszú távon hogy fogja bírni. Félek, hogy úgy fel fogom kelteni vele, hogy nem fog visszaaludni, pedig mostanában olyan szépen bealszik cicin.

Momo, igen, emlékszem, hogy nektek is volt, és végül most hogyan álltok vele?
Most úgy döntöttem, hogy elviszem még egy UH-ra, több szem többet lát. A védőnénink ajánlott egy magánrendelőt itt Lőrincen, 6.000 Ft, gondolom így azért alaposabban megnézik, vagy legalábbis elmagyaráznak majd mindent.

Évi, igen, én is gondoltam a Cerazette-re, úgyhogy abba is hagyom. 1 havi adagot szedtem be, csak félek, nehogy nagy gondot okozzak odabent magamnak.
Dani amúgy is azóta békén hagy, mármint ugye nem tudja, hogy szedem, és azt mondja, majd áprilistól szexelünk, addig semmi.
Szóval most abba is hagyom, energiánk sem nagyon volna együtt lenni. Mire ágyba kerülünk, addigra olyan kómásak vagyunk.

Juci, nagyon szépen haladtok a házzal! Tényleg rohamtempóban! Annyira kíváncsi vagyok, milyen lesz, biztos gyönyörű! Remélem, majd eljutunk hozzátok is egy talira.

Tényleg, lányok, én annyit filózom rajta, csak el kellene tolni ezt a nálunk lévő talit tavaszra, amikor már kint lehetünk a szabadban. Akkor remélem, már mindenki makk egészséges lesz, és talán több időnk lesz egymásra. Mert most mindenki lót-fut, meg ez a jó kis influenza is... ez a tél már csak ilyen. De ha kibújuk a sok rügyecske a fán, szerintem valahogy az ember még könnyebben is mozdul.
Szóval én amondó vagyok, Virághoz időzítsünk, és fixáljunk le egy szombati vagy vasárnapi délután, és gyerkőcökkel együtt talizzunk nálunk!

Virág, mikor jösz legközelebb haza? Évi tegnap azt mondta nekem, hogy áprilisban töltesz itthon huzamosabb időt. Nem tudod még véletlen, mikor kb? Hogy tudjunk egy dátumot kinézni, így akkor már most el kezdhet mindenki ahhoz idomulni.
De örülök neki, hogy jól vagy, és semmi barnázás nincs már! És hogy jó az étvágyad is?! Szuper! Éva mesélte, hogy nagyon lefogytál, úgyhogy a plusz kilók is jöhetnek, igaz? :)

Megyek, a kisasszonyt még bevarázsolom az ágyába, és aztán van kb 2-2,5 órám, mert rendszeresen 3-kor felkel, aztán 6-kor, mintha kis csecsemő volna, szépen 3 óránként kel enni.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Eszter! De jó, hogy sikerült a gyerekorvos, így már Bálintkát viheted is most hozzá?
Már csak 5 napot kell kibírnod! Most aztán már tényleg tessék pihenni!

Momo! Mikor jön a férjed és mennyi időre? Lesz esély akoor egy tesóra? Azért nrm irigyelnélek, egx örökmozgó mellé egy nagy pocak, majd egy bébi…
Ne aggódj, 4 évesen majd az óvónénik már elaltatják Mishalt! Hagyott tegnap aludni egy kicsit?

Kicsi! Nagyon szupi oldalt találtál. Dudi hogy van? Látta már azóta a dokinéni?
Örülök, hogy végül nem mondtál le a konyháról, amíg itt laktok, végig bántad volna.
Semmi gond nem volt az oltással, kaptunk sinlacot remélem szeretni fogja Babó. Csak előbb megesszük amit tőled kaptunk.
Nagyon aranyos lehetett Dudi a sétával. Biztos hatott még rá z újdonság varázsa és azért volt olyan jó kislány.
Vettetek kádat?Lesz fürdőszoba fent is és lent is?

Éva! Annyira sajnálom, hogy nem érsz rá pénteken, de máskor ha ráérsz, eljöhetnétek hozzánk Balázskával, mert ha kiköltöztök, utána már úgyse mozdulsz olyan könnyen.
Igazad van, tényleg nem parázok már annyit, de ehelyett folyamatosan bújom a netet, hogy mit lehet enni, mit kell már csinálnia Babónak, stb… a lakás meg folyton úgy néz ki mint a csatatér.

Virág! Örülök, hogy bejelentkeztél és minden rendben, azért jöhetnékl sűrűbben is… Pocidon látszik már? Ha igen, akkor kérünk széepn fotót.

Zsuzsa! Már azt hittem valami baj van és azért nem jössz! Hogy sikerült Dávid szülinapja?

Titi! Ma adjátok le a vizeletet? Mikorra lesz eredméyn? Biztosan nincs semmi gond. Egész nap 3 óránlént esztek folyamatosan? Jó fáradt lehetsz.

Tegnap megkérdeztem a doktor bácsinkat a választható védőoltásokról és azt mondta, hogy a teljesen egészséges babáknak ő csak az agyhártyagyulladás ellenit ajánlja, azt is 1 éves korban. Rákérdeztem a bárányhimlősre és arra azt mondta, hogy egyenlőre oylan az oltóanyag, hogy 10 gyerekből 1-nél nagyon heves reakciót vált ki, ezek a gyerekek sokszor kórházba kerülnek, volt már intenzíves gyereke is. Ezért ő nem szívesen adja be.

Gyöngyi! Mikor tudtok jönni holnap délután? Ti jöttök legmesszebbről, szerintem hozzátok igazodunk.

Zsuzsa, Titi! Ti tudtok jönni? Azt hiszem a többiek mindenki írt, hogy jön-e vagy se. Kicsi! Szerinted meggyógyul addig Dudi?

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!
A holnap nekem sajnos ugrott, tuti nem tudok menni.
Azért érezzétek jól magatokat!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok,

Önző leszek és csak azért jöttem, hogy feldobjak két képet nektek!!!

Mancikám ma fél éves!


és már ilyet tudunk:
Kép

na, meg ilyet is! Evés közben aludni... :D
Kép

Erzsike,
nekem a holnap nagyon nem jó délután, úgyhogy nagyon köszönöm, hogy felajánlottad hogy elviszel, de sajnos nem élek vele. Holnap még be kell fejezni a dolgokat itthon, mert szombaton már jön Erik.

puszi,
majd jövök, de szerintem csak holnap, mert ma megyünk délután énekre...

Juci,
király a honlap amit küldtél, jól elvoltam vele én is este :D
Tényleg nagyon egyszerű volt, valahogy nem jöttem rá, hogy az oválisra kell rákattintani. Talán mert kiszúrta a szemem az oldal közepén?! :roll: :lol:
csné
 
 


Sziasztok!

Csak néhány sor, mert le fog merülni a noti, és a kábelt csak este hozza haza a párom.
Nekem a 4 óra lenne a legjobb, mert a csajok 3- kor kellnek, vagy előbb, és én 20-30 perc alatt (remélem ) ott vagyok.
A Sára még nincs teljesen jól, de ma már másodszor alszik, és bízom benne holnapra jól lesz. Valósznűleg csak a Sárát viszem, vagy ha ő nincs jól akkor a Rezit. (Na persze még anyóssal is meg kell beszélnem de tuti vigyázz rájuk ha kell) Tényleg én gyerekek nélkül is bemehetek?
Este tuti jövök, addig írjátok meg, hogy ti jöttök-e,vagy hogy legyen. Nektek mikor lenne jó? Nem kell lefoglalni a játszót előtte?
Sok puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Azért lesz tali, vagy mindenki lemondja?
Többiek, hogy döntötök. A végén csak Erzsike, Brimo, és én megyünk. :( :(
Momo!
Nincs kedved elugrani a Lurdyba holnap Mishallal?
Juci!
Dudi jobban van? Gyertek már ti is, mert megint nem találkozunk.
Sziszike!
Ti jöttök? Akkor végre találkozhatnánk


Na mostmár tényleg megyek, és addig írjátok meg hogy legyen a holnap.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 



Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Húú, Mesi!
Ez nem semmi... Ágika lassan feláll!!! :D Nagyon édes!!!
csné
 
 


Sziasztok!!!

Mesi, csudaügyes Ágika! Már ilyeneket csinál???!!!

Lányok, Mesi, Ági, 6 hónaposan már kúsznak a picik?

Ági is milyen szépen ül! De édes, Istenem!!! És hogy néz!

Mi is mennénk a talira, nagyon-nagyon, de anyukám bejelentkezett holnapra, és 5 körül itt vannak tesómmal, aztán jön két vendégünk is, ami most így marhára jól fog elsülni. :(
Szóval mi sajnos itthon fogunk ücsörögni, várni őket. Délelőtt pedig babamasszázsra megyünk, így az az időszak is ugrott.

Nem tudom, mintha nem akarna nekünk ez a tali összejönni! :( Azért is írtam, hogy szerintem már most fixáljunk egy tavaszit!

Virág, ha jösz, tényleg írd meg kérlek, mikor jösz haza Miskolcra. Ja, és a könyvet jól megbeszéltük... Daninak 5-én van a szülinapja, addigra már tuti nem érne ide. :( Annyira sajnálom pedig.

Én sikerrel jártam hajnalban, levettem tőle a pisit, nagyon ügyes volt a kisasszony. Szerencsére nem zavarta, visszaaludt rögtön hami után. Persze pelusozás közben volt nagy ordítás, nagyon evett volna őnagysága. Amúgy így fél 5-kor kelt fel, hogy éjfélkor még fenn volt.

Erzsike, igen, 3 óránként, egy evés marad ki hajnalban, a lefekvés után. Akkor általában 5 órát alszik, vagyis kb 6 órát kibír evés nélkül.
Én is kérdeztem a védőnéninket, nekem azt mondta, most beszéljem meg a 3. hós oltásnál a doki nénivel az agyhártyagyulladás elleni oltást, elvileg az 2 alkalmas, és egymás után beadhatná. Mármint a 4. hósnál, és utána valamikor. Nem is hallottam, hogy mások 1 évesen adják be?!

Na megyek, a bébike ébredezik a délutáni alvásból... olyan jó, ilyenkor tudok vele aludni, ma is kb 1/4 3-tól alszik! :) Én is aludtam 1,5 órát vele!

KépKép
titi_27
 
 


Upsz, Virág, nem Miskolcot akartam írni... hanem Magyarországra... ebből is látszik, milyen honvágyam van! :)

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!

mesi csatlakozom ágihoz tényleg lassan feláll a kiscsaj és olyan tüneményes ahogy probálkozik!

ági ti már igy csücsültök?zabálnivalo!

titi jajj ezer bocsánat ne haragudj ugy szégyelem most magam tökre kiment a könyv a fejemböl!ne haragudj kérlek!
éva jol mondta áprilisba megyünk haza csak még nem tudom mi hogy lesz!mert április 5-6 esküvöre megyünk igy egy hétvége kilöve aztán meg szeretném ha összejönne a keresztelö és végre chiara keresztanyuja lehetnék de majd ügyeskedem valahogy!vagy elöbb megyek haza mint a férjem vagy maradok még!már beszélgettünk erröl csak még nem tudjuk mi hogy legyen!de mindenképp tudatom veletek!

eszter merre vagy?én vagyok figyelmetlen vagy ma még tényleg nem jelentkeztél be?

folyt köv.

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


sziasztok!

mesi csatlakozom ágihoz tényleg lassan feláll a kiscsaj és olyan tüneményes ahogy probálkozik!

ági ti már igy csücsültök?zabálnivalo!

titi jajj ezer bocsánat ne haragudj ugy szégyelem most magam tökre kiment a könyv a fejemböl!ne haragudj kérlek!
éva jol mondta áprilisba megyünk haza csak még nem tudom mi hogy lesz!mert április 5-6 esküvöre megyünk igy egy hétvége kilöve aztán meg szeretném ha összejönne a keresztelö és végre chiara keresztanyuja lehetnék de majd ügyeskedem valahogy!vagy elöbb megyek haza mint a férjem vagy maradok még!már beszélgettünk erröl csak még nem tudjuk mi hogy legyen!de mindenképp tudatom veletek!

eszter merre vagy?én vagyok figyelmetlen vagy ma még tényleg nem jelentkeztél be?

folyt köv.

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


ez hülye miért küldi el kétszer?pedig csak egyet kattintottam

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


na folytatom csak nem tudom kinek mit akartam irni!sokan kérdeztétek hogy étvágy van vagy eszem is!hát folyamatosan kajálok!

titi dehogy vagyok lefogyva,nagyon keveset fogytam és hát nem szabad tulzásba esni a kilokkal:)

verzsike hát most épp ezen aggodok mert még nem érzem nem látom hogy elkezdett volna nöni a hasam!és parázok hogy mi van ha baj van mert ugy tudom második babánál már ilyenkor kéne szoritani legalább a naciknak!
na meg amin aggodok csajok adjatok tanácsot!multhét hétfön voltam uh-n és azt irta ki a gép hogy 7 plusz 2 nap aztán szerdán meg azt hogy 7 plusz 3 nap!ez hogy lehet és hol a kedd ami közte volt?most tök félek!mi van ha megy el a baba és azért volt kevesebb?ááá tök nem vagyok normális ne haragudjatok hogy most csak magamrol irtam de most csak ezen jár az agyam!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok,

Aki fenn van a BabaWiw-en légyszi szavazzon Livikémre!!! Most raktam fel. :)

http://babacsalad.hu/szepsegverseny/jel ... allas.html

Aki akar, szerintem regisztrálhat is :D

Köszi
csné
 
 


Virág!

Most csak ennyira futja ! ÉLETJEL! :lol:

Figyu,azt a számot,amit a gép mér azért ne vedd 100 %-nak,az csak egy közelítő adat,főleg 2 nap difivel,az semmi,ha 1 napot téved.1-2 hetet is tévedhet majd a későbbiekben.Sőt az első időkben is komoly eltérés van a méretek közt,hogy kinél mekkora a petezsák és hasonlók,úgyhogy ne agyalj ezen.Mikor kell legközelebb menni.A jövő héten ugye? Na az már itt is van mindjárt. :wink:

Amúgy délután azt hittem szülök, a tegnap estéről már nem is beszélve, a filmet négykézlább popsiringatva bírtam csak nézni,aztán elmúlt,csakúgy mint délután.De az estétől félek,mert minden este jóslóim vannak és egyre kellemetlenebb. :(

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


ági szavaztam:)

eszter köszi hogy bejelentkeztél na meg hogy nyugtatsz:)
hétfön megyek 11-re dokihoz vagyis megyünk mert apa vett ki direkt szabit hogy jöhessen:) ugyhogy remélem addigra meglesz dominik hogy ne én értesüljek utoljára,jajj nem elöbb hanem hétfön 11 ig mert remélem azért ezt a hetet már kibirja!de még mindig nem irtad le mi van akkor ha természetesen kell szülni?ugye akkor sem lenne semmi bajod?aggodom ám érted és inkább a hétföi csasziba reménykedem!

rimar,anita,régiancsi,zsepy merre vannak?tud valaki valamit roluk?

azt hittem hogy rimar most hogy ujra babát vár jön többet remélem minden oké velük

nekem anita is nagyon hiányzik olyan jo lenne már egy kis hir roluk!

puszii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!

Bocsi,de elkerülte a figyelmemet a kérdés.Sajnos természetes úton Domi nem férne ki belőlem,mert nagyobb a buksija is,meg ő maga is és úgy járnánk mint Bálintkával,aki beszorult és vákummal kellett kivenni,mert már nem lehetett császározni.Ezért nem szeretném,ha beindulna,mert félek,hogy nem érek be időbe és ő is beszorul,amiből sajna baj is lehet ám.De persze garancia semmire sincs,az is lehet,hogy kiférne,szóval kb dióhéjban ennyi.Nagyon drukkolok nektek a hétfői UH-hoz!


Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter igy már értem meg hát a "betegséged" miatt sem tanácsos a természetes ugye?vagy rosszul gondolom?hát remélem mostmár nagyon hogy domika kibirja ezt a három napot a pocidba!puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Igen a betegségeim miatt sem volna jó dolog az erőlködés nekem,de azt gondolom,ha egyébként egy kisebb babab volna,akkor azért a doki szerint megpróbálhatnám megszülni,de így semmiképp.De így legalább biztos nem lesz komplikáció Domival,mint anno Bálinttal,amikor szegénykémnek romlott a szívhangja,mert nem fért már se ki se be. :( Ettől nagyon félnék most is,így jobb lesz nekem is lelkileg,de ennek ellenére azért van bennem félsz a csaszival kapcsolatban,de hát valahogy ki kell jönnie. :lol:

Kép

Kép
anubias
 
 




Virág, Brimo,
Nagyon köszönjük a szavazást :)
Ha ráértek, elméletileg minden órában lehet :roll: :oops:
csné
 
 


Eszter hát nem tudom hogy a beszorulás okozta e bálintnál de nálunk is lassul a szivecske pedig nimrod még el se indult!na mindegy nem parázok!domoka megvárja szépen hétföt és jönni fog akkor!

Ági oksi!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Látom egyre többen mondjátok le a talit. Lehet el kellene tolni néhány nappal?
Sajnos mi se javulunk,sőt. A végén még nem merem itthon hagyni, és én se jutok el. Most este kihányt mindent. Azt a keveset is amit ma evet. Végül elvittem a dokihoz, mert nem lett jobban a délutáni alvás után se. Olyan volt mint egy fadarab,csak feküdt a melkasomon. Aztán kúpot adtam be neki, mert szinte már inni se hajlandó, a sziruptól meg undorodik. A kúptól jobban is lett egy óra múlva, és játszott is, de a fürdés előtt megint nyűgőske lett. Aztán az esti kakaóját amint megitta már hallottam, hogy liftezik a gyomra, és oldalra fordítottam, és pufffff már minden ki is jött belőlle. Most alszik a srágám, de biztos nehéz éjszakánk lesz.
Azért holnap még jövök délelőtt vagy telcsizek a tali miatt, de nem szívesen hagynám így magára.
Szerdán márt hányt egszer, és a doki azt mondta, hogy ne erőltessem az evést, mert meghallgatta, és azt mondta, hogy tele van váladékkal. Azt biztos lenyeli és attól rossz a pocija (na meg a gyógyszertől). Nagyon csúnyán köhög is. Marad az orrcseppezés, nehogy a fülére húzódjon.
Ez a tél tényleg iszonyú.

Erzsike!
Merre vagy? Mi lesz így a talival? Annyira mennék :cry: :cry: , de nem merek. Majd meglátom, hogy alakul a holnap. Ha tényleg jobban lesz a Sára akkor elugrok.

Eszter!
Nagyon izgalmas napok elé nézel. Holnap akkor már befektetnek a kórházba?

Mesi!
Tényleg nagyon ügyes Ágika! Nemsokára szaladgálhatsz utánna.

Ági!
Én még nem szavaztam Livire, de nemsokára regisztrálok, és akkor szavazok. Milyen ügyesen ül már. Mire tényleg sikerül taliznunk, már menni fog.

Titi!
Még mindig nem sikerült a ruhákat kiválogatnom, pedig már lassan kinövitek. Majd osszekapom magam, és a jövöhéten kiválogatom.

Mennem kell, a ház romokban. Most is megy a mosógép. még a párnámat is ki kell mosni, meg a lepedőt, na meg a pizsim. Arra ment a legtöbb. De azért még megpróbálok jönni.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Óóó, Gyöngyikém, rémesen hangzik! Én biztos meg fogok bolondulni, amikor először lesz beteg a picur.
Szegénykém, még most kezdesz neki mosni, és mégis jösz közénk?! :) De ari vagy!

A talit én is nagyon sajnálom, mennék én is, de rémesen dugig vagyunk programokkal, ez a hét rémálom!
Lányok, ha jövő hétre tesszük át, akkor szívesen elmegyünk mi is!!! Feltéve, ha valaki fel tud venni bennünket.
Nekünk is jó volna a Lurdy, de akár nálunk is talizhatunk!!! Én csak azért gondoltam a tavaszt, mert úgy kint kényelmesebb volna.
Ha tényleg ilyen kevesen tudtok menni, tényleg nem volna jobb a jövő hét?

Képzeljétek, a kismanó alszik! :) Most aludt el, úgyhogy gyorsan megyek is zuhizni!

Virág, semmi gond a könyv miatt!!! A tavaszt meg már nagyon várom, majd megbeszéljük az időpontot, csak összejöjjön!!! De jó lesz, akkor már talán lesz pocid is?! :)

Ági, nagyon boldog 6. hófordulót!!! (Nekünk ma van a 3.! :lol: )

Na, még gyorsan dobok néhány képet az én kis pufók kiscsajomról, aztán futok is...

Kép

Kép

Kép

Gyöngyikém, Ti ezt az autósülést meddig használtátok? Mert nagyon-nagyon szuper még mindig, csak azért kérdem, hogy készüljünk anyagilag... Ti amúgy milyet vettetek utána? Az, amit mutattál, annyira szuper!!! Felvilágosítanál, ha megkérnélek rá, hogy a következő az kb meddig lesz jó neki?

KépKép
titi_27
 
 


titi jajj istenem de édes ugy megszeretgetném kis szépség!na majd áprilisba!akkor asszem a kisbabáitokat egy kicsit elkényeztetem jo?
jaja addigra már kell pocinak lenni!:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Anna hajnalra belázasodott, így mi sem megyünk.
38.6 a láza, nagyon nyűgős, nehéz napnak nézek ma elibe, így ne haragudjatok, hogy nem reagálok senkinek.

Nálunk is lehetne a tali.
A kertben már lehet sztem játszani, a héten még a nap is süt.:)
Olyan jó volt kimenni és látni a virágaim is bújnak már ki.

Puszi

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Úgy látom sajna ez a tali ugrott :cry: .
Azért jövő héten ugye bepóroljuk? Csak légyszi ne pénteken, mert akkor már nem leszünk itthon.
Puszi
verzsike
 
 


VErzsike: ha jobban vagyunk hétvégére, gyertek át hozzánk jövőhét elején.
Majd írok, most megyünk dokihoz.

Puszi mindenkinek.

Sajnálom a mai talit, mert jó lett vlna, de nem szeretnék senkit se megfertőzni, nem tudom a lázon kívül bújkál-e benne valami.
Igyekszem lányok a gyógyításban és, ha van kedvetek és jól vagyunk, jövőhét elején lehetne egy találkozó.

Kép
sziszike1000
 
 


Képzeljétek regel hívtam a dokit , majd ügyeletbe adtad csak időpontot, ami nemis nálunk van, de nem ez bosszant, hanem közölték, akkor mehetünk, ha a láza lement, mert lázas gyerekkel ne közlekedjek...hogy gondolják énsem értem, mert konkrétan ez a gondom egy kúp kellett volna csak...:(

Letuszkoltam neki egy negyed gyógyszert, mivel a szirupot kiköpte, hogy igyon is könyörögni kell.:(
Hétfő reggelre megyünk dokihoz, végül nem jutottam el,,mert közölték nagyon sok a fertőző és a másik két egészségeset ugye nem hozom.:(
Annyira bosszant.:(

Enni nem akar és félek, hogy kimarja a pociját a gyógyszer:(

Nem egyszerű, egész nap rajtam csüng és nem akar még ürödni vagy wcre sem elengedni.

Ennyit rólunk, remélem a homeopátia elég lesz...Apis mellafica 15 CH -gyosan kialakuló láz, szúró, égő fájdalaommal a dorokban. A beteg nem szomjas, hidegre enyhülnek fájdalmai.
Ezt adom most neki fél óránként.

Zsoltinak a homogene 9 nagyon bevált: torokgyulladásra, garathurutra..piros volt a torka és antibiotikum helyett adtam neki. Úgy örülök, hogy bevállt.:)

titi: nagyon szép a lánykád és milyen kerek a pofija, látszik anya nem éhezteti! :wink:

Kép
sziszike1000
 
 


Kép
verzsike
 
 


Sziasztok!

Ági! Nagyon ügyes Lívike, hogy már egyedül tud ülni.

Mesi! Ágika is extra ügyes, nagyon kinyomja már magát, ebből hamarosan felállás lesz. Mi volt a pszichológusnál? Javul már valamit Zsoltika vagy még sokszor kell mennetek?

Titi! Milyen volt a babamasszázs? Most tanultad? Mi azért kapjuk 1 évesen, mert a doki azt mondta bőven ráér akkor és ha elmúlt 1 éves akkor már csak egy oltás kell, nem 2.
Nagyon tündéri Szandika.

Virág! Az az egy nap eltérés semmi az uh-n. Nekem a 8. hónapban a doki végignézette tételesen az összeset, mert nem tudta miért ilyen nagy Babó. Volt olyan, hogy 3 hét különbséggel voltam uh-n, a papírokon meg 5 héttel idősebbenk jelezte a babát mint 3 hete. Úgyhogy aggodalomra semmi ok, főleg hogy még iylen pici, nagyon könnyű elnézni.

Eszter! Ugye jól vagy!? Voltatok a kórházban?

Gyöngyi! Nagyon rosszul van Rezi? Vagy jót tett neki, hogy hazajött az oviból előbb?

Minden kis betegnek mielőbbi gyógyulást!!!!!!
verzsike
 
 


De béna vagyok.. A képet elküldtem mielőtt bemásoltam volna a szöveget...
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!
Titi!!
Ha lesz tali mi fel tudunk ám venni mert ha jól emlékszem te valahol erre laksz kispesten :?: :?:
Befértek hozzánk!
Majd megbeszéljük!
Szép hétvégét mindenkinek! :lol: :lol:

brimo
 
 


Sziasztok!

Bocsi,de nincs erőm írni,mert elkaptam az influenzát,úgyhogy most már azért is drukkoljatok,hogy meggyógyuljak hétfőre! :(

Ági!

Bocsi,csak egy gyors kérdés! Amit hoztál nekem hintőport az a köldökcsonkra van?

Amúgy látogatási tilalom van a kórházban! :cry: Nem tudom mi jön még! Lehet,hogy szülni is egyedül kell!!! :cry:

Puszi

ESZTER

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter,
igen köldökcsonkra van az a hintőpor!
csné
 
 


Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!
Lassan mindenki elkap valamit. Nem igaz, máskor nem emlékszem, hogy ennyien lettek volna betegek a környezetünkben.

Eszter!
Istenem kúráld magad. Nagyon nehéz lehet most neked. Ezek az utolsó napok amúgy is nehezek, hát még betegen. Akkor mi lesz, ha nem gyógyulsz meg addig?

Verzsike!
Meg se köszöntem, hogy visszahívtál. Szóval: köszike, pont akkor vittem a Rezit aludni.
Szerencsére a láza lement délután, de estére megint 38 fölé ment. Ő elég jól viseli, főleg, mert ilyenkor azt nézhet a Dvd-n amit akar. Ma csak 3x néztük meg az egyik Barbis mesét.


A Sára is jobban van, mert ma délután mér végre evett. Igaz este nagyon nehezen tudtam elaltatni. Teljesen kivagyok. Tegnap egész délután a Sára volt a kezemben. Ma délután a Reivel kellett ülnöm, hasonlóan mint Sziszike. Nem akkor jutok ki a wc-re amikor akarok. Mondtam is a páromnak, hogy holnap remélem nem vele kell ülnöm egész délután :lol: :lol:
Szerencsére anyósom jött, és segített befejezni a takarítást. Olyan rosszul is éreztem magam, mert engem a Rezi nem engedett el, anyósom meg közben porszívozott, én meg ültem, és néztem.

Sziszike!
Akkor nektek is jó napotok volt. Nálunk is a Rezinek csak láz van, na meg egy kis orrfolyás.
Vigyázz a fiukra, nehogy ők is elkapják.

Titi!
kicsibébi tényleg zabálnivaló. Olyan jó kis husos. Nálunk a Rezi volt ilyen. Most meg olyan kis vékonyka.
A hordozót talán 6 hónapos korig használtuk, és valahogy nyáron vettük új ülést, mikor olaszba mentünk. Majd megkeresem a Brendon honlapon, hogy mi a neve, de azt használhatjátok szerintem akár 2-3 éves korig is.

Holnap megint suliba kell mennem, mert még 4 órát leadnak bérszámfejtést.
Koda!
merre vagy? Remélem nincs baj?

Zsuzsa!
Fiuk is betegek lettek, azért nem jössz?


Mennem kell, mert még hajat kell mosnom, de lehet reggelre hagyom.
Holnap este jövök!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Verzsike!

Igaz 1 nap késéssel, de NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KíVÁNUNK
Volt meglepi, vagy majd hétvégén tartjátok?
Majd gyere mesélni!

Jó éjt mindenkinek!
Én szerintem ma sem fogok sokat aludni. A Sára már 3x felsírt, pedig fél óráj alszik. Kicsi neki a kiságy, mert úgy dobálja magát, és az igazat megvalva, 3 éjszaka velünk alszik a nagyágyba. Nem mert a kiságyban hagyni, mivel hányt, és féltem nehogy éjszaka is történjen valami amit én nem hallok meg.

Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Gyongyi! Orulok, hogy jobban vannak a lányok, remálhetöleg tudsz aludni is. Tegnap lehettett valami a levegőben, Babó is vagy 10-szer felkelt, pedig csaqk 1-szer szokott, mikor hamizik.
De aranyos vagy, hogy eszedbe jutott a szülinapom :lol: . A férjem meglepibol eljott délben a mhelyről és hozott nekem virágot meg tortát (tortát még az együtt töltött 9 év alatt sose kaptam tőle, azt mindig csak Kecsin). Aztán délután meghívott pizzázni, Babó nagyon ari volt, aludt a babakocsiban.

Eszter! Vigyázz nagyon magadra!

Holnap mentünk volna anyyósomékhoz, de telefonált délután, hogy beteg az unokaöcsénk, így nem mentünk, hanem hazajöttünk Kecskemétre.
Lehet Babó is beteg lesz, nagyon csúnyán köhögött a kocsiban, meg a szemei is nagyon vörödek. Azért remélem nem lesz semmi komoly.

Jó éjt!
verzsike
 
 


Erzsike: nagyon boldog születésnapot!!!!

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Csináljunk egy nyílvános, szüli és névnap táblázatot!!!!
Please!!!!

Olyan jó lenne.:)

Anna mais 39fokos lázzal nyitott hajnalban:(

Majd, ha lesz egy kis időm mesélek.

puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Drága Erzsike:)

Születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok az egész családom nevében:) Most jutottam ide, hogy köszöntselek, mert reggel még bírok valamit csinálni, de délután.........

Kép

Nálunk is kitört a betegség, már több mint 1 hete.......Ma reggelre Bence is elkezdte.....pedig eddig ő legalább jól volt......


Puszi mindenkinek



_________________

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Erzsike!

Én is nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked! :D Drukkolok,hogy ne legyen beteg Babó!

Ági!

Jajj köszi,hogy válaszoltál,mert amíg bent leszek addíg váltja ki apa majd ezeket a kütyüket és akkor azt nem is veszek.Mégegyszer köszi! :wink:

Minden kis és nagy betegnek mielőbbi gyógyulást kívánok!Én továbbra is kúrálom magam ahogy csak tudom!!! :roll:

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jó reggelt lányok!

Mi már fenn vagyunk fél 8-tól, próbáltam visszaaltatni, mostanra aludt el, de csak kint a nappaliban a járókában, így én sem tudok már sajnos aludni. Pedig már tiszta zombi vagyok, a tegnapi nap katasztofális volt.

Reggel voltunk babamasszázson, ami 4 alkalmas, a védőnői szolgálaton tartja egy védőnéni, de reggel 9-re kell menni sajnos. Tegnap annyira álmos volt a kisasszony, hogy végig nyüszizte az egészet. Aztán hazafelé a babakocsiban végig aludt. Így persze a délután alvás elmaradt, én meg jó fáradt voltam. Ezt megtetézve vendégeink jöttem este, meg anya is hugival, szóval nagyon zajos volt a tegnapi nap.
Őszintén, valahogy hangyányi kedvem nincs most ehhez, anyukám tudom, jót akar, de mindig próbálja az emberre a saját akaratát ráerőltetni. Meg akarja mondani, mit hogy csináljak, és simán ő akar rendelkezni a mi lakásunkban.
Na, én persze mindig megmondom a magamét neki (nem úgy mint Dani az övéinek), amitől letörik a szarva, de hamar megenyhül ám.
Szóval a hétvége most ilyen szülős lesz...

Tegnap meg lett a vizelet eredményünk, és negatív. Doktornénink kontrollt tanácsol, így fel hívom ezt a lőrinci magánrendelőt és kérek időpontot. Annyira szeretném, ha azt mondanák, hogy nem is látnak semmiféle eltérést!

Lányok, szerintem jobb volt ez így, hogy elmaradt a tegnapi tali. Ennyi beteg baba mellett alig tudott volna tényleg valaki elmenni, meg csak az hiányzik, hogy valamit összeszedjenek az egészségesek. Ki tudja, hányan viszik el betegen a gyerkőcöket ilyen helyre.

Brimo, de aranyos vagy, igen, Kispesten lakunk, az nagyon szupi lenne, ha fel tudnál venni bennünket.
Megbeszélünk egy következő alkalmat?

Akkor dobom én a kérdést...

Szerda délutáni tali? Sajnos nekem a többi nap nagyon zsufi, emiatt a babamasszázs miatt, aztán miskolci vendégeink jönnek, meg Eszterhez is szeretnék bemenni, ha már nem lesz látogatási tilalom.
Szóval ki mit szól ehhez a naphoz?

Gyöngyikém, de drága vagy! Ha megtennéd, hogy megkeresed az üléseteket, az szuper volna! Annyira tetszett, amikor mutattad! Na, és akkor még van egy kis időnk megvenni, látod, a bébike még jól elfér benne.
Igen, emlékszem rá, hogy Sárababa milyen kis husis volt, és most tényleg olyan kis törékeny szépség. Így megnyúlt... én is remélem, hogy nem lesz mindig ilyen duci, de most úgy vagyok vele, hogy így szerintem jobb. Jobban merem gyöntölni, meg olyan jó így fogdosni, játszadozni vele. Őszintén, imádom a hurkáit! :)

Erzsike, na, akkor ezt az oltást én is megkérdem, 4-én jön a 3. hósra a doktornénink. Én is szeretném beadatni neki.
Jut eszembe, hogy sikerült az almaevészet? Adtatok már neki azóta?

Kis betegeink, nektek gyors gyógyulást kívánok, az anyukátoknak pedig sok-sok türelmet, és energiát!!!

Most futok is, sajnálom, hogy nem tudtam bővebben írni, de igyekszem kihasználni, amíg a kisasszony alukál.

És így zárszónak...

nekem lesül a bőr a képemről, amiért nem köszöntöttem fel az Ágiainkat, most pedig Erzsike, őszintén írom, nekem fogalmam sem volt róla, hogy tegnap volt a szülinapod. Én annyira bamba vagyok, mióta Dani a férjem, azóta nem névnapozunk, állítólag a németek nem ünneplik, és azóta a szülinapok terén is sokkal hanyagabb vagyok.

De így most én is szeretnék Neked Erzsike nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánni!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: