Sziasztok Lányok!
Eszterxx, látod-látod, maradtál volna a Jánosban
, ott tuti szülőszobák vannak, dec. 6-án adták át őket. Senki mellett nem kell vajúdnod, csak Te, a páros és a szülésznő van a szobában, és a babát sem viszik el a megszületése után, hanem ott rakják rendbe a szemed láttára. És a szobák szerintem szuperek, igazi szobák és nem egy kórházi valami.
Beöntés-borotválás:
a Jánosban sem kötelező a beöntés, de a szülésznő ajánlotta, hogy a babó ne a kaki kellős közepébe huppanjon bele. Jó-jó, hajtogatják a lepedőket a dologra, ha besikerül, de az mégis jobb, hogy nem a sz...t kell takargatni. Beöntés után meg elmész kétszer wc-re, kitisztulsz, a beleknek is jobb.
A Jánosban a borotválást a szülésznő csinálja, és megkérte a kismamikat, hogy ha eddig nem borotválták magukat, akkor most ne is kezdjék el, mert sokkal rosszabb nekik úgy borotválni, hogy itt-ott szálak és csomók vannak, mint szépen egyszerre lehúzni. Magamon tapasztaltam, hogy már nem érek el bizonyos pontokat, úgyhogy hallgatok a szülésznőre, és igyekszem nem gondot okozni neki. Egyébként a higiénia miatt borotválnak, és a gátseb ellátása, varrása miatt. Lehet, hogy nekem nem is lesz ilyenre szükségem
, mert 5-én megyek az ideggyógyászatra a derekam miatt, állásfoglalást kell kérnem, hogy szülhetek-e rendesen a sérveim miatt
, és kaphatok egyáltalán érzéstelenítőt a gerincembe hamár császáros leszek, mert ha nem, akkor altatnak
. Azt nagyon nem szeretném, hogy ne legyek teljes tudatomban jelen a gyerekem világrajöttekor
.
TALI:
És a szokásos, ilyetén formájában véglegesnek szánt feliratkozás az estre
1. Mpatr és Znikusz
2. Pepike és (pocaklakó)
3. Linocs (kicsit késni fogok)
4. Kikó
Ildi