Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ
dezsina

((((((Estike))))))
"Az élet túl becses ahhoz, semhogy tartalmatlanul, cél nélkül, üresen, szeretet, és végső soron remény nélkül éljünk."

Lanyané: tudod, az az igazság, hogy muszáj erősnek lenni, hiszen nő vagyok, s mindent meg fogok tenni azért, hogy ismét siker legyen. Hiszen egy nő két dologért tud harcolni keményen:
"Hogy legyen gyereke, vagy hogy ne legyen" - én az első tábort erősítem, ahogy itt MINDENKI!
Bármennyire is fáj szívemnek az, amit ki kellett állni eddig, tudom, ránk is vár egy babó az út végén!
Hatalmas megpróbáltatás volt az Istentől a tragédia, de sikerült talpraállni, sikerült szeretettel békességben elbúcsúzni, és úgy érzem szívemben, lelkemben, emiatt kiérdemeljük a csodát ismételten! :roll:

Jujj de bölcs vagyok ma.. :oops:

Pandus: irgum-burgum.. :wink: Hogy vagy? Pocak? Jóslófájások? Dorka sokat mocorog még? :wink:

Kedves Tesztelő Hölgyemények!
ET+9 napnál korábban tilos tesztelnyi :wink: :lol:

Mindenkinek BABARAGACS!!

++++++++++++++++++++++++++++
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Bella!
Lanyané neve alatt ott van,hogy óbuda :D

Hát,nem tudom van-e valami ezen a teszten.Inkább csak azt látom,hogy hol kellene lennie a csíknak.Csak próbálok bízni tovább...

Dezsi!
laptatős!
...most jól írtam 8)
Vendég

DEZSI: HURRÁ LAPTETŐ!!

Kép
kis-csillag
Tököl

nyulasz sajna.én amióta terhes vagyok a kocsikámat ideiglenesen ki is vonattuk a forgalombol,beraktuk a garázsba így nem kell rá kötelezőt,sújadót fizetni,ha meg nagyon mennék ellopom apa verdáját,de mindenhova eggyütt megyünk.
bella igen óbuda kaszásdűlő,flórián környéke.
dezsi szerencséd van :D
estike sajnálom,de ne add fel :!:

lanyané

Kis-csillag!
Tényleg nagyon bölcs vagy ma :lol:
Ma már et+10 nap van. :(
Vendég

Nyulasz: 3as ikrek nem lesznek!
Kérlek, türelem :roll: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis nagyon felnézek rád :!: én azt szoktam hinni erős vagyok,de szerintem én már rég összeszakadtam volna,csak csodállak és tisztellek,nagyon sok sok puszi,egy szelet sütid dobhatnál ide is :D

lanyané

nyulaszka ne parázzz má :D be fog az a halovány csík erősödni,nyuggggi

lanyané

Lanyané: elfogyott, ma csinálok talán újra..
Kérlek, ennyire ne dícsérj.. :oops:
Mi eldöntöttük, hogy addig nem adjuk fel, míg élünk..

Kép
kis-csillag
Tököl

ja,mintha pár napja pont én mondtam volna ezt Estikének.Istenem,milyen könnyű másnak tanácsot adni...
Vendég

[quote="nyulasz"]j írta:nyulasza,mintha pár napja pont én mondtam volna ezt Estikének.Istenem,milyen könnyű másnak tanácsot adni...

Hidd el - nem könnyű, de kell :roll:
Nekem nem könnyű.. :cry:

Szép napot Mindenkinek - szólít a kötelesség :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Lanyané,
és Békás hegy felőli oldal:)
Vendég

és született budakalászi leány vagyok :D

lanyané

Nyulasz!
Laptatő :shock: :?: Már megint vizszintesben vagy :?: :lol:
Szerintem is nehéz még tanáncsot adni is, mert tartani kell a másikban a lelket :roll: :!:
dezsina

Lányok!
Csak egy kérdés:
mikor teszteljek? ET+hanyadik nap. Én nem bírok még 9 napot várni. Még nem vagyok hisztis állapotban, sőt jól viselem (relative) a várakozást... :? 8)
dezsina

dezsi szerintem a 10.napon de tudod én sem vagyok nagy tudós :D de szerintem mint nyulaszéknak lehellet halványan vagy erősen(mint nekem :wink: )ott lesz az a csík :wink:

lanyané

Dezsi: 9. nap előtt semmi képpen se!

Utána sem szabad letörni! Lányok! Sosem szabad feladni!
Mindig bízni kell!

Mai menü:
- zöldborsóleves nokedlivel
- petrezselymes krumpli rántott sajttal..

Ki kér? :wink: :lol: :D :lol: :wink:
Vitamin- és természetesen fehérjedús :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Csajok,csináltam egy clearblue tesztet,tök negatív.(reggeli pisiből)
Ezen nincs halvány,meg mintha ott lenne...Nega.
És ez a teszt bármilyen kis HCG-t kimutat. :cry:
Vendég

Nyulasz!
na-na!!!!nem letörni,hanem még remélni!!!!!Bízni!!!!!!!nekem a clearblue teszt anno nem vált be,míg a olcsó teszt pozitív volt addig ez a blue nega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(50-es érzékenységű nem?)
én még akkor is szorítok nagyon neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem szabad feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kis jöhet!én ma karfiollevest tervezek Apa azt mondta tegyek bele csirkeaprólékot de én nem akarok csak úgy simán tejfölösen egy kis galuskával(én is minden levesbe szaggatok szerintem tök jót tesz a leveseknek)
Nyulasz bazzeg ne már,a halovány csíkosat tedd már fel had né meg,amúgy volt hogy hajnali pisiből nagyon erőss voltam reggeliből sokkal halványabb na most nálad még gyenge a hcg most soxorozódik,hány órás pisi volt :?: nyugi mááááááár annyira tudom hogy terhes vagy :wink: kisnyuszkák lesznek

lanyané

nyulasz hülye vagyok előbb kellett volna felajánlanom a tesztet még póstán feladhattam volna,de még az exxpresz is több mint 1 nap.nekem nagyon bevált ez a teszt onnan van ahonnan a csibe szállit :D a bossnyák térről,nekem is totál pozitív lett,az egyik ismerősömék babát terveztek aztán viccből adtam neki egyet,hogy ez egy pozitív,meg se jött neki a következő mensese, 7 hetes terhes,adtam a lombikos barátnőmnek akit az 1 inszemnél ismertem meg és eggyütt haladtunk mindvégig eggyszerre volt az első lombikunk,neki nem sikerált(mert akkor még nem adtam neki :lol: de most odaadtam neki tegnap volt a fagyis beültije és remélem sikerül neki.

lanyané

jó fejek vagytok,de nem tudom feltenni a tesztet.Nem azt írtam,hogy halvány pozitív,hanem azt,hogy mintha látni vélnék valami kis haloványkát,amit csak mi nők látunk.Hát ebből sem ugrott be senkinek,ha csak mi látjuk,az csupán pszichés vonal?
A clearblue nem 50-es,nincs rajta hányas,de szó szerint azt írja,hogy bármilyen kevés hcg-t kimutat.

Majd a következőnél beszerzek a csodatesztekből,mára Csibe is felajánlotta,hogy fussunk össze,és ad,de mostmár mindegy,legközelebb okosabb leszek,és nem sokkolom magam 25-ös tesztekkel,csak 10-sel.

A pisi reggel 6-kor "készült",de gondolom a HCG nem párolog el belőle...

Dezsikém!
Leghamarabb et+9.nap lehetséges,hogy kimutassa,legalábbis ezt mondják.Én nem bírnám tovább annál,de ha erős vagy,akkor legyen mondjuk et+11.
Drukkok mennek tovább!!!!
Ja,tényleg megint elírtam,pedig még konkrétan figyeltem is,hogy laptető legyen ott.Persze fekve.Most ülve írok,talán kevesebb hibával. :wink:
Vendég

Nyulasz!
Clearblue szerintem 25ös. No para. Holnap igazi halvány lesz! :!:
és különben is ha ez tök nega volt, tehát nem tudtál beleképzelni semmit, akkkor a másik csak csak jobb volt! Nem is értem, hogyan lehetsz meg 10es teszt nélkül. :roll: Clearblue egy nagy szar. nekem a kettőbabósat olyan halványan mutatta, hogy alig láttam... (mondjuk lehet, hogy azért mert ugye meg sem maradtak)
Szóval még nem feladni és vetess az uraddal hazafele egy 10es Qupidót!!!

Lányok!
köszi a tippeket! igyekszem megtartani.
dezsina

Érdekes dolgot találtam,lehet,hogy Vikinek lesz igaza:
Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Medi-lab: 20

Dezsi!
Mostmár tényleg nem tudom mit gondoljak.De hidd el,a reggeli sem halvány.Csak azo a kontrollcsík át tud szivárogni vagy mi.
Holnap reggel megcsinálom a maradék lillyt,aztán meglátjuk.Lehet,hogy holnap elugrok egy tesztért.Egy 10-ért.Bár nem tudom errefelé lehet-e kapni olyat valahol.
Vendég

Dezsi!
Mostmár tényleg nem tudom mit gondoljak.De hidd el,a reggeli sem halvány.Csak azo a kontrollcsík át tud szivárogni vagy mi.
Holnap reggel megcsinálom a maradék lillyt,aztán meglátjuk.Lehet,hogy holnap elugrok egy tesztért.Egy 10-ért.Bár nem tudom errefelé lehet-e kapni olyat valahol.
Vendég

Dezsi!
Vendég

Esküszöm nem a laptetőre fáj a fogam,totál behülyült a babanet,az előbb azt írta ki,hogy "nincsenek fórumok" :shock:
Vendég

[/quote]100 egységtől mutatja ki a terhességet, akkor nagy valószínűséggel tévesen negatív eredményt kaphatsz a terhesség korai szakaszában. Ebben a korai szakaszban a tesztek általában nem azonnal jelzik a második csíkot, általános tapasztalat a teherbe esett kismamáktól, hogy a tesztelés után fél órával, vagy akár 1 órával látnak csak egy halvány csíkot!

Ha negatív az eredmény, még ne add fel a küzdelmet, hanem ismételd meg a tesztelést pár nap múlva. Lehet, hogy később ágyazódott be a baba a pocakodba, és később mutatja ki a teszt az eredményt.
[quote]
írta:
...érdekes,hogy a Mamaneten ezt írják,mert mindenki óva int a fél óra múlva előbújó halvány csíkocskától.Mindenesetre bíztató.
Vendég

Meghülyült a babanet. :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Nyulasz!
én is olvastam ezeket a cikkeket! Ezek adtak erőt nekem is... és nem tudod letagadni de a laptetőre gyúrsz :!: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Nyulasz,
A Clear Blue 50-es ez tutira tudom!!!
Vendég

Szia Pandácska!
még egyben :?: :lol:
dezsina

Nyulasz!
Azt a Lillyt nem ismerem, de nem tud az átszivárogni szerintem...
Holnap a 10-es kimutatja!
dezsina

nyulasz az eszed tokja szivárgott át,szerintem nem mered elhinnnni hogy ultahalovány csíkot látsz :D nehogymár a végén add fel,ottlesz és kész,tiszta ideg vagyok már én is alig várom a hplnapi tesztedet.
dezsi jól tetszik lenni :?:
pandus voltál a ctg.-n :?: :lol:

lanyané

Akkor ez egy nagy átvágás,mi az,hogy ez a teszt a legdrágább,1600 Ft,meg ráírják,hogy akármilyen keveset kimutat :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Dezsi,
Hát amint látod :wink:

Lanyané,
Voltam, minden rendben van :D

Nyulasz,
A csinos külsejét kell megfizetni annak a tesztnek, és nem a tudását.
Vendég

Telefonáltam. Reggel nézték őket, akkor 2 volt, aki megindult :oops: Remélem, holnapra többen összekapják magukat. Mégiscsak javítaná az esélyeinket...Drukkoljatok, lécci, nagyon ránk fér.
allegrobarbaro

Alle,
Drukk a petikéknek++++++++
Kép
Vendég

pandus akkor jó! :D
alle nyugi minden renben lesz,nekem a 14ből kettő maradt amit a pociban nevelgetek,amikor betelcsiztem,hogy egy sem mardt fagyinak elkámpicsorodtam de apa azt mondta minek elég nekünk a kettő,nagy mágus az uram igaza is lett,ő azt mondta végig tudta ikrek lesz(mondjuk mikor kiderült jól beparázott,azóta meg ő a legboldogabb)most azt mondja két punás lesz :lol: mondtam jó :lol: szóval nyugi elindulnak,benned lesznek,minden okes,pihikézzz nyugi

lanyané

Kis hol a rántott sajtom :D :D :D :?: :?: :?:
apa spenótot két tojcival,de vettem még gombát is csinálok gombapaprikást,telljesen kész vagyok,a lakást nyalom egész nap meg főzőcskézek :lol: :lol:

lanyané

Alle!
Gratulálok! Látod, Lanyané-nak is sikerült a kettőből kettő :wink:
dezsina

Pandus, köszi

Lanyané, neked is :) Mondjuk ha ők ketten megtapadnának, kiegyeznék a helyzettel. De mikor mondták, hogy ketten van egyelőre, azon kezdtem el parázni, hogy úristen, csak legyen kiket visszaültetni....
allegrobarbaro

Drukk Alle!Sima vagy ICSI?

Pandus!
Az jó,hogy a külsejét kell megfizetni,de nem járni akarok vele... :evil: :evil:
Különbenis menjmászülni!!!!!!
Vendég

Dezsikém,melyik lesz végül a nagy nap?
Én nem akarlak buzdítani semmire,de ha ilyen csoda tesztjeim lennének,bizony már a 9.nap tesztelnék! (na jó,amúgy is)
Vendég

Nyulasz, nem tudom...annyira ledöbbentem, meg sem kérdeztem :oops:
allegrobarbaro

Alle!
A párod eredménye milyen?Jó?
Vendég

Igazából nála volt a nagyobb probléma . Az utolsó eredményében 8,2 M/ml volt a mozgó spermaszám, összesen 44 M/ml
allegrobarbaro

Úgy érzem mindjárt bepisilek,mondjuk szinte egész nap,de most nem mehetek sehova,mert közeleg a laptető,és még véletlen sem akarok pont a budin ülni akkor. :mrgreen:

Kéne keresnem valami jó nagy képet,azzal már biztos új oldalt kezdene. :roll:
na jó,bízzuk a véletlenre...
Vendég

Oligozoospermia a diagnózisa
allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?