Új privát üzeneted érkezett!

Enikő, Zozo: higyjétek el, én sem bébiétellel kezdtem a hozzátápit, hanem reszelgettem az almát, de Réka nem ette,így maradt a bébikaja.De szerintem abban sincs semmi rossz!
Amúgy Réka is a 3-4 féle bébikaja melett,amit hajlandó megenni, eszi azt amit mi is!

Kép
gyanixi

Hali.

Bea, nincs mit. :) Én most mérges vagyok, mert a Szélkakasban ma ígéretük ellenére nem vették fel a telefont, de engem nagyon érdekelne, hogy milyen étkek lesznek.

Szilcsi, igen, én vagyok az az 1%, akinek nem volt teje, vagyis ami volt, az kb. semmire sem volt elég. Ezalatt értsd azt, hogy amit le tudtam fejni a semmiszopi (egy ideig mértem ugyanis) után, abból egy hét alatt gyűlt össze egy evésre való mennyiség. Így a kezdetek óta kapott pótlást, vagyis inkább kizárólag tápszert. Meg a bnőm egy időben adott át anyatejet.
Hallod-e, nagyon fiús arcocskája van már most Lalinak.

Szandra, én még nem voltam a Holdfényben, de talán jövőre. Mondjuk ma felhívtam őket kíváncsiságból, és kiderült, hogy ők szerdán is féláron étkeztetnek, hátha valaki kedvet kap hozzájuk.

Anett, kell asztalt foglaltatni, de mint feljebb olvasható, a Holdfénybe csütörtökre délután már nem volt hely.

Enikő, hogy te miket tudsz... Nálunk miattam esnénk ki a keretből úgy alapból, arról nem is beszélve, hogy csak egy gyerek van. :D
A házidokira gondolok, hogy írtad, hogy váltottatok, ez érdekelne, hogy kiről kire és miért...
Babakajára Peti a tökéletes cáfolat, neki mindegy, hogy bolti vagy saját, csak megehesse. Ma az egy üveg öthós kortól adható kaja után lenyomott némi tésztát marhapörivel és leöblítette 1 dl tápival.
Isten éltessen sokáig!!!

Zitaa, dr. H. állítólag csak akkor jó, ha egyékbént minden OK az eredményeddel. A GDM-esekkel nem valami szívélyes állítólag, én dr. Cs-nél voltam, nem bántam meg.

Kármen, Milumil3 már mehetne Norbinak, abból egy doboz 1900 Ft körül van, én újabban DM-es sajátmárkásat veszek, Peti azt is megissza (nagy szó, mert pl. a Bebára anno fanyalgott), ebből egy doboz 1200 Ft-ba kerül. Nekünk elég sokáig elég...
Szerintem a babatejben kevesebb a vitamin és az ásványi anyag, mint a tápiban, na meg szebben hangzik.

Dancsi, szerintem a tápi abból jobb, hogy laktat. Míg a sima tej Petinek nem volna elég, a tápival jól elvan. De tény, hogy összetétel szempontjából dettó tej, habár a bnőm lánya a sima tejet nem tolerálja, de a tápszert (nem HA) igen.
A szopi kontra tüdőszűrőt én sem értem, képzelheted az egyik ottani félőrült dolgozó közölte az egyik ismerősömmel, hogyha rajta múlik, ő egy nap háromszor is leszűrheti...ezek után szoptatás mellett vajon mit mondana?

Zseibi, most esett le, képzeld van egy kolléganőm, az idősebb lányát Zsófinak, a kisebbiket pedig Lilinek hívják. :)
Szerintem jól döntöttél suli terén, nem hiszem, hogy a presztízs sokat fog számítani a későbbiekben. A menő suliknak is van hibás outputja. :o

Zituska, sajnálom. :( Én őszintén szólva nagyon ellene vagyok ennek a tilalomnak. Főleg, hogy egy ismerősöm mesélte, hogy a főnöke ordítva beszélt vele a telefonban, mert nem megy be ügyelni 40 fokos lázzal. Szóval az egészséges hozzátartozót kitiltják, míg a beteg dolgozó lefertőzi az összes beteget. No comment.

Ha már doki: aki Sikonál szült és magánba járt hozzá, dobjon már egy privit a tarifákkal. Még nem aktuális, de furdall a kíváncsiság. Ti. ha babás lennék vagy őt, vagy valamelyik fiatal doktornőt választanám, mert nem feltétlen szeretném ketteskét is csaszival szülni.

Macsek, Peti a 2006-os és a 2007-es Szilvesztert is átaludta... :o És van egy olyan érzésem, hogy az ideinél is így lesz. :)

Zozo, Milupából a Milumil3-as az banános, ha jól emlékszem!

Bibi, értem. Én talán egyszer vezettem arra...nekem meg ismeretlen. Mondjuk egyszer átvitt az oktatóm Hmvhelyre is, na ott teljesen elveszettnek éreztem magam.

Ági és
KépKép
exdeus

Klzsuzsi!Légyszi nekem is küld el a táblázatot!petro_anett@freemail.hu a címem! Köszi!

Exi!Én nem is a holdfénybe akartam menni, én Szeged Étterem párti vagyok,imádom a kajájukat,meg a halászcsárdákat de azt most nem kívánom!
20140113113746

Dancsi:

Hehehe:) Érdekes ez a tüdőszűrős dolog:) De ha anyatejet szeretnél eladni, akkor meg KÖTELEZŐ! Még ha pár hetes is a babód. KI érti ezt?
Nekem anno fogröntgennél akartak aláíratni egy 600 oldalas nyilatkozatot, hogy milyen veszélyeknek teszem ki a gyerekem.
Köv. gyerek, köv. szoptatás,sajna köv röntgen, akkor meg semmi..

Enikő: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Tudjátok, hogy a bölcsödei jelentkezéseket már nem a bölcsödeigazgatóságon regisztrálják? A Hajlat utcai bölcsibe kell menni.

Nina
nina74

Sziasztok.
Először is a gyerkőcök kajájához szólnék hozzá. Az én lányomnál sztem nincs válogatósabb. Vivi picikorában, csak a sütőtüküs és a csirke almás bébiételt ette, + nagy könyörgések árán az almát. Aztán gondolt egyet kb 9 hósan és a húsi levest is ette. Mikor 1 éves lett, csak virslit, husilevest, túró rudit és danoninót evett. Én is kétségbe voltam esve, de a dokinő mondta, ha rátudom szedni egy kis krumplira is, akkor gyakorlatilag megkapja az összes tápamyagot ami kell neki. Bölcsivel én is így jártam. Ott szinte mindent evett, itthon szinte semmit. aztán ahogy nőtt megváltozott. Mostmár rendesen eszik, persze nem viszi túlzásba, de minden ételt megkóstol. Sztem ne aggódjatok, csak arra figyeljetek, hogy minden vitamint megkapjon, és az az igazság, hogy a bébiételben elvileg minden tápanyag megvan. Ez igazából csak anyagilag megterhelő. A lényeg, hogy egyen !!!

Torkos csütörtökről annyit, hogy mi tutkó megyünk, este 7kor, apa addig melózik.
Most mennem kell
Sziasztok

Kép
Kép
szandra29

Hali! :)
Még 1-ben! (bár most fájdogál a derekam, de ez még nem jelent semmit) :D

Én feldolgoztam gyorsan, hogy nem lehet bent Apánk! Megértem, hogy ez az egész a babák és mamák érdekében történik!
Szerencsétlen egybeesés, hogy pont most fogok szülni...evvan!
Hiába vár a Csajszi a kibújással még 1 hetet, 1 hét múlva még tuti nem fogják feloldani a tilalmat, mert a járvány állítólag 4-5 hétig is eltarthat! :roll:

Karmen :)
Amit én írtam Babylove folgemilch3 is tápszer, nem babatej!
Boti szereti, pedig előtte csak a Humana3-at itta meg. De mondom, tök ua. az összetétele!
Boti egyik napról a másikra választotta el magát - este még szopizott, reggel már nem kellett neki. Hiába kínálgattam neki még napokig, nem fogadta el többet a cicit! És akkor még a tápszert sem, csak kortyokat ivott belőle, aztán egyre többet!
Ha főzéshez szeretnél vmit, akkor sztem is a Sinlacot próbáld ki,azt bármihez keverheted, és azt fel is írja a gyerekorvos! :wink:

Kép
Kép
zituska28

zituska!

Na majdcsak lesz már valami.Drukkolok!!!!

Szilcsi!

Szeretném pedikűrrel,manikűrrel műkörömmel is foglalkozni,mikor mire van igény.Ha gondolod a manikűrt megcsinálom csak beszéljünk meg valami időpontot.
Amúgy jó lenne még a paraffinos kézálopást is felvenni a szolgáltatások közé,de ez még a jövő zenéje.
Épp most ruházok be egy masszírozó lábáztató akármire a LINDL ben lehet kapni 5000 ft,szerintetek érdemes megvenni?

El kellett kezdeni az antibiotikimot a kicsiknek is sajna,nincs mese tiszta zöld trutyi mindkettő.Ennyit nem is láttam még egyszerre egy gyerekben.... :(
Ja és amíg hurutos a gyerek addig no tej meg tojás..Ilyet se hallottam még.

Kép
Kép
zitacicu2

Csajok! :)

Nagyon fájogatok.....ha ez így marad, akkor délután indul a mandula!! :D :D
Drukkoljatok!! :D

Kép
Kép
zituska28

szia zituska.
nagyon szorítok. kitartás.

Kép
Kép
szandra29

Felhívtam a Nüsz-t. jók a feltételek az üdülési csekk igénylésére. És a gyerekekre is lehet kérni!!!! Hajrá. a Gyed, gyeseket nem kérhetnek, de az apukák igen. Csak 2 gyerektől. Akár 90.000 ft értékben is kaphattok.
Mi kérünk :)

Kép
Kép
szandra29

Sziasztok!!

Zituskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D

Szandra: csak nagyon gyorsan kérjetek, mert hamar kifogy az anyagi keret sajna :(

Zitacicu: gyógyulást nektek+++++++++++

Éjfélkor feküdtem le (apánk tévét nézett, valami iszonyat fontos filmet :evil: ) 2kor felsírt a Viola, biztos a tegnapi oltás fájhatott neki, de visszasimogattam álomba. Aztán Zalán 4kor úgy döntött kialudta magát :lol: :twisted: Úgyhogy, hogy ne zavarjuk a többieket kiültünk a konyhába :roll: Nem volt neki semmise jó nyöszörgött, de elvoltunk 7ig. Akkor bealudt 8) Én nem :lol: úgyhogy friss üde és kívánatos vagyok ma is :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zituska!
Várjuk a híreket! :lol:

Zozo!
60000 ft-ot mondtak a szülésért! :roll:

Exi!
Hát szerintem jó az eredményem, de nem tudom mi az a GDM?! :shock:

Enikő!
Isten éltessen sokáig!
Meg lehet szokni azt a 30.-at! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zituska!Szorítok!!!!!!!!!!!!!!

Zitacicu!Jobbulást Nektek!
20140113113746

Sziasztok!

Zituska, mizujs??? Tűkön ülök értetek, basszus totál eszembe jutott a saját szülésem, hogy olvastam, mi van veletek!!! Drukkhegyek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++
Örülök, hogy ilyen jól viselted, hogy párod nem lehet bent veletek! Erős csajszi vagy!

Enikő, akkor hogy elkeserítselek, én 7 órát aludtam egyhuzamban! 8) Éjfélig ment a cirkusz, akkor bealudt és reggel fél nyolckor ébredt Lali! :shock: Három hetesen gyakice végigaludta az éjszakát... Tegnap is éjféltől reggel hatig aludt. Remélem, megtartja ezt a jó szokását. :D

Zitacicu, nagynéném kozmetikus, ő csinálja a paraffinos kézápolást, és arcban is ugyanezt, én voltam nála ilyen kézápoláson, nagyon jóóóóóóóóóóóóó szerintem! Nekem ekcéma miatt extraszáraz a bőröm, főleg ugye télen, már sebes volt a kezem, de két alkalom totál rendbetette! A géphez nem értek, nem tudom, jó árban van-e. Jól elhúzzátok ezt a betegséget. :(

Dancsi, ez szerintem nem is ciki, inkább aranyos! :lol: :lol: :lol: Biztos a melósoknak is van gyereke... 8) :lol:

Exi, érdekes, ez mitől van, hogy valakinek ennyire nincs teje? Nekem sem elég, de azért van annyi, hogy két napja már csak reggel meg este kell pótolni, napközben elvan csak cicivel szerencsére. Apja szokta mondani, hogy dagi, pedig nem is az. :lol:

Kép
szilcsi

Dancsi! Boldog szülinapot a 2 éves Boldizsárnak!! :)

Zituska! Drukkhegyek mennek!! :)

Enikő! Nincs avval a számmal semmi baj, jó kerek! :lol:

Kivettem Lottit az oviból, ő még egészséges, de hatan voltak tegnap a csoportjában. :( Ruben is influenzás. :(

Itt gyönyörű az idő, remélem Zsuzsu legközelebb összejön a talink. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zituska!
Ez izgalmas!!!Hajrá!:):)
Szorítok...
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zituska,drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Enikő,szegénykém!!!
Viola milyen szurit kapott??

Zita,60000ft??????????
Basszus!!!!
Mire én megyek majd(,kb.2-3 év)100000 ft lesz?????????????

ki is írta a Holczingert(remélem jól írtam),velem ritka bunkó volt!!!
Behívott az asszisztens,rámnézett,és hozzátette
-,De jó,még egy terhes!!!
Basszus,de olyan hanglejtéssel!!!
Legközelebb tuti nem megyek hozzá!!!!!!!!!!!

Kép
bibi226

Zituska,
drukkolok nagyon :)

ha a privi szobába mész, oda sztem be fogják engedni apát látogatni

Melinda,
köszi :)

ünneplés majd 2 hét múlva lesz, már az új házban, most semmire nincs időm, a lakás romokban, doboz doboz hátán, a nappaliban kajálunk, mert a konyhába be sem lehet már lépni, horror!

annyit vagyok itthon, amennyit délben alszanak
Vendég

Melinda,
én is kivettem Jozsót, erre elkapta Bolditól, Jozsó tegnap kezdte, de ő szuperül vészeli a dolgokat, csak annyi a tünet, hogy nem eszik, meg lázas, taknyos, köhög, de nem kiállhatatlan, mint a kicsi amikor beteg :)
Vendég

Dancsi! köszi aranyos vagy, de mivel még tehéntejet nem kapott (joghurt is csak pár napja volt) nem attól ekcémás valszeg, most ugyanis nem tudok beutazni Szegedre a férjem meg elmenni nem tudna hozzád a tápért, de köszi hogy feliratnád.
Tüdöszürést nekem meg Mürán azt mondták mehetek szoptatás alatt is. Igaz nem akarok több babát de nem is kérdezték.
Szerencsére szopi rendbejött, van étvágya megint. Adtam neki tegnap Chamomillát, nem látom de lehet foga jön, most már szopizik (csak kellemetlen volt mert fejöm nincs ma kapok, most már kértem legyen megint tarcsiban). Orsit 14 hósan kezdtem elválasztani és 16 hósan fejeztük be, azt hiszem pont jo volt akkor mert késöbb már sokkal nehezebb lett volna.

Zita! Na a torta pontosan 4e ft volt, 15 szeletes igy a képpel. A tel. 62/277-144 amugy van olcsóbb tortájuk az Inyenc a legdrágább azt tudom

Szandra! Hidd el Orsi még ennyit sem evett meg :lol: Igen, én is ezt irtam tegnap az üdülésre, örülök hogy neked is ua. mondták akkor biztosan nem lesz gond ha igy adjuk be. (jártam már ugy hogy mással kapcs. nem ua. volt az info az ügyfeleseknél).

Zituska! Nagyon drukkolok!! Köszi, a Sinlac-ot is lehet megprobálom akkor ennek semmi köze a tehéntejhez, jol értem?

Zozo! A Milumil3-ban van gyümölcsös de hogy milyen gyümölcs azt nem tudom csak ennyi van irva a dobozra, barátnömék ezt isszák

Melinda! Orsiék is fogynak rendesen. De én most nem tudom hova tenni mert Norbival naponta járunk tornára Orsi meg amilyen pörgös nem ülne ott le nyugodtan szoval maradt az ovi meg a sok vitamin

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituskának burkot repesztettek :) Ma babázik :D :D :D :D :D :D

ceniko
Szeged

Huh Zituskánál remélem minden ok lesz

Kép
Kép
szandra29

Zituska,nagyon szortitókkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bibi226

Zituskának drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá Noémi!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

ZITUSKÁNAK MENNEK A DRUKKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Húúúúú de izgi :P

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zituska :) Nagyon drukkolok!!!! ++++++++++++++++++++++++++
[color=blue]
Enikő :) Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! :lol:
Jó kis éjjeletek volt :(

Cseppek :) Nem tudom, miért csinálhatja Zolka, esetleg ha állítasz az őv részen és szorosabbra veszed?

Zozo :) Asszem a Mildibének van banános ízesítésű tápija. Megnézzem legközelebb a DM-ben?

Gira :) Exi :) Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Bakker olyan szinten fáradt vagyok, hogy többre nem emlékszem abból, amit írtatok :oops: :oops: :oops: Megyek is, megint millió a dolgom. Ha minden jól megy, jövő héten megrendeljük a fürdőszoba cuccokat. Pussz
[/color]

KépKép

KépKép
timika

sziasztok!
Zituskának (így ismeretlenül) én is szorítok!

a GDM- gestacios diabetes mellitus(ha jól gondolom)=terhesssségi cukorbetegség.
én a Császár(?) Tímeámál voltam, diktálta az aszisztensének, hogy inkomplet jobbszár blokk-kérdeztem, hogy minden rendben-erre azt mondta, hogy igen. :roll: ja, hogy ingerület vezetési probléma van a szívemmel az neki minden rendben. legalább elmagyarázhatta volna, vagy oda vakkanthatta volna, hogy majd öreg koromra esetleg figyelni kell, v. vmi. de lehet, hogy csak nem akart idegesíteni. mondjuk nem is idegesít, ezzel szoktam viccelődni, hogy én szív beteg vagyok és a párom ne idegeljen :D
toncsi

toncsi80

Toncsi: Nálam a H doki diktálta az asszisztensének, hogy: anterolaterálisan 1 mm-t nem meghaladó horizontális ST-depresszió...
faggatózásomra is csak annyit mondott hogy ha idősebb lennék utána menne a dolognak hogy mitől van de mivel olyan fiatal vagyok, nem foglalkozik vele....
hát köszi

Dancsi: Sok boldogságot és mihamarabbi gyógyulást a 2 éves nagyfiadnak!

Szilcsi: Gratula az éjszakákhoz :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi: Isten éltesse Boldizsárt :D :D :D

Bea:
Ti ma mentek/mentetek UH-ra?? Mi volt?????????????

Szilcsi: Akkor tök hatalmasat aludtál :lol: :lol: Örülök! :wink:

Bibi: Viusnak tegnap beadattam egy nem kötelező oltást ( az epilepsziája miatt) asszem Prevenar? :oops: volt a neve.... azért lehett az éjszakai felsírás, de csak 1x volt az is lehet, hogy rosszat álmodott!

Bogiszáj: Tegnap este vacsiztattam őket, és hát elég lassan eszik Bogi. Mondom neki, hogy Bogicám haladjál, már mindenki megette rád várunk... Erre Bogi: Na de anya, nem látod, hogy koncentlárok????? :lol: :lol:

ceniko
Szeged

sziasztok
hívtam a holdfényt és már nincs hely a torkos csütörtökre, de a tulaj megengedte, hogy pénteken menjünk ua feltétellel. Úgyhogy aki menni akar, lehet már nem talál helyett a többi étterembe sem

Zituskáról vmi hír?

Kép
Kép
szandra29

Enikő: Nem voltam, dokim el volt ma havazva, holnap megyek ha minden igaz.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

ZITUSKA drukkok mennek tőlünk is. Csak ügyesen!

A szoptatás alatti tüdőszűrésről annyit, hogy itt Szegeden nem csinálják meg. Saját tapasztalat. Anyatejleadáshoz kellett csináltatni, de nem röntgent csináltak, hanem BCG szűrést, vagyis szuri a karba (ha pirosodik, akkor minden rendben van). Azt mondják ugyanazt mutatja ki, mint a tüdőszűrés.
Szoptatás alatt csak ezt csinálják.

Annyit írtatok mostanában, hogy csak részletekben tudom visszaolvasni.
MI jól vagyunk. Nóri gyarapodik rendesen: 1 hete voltunk mérésen, akkor 5 hetes 4 naposan volt 4920g és 57 cm. (4080g, 52,5 cm a születési méret)
Az éjszakáink továbbra is nyugisak (10 után csan 3 felé kelünk, utána 8 kor) napközben egyre többet van fennt, érdeklődik már minden iránt ami mozog, egész jól elbeszélget magában.

Most vettünk bébiőrzőt (fisher price édes álmok bébiőr) kíváncsi vagyok hogy fog neki tetszeni.
Nem tudom ismeritek-e, de zenél is (altatót 3 fajtát, és erdei zörejeket, hangokat - és mellé be lehet állítani hogy a falra vetítsen ki csillagocskákat színesben) Mindezek mellé még bébiőr funkció is van benne és az ára is kecsegtető volt 8300 ft.

Hefe: A ruhák ügyében majd értekezünk, mostanában kicsi elvagyunk havazva, de ha a férjem is rár lehet elnézünk felétek.

A betegeknek jobbulást, a többiek meg ne betegedjenek le. :)

Kép

Kép
sznanna

Karmen!
Köszi a telefonszámot!
Az Inyenc pontosan milyen? :wink:

Zituska!
DRukkok mennek, remélem gyorsan kibújik Noémi!!!!!! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Enikő!
Boldog szülinapot! :lol:

Zituska!!!!!
Tudom nem olvasod, de drukkolunk!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zituska????????????????????????????????????????????????
Már biztos megvan Noncsi!!!

Sznanna, ez a bébiőr akkor nagyon-nagyon jó árban volt! Mi 14 ezerért vettünk egy sima bébiőrt, ami nem zenél és nem vetít, csak "őriz", de nem használjuk, csak az első napokban kapcsoltuk be. :roll:

Enikő, Bogiszáj ééééééééééédes! :lol:

Toncsi, te cukros vagy? :( Akkor diéta? Én nem tudom, ki ez a doki, akiről beszéltek, az ekg-s? Én már nem emlékszem, kinél voltam, de rendes volt, csak mivel kórházban voltam előtte és ott csinálták meg a cukros vérvételt, elfelejtették kiadni a cukorterhelés eredményét, így kétszer voltam az ekg-s dokinál. De mindkétszer rendes volt. :shock:

Exi, a Sikóhoz mész a másodikkal? Petivel nem volt választott orvosod? Én maximálisan, sőt még annál is jobban meg vagyok elégedve a dokimmal, de ha valami miatt váltanom kellene, valszeg én is Sikóhoz mennék, olyan megnyugtató jelenség és kedves is szerintem. Meg nekem a Daru is nagyon szimpatikus volt, olyan jókedvű és vicces mindig, totál fel tudja oldani az ember félelmeit. Bár amikor szülés utáni reggelen viccet mesélt vizit alatt, és röhögnöm kellett, annyira nem szerettem érte... :lol: Sokszor ügyelt, amikor én (sokszor) bent feküdtem.

Kép
szilcsi

Enikö! nekünk semmi gond nem volt a Prevenar után, de nem egyformák a gyerekek. Neki ingyen járt a betegsége miatt? Norbinak is kérdezte már a doki, mondta most akcios ára van, ez volt nemrég, mondtam nem kérem csak 2 évesen most ugysem jár még gyerekközösségbe és most több oltás kellene nem olcsobb mint késöbb 1x venni ha ujra teljes áras lesz

Anna! nagyon szépen gyarapszik Nórika is! Egy fotó??? :)

Zituskáról semmi uj hir? Drukkolok én is!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zituskáékkal minden oké, még vajúdik. Egyelőre csak ennyit tudok.

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Dancsi! Nagyon sok boldogságot kívánunk Boldizsárnak szülinapja alkalmából!
:)

Enikő! Boldog szülinapot neked is!
:)

Zituska! Mennek a drukkok! :lol: :lol: :lol:

Vesm, Rbetty, Anett!
Email ment!

Macsek!
Nem tudom az emailcímed, profilodban nincs benne!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zituska: Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!!

Enikőnek és Boldizsárnak nagyon boldog szülinapot kívánok!
Vendég

Zituskáékkal mi van? még nem született meg a baba?
ez jó sokáig tart...

Niki!
nem rossz a bébikaja, csak lehet h. nem szokik le róla a gyerek :lol:
úgy mint nálunk.

na azért nem mondom h. Pati nem fog kapni.
köszi a tépszeres infókat, de nem tudom becsapni, úgysem eszik meg másikat.

nálunk nagyon betegek a csajok, Patinak olyan ronda a szeme h. hát... valami rémes, tiszta váladék, én ilyet még nem is láttam, innetől már csak javulhat a helyzet.

Zita!
na, az sok, ennyit sztem ne adj.ne is kérdezd...

Én nem tudom h. a "dokim " mennyit kér, szokott kapni, de 2éve kérdezte tőle egy csajszi akkor neki 40-50et mondott, 40et adtak neki. gondolom most se kér többet.
Vendég

Macsek, privi ment!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hú csajok nemtom mi lehet Zituskáékkal, remélem nincs gond. :roll: Botit olyan pikkpakk megszülte, azt hittem ez még annál is gyorsabb lesz mivel 2. szülés!

Nagyon sokat gondolok Rá és mennek a drukkok+++++++++++++

Zozo: Patinak kötőhártyagyulladása van? Gyógyulást!

Karmen: Nem, sajna nem járt ingyen az oltás, de nem kelett teljes árat fizetnünk érte hála!

ceniko
Szeged

Basszus én is nagyon szorítok Zituskáéknak!!! Egész délután rájuk gondoltam és szorítottam nekik! Vagyis szorítok még mindig!!!
Tényleg jól elhúzódik... :shock: ++++++++++++++++++++++

Zozo, szegény kicsilány. :( Doki mit mondott rá? Kaptatok szemcseppet? Gyógyuljatok!!!

Enikő, te még nem vagy ágyban??? Irgumburgum! :lol:

Kép
szilcsi

DRUKK ZITUSKA ÉS NOÉMI!!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Ilcsi már csak órák kérdése, és elalszanak a törpeterroristák :lol: :lol: ...amíg Vius még vagy 20x kimászik a kiságyból, addig nem fekszem le :wink:

ceniko
Szeged

Zituskának drukkolok én is nagyon!

mindenkinek köszi szépen a szülinapi köszöntéseket Boldizsár nevében :)

Karmen,
ha gondolod, feladhatom postán is, nekem nem gond :)
Vendég

Dancsi! Írtam privit. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hali.

Nina, nekem 1,5 éve a bnőmnek nem kellett tüdőszűrőre mennie, mikor anyatejet adott el. :o Vagyis nem említette, pedig felsorolta, hogy hol volt...

Zitaa, GDM=terhességi cukorbetegség. ;)
Jesszus, 60 rugó? Mondjuk ha azt nézem, hogy általában a magánvizsgálat tízszerese, akkor annyira nem gáz, de ennyit én biztos nem bírnék kiszorítani.

Szilcsi, nem tudom, de az a gyanúm, hogy a szervezetem nem termel elég oxitocint, vagy egyszerűen rezisztenciám van. Mikor Petivel a szülőszobán voltam, tutiziher, hogy tettek az infúzióba oxitocint, na szerinted ért valamit? NEM. Tehát szerintem nálam ez az ok. Ez van, és ha igazam van, ketteskénél is igen nagy tételt fog képviselni a havi kiadásban a tápszer.
Petit Czanknál szültem, én maximálisan meg vagyok vele elégedve, de ketteskénél nem feltétlen szeretnék csaszit megint, és őt tudom, hogy a másodiknál 100% a csaszi, ha az első is az volt, kettő, sima szülést, csak Makón vezethet, mint ez kiderült, én meg nem akarok oda átmenni. Így vagy Sikó, vagy egy fiatalabb női doki, mint pl. Pap Éva.

Dancsi, Boldit Isten éltesse sokáig!

Zituska, drukk-drukk-drukk!!!

Ági és
KépKép
exdeus

Szevasztok!

Zituska: Szorítok Nektek!!!! :D :D :D

Dancsi: Boldizsárnak nagyon boldog szülinapot kívánok! :)

Anna: OK, rucik megvárnak! :lol: Nagyon szépen fejlődik a kislányotok! Képek??? :D

Kis betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Nálunk semmi, csajszi a jó idő óta gyakorlatilag egyfolytában levegőn akar lenni! :roll: Nagyon szépen eszik mostanában, persze lehet, hogy nem mindenki mondaná ezt, de nálunk már előrelépés a pár falat is! :D A déli alvások egyre rövidebbek így nem tudok írni csak este felé. :oops: De olvasok szorgalmasan!!! :)

Szép estét, jó éjt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?