Új privát üzeneted érkezett!

Grönikém!
Egy virtuális ölelést küldök! :lol: És persze szívből gratulálok! :D Gondoljatok az eddigi rossz hírekre úgy mint valami rossz álomra!
Mindent bele! Jöjjön a babóca mielőbb! :D
tapedli
 
 


Gröni :D
Nektek van tapasztalatok a Macával kapcsolatban?
Vendég
 


Csajok!

Köszönöm a drukkokat, nagyon ideértek. És azt is köszönöm, hogy így velem vagytok és örültök velem! Hihetetlen ez az eredmény, doki nem hiszi el, hogy ilyen rossz volt az előző eredmény! Bár itt tényleg nagyon felszerelt labor volt, akkor meg csak mikroszkoppal nézték, lehet ezért ilyen nagy az eltérés! Azt teljesen kizárta, hogy a műtéttől javult volna ennyit! Én azért mélyen hiszek benne, mert magyarázatnak kell lenni! :roll:

De ami benneteket érint! Egyetlen olyan dologgal találkozott, ami komplex vitamin és tapasztalata van, hogy javul tőle a spermakép, az a Califoria fittnes! Ettől szépen felgyórsulnak! Az E-vitaminra azt mondta, hogy jó, de elég belőle 2-3 naponta bekapkodni, ha szed mellette az ember mást is! Amit apjuknak javasolt, hogy elinduljon a 48%álló is: Mucropont 2X1, Magne B6 1X1, Pentoxyphilin 400mg 1X1, Supradyn 1X1, Unicink 2X1, L-arginin 2-4g/nap 3 hónapig!

Cherry!

Nincs, azt még nem próbáltuk! Apjuk csak E-vitamint, magnéziumot szedett az utóbbi időben, de ezt is abbahagyta pár hete, hogy ne kavarjon bele az eredménybe!

Egyre inkább úgy érzem, hogy valami csoda mindig történik velünk! De az igazi csoda még várat magára! Nem igazán értem az előző eredményt.... Tudom nem is kéne vele foglalkoznom, de bosszant, hogy ilyen tudatban kellett élnünk másfél évig! Most olyan érzésem van, mintha eddig fuldokoltam volna és hirtelen levegőhőz jutottam volna! Nem tudom máshoz hasonlítani! Olyan felszabadult és boldog vagyok! Apjuk is! Az a rengeteg feszültség ott a váróban ki is jött rajtam, sikongattam, kiabáltam, hogy nem hiszem el! :oops: Soha nem tapasztaltam még ilyent, hogy valaminek ennyire felszabadultan tudtam volna örülni! De ami a legrosszabb a jóban és ez legyen a legnagyobb bajunk, hogy nem tudjuk megosztani senkivel az örömünket! Persze nekem itt vagytok ti és meghülyülnék, ha nem írhatnék itt róla, de szegény apjuk csak velem beszélhet, pedig annyira örül! Mintha büszke is lenne, amin nem csodálkozom! :lol: Ezalatt a másfél év alatt nem volt nap, hogy ne tenyészbikáztam volna poénból, erre meg tényleg az! :lol:
Vendég
 

 
 

Gröni!

HATALMAS GRATULA!!! 1 évvel a műtét után? Ugye jól emlékszem?
Egy kis reményt megcsillantottál előttünk is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Képzeljétek a mi műtéteink is már egy éve voltak.Olyan gyorsan eltelt.Még emlékszem,hogy mennyire féltünk! :shock:

Kép
breni
 
 


Bumi!

Májusban lesz egy év! Doki szerint másfél évig türelmesnek kell lenni! Utána érdemes az alaposabb kivizsgálás! Ugyhogy ez még nálunk sem végleges eredmény, lehet rosszabb, jobb.... Fél év múlva kell visszamenni, az már nagyjából a végleges lesz! Addig apjuk szedi a vitaminokat!
Most már csak azt kéne tudni, hogy 2-3 napos minta is ilyen-e, mert nagyjából annyi időnként szoktunk... :oops: Nem szeretném pé előtt betartani az 5 napos karantént! De ezt a doki nem vizsgálja. Azt mondta, hogy ha rosszabb lett volna az eredmény, akkor rátudnánk beszélni, így nincs értelme! Remélem ez azt jelenti, hogy az jobb lenne! :roll:
Vendég
 


Bumi!
Visszament a hőd.:)
Sikerült a filmet letöltened?

Kép
breni
 
 


Igen , sikerült letöltenem. Valószínűleg az a film, mert ismeretterjesztőnek v. dokumentumfolmnek írták. Majd megnézem.

Hát a hőm az érdekes volt. Megmértem 6-kor 36,8 volt, majd megnéztem 10 perc múlva, akkor meg 37,0. Gondoltam beírom a kettő átlagát. :)

Egyébként nálunk is most jár le az egy év, febr.2.-án. Az inszemnél úgyis kiderül, hogy milyen az eredmény. Ugye júniusban jobb volt, mint a műtét előtt, szeptemberben meg rosszabb. Kivi leszek, most milyen. Mi egy kicsit kavartuk a bogyókat. Először Argentum metallicumot szedett a férjem, kb 1,5 hónapig, aztánmeg a Multi macát, és persze ezekkel párhuzamosan 400 mg E-vitamint, meg issza az Aloé gélt, most meg már 500 mg-os c-vitamint is szed.
Hátha használ!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Jó reggelt!

Gröni!

Mégegyszer gratula!!! Látod? Az hogy apjukat már majd egy éve tenyészbikának szólítod ...beleszugeráltad és meglett. Ez az optimizmus!!!! Én nem merném így megnevezni...nehogy sértő legyen a számára...de jó hogy a te pároddal lehetett így poénozni!....bátor vagy, én nem merem!!! Lehet hogy ez is hatott rá! Ki tudja?!Nagyon szuper!!!!!!

Cherry!

Maca - A párom bekapkodott egy dobozzal, semmi különös nem történt, de egy doboz nem is elég a változáshoz.!!!! Bár még a "kellemes mellékhatását" sem érzezte. Állitólag megnöveli a libidót is.... Lehet benne valami, de akkor legalább 3 hónapig kell szedni hogy hatása legyen.

breni!

Nálatok igy egy éve volt a mütet? :) Nem mentek el ti is egy vizsgára próbaképp??? Lehet hogy a te párod is azóta tenyészbika lett!!

Bumi!

Jaj, de jó! Lehet hogy már nálatok is tényleg van remény a változásra! Hajrá!!!!! A hödnek pedig megy tovább a fenékbebilletnés, hogy minél magasabbra repüljön!!!

Puszi!
tea77
 
 


Tea!

Mi fél éven keresztül egyfolytába vizsgálatra jártunk.Nálunk sosem változott mindig ugyanannyi volt eredmény.Nálunk a doki szerint már nem lehet segíteni.Tuti ki lett vizsgálva.Nálunk sem szervi,sem hormon baj nincs.

Kép
breni
 
 


Breni!

Lehet, hogy tényleg csak Szűcs dokinak ez a véleménye, mert ugye nekünk is ezt mondta. :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Mi bízunk a dokink véleményében.Köztünk baráti a viszony.

Kép
breni
 
 


Tudom, tudom, nem is sértésnek szántam.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


nem sértődtem meg.:)

Kép
breni
 
 


Breni!

Ez talán a legrosszabb vátozat, amikor minden rendben, ám semmi nincs rendben....sajnálom. Még én sem tudom hogy apánal találnak-e valamit. Azt tudom hogy voltak here-leszállási gondok kiskorában de ellenőriztették és akkor azt mondták hogy minden rendben. Ezenkívül volt egy visszatérö májbetegsége ami 40-41 fokos lázzal járt.... :cry: Ez mind kihatással lehet egy akár javíthatatlan állapotra...De...Nem is akarok rá gondolni, úgyhogy Rendben lesz minden.....bízok még bízhatok...
tea77
 
 


Itt vagyok, csak van egy hatalmas anyagom fordítani és azzal küszködök... :)
tea77
 
 


Sziasztok!

Grönland, HATALMAS GRATULA!!! Szinte hihetetlen, de igaz!! Olyan jó!!!!! Most már tuti jönni fog a babó!!!!

Tea, ne keseredj el! Hiszem mindenkinek meg van írva a sorsa, mindenkinek más jut, kinek ez kinek az! :(
kata05
 
 


Groni!

Bocsi, honapokkal ezelott irtam meg ide egy parszor, most is olvasok es nem allom meg, h ne gratulaljak a szuper eredmenynek! :D Foleg, h olvastam, h mar a lombikon gondolkoztatok! Nem tartom lehetetlennek, h ezt te produkaltad azzal a nagyon eros hiteddel! 8) Tovabbi sikert! :D

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


kata05 írta:Sziasztok!

Tea, ne keseredj el! Hiszem mindenkinek meg van írva a sorsa, mindenkinek más jut, kinek ez kinek az! :(


Szia Kata! :D

Hát....épp ettöl tartok hogy a sors meg van írva!
Jobban hangzik úgy, hogy változtathatok rajta bármely pillanatban és hogy ha bízunk, hiszünk, teszünk érte és eléggé akarjuk, megváltoztathatjuk a jelen állapotot....
Ez a "kinek ez jut kinek az" nekem nem tetszik és nem is fogadom el hogy úgy van!

Ne hidd azt hogy megsértödtem, vagy mesgértettél, de ez esetben kontráznom kell, hogy magamban megtarsam a reményt! :wink:

Magadról többet????? :wink:
Puszka...
tea77
 
 


Jajj csajok!

Úgy elérzékenyültem! :cry: Nagyon köszönöm, apjuk nevében is! :wink:

Voltam doktor bácsinál! Kaptam uh-ra beutalót, hogy megnézzük van-e pé-m! Megszidott, hogy mé' hőmérőzők! Nekem nem szabad a sárgatestem miatt! Mutattam neki egy csúnya hőgörbét, aszongya egyértelműen látszik a pé csak nem olyan szép, mint a kirakatban! :lol: Adott 3 hónap próbálkozási időt, utána closti! Nagyon reméli, hogy nem lesz rá szükségem(én is), mert nem lenne jó kinyíló méhszájjal ikreket várni! Nagyjából ennyi, de ez is előrelépés, mert végre elindultam! Nem mondom, hogy könnyű volt szét tennem egy év után újra a lábam! Megen szólt, hogy lazítsak, mert így nem fog menni! :lol: A kacsát is kicserélte kisebbre, mert annyira feszült voltam! :oops:
Vendég
 


Csajok!

Nem tom nálunk pontosan mi is segített és ugye tudjuk, hogy két ugyanolyan betegség másképp végződik egy-egy betegnél! Vagy csak lassabb a gyógyulás! De biztos vagyok benne, hogy van valami megoldás, hogy javuljon az eredmény! Még a mi kilátástalannak tűnő nem mozgó 2 millánkból is lehetett ennyit csinálni! Valami biztos van ami segít, tovább kell menni, eseteg ki kell próbálni azokat a vitaminokat amit írtam! Emellett nem árt néha tenyészbikának hívni apjukotokat! :lol: Annyit gondokodtam, hogy mi változott ebben a bő egy évben! :roll: Asszem nem csináltunk semmit másképp. :roll:
Vendég
 


Gröni!!
Na, most 3 hónap spontán és nagy remény következik, mindez egy pocaklakóval ékesítve!
Most próbálj magadra összpontosítani és hivd magad kismaminak!!! Hátha itt is beválik a szugerálás mint apjuknál!!! :wink:

HAJRÁ GRÖNIBABA!!!
tea77
 
 


Ez jó Tea, nagyon tetszik. Grönibaba! :lol: Lehet tényleg csak ennyin múlik? :shock: Na ha bejön megyek hozzátok szugerálni, de szerintem működik ez virtuálisan is! Mondjuk akkor már babásak lennétek! Na majd megoldom, csak tartsak már ott! :lol:
Vendég
 


Tea, hűű rosszul fogalmaztam, kinek ezt kinek azt másra értettem( ami a babára is rá illet :oops: ). Lehet nekünk nehezen jön össze a baba mint sok más embernek de az élet egyéb területein szerencsésebbek leszünk!!
Nálunk nagyon rossz a helyzet, melyet nem is szeretnék nagyon kifejteni :( !! Még utcsó esélyként lemegyünk egy ismerős dokihoz Tapolcára, meg látjuk! Ja és abszolut nem vagyok elkeseredve, próbálom az élet + oldalát keresni!

Dorcsi, nagyon szorítok, ja és gratula a babához!!!

Breni, legfontosabb h bízz a dokiban!
kata05
 
 


Kata05!

Semmi baj, csak az a fontos hogy te is reménykedj és ne fogadd el azt ami van, mert biztos vagyok benne hogy változtathatunk a helyzeten!

Nem tudom mennyire rossz nálatok a helyzet, de tőlünk nem hiszem hogy pocsékabb helyzetben vagytok.... :cry:
Örülök hogy nem vagy elkeseredve, a tapolcai dokilátogatóhoz sok szerencsét kívánok és remélem hamarosan mostmár babázunk!!!

Lesz nálunk: Bumibaba, Brenibana, Grönibaba, Katababa, Cherrybaba, Teababa ....és mindenki baba akit most így hirtelen ki is hagytam!!!!! :D
tea77
 
 


Sziasztok!

Ma is csináltam tesztet, persze potyára. De má úgy megszoktam. :lol:
Ma má ezerrel jönnek a PMS tünetek. Jó lenne, ha ma túl lennénk a dolgon, mert akkor péntken tudnék menni a 3.cnes vérvételre.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szia Bumi!

Én azért szurkolok...ha meg piri, akkor várom már a vv-det! Az pedig tök jó lesz, majd meglátod! :wink: . Aztán apával és egy dokival gyorsan összehozzátok a baucit!
Ámen. :wink:
tea77
 
 


Tea!

Annyira csodálom a kitartásodat! Olyan pozitívan tudsz írni, ezzel rengeteg erőt adsz itt mindenkinek! Nálatok mennyi is volt az eredmény?

Bumi!

Ez a hő nagyon szép még! A teszt kapja be! Én még azért drukkolok! Ha meg megjön azért drukkolok, hogy mindent rendben találjanak!

Kata!

Nagyon jól csinálod, nem szabad csak ennek élni! Sajnos mi mindenben nagyon szerencsétlenek vagyunk! Persze nem panaszkodhatok, mert mi hárman nagyon jól megvagyunk! Csak a család.... :? Ahol lehet keresztbe tesznek nekünk, anyám részéről még mindig megy, hogy a kedvenc a bátyám és ez nagyon bánt, hogy nem tud úgy szeretni! Közben a fiamat imádja! Úgy látszik tipikus fiús anyuka! :? Emelett persze az élet nagy pofonjait is megkapjuk rendesen! Ha egyszer elkezdődik a rossz széria, akkor hónapokig csak rossz történik!
Vendég
 


Csak az a baj, hogy nagyon úgy néz ki, hogy hétvégére fog esni a 3. nap. Mi meg mennénk édesanyámékhoz. Úgyhogy még nem tudom milesz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

2-7 nap között bármikor jó, igaz a legideálisabb a 3. nap! Ha mégsem akkor csinálnák, azt mondd a dokinak és a ciklusnaphoz viszonyítva tudni fogja, hogy jók-e az eredmények!
Vendég
 


Köszi Gröni!

Én is úgy tudom.De majd megaszongyák az okosok! :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Gröni!
Jól esik nagyon, amiket mondtál, de az a helyzet, hogy sokkal jobban érzem magam, amióta tudom hogy nem csak ülünk...az utolsó eredményünk sajnos azoospermia (vagyis nincs ), de mivel elözöleg volt benne valamennyi, páromat megpróbálják annyira gyógyizni, hogy legyen legalább lombikra és lehessen saját babánk.
Napi szinten magamba zuhanok legalább egyszer és rengeteg energiát pocsékolok el, hogy egy-két óra múlva észheztérítsem magam, hiszen a párom azonnal észreveszi rajtam ha bánt valami vagy hallgatok és akkor mit mondjak neki? Ha előtte sírnék folyton hogy nem tudom sikerül-e minden és meg tudjuk-e csinálni, akkor persze úgy jön le, hogy miatta sírok, őt okolom. Nagyon rosszul esik neki engem boldogtalannak látni és amikor mégis megesik hogy nagyon kedvtelen vagyok, látok könnyet csillani a szemében -pedig soha nem láttam sírni. Segítene ő is magán, ha tudna....de sajnos egyikőnk sem tud.
Szóval, muszálj hogy nap mint nap új erővel ébredjek és kedvem legyen mindenhez. a lényeg hogy haladunk.
Én pedig azért csodállak, hogy a párodat tenyészbikának hivtad még elötte is, miközben rossz eredményt produkált!!!!! Az én párocskám kiskatona nélkül nem hiszem hogy poénnak fogná fel!

Téged pedig azért bíztatlak, mert tudom hogy nálatok most össze fog jönni a babó hamarosan..... :wink: És higgyj nekem, mert vagyok akkora boszi... :lol: :lol: :lol:

Én nem tudok röviden írni????! :? :shock: :lol: :lol:
tea77
 
 


Bumi!

Tessék a vizsgát megcsinálni!!! :wink:
Ha nem a vizsgát, akkor egy pozitiv tesztet!!!! :wink: - legalább!!! :lol: :lol:
tea77
 
 


Tea!

Nagyon sajnálom! Tudom milyen....nekem is volt benne részem! Nap, mint nap azzal a tudattal ébredni, hogy lehet nekünk soha nem lesz még egy gyerekünk! És ezt nem párom rossz eredménye miatt éreztem soha, hanem a sok veszteség miatt. Mert talonban mindig ott volt a lombik! Nagyon erős vagy, hogy így tudod leplezni ezeket a rossz érzéseket. Nekem nem megy, legalábbis itt nem, itt kijön minden! Itthon persze más, mert mindig van, ami elterel, de itt a téma mindig adott! Meglátod lesz nektek is babátok, csak többet kell érte küzdeni, sajnos! Ennyire pozitív hozzáállással nem lehet másképp! :wink:
Vendég
 


Cmok!!!!

Azért múltával dícsérjük a napot, mert holnap nem tudom milyen kedvvel jövök!
Lehet hogy holnap ti fogtok vigasztalni engem... :wink:
De én is - itt mindig a valós hangulatomat adom...másként nem is menne..és gondolom azért is vagyunk itt egymásnak.
Egyszer egyikönk van fent, egyszer a másikónk. Az a fontos hogy nem egyszerre vagyunk a veremben... :lol: :lol: :lol:
Mindig van ki kihúzzon!!! :lol:
tea77
 
 


Így van lányok! legalább mi tartsuk egymásban a lelket!
Én is nyugodtabb vagyok, hogy tudom, lépünk tovább, és nem ölbetett kézzel várunk a csodára.
De azért minden ciklusban reménykedek...hátha...
Most is, pedig tuti meg fog jönni, meg a tesztek is ezt mutatják. Na majd ha vérzek, akkor nem reménykedek.
Mondjuk így, hogy tudom mi a kövi lépés, nem vagyok letörve. És a férhem se, szerencsére. Viszont fogalmunk sincs, hogy most mennyi anyaggal gazdálkodunk, szóval még az is lehet, hogy nem lesz elég az inszemnél. Dev ez úgyis, csak ott derül ki.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bizony így! Ha ti nem vagytok soha nem tudom meg mire számíthatok a műtéttel kapcsolatban, hogy számíthatunk-e javulásra, nektek köszönhetően jutottam el arra a pontra, hogy lombik! Ez nem azt jelentette, hogy letettünk a spontánról csak erőt adtatok, hogy érdemes belevágni! Szóval szükségünk van egymásra! :wink:

Bumi!

Férjednek nem kell inszem előtt mintát adni? Úgy értem amit vizsgálnak!
Vendég
 


Elég volt vinni az eddigi leleteket. Mivel a spermakép néhány napon belül is rengeteget változhat, így nincs értelme most csinálni, mert ettől az adott napon még lehet kevés. Nekünk a 3 eddigi eredményünk 1 éven belül van, és igazán nagy eltérések nincsenek.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Akkor viszont nagyon drukkolok, hogy párod is meglepetésszerűen produkáljon egy tenyészbika mintát! :wink:
Vendég
 


Hát ránk is ránk férne! :lol:
Jó lenne már valami pozitív.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Grönikém! Kivi leszek erre a ciklusodra! Végülis ilyen tenyészbika eredménnyel... még ha 1 nappal később is volt a pé.... szóval nagyon drukkolok!!!!!!
Ti most eljutottatok oda, hogy minden ciklusban 20% esély van a babára!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Igen Gröni!!!! :D :D :D :wink:

Várj csak ....azt hiszem Gröniék pont azokban a napokban voltak karanténban...nem? :?

Mindegy én is szurkolok!!! :wink:

(Még mindig fordítom azt a fránya anyagot - kb 10 oldalnyi :roll: ....néha frissítenem kell és kidob, de itt vagyok :wink: )
tea77
 
 


Sziasztok! Én megyekhaza! Végre! :D

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tea!

Jól tudod, te kis szemfüles! :P 16-án még volt egy uccsó eksön, asszem másnap lehetett pé, majd kiderül! :wink:

Bumi!

Nem semmi a memoriád neked sem! :wink: Te eddig dolgoztál? :shock:
Vendég
 


Bízzunk az életbenmaradás-ban!!! :wink:
Egy napot úgyis túléltek a pocidban!!! :wink:

Bumi!

Te munkagép!!! :D :D
Remélem nem reggeltől melóztál eddig...
tea77
 
 


Ja, el is felejtettem ma dicsekedni!

Ma kivettem a vv eredményt és úgy néz ki hogy minden rendben. Legalábbis ezt mondta a dokim. Minden határértéken belül van. Meglátjuk majd a meddöségiben is meg lesznek-e elégedve a hormonjaimmal...

Holnap megy a párom vért adni, nála is a hormonokat nézik majd!

Nem tudom miért, de én annak szurkolok, hogy valami egyszerü és könnyen gyógyítható akadályt találjanak. Annak sem örülnék ha nagy baj lenne, de annak sem ha semmit nem találnak, mert akkor ki tudja hol a vizsgák vége?!

Na, csak eszembejutott, megyek tovább a dolgomra, de itt vagyok még, ha valaki nem tud aludni... :wink:
tea77
 
 


Tea!

Ha alacsony tesztoszteront találnak, azon könnyen lehet segíteni! :wink: Szar, mert az ember azt sem akarja, hogy találjanak valamit és azt sem, hogy ne találjanak!! Rossz ez a kettősérzés! :roll:

Most néztem apjuk lapját, az van rajt, hogy prosztata túltengés! :shock: Honnan a pi-ből szedte ezt a doki, hisz meg sem vizsgálta! Vagy csak ráírt valami diagnózist? :roll: Nagyon remélem, mert utánanéztem és ez az idősebb korosztályra jellemző és elég komolynak tűnik! Merevedési zavar meg ilyenek! Bár nem tom, hogy az merevedési zavar-e, hogy apjuk bármikor kapható egy jó kis huncutkodásra! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
jelentem megkezdtem az új ciklusomat!
Nem igazán zavar.
:D

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Örülök,hogy jól viseled!!!

Kép
breni
 
 


Holnap reggel megyek vérvételre!
Remélem minden okés lesz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: