Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz!
:D :D :D Egy rugó jár az agyunk! :lol: :lol: :lol:
nagyon klasszat küldtél Allegronak! Én is ezt kívánom :!:
dezsina

Gizmixx!
Ezek szerint marad a láthatatlan rózsanszín :?: :shock: :?: (már ha nem veszed sértésnek, mert távol áll tőlem :oops: )
dezsina

Jó,mi?És közben Gizmixx a szép új vonalzójával laptetüs lett :D
Vendég

Húú,bocs :oops: laptetős :oops:
...ez a fekveírás miatt van... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Dezsi!

Majd kijavítom holnap!
gizmixxx

Nyulasz!
most már fejezd be :lol: Ezen a tetűn most hangosan felnevettem a dolgozóba!!!! :lol: :lol: :lol:
dezsina

Gizmix!
nem fontos, csak ha kedved hozzá! Mi igy is nagyon örülünk!!! :D
dezsina

én nem látom a vonalzót :shock:
Vendég

Dezsi Nyulasz!

Kijavitottam! :shock: :shock: :shock:
gizmixxx

Gizmixxx!
Jé,már csak két hét?
És mi lesz akkor,UH?

Bocs Dezsi,de pont azok a betűk vannak a legtávolabb,és nem látom jól őket.Kellett nekünk eddig fejlődnünk... :lol:
Kép
Vendég

Gizmi: csudaklassz vonalzó!! :D

Alle: ügyes voltál!! 11 szuper szám!!! :D

Ezt csipegetem ágyban fekve :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!
...melléd fekhetek? :D
Vendég

Nyuszi: megkérdezem párom, de siess mert fogyóban a teki :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
(Még szerencse hogy nagy az ágyunk :lol: :lol: )

Kép
kis-csillag
Tököl

Gizmix!
:lol: :D ügyi ügyi! és már csak két hét! Mire tesztelek egy pozitivet, már kezdessz is!

kis-Csillag!
nyami, nyami! :lol: Én is!!!

Persze Nyulasz megenné elölem, de nem baj! Neki kell az energia! Holnap tesztel egy pozitivet! A 25-ösével egy halvánnyal fog kezdeni majd pénteken egy erősebbel.... ugye Nyulasz :?: :wink: Te kis gépíró csoda :lol: :lol: :lol:
dezsina

Lányok-lányok!

Apuka lelécelt, az ágy szabad :lol: :lol: :lol: :lol:
De rossz hírem van, a tekercs elfogyott :shock:
Holnap csinálok újra :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz,
Én meg a szülés? hahaha nem ismerjük egymást :lol:

Alle,
Gratula a sok sejtecskéhez :D
Vendég

Köszi Kis-csillag,ágyunk nekünk is van.Tekercsünk viszont nincs,úgyhogy akkor szólj,ha lesz :lol:

Csoda gépírás. :roll: Főleg,hogy egy nap 50x elmegy a net... :evil:
Kép

Estike,miért nem jössz?
Vendég

Pandus!

Pedig benn nem marad!Ez tuti...valahol olvastam :roll:
Vendég

Újra itt vagyok... haza értem
Látom Nyulasz gépelget, ügyeskedik... :lol:

Nyulasz!
Nagyon szorítok Neked holnapra!

Estike!
Gyere már a jó hírrel!

Én holnap jövök legközelebb, mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát! (kivéve Pandust, mert őt szülni küldöm :wink: )
dezsina

Ezt találtam csajok a palástfűteával kapcsolatban:
http://mindmegitta.hu/index.php?apps=cikk&cikk=37015

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Estike mondta tegnap, hogy ma később jön..

Én viszont naccerű hírekkel jövök!
Történt egy levélváltásom a meddőségis orvosommal!
Javasolja, hogy 1 hónap múlva jelenjek meg személyesen, továbbá hogy folytathatjuk lombikkal, s mellékesen úgy határoztunk Apukával, hogy nem várunk 1 évet, augusztusban újra nekifutunk! :roll: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Nem volt semmi végig olvasni a mai napot az tuti.

Nyulasz
Köszönöm szépen a virágot. Holnap reggel teszletünk sajna nem hiszem, hogy kibírom péntekig :oops:

Lanyané
Köszönöm szépen. Igen már csak 3 nap a vérvételig, de a teszt már lehet, hogy holnap :oops: Bizony, bizony ez lenne a legcsodálatosabb szülinapi ajándék :D

Kis*
Csatlakozom a többiekhez szerintem is nagyon jól áll a rövid haj. Ez tényleg jó hír, hogy augusztusban újra próba.

Bella
Természetesen előtte tesztelek, ki bírja ki szombatig :oops:

Dezsina
Köszi, köszi én is küldöm neked +++++++++++++++++ Első teszt mikor?

Katica
Köszönöm neked is.

Kata
Gratulálok, nagyon édes a kisfiad.

Gizmixx
Nagyon jó lett.

Alle
Ez igen, szép volt!

Mindenkinek küldöm++++++++++++++++++

Február 21. megbeszélés
guppy21

Hát igen.. :D
Azért ez attól is függ, mit mondanak az orvosok (meddőségis, saját nőgyógyi).. :D
Nem akarom siettetni sem.. :roll:

Bár már szívesen kezdeném elölről akár holnap :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Estike :?: :?: :?: :?: :?:
Remélem nem azért nem jössz, mert.......... :? :roll:
Vendég

Szasztok!

Ennyit a türelemről :oops: Teszteltem egyet, most mit is mondjak halványan de csíkos de nem bízom el magam mert vasárnap kaptam az utolsó szurimat és azt mondtátok, hogy ez befolyásolhatja az eredményt. Holnap újra tesztelek hátha az is pozitív lesz és szombaton meg úgyis megyek vérvételre.
Gondoltam elmesélem mi a helyzet kora reggel aztán meg munka.

Mindenkinek szép napot és sok,sok ++++++++++++++++++++++

Február 21. megbeszélés
guppy21

Sziasztok!
Most próbálok egyértelműen fogalmazni,szóval ma is nega a teszt...tudjátok én mintha látni vélnék egy lehellet halovány csíkot,de tudom,a nők látnak ilyeneket.Pláne a harmadik lombiknál.
Kezd lejjebb adni a lelkesedésem,pedig tudom,korán teszteltem.

Guppy!
Jaj,csak óvatosan.Tudod a Hcg szuri miatt!De nagyon drukkolok,remélem téged nem kínoz majd napokig a bizonytalanság!

Estike!
Nem jöttél tegnap,mi volt?

Dezsi!
Mára is sok-sok babaragacsot küldök!Vigyázz a pocilakókra!
Vendég

Szia Guppy!
De jó,nagyon remélem,hogy szépen erősödni fog!
Vendég

Nyulasz
Az biztos mert szombaton úgyis kiderül az igazság.
Te holnap mész vérvételre?
Pont ezért nem akarom beleélni magam ezt a szurinak a számlájára írom még.Hogy vagy?

Február 21. megbeszélés
guppy21

Nyulasz
Kitartás, még becsíkozódhatsz, és a tiéd már tuti lesz.
Mennek a +++++++++++++++++++++++++++++
A múltkor neked hány napig mutatta pozitívnak az utolsó szuri után? Te is felet kaptál ugye?

Február 21. megbeszélés
guppy21

Guppy!
Igen,felet kaptam.Ha jól emlékszem,a 12.nap mentünk vérvételre,és akkor már nem mutatta,de a 11.nap is még halovány volt.De ez nem tuti!
Asszem pénteken nem megyek vérvételre,az még csak a 11.nap,hanem esetleg hétfőn.Persze ha mutat valamit a teszt...
Vendég

Guppy,
Drukkolok, de a szuri miatt nem gratulálok... Remélem, hogy ez nem az!

Nyulasz,
Tényleg korán van még, bár megértem hogy türelmetlen vagy. Drukkok mennek tovább neked is+++++
Vendég

Szia Pandus!
Köszönöm.Már meg sem kérdezem,hogy te miért nem szülsz már :D
Vendég

Pandácska
Igen még szerintem is korai lenne de azért köszi.
Neked meg kitartást, lassan csak eljön a te időd is.

Nyulasz
Szerinted akkor nekem is felesleges szombaton elmennem? Most belém ültetted a bogarat lehet, hogy én is várok hétfőig az a biztos nem?

Február 21. megbeszélés
guppy21

Kis*! Micsoda változáson mentél keresztűl! Tök jó lett a hajad, de én nem tettem volna. Indokok, sok lappal elébb.

Kata! - Olivér egy tünemény, tök jók a felvételek!

Nyulasz! Türelem + tesztet terem! El Hogy tudom eltüntetni a csíkomat? Nem sikerült. Nem menetelek tovább.

Kép
estike66

Guppy!

Szorítok nagyon!+++++++++++++++++++++++++

Nyulasz!

Két hét múlva igen Uh, hogy minden ok eltünt e-a ciszta ha igen remélem kezdhetünk.
Tesztelés: nekem az első lombiknál a 10. napon semmi, a 14-en pozitív. Szerintem nagyon korán teszteltél.
Dezsi!

Már csak 9 nap.

Kis-csillag!

Az jó hogy korábban kezdtek de egyet értek veled, hogy nem szabad elkapkodni a dolgot.
gizmixxx

Estikém!
Rettenteően sajnálom,mert annyira drukkoltam.
Meglátod eltelik pár nap,vagy hét,és másként látod majd az egészet.Jön a tavasz,és egy új,friss stimuval esetleg újra megpróbáljátok.Egy nagy ölelést küldök neked!
Vendég

Dezsi!

Én az első lombiknál 3-at kaptam vissza és minden nap meggyújtottam 3 gyertyát az Uh-ig.
Ha megint elkezdjük most is így fogok tenni!
Bocsi, hogy leírom de ránéztem a vonalzomra és eszembe jutott.
gizmixxx

Gizmixxx
Köszönöm, aranyos vagy.
Megyek dolgozni. Szép napot mindenkinek.

Február 21. megbeszélés
guppy21

Guppy!
Hát,elvileg 2 hetet mondanak,mondjuk szombaton már a 12.nap van,hát nemis tudom,én inkább megvárom a hétfőt.Te?

Kis-csillag!
Nahát,mennyi energia!Örülök,hogy nemsoká kezdtek ti is,a szíved úgyis megmondja,arra kell hallgatni!

Gizmixxx!
Hess ciszták,hess!!!!
Vendég

Estike!

Nagyon sajnálom. Idő kell mig az ember újra neki tud rugaszkodni az előtte áló útnak. Ahogy Nyulasz írta idővel másként fogod gondolni és tovább mész az úton. Sok pozitív energiát, és lelki feltöltődést kívánok neked.
gizmixxx

Estike!
Bocs,arra nem is válaszoltam.Nem értettem milyen csíkot akarsz eltüntetni.A vonalzót?Csak visszamész az aláírásodhoz a profilodban,és kitörlöd onnan,majd lent az elküld gombot nyomd.
Majd szólj,ha új vonalzó kell,remélem tavasszal csinálhatok neked megint. :wink:
Vendég

Nyulasz!

Köszi, hogy eltünteted a cisztámat rád biztos halgat.

:D :D :D
gizmixxx

Drága Kiscsillag olyan jó hogy ilyen kis pozitívan álltok hozzá,hajrá augusztus :D
Pandus,minden nao úgy jövök fel,hogy te már biztos szülsz :D holnap ne csalódjak már :wink: (hétfőn megyek a dokidat megnézni most bízom benne és azért is szimpi mert dorkát bent tudták tartani amikor ki akart jönni és az azért nem semmi)
alle 11 az szupi abból tudnak próbálgatni,hogy felvigyék sok sejtesre,ott lesz a babód :wink: drukk ügyi vagy
guppy :!: :!: :!:
nyulasz :!: :!: :!: szétrúgom a seggeteket :wink: :D nem elkámpicsorodni!10tesztel szombaton új teszt és erősebb lesz :D drukk nektek
dezsi igyad a banánturmixot :wink:
Estke :?: :?: :?:

lanyané

Lanyané!
Kép

...mi az a 10tesztel?Szombatig még teszteljek 10-et?
Vendég

gyagya :D 10erősségű az jobban kimutatja,ha el tudsz jönni a 3.kerületbe szívesen adok.van még 2 darabom

lanyané

Lanyané!
Édes vagy,de megfogadtam a páromnak,hogy ebben a két hétben nem kocsikázok.Holnap viszont úgyis dolgom van,veszek majd egy érzékenyebbet.Óbuda viszont sajna nekem a világvége :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz,
a barátnőm is csak saját maga látta a csíkot a teszten és most terhes!
Egyébként ha kaptál progi szurikat akkor inkább ET+14 nap a vérvétel.

Guppy,
lesz az még erősebb csík is!

Kis*
örülök, hogy ilyen jól álltok hozzá, hajrá nagyon szorítok nektek

Dezsi,
babaragacsok

Gizmixx,
a ciszták csak jönnek mennek, ne aggódj, hallgass Nyulaszra.

Estike
:(
Vendég

Pandus,
Remélem már haza sem engednek és végre meglesz Dorka baba!:)
Vendég

Lanyané Te Óbudán laksz?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nyulasz!
én nagyon bízom benned! Ha Te látsz, illetve odalátod a második egyáltalán nem látszó halványat, akkor lehet ott valami. Amikor a csak úgy tesztelgetek a mesi várható napja körül ( :D ) akkor próbálom odaképzelni, és hiába próbálom, nem látom. Tehát, véleményem: Holnap erősebb lesz! :D :D :D Nagyon drukkolok :!: :!: :!:

Estike!
mérhetetlenül sajnálom! :cry: :cry: :cry: Azért nagyon szeretném, ha ugyan most nagyon le is vagy törve, de gyere rendületlenül és mi is adunk erőt és kitartás Neked, hogy könnyebben átvészelhesd ezt a borzasztóan nehéz időszakot!
Ahogy Nyulasz írta, a profilodból egyszerűen kitörlöd a vonalzó kódját és utána elkülre kattintassz...
Kivánom Neked, hogy hamar talpra állj és már tervezd a köv. akciót! :wink:

Lanyané!
:lol: banánturmix nyomatva, jelentem :lol:

Guppy!
még nem gratulálok. ha van teszted és ugyanolyan mindegyik, akkor ha pár elkövetkező napon tesztelsz egyre erősödnie kell. Na akkor gratulálni fogok!!! :wink: És nagyon nagyon drukkolok továbbra is:++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gizmix!
:D eddig minden alkalommal 3 babót kaptam vissza! :D DE ők az első fagyisok! És ők velem maradnak :lol: :lol: :lol: szerintem előbb fogok tesztelni... :roll: :? :roll:
Nagyon jó lett a vonalzód! Nemsoká kezdhetsz :!: :!: :!:

KisCsillag!
Nagyon klassz csajszi vagy! Drukkolok! :wink:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?