Új privát üzeneted érkezett!

Kata! :lol:
Hát kedvesnek kedves, de nem az a szószátyár fajta, az már biztos. Már elég régen voltam, de holnap megyek és majd megírom, hogy változott-e. Az biztos, hogy sokat számít, ha ismerőssel mentek. :wink: Mindig annyian vannak, hogy nem ér rá regényeket mesélni, szerintem...

Mikor mentek hozzá? Nálatok mi a baj? Már ha nem vagyok indiszkrét.

KépKép
zsófikukac

Zsófi, febr.7 (igaz elöször azt szerette volna h már kedden menjünk, és hétfőn hívtam őt, de nem tudtuk megoldani ilyen hirtelen). Nálunk apagondok vannak! :(
Mesélj magadról egy picit mi még nem ismerünk ( legalábbis én nem :oops: ).
kata05

Kata! :lol:

Én csak "bepofátlankodtam" hozzátok, a múltkor írtam Gabynak és Szezsonak, őket máshonnan ismerem.

Mi két és fél éve próbálkozunk a babával, sajnos eddig ereménytelenül. Egy éve voltunk először Tapolcán kivizsgáláson. Mindkettőnkkel minden rendben. Elküldtek hsg-re (azt Tapolcán nem csinálnak), amivel augusztusig vártunk, hátha sikerül teherbeesnem. Augusztusban megcsináltattam a Forgács intézetben. Teljesen átjárható mindkét oldal. Ezután ismét várakozó álláspontra helyezkedtünk, hiszen nagyobb az esély a hsg után. A mi kis Manócskánk azonban még mindig várat magára, így most visszamegyünk Tapolcára és megpróbáljuk az inszemet. :lol:
Hátha csak ez a kis lökés kell.

Mesélj Te is magadról!

KépKép
zsófikukac

Zsófi, írok privit! Nem untatom a csajokat!
Ha van kedved gyere gyakrabban, nem kell hőmérőzni! :D
kata05

Köszi Kata a szíves fogadtatást! :lol: Régebben hőmérőztem, de a férjem utál csipogásra ébredni és mivel tankönyvbe illik a ciklusom és a görbém, teljesen felesleges.

Privit várom. :lol:

KépKép
zsófikukac

KAti apa ment dolgozni, én meg felkeltem vele, de egyébként is 5 10 kor kelek, mert megyek dolgozni.tudod!?!

ZSófi remélem sikerül inszem! :lol:

Szezsó egyébként lehet én is tesztelgetnék, mert mindenkinek máshogy mutatja ki 8)
Vendég

Szezso, mindenképp csinálj még 1 tesztet!Addig ne add fel!

babaimádó
Kép
babaimado

Elkészült AFP eredményem, rossz lett, de ez várható volt. Holnap megyek genetikai uh-ra. Drukkoltok nekünk?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva: naggggyon drukkolok Neked!!!! ++++++++++++++++++

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Nanááá! +++++++++++++++++++++++++++++++

Snufi! Neked is holnapra! +++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Hol vannak a Többiek? Még tart a tali tán... :D ?

snufi

Kép
bettike
Eger

Jelentem a tali 19.00 ig tartott, degeszre zabáltuk magunkat mindhárman.ez egy minitalika volt!Kata, Gaby, Mi.és ismét kedvenc pincérünk szolgált fel a maga szpokásosan kedves modorában.

Szilva hát igen, ikrek... nagyon drukkolok holnapra, de minden rendben lesz!
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Kép Jó éjt!

snufi

Jajj, hát én meg sajna programot beszéltem meg barátnőmmel. 8-kor már végeztünk is :lol:
...de talán jobb is, mert úgysem ehettem volna, és inni is max ásványvizet, vagy light colát :wink:
Szóval Kata, Boni, még le kell ennem-innom a jussomat, Gaby, rád meg vár az adóbevallás! :wink:

Amúgy meg jobb is, hogy nem "érintkeztünk" mert van egy bárányhimlősünk a suliban.

Hát szép napot!

Kép
zölddisznó

Zöldi, akkor jobb is. de majd legközelebb :lol: veszek egy zacskó mogyorót :wink:

Szép Napot mindenkinek!Szezsó nem próbálsz ma is ellőni egy tesztet? hátha++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Szezso sajnálom!!!! :(

Legközelebb legyen úgy tali, hogy én is be tudjak nevezni Marcival! :lol:

Coca, tök ügyi vagy a -4 kilóval!!!! Nekem november eleje óta 7 től sikerált megszabadulnom. :lol:

zsófikukac, azt szeretném tőled kérdezni, hogy te nem irogattál az ekuvo.hu-ra? :wink:

Mindenkinek Szép Napot!!!

Kép

kispiskóta

Zsu tegnap mondta Katám, hogy látnám most a kis gyönyörűséget, mennyit változott!

Jaj de édes! imádom! :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Szezso, nincs újabb teszt???

babaimádó
Kép
babaimado

Boni :lol: Megnőttünk, a féléves mérlegelésen (egy kissé rohan az idő) 9140 gramm és 70 centi volt. :oops: Már nem merem levinni méreckedni. Zsiványkodik már, kuncog, és mondja, hogy bababababa, nem.

kispiskóta

Sziasztok!

Nem teszteltem ma, de ha ma nem jön meg, akkor holnap ellövök még 1-et…

Bocs, hogy most nem írok mindenkinek külön, de tudom, hogy kinek miért kell drukkolni :wink:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zsu :lol:

Szezsó ++++++++++++++++++++++++
Vendég

Zsu! :lol:
Lebuktam. :lol: Vajon honnan ismerhettél fel? :lol: :wink:
Én tudtam ám, hogy Te Te vagy! :lol:
Marci gyönyörű baba! :lol: 8) Ha lányom lesz elcsábíthatja!

Szezso! :lol:
Én szorítok a holnapi tesztre! :lol:

KépKép
zsófikukac

Marci már le van stoppolva :wink:
Vendég

1 óra múlva indulok viszgázni. Áááááááááááá! Ha nem tudok puskázni, nagy bukta lesz!!!!!! :twisted: :oops: :(

snufi

Sziasztok!

kispiskóta: annyira helyes Marci baba, olyan kis huncut :D

Megjöttünk az genetikai uh-ról. Minden a legnagyobb rendben van. És ami a legcsodálatosabb: egy FIÚ és egy LÁNY :D :D :D :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva ez tényleg nagyon jó hír! Akkor Bali Bogi ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tesó +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Hát egy kis változás történt, de lehet, hogy még fog is.... :oops: :?

Szilvi

szilvaqueen

Apa jobban szeretné a Botondot :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilvi: gratu!!!!!!!!!!!! Szép nevek!!!!! :D

snufi

Szilva sebaj, majd a szülőszobán mondhatod a véglegeset! :wink:

TEsó hányra mész?
Vendég

Szezsó! Akkor ne jöjjön meg és tesztelj holnap 2 csíkosat, ok!? :)

Szilva! Gratulálok, a szép nagy családhoz :) egy fiú és egy lány :) ez nagyon jó :)

Hogy mit mosolygok itt össze-vissza :D
mondom, hogy tavasz van :)
Lehet, hogy ebben a homeós cseppben amit szedek, valami antistresszes izé van? Olyan mosolygós cuccos? Két napja mindenen vigyorgok :)
sonjus

Sonjus, avgy egy kis rum került a reggeli teába! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szezso, én remélem a holnapi teszten duplázódni fognak a csíkok :) Szedsz most egyébként progipótlást?

Szilvia, szívből gratulálok a fiú-lány párosotokhoz. Szinte most volt, hogy pozitív lett a teszted és már a félidőnél jársz. Röpül az idő, észre se veszed és már meg is születtek :)

Snufi, remélem tudtál puskázni :)

Bettike mizujs?

Sonjus, vigyorogjál csak, az sose árt.

Kép

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi de jók a képek! :lol: a kis fotómodellek! :wink:
Vendég

sziasztok!

snufi: hogy sikerült a vizsga?

zsú: nagyon édes marci :wink:

szezso: drukk+++++

szilva: gratulálok a fiú, lányhoz! :wink:

robcsi: jók a képek :wink:

rólam: tegnap reggel óta nem ettem csokit. halad a fogyókúra :lol:

kati
katica30

KAti ügyi vagy! :lol: :lol: :lol:
Vendég

boni: majd akkor mondd ezt, amikor több hete be tudom tartani :lol: tegnap apa az orrom előtt ette a csokit. :? de erőt vettem magamon.

kati
katica30

akkor még büszke is vagyok :wink:
Vendég

boni: :lol: :lol: :lol:

kati
katica30

Hahó! Lehetett puskázni, így meglesz!!!! :lol: :lol: :lol:

Este jövök bővebben!

snufi

Sziasztok!

Szilva! Micsoda szuper hírek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és megkaptam! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ma már mentem dolgozni! Igaz elég light-os voltam! A munkám negyede meg is maradt! Csak azt nem értem eddig miért nem így csináltam! :twisted:

Zöldi! Értekezleten van, hogy értelmes dolog is elhangzik? (Nálunk ma volt!) :?

Szezso! Holnapra tüntess egyet!!!! :wink:

Snufi! Akkor legalább görbül! :wink:

Katica! Ügyi vagy! Ha a csokit láttad és megáltad nincs visszaút a fogyásból! :lol:

Robcsi! Köszi kérdésed! Semmi különös! Nálatok valami újabb story? Szólj a gyerekeidnek, hogy kövessenek el valamit, mert ki vagyok éhezve egy kis vicces történetre róluk!

Sonjus! Nekem is vigyori napom van! :roll: Ki érti ezt? :roll:

Marci milyen kis huncut! Itt kuncogok a képen! :lol:

Kép
bettike
Eger

Tesó éljen! :lol:

Bettike akkor vigyorogj!
Vendég

bettike: akkor okés, váljon egészségedre! :wink: :D

Szilvi

szilvaqueen

Uff!

Bettike! NEM LÉTEZIK nem unalmas értekezlet!

Kati! Csokitlanság jeeeeee!
Én ma 2 alma, 300 g főttrépa, 1 kg paradicsomsaláta, 450 g joghurt.

Szezsó! Szurok!

+ mindenki puszmók!

Mi holnap öribaba tanfolyam.

Kép
zölddisznó

Hahó!!!!!

Na szóval, simán lehetett puskázni, így tuti görbül! Köszi a szurkokat!

Fogyizóknak gratula és csak így tovább!!!!!

A ma reggeli csúcsszuper storymat még nem volt időm megosztani Veletek: többféle vitamint szedünk Férjecskémmel (bogyó, kapszula, cseppek...), van amit mindketten, van amit csak én, és fordítva. Tegnap este kikészítettem a reggeli adagokat, mindkettőnkét. Snufiú jóval korábban kelt, mint én. Én arra a gondolatra ébredtem, hogy Úristen, Snufiú bevette az én bogyóimat! Kirohanok, és látom: igen, az én "kupacom" nincs ott, az övé viszont ott van. Azaz bevette a reggeli Clostymat!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyből felhívtam, annyira röhögött, :lol: , hogy csak na! Ezek után sikerülnie kell ennek a ciklusnak, hiszen mindketten bevettük a bogyókat a sikerességéhez!!!!! :wink:

Jocca: Snufi

snufi

Mi ez a lógás fiatalok?

Snufiúan kellemes peteérést! :lol:

Kép
zölddisznó

Tesó Kép

GAby Boldog szülinapot!

Kép
Vendég

Szezsóka Kép