Sziasztok!
Csak nagyából olvastam vissza...
Ildi!
Mennyi idős vagy most? Mármint hány hetes? Jártok felkészítő tanfolyamra a kórházba? Tán már írtad, hgy apukás szülést akartok. Ahhoz kell a tanfolyam is. Elvileg törvényszerint mindneki bevihet magával 1 embert a szülésre. A tanfolyamon mindent megmutatnak, sürgőségin az előkészítőt, a vajudó szobát, baba-mamás szobát...mindent, van szó a fájdalomcsillapításról is.
Tipikus első gyermekes kismami vagy.
Látszik ,hogy sokat olvassol mellé, és minden el is hiszel...Nem baj, mi is így voltunk az elején.
Szerintem a gáz a legjobb...És mi van, ha rosszul vagy tőle, vagy hánysz? Semmi, a dokik és a többiek láttak már cifrábbat is. Na meg mire odakerülsz, a szégyenérzeted is elszáll. Majd kapsz vesetálat, kiteszed amit ki kell, és lehet tovább szipkázni a gázt. Enyhén édeskés íze van. Amikor megkapod, akkor először bekell fújni egy adag levegőt, majd utána lehet szívni a gázt. Ha friss levegőt veszel, egyből elszáll a hatása, de míg szívod nagyon jó bódít.
A fenékbe kapott fájdalomcsillapítóból, szerintem a gyerek is kap.
Én ezért is csak a gáz mellett maradtam.
Beöntés. Ugyan az a véleményem mint Zsuzsinak. Egyáltalán nem ciki, nem fáj, esetleg kellemetlen, de nekem még az sem volt, már akkor nem az érdekelt. Szerintem az a ciki, ha menetközben a doki elé pakol ki az ember, akkor inkább beöntés.
Első gyerkőcnél kaptam, másodiknál idő nem volt rá.
Hálóing: Én is a kórházit használtam. Ugyan vittem egy pizsit, d e elég a kórházi is. Kénylemes, tiszta, ha balesett éri, lehet kérni másikat...
Ja és én nem sajnálak mert egyben vagy még...Sőt irígyelek, imádtam terhesnek lenni, még a kórházban is szupi volt, már most szívesen visszamenék.
Csak jóra kell gondolni....
Nekem végig Zsuzsi szülése volt előttem....
És végül szinte u.u zajlott le.
Tehát csak a pozitív dolgokat kell megtartani.