Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!
Köszi a beszámolót, jó ötlet ez a kifogyott a cici mondás :D Olyan hülyén érzem most magam, mert egyre többen mondják, hogy leszokathatnám már, vagy hogy éjszaka már ne szoptassam meg, de valahogy annyira édes gyerkőc Tomi, nem nyűg nekem... :cry: nem tudom, hogy mit csináljak, mert igazából nem létfontosságú ugye már, és lehet megbánnám, ha akarata ellenére leszokatnám. Így egy kicsit várakozó állásponton vagyok...

Ildikó!
Szerintem ne izgulj annyira a szülés miatt, ott majd jön minden magától :) bár ez természetes dolog,én is ideges voltam a második szülésem előtt is :lol:
Nekem vannak eladó babaruháim, a teszvesz oldalra tettem fel őket, nagyon sokat eladtam már, de még így is maradt. Ha gondolod, keress rám (zsm78) és írj üzit, ha tetszik valami. Ne nyomj rá licitet, talizunk, megnézed, ha nem tetszik, nem kell megvenned természetesen! Van egy textilmózesem is (merev aljú, cipzározható tetejű, gyöngyvászon anyagú, sötétkék), ami a babakocsinkhoz volt, szuper állapotú, de azt nem tettem fel teszveszre, mert sok lenne amúgy a posta rá. Ha érdekel, fotózok.

Többiek? Hol vagytok?

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Ildi!
Tegnap még a terhességi csíkokról felejtettem el írni. Nekem is vannak, akkor elég csúnyák voltak, de most olyan ezüst színűre fakultak, és szépen összehúzódott a bőr. Nem mondom, hogy nem látszik, de egyáltalán nem vészes :)
Pedig kentem ám a terhesség alatt :cry: Most is kipróbáltam már többféle kencét...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk ám:)
Csak nem történt semmi érdekes velünk.

Ildikó! Ne aggódj a szülés miatt egyáltalán nem olyan vészes. Ki fogod bírni, és hipp hopp el is felejted, ha meglesz a baba.

Ha esetleg v.kit érdekel:
Van egy vadi új járókánk talán 2x volt benne Anna. Nagy méretű akár 2 baba is elfér benne. Ha érdekel v.kit rakok képet :wink:
Vendég

Sziasztok! Lányok elnézést, hogy nem tudtam jönni a napokban. ...de még mindig nagy szervezésben vagyunk apával...ma van Jenni szülinapja, s tele lesz meglepetésekkel, amit ő persze nem sejt,egy picit nehéz mert már elég nagy, nehogy elcsípjen egy-két szót... Tényleg nagyon örülök,hogy aktív ez a topik...aranyosak vagytok nagyon...amint van pici időm jegyzetelek, hogy miről beszélgettetek amíg nem voltam (hogy jobban 'képben legyek' :-) )és ígérem gyakrabban jövök...puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok mindenkinek ! van egy pár kérdésem,meg tudja mondani valaki hogy a kórházba engedik e a saját hállóinget és a saját babaruhát???jah meg azt hallottam hogy jól betápszerezik a babát és előfordulhat hogy nem kell neki a cici ez igaz? viszem a saját mellfejőmet, viszont hiába sterilizálom le mire odadkerül a sor addigra lőttek a sterilitásnak, szóval ha megkérem a nővéreket lesterilizálják szerintetek?

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Szia!
Saját babaruhát csak a hazahozatalkor kell vinni, ott a kórháziban van a pici. Saját hálóinget vihetsz be végszükség esetére, de minden reggel adnak tisztát, és miért használnád a tied? :wink:
Ha babás szobában vagy, akkor 24 órában a tied a gyerkőc, nem adnak neki semmit. Ha a sima szobában, akkor szerintem ha nagyon üvölt, akkor lehet... :? Én az első gyerkőcnél sima szobában kezdtem, mert teltház volt a babásban, és mikor megüresedett egy hely, szóltak, h mehetek, ha akarok. De nem volt gondunk azzal, h nem cicizett...
A mellszívó sterilizálása igazából akkor lenne a kórházban fontos, ha az abból lefejt tejjel etetnéd ott, de mivel szopiztatos, és csak a tej meginításához vinnéd, nem gond, h nem steril. Azt a tejet ott úgyis kiöntöd. Ha hazamentetek, akkor sterilizálod, és ha fagyóba akarsz tenni tejet, akkor az már úgy jó lesz. Nekem azt mondta anno a védőnő, h otthon is elég forró vízzel, enyhe mosószerrel átmosni, öblíteni alaposan, nem a többi edénnyel csepegtetni (hanem mondjuk külön egy tiszta konyharuhán, amit csak erre használsz majd), mert hisz egyedül használom. Időnként kell csak fertőtleníteni.

Többiek??? Vélemény???

Szép napot:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!!! Én debreceni vagyok,már itt kérdeztem tőletek h.nem-e ismeritek Nyiregyen azt az Amerikai bababoltot ami a központba van,egy tiz emeletes ház alatt. :lol:
Rég voltam náluk és szeretném tudni az elérhetőségüket.
Egy nagy Amerikai zászlo van kint.
Vagy van-e honlapjuk esetleg.

zsuzsimano!!! Te igérted utána nézel nekem. Nem találtad őket meg? :lol:

Más! Ajánlok nektek egy jo oldalt www.
Uh nem vaGYOK BENNE BIZTOS,JÖVÖK VISSZA. :wink:

Kata&Milán

oszman777

www.babaholmiolcson.hu
ÁLLATIAN OLCSO!!!!!

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok! Egyetértek Zsuzsimanóval, tényleg nem kell sterilizálni a mellszívót, ugyanis a tejcsi meginditása a lényeg... Tápszer pótlás: augusztusban szültem a picit, hotelkórteremben voltunk,tehát egyedül a babával,sajnos nekem szükségem volt tápszerpótlásra a kórházban is,császáros voltam és a tejcsi kb. a 4 nap indult meg s a kismanó pedig üvöltött éhesen...szerencsére nekem nem zavarta meg ugyanolyan aktívan cicilt továbbra is a pótlások ellenére... Én a saját ruhámban voltam bent végig, lehet ez csak az én mániám :-) ...
A kórházban a picur nem a saját babaruhájában volt,de mindig kaptunk tisztát,naponta többször is...a köldökápoláshoz is biztositanak kellékeket, pelust is sokat adnak, nedves törlőkendőt vittünk be...Oszman! A boltban már jártam,telefonszámot nem tudok,esetleg ha valaki arra jár a bolt cégtábláján lehet van tel.szám,nem tudom,ha tudok valamit megírom neked...még jövök...puszi...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

rubinita74!!! Köszike! mennék oda vásárolni,csak elötte oda csörögnék.
De még ráér.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Én sima szobába voltam mind a kettőnél, mert teltház volt a babásba. Adnak pótlást, ha nem szopik rendesen és éjszaka is. Láttam mert mi jártunk éjszaka szoptatni, ezért jó ha éjszaka mész szoptatni mert akkor már nem kap pótlást. Éjszaka neked kell menni, csak este szólj a csecsemősöknek és megmondják éjfél körül mikor menjél. Ezt csak végszükség esetére írtam le, mert persze a legjobb ha babásba vagy.
Nekem odaadták a lefejt tejet, a lényeg legyen sterilizálva és úgy vidd be a mellszívót, csak te használd és mosd el. Nekem is azt mondták a csecsemősök nem kell minden használat után sterilizálni, de egy kis bon-bon, gyümölcs és ők is megcsinálják :wink: , persze valaki enélkül is szívesen megteszi!
Hajni

Kép
Kép
nimbot

Sziasztok!

Erről a betápszerezésről én is hallottam annó aggódtam is miatta, de végül nem tapasztaltam, sőt...míg nem volt tejem szinte könyörögtem, hogy adjanak már a gyereknek pótlást mert éhen hal.

Babás szobába voltunk, de első napokba csak nappal volt velem Anna. sikerült mindig kedves csecsemőst kifognom, és mondta hogy éjszakára vigyem be és adnak neki enni. Én már bent elkezdtem fejni saját mellszívóval itthon sterilizáltam, de a bimbóvédőt a csecsemőn kisterilizálták.
Ja egyébként van egy "közös" sterilizáló is a szülésznői nővérpult mellett, azt bármikor lehet használni.

V.kinek csajos ruciai nincsenek véletlenül??? 74-től érdekelne
Vendég

Sziasztok! Nimbot nagyon okos dolgot irtál! Igen, tényleg éjfélkor be lehet menni megszoptatni a piciket.Én is láttam, hogy néhány mami volt bent( nem sok :-( ), amikor éjjel is vittem Rubent pótlásra. Volt olyan, hogy minden pici oly nyugodtan aludt, de volt úgy ,hogy nagyon ordítottak,láttam szinte néhány gyerek magánkivül sírt,nagyon sajnáltam, megkönnyeztem őket de szegény csecsemősnővérek sem tudnak minden baba mellett lenni,sajnos (na mondjuk volt olyan,hogy a baba hányt,a csecsemős pedig a műtősfiúval flörtölt...de szerencsére vannak nagyon rendes nővérkék is) ...Oszman! A jövő héten ha minden igaz járok arra, ha nyitva lesz a bolt bemegyek és kérek neked egy tel.számot...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sensi tényleg így van, s most jut eszembe,hogy talán van közös nagyteljesítményű kórházi mellszívó is, nem tudom pontosan mert én a sajátomat használtam,de hallottam róla...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Oszman!
Amerikai bababolt: 0642-407-968 Kismamából kerestem elő neked

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
nimbot

nimbot!!! Köszike! Sokat segitettél nekem.

Kata&Milán

oszman777

Igen van kórházi mellszívó, de szerintem az sz..r. Már bocs, de olyan mint a csiga. én kb 1 órát görcsöltem vele 10 csepp tejcsiért :cry:
Aztán volt egy nagyon kedves szülésznő, és megmutatta hogy kell kézzel fejni pillanat alatt lett 50ml :lol:
De itthon én a medelával fejtem.
Vendég

sziasztok! mindnekinek nagyon köszi az infókat, sok mindennel nem vagyok még tisztába, de így nektek köszönhetően lassacskán képbe kerülök!!!!

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Ildike! Kérdezz nyugodtan amiben még bizonytalan vagy...szívesen segítünk...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Oszman!
Ha debreceni vagy miért nem a Nyugati utcára mész vásárolni? A nyh-i amerikai bababolt is onnan szerzi az árut és azért a kettő méreteit és választékát össze se lehet hasonlítani! Mi majdnem mindent ott vettünk meg a Ny-i utcán (amit nem azt meg is bántuk, de ez már másik sztori)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok! a fájdalomcsillapítással hogy áll a kórház? azért kérdem mert epidurálist azt nem akarnék, viszont hallottam hogy van egy fájdalomcsillapító (a gázon kívűl) ami injekció a fenékbe akkor adják be amikor kéri az ember... na annak a fájdalomcsillapításnak mi a neve? és hogy van e ilyen a nyíregyi kórházban, vagyis hogy lehet e kérni ott? na meg a gázról... hogyan kell csinálni hogy ne hánnyak tőle? mert hallom van aki rosszul lesz tőle,mondjuk nem vagyok hányós fajta de azért mégis...
jah és mg egy kellemetlen dolog... a beőntés, mi van ha én nem akarok beöntést? az kötelező? mi van ha épp elötte voltam wc-én...?????

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

próbálom felkészíteni magamat hogy kb mire számíthatok, de már előre tudom hogy nagy meglepik várnak rám akárhogyan is szoktatom magamat a gondolathoz!!!!! úúúúúúúúúú de félek!!!!

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Ildikó!
Arról az injekcióról nem hallottam még, abban nem tudok tanácsot adni... viszont a gáztól az ismeretségi körömben senki nem hányt, pedig sokan szültünk már....
beöntés: én azt hittem látatlanban, hogy bele fogok halni. Aztán mikor megtörtént, szinte semmi, nem fáj, csak egy kicsit kellemetlen. Egyedül vagy a szülésznővel egy kis külön szobában, amikor megcsinálja, ott van wc is, és egyedül hagy addig, amíg szeretnéd, nincs nyüzsgés. Viszont a hasznát akkor látja az ember, amikor jönnek a tolófájások, mert nem kell attól félni, h más is jön a gyereken kívül :? Egyébként nekem is ment a hasam, mielőtt bementünk a kórházba, és bőven volt mi kijöjjön a beöntés után :oops:
Na, meg még azt akartam írni, hogy az ember elképed, amikor hallja, h ennyi meg annyi órát vajúdott valaki. Igen ám, csak mire eldöntjük, hogy menjünk-e, ez már az-e, mit csináljuk, addigra általában már a jó felén túl vagyunk :) mi pl a második szülésnél 5 perces fájásokkal besétáltunk a kórházba, igaz meg-megálltunk, de mire beértem, már5 cm-re nyitva volt a méhszáj.
Jövök még, mert többminent is írni akartam, csak mire idejutok, elfelejtem :oops:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Csak nagyából olvastam vissza...

Ildi!
Mennyi idős vagy most? Mármint hány hetes? Jártok felkészítő tanfolyamra a kórházba? Tán már írtad, hgy apukás szülést akartok. Ahhoz kell a tanfolyam is. Elvileg törvényszerint mindneki bevihet magával 1 embert a szülésre. A tanfolyamon mindent megmutatnak, sürgőségin az előkészítőt, a vajudó szobát, baba-mamás szobát...mindent, van szó a fájdalomcsillapításról is.
Tipikus első gyermekes kismami vagy. :D :D Látszik ,hogy sokat olvassol mellé, és minden el is hiszel...Nem baj, mi is így voltunk az elején.
Szerintem a gáz a legjobb...És mi van, ha rosszul vagy tőle, vagy hánysz? Semmi, a dokik és a többiek láttak már cifrábbat is. Na meg mire odakerülsz, a szégyenérzeted is elszáll. Majd kapsz vesetálat, kiteszed amit ki kell, és lehet tovább szipkázni a gázt. Enyhén édeskés íze van. Amikor megkapod, akkor először bekell fújni egy adag levegőt, majd utána lehet szívni a gázt. Ha friss levegőt veszel, egyből elszáll a hatása, de míg szívod nagyon jó bódít.
A fenékbe kapott fájdalomcsillapítóból, szerintem a gyerek is kap. :wink: Én ezért is csak a gáz mellett maradtam.
Beöntés. Ugyan az a véleményem mint Zsuzsinak. Egyáltalán nem ciki, nem fáj, esetleg kellemetlen, de nekem még az sem volt, már akkor nem az érdekelt. Szerintem az a ciki, ha menetközben a doki elé pakol ki az ember, akkor inkább beöntés. :D Első gyerkőcnél kaptam, másodiknál idő nem volt rá. :)
Hálóing: Én is a kórházit használtam. Ugyan vittem egy pizsit, d e elég a kórházi is. Kénylemes, tiszta, ha balesett éri, lehet kérni másikat...
Ja és én nem sajnálak mert egyben vagy még...Sőt irígyelek, imádtam terhesnek lenni, még a kórházban is szupi volt, már most szívesen visszamenék.

Csak jóra kell gondolni....
Nekem végig Zsuzsi szülése volt előttem....
És végül szinte u.u zajlott le. :) Tehát csak a pozitív dolgokat kell megtartani.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Visszaolvasva gyatra a helyesírásom, :D :D :D Bocsi...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok! nem a szégyenérzet birizgál engem, ááá miért szégyelném magam ez természetes folyamat, csak szertném minnél jobban lecsökkenteni a kellemetlenségeket hiszen lesz belőle elég, hát igen olvasok nem is keveset, viszont nem szándékosan, de tényleg nem tudom veletek is előfordult e? akaratlanul is mindenhol mamás babás dolgokba botlok ha kapcsolagatom a tv-t tuti hogy a szülésről lesz szó, ha kezembe veszek egy újságot biztos hogy arról cikkeznek hogy melyik sztárocska tered éppen, azt vettem észre hogy óriási bííííííííííznissssz lett terhesnek lenni, csak hogy nem nekünk kismamáknak mert hát sajnos vannak olyan dolgok amiket ha kell ha nem ránk akarnak sózni, vagy legalábbis megpróbálják annak reményében hogy szegény kismama aki egyébként is labilis idegrendszerrel rendelkezik (Értsd: még egy babasapkától is elérzékenyül) még jobban hassanak érzéseire és bűntudatot ébresszenek benne, lévén milyen anya az olyan aki nem veszi meg születendő gyermekének a legújabb űrhajós technológiával kifejlesztett zenélő, magát megtöltő cumisüveget! szóval ahogyan magamat szemlélem az első hetekben minden hülyeséget megvettem volna és tényleg mindent de mindent elhittem amit mondanak, kérdéseim inkább majdhogynem már közvélemény kutatásnak számítanak, ha beszélgetek más kismamákkal és szóbakerülnek ezek a témák általában 50-50 arányban oszlanak a vélemények! bár az epidurálissal kapcsolatban mintha többen állnának az " inkább nem kérem oldalon"! nah meg kissé kíváncsi természet vagyok, és szeretek mindent tudni.... bár tuti hogy óriási meglepetések fognak várni ha odakerülök a szülőágyra!
most 36 hetes vagyok ma voltam NST de az autóban odafelé fájásaim voltak miután beértünk a doki megvizsgált és azt mondta hogy elkezdődött elég messziről indul a dolog de beszélt vmi rövidülésről, (na itt adtam fel) és csoda de még nem jártam utána mit is jelent és már nem is akarom tudni! szóval a lényeg hogy napjaim vannak hátra! mindegy is már csak már ott járnánk végre már olyan kíváncsi vagyok az én kis zsebibabámra!
szóval összevéve így a végefelé mondhatom hogy jó dolog ez a terhesség bátran mondhatom hogy (eddig) élveztem , tutdom tudom fogok még mást is mondni majd ha elkezdődnek a fájások, de csak kibírom majd vhogy!
fhúúú ez hosszú lett, előre is bocsi mindenkitől !

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Ildikó!
Tök jó volt olvasni a hsz-odat :wink:
Szerintem teljesen normális az aggódásod és a bizonytalanságod is :)
Amit írtál, hogy mindent rásóznak az emberre, az igaz. Legyen lelkiismertetfurdalásunk, amiért nem veszünk meg minden vadiúj modern sz@rt a picinek... :?
Aranyos, hogy a picit zsebibabának hívod :lol: és izgi, hogy már vannak jóslófájások :D
Jövök majd még, csak tv-zek egy kicsit...
Zsuzsi
zsuzsimano

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:09-kor.
Vendég

Sziasztok!
Csatlakozhatok?

Mi július végére várjuk az első babánkat.

Üdv: Viki
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:10-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:41-kor.
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:10-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:41-kor.
20150601134430

Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:11-kor.
Vendég

Sziasztok!

Viki! Először is gratulálok a pocaklakóhoz!
Mi is a Toldi utcán lakunk :wink:

Szoktam olvasni mi történik ezen a topicon is, írni már ritkábban van energiám!

Ildi! Kitartás, már nem sok van hátra. A többiek már mindent leírtak, újat mondeni én sem tudnék!

Kriszti! Jó tervezgetést Bori új kuckójához! Úgy szeretném ha nálunk is lenne külön szobája majd mindkét babónak, de ez egy 2+étkezős lakásban megoldhattalan, hacsak mi ki nem költözünk az étkezőbe :?

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok! Krisztina! Ma akartam írni Neked privit,hogy jól vagy e mert nem jöttél napok óta s komolyan szinte éreztem,hogy történt veled valami :-( ...(telepátia)...remélem már jól vagy s tényleg pihenj sokat...tudom könnyű mondani s
persze Bori is ígényli az ő mamiját...de tényleg fontos a pihenés...Megszédültél úgy estél el? Vagy valami csúszós dolgon? S tényleg igazad van a filmeken a szülés az teljesen más én is megmosolygom... Desviki! Köszöntelek köztünk! Gyere gyakran s bármiben szívesen segítünk természetesen. Gál dokit én is ismerem személyesen. Hogy érzed magad,milyen a terhességed ?...Ildike!
Természetes dolog amit érzel...Nekem az utolsó hónap volt a ,,legnehezebb'' már annyira vártam szinte türelmetlen voltam... még jövök (Ruben ébredezik)több mindenre is reagálok...puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:42-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:42-kor.
20150601134430

Desviki! Az jó ha nincs lázad mert a magzatnak a magas láz nem igazán jó...tavaly én is ilyenkor voltam néhány hetes kismami s nálam is jelentkezett nátha... meleg mézes teát ittam...s amikor nagyon fájtak a manduláim a dokim Tantum Verdét javasolt azt a kismamik is szedhetik... Jobbulást kívánok Neked... Dorkamama jó hogy írtál, remélem te is jól vagy...s a kislakásnak megvan az előnye...én többet soha nem építenék nagyot :-( ...de ez már így alakult :-) ...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok!
Én még csak most találtam a topikra (a babaszoba-n ajánlották), de tök jó, hogy itt ilyen sokan vagytok! Szeretnék csatlakozni hozzátok, remélem, befogadtok! :D Igyekszem majd visszaolvasni, de nem lesz könnyű dolgom, elég sokat írtatok már. :)

Magunkról most gyorsan annyit, hogy Csenge 19 hónapos, most tervezzük a 2. babát, reméljük, gyorsan összejön, mert Karácsonykor már 4-en szeretnénk itthon!! lenni.
Én nem vagyok "tősgyökeres" nyíregyházi, még csak 2 éve lakom itt, ezért is szeretnék új barátnőket találni. A régiek sajnos elég messze laknak (Bp-en), és bár tartom velük a kapcsolatot, azért a személyes találkozás mégis más. Arról nem is beszélve, hogy Csenge imádja a gyerekeket, és ha sikerülne neki is barátokat, barátnőket találni, az nagyon klassz lenne!
Mi eléggé kinn lakunk a városból (Levendula u., a Tokaji útról nyílik), de szerencsére jön a jó idő, és mehetünk játszóterezni!!!

Nem akarok regényt írni így elsőre. :oops:

Még annyit akartam írni Krisztinek, hogy Kazai Andinál szültem én is, fogadott szülésznőm volt, a 2.-at is nála szeretném szülni. Ha esetleg nincs meg neked a száma, szívesen megadom. Nagyon szeretem Andit, nagyon rendes volt szülés előtt is az NST-ken, és utána is naponta bejött hozzánk.

Húúú, ennyi elég volt, azt hiszem.

A betegeknek jobbulást így ismeretlenül is!

Sziasztok
Betti
Vendég

Sziasztok!

Viki!
Üdvözöllek én is itt :) Nekem is volt ismerősöm, aki Gálhoz járt, sajnos nekik nem sikerült 4 inszem, most Debrecenben lombikoznak :cry: Úgyhogy tényleg nagyon gratulálok a picikéhez, további problémamentes pocakodást :D Taknyossághoz jobbulást!!!

Betti!
Örülök, hogy Te is jöttél :D annyira jó itt is a társaság :D Tavaly amikor csak lehetett, szerveztünk babás talikat játszótereken, no meg egyszer volt egy mamatali is, ami szuperül sikerült :D Sok sikert a babaprojecthez :wink:

Anita!
Itt is gratula a pici pocakpacnihoz :D hogy érzed magad?
Hányinger, fáradtság?

Kriszti!
Mi is átszerveztünk mindent, mielőtt Tomi jött. Bevontuk Kristófot is az egészbe, kiválaszthatta, h milyen szőnyeget szeretne, milyen ágyat (persze mi már előre kinéztük :wink: ) segített összeszerelni mindent, áthordani a játékait, dekorálni. Így nem volt gond, hogy Tomi az ő volt helyére jön. Örülök, hogy jól vagy :)

Az én szülésznőm Németh Erika volt. Ő is tüneményes, türelmes, egy angyal :D

Sensi!
Hol vagy? Hogy vagytok?

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Jaaaaj, nem is újságoltam Tomim új tudományát:
odahúzza a kisszéket Kristóf ajtajához, arról eléri a kilincset, és be tud szabadulni. Nem korai még egy ilyen ötlet egy 14 hónaposhoz???

Nem tudom mondtam-e, kiderült Tomiról a múlt héten, hogy tejfehérjeallergiás. Volt tegnap a védőnő, megbeszéltük a dolgokat, mondjuk annyit én is tudtam, amennyit mondott, erre jó a net :? Most lessük mindenen a hozzávalók listáját, két hónap múlva kontroll, addig teljes diéta mindkettőnknek. De legalább fogynék is... :oops: így a szopiról leszokatás elhalasztva bizonytalan időre... :roll:
zsuzsimano

sziasztok csajok! látom zajlik az élet! hát én már alog bírom, tegnap fájásaim voltak eléggé erődek pont bent voltunk a kórházba amikor rámjött, pontosabban még az autóban odafelé, modtam is na innen már nem megyünk haza baba nélkül! megvizsgált a doki és azt mondta hogy elkezdődött és már csak napok lehetnek hátra! szóval nagyon rezeg a léc úgí érzem! látok itt szüléznő neveket és már sokat hallottam hogy igazából az ő személye sokkal fontosabb mert a doki úgy is csak a végén esik be a szülőszobára a szülésznő az aki végig ott van, ez tényleg igaz? mert akkor mondhatnátok egy nagyon kedves és nagyon jó szülésznőt mert akkor csúnyán kifejezve magam megrendelem!
nagyon fontos nekem hogy kedves és megértő legyen nem pedig olyan akivel tegnap találkoztam ( nővérke) aki a vért vette tőlem, de már nem sok hiányzott hozzá hogy ráborítsam az asztalt, olyan szinten felhúzott hogy tényleg azt hittem hogy felborítom, ezt egszerűen nem értem miért dolgozik ilyen emberközpotú helyen ha a fejére van írva hogy útálja az embereket??? megértem hogy sok atrocitás éri őket is dehát ez nem is egy olyan szakma amit kényszerből kell végezni, akkor miét ment ilyen pályára?!!akkor a pék is panaszkodhatna hogy már megint kenyeret kell sütnie, de szerintem tisztába vannak vele hogy mivel jár az a munkakör, nah mindegy erről ennyit !!!megjegyeztem magamnak a csajt és melegen ajánlom neki hogy a közelembe ne jöjjön ha szülök mert nagyon rosszul fog járni!akkor már nem leszek finom és nőies :x ti hogy látjátok a dologot?????

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

fhúú úgy néz ki hogy nem tudok írni, bocsi :oops: ....sok betű kimaradt, nah nem baj majd a terhességre fogom.... :lol: :lol: :lol: :lol:
így fogják majd aposztrofálni: a terhesség utolsó napjainak tünetei: derékfájás, méhösszehúzódások, lábfájás, nem tudsz aludni, és elfelejtesz írni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Sziasztok! Bettinah! Köszöntelek köztünk! Jó, hogy csatlakoztál a ,,kis csapatunkhoz'', gyere s írj majd sokat... Zsuzsimanó nagyon ügyes Tomi, hogy így feltalálja magát. Hogyan vetted észre a tejallergia gyanút? Tudom,hogy van több tünet...Nektek melyik jelentkezett?... Ildike! Tehát elkezdődött a folyamat...de jó :-) ...hamarosan már neked is meglesz az édes picurka...S mi ,hogyan fogunk itt erről értesülni? Mert osztozkodni szeretnénk az örömödben :-)...Van valaki aki tud majd irni ide pár sort? Vagy esetleg tudod itt vkinek a tel.számát akit értesítettek sms-en? Én is szívesen megadom a tel.számomat, persze majd gondold át...mindezt csak segítségül írtam... Sajnos van néhány ilyen durva ember,én is találkoztam egy ,,csecsemősnővérkével'' aki nagyon undok volt de szerencsére a többiek aranyosak s ilyenkor a kismamiknak talán lelkileg számít,
érzelmileg fontos minden...Jó éjszakát...puszi mindenkinek!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

...
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:11-kor.
Vendég

Sziasztok! Desviki! Ügyes vagy, hogy idejében lehúztad a hőemelkedést, megelőzted a láz kialakulását...ha nem fontos ne menj közösségbe
mert ez a járvány már nagyméretű és tényleg nem lehet tudni ,hogy mikor,hol és kitől kaphatjuk el... s persze ez szól itt mindenkinek,mert nem igazán szerencsés ha kismami vagy kisgyermek szenved,... vigyázzatok lányok nagyon magatokra és a gyermekekre is mert elég durva eseteket hallok...megyek, készülünk gyermekorvoshoz... további szép napot kívánok mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok!

NA itt asztán tényleg zajlik az élet!

Üdv AZ újjaknak!

Ildikó én is pont akartam kérdezni, hogy hány hetes vagy, vagy mikorra vagy kiirva?

Dórával ma voltunk vérvételen, hát volt sírás de azért túl vagyunk rajta, majdnem rosszúl klettem mikor megláttam a sor végét szegénykém olyan türelmesen kivárta álltunk egy órát sorba, de utána szerencsére rögtön hívtak minket. Holnap lesz eredmény nagyon izgulok, remélem nem lesz komoly baj, de már a végére akarok járni mért ilyen kis sápadt meg étvágytalan szegénykém.

Dávidnak vasárnap tartjuk a szülinapját majd teszek képet.

Zsuzsi Tényleg ügyi tomi, meg nagyon leleményes.

Viki Az uncsimék is az 56 alatt laknak!! szerintem akkor látásból bizti ismertitek egymást. ők a 6. on.
Ő is kismama de ez még nem publikus, legallábis szerintem nem tudja ,h a család már tudja :lol:

na megyek vigyázzatok magatokra mindenki !jön ez a járvány a nyakunkra vagy csak a tv-ben harsogják igy túl nem tudom. na mindegy szerintem is jobb elkerűlni a be4vásárló kozpontokat meg ahol sok ember van. Főleg pici babával, meg terhesen. Halottátok, hogy pont valamelyk reggel volt a tv-ben h a láz terhesség alatt rosszabb mintha gyógyszerrel csillapítaná a kismama. úgy h csillapitani kell a lázat fontos!! na jó nem okoskodom tovább megyek!
minden jót és szép napot.

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?