Új privát üzeneted érkezett!

Köszi mikegirl, gyors gyógyúlást a fiúknak.
Apa úgy igazából ma kezdett el dolgozni, de már egy kicsit vártam :oops: , december 23.óta itthon volt. Persze mikor sokat van távol akkor meg az a bajom :oops: . Csak fúra, reggel kandaló rakás, Dani cipelése....
Danit beöltöztettem, lépcsőn le babakocsival :roll: , gyors vissza, én is felöltöztem, irány sétálni, erre elkezd esni az eső :roll: . Most szegénykém a teraszon figyeli az ereszt, már annyira ismerheti a gerendákat :lol: :lol:
Most mondták a rádióban, hogy narancssárga jelzést adtak ki, mert viharos szél érkezik hidegfronttal. 4-5 körül ér a határhoz, 6-7 körül már Bpesten lesz.
Mindenki vigyázzon magára. :wink:

Kép
mona76
 
 


Mikegirl: még nem vettünk etetőszéket, igy jobb hiján az ölemben ül, és úgy kapja azt a pár kanál kajcsit. És igy meg tudja találni a cicit... :D Apa jövő héten itthon van, akkor tervezem, hogy elmegyünk venni.

Pár tegnapi kép a tornabajnokomról :D
Kép
Kép
Kép
Kép

horvviki
 
 


Viki, aztaaaa! Fanni mindjárt szalad :)

Mikegirl, jobbulást Atinak! Én végre látom a nátha végét, már nem kell minden órában orrot szívni ...

Evés: bébihordóban, mivel még nincs etetőszék. Mi olyat veszünk, amit később 1 mozdulattal szét lehet kapni és egy kisszék lesz belőle kisasztallal. Van belőle biztiöves változat is 12e körül.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 

 
 

Viki
Így van választás :lol: :lol:
Csak ámulok, hogy Fanni milyen ügyes!!!!! :D

mikegirl
 
 


viki, húú nagyon ügyes Fanni :D .
Itt a vihar, hú de útálom. Daninak nagyon tetszik az ablakból, hogy mozognak a fák :lol:

Kép
mona76
 
 


Ezt most kaptam, és muszáj megosztanom veletek. :D

Egy asszony egy kisbabával elmegy az orvosi rendelőbe. Az orvos megvizsgálja a babát, megméri a súlyát, és megállapítja, hogy egy kicsit soványka.
Megkérdezi a nőtől:
- Anyatejet vagy tápszert eszik a baba?
- Anyatejet.
- Akkor kérem, legyen szíves derékig levetkőzni - kéri az orvos.
Megtapintja, megnyomkodja a nő mellét, és megállapítja:
- Érthető, hogy nem lakik jól a kisbaba, hisz önnek nincs is teje.
- Nem csoda, mert én a nagymama vagyok. De örülök, hogy eljöttem.

italoman
 
 


Mikegirl,
jobbulást Atinak! Én egyébként nem iszom semmiféle alkoholt, szerintem elég nagymértékben átmegy a tejecskébe, szóval inkább nem, nem olyan fontos az.

Viki,
Fannin én is mindig elámulok, annyira ügyes! :) Remélem, ez a sok minden még nem követelmény ebben a korban, mert akkor nagyon el fogok keseredni. :shock:

Dincuska,
drukkolok a telefonos segítséghez. :wink: Egyszer a párom is így járt, és ő is be volt kakk... rendesen. De végül is vicces volt az egész. Az elején felhívták, hogy az ismerőse bekerült játékosnak, úgyhogy bármikor hívhatja. Na, ekkor már tényleg nagyo izgultunk, és persze naná, hogy épp a páromat hívta segítségül. Na, ahogy felvette a telefont - már-már remegett a hangja. Így utólag jókat mulatunk rajta. Szerencsére olyan kérdést kapott, amelyet egyből tudott, úgyhogy kisegítette az ismerősét. Aztán végül az illető a következő kérdésnél elvérzett - a közönség félrevezette, úgyhogy végül százezret nyert.

italoman
 
 


Viki tényleg szuper csaj! Az én Enikőm hozzá képest igencsak lustika :) De ez annyira nem zavar. Nem várok el tőle többet, mint amit nyújtani tud :) Mindenesetre a nagyágyon már belülre költöztünk (a fal mellé), mert félek, hogy legurgulázik...
Vasalásból nem lett semmi, mert Encsi kétszer 25 perc alvásnál megmaradt és nem hagyott takarítani sem. Közben kb. 5 részletben csináltam a nagyobbiknak egy kezdetleges katica-jelmezt, holnap a játszóházban farsangi buli és bábszínház lesz, megpróbálunk elmenni aztán lesz, ami lesz... Majd lefotózom.
Jó éjt!

Kép
Kép
pfranciska
 
 


franciska, várjuk a fotót :wink:
robcsi is már nagyon régen volt :?
Én most kezdek vasalni :x :?

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!
Fanni nagyon ügyes! Tök jók a sztárfotók is!
Mi is gyakoroljuk már a négykézlábra állást mostmár egyre több sikerrel.Először mindíg kicsúszott a lába. Meg azt is csinálja amit a Fanni az első képen csak 1-2 másodpercig sikerül aztán összecsuklik aranyom.De nem baj majd ő is megerősödik aztán nekünk is sikerül!
A mai napom pocsék volt.Fogzásra gyanakszom,mert 3-4 napja minden éjjel legalább 6x sírva ébred.Ma meg egész nap nyügi volt és hisztirohamok törtek rá.Olyan keservesen sírt,hogy még én is elbőgtem magam.Olyasmi volt mint mikor a hasa fájt csak most nem húzta fel a lábát.Még a cumi sem kellett neki meg a cici sem nyugtatta meg.Akinek van már fogacska! Volt valakinél hasonló előtte?Remélem mostmár minél előbb előbújik mert már olyan vagyok mint a mosott sz*r! Persze most sem alszom,mert ráadásul álmatlanságban szenvedek! Egyszerűen nem bírok elaludni! Állandóan agyalok!
Na most már elég lesz belőlem!Végezetül dobok egy tornászós képet!
Kép Gyakorlok

KépKép
dudu_84
 
 


Na ez a vonalzó sem valami pontos! 3 napot lespórolt a miénkből!

KépKép
dudu_84
 
 


Dudu, liliána is nagyon ügyes. Hát mi ezektől a tornagyakorlatoktól még nagyon messze vagyunk :? Még csak a napi 1-2*való megfordúlásnál tartunk, amúgy meg jó ahogy anya leteszi, nem töri magát a drága :D

Kép
mona76
 
 


Illetve:
Viki!
Fanni tényleg szuper csaj! :)
És Liliána is!

És az enyém is... bár ő éjszakai nem-alvásban rekorder. Megint 2 óta nyomjuk.

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Franciska, jóég, én már rég bedobtam volna a törülközőt.

Dudu, Liliána is ügyes. Nálunk ritkaságszámba megy egy sima hátra-fordulás :) . Biztos a foga lehet. Nekünk kb. 3 hete volt 2 ilyen éjszakánk, de fognak azóta sincs nyoma, és ma 6.12-kor ébredt fel először. Nyáltenger viszont megvan :) .

Eszter napközben nem alszik el a kiságyban, csak tekereg, és ha kimegyek, sír. Pedig látszik rajta, hogy álmos. Babakocsiban 5 perc alatt elalszik. A kiságyban meg csak este. Mi lehet ennek az oka?? Azon parázok, hogy mi lesz, ha kinövi a babakocsit.. Akkor hogy fog bent napközben elaludni????

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Szép napot mindenkinek!

Remélem szebb és jobb lesz, mint a tegnapi.

Dudu: lehet, hogy a fogacska a bűnös, de az is lehet, hogy a tegnapi hidegfront és a szél. Tegnap Ádám is dettó így viselkedett, egész nap ordított, semmi sem volt jó neki. Máskor órákat eljátszik, most nem kellett semmi, felvettem úgy sem volt jó. Amúgy a szél nagyon megviseli a gyerekeket, ez családi tapasztalat. Amúgy a te kiscsajod is nagyon ügyi.

Viki: a te kiscsajod pedig egy csúcs, lehet hogy ő lesz a következő tornászbajnokunk?

Ádám most bezzeg még alszik, a tegnapi sírás fáradalmait most piheni ki. 9 órakor már aludt és azóta is húzza. Igaz egyszer hallottam köhögni, de nem ébredt fel. Este volt egy kis hőemelkedése is, a fél fok levonással 37,2, gondoltam adok neki éjszakára Nurofent, de úgy elaludt a cumisüvegen, hogy ebből nem lett semmi. Majd ha felkel akkor ismét meglázmérőzöm.

Ja és tegnap megitta a pótlást. Arra is gondoltam, hogy előtte nap azért nem itta meg, mert esetleg nem volt elég meleg és így nem ízlett neki. Na mindegy, ezen már nem agyalok.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


És azt elfelejtettem írni, hogy Ádám csak addig bömbölt, amíg ketten voltunk, amint hazaért az apja és a tesója, na mint akit elvágtak. Biztos unja már a képemet. És amikor mondom apának, hogy egész nap bömbölt, akkor azt mondja, hogy mióta hazajöttünk semmi baja. Tök jó. Egyszer majd cserélünk, nem tudom mit szólna hozzá.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Jó reggelt! :)
Nagyon ügyik a hölgyek-irtó édes ahogy Fanni ücsörög.Lilinek is tuti a foga jön -nagyon keservesen tudnak sírni miatta-mi is vagy 6x felkeltünk az éjjel de nem szólok egy szót sem mert vissza is aludtak rögtön...
Örülök hogy Ati már nem lázas -csajok is köhécselnek kicsit -egész éjjel megy teljes gőzzel a hidegpára-így legaláb akkor nincs köhögés...
Jöhetne már a tavasz..... :? Kép

Kép
Kép
panni7
 
 


Kép Roger nyúl mosolyog :-)

Kép
Kép
panni7
 
 


Jó reggelt!

Panni: van olyan pillanat amikor a Te lányaid nem mosolyognak??? :lol:
Indulunk tanácsadásra, kivi vagyok mennyit hizott Fanni...
Majd jövünk még.

horvviki
 
 


sziasztok

Megérkezett Hangának a harmadik fogacska, de olyan bután, hogy alul. pedig a könyvek azt irják, hogy először alul kettő, aztán felül kettő. Nem volt hiszti, csak nagyon nyügős volt a kicsi, éjjel 2 óránként ébredt.

Fanni nagyon ügyeske, de azért dudu babája se semmi. Hát nálunk csak pörgés, de azt mostmár úgy hogy nem szabad ott hagyni sehol, mert másodpercek alatt elforog, "elszalad". Tegnap is mondom apának hogy van egy kis dolgom figyeljen a babára, direkt körbepárnáztam őt a földön, erre valami isteni sugallatra kijövök megnézni, hát a gyerekem már a fal mellé van beszorulva (ez az eredeti helytől kb. 80cm-re van) apa meg netezik, mondom neki gyerek, figyelek rá stb.... Na mindegy :D:D:D

Hanga tegnap átlépte a 9 Kg-ot, és megmértem 78 cm.
Nemsokára indulunk sétálni, mert délután úszi van és előtte a kicsikémnek rá kell aludnia.

nemsokára Hanga is betölti a 6 hónapot is akkor mi is elkezdjük a főzelékezést, addig is serényen fejem a tejemet. tényleg használ ez a fejős cucc, mert mióta fejem szoptatás után még kitudok fejni 90-110 ml közötti mennyiséget, ezzel szeretném majd neki tolni a főzelékeket.

Kép
sziszike77
 
 


Ezek a csajok, hogy milyen ügyesek!:D

Húzok, mert ezer dolgom van! :cry:

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Esti történés: Negyed 8-kor csörgött a telefon, 06-1..., úgyhogy tudtam, hogy ez csak az lehet... Tiszta ideg lettem, Sándort gyorsan elzavartam a géptől, vérnyomásom az Alpokban, éééés... Nem Vágó Pista volt, hanem egy muki a tv-ből, hogy kedves barátnőm játszik, és hogy 1 órán belül legyek készenlétben. Itt már imádkoztam, hogy jaj ne engem... :D Emiatt később is fürdettük Emót, fél 9-kor, amikor már tuti voltam benne, hogy nem lesz hívás. Mikor letettem, felhívtam Orsit, és aszongya: ,,Képzeld, Edina, nyertem 3 milliót!" Vaaazzzzee! És csak így mondja... :lol: Nagyon büszke vagyok rá, 28-án lesz adásban! :D 38 % adó.... azért ennyire nem gondoltam volna! Aki tudja, nézze, nagyon szép arcú lány, lehet hogy beválogatják egy új sorozatba, meg a Barátok köztbe! :D
Szerencsére volt egy latinszakértő telefonos segítsége, így megúsztam! :D

Hú de ügyesek, szépek ezek a babócák! Mi sem járunk még a négykézlábazásnál! A kezével már nagyon magasra tudja emelni magát, de a lábával még nem tud mit kezdeni, no nem baj.

Forgás meg csak a hasára sikeredik, pedig úgy tudom, ez a nehezebb. Vissza meg nem igazán. Lehet hogy azért, mert mire visszafordulna, nagyon elfárad? Vagy hagynom kéne? Így meg 2 percenként fordigatom. Mikegirl, ötlet? Hogy tanítsam meg hátára is forogni?

Sziszike! Van olyan babó, akinek össze-vissza jönnek a fogai. Barátnőm babájának a metsző jött először. Hanga súlya nem is olyan sok, ha azt nézem, hogy ez a baba 3 hónaposan volt ennyi. :shock:

Mikegirl! Márványkuglóf milyen lett? Érdekel a recept. Elméletileg a kenyérsütőmben is lehetne csinálni. Valami jó recepttel akarom kipróbálni.

Csatolok én is egy fotót. :D



Kép

dincuska
 
 
 
 
 
 


Megjöttünk a tanácsadásról. Hát mi nem vagyunk valami súlyosak... 6410 gramm Fanni... De dokinéni szerint szépen hízik. Fogunk nekünk egy darab sincs... bár az ínyje már nagyon be van dagadva. Ja, és hajunk sincs, épp csak némi pihe...

Dincuska: irigylem a barátnődet, nekünk is jól jönne most néhány millió... És Emma milyen kis vagány csajszi :D

horvviki
 
 


Dincuska: Ez jó lehetett!:) Most, hogy így olvastam amit írtál, és beleéltem magam, hát én meg sem tudtam volna szólalni!!!Nemhogy még 10 másodperc alatt jól is válaszoljak! :lol:

Viki: Ne is csodálkozz rajta, hogy Fanni nem 8 kiló, amennyit mozog!!!

Sebikém köhög, de megint csak naponta 2-3 szor, de akkor nagyon csúnyán:( Láza nincs szerencsére!

Olyan jó ez a napsütés! :lol: Csak kár, hogy minden egyes porszem meglátszik tőle a lakásban!:)

mamiblue
 
 


Szépen hízik, olvasom a blogon is, hogy 30 dkg 3 hét alatt! :D Akkor azért tudja ilyen könnyen emelgetni magát... :lol: Meg letornázza a kilókat! :D

Mi 7 és 8 között vagyunk valahol, közelebb a 8-hoz.

Na mmostmár tényleg megyek tanulni, holnap vizsgázom, drukokat kérek... :D Médiajog, hümm!

dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziszike: nem semmi méretei vannak Hangának! A Márk még 1 évesen sem volt 78 cm, csak 75. Azt hiszem a lányod ilyen méretekkel egy szupermodell lesz!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Már napok óta írni akarok, de mire elolvastam amiket ti írtatok, jött a sírás. Ugyanis kibújt a második fogacskánk. És sehol nem volt jó pár napig, csak ölben. :roll: Ez a második jobban megkínozta, mint az első, az ínye is gyulladtabb volt.
Nagyon jók a fotók, gyöyörűek a babák! És milyen ügyesek! Dincuska, nekem Hanna úgy fordult a hasáról a hátára, hogy egy játékot emeltem a feje fölé, kicsit ferdén, hogy tudja követni a fejével. Addig emelte a fejecskéjét, amíg a súlya át nem lendítette a hátára. Többször megismételtük, a játék kedvéért megteszi, de egyébként nem...
Sziszike, asztaaa, 78 centi, magas lány lesz Hanga. :lol:
Hanna most 70 centi fele jár, és 8 és fél kiló körül van.
Dincuska, sok az a 38 százalék adó, és erről soha nem esik szó a tévében...
Mielőbbi gyógyulást a betegeskedő babóknak!
Már régebben akartam kédezni tőletek, hogy ködben miért nem szabad sétáltani a babát? Én szoktam, igaz, olyankor rövidebb ideig.
Kép

Kép
tipetupa
 
 


Sziszike Berninek is pont így jött ki a foga. :)
Dincuska ha nem sír miatta Emma akkor szerintem hagyd nyugodtan -rá fog jönni magától.Emma is csudiszép -irígylem ezt a sok kis hajasbabát-mi még mindíg kopasz :oops: -Fanni sorstárs keblünkre :D
...és had mutizzam meg mit szereltem össze az imént- abszolút siker lányokat ki sem lehet húzni belőle -tök jó nem gurul mint a komp csak fel le rugózik és egy csomó játék van rajta.... Kép Kép

Kép
Kép
panni7
 
 


Panni!
Ez tök jó! Mi a neve? Hol vettétek és mennyiért?

horvviki
 
 


csajok, ha a babák kinővik a hordozót, akkor hogy lehet őket vinni bevásárolni?
Panni ez nagyon jó, itt nincs lent a lába a földön? Már mi is kaptunk kompot :D .

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Jó rég írtam ismételten.Sajna beteg mind két gyerkőc.Először Gábornak kezdett az orra folyni,aztán ZSófi követte.Aztán már köhögtek is.MOst ott tartunk,hogy Gábor már úgy néz ki jól van,de ZSófi még mindig köhög,és taknyos.Szegényt már úgy sajnálom,hogy porszavózni kell az orrát.Üvölt tőle mint a sakál :( .
Kaja ügyben még nem nagyon jutottunk előrébb.Kb az 5.kanál után megunja a kisasszony a kanállal evést,és az istennek se hajlandó többet enni :( .Már kezdek kiborulni tőle.Gábor úgy evett mindent...a kisasszony meg finnyáskodik nekem :) .
Na mennem is kell,felébredt a főnökasszony :D

Kép
Kép
huni
 
 


hű de jó ez a bigyó!!! Panni gyorsan-gyorsan ird meg honnan van, nekünk is kell!!! A lányaid mosolyalbumok !!!!

Most jöttünk meg úszásról, ma elméletben nyomtuk, Hangának végig a keze a szájában volt és csak nézett felfelé.

Kép
sziszike77
 
 


Panni, írd meg, nekünk is kell.... :lol:

Én nem mondanálak kopasznak benneteket... :D

Hát, sajnos sír, ah elfárad, úgyhogy jó lenne ha megtanulná... :D

A kompról nem hallottam túl sok jót, az orvosok nem igen ajánlják, úgyhogy végül nem vettem.

dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!!

Apa nap közben dolgozik, és kell neki a net csatlakozás :? Szóval csak ilyenkor tudok jönni.....

Köhécselőknek jobbulást!!!!
Babók szépek, a képek gyönyörűek, a fogak szaporodnak :lol:
Nekünk még egy sincs.... :lol: Hajunk viszont már van :lol:

Dincuska
A gyakorlat, amit mi is rendszeresen csinálunk: Ati hason, jobb térdecskéjét felnyomom, és a lábikóját fogva a kis testét elfordítom balra. Emmácska is venni fogja a lapot biztosan :)
Kenyérsütőgépes dolog - http://gportal.hu/gindex.php?prt=132433
Ez egy nagyon szuper oldal, nézz itt körül.
A Stahl recept egyébként: http://www.stahl.hu/index.nof?o=0&nyelv ... ceptid=406
Nekem a 175 fok 35 perc nem ment. Én 150 fokon és tovább sütöm. De képzeld, már kétszer csináltam, és mindig ugyanaz történt. Látszólag már kész, a teteje megreped, és jön a repedésen a híg tészta. Ez történik kb 35 perc után. Ha tovább sütöm, szépen átsül, csak itt lesz egy kis pupi :oops: :lol:
Médiajoghoz megy a drukk ezerrel!!!!! :wink:

Panni
Szuper ez a cucc!!!! :lol:

Azt tudjátok ugye, hogy kompozni tilos? Külön szólt a gyógytornász, hogy eszembe se jusson. Mondjuk tudtam előtte is.....

Megyek, mert nyüszi van!

mikegirl
 
 


Az árzuhanás.com -ról -tulajdon képpen etetőszéket akartam rendelni..... :oops: A mindent a babának- baby gear- kategóriában található babaugráló a neve -16 ezer volt (nálunk megoszlik mivel ahogy csajok kinövik máris megy tesómékhoz)
Olyasmiképpen ülnek mint a kenguruban nem tűnik úgy mintha megterhelné őket -azért egyenlőre 10-10 percet buliztak benne és volt nagy sivalkodás amikor kivettem a szűrüket.. :)
Mona mire kinövik a hordozót addigra elvileg olyan stabilan ülnek hogy be lehet ültetni őket a bevásárló kocsiba... ez Barbinál 8 hós kora körül volt.
Dincuska köszi a vígasztalást :) -sajnálatos módon ez a hajnélküliség genetikus lehet mert egy éves koromig én is golyófej voltam :) (azóta valamelyest rendeződött a helyzet :) )

Kép
Kép
panni7
 
 


...ja. Mona-pont a lábujjuk érinti benne a talajt- de lehet állítani hogy mennyire érjen le a lábuk..

Kép
Kép
panni7
 
 


Képzeljétek Daninak 2 napja nem volt kakija, ami fúra mert naponta 4-5* szokott lenni. Lázmérőztem, nyomta szegénykém, és kemény nyúlbogyók jöttek :oops: , és mire végzett véres volt a segge, ott leg bent :oops: . Most nemtudom hogy a lázmérővel jót, vagy rosszat csináltam, de már annyira emelgette délután óta a lábait, és erőlködött :? . Szerintetek mivel kenjem, betadine jó rá?
Pár napig nem kap főzeléket, csak almát, barackot, körtét.
Holnap jönnek vendégek :? . Már annyira únom, lassan 6 hónapos a Dani, és még mindig nem fogytak el :? . Nekiálltam sütni, de nemtudtam befejezni, mert Dani minden pillanatban igényt tartott rám, apa pedig csak most ért haza, szóval inkább reggel majd korán kelek.
Csak úgy csendben mondom, hogy 3 napja Danus 5,30kor ébred, keveset alszik, vissza eszik, és 8-8,30kor ébred legközelebb.
Metróban az univer bébikaják akciósak :) .
Mikegirl, még nekünk se bújt ki a fogacska, pedig már 2 hónapja szenvedünk vele :? .
Minden betegeskedőnek jobbúlást, és gyors gyógyúlást!

Kép
mona76
 
 


A vonalzóm 1 napot siet :x .

Kép
mona76
 
 


Huni, jobbulást a lurkóknak! Eszter is utálta először a sárgarépafőzeléket, amit nem is csodálok, mert az anyatejhez és a társzerhez képest semmi íze nincs! Így én tettem bele gyümölcscukrot, úgy bezzeg megette :) Másnap meg megette simán tápszerrel is. Másik favorit a sütőtök, azt próbáltátok már?

Kompozni mi sem fogunk.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok

Csudiügyesek a gyerkőcök.
Panni
Igazi mosolyalbum a két csaj :)
Jó ez a játék ,mi is néztük, de azért mondtam le róla mert csak 11 kg-ig használható.Mi ugyebár már 8 kiló felett vagyunk bőven.És 2-3 hónapra amíg használhatnánk sok lenne a beruházás nekem. :oops:

Nekünk horror éjszakáink vannak immáron 3.hete.Már nem nagyon tudom kontrolálni a dolgaimat,türelmetlen vagyok,kiabálok.....stb
Épp ezért itthon is áll a bál.MEgmondtam apának vagy segít vagy elmegyek.Hiszen ha dolgoznék akkor is rámszakadna minden dolog,és úgy gondolja egyedül kell csinálnom.No kipanaszkodtam magam.Puszi mennem kell fiam nyekeg.....
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Kép Dius betemette a picurt :)

Így nézünk ki paradicsomos hal után:
Kép

Kép

Kép
jucu
 
 


Kép

Kép

Kép
jucu
 
 


Mona: egyik nap már írtam, de azért még egyszer leírom, hátha átsiklottál felette, a védőnőm szerint az alma nyersen fogja a picik hasát, esetleg próbáld meg párolva. Ez csak tanács.

Este apára megharagudtam. Kérdeztem tőle pár dolgot, alig figyelt rám, az utolsó kérdésre nem is válaszolt. Ekkor mondtam neki, hogy nem is beszélget velem. Aztán hátat fordítottam neki, egy darabig itattam az egereket, aztán elaludtam. Lehet, hogy ő kiéli a beszélhetnékjét a munkahelyén, de nekem hiányzik, hogy egy értelmes felnőtt emberrel egy jót beszélgessek, akármiről. Mert azért lassan fél éve egy csecsemővel vagyok összezárva, vele nem tudok dumcsizni. A Márkkal mostanában javarészt csak veszekszünk, úgyhogy már nagyon unom. Ezért van néha, hogy veletek minden apró-cseprő marhaságot megosztok és néha szóf...ásom van.

Na most jól kipanaszkodtam magam.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Jucu: Bálint nagyon édi! Ti már paradicsomos halat esztek? Nem irigyellek az éjszakák miatt, Ádikámra nem panaszkodom, tegnap 9-kor, ma pedig 8-kor kelt, mindezt este 9 órai lefekvés után.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Márkanyuka: néha nekem is vannak ilyen gondjaim apával. Haza jön a munkából, leül a tévé, vagy a számítógép elé, és nem szól hozzám. Bezzeg, ha én ülök a gép előtt, akkor megjegyzi, hogy már megint babanetezem... Ekkor szoktam mondani neki, hogy itt legalább szólnak hozzám, sőt még válaszolnak is... :lol: :lol: :lol:

Jucu: mennyi játék... :shock: :lol:

horvviki
 
 


Márkanyuka, teljesen megértelek! Nekem is vannak szinte minden nap ilyen bekattanások, de a Férjem mindig pont akkor ér haza, amikor majdnem elszakad a cérna :) és akkor átveszi a csajt és csak lerogyok :) . Tévét meg nem engedünk be a házba!!! A ház körüli teendők adnak elég munkát, esténként meg együtt szoktunk fürdetni, lefektetni, aztán vacsora, beszélgetés. Filmet a számítógépen nézünk, illetve én mindig elalszom rajta.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Hú csajok ugyanazon problémák..............
Márkaanyu
Nekem is ez a bajom.Most épp annyira bekattantam,/már beszélni is alig beszélünk napok óta/ ,hogy leutazom barátnőmhöz pár napra.,és nem szólok róla apának /talán észreveszi,hogy nem vagyok itthon:O:S/
Paris halat azon a képes napon prószáltuk,de bejött neki/félü veg volt/már 3-4 nap nem oszt szoroz sztem az üveges kajáknál.
És ugye nekem dömperem van.CSak hogy ámuljatok,dokinéni tegnap látta és azt mondta lehet azért sír mert éhes.Én este 7-kor adtam neki 260 ml,éjjeli keléseket csinálta ugyanúgy majd addig sírt míg 180 benyomott éjfélkor még.Viszont reggel 9-kor evett tegnap,13-kor ,17-kor és 8kor.De ezek után visított még így 9 kor kapott 150 ml még.Szóval hiába írom miaz ami másképp történik minden nap nem jutok előrébb.Ugyanúgy mennek a napjaink.Tegnap este már kúpot is adtam doki tanácsára/homeós/ és láss csodát / sz...rt sem ért.
Foga lehet de adok arra is homeóst,dentinoxot......
MÁr nem tudom mit kéne csinálnom.

Valóban jó sok játék.Van benne olyan amit Diusról tettem el /egy -két/ darab.
Most fisher price mássz utánam golyót kap kerianyutól.Nagyon édi :)

Ebay-n akartam venni ,de nem mertem pedig tényleg töredéke ,főleg a fisher price játékok,k's kids és stb.....
Keresek valami ismerőst kint és majd velük licitáltatok és ,beküldik.Egyedül nem merem nehogy elbaltázzak valamit.

Tévét én is ki akartam dobni valamelyik nap,de sajna mi nem tudnánk nélkülözni.illetve lehet ,hogy megszoknánk,de nem vagyok bizti benne.

Pusza mennem kell leteszem alukákni terroristát :lol:

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok :)
Jucu én is elgondolkodtam a 11 kiló miatt de mivel a hölgyek még nem érték el a 7 kilót és tesómmal osztozunk oda vissza a nagyobb beruházásokon így aztán..... :) -azért látom játék van így is elég :)
Lányok asszem a férfi népség eléggé 1 kaptafára készült( itt kérek elnézést a becses és ritka kivételtől) - nálunk is ugyan az a helyzet ha beszélgetésről van szó... este hazajön leül a gép elé időnként felbukkan némi élelemért - ha mégis próbálok társalogni látom egyik fülén be másikon ki... tesómmal szoktam napközben értekezni hogy a szellemi szintem ne érje el egy kedves kis cserepesvirágét (szerencsére céges kártyán ingyen beszélünk) -illetve a sógorommal aki egy Loreál pali(mert hugi megérdemli) -szoktuk is neki mondani hogy valami fejlődési rendellenessége lehet némi női génnel megmanipulálva mert képzeljétek érdeklődik odafigyel észben tart (azt már nem is mondom hogy ágyba kávé uzsonna csomagolás tesónak spontán virág..stb) áááááá szóval egész hihetetlen :)

Kép
Kép
panni7
 
 


Jucu -de észreveszi mert tele lesz a mosogató :evil: :D :D

Kép
Kép
panni7
 
 


Ah, nálunk apa a mosogatóig sem megy ki... Egyszerűen ott hagyja a számítógépasztalon... :lol:

horvviki
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?