Új privát üzeneted érkezett!

Viki,
De szép kerek pocid van :lol: nagyon tetszik :wink:
Vendég

Köszönöm a gratulációkat!

Andris 3350 g, 57 cm.

A szülés előtti este még TV-ztünk egy kicsit, elaltattuk a gyerekeket, mi is aludtunk a férjemmel, aztán éjfél után arra ébredtem, hogy valami folyik belőlem. Elpukkant a magzatburok. Megijedtem, mert nálam ez ált. 4 ujjnyira tágulva következik be. De fájás még nem volt, csak egy fél óra múlva. Akkor viszont beindult rendesen. A kórházba jó háromujjnyival érkeztem, gyors CTG, boroválás, aztán már szülhettem is. Második nyomásra meg is volt Andris. Gátvédelemmel sikerült szerencsére.

Röviden ennyi.
Andris hív, megyek szoptatni.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

BOESKE!

NAGY-NAGY GRATULA A KIS ANDRISKÁHOZ!!! (az öcsém is András, szeretem ezt a nevet :-) )
Hát tényleg nagyon gyorsak voltatok!
Várjuk a fotókat, ha lesz egy kis szusszanásnyi időd!

Pandi!
Most már te jössz!!!! Tessék Dórikát noszogatni a kijárat felé! :D

Vera!
Én is sokszor érzek kaparászást lent, meg olyat, mintha valamit tekergetne bennem, nem is tudom igazából elmondani, elég érdekes érzés. :-)

Vikci!
Olyan nekem is sokszor van, hogy kifeszíti magát, fent a lábával nyomja a bordám, lent pedig a fejével a hólyagom, és ahogy megyek nyilalló szúrást érzek lent a gátam tájékán....
ilyenkor szoktam megnyugodni, hogy a feje lent van.. (aztán fél nap múlva újra beparázok, hogy mégis visszafordult.. :shock: :D )
Most pl. a májamat nyomja ezerrel kb. 5 órája, és nem akarja a kis popóját arrébb helyezni, hiába simogatom, bökögetem, beszélgetek neki....

Ma pl. levegővétel szempontjából nagyon rossz napom volt. Úgy szuszogtam, azt hittem menten megfulladok. Aztán estére elmúlt.
Megint picit lejjebb helyezkedett. Csak az a baj, hogy időnként visszatornázza magát. Nem tudom mikor fog már végre teljesen lemenni a kis drága?

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
Bizony én jövök, de félek ezt csak mi gondoljuk így :roll:

Boeske,
Ez a viharos szülés :D Örülök, hogy ilyen jól sikerült :wink:

Sikerült úgy bevacsiznom, hogy forog velem a világ :oops: :?
Vendég

Boeske, nagy-nagy gratula!!!!!!! :)

meri

Sziasztok,

Boeske,

Gratulálok : ))

Pandi, Vikci, Szemokzsu

Most már mi következünk : )

Az én kis manóm már készülődik, tegnap szinte egész nap keményedtem, meg valahogy máshogy áll a hasam is, meg a vizesedés, meg minden, apró jelek... dokim szerint is meglesz előbb ("2110" nél tartok, múltkor még "3100" voltam)

Andi

Kép
danidaniel

Boeske!

Hatalmas gratula nektek! Nagyon ügyesek voltatok,úgy irigyellek! :wink:
Remélem jó éjszakátok lesz!

Csajok! Mostmár tényleg ti jöttök!
Megy a drukk mindenkinek!

Anubias! Ez a has nagyon kemény!
Iszonyat nagy!
Nagyon szorítok neked is!!!

Nekem már most keményedik a hasam!
Kicsit be vagyok sz....a tőle!
Ma voltam a dokinál a 3X2 Magne b6-ot felemelte 4X2-re és írt fel seduxent is,hogy ha jobban keményedne vagy sűrűbben akkor dobjak be feleket!
Ja! És ugye pihi-pihi-pihi!

Ha van még egy szusszanásnyi időtök írjatok nekem,hogy volt-e ilyen tapasztalatotok!

Jó éjt mindenkinek és mielőbbi babásodást kívánok!!!!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt mindenkinek!

Na ennyit a frontól...alig aludtam éjjel fájt a hasam meg minden, de szülni azt nem akartunk.
Vendég

Boeske,

NAGY-NAGY GRATULA A KSI ANDRISHOZ.

Remélem az én szülésem is valami hasonló gyorsasággal fog lezajlani. Bár a legroszabbra készülök, így talán nem ér csalódás.

Pandus,

Minden nap olvaslak benneteket, és hihetetlen, hogy Dorka baba még mindig bent van. Minden reggel ugy jövök, hogy te már tuti babázol, és nem. :lol: :lol:
Mondjuk legalább most már teljesen fejlett és jó kis hurkás lehet a kiscsaj. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Ismét jelentkeznék..

Először is: Boeske: Nagyon gratulálok! sokan irigykedünk ám most! :oops:

Pociképek is nagyon tetszenek. Olyan szép formásak vagytok!

Vera! A kapirgálást én is érzem, de nekem egészen más oka van.Nekem sajnos nem a feje van ott.l.. :(

Tegnap voltam ctg-n, + néztünk uh-t is, mert ugye harmadfokban érett volt a méhlepény. Akkor derült ki, hogy a drágám nem jól érezte úgy magát, teljesen keresztbefordult, s a könyökét dugta a "kijáratba". Választott dokim nincs, csak szülésznő-aki egy tündér! Most közölték, hogy minden nap ctg, másnaponta uh, s ha addig semmi, akkor jövő hét csütörtökön vagy pénteken bent tartanak. Nagyon császár gyanús. És mindenjképpen mentőt hívjak, ha elfolyik a magzatvíz.
De nem vagyok kétségbeesve, pedig nagyon előkészültem már. Minden úgy történik, ahogy történnie kell....

Pandácska!
Jó lesz igyekezned, mert a végén lekörözlek! :lol: :roll:

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Szili,
Na azt azért nem, te szépen várjál még most én jövöööök :lol: Hány gramm volt Barna?

Judy,
Igen ha így haladunk nekem lesz a legfejlettebb babám, de a leglustibb is :wink:

Holnap ctg, pénteken meg mehetek bíróságra baromi nagy élmény lesz ilyen giga pocival ott álldogálni :?

Ibm,
Pihenjél sokat, sajnos tudom milyen rossz a korai keményedés :? És sok folyadék(víz) az is segít.
Vendég

Pandika: bíróság??? Mi a fenét csináltál??? :lol: :lol: :lol:

Tippelhetek 39+5-re? Nem vudu csak tipp. Addig is megy az idő. Aludni meg tessék éccaka, mert már nem sokáig... :wink:

Szili, hajrá!!!! még visszafordulhat?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati,
Jelen voltam egy gázolásnál, én rohantam oda meg a párom hívtuk a mentőket stb. Most mehetünk tanúskodni :?
Vendég

Pandi!
Nem tudom a súlyát, annyira meglepődtem (december közepén teljesn jól állt), hogy elfelejtettem megkérdezni. :oops:
De lesz rá időm, hiszen 2 napont uh! :shock:
Végül lehet, hogy a Bíróságról mész szülni? Ebből is látszik, Dóra baba milyen jól érzi magát. De igazad van, most te jössz!!! :wink:

Pati! Elvileg bármikor visszafordulhat, de szerintem jó ideje így van (a hasam 2 oldalán kiszélesedtem, s ez kb Karácsony óta így van). Én már nem bízom benne, hogy megfordul. Valamiért így jó neki. Viszont így nem célszerű sehova mennem, mert ha elfolyik a magzatvíz, rögtön mentőt kell hívni, s lefeküdni. Ez van!
Eszméletlen, hogy megnőtt Gordon, mióta nem láttam! És továbbra is szívdöglesztő! :wink:
(a többi kép is tetszett ám!)

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Sziasztok!

Megjöttünk az NST-ről. Egyelőre minden oké, baba jól van, lepény jól műxik, legalábbis ezt mondták. A vége felé már elkezdett a poci is dolgozni, meg azóta is fájdogálgat, de nem vészes.

Peti jó volt, sétáltak apával, amíg én bent voltam, hazafelé a kocsiban sem aludt el, most alszik, mindjárt kel, és akkor jön az ebéd.

További szép napot mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Boeske
Isten hozta a kis embert a nagyvilágban! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Végre itthon!!!! :D Hulla fáradt vagyok, voltunk ctg-n, meg dokinál.Rengetegen voltak, és már nagyon ,de nagyon elegem volt mindenből, de remélem utoljára mentünk!!!Uh jövőhét kedden lesz, nem tudom miért...Feltéve ha kihúzzuk addig,de remélem hogy nem!!!!Már nem akarom!!!!Egyébként holnaptól kedd reggelig nem lesz dokim, azt mondta ha megindul a szülés v.ki más lesz helyette....meg is adta a nevét.Hát azért tök jó...Már őt szoktam meg...Na, mindegy, én már nem bánom, csak jőjjön ki ez a Kismanó, mert nem birom már tovább!!!A kezemben akarom tartani!!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Lányok!!Mit jelent hogy méhszáj:"c2000"???

Vikci:Nagyon jó volt téged látni, és beszélgetni!!!Remélem még talizunk valamikor!!!Majd írj, puszi!!!! :D

szemokzsu

Sziasztok!

Pandi!
Nem irigyellek ezért a bíróság dologért! És az állapotodra való tekintettel nem lehet elkerülni a tanúskodást? Vagy mindenképpen be kell menni?
Gondolom a hátad közepére sem kívánod a dolgot... :?

Ma egész nap görcsölget az alhasam, fent pedig feszít és szúrkál, meg keményedek rendesen. Kb. 5-ször keményedett a pocim a nap folyamán, és megint lejjebb ereszkedett, de most azért láthatóbban, mint eddig. Hát kíváncsi leszek, hogy alakul a hetünk :-)
Holnap NST, jövő hét Uh + 2-szer NST, de azt már szeretném kihagyni :D
qqwehkj mm,kjklll.ojghuzuujnhmjjjkkmmmkk (ezt a krix-kraxot a lányom írta :-) )

Ki fog ma/holnap babázni??? :D :D :D
Ez olyan izgi, hogy mindig várjuk, hogy vajon ki lesz a következő, és általában soha nem sorrend szerint történnek a dolgok! :-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Szili! Köszöni Gordon a dicséretet! Nyáron majd talizunk a 3 haramiával anyunál. Vagy előbb. Hol is lax? Mit szólsz az ötlethez? :wink:

Panduska: :? :? banyek (baleset). Mikor volt? Már pocival? Te is ilyen lökött csirke vagy, hogy odamész... Én is ilyen marhóca vagyok, meg még anyukám. Mi vagyunk az elsők egy balasetnél, aki odarohan, már terhes voltam Nortonnal, amikor volt itt a főúton egy gázolás, félreálltam, persze, a táskám otthon (gumikesztyűvel), a mentőláda meg eszembe se jutott, úgyhogy a kiérkező mentősnek mondtam, hogy először engem fertőtlenítsen mielőtt abácsival foglalkozik. :roll: mert nyakig véres voltam.. aztán meg csak napokig a lelki meg gyomor problémák, brrrr.... de azért legközelebb is odamegyek, amilyen hülye vagyok :roll: :roll: :roll:
Amúgy Te, anyuci, mivel ijesztegetted be a kiscsajt a kórházban, hogy még mindig nem mer kibújni?? Szegény gyerek!!!! 8)

Viki, pihizzél, most jön csak a java :wink:

Zsu, kitartás, simán megértelek, én majdnem 34 hetesen érzek így, pedig hol van még nekünk a finis :roll: :roll: de asszem ez teljesen normális ez a türelmetlen várakozásod. Már minden kész és csak várni, várni, ááááááááááá :?

Vikci, mamád?

Kép
Kép

mpatr

Zsu,
Azt jelenti, hogy a méhnyak egy centit rövidült, de amúgy teljesen zárt vagy. Tartja magát a méhszájad.

Pati,
Nem babásan, kb. 1,5 éve történt. Egy nénit ütöttek el és ösztönből rohantam, most kicsit púp a hátamon de azt hiszem megint így tennék. Neked ezt nem kell magyaráznom :wink: Hogy mit mondtam Dorkának? Őszintén? Azt mondtam neki, hogy elajándékozom a babakocsiját és megkapja azt ami még a páromé volt :oops: :lol: Gondoltam egy kislányra hatnak az ilyen dolgok :lol: hát... az enyémre biztosan :wink:

Katuci,
Sajnos ha nem megyek el és nem igazolom pl. kórházzal, akkor tízezrekre bűntetenek. Ezt nem lehet csak úgy kihagyni sajna. Én vállalom a mai babázos szerepet :wink:
Vendég

Pandi: HÜÜÜÜÜÜÜLYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati,
Kép
Vendég

Sziasztok!

Boeske!

Én is gratulálok nektek.Ügyesek voltatok! :wink:

Pandi!

Én is ilyen vagyok,debaj,túlleszel rajta,ha meg szülsz addíg,akkor meg nem kell elmenned.Én ehez drukkolok! :lol:

Én is voltam ma CTG-n ,minden ok volt, volt méhszájvizsgálat is,nekem továbbra is magyarul kommunikál velem a dokim. :lol: ,így azt mondta,hogy meg tudja érinteni a buksit,de azért még tart a méhszáj.De ha jönnöm kell előbb akkor átbeszélt velem mindent.Szóval én már nem vagyok zárva,de hogy mennyire nem,azt nem tom :shock: és jobb is,mert akkor beparáznék,de szerintem ha indokolt lett volna ,akkor ott trat és nem enged el.Szóval értitek,milyen szépen meggyőztem magam,hogy hétfőig egyben leszek és kész. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Voltunk ma CTG-n és a doki bácsim szerint nyiladozik a méhszájam: annyira meglepődtem (és megörültem), h. elfelejtettem megkérdezni, h. mennyire nyílt ki.
Úgyhogy lányok, aki versenyben van vigyázat mert még beelőzhetek :lol: .

Azt mondta az esti/ hajnali menstr. jellegű görcsökre, h. ezek már előfutár fájások és valószinű hamarosan baba lesz, akár a jövő héten!!!!!!! :lol:

Ez annyira jó, mert alapból Ő abból indult ki, h. a febr. 11-i időponthoz (ami a menstr.hoz igazodik) még hozzátett plusz 10 napot, mert később ovuláltam.
Azt mondta, h. szép nagy baba és már nem lenne koraszülött.

Szili!
Volt egy ismerősöm, neki a babája az utolsó pillanatban fordult meg, úgyhogy van még remény.

Kata!
Az előbb nyomtam le 2 db! sajtos stanglit májkrémmel, ami csak úgy lehet, h. nekem is lejebb ment a pocim, mert eddig 1 zsemlét is alig tudtam megenni a szűk hely miatt.
Drukk az NST-hez!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Nagyvera!

Neked is mensi szerint febr 11.lenne a nagy nap???????????? Mensi szerint nekem is az lenne, de ugye a késői ovu miatt meg a korai uh-ok miatt nekem átírta a doki 25-re, így én aszerint számolok, mensi szerint én is 37+2 lennék :lol:
Örülök, hogy minden rendben, és akkor lehet be is előzöl egy-két előtted sorakozót, aminek nem tom ki örülne :wink:

Eszter!

Örülök, hogy veled is minden oké, drukk, hogy egyben legyél hétfőig! :wink:

Pandácska!

Bíróság :( hátha Dorka szíve megesik rajtad és a végén mégsem kell elmenned :wink: :wink: :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Boeske!!!!!
Nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

egy friss fotó a csajsziról :lol:
Kép

sajna másra nem nagyon van időm

Szorítok mindenkinek, hogy könnyű és szép szülésetek legyen!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok én is gratulálok minden már babásnak.
Jó nagyok már a pocik!
Panda légyszii menj már szülni,most te jössz,kívácsi vagyok már a babádra.
Egyre messzebb van a május. :cry:
Vendég

[quote="gitka01"]
írta:
gitka01Egyre messzebb van a május. :cry:

Gitka, ezt visszasírod még :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Most jön a babavárás legszebb része! Dőlj hátra és élvezd a műsort!! Iszonyat gyorsan elrepül, báááár, néha lehetne gyorsabb, de csak néha :roll: :wink:

Kép
Kép

mpatr

Én nehezen viselem már most is.Lehet ez a normális minden kismama így érzi magát de én nehezen szokom meg h nemtudok mozogni,meg itt fáj-ott fáj és hát nekem ez nehéz állapot.Már most szeretném letudni a terhességet,de ami a legrosszabb h nincs szünet.Nem olyan mint a munka vagy suli vagybármi,ebben nem lehet szünetet tartani és nem adhatom át egy kicsit másnak. :cry: :oops: :oops:
És szeretném már látni a picurt h tudjam jól van meg minden de ne most jöjjön hanem időben csak........Írigylem a babázókat.
Vendég

Gitka,
Hú fog ez még jobban fájni, és nehezebb is lesz, szerintem a legszebb időszak pont az amiben most vagy. Na nem elkeseríteni akarlak ezzel :wink: Én szoktam mondani a páromnak, hogy most hordja ő egy picit Dorkát :lol: Kitartást lassan te is babázol, most távolinak tűnik, de itt lesz az idő hamarosan! Fog még hiányozni a pocakod, meglátod :wink: Nemét még nem mutatta meg?
Vendég

Sziasztok!!

Sajnos még én is itt vagyok, Martinka nem akar jó kisfiú lenni, pedig tegnap is elbeszélgettünk vele, de hiába...Jól érzi bent magát!!

Panda:Veled minden a régi??Dóra baba nem jön??

Gitka:Hát igen, most még nem is olyan nehéz az a poci, majd az utolsó 1 hónapban!!Minden egyes perc hosszú lesz...

Nagy Vera:Akkor lehet jövőhéten te már babázol??Hát nem semmi...Még lehet minket is beelőzöl! :shock:

Vikci:Te hová tüntél el tegnap óta??Én gyakoroltam rád ekkora hatást hogy nem írsz?? :wink:

szemokzsu

Zsu,
Most indulok ctg-re, remélem mondanak valami okosat :roll:
Vendég

Panda:DRUKKOLOK NAGYON!!!! :D

szemokzsu

Pandi, drukk, várom az sms-t.... :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Pandi!
Drukk a CTG-hez, lehet, h. benn is fognak, h. anyuka akkor szülünk, ne menjen haza :D

Viki!
Igen elvileg akkorra vagyok kiírva (ami egyben az Öcsém születésnapja is) és én eszerint is számoltam. A múltkor az UH-on a nagy mérete miatt egyébként rátettek még +3 napot, úgyhogy az igazság valahol a kettő közt lehet.
Egyre többet keményedik/ görcsöl a hasam, meg tegnap annyira fáradt voltam, h. este 7-kor elaludtam, úgyhogy olyan messze nem lehet a szülés (a dokim nekem először febr. 20 körülre jósolta a szülést, de ezt tegnap javította, h. addig biztos nem húzom ki).

BMO!
Nagyon komoly a lányod ebben a piros kabátkában :D

Gitka!
Anno én is így éreztem, aztán amikor majd nekiállsz vásárolgatni/ tervezni a babónak hirtelen rohanni kezd majd az idő (javaslom már most állj neki ezeknek mert a végén nagy pocakkal már minden nyűg lesz). Igaza van a lányoknak, az a korszak amiben most vagy tényleg a legszebb, kitartást hozzá! :wink:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Köszi a biztatást!
A nemét még nem láttuk.Utóljára a 18.héten volt uh,legközelebb márc.vége felé lesz.
Szeretnék már vásárolni csak az a gond h a nászajándék nagy része elment a kocsira a többit még várjuk vissza me kölcsön lett adva.De én se tervezem h mindent utsó pillanatban mert már most nehéz hosszan járkálni.
Vendég

Sziasztok,

Nagy Vera,

Drukkolok neked is, már készülődik kifelé a kicsifiú, nagyon úgy tűnik. Én is kezdek kinyílni, méhnyak rövidült és 1-1 újnyira tágultam, szerintem nálad is hasonló lehet akkor a helyzet, ha a doki szerint beindult a folyamat, hamarosan te is babázni fogsz...

Pandi,

Drukk a CTG ( NST) hez !

Vikci,

Nagyon gyanús vagy nekem, lehet, hogy már babázol ?

Anubias,

Kitartás, már nincs sok hátra : )

Bmo,

Gyönyörű baba : ))

Én már napok óta nagyon azt érzem, hogy nincs sok vissza, figyelgetem magam, kicsilányom mozgolódik rendesen, sokat keményedek, a hasam is máshogy áll, és állítólag az arcomon is látszik hogy hamarosan szülünk... de nem sürgetem, türelmes vagyok... jöjjön amikor ő akarja

Kép
danidaniel

Sziasztok!
Köszike a híányolást. Még egyben vagyok. Tegnap voltam CTG-n+ UH-n meg a méhszájam is kapott egy vizslatást.

Méhszáj totál zárt. Baba 3600 gramm. Előszőr azt mondja a doki 4300 gramm. Aztán mondtam neki na ne már! A gép függőlegesen szelve mérte. Aztán adoki minden erejét bevetette, hogy pontosítson. És a lehető legpontosabban amit a technika engedett megmérte.
Szóval ennyi volt.

Tegnap annyira fáradt voltam, hogy csak olvasgattalak benneteket, mert éjjel 3-4 órát ha aludtam de nem akartam lepihizni délután. Így főztem aztán fél nyolckor lefeküdtem aludni. Ezért nem jelentkeztem.

BOESKE!

NAGYON GRATULÁLOK! ÖRÜLÖK, HOGY GÁTVÉDELMET IS SIKERÜLT ALKALMAZNI! MONDJUK EZEK SZERINT VILLÁMBAN TÁGULTÁL. :wink:

Zsu,

én is örültem, hogy össze tudtunk futni. Nagyon cuki a kerigyereked. Bocsi, hogy úgy elrohantam. De még taliztam Verával is. Mert még egyben szerettem volna látni meg ő is engem. Így most kínálkozott erre alkalom. Meg mint írtam is hulla voltam. Amikor hazaértem onnantól jezdve hol skypeon beszéltem, hol telefonon. Ez kb 3 órán keresztül. Mindíg keresett valaki. De nem baj így nem aludtam délután. Ne akard már ennyire , hogy kibújjon!Élvezd még a pocidat és akkor lehet, hoyg előbb előjön. :-)

Pati,

köszönöm a kérdésed. Sajnos most hiába van jobban anyu. Még ki tudja hány műtét vár rá. Egy biztosan, mert most ki van vezetve a cső a buksijából. És azt vissza kell rakni de ha meg vissza teszik utánna nincs jól. Mi lesz ennek a vége? Na de megpróbálok befelé is figyelni. Sokat beszélek Mátéhoz. Meg énekelek neki. Néha sikerül kikapcsolni az agyamat.
Veletek minden okés?

Pandi,

várjuk a fejleményeket. Remélem megúszod a bíróságot. :-)

Danidaniel,

és te hol vagy a sorban? Egyébbként is meg fog előzni szerintem Anubias. Neki már csak 4 napja van.

Vera,

én nem bánom ha beelőzöl. Bár már én is úgy babáznék jövőhéten.
De ki tudja. Még lehet, hogy 2 hét. Most abszólút nem tudom mi lesz. Nem érzem, hogy mikor szeretne kibújni.
Veled kapcsolatban pedig van egy jó megérzésem. De nem írom le, mert elkiabálnám. Majd ha túl vagy rajta és bejött leírom,. Okszi?
De egyébbként a te megérzésed szerintem be fog jönni. Ami már régóta megvan. És rám is rám akasztottad. Most eléggé rébuszokban beszéltem? :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci:Akkor jó, örülök hogy örültél te is hogy összefutottunk, szóval érted...Én sem voltam tegnap a toppon, gondolom ezt észre is vetted, nem tudtam már mire véljem ezt a sok várakozást...Remélem azért nagyot nem csalódtál bennem? :shock: Már ma teljesen azt hittem hogy babázol...Nekem még semmi, mozog ez a gyerek elég rendesen, pedig azt mondják ilyenkor már nem szokott annyit, hát nekem meg nem áll.... :D Egyre hosszabbak a napok, neked nem?Reméljük jövőhéten már lesz belőle valami, ha előbb nem is.Páromnak hétfőn lesz a szülinapja, jó lenne meglepni a Manóval!!!! :wink:

Pandi:Várjuk a beszámolót!!!!

Nagy Vera:Drukkolunk ám neked is!!!

szemokzsu

Zsu,

nekem sem akar megállni. Most is folyamatosan mozog. Én is azt gondoltam, hoyg majd leáll egy kicsit. Görcseim nincsenek csak ha kinyomja magát.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!

AHA! Azért írod ezt mert mindenáron levest akarsz nekem behozni ugye? :wink:

Danidaniel!
Reméljük igazad van és nem húz rá még 3 hetet!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Megjöttünk. Semmi különös minden rendben, volt 100-as fájásom is szóval türelemmel kell várni tovább...

Szerintem Eszter lesz a kövi babás, ha én nem indítom el a sort.
Vendég

Pandácska!

Nem semmi! Nekem anno Petivel az utolsó POSE-n oxitocinnal volt 30-40-es fájásom, abból is max.2 összesen, hogy értékelhető legyen a vizsgálat, és hajnalban megszültem :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval nagyon nem értem holmi 100-as fájások mellett mire vár még Dorka? :wink: :wink: :wink: Drukk Nektek! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lányok, amúgy szerintem nem törvényszerű az, hogy nem mozog a baba a szülés környéki időpontban! Nekem Peti még fájások közt is mocorgott :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,
Na ez az, hogy én se :roll: 36. hetes ctg-n 80-as fájások jöttek majdnem 5 percenként, akkor még a doki is azt hitte hogy ebből lesz valami, de látod semmi. Hát nagyon jó hely lehet a pocakom :lol:
Vendég

Vikci:Sajna nekem sincs semmi görcs féle, csak néha-néha fájdogál a pocim, de amúgy semmi!!!Keményedés, hashullámzás, de semmi több...Nem akar kijönni, a doki szerint neki van igaza!!! :wink:

Pandi:Szerintem is Eszter a következő, ő már biztosan szül hétfőn, szóval biztasd Dorkát hogy "ki legyen az angyal"!!! :D Mert utánnad már tényleg mi jövünk!!!Remélem...... :?

szemokzsu

Háát én nem tudom, hogy most szeretnék-e szülni, mert az influ járvány miatt lehet, hogy páromat nem is engednék a közelembe szülés közben. Nem tudom melyik kórházakban van most ez így. De mi van ha egyszer csak behozzák. Ti hallottatok erről valamit?
Most az tuti, hog yanyumhoz nem lehet bemenni. De nem is baj, mert totál fertőzésre nyitott a szervezete.

Viki,

ezen már én is gondolkodtam, hogy a fájások között vajon fog-e mozogni a baba? És ezekszerint van rá esély.

Pandi,

nekem nem is néznek fájás tevékenységet. Gondolom ezért mert nem lehet rá adni. Csak a babaszívhangja van. Vagy tudsz/tudtok olyan esetről ahol ez számított?

Vera,

okés :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok,

Olyan sok szép pocis képet raktatok fel, én is rakok fel egyet : )

Kép 38 hetesen

Kép
danidaniel

Vikci,
Majd ha szülsz akkor is végig nézik, ctg lesz rajtad szóval lehet rá adni ez kimutatja pontosan a méhtevékenységet. Az egy dolog hogy nálam nincs szülés 100-as fájásnál, nem ritka az ilyen. Az viszont tudjuk, hogy dolgozik a méhem szépen ami a szülésnél nagyon fontos lehet, mert ugye van olyan hogy fájásgyengeség na az gáz. Nálunk bejöhet a párom, most is a szülőszobán voltunk és simán bemehetünk a megfelelő harci öltözetben :D

Andi,
Szép formás pocakod van de neked se nagy :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?