Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz!
LAPTETŐ :D :lol: :D :lol: :D :lol:
dezsina

Igazad van Dezsi!

Nem tehetem,hogy rád nem gondolok...meg akik utánunk jönnek.

...és hogy most is egyformán végezzük,az tuti!...szarospelenkával!

...meg ilyen szép dolgokkal:
Kép
Vendég

...lekéstem :lol:
sebaj :evil:
Vendég

Dezsina, Nyulasz
Szorítok ám 1000-rel :wink:

Estike
Ne várass már minket....gyere a jó hírrel :lol: :wink:
Vendég

Szia Zsani!
De jó, hogy bekukkantottál! Köszönjük a drukkokat!

Nyulasz!
én is szeretném már a pelusokat! most már tényleg megérdemeljük, már csak azért is, mert annyi tesztet vettünk már és olyan nagyon-nagyon sok pénzt áldoztunk, és az idegeinkről nem is beszélek, meg a párjainkról, akiknek el kell viselniük a tortúrákat! Ide a babákat :lol: :lol: :lol: :!:
dezsina

Dezsina
Minden nap olvasok és követem az eseményeket :lol:
Én most olyat csinálok mint még soha, aminek apa örül a legjobban :lol: ....2-3 napon spontán próbálkozás :oops: Hát...remélem lesz eredménye, mert ha nem akkor böjtje tuti :lol: :roll:
Vendég

Zsani!
:D ez igen! Hááát, remélem lesz eredménye! Nagyon lefárasztják az embert ezek a spontánozások :lol: Én már megfogadtam, hogy nem csinálok többet ilyet, mert nekem sajnos nemigen jött be! De Neked rendkivül drukkolok! :!: :lol: De jó is lenne! Apa örül rendesen, miiii :?: :lol: :D
dezsina

:D :D :D na jól van csajok nem csalódtam bennetek :D :D :D tesztelőkirálylányok :wink: így kell ezt annyira jó,hogy most ilyen pozitívak vagytok ez most meghozza a gyümölcsét és a teszt is pozitív lesz,de nyulaszkám a 25erősségűvel hiába póbáztad még az én ikreimet se mutatta volna ki majd a 10erősségű meglátjátok mindkettőtöknek erőss lesz mert loreál vagyis mostmár ti megérdemlitek nadon ezeket a lurkókat :wink: (aztán sorban a következők)ja hogy mégis vagyok :D függő vagyok és apa visszhozta a gépet mert ilyen aranyos és cserébe főztem neki palóclevest,füstöltsajtmártásos csirkét rízzsel :D nyami nyami minjárt eszek is :D
Zsani pussssssszzzziiikkkaaaa :D jól vagytok?Matyek :?:
hétfőn megyünk a genesisbe tarkoredőt méretni(6Eft)és a csajszi tök ari volt rárakja majd a 4D.-t és ha jól látszanak akkor megnézzük őket mondjuk mondtam még nem remegek a 4Dért pár hét múlva jobban hátha látunk kis puniz vagy kukit is :D

lanyané

Dezsina
Őszintén szólva én is csak a cél érdekében :lol: :lol: Majd meglátjuk meddig bírom. Januárban megjött magától kb. 45 napra, ami nálam már jó jel, ezért gondoltam :roll: :? Na, de apának tényleg kánaán :lol: :lol: :lol:
Meddig bírod teszt nélkül? Melyik a tervezett nap? :lol:

Lanyane
Jól vagyunk, köszi. Eddig megúsztuk az influenzát...koppkoppkopp. Matyekom hihetetlen nagy már. Sokszor csak csodálkozunk. Múltkor azt mondja az apjának, mikor mondta neki, hogy üljön le, hogy "nem ülök le nem vagyok én ülőgarnitúra" :lol: :lol: Vannak ám ilyen aranyköpései :lol: :lol: :lol: Nem unatkozok az biztos. Lassan munkát kéne keresnem.
A vizitornát én szerintem is kipróbálhatnád, ha az orvosod is (remélem már sikerül jót találnod) ajánlja. Jókat hallottam róla.
Vendég

Lanyané!
Micsoda csoda! Apának üdvözlet, amiért visszahozta a gépet :D :!:
Milyen fincsit főztél! Be lehet fizetni :wink: :lol: :lol: :lol: Én is megéheztem megyek is enni! Éhes lettem...
dezsina

imádok főzni és állítólag tudok is,pedig csak bimm bumm keverem kavarom aztán kész :D
Matyeknak van dumája :D nem semmi már kész véleménye van,a palástteát próbáltad,hogy beállítsa a ciklusod :?: és még a nyálkahártyának is jót tesz vastagítja,aztán spontán baba lesz ez :wink:
Dezsi jó étvágyat!én már szétpukkadok

lanyané

Lanyane
Nem hallottam még róla, de délután megyek a gyógynövényeshez és majd megkérdem. Azért remélem nem ihatatlan. Kell ízesíteni?
Micsoda menü ebédre :lol: Amióta Máténak főzök, azóta nálunk inkább a főzelék a menő. Nem eszik meg sokfélét, de amit szeret, abból még repetázik is...pl. sóska, krumplifőzelék. Szóval nálunk többnyire csak egytál gyors kaja van.
Neked is goyrsan megy az idő, nemrég még itt paráztál a teszten, most meg már 12 hét elmúlt. Remélem egyszercsak én is úgy jövök a hírrel, mint anno Hajnóca :lol: :lol:
Vendég

hű tgnapelőtt volt sóska,azt is imádom,sok főzeléket levest csínálok hál isten apa nem olyan hogy húst hússal,én meg 1 héten max egyszer egy picit.bizony röpül az idő,jó lenne ha csodababóval gyarapodnánk :wink: a palásttea fura illatú,de csak frissen idd naponta 2szer 2dl maximum,ne ízesíts gyorsan gurítsd le,a gyogyótárban is lehet kapni nem filteres

lanyané

Köszi, megnézem. Most azt mondom, hogy a szoptatósteánál nem lehet semmi rosszabb, de majd meglátom :roll: :?
Mennem kell, mert lassan ébredni kell Máténak. Ilynekor szoktam mosogatni, az jó ébresztő :lol: Nem vagyok ám "kegyetlen" vele, de megvan a napirend és ha tovább aludna, akkor meg este nem aludna el időben.

Drukk minden tesztelőnek :!: :wink:
Vendég

sziasztok!

csibe: rég jártál felénk. látom, közeledik a punkció ideje. drukk++++++

nyuszi: légy türelmes, ott lesz az a + teszt. :wink:

guppy: boldog szülinapot! drukk++++

dezsi: drukk+++++

alle, estike: gyere a hírekkel!

katica
katica30

Zsani!
A teáról én is hallottam és iszom naponta. A ciklus első felében citromfű és a másodikban palástfű. Este banánturmix... :lol: Mindent megiszom amit kell, csak hasson! ja és én minden nélkül iszom mindegyiket. Ki lehet bírni. De a sima teákat is minden nélkül iszom 8)
Jómagam nem bírtam sokáig a 2-3 napos babaprojectet és apa is ellenkezett már egy idő múlva! :oops: De azért néha rákérdez, hogy ugye ma "forró napok" vannak :D :lol: (mert mi igy hivjuk) :lol: :lol: :lol:
A tesztet február 2.ra tervezem 8) Hát, hogy mi lesz belőle, azt nem tudom, vajon kibírom addig :roll: :? Nyulasz megmondja :lol: :lol: :lol:
dezsina

Katica!
lennél olyan kedves, hogy ha legközelebb dobsz egy táblát, akkor beírnád, hogy febr. 2 teszt
köszönöm köszönöm
dezsina

dezsi: már beírtam neked. :wink:

kis*: néhány adatodat nem tudom. megírnád? köszi.

katica
katica30

Kép
katica30

Katica!
:D köszönöm! Aranyos vagy!
Itt aztán minden látszik :!: :wink:
dezsina

Lanyané!
tényleg rendes apától,hogy visszahozta a gépet.Na de ilyen ebédért én is rohantam volna haza :lol: :lol: :lol:
Jó neked,hogy szeretsz főzni.Irigyellek.Én speciel utálok,meg utána a káosz a konyhában,pedig már kaptam mosogatógépet is,de akkor is csak egy macera nekem a főzés.Pedig jól főzök,még én is meg bírom enni :mrgreen:
Vendég

Nyulasz!
milyen gyors a csigu... :lol: már szinte beért (és kajálni akar :lol: :lol: :lol: )
dezsina

Katica!
Nagyon szupi a tábla,ügyi vagy.Estike nem szerepel benne?
Tényleg,Estike?Estikeee?Estikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Vendég

nyulasz de jó neked én is nagyon szeretnék motyogatógépet csak a panelba már nem fér el apával szoktunk röhögni hogy berakjuk a nappaliba :D :D :D na nembaj majd a kertesházba egyszer :D :D :D most ettem azt már megint ennék,bepótolom a hányós időszakot

lanyané

Estike!
:?: :?: :?: :roll:
dezsina

Lanyané!
Nagyon jó dolog ám,egyszerűen imádom.

Egyél helyettem is,biztos nagyon fincsi lett.Ja,olvastam a doki nevét,nem ugyanaz mint az enyém.De ezek után a János-kórházon elgondolkodom :?
Dezsi!
Nem csak a csigu éhes... :lol:

az előbb nem jól írtam,így akartam:

Estike?Estikeee?Estikeeeeeeeeee?
Vendég

Lányok!
kifogytam... Már nem tudok mit írni....
Azt szeretném, ha már február 2. lenne :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi!
Te megnézted tegnap a videót?A gyorstalpaló kresszt?
Vendég

Dezsi!

Röstelve de bevallom nem tudom, hogy honnan és hogyan csináljátok a vonalzót. Régen volt nekem is egy másik fórumon (már nem emlékszem hogy csináltam) de amikor ki derült, hogy spontán elvetéltem az első lombik után levettem.
Ha leírnád szájbarágosan megköszönném.
gizmixxx

Sziasztok :!:

Lanyane, jobbulast a derekadnak :!: Csak biztataskent mondom, hogy nekem az elso trimeszterben fajt neha, foleg a farokcsontom. A masodikban teljesen elmult. Most meg csak akkor erzem a keresztcsontom, ha hosszas ulesbol felallok. Ugyhogy no panic, valtozhat a dolog 8)

Kicsillag, azt kell mondjam, jobban nezel ki az uj seroddal, mint korabban. Szerintem jobban all. Es fo a valtozas :wink: Orulok a pozitiv hozzaallasodnak, meglesz a jutalma :wink:

Estike, teszt :?: :?: Avagy vervetel volt ma :?:

Allegro, drukk :!: :!:

Csibe, te is mindjart inditasz a babakkal... :wink:

Nyulasz-Dezsi, akkor ti egyszerre :?: :wink:
Nyulasz, az itt a piros, hol a piros temetos kep...... :lol: kesz voltam tole :lol:

Panda, :lol: :lol: :lol: , szephasu :!: Ha nagyon uncsizol a szulesvarakozasban, tegyel fel nekem legyszi egy tablazatot az UH kifejezesekrol, roviditesekrol, meretekrol. Koszonom :lol:

Vikimi, egeszen elerzekenyultem, ahogy a kislanyodrol meseltel.....

Apacs, udv :!: Nana, hogy csaszar. 2008-ban ikrekkel ....

Bocsi, ha mindenkit nem szolitok...

Fiatal varandosoknak ajanlom Szecsi Noemi: A kismama naploja cimu konyvet :!: En besz...am a rohogestol.

Ja, es olvastam a Nok Lapjaban egy jo cikket a meddosegrol. Nagyon erdekes:
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=54&cid=29361

Mi tegnap voltunk 4D-n. Egeszen meghatodtam. Vacilaltam, vajon menjunk-e, aztan ugy ereztem, oly reg lattam ot, es meg soka szulok (aprilis kozepen). Megerte :lol:

Oliver 28 + 2

Kép Kép Kép Kép
katavirag

Kata,
Olivér nagyon édes :lol: Könyvet olvastam én is.

Kép

Rövidítések:
YS = szikhólyag
BPD = a koponya keresztirányú átmérője (a két halánték közötti távolság)
FRO/OFD = a koponya hosszanti átmérője (tarkó-homlok távolság)
HC = fejkörfogat
CRL = ülőmagasság (fejtető-far távolság)
THQ/TTD/TAD = mellkas átmérő
APAD = a has hosszanti irányú átmérője
APTD = a has kereszt irányú átmérője
AD = has átmérő
AC = haskörfogat
HU/HUM = felkarcsont hossza
RAD = alkarcsont hossza
Fl = combcsont hossza
TIB = sípcsont
FIB = szárkapocscsont

A leleten szereplő rövidítések:
LMP = utolsó menstruáció dátuma
EDD by LMP = szülés dátuma az utolsó menstruáció dátuma alapján
Average GA = magzat méretei alapján számított terhességi hét
GA by LMP = utolsó menstruáció dátuma alapján számított terhességi hét
EDD by Ultrasound = szülés dátuma az uh alapján
FW Handlock4 = becsült súly (a súlyt a gép 4 adatból becsüli: BPD, AC, HC, FL)
Latin kifejezések:
Gest(aciós) hét = terhességi hét
Placenta = méhlepény
Vendég

Katavirág!
Gratulálok! Csodaszép kisfiad van! Nagyon irigykedem ám!!! :D :D :D

Nyulasz!
nem néztem meg, mert a dolgozosba nincs hang.. Otthon meg már el is felejtettem...

Gizmix!
milyet szeretnél?
ha akarsz magyarul kinlódni, akkor van a noivonal.hu ott regisztrálsz (mint itt) és rálépkedsz a vonalzókra. Ott értelemszerűen kitöltöd. DE ha nincs kedved, szívesen leírom lépésről lépésre :wink: Mit választassz :?:
dezsina

Pandácska!
ez micsoda :shock:
dezsina

Panda, koszi :!:
Nyakdugod megvan meg :?: :lol:
katavirag

Dezsi,
Uh-os rövidítések meg méretek stb, lassan neked is szükséged lesz rá :wink: Kata kérte, azért tettem fel.
Vendég

Dezsi!

A magyar jó lesz!
gizmixxx

Kata,
Elvileg meg, bár azt mondják elmehet úgy is, hogy nem veszed észre.
Vendég

Gizmixxx!
http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... signer.php

Menj rá erre a linkre.Kicsit lejjebb vannak kék szavak,ott az EVENT-re menj rá,itt tudsz vonalzót választani,ha a számokkal mész tovább,amíg a neked tettszőt megtalálod.Ha megvan,mellette a kis karikába pöttyents.Utána nyomd a NEXT gombot.Itt tudod a kis figurát kiválasztani,ugyanúgy mint a vonalzót.Utána megint NEXT.
Utána a dátumhoz írd be mondjuk a szombatot,alatta meg hogy vérvétel,vagy tesztvagy bármit,csak ékezetek nélkül.Alul,a CURRENT TIME-nél a kb mostani időt állítsd be,aztán megint NEXT.
Kész a vonalzód,ami a bbCode-nál van,azt másold ki.
Lépj be a hozzászólásodnál alul a profil-ba,majd fennt találsz egy legördíthető SEGÉDLETEK gombot,azt állítsd át profilra.Kijön az adatlapod,és az aláíráshoz másold be azt a kódot,majd alul az elküld gombot nyomd meg.
Vendég

Katavirág!
Hú,de jók lettek a képek. :D Nagyon helyes kölök ez az Olivér :lol:
Majd töri össze a lányok szívét hamarosan... :wink:

Pandus!
Olyan csöndbe voltál ma,azt hittem tán szülsz :roll: Menj máááá szülni :D
Vendég

Pandus!
Nem is mondtad,hogy van nyakdugód :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gizmix!
Nyulasz beelőzött :twisted: :evil: :twisted: :evil: Leírta az angolt. Ha nem sikerül, segítek, sőt csinálunk egy magyart is az angol mellé :lol: :lol: :lol:

Pandácska!
értem. jól megnézem, hátha lassan tényleg kelleni fog. Amikor Nyulasz kérdez valamit, akkor csak előhúzom a táblázatot és megmondom a helyes választ :D
Én is azt hittem ,hogy már a korházban vagy...
dezsina

Allenek 11 petesejtje lett! Holnap kell majd nekik telefonálni!
Vendég

Nyulasz, Dezsi!

Azt hiszem valami nem frankó :cry: :cry: :cry: :cry:
gizmixxx

Nyulasz!

Azt a kódot beillesztettem az aláíráshoz küldésre rákattintottam de semmi!
gizmixxx

:D :D :D
gizmixxx

Lányok milyen lett :?: :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Bella!
köszönjük az infót!!!
Alle!
nagyon drukkolunk!! Szuper az eredmény!

Gizmixx!
Ügyi vagy! :D De ezeket a rózsaszín betüket nem nagyon látom :roll: :shock: :shock: :shock:
dezsina

Szupi,csak talán más színnel kéne írni a szöveget
Kép

De naggggyon jó!

Dezsi!
Én csak átmásoltam ide a vonalzó készítést,mert pár oldallal visszább már leírtam egyszer :D
Vendég

Na,Dezsi ezt egyszerre írtuk :lol: ...és egyre is gondoltunk :lol:

All!
Gratulálok!

Akkor előszőr is jó randit:

Kép

...aztán pedig osztódást:

Kép
Vendég

All!

Gratula a sejtecskékhez csak így tovább!
gizmixxx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?