Sziasztok Kismamik!
Nem jövök 1 napig, és nem győzök visszaolvasni?!
Álomkór: érdekes, mert hajnalban nem tudok aludni, de az egész délutánt végig tudnám; persze erre Soma mellett esélyem sincs! Viszont ez Somával is így volt, és akkor megtehettem, mert a 13. hétig otthon voltam.
Csak már a hányinger múlna....
Encsike- Utólsó év a suliban? Én is idegenforgami közgazdászként végeztem, de nem maradtam a "pályán". Én is 29-én megyek a 12 hetes uh-ra! Már nagyon várom! Ne aggódj, hogy még nem látszik semmi. Nekem még a 16. héten sem akarták elhinni, hogy babát várunk...20 héttől nőtt meg nekem látványosabban, bár soha nem lett nagy a pocim..
Mondjuk lehetősége sem volt igazán megnőni, Soma ugyanis koraszülött.
Sniky- -3kg, de ez azért furcsa, mert Sománál is ennyi volt, pedig akkor nem volt igazán miből leadni, és nem is hánytam, csak nem igazán kívántam semmit. Most bezzeg lenne miből!!és hányok is..nem értem (bár 3 napja nem-kopp,kopp)
Györesz- Nálunk hasonló a helyzet, inkább lányt várunk, de az az igazság, hogy nekem mind1, csak 1 kívánságom van:"azonnal hazavihető" gyereket szeretnék!! Apa viszont nagyon be van indulva a kislányra..remélem, ha kisfiú lesz sem lesz csalódott; mert én 2 gyerekben gondolkozom. Attól viszont már én is rosszul vagyok, hogy mivel más a terhességem, mint Somával, mindenki azzal a nem megalapozott sületlenséggel jön:biztos lány lesz!-falra mászom már ettől!
Boszyca-Csatlakoznom kell Pöttöm óvaintéséhez! Nem szól6ok bele, de sikerült, hangsúlyozom szerintem, a világ egyik legrosszabb nőgyógyászát kifognod!!!! Nekem ez ráadásul személyes tapasztalat- és 1,5 év kínlódást hozott az életembe-látszik, hogy nem vagyok boszi, mert még praktizál
!! Emberileg elsőre nagyon okésnak tűnt, de végül kiderült, hogy nemtörődöm, szakmailag 0, pénzéhes+iszonyú felelőtlen!! Ha érdekel szívesen leírom a részleteket is, de nem akarok feleslegesen untatni itt mindenkit ezzel. Szóval csak nagyon-nagyon óvatosan!!
Zsófi- Nagy-nagy gratula az esküvőhöz! Hú, remélem jobban vagy már, mert az olyan klassz, mikor szervezni kell, és ott a nagy nap..!!
Szuszu- Még mindig áll a kérdés, hogy kinél fogsz szülni, persze, ha nem gond.. és lehetek olyan szemtelen, hogy kérlek rakj be a táblába?
30 éves vagyok; ma 11+2 napos; 2. gyermekem, szül várható időpont aug. 10. (remélem!!!) és val. Nyírő
Előre is köszi!
puszi; és szép napot Mindenkinek!! (ma erre még esély is van!)