Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

nagyon rég jártam erre, de még mindig az a fránya tanulás! De már csak 2 vizsga és VÉGE!

Nem volt időm gratulálni eddig a + teszteseknek és sajna most olvasom Zsibimát! :(

Én is csak azt írhatom Zsibima ne add fel! Persze a többiek se! sikerülnie kell!
merszi

Zsibima!

Basszus! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Zsibima, annyira sajnálom! :cry:

Kép
wruska

Lei, mikor mész UHra?
Röné, van már valami eredmény?

Kép
wruska

Nincs, csak a két poz.teszt, és a tünetek. De azok nagyon :D

Jövő héten szerdán megyek a dokihoz, addig én még elég óvatosan örülök. Ha minden igaz, jövő héten már szívdobogását is kéne látni...Kb most ez az 5. hét. Nehéz nálam meghatározni, mert dec.8-án volt az utolsó vérzésem, ami egyben vetélés volt. Azóta nem jött, meg, viszont akkortól nem lehet nálam a terhességet számolni. Szinte biztos, hogy jan.4-6-a között volt a pé.
Ilyenkor nem tudom, hogy hogyan számolnak..

Végülis mindegy, csak rendben legyen minden vele, és ágyazódjon be szépen a pocakomba. Már jól kibéleltem neki a helyet odabent :lol:

Rönééé

Kép
röné

Zsibima, nagyon sajnálom!

Röné, neked viszont akkor halk gratula, remélem, jövő szerdán már hangosan is lehet gratulálni.
tücsökbogár

röné: nálam sem lehetett megállapítani, hogy honanntól számoljuk, ezért az UH-s nő azt mondta, hogy ilyenkor az UH-s babaméret alapján határozzák meg a heteket.

hajni: a 3 hetet én kb.-ra számoltamm ki, hogy szerintem mikor foganhatott és onnan számoltam a heteket, de mint írtam már, lehet,hogy abszolút nem jól. :) De azt tudom, hogy sokszor teszteltem, mire pozitív lett.

wruska: én február 5-én, vagyis 13 nap múlva megyek UH-ra, és iszonyúan izgulok, és alig bírom ki ezt a majdnem két hetet.... :cry:

zsibi: remélem jól vagy azért és majd valamikor visszajössz hozzánk! sok ölelést küldök!
lei

Lei - koszi ertem. Hogy vagy a rosszulletekkel? Meg mindig vannak?
Nalam meg mindig nyoma sincs a mikulasnak es tovabbra is 36.9. Ma voltam vervizsgalaton, jovo heten csutortokon megyek vissza az eredmenyert.

Merszi - kitartast a vizsgakhoz. Emlekszem annak idejen nem is volt annal jobb erzes, mint amikor sikeresen befejezed a vizsgaidoszakot!

Rone - olyan jo neked :) Vigyazz magadra!
hajnski

Sziasztok!

Zsibi nagyon sajnálom:(

Bocsi lányok hogy ritkábban jövök, de most sokat kell mászkálnom mert rendelni kell az anyagot az építkezéshez, meg ki kellett fizetnem a vízeseket, ezért reggel már a telken voltam, onnan meg mentem Dunaharasztiba a tüzépre, majd a vízes boltba,ott hagytam egy csomó pénzt, meg ha már ott voltam, akkor megnéztem a katalógusokat fürdőkád, fali wc és zuhanyzó ügyben.

Úgy néz ki hogy most már nekem is megjön, legalább is ma már barnás folyásom volt, és fájt a hasam is.

És ahogy számolgattam kb akkor lesz a középidő mikor megyünk apával ketten Sopronba egy hétvégére, előtte még el kell mennem uh-ra hogy megnézze a doki hogy van tüszőm. De lesz, muszáj lennie.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Hali csajok! Szombaton jöttünk haza külföldiából , csodaszép tájakon jártunk, teszek képeket. végig a hegyekben kolbászoltunk és egész héten aktívak voltunk, remélem legalább 4-en jöttünk haza :D :wink:

Zsibi: őszintén sajnálom, azt hittem, hogy végre sikerült és erre tessék :cry: :cry: :cry: Sírd ki magad, aztán gyere vissza velünk küzdeni együtt! együtt könnyebb! Fel a fejjel! Tudom nehéz, de gondolj arra, hogy ez nem az a bébi volt, akit neked szántak odafent, tudod a természet szelektál, jön majd nemsokára a te babód! és kilenc hónapra a pocidba költözik! :wink:

képek
Kép

Kép

Kép

Kép

Az új kismamáknak meg gratulálok! vigyi magatokra! :wink:
Vendég

hajni: reggel mior felkelek öklendezem, de ha jól bereggelizek, akkor semmi gond. aztán egész nap tök jól vagyok, jókat ebédelek. És csak estefelé kezd előjönni az a fránya émelygés és hányinger. Nem értem miért pont akkor. Lefekvéskor meg benyomok egy kanállal a savlekötőből és akkor veszem be a Gravidát is, és akkor tudok legalább aludni rendesen.
A múltkori terhességhez képest, most sokkal jobban bírom. Mondjuk akkor még tapasztalatlan voltam a témában és végig hánytam a napot. :lol: Ahhoz képest ez most semmi.

Ezekszerint még egy hetet kell várni az eredményért? esetleg nem csinálsz mégegy tesztet mondjuk a hétvégén? Vagy már inkább nem akarod fárasztani magad ezzel?
lei

baba, szép helyeken jártál!! és mikor van legkorábban esély a bizonyosságra a pocakoddal kapcsolatban? Csak hogy addig is veled izguljunk! :P

gabi: elég pörgős a napod, ahogy így leírod....Sopronban meg HAJRÁ!!!! :lol:
lei

Zsibima!

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Kép
kimma

szerintetek mit csináljak? nálunk nem a dokim utal UH-ra, hanem a Margit kórház terhesgondozójába járok és ott a kötelező UH időpontok vannak csak. tehát ha én ezenkívül is akarnék UH-ra menni, akkor ezekszerint ki kell találnom valami indokot, hogy miért akarok menni? Csak mert én keveslem ezt a pár UH alkalmat, főleg így az elején és főleg úgy hogy már volt egy vetélésem. Nem értem, hogy azoknak az anyukáknak, akik már átestek ilyenen miért nem adnak pont az elején több UH időpontot, hogy ne izgulják halálra magukat. :cry: :oops:
Én csak a 8. héten voltam, és legközelebb a 12.-en kell menni. De hát az egy hónap a kettő között és pont a kritikus időszak :x
lei

Lei!

Dokid nem mondott erről semmit?
Nem mondta,hogy sűrűbben szeretne látni?
Én az elején így mentem:5-6-8-10-12,mindig volt uh.
Most volt az első alkalom tegnap,hogy nem nézett meg csak vizsgált és majd 2 hét múlva megyek!
Meg szedtem a Duphastont.
Mostmeg haskeményedéseim vannak! :twisted:
Aztmonta normál esetben belefér de tekintettel az előzményekre inkább 4X2 MNagne B6 (eddig 3x2 volt) és írt fel kabalából Seduxen tbl-át is,hogy ha erősődnének vagy sűrűbben lenne akkor 1/2-ket vegyek be!
Mindig van valami!
Ja és szigorú pihenés!
Én az elejétől táppénzen vagyok.
Sajnos nemtudom mit kéne kitalálnod,de azért tényleg megnyugtatóbb ha ránéznek!
Persze minden rendben lesz,de tudom mit éltél át!
Pont azt amit én!
De most minden oké lesz!
Dolgozol még?

Kép

Kép
ibm

Lei - ezek szerint mar rutinos vagy :lol: Igy azert annyira nem rossz gondolom. Foleg, hogy valoszinuleg nehany het es ezek a tunetek mar valoszinuleg elmulnak.

Egyebkent itt is asszem osszesen 3 kotelezo UH van. Az eslo a 10. heten ugyhogy en az eddigi ket baborol meg azt sem lattam :cry:

En is ugy gondoltam, hogy ha addig sem jon meg akkor hetvegen megint csinalok egy tesztet. Most lesz a parom szulinapja es az a meglepi, hogy elviszem egy hetvegere Wales-be. Erdekes, hogy tavaly is pont a szulinapja elott derult ki, hogy babat varok. Nem lenne rossz megint ugyanazt az ajandekot adni neki, de inkabb mar nem is torom a fejem ilyeneken...
hajnski

Lei!

Nem tudom miylen dokihoz jársz,de ha elmész az SZTKba nőgyógyászhoz tuti csinál uht!Vagy mondd a dokinak h te menél sűrűbben!Nem hiszem h azt mondaná h nem :? Egy próbát megér!

annus11

beszéltem a védőnővel, ő azt mondta, hogy szerinte elég a 12, héte. De én nagyon gondolkozom azon, hogy elmenjek a jövő héten a Praxisba magánrendelőbe UH-t csináltatni. De nem tudom, hogy érdemes-e egy héttel a 12. heti előtt, vagy most már bírjam ki?
lei

Sziasztok lányok!!!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a vígasztaló szavait!!

Természetesen nem adom fel! :wink: Az nem én lennék...csak most éppen úgy veszem, hogy most nem akarok és fogok babásodni. Először elmegyek Alziza dokijához...aztán meglátjuk!

Lei-egyszerűen menj el a dokidhoz és mondd meg, hogy látni akarod a babád!!! Csapj az asztalra, mert téged ez nyugtat meg!

Ibm-neked írok privit!

Hajni-nagyon drukkolok!

Röné-hamar elrepül az az 1 hét! Nyugi!
Vendég

Lei

ha minden jól megy, akkor jövőhét kedden teszt! :D Aznapra voltam kiírva Hannával. :? :cry:
Vendég

Szia Zsubima!
Örülök,hogy írtál és hogy továbbra is az optimista Zsibima jelentkezik!:wink:
Szerintem jó ötlet egy sokat tapasztalt,alapos dokihoz elmenni,amilyen gondolom az Alziza dokija is.
Nekem is sikerült végre elérnem azt a dokit,aki elsőként szerepel a listámon,hogy megállapítsam,mennyire alapos,lelkiismeretes...mert már elvesztettem a bizalmam.Csak jövő hét péntekre kaptam időpontot,addig halálra izgulom magam...
Üdv.Zsu
susisusi

Bocs az elírásért!Zsibima!
susisusi

Zsu-remélem beválik a doki! Majd írd meg, hogy milyen volt! Tényleg sok múlik egy jó dokin, az ember nyugodtabb, ha bízni tud!
Vendég

Lanyok - ma vegre elindult a homersekletem lefele szoval azt hiszem a hetvegen jon a mikulas. Megmondom oszinten mar ugy vagyok vele, hogy 'vegre' csak tortenjen mar valami. Szerintem csak valamilyen okbol megzavarodtt ebben a honapban a szervezetem :shock: Csak azt varom, hogy kezdodjon mar a kovetkezo ciklus...
hajnski

Zsibima!
:( :( :(

De örülök hogy jobban vagy lelkileg és sztem is jó ötlet a kivizsgálás!!!
Utána egyből jönni fog a baba :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Zsibima!
Helyes! :wink:

Hajni!
Na akkor legalább tényleg történik valami!

Lei!
Nekem is mániám volt az Uh!Én is úgy voltam vele,jobb ha többször látják.De szerintem azt az egy hetet bírd ki! :lol:
Én mindíg úgy csináltam,hogy a kórházi Uh után 1-2 héttel mentem 4D-re!Több szem többet lát alapon!Nyugodtabb voltam,mert ugyan nem olcsó de többet lát az ember és ahol én voltam tényleg mindent elmagyaráztak,és nem 10 percig tartott,hanem alapos volt doki!
Vendég

Panny-köszi! Túl vagyok rajta...Most megint optimista vagyok! :D
Vendég

zsibi: örülök, hogy jobban vagy!!! Reméltem, hogy pozitív maradsz mindennek ellenére. A kivizsgálás meg nagyon jó ötlet!!

alziza: igen, közben elhatároztam, hogy kivárom a 12. hetit, aztán utána lehet, hogy elmegyek a 4D genesisbe is.
De még átrágom az ötletet apával is. :lol:

baba: drukkolok! :P
lei

hajni: hát sajnálom, hogy mégsem babóca van a hasadban, de akkor majd egy hónap múlva!!!! :!:
lei

Hajni-sajnálom :cry: reméljük majd a kövi hónapban...

Lei-a múltkor láttam valahol 4D felvételt 12-13 hetes babóról! Tök jó volt!!! Szerintem ha para van, akkor érdemes ilyen pici korában is megnézni egyszer! De ne legyen para!!! :D (tudom könnyű ezt mondani...)

Baba-tök szép volt olaszország!!! Biztos jól éreztétek magatokat! (sajna mi nem mehetünk, mer' api ki van onnan tiltva még 2 évig)
Reméled, hogy 4-en jöttök haza???? Csak nem ikereket akarsz(tok)??? Remélem teljesül, amit kívánsz! :D

Többiek??? Főzés-mosás-takarítás-stb.stb???

Én holnap nem leszek csajok, hív a kötelesség, má' megint egy unalmas bécsi utazás (ami nagyon fárasztó) :evil: Mert persze a városból nem látok semmit, csak a térképet lesem, meg a bútorokat lehet cipelgetni, bár api nem engedi... :D

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Én meg hazalátogattam...most Szolnokon vagyok,hétvégén meg Karcag...
Még 1 hét a vizsagidőből,aztán tiszta lappal indulhatok...
Legújabb számításaim szerint jövő hétvégén kell megjönnie...akkorrra mindenki küldjön pirit!!! :P :wink:

Hajni!
Kedves tőled h bevársz a babázással,igyekszem h utolérjelek időben!Jó lenne ha páran legaláb egy topicban babázhatnánk! :P
Zsibima!
Az elöbbi rád is vonatkozik! :wink:

Mindenkinek hajrá!Húzzunk bele,mert gyorsan fogy a népesség! :lol:
Kismamiknak pedig szép napot,vigyázzatok magatokra!

annus11

Annus :lol: :lol: :lol: Ugye milyen rendi vagyok :?: Most meg mar azert vagyok, turelmetlen, hogy miert nem jon mar meg :evil: Lehet, az hogy csak kimarad egy honapig? Ilyen meg soha nem tortent velem az elmult 24 evben :!:

Egyebkent koszi mindenki, de en most ugye nem veszitettem el semmit, mert nem volt mit... szoval ez azert nem ugyanaz.
hajnski

Zsibima - orulok, hogy megint a regi vagy! Remelem fogunk mi meg egyszerre babazni! :D Vigyazzatok nagyon az uton!

Baba - tok jok a kepeid! Olaszorszagot en is nagyon szeretem. Ha tehetjuk mindig arrafele teszunk egy deli 'kiterot', amikor autoval megyunk haza.
hajnski

Olaszország imádnivaló. Mi ott voltunk most ősszel nászúton és isteni volt :lol: Nagyon vágyom vissza!

Ehelyett hétfőn megyek a háziorvosomhoz, feliratom vele a gynevacot mindkettőnknek és aztán jöhetnek a szurik. Ha hamar megjön a gyógyszertárba a vakcina és hetente adatjuk be magunknak, akkor le is telik, mire akciózhatunk.
A saját nőgyógyászomhoz is igyekszek bejutni, de úgy látszik januárban teljesen el vannak havazva a dokik, így még mindig nem sikerült időpontot kapnom. De elhatároztam hogy egy másik dokihoz is elmegyek a kérdéseimmel, kiváncsi vagyok, hogy ő mit mond.

Aztán meg már nagyon várom, hogy utazzunk, kikapcsolódjunk, mert most a munka nagyon sok, nagyon kifáraszt és ebből az évből még csak egy hónap telt el (illetve telik), de úgy érzem, mintha maratont futottam volna.

A vizsgázóknak kitartást, én nagyon utáltam anno! :?

Zsibima, ilyenkor nem lehet időt szakítani egy kis városnézésre?

Kép
wruska

Wruska-tök jó a gynevacon én is gondolkozom...de előbb majd a doktor bá megmondja mi legyen! Városnézés...hajnali 6-kor indulunk, és a legjobb időnket futjuk, ha hajnal 2-3 fele megérkezünk...a múlltkor szakadó hóban jöttünk hazafele és lökdöstem apust vezetés közben el ne aludjon! Úgyhogy így nincs idő rá...de a körgyűrűt már nagyon jól ismerem! :lol: :lol: :lol: Ja a gynevacra visszatérve: kivel adatod be??

Hajni-engem ne várjatok meg a babázással, mert lehet hogy nekem tovább tart majd. De majd meglátjuk! :wink: Én örülök, ha nektek előbb sikerül, mert akkor majd ti adtok nekem tanácsokat! :wink:

Annus-honnan jött a legújabb számítás a mensire vonatkozóan?? Lemaradtam valamiről? Mindenesetre én küldöm a pirit szívesen, me' nekem ez most úgy se a kedvenc színem... :cry:
Vendég

Sziasztok

Hát nem unatkozom mostanában, tegnap is egy futás volt. Ma is 10-re jön egy ingatlanos, utána megyeka gyerekekért, aztán haza mert jön az értékbecslő a telekre a házat megnézni mert amig nincs igazolás hogy a 60%-ig kész a ház addig nem utal a bank. Majd haza mert 4-re jön egy érdeklődő megnézni a házat. Aztán meg Budakeszire sógoromhoz, az autót szervízbe felvinni. Na de remélema hétvégén nemlesz semmi extra.

Lányok nekemolyan nehezen akar megjönni, pedig már érzem hogy itt van a kapuba, folyás is meg hasfájás is jelzi, de két napja ez van. Pedig már melegvizes fürdőt is kipróbáltam. Ma már a hőm is csak 36,4 volt.

Kép

gabi1

zsibi

Mindig is szerettem volna ikreket. Egy babánál csak kettő szebb :lol: Amilyen aktívak voltunk, el tudnám képzelni :lol: :lol: na jó, persze nem ezen múlik! Egy is elég lesz, csak jöjjön már :D
Vendég

Sziasztok!

Zsibima, örülök, hogy megint az optimista ZSibit üdvözölhetjük ismét itt! Ez már tényleg te vagy!

Eszembe jutottál, amikor a második vetélés után írtad, hogy miért is ne jöhetne rögtön össze egy következő... Én nem hittem, hogy nálam ez így működne, erre itt van. Igazad volt, tényleg boszi vagy! :lol:
Remélem te sem adod fel! Vizsgáltasd ki magad, aztán uccu neki! :lol:

Lányok, lehet hogy nagyon tudatlan vagyok, de mi az a Gynevac???? Mire jó és miért kell?

Már csak 5 nap a dokiig. Addig azért izgulok rendesen, hogy valyon minden ok e. Mindenesetre elég szarul vagyok. Néha rókakoma is jön, a gyomorégés, nyelőcsőégés + állandó éhségérzet állandóan kínoz... De nem baj, ennek most örülök, maradjon is így!
Baba8, remélem valaki beköltözött a pocakodba! :D Brukkolok!

Rönééé

Kép
röné

Zsibima: háziorvos, vagy üzemorvos. Valamelyik a kettő közül csak beadja :lol:

Egyébiránt tartok attól, hogy elbizonytalanítanak, hogy nem kell, meg nincs rá szükség, de most igenis az lesz, amit én akarok és amit én elhatároztam.

Egyébként írtam a gynevac honlapjára is, kérdeztem, hogy az okoz e gondot, ha a kúra alatt esnék teherbe. Azt tanácsolták, hogy inkább fusson ki a kúra, addig védekezzünk, de utána hajrá!
Én most jól kiszámoltam, ha hetente adnák be, akkor a babaprojekt indítására végeznénk is vele. Feltételezve, hogy a doki hétfőn felírja, a gyógyszertár befogadja és megrendeli és végül egy héten belül leszállítják és a dokimhoz vissza tudok menni. :shock:
Szóval ha a csillagok állása és a szervezőkészségem megfelelő lesz, talán március elején befejezzük a kúrát és peteérésre már akciózhatunk :P

Számomra új értelmet nyert "a nő két dologért hajlandó mindent megtenni" kifejezés.

Baba: nagyon szorítok azokért a csíkokért

Csajok! Kitartást a piriig! Hamarosan a tesztekért fogunk aggódni, aztán meg hogy melyik oviba irassuk a lurkókat.

Igyekszem pozitív lenni, de ma nem olyan könnyű és elég feszült hétvége vár rám :cry:

Kép
wruska

Rönéé, a gynevacról kicsit bővebben a www.gynevac.hu honlapon tudsz olvasni.

De röviden: "
A GYNEVAC a nőgyógyászati krónikus gyulladások gyógyítására alkalmas vakcina.

A bakteriális vaginosisnak többféle súlyos szövődménye lehet:

méhnyálkahártya gyulladás
petevezeték - petefészek gyulladás
kismedencei gyulladások
meddőség
vetélés
koraszülés

Mivel a nyugati irodalmi adatok is alátámasztják, hogy a laktobacillus vakcina eredményesen és tartósan gyógyítja a bakteriális vaginosist, és a kiújulását fél-1-2 évig megakadályozza, érthető, hogy a Gynevac (és más laktobacillus vakcinák) a felsorolt állapotokban is gyógyító hatású. Ezért javasoljuk ezekben a kórképekben alkalmazását.

A mi véleményünk az, hogy prevencióként, védőoltásként mindenkinek érdemes ezt a vakcinát megkapni, aki gyermeket szeretne."

Kép
wruska

Egyébként sokan ajánlották. A legtöbb hasonló fórumon olvastam már róla.

Kép
wruska

Wruska, köszi a tájékoztatást. Megnéztem a honlapot. Nekem ez most szóba sem jöhet, és remélem nem is lesz már az idén szükségem rá. :)

Baba, tetszik a pozitív hozzáállás. Ezek után ott kell lapulnia és szépen osztódnia a babynek!
De gondolom vársz még 1-2 hetet a tesztel.

Egyedül vagyok itthon. Lehet, hogy ciki ilyent mondani, de most olyan jó egy kicsit magamba lenni... Néha szüksége van az ember lányának egy kis magányra.. Legalábbis én így érzem.

Zsibima, testileg is minden rendben van már? Ugye biztos, hogy nem kell orvosi beavatkozás? Ha lehet ilyent mondani, akkor ez még a "szerencsésebb" ebben a nehéz helyzetben. A műtéti befejezés sokkal nehezebbé tesz mindent.

Jó hétvégét mindenkinek!

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Röné!
Én is remélem,hogy minden OK veled!
Mindenesetre a róka ilyenkor jó vendég a háznál! :wink:
Már írtam,hogy én soha nem voltam rosszul egyik terhességemnél sem,de amikor Zalánnal terhes lettem azonnal rosszul voltam.Akkor amikor még a teszt sem mutatott volna semmit!
Mindenki arra gondolt,hogy valami vírus!
Mondtuk is a barátnőmmel,hogy valami bújkál bennem biztos!
Bújkált!!!Zalán! :lol:

Kislibus!

Nyusz!
Ti merre vagytok?????????

Igazán jelentkezhetnétek!Ezer éve nem hallottunk rólatok!

Kép

Jó éjt!
Vendég

Szisztok

Hát lányok nekem menszi sehol, hasam nem fáj, barnázás elmult, most akkor mi a fene van? Én úgy utálom az ilyet. Hétfőig ha nem lesz semmi, felhívom a dokimat, hátha mond valami okosat.

Kép

gabi1

Kukk!

Kicsit bekukkantok tanulás közben.Már várom a jövőhavi mensit, h én is izgulhassak a babáért.Azon a ponton vagyok, h legszívesebben elkezdeném a bébiért való küzdelmet. Pedig már csak egy mensit kell kivárnom.Mintha az idő ólomlábakon menne...
Gondolom mindegyikőtök így van ezzel!!

Cupp! Merszi

még 2 vizsga aztán jövök :roll:
merszi

Sziasztok!!!

Megjöttem, marha nagyot aludtam, most keltem fel :D !

Vettem egy tök jó fürdőszoba szekrény-garnitúrát magamnak, úgyhogy "szétrobbantottam" a fürdőt, és újra raktam :D ! De úgy örülök neki, főleg, hogy az itthon 48 ezerbe kerülő szekrényt 5.700 forintért vettem átszámolva!

A lányom ma írta a központit, (az apjánál van a hétvégén) és most hívott, hogy sz@rul sikerült! :cry:

Gabi-nem teszteltél??? Görcs, barnázás és sehol a mensi...ebből lehet valami jó, nem???

Röné-köszi minden okés. Még megyek uh-ra...És igenis boszi vagyok, mert itt mindenkinek lesz babája és kész!!! :lol:

Alziza-Kislibusról én annyit tudok, hogy kicsit "ejti" a babanetet, hogy ne görcsöljön annyira a babaprojekt miatt...

Wruska-én hiszek a gynevac-ban, ártani nem árt szerintem! És legalább tiszta lappal indulsz a babaprojektben! :wink:

Baba-akkor legalább egy babát kívánok neked, de ha kettő lesz úgy is jó!!! :D Remélem sikerül!

Mindenkinek jó hétvégét, én most lakberendezek!!! :lol:
Vendég

Merszi-pedig az idő repül ám!!! (én még nemrég voltam 18...aztán mindjárt 40 leszek) :oops: És az a bizonyos 9 hónap milyen gyorsan elrepül, csak az addig tartó küzdelem tűnik hosszúnak...de hamar becsíkozódsz majd te is! :wink:
Vendég

Zsibima!

A próféta szóljon belőled! Természetesen a kényszerpihid után neked is "csikos szalagocskát" kívánok!

Most egy pindurit náthás vagyok a fiam után...de legalább van ami visszatartson, mármint hogy kivárjam a következő mensit!
Már nagyon izgulok! :oops:
merszi

Merszi, jó újra hallani felőled! Nekem még két mensi van hátra, de már nagyon nagyon türelmetlen vagyok.

Zsibima: a tiszta lapra tudok csak én is gondolni - ezért is a gynevac.

Jó hétvégét mindenkinek és küldjetek sok pozitív energiát, mert most nagyon nagy szükségem van rá!

Kép
wruska

wruska!

Képzeld a mai napig nincs szövettani eredményem! A nővér szerint nyomozzak a kórbonctanon érte.Jó mi?! Meg is tettem , de a doki aki az én "babámmal" foglalkozik éppen boncolt.Hátborzongató!!!!Legjobb lesz ha szólok a saját dokimnak Őneki talán csinálnak már valamit. Lassan újra terhes leszek (REMÉLEM) mire megtudom az eredményt.
5-10 év múlva összeomlik az egészségügyi rendszer ezt dumálja folyton a tv. Hááát ami azt illeti most sem vagyok elájulva az ellátástól. Mi lenne ha beteg lennék???
merszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?