Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Monic80
mit jelent, hogy sokat pihenni. Feküdni kell, vagy az is elég ha egész nap elücsörgök a munkahelyemen. Kiakadnának, ha munka helyett otthon pihizgetnék, a sok papír meg elárasztaná őket. :)
vicuska25
az új doki Fein Ferenc Mórról. Ő csinálta a laparoszkópiát nyáron.
Viszont lehet, hogy neki is búcsút inktek, mert tegnap voltam nála és ha nem adok neki előre pénzt rám sem néz. Palotán ilyenek az orvosok. Azt hallottam Szfv-on a meddőségin van két nagyon rendes doki, akik nem csak a pénzre hajtanak.
Amúgy jártam Blase-től elkezdve Beleznayn át mindenkihez.
Az összes többi lánynak meg nagyon köszi a kedves fogadtatást és a sok segítséget. LEsz még kérdésem, de előbb felmegyek a javasolt oldalakra. Puszi mindenkinek. Dita
dita75
 
 


Szezso!

Nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: Ez nem igazság :( Lehet, hogy egy meddőségi központban nagyobb sikeretek lenne már a tudat miatt is, hogy megint léptetek előre az ügy érdekében!

Czinke!

Nagyon fogok drukkolni a vizsgához (is)!

Vicuska!

De jó, kezdtek! Bár jobb lett volna, ha nem kellene, de ha már így alakult, akkor drukkhegyek :)

Monic!

Ne keseredj már el előre! Majd ráérsz akkor, ha megjött (de nem fog!) A cicifájás az egyik legelső terhestünet :wink: Nekem is volt. Na, fel a fejjel bébi!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Dita!

Feküdni azért nem kell, csak kímélő életmód :) Ne inszem után rendezd át a lakást és ne cipeld egyedül haza a nagybevásárlást :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 

 
 

Köszi Évi77!
Tudom hogy hülyeségeket kérdezek, de minden apró részletről tudni szeretnék, hiszen ennyi idő után már másra nem is tudok gondolni. De nektek ezt nem kell magyaráznom. Azért is jöttem fel erre az oldalra mert itt megértő fülekre találok, és ez igy is történt.
dita75
 
 


Sziasztok!

Szezso: :( Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de fel a fejjel! Pihenjetek kicsit, aztán irány tovább a cél érdekében!

Monic: A mensis és a terhes tünetek állítólag nagyon hasonlóak, ez is tartja bennünk a reményt, hogy hátha most sikerült! Szóval ne add fel semmiképp, majd a teszt megmondja a tutit!

Czinke: Drukk a vizsgához! Olyan 5-öst fogsz kapni, mint egy ház! :) Aztán meg jöhet a kétcsíkos is! :wink:

Vicuska: Hajrá! Drukkolok, hogy jól sikerüljön a stimu, jó helyen növekedjenek a tüszőcskék! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Dita!

Nem kérdeztél hülyeséget, ne haragudj, ha ezt éreztettem volna! Mi is úgy kezdtük, hogy semmit nem tudtunk a témáról! De tudod mit, azt kívánom, hogy sose legyél a téma szakértője :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Monic!
Nekem pl. volt, hogy már inszem napjától fájtak a cickóim. Mégis az jött be, amikor inszem után 4-5 nappal kezdett fájni.

Visszatérve a megnyugtató szavakhoz.... Én a 4 inszem alattt megéltem hegyet, hullámvölgyet, és mindig volt olyan virtulális barátnő, aki megvigasztalt, lelket öntött belém. Ezért is természetes, hogy ezt teszem én is.

Dita!
Ne csak a cégre gondolj, hanem elsősorban magadra. Önzőnek kell lenni, pár nap nem a világ. Én volt, hogy 3 napot maradtam otthon, volt, hogy csak egyet.
20150601134430
 
 


csajok!
Nem éreztette senki, hogy hülyeségeket kérdezek, tudom magamtól. De úgy vagyok vele, hogy most már tényleg mindent tudni szeretnék A-Z-ig, mert úgy gondolom, hogy vészesen ketyeg a biológiai órám.
desviki!
ezt nem tudnád a főnökömnek is megmagyarázni? :)
dita75
 
 


Dita!
A főnökök már csak ilyenek! Amikor nekem tavaly meg volt a laparom, 1 hetet pihentem otthon. Amikor visszamentem a főnököm 2 nap múlva jött a határidős dolgokkal (amit már megcsináltam addig). Tipikus példa a szemét főnökre.

Itt az idő az önzőségnek! Babát akartok és kész! 1-2-3 napon nem múlik semmi. Nincs az a munkhely, ami miatt érdemes stresszelni. Próbáld a szabidat erre tartalékolni.

A dokim erre azt mondta, hogy engedjek mást is oda a munkához!
20150601134430
 
 


Dita!

Bizonyítsa be, hogy nem fosós-hányóst kaptál el, vagy nem influenzás vagy. Nem kell tudnia mi a bajod, táppénzen vagy és kész. Bocsi de ezt így gondolom. Egy főnöknek miért kellene tudnia, hogy mi a bajom, legyen elég neki, hogy a doki úgy ítélte meg, hogy táppénzre kell mennem pont, és nyilván akkor, mikor beteg vagyok, függetlenül a munka mennyiségétől. 8)

Az én főnököm meg volt győződve, hogy a terhességi hányás smafu, pszicho, és én csak miatta "lódítok". Na egyszer elkapott egy rohamot a budiban, tudod kidülledt könnyes szemek, megpattant erek, meg pusztán a hangeffektek is jók voltak. Onnantól kezdve egy büdös szava nem volt, ha késtem, mert tudta, hogy oka van. :lol:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám! Sajnos tegnap megvolt a befejezés is. Valami elkezdődött, de nem tudott fejlődni. Ez már a 3. volt másfél év alatt és azt hiszem az utolsó is. Bár csodák is vannak még....

Évi, köszönöm, de most már tényleg vegyél ki a táblából :cry: .

Szívből kívánom, hogy mindenki babás legyen lehetőleg még ebben az évben!

Sziasztok!

Réka
réka66
 
 


Réka Drága!
Szívből sajnálom! Pihend ki magad, töltődj fel! Vannak csodák, hidd el!
20150601134430
 
 


tjuca és desviki!
Jelenleg is infuenzás vagyok, és amint azt látjátok dolgozom, vagyis próbálok... :) ha kimegy a főni egyből ugrom ide hozzátok. Jó mi? Nekik az a lényeg, hogy itt legyél, tök mindegy, hogy ha nincs munka akkor is, mert sosem lehet tudni mikor jön valami s.o.s. dolog. Azokat csak én tudom itt a cégnél megcsinálni, másra nem is biznak fontos dolgokat. Nélkülözhetetlenné tettem magam ezzel sajnos pechemre.
dita75
 
 


Akkor elrontottad őket rendesen!

Amikor szabin vagy, ki csinálja meg helyetted?

Továbbra is azt mondom, hogy 1-2 hiányzást, még a NASA is kibírna.
20150601134430
 
 


desviki!
igy van! most már szörös szívű leszek én is. mindent a baba érdekében. már sokmindenről lemondtam, miért pont a kötelességtudat legyen az amiről nem. Különben sem a jó dolgok közé tartozik ebben az esetben. :)
Réka66!
Veled mi történt? Feladtad? Én mindenben fanatikus vagyok. Soha semmit nem adok fel. Pláne nem azt, hogy anya lehessek.
Fel a fejjel.
dita75
 
 


Dita!
Réka helyett válaszolok. Nem maradt meg a Picúr. :(
20150601134430
 
 


Sajnálom! Nagyon-nagyon! De én is amondó vagyok, hogy vannak még csodák, és sosem szabad feladni. Bár hallottam olyasmit is, nem is egyet, hogy amikor feladták akkor ütött be a ménykő!
Remélem az a ménykő Rékáékhoz is eljut hamarosan! :)
dita75
 
 


Időközben megcsináltam a PCOS tesztet és az eredmény: valószinűsége nagy.
Azért jópofa hogy egy ilyet itt kell megtudnom, és nem az orvosoktól. Soha erről még hallani sem hallottam. Jó hogy vagytok, mert különben hülyén halnék meg. Ez lesz az első hogy az orvosnál erre rákérdezek. Nagyon jó az erről szóló oldal, még nem mindent olvastam el, de már igy is fantasztikus.
Vicuska25 te kihez jársz Fehérvárra?
dita75
 
 


Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Na végre, nem homályos :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Réka!

Nagyon-nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!
A legközelebbi táblába írd bele lsz., hogy Mini Manó 73 mm. :D

Dita!
Aszerint a teszt szerint én is az volnék..., aztán Uh-n kiderült, hogy még sem.
20150601134430
 
 


Viki!

Beírtam! Azt még nem akarod beírni, hogy mikorra várható a baba? Ez a kérdés természetesen a többi kismamának is szól :)

Boni, Anyo!

Merre jártok? Nem ér itt hagyni minket :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!
Köszi! A kalkulátor szerint 07.24. Aztán majd meglátjuk.
20150601134430
 
 


Viki!

Akkor ezt beírom, oké? Aztán a lurkó meg jön, amikor jónak látja :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Köszi!

Kép
20150601134430
 
 


desviki!
mindenesetre nem árt utánanézni. csak legalább tudná már az ember, hogy elvégre mit is kell kezelni, hogy eredmény is legyen?!
tényleg nagyon itthagytak a csajok. :(
dita75
 
 


Réka!

:cry: :cry: :cry:

Dita!

És ha vakbélműtéted lenne vagy kifordulna a bokád stb. megállna a cégnél az élet? Szvsz az ember egészsége fontosabb. :lol: de ez csak az én véleményem persze. Az influenzásan dolgozást meg ne is említetted volna, nagyon mérges vagyok, a férjem munkatársa is benn van, én meg itthon rettegek egy 13 hetessel a hasamban, hogy csak ide ne érjen. :evil:

Bocsi a kirohanásért. Pláne, hogy tök outsider vagyok itt, kérek engedélyt meghunyászkodásra, és hamut szórok a fejemre, megszaggatom ruháimat... és távozék sétálni indeddel, és outdeddel

tjuca
 
 


Sziasztok!

Milyen sokat írtatok, nem győzöm olvasni! :lol:

Dita,

én az inszem napján miután hazaértünk Pestről lefeküdtem és estig feküdtem, másnak már fent voltam, de szabit vettem ki és nem hajtottam túl magam. Én az inszem miatt 3 nap szabit vettem ki, de ha legközelebb is kell menni akkor már táppénzel fogok otthon maradni.

A PCO meg egyáltalán nem biztos, mert én is PCO gyanús voltam, aztán a vizsgálatok teljesen kizárták, pedig 2 doki már műteni akart. Most amikor az inszemet csinálták az UH-n ismét rákérdeztem, hogy vannak-e policisztáim és a doki mondta, hogy nyugodjak meg, mert nem vagyok PCO-s. :roll:

Tjuca!

Nagyon igazad van, mindenkinek a minkahely elé kell helyezni e önmagát, mert nem a munkahelyért élünk, hanem azért, hogy amit ott keresünk azzal a magánéletünktet jobbá tudjuk tenni. :wink:

Évi!

Köszi a biztatást, Szezso híre ma nagyon lelombozott, jó lett volna, ha nekik sikerül! :cry:

Üdv:

Monic
monic80
 
 


Juca!
Egyetértek veled. Az én kollégáim sem különbek. Az egyik lázasan jött be, a másik már 1,5 hónap úgy köhög, mint egy tüdőrákos. Emellett nekem papolnak, hogy maradjak otthon, míg tart az influenciás időszak.

Hétfőn meg is fájdult a torkom, tengaptól itthon vagyok. Ki kell őket hevernem!

Monic!
Nem parázni, megnyugodni!
Még van 1 heted hátra, ne kezdj már most agyalni!!!
20150601134430
 
 


Hát csajok teljesen igazatok van, csak sajnos nincs mit tenni. Halkan súgom, hogy egy vállalkozónál dolgozom aki szabira és betegállományra nem ad pénzt. Tp-t akkor kapok ha letelt a 15 nap. De abból nem lehet megélni. Mi a párommal tudunk nélkülözni, de a 10 éves fia nehezen, ja és a bank is hamar elviszi a házat. Sajnos ördögi kör ez. De ha kapnék is pénzt a betegáll.-ra akkor sem maradhatok otthon nyugodt szívvel, mert kb. 5 percenként szól a telefon, ha nem venném fel már ott állnának az ajtóm előtt. Nem hiszitek el, de amikor csinálták a laparoszkópiát akkor még fel sem keltem a bódultságból de már instrukciókat adtam a kollégáknak.
dita75
 
 


Dita!
Hogy vagy bejelentve?

Az ilyen kizsigerelő cégtől én villámgyorsan megválnék. Pedig én egy magyar multinál dolgozom.......
20150601134430
 
 


tjuca!
egy hétre megállt, mert 5 év után elmentem nyaralni, kikapcsoltam a telefont és élveztem a tengert. Amikor hazajöttem még volt egy hetem, bekapcsoltam a telefont, elvégre nem céges, és kb. 20x hívtak. Mondanom sem kell, hogy a szabi ellenére szerdán már itt osztottam az észt a telepen. Na mindegy. Nem is tartozik ide. Már egy pár hónapja nem is érdekel. Csak a babaprojektre tudok gondolni. Az sem mellékes, hogy egyszerre két legyet üthetnék egy csapásra, teljesülne az álmom, és megszabadulhatnék egy időre ettől az "állatkerttől"! :)
dita75
 
 


desviki!
igen lenne is két lehetőség hirtelen fehérváron a Philipsben 3 műszakban, vagy vissza 2 műszakba 13 órázni a benzinkútra.
Valahogy most egyikhez sem fül a fogam. Itt azért mégiscsak vezető beosztásba vagyok, igaz fölöttem is van még fönök bőven, de nem végzek fizikai munkát, a gép előtt ülök, papírmunka....
Vicuska
feltétlen ird meg kihez jársz, mert már eltökélt szándékom, hogy fehérváron fogok tovább próbálkozni. előre is köszi
dita75
 
 


Juca!

Szerintem ne bántsd a ruháidat :)

Monic!

Ha úgy érzed, akkor inkább maradj otthon, persze, ezt te érzed. Lényeg, hogy ne tehess magadnak szemrehányást, ha esetleg nem sikerül. Sokat számít a tudat, hogy amit lehetett, azt megtettél! Persze úgyis sikerülni fog! :)

Viki!

Jó fej kolléganőid vannak :evil:

Dita!

Hát nem semmi lehet ez a munkahely. :evil:

Visszahívott a dokim, kapok kúpot, és meg is nyugtatott, hogy a gomba nem jelent feltétlenül rosszat, ettől még sikerülhetett a baba :) Kicsit optimistább vagyok már, és csak az idegesít, hogy miért nincsenek tüneteim az Utró ellenére sem??? Mit nem adnék egy kis cicifájásért, vagy szédelgésért...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


ÉviPimafucint kaptál? Az jó! A párodat is kezeljétek a krémmel legalább 2 hétig különben visszafertőz. Ezt mondta a doki? Fontos!
Biztos nem lesz semmi baj. A nőknél ez nagyon gyakran előfordul. Népbetegség.
Ugyanezt szoktam mondani azoknak az ismerősöknek akik most terhesek, hogy nekem édes teher lenne a vállamon a hányinger , csak már lenne. :) 99-ben voltam terhes, de akkor sem volt hányingerem, egyszer szédültem meg de azt a nyárra fogtam.
dita75
 
 


Dita!

Még nem tudom, hogy mit kaptam (elfelejtettem megkérdezni :oops: ), a férjem hazafelé beugrik a Kaáliba a receptért, és valahol ki is váltja. Apa nem kaphatta el :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!
Az más akkor nem szóltam! :oops:
dita75
 
 


Sziasztok!

Ok, nem parázok, próbálok megnyugodni! :oops:
Lehet, hogy nem is vagyok olyan optimista ahogy gondoltam magamról?

Az a gond, hogy az inszemtől csodát várunk a férjemmel, de tegnap aranyos volt, mert azt mondta, hogy ha nem sikerül akkor ne idegeskedjek mert megyünk újra. Áldott jó ember, ezért mentem hozzá :lol:

Majd este még felnézek, üdv nektek:

Monic
monic80
 
 


Évi!

Látod, mi mondtuk, hogy nyugodj meg, mert a picire nem ártalmas! Kövesd az orvos utasításait és minden rendben lesz! :wink:
monic80
 
 


Réka!

Nagyon-nagyon sajnálom! Kép

Évi!

Én is ezen gondolkoztam, hogy ebben a hónapban miért nincsenek tüneteim. Az előző hónapban az inszem másnapjától nem lehetett hozzáérni a mellemhez, annyira fájt, most meg kb. 2 napja éreztem, hogy talán picit jobban feszül, mint szokott... :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

Szezsokám!
:( :( :( :( :( próbálj elmenni meddőségibe szerintem is :roll:

Monic!
te holnap tesztelsz?drukk :lol: :lol: :lol:

Denika!
néztem a görbéd,neked akkor most megjött,vagy csak pár csöpp volt?tesztet nem kéne csinálnod? :wink:

Dita!
fehérváron már sok dokit kipróbáltam,most(és már nála is maradok :lol: )a kórházba járok a meddőségin,ahol tényleg ketten vannak,a RL-hez.Nagyon kedves,és nem pénzéhes abszolút :P
ha kell,priviben megírom a nevét+elérhetőségét 8)
Vendég
 


Réka!
basszus,neked nem írtam,pedig akartam :evil:
szörnyű lehet neked most,de nem szabad feladni!!!!!!!!!!!!!!
sikerülni fog eccer :)
Vendég
 


Vicuska
ide irhatsz nekem: dita75@freemail.hu
mára végeztem - hál istennek - megyek haza és erősen várom a párom. tőled meg várom a nevet. holnap be is jelentkezem.
Jó, hogy megtaláltalak!
dita75
 
 


Sziasztok!


Holnap még nem tesztelek, egy pár napot várok vele, hogy tuti biztos legyen majd az eredmény, mivel a ciklusom általában 31-33 nap között van, továbbá a férjem is arra kért, hogy még várjunk a teszttel. :wink:

Réka,

nagyon sajnálom ami veled történt, ez a nap sajnos nem volt örömteli miattad és Szezso miatt sem. :cry:
Kitartás, egyszer úgyis mindenkinek összejön!

Nemone!

Az enyhe mellfeszülés hátha már valami jót jelent! :lol: :lol:
Neked mensi előtt szoktak fájni? Mert nekem mindig, innen is tudom, hogy mikor fog megjönni, mert általában 7 nappal a mensi előtt kezdenek fájni.

Üdv:

Monic
monic80
 
 


Jó reggelt!

Monic!

Én meg már felkészültem a mai tesztedre! Irgum burgum! Viszont teljes szívemből megértelek!

Elmondom neked, hogy én nem is akartam tesztelni, annyira tele volt már a hópapucsom is, aztán én lepődtem meg a legjobban, amikor bezebrásodott.

A párod tényleg nagyon jó fej! Az enyém is annyi mindenben támogatott, hogy nem győzöm megköszönni neki.

Nemoné!
Az is jó jel, ha nincs jel. Ahogy írtam nekem is csak inszem után jóval kezdett fájni a mellem.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Először is bocsássatok meg az elmaradt teszt miatt, de úgy érzem jónak, ha még várok vele. :wink:

Desviki,

megvan már az utódod a cégnél akit be kell tanítanod magad helyett? Meddig tervezted, hogy dolgozol?

Szép napot nektek,

Monic
monic80
 
 


Monic!
Az utód kérdés nem egyszerű dolog. Eddig úgy van, hogy ápr. végéig biztos vagyok, és ha jól bíarom, akkor májusban is.

A HR ig. a bejelentés után belelkesült, hogy keresi az utódom, na azóta sincs semmi.

Viszont tényleg kéne vmit alkotniuk, mert elég sokrétű a munkám (olyan vagyok, mint egy hagyma by Shrek :D ).

Sok üzembejárás lenne (4 cég tartozik hozzám, 3 országban), erről a doki letiltott a sok gyógyszerpor, mikroelempor és az ingázások miatt.

Aztán ott az irodai meló, a minőségügyi rendszer építések, karbantartás, statisztikák, stb., amit megint nem lehet 1-2 alatt átadni.

Várom mit alkotnak. A vezető kollégák, akikhez tartozom, meg azt várják, hogy én javasoljak..... Ez sem könnyű, mert ugyan sok fiatal van nálunk, kevésnek van szakirányú (élelmiszeriparos, agráros minőségügyes végzettsége). Én meg már csak 6 éve nyomom ugyanott......
20150601134430
 
 


Desviki!


Akkor tényleg nagyon Shrekes munkád van. Nem lesz könnyű átadni, de hátha minél előbb meglesz az utód és akkor te is kicsit felszabadulhatsz, és nyugodt szívvel hagyod ott őket egy jó időre. :lol:

Én iskolában dolgozom, ideális munka, sőt ha végre sikerülne a baba akkor már azt is tudom, hogy ki jönne a helyemre, tehát az én dolgom sokkal könnyebb lenne, de én nem vagyok kismama. még... :wink:
monic80
 
 


Monic!
Én már most nyugodt szívvel otthagyom őket, ha kell. Ezen nem problémázok. Nem ér annyit.

Marha lelkiismeretesen csináltam, nem számított, ha 12 órát utaztunk, ha éjjel 11ig kellett bent lenni. De most van sokkal fontosabb!

Most felállok fél 5kor, és puszi pá mindenkinek!
20150601134430
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: