Új privát üzeneted érkezett!

laptatő,mi? :mrgreen:
Vendég

dili nyulasz :D :D :D ez a jó :wink:
Panda még azt nem is tettem hozzá hogy ezen a szar uh. méricskélte le a kicsik tarkóredőjét az egyiknek le sem tudta mérni azt mondta biztos jó :shock: köszi mi :shock: ha elmegyek egy 4dimenziósra ott lemérik :?: :?: :?:

lanyané

Lanyané,
Persze ott is letudják, mert van sima uh de siess, mert csak egy bizonyos ideig szokták. Azt hiszem 13. hétig :roll:
Vendég

lanyané!
miért olyan fontos azt leméretni ha nem tudja lemérni akkor jo minél kisebb annál jobbb 1.3 mm-től down koros lehet... 1.1 alatt ez szinte kizárt.
de ha nem tudta mérni nyilván kicsi volt... :)
Vendég

Csoki,
Bocsi, de ez nem így van. Fontos pontosan lemérni. Amúgy meg nem 1,3-tól lehet Downos nekem is 1,5 volt, hanem 2,5 felett!!!
Vendég

A"babucinak BPD:21mm CRL:67mmNT.1mm(azt monta ez a tarkoredő)FHR.140/min
B"babómBPD,CRL,FHR ugyan az mint a babának NT.jelenleg nem mérhető,de ő monta azért mert nem tudta elkapni

lanyané

Bocsi nekem tavaly a védőnőm és az orvosom ezt mondta nyilván mindketten tévedtek....
Mindegy ha nem igy van én senkit nem akrtam félrevezetni...
Majáé 0.8 volt
miért fontos pontosan leméretni bocsi erről nem hallottam
Vendég

azt nem a 4d vel mérik,külön kell szólni hogy szeretném ,hogy lemérjék,a genesisbe mennék vajon kapok még a héten időt,jó sokat kérdezek mi :oops: de Te olyan tájékozott vagy mindenben,köszi a segítséget :D

lanyané

Csoki,
Lehet nem azért nem mérte le a doki mert olyan pici, hanem mozgott a baba stb és ez nem egy kihagyható dolog.

Itt lehet róla olvasni hogy mi a jó érték:

http://www.gendiagnosztika.hu/nogyogyas ... ahang.html
http://www.babanet.hu/down-kor.php

Ha 1,3-ig lenne jó akkor nekem Downos babám lenne, ami még viccnek is rossz :shock: nővéremnek is 1,5 volt mindkettő babájával és egészséges kislányok.
Vendég

Sziasztok!

Szóval banánturmix :shock: kár, hogy én se tudtam :x

Nyulasz
Itt vagyok, igen tegnap sokat dolgoztam meg aztán szülinapom is volt úgyhogy nem értem rá. A duphastont mire kaptad az mire jó? Holnap SZERDAAAAAAAAAAA + tesztet várunk, úgy sajnálom, hogy holnap még később érek haza és csak akkor tudom megnézni, :evil: Most, hogy dolgozok gyorsabban múlik az idő úgyhogy nem bánom oda se figyelek és már szombat de szerintem előtte tesztelek :oops: Holnapra +++++++++++++++++

Mindenkinek ++++++++++++++++

Február 21. megbeszélés
guppy21

Lanyané,
A Genesisben van sima uh és csak utána 4D, szóval ha szólsz lemérik, nagyon rendesek. Amúgy is mindig megnézik a babát mielött moziznál. Tuti kapsz időpontot!
Vendég

Nyulasz
micsoda jókedv itt a nap végére :lol: laptető :?: :?: holnapra nagyon várom a + hírt :!: :D :!: :D

Estike!
Megadrukk holnapra! :!: :!: :!: :D

Allegro!
Sok érett tüszőcskét holnapra!

Lanyané!
most ki fogsz nevetni, de amikor a második lombikom alatt nyomattam a turmixot, akkor két babó tapadt meg :) Lehet tovább kellett volna innom :? :lol: Talán most! Megyek is és megcsinálom :lol: :lol:
Szerintem is nagyon sok a 150 :evil: :!: keresgélj csak :!: Van másik jó doki is :!:

Guppy!
lehet, nemkéső még a turmix! :D Mennek a ragacsok :!: És gyere többet! És Boldog Szülinapot :!: :!: :D :D

Pandácska!
Holnapra elvonul a front, úgyhogy ma számítsatok mindenre! Nagyon drukkolok!!!

Képzeljétek, nem érzem valami 100%osan magam. olyan mintha bújkálna bennem valami. ittam citromos teát, bevettem egy aszpirint. Remélem nem lesz lázam vagy ilyesmi. Szerencsére szinte egész életemben alig voltam lázas, talán ha 3* :?
Jó éjt mindenkinek :wink:
dezsina

jajj dezsi hát persze hogy bújkál benned valami :wink: lehet kettő :wink: igyad a banánturmixot mint a kisangyal!
holnap bejelentkezek a genesisbe és hétfőn megtámadom pandus dokiját és minden jóra fordul.azért az megnyugtatott hogy a két kis szarosom úgy fickándozott és hogy koruknak megfelelők :D

lanyané

most nézem a két vonalzóm másként számol :shock:

lanyané

Szép estét mindenkinek!

Lanyané, a dokis sztorid elég durva, én lehet, meg se vártam volna, mit mond, hanem kifordulok. (Anno én ezért mondtam azt, hogy ha arra kerül sor, a Jánosba nem megyek semmi pénzért, inkább az utcán szülök)

Dezsi, receptet kérek szépen a banánturmixhoz :D Jól jöhet. Megfázás...szokták mondani, még jól is jöhet a babák megtapadásához. Persze remélem, láz nem lesz.

Kis*, SZUPER lett a frizurád. Nekem személy szerint jobban tetszik, mint a hosszú hajad, sokkal kifejezőbb az arcod. Úgyhogy szerintem jól tetted a vágatást :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok,
Elöször is gratlálok Nyulasznak a lapkezdéshez..:) !
Kis* Tuti jó lett a hajad! De tényleg!.. A paróka készítők ilyen hosszú hajra várnak! De tényleg, jó pénzt adnak érte! Anno Párom haját is meg akarták venni fősulin ! pedig még akkor le sem akarta vágni...csak az utcán meg akarták venni..:) Ja és Párom üzeni, hogy császárja lesz!:( már a fekvésük miatt is.
Pandácska, látom lassan telnek az utolsó napok:) most elég frontos hét van\jön
Jut eszembe holnap betöltjük a 8. hónapot!
Ha jól látom vízöntő babáink lesznek és Pandácskáéknál is..:)
Mi egyébként jól vagyunk és csütörtökön megyünk a kórházba
Sok ismerőst hiányolunk pl. Csibe, Hanna,Heni, Tibu, mizú Veletek?
Dezsinek, drukk és ragacsok ezerrel!!!
Nyulasz várjuk az eredményt!
All, várjuk az eredményt!!! növeszd őket....:)
üdv. Mindenkinek!
Jó éjszakát!
Apacs

Kép
apacs

sziasztok!

végre gép elé jutottam.

estike: drukk holnapra++++

alle: nagyon szorítok holnapra neked+++++

nyuszi: drukk a holnapi teszthez++++

dezsi: drukk+++++

kis *: jó lett nagyon a hajad.

pandus: nem szülsz még? :lol:

lanyané: nem keresel másik kórházat?

rólam: ma nagy elhatározásra jutottam, holnaptól fogyózok egy kicsit márciusig. csak még nem tudom, hogy milyen módszert válasszak. :roll:

jó éjt!

katica
katica30

Sziasztok,

Kis* nagyon jó lett a hajad :wink:

Estike drukk a 100 feletti hcg szinthez+++++++++++

Nyulasz szorítok nagyon, hogy pozitív legyen a teszt+++++++++++++. Nagyon biztatok a tünetek :wink:

Pandácska egyben vagy még? Izgi időszak :wink:

Dezsi mondtam én, hogy nem kell idegeskedni felékednek a icebabyk :wink: Küldök Neked babaragacsokat++++++++++++++
Jó ötlet a banánturmix, majd én is alkalmazni fogom.

Alle hajrá leszívás, ugye ma van a nagy nap :wink: ?

Bella remélem feléd minden rendben van, ma vagy holnap mentek dokihoz? :oops:

Apacs időzített császár lesz? Izgis időszak következik felétek is.

Lanyané, egy ikres barátném is nagyon derékfájós volt,és ajánlották neki a vizi terhestornát illetve a sima terhestornát is. Azt mondta utánna jelentősen jobb volt a háta. Ha akarod privibe megirom a nevét, és itt a babaneten keresztül felveheted vele a kapcsolatot, ha további részletekre is kiváncsi vagy. Doki illetve kórházválasztás esetén, ha nekem ikreim lesznek akkor igyekszem majd arra törekedni, hogy olyan kórházat keresek, ahol koraszülött osztály is van.

Hajnoca, Csoki, Vikimi nagyon szépek a gyerköceitek :wink:

Kata hajrá fogyókúra :wink: .

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!
Na,a pozitív tesztre még várni kell.(persze így járnak a türelmetlenek)

Estike!
Nagyon bízom benned,remélem te jó hírekkel jössz.Kezem-lábam csuriban!!!
Apacs!
Örülök,hgy jól vagytok.Én ikrekkel be sem merném vállalni a normál szülést.Ti úgy akartátok?
Dezsi!
Lanyané megmondta neked a frankót!!!!
All!
Drukk a punkcióhoz!
Pandus!
Na,elmentél szülni?
Vendég

panda! bocsi tényleg mondom h nem akartam senkit bántani én igy tudtam...
Igaz egy szüléssel az ember emlékei igencsak megfogyatkoznak....

Csibe kszi :lol:
Vendég

Én mét itt :? azt hiszem maradok is, és 2009-et is pocakosan kezdem. Addig itt fogok nektek nyafogni :lol: hát nem csodálatos? :lol:

Nyulasz,
Te kis türelmetlenke :wink: Mennek tovább a drukkok!!!

Csoki,
Semmi baj :wink:
Vendég

Nyulasz, nem ér túlfesziteni a tüszőnövelő, leendő anyuka idegrendszerét :twisted: :wink:

Kép

csibe
csibe32

Nyulasz!

Mikor tesztelsz :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
gizmixxx

Nyulasz
Ne csüggedj lesz ez még jobb is tudod te is, hogy ez korai volt még. Megérte várnom bíztam benne, hogy még reggel hallok felőled persze nem erre számítottam. Következő tesztet mikor csinálod?
Most már tényleg megyek dolgozni :cry:

Midenkinek++++++++++++++++

Dezsina
Köszönöm! Oké megpróbálok gyakrabban jönni.

Február 21. megbeszélés
guppy21

Pandus!
Na ne mááááááá :mrgreen:

Csibe!
Mivel?

Gizmixxx!
Legközelebb holnap.

Az elöbbi írásomat úgy értettem,hogy negatív a teszt.
Vendég

Guppy!
Köszi,és jó munkát.Ja,és BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép
Vendég

nyulsz :cry: :cry: :cry:
én is drukkolok tovább
Vendég

Nyulasz félreértettem :oops:

Kép

csibe
csibe32

Nyulasz!

Hanyadik napon vagy?
Továbbra is szoritok ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++
gizmixxx

nyulasz akkor vegyük úgy hogy nem is csináltál ma ok :?: :wink:
pandus elhiszed hogy nagyon fogsz hiányozni ha Dorkával szabin :D lesztek :D
apacs az a lényeg,hogy jó sokáig bentmaradtak,ha császár akkor úgy szerintem mindkét szülési módnak megvan az előnye hátránya is.
ahol panda szül a mávban van koraszülött úgy olvastam.
csibe köszi a segítséget
katica hajrá fogyókúra
guppi mindjárt vérvétel,drukkkk,ja és boldog szülinapot :D egy pozitív teszt jó is lesz ajinak mi :D :wink:
alle hajrá
ma bejelentkezek a genesisbe,ja apa elviszi a gépet ithhon fogok uncsizni :cry: sziasztok mára

lanyané

Sziasztok!

Kis*
Jó lett a frizkód!

Nyulasz,
akkor holnapra várjuk a + tesztet.

Apacs,
de jó látni titeket is, nem semmi már a 8. hónap.

Pandus,
Ezek szerint semmiféle front nem robbantja ki Dorkát a pocakodból.:)

Guppy,
tesztelsz előtte, vagy vérvételre mész

Csibe,
jó növesztgetést

Estike,
ugye pozitív már a teszted!

Dezsi,
akkor tumixoljál egész nap!:)
Vendég

Alle,
majd ír nekem sms-t, hogy mi volt a leszíváson és hozom a híreket
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nyulasz!
ne idegelj már... szerintem most hagyjál ki egy napot és csak pénteken tesztelj újra! ha kibirod... :? Nagyon-nagyon drukkolok!!! :!: :!: :!:

Estike!
:?:
Remélem nagyszerű hírekkel jössz!!! :!: :wink:

Csibe!
Már pont hiányoltalak :!: És már 6 nap múlva punkció :?: :roll: Rosszul emlékeznék, hogy március elejére lett volna a beülti :roll: :shock: :?: :?:
Ezerrel mennek a drukkok! Hány tüszőcskéd látszik már?

Lanyané!
Rossz lesz ma nélküled, remélem este írsz majd :!: :wink:

Allegro!
Simán tej és banán :D
Neked mikor lesz vonalzód? Vagy nem tetszik? És valahogy mégis elkerült a nátha :roll: lehet hogy a citromos tea, meg az aszpirin számitott :roll: :? :?: Nem tudom. De tegnap olyan gyengusz voltam, kicsit fájt a buksim, de csak éppen hogy és tényleg úgy éreztem bújkál bennem valami náthaféleség. hát ezek szerint mégsem... :roll:
Mennek a drukkok mára :!: :!: :!:

Bella!
:)
Gyere majd a hírekkel ha tudsz, Allegroról...

Apacsék!
Szépen kihúztátok már :wink: Remélem még egyben lesztek egy darabig. A kolléganőm a múlt héten szült császárral 2 kislányt, nem lombikos, és nagyon jól vannak. 8 hónapra születtek és az egyik 2500 a másik 2300 gr. volt. Szerintem nagyok voltak, ahhoz képest is, hogy az anyuka meg picurka...

Pandácska!
szóval a vihar ezek szerint nem jött be :roll: :wink:
dezsina

Guppy!
itt majdnem lefelejtettelek :evil: :twisted:
a mai ragacsok és pozitiv energiák mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :!: :!:

Gizmix!

Katica!
dezsina

Dezsi!

Hogy vagy???
gizmixxx

Dezsi!
Úgy gondolod kibírom péntekig? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Te meddig bírod?Még 10 napig?
Vendég

Gizmix!
náthabaj, csak beijesztett... Semmi bajom. Nem értem miért fájdogált tegnap a fejem, igaz fujcizom még az orrom, de nem érzem magam betegnek :roll: :D

Nyulasz!
reméltem, hogy ezt válaszolod :P nem csalódtam :lol:
Már a jövő héten akarok tesztelni! De csak titokban :oops: rengeteg tesztem van :!: akár minden nap tesztelhetnék! De annyira félek... Kiváncsi leszek meddig bírom... :? 8)
dezsina

Képzeld,én is azt hittem,hogy rengeteg tesztem van,de nem :roll:
Úgyhogy be kell osztanom :D

Estike!
Gyere már!!!!
Vendég

Hű,ma mindenki nagyon elfoglalt.

Merre vagytok lányok?
Megint magammal levelezgessek mint tegnap este?
Vendég

Nyulasz!
Én itt vagyok! És Rád vártam :D :lol:
nekem tényleg rengeteg tesztem van! :lol: :lol: :lol:
dezsina

Az jó,nekem meg van még 2 Lillym,meg amit a Kaáliban adtak.Azt péntekre tartogatom,igaz akkor is még csak Et+11.nap lesz,de hátha az a teszt nem 25-ös érzékenységű.

Este már nem fért belém a banánturmix,de ma tuti csinálok!
Kb 2 hónappal ezelőtt majdnem minden nap ittunk egy hétig,teljesen rákattantunk,de mostanában elfogy a banán,mire turmixolnék :D De ezt a hármat eldugom estig :D
Vendég

Nyulasz!
Nekem drága Csibe vette a szupi boltban! Vagy 20 db van benne és mind 10es érzékenységű!!!! Alig várom már, hogy szorhassam a kétcsíkos egyre erősödő teszteket!!! :lol: :lol: :lol:
Ugyhogy ha most csak 25össel csináltál, akkor semmi pánik! :!: :wink:

Amúgy még jól bírom a strapát! Eddig (és ezt most lekopogom) minden nap érzem a hasam egy oldalt. Igaz még csak a 4. napja vannak nálam a babák! De bizakodom! Szurkálo érzés még nem volt... De nem is akarom

Te hogy állsz az érzésekkel?
dezsina

10-es a teszted?De jó neked.
Ezek nekem mind 25-ös :(

Érzések?Én úgy érzem babát várok.Olyan furi érzés,mint valamelyik nap írtam,hogy mintha meg akarna jönni,de enyhébben.Olyan mocorgós.Gondolom még nem a gyerek rugdos :D ,de én örülök ennek az érzésnek.Olyan kellemes.
És tegnap erősebb nyilalások voltak,na nem vészes,de ha már ilyenkor nyúlhatnak a méhszalagok,akkor ez az volt :shock:
Ha hülyeséget írtam,akkor nem tudom mit érzek :D
Vendég

Nyulasz!
ez remek! A hatodik érzésünk nagyon fontos! nekem eddig olyan volt, minha ilyen forrongás lenne a hasimban... Ilyen furi érzés!
Nyulaszkám! Annyira drukkolok Neked! Most tényleg mindkettőnknek sikerülni fog!!! :wink: Jól kell kezdjük az évet :!:
A teszttel kapcsolatban pedig a gyogyitárban a 10 érzékenységű a Qupido. nekem az nagyon bejött. Igaz 1300 Ft. kb. És csak a nagyobb gyogyitárakban van... :(

Estike!
:?: :?: :?:

és a többiek :?: :roll: :?:
dezsina

Dezsi,úgy legyen.Jól megágyaztak maguknak odabenn a lakóid,és jól be is fűtöttek,gondoloma sítábor után már erre vágytak :wink:

Nálunk itt ebben a pici patikában csak egyfajta teszt van.Messzebbre meg most nem megyek.Azértsem!

Hátha holnap már a 25-ös is kimutatja,amit érzek.

Ugye,mindenki eltűűűűűűűűnt.
Vendég

Nyulasz!
igen, szerintem is mindenki eltünt, pedig nem is péntek van. Mondjuk én is melózgatok, de csak módjával...
Nem baj, ha nem veszel, meg tényleg ne is vegyél másikat, de vajon akkor pénteken tesztelsz, vagy már holnap :roll: :?:
A síelők most pihiznek, illetve már beágyztak és fejlődnek :lol: :lol: :lol:
dezsina

Nyulasz, Dezsi!

Itt vagyok én is :D :D :D

Lányok csak szórjátok a + teszteket mi majd folytatjuk :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Szia Gizmixxx!

Rajtunk nem múlik!
Aztán majd szavadon fogunk ám! :wink:
Vendég

Gizmixx!
No, csakhogy csatlakozott a duónkhoz valaki :D :D :D Nyulasszal általában együtt tesztelünk és egyformán is végezzük :roll: Ez azt jelenti, hogy Nyulasznak most kötelezően pozitivet kell, mondom kell tesztelnie!
és a folytatás Rád vár :lol: :lol: :lol:
dezsina

Gizmix?
vonalzó????? :?: :?: :?: :?: :?:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?