Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz!

Nagyon jó volt a kresz tanfolyam!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor holnap tesztelsz?????

Dezsi!

Igen ebbe tényleg bele lehet bolondulni, hogy várja az ember a jeleket.

Jobb is, hogy dolgozol, így ha időszakosan is de tereled a gondolataidat.

Kis!

Szép napot kívánok!

Pandus!

Hogy vagy, bírod még????
gizmixxx

Sehol senki :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Szia Gizmix!

Nekem is nagyon tetszett a videó,és tényleg úgy is van,ha normálisan parkolsz mögéd állnak,ha megfelelő köv.távolságot hagysz elédvágnak... :lol: :lol:
...és igen,holnap tesztelek :oops:

Dezsi!
Holnap!!!!
Kép
Neked is megkezdődött a visszaszámlálás... :wink:
Sok-sok babaragacsot küldök,és ne feledd,rengeteg folyadékot kell inni:
Kép

Estike!
Holnap a nagy nap!!!!Nagyon-nagyon drukkolok,és ezt a szerencsemalacot küldöm neked!!!
Kép
Csokinyuff!
Mindjárt meglesem a kiscsajt :D Lehet kettőre is szavazni?
Vendég

Nyulasz!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gizmixxx

Köszi Gizmix! :wink: ...ez lement a térképről :lol:
de azért megnéztem a végét,írtál-e oda valamit :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem..
Kép Kép

Ez volt előtte :) :lol:
Elég rövidre vágattam, nem sajnáltam!
Hétfőn megyek vissza pár csíkért :lol: :lol:
Apuka szerint hétfőtől mesterséges alzheimer kórom lesz :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

És utána..

Kép

Estike: sajnálom, nem keveset vágattam :wink: :lol:
A maradék összefonva a szobában emlékbe :roll: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz lehet kettőre :lol: és köszi
kis csillag elég nagy a változás de jo lett szerintem :lol:
Igaz nekem is ilyan hosszu hajam van csak szőke de nem válnék meg tőle :lol:
Vendég

Kisscsillag!

Nagyon jó lett a frizurád. :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

De szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Nagyon jó lett!!!
Vendég

Kiscsillag,
én is ilyen 'drasztikusan" szoktam levágatni. :D
Amikor először vágattam le nekem is ilyen volt és vállig érő lett belőle. Aztnán mindig egyre rövidebb. :wink:
Sajnos a szemüvegem miatt nem szeretem a nagyon rövidet abban az időszakban amikor növésben van és a szemüvegkeret kinyomja és sehogy nem áll. Vagyis úgy ahogy azt én szeretném. :) :D

De neked nagyon jól áll! Mennyire más arca van az embernek a hajformától! Mintha nem is te lennél. :wink:

Csokinyuff,
majd keresek egy 'jó régi" képet magamról. Ugyan nekem nem 20 éves kép lesz. :? :lol: (kb 28 - 29)
Hogy sikerült szavaznod a képekre?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kis-csillag!
Szupi :lol: :D :lol: Nagyon szép lettél! Micsoda változás!!! És Te, hogy érzed? Ugye furcsa? De majd meglásd, milyen könnyen megszárad! Nagyon tetszik! Kell a változás! Kifejezetten jobb (szerintem) mint a hosszú! Ez már frizura :!: :D :D :D

Gizmix!
remélem, Nyulasz csak azért kapott 3+-al többet, mert holnap már tesztel egy pozitivet :? :lol: Amúgy köszönöm! Nagyon számítok rá!

Nyulaszkám!
iszonyúan drukkolok! :!: Csak poztitiv hírekkel jöhetsz :!: :wink:
köszi a ragacsokat... és iszom mint a gödény... banánturmix nyami-nyami, (nem hízlal :lol: :lol: )
dezsina

Julikám!
Jöhet a az éneklés... Ha csak ezen múlna.... :lol: :D Apát nem bírom ilyenekre rávenni, inkább csak csipkelődik velem :twisted: :wink: Mondtam, neki, hogy majd most meglátja... :lol:
dezsina

Húúú köszi a dicsérő szavakat :roll:
Hát én máris megszoktam, kivéve itten a frufrumat legalul.. Mivel látom a szememmel.. :lol: :lol:
Már azon kezdtem gondolkozni a fodrász után, hogy mondom, ha Apuka nem ismert meg a szalonban, akkor a dokim vajon rájön?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még a szőke csíkok vannak hátrs, azért hétfőn megyek vissza :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

hajnóca!
Ma délben inditották el a szavazást bejelentkezel és ott van a képnél hogy szavazok!
Vendég

Kis-csillag!
Tényleg nagyon jó lett!És tényleg mintha nemis te lennél. :D

Dezsi!
Tényleg 3+ al többet kaptam? :roll: :lol: :lol: :lol: ...megszámoltad?Nekem úgy tűnik 4-el több :D Nembaj,itt van belőle ++ ami neked jár.Így jó?
banánturmix?Este csinálok! :wink:
Vendég

Kis-csillag!
nagyon fel fogja dobni a hajadat!mármint a szőke csíkok!!! Nagyon fog tetszeni! még fiatalabb leszel :wink:

Nyulasz!
na igy már rendben! A banánturmix állítólag segít... :roll: Hátha.... és nagyon fincsi!
Azért én küldök Neked még: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ holnap reggelre!
dezsina

Miben segít a banánturmix?

Hajnoca!
Végignéztem egyesével,de nem találtam Bogibabát :?
Mi a vezetékneve?
Vendég

Nyulasz!
lehet, hogy hülyeség, de a beágyazásban. olvastam valahol... Tudod, már mindenben hisz az ember lány
amúgy elég kómás vagyok....
dezsina

Megvan :D végignéztem mégegyszer.De ez inkább a közepén mint a végén van. :wink:
Vendég

...hát,az ágyazáson elvileg már túl vagyok... :roll:
Siessen ma mindenki haza a melóból,mert 6 körül ideér egy nagy vihar.
Kép
Vendég

Nyulasz!
a második lombikomnál minden nap ittam és pozitiv lett, tudod... a többieknél nem ittam és nega lett. Most iszom megint 8)
dezsina

Nyulaszkám!
ugye érzel valamit? Vagy ne is kérdezzelek?
Annyira szeretném, hogy sikerüljön.... :D
dezsina

Most ébredtem fel olyan jót szundiztam. Szeretnék szülni menni :? Na jó nem nyafogok...

Kis*,
Ez igen, tényleg sokat vágattál de nagyon jó lett :wink:

Ha a banánturmixba raktok egy kis mézet és fahéjat, vagy méz helyett datolyából(ez a legjobb) pár szemet, akkor olyan finom lesz, hogy csak na :lol: egy teázóból lestem ezt el, ott egy pohár volt 700 ft :shock: inkább itthon is megcsináltam magamnak :lol:
Vendég

Olyan mintha meg akarna jönni...de enyhébben.A cicibimbó érzékenységet a duphaston számlájára írtam,a gyakori pisilást meg a sok teáéra.
...de!!!...nagyon bízom,és ha holnap nega is lenne a teszt,még akkor is bíznék!!!
Vendég

:lol: pisilést...még nem megy a fekve írás olyan jól :lol:
Vendég

Pandus!
MENJ MÁR SZŰLNI!!! :lol:
Vendég

Nyulasz!
igen biztató amit írtál! Nagyon-nagyon drukkolok!!! :!: :wink:

és Igen :idea: Pandus menjél már szülni! Jön a vihar is... :!:
dezsina

PANDA!
Betört a hidegfront..
Csomagojjatok :) :lol: :lol: :lol:

Itten koromsetét van s esik a víz :wink: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Aranyosak vagytok nagyon :D
Vendég

Kis-csillag!
Akkor tőletek jön ez az idő?

Guppy!
Tegnap jól elfáradhattál a munkában,mert nem jöttél. :mrgreen:

Jó éjszakát mindenkinek,már csak holnap leszek.
Estike!
Holnapra megadrukkok!
All!
Neked meg a punkcióhoz!!!!
Vendég

Pandus itt vagy még!irgum-burgum dorka tessék kibújni :D
Kis komoly vagy,levágattad sec perc,nekem tetszik,de jó rövid lett nem sajnálod :?:
nyulasz a terhességtől fáj a cicid és azért görcsöl mensiszerűen mert bekuckózi/kuckóznak a gyerekeid :wink:
Dezsi a bánón=banán :D turmix így van pozitív tesztet eredményez én egész nap azt ittam azt tessék :D :D :D hupsz lehet azért ikrek :oops: :lol:
csokinyuff az az ikertesód :?: jó a kép majáról :wink:

és az én sztorim-----jános kórház-meddőségin ajánlották a dokit mert lombikos,ikres stb telcsin szimpi rendes,élőben is de az,hogy szörnyű helyen kell levetkőzni,átsétálni egy folyosón abba hideg undirító helységbe,gagyi ultrahanggép semmit nem láttam a gyerekeimből csak fekete fehér pacát(úgy képzeljétek el mint amikor a tv-ben nincs adás a hangyaháború)felöltözni vissza majd állok az asztal előtt semmi szék,ja húzzon ide egy széket :shock: üljön le...........ja jöjjön át egy másik hideg szobába ahol bőrfotel de egy nagy szar és jön a sokk a szülés 150E.-ft egy terhesgondozás mármint ez a szer 7E.-ft csajok kivagyok ja és 2.5órát vártunk ahol a folyosón állhatsz vagy a már elnézést recskastoba előtt ülsz,szerintetek ez normális,csak az a baj hogy ez a pali keni vágja az ikres dolgokat de ilyen körülményeket :shock: azóta kivagyok.

lanyané

Lanyané!
Nem semmi a történeted. :shock:
Ki ez az orvos?
Vendég

Ja,és a banánturmixot miért csak most mondjátok?
Vendég

Lanyané,
150? Ez megőrült?? Én tuti nem adnék ennyit egy dokinak, nem ő szüli meg a babát hanem te. Azért ez túlzás, főleg ilyen körülményekhez képest. Az én dokimnál 8 ezer a t.gondozás, de a szülésért annyit adsz amennyit akarsz nincs fix ár. Meleg helyen szép bőrfotelekben kell rá várni, jó az uh-os gépje is és a párom is mindig bejöhet.
Vendég

ugye csajok azt hidtem csak én akadtam ki igy Pandus rámdobod a dokid elérhetőségét címét telcsit köszé aztán menjatak más szülni :D :D :D ja és melyik korházban fogsz szűlni :?:

lanyané

Lanyané,
Pont egy másik topicban szült a dokimnál egy lány ikreket, vagyis császár volt és ő is dícsérte. Privit küldöm.
Vendég

hálás köszönet pusza

lanyané

Lanyané,
megértelek, inkább válaszd Pandus orvosát, ha neked is bejön

Pandus,
Remélem éjszaka elvonultok már szülni, mert ez most már tarthatatlan állapot ám....

Nyulasz,
pozitív lesz a teszt!
Vendég

Bella :D

Úgy legyen!
Na mostmár tényleg jó éjt!!!

Kép
Vendég

pandus utánanéztem a dokinak csak jót hallani róla vagyis 20:1 arán az az egy meg szerintem hülye :oops: a máv csúcsszuper én le vagyok maradva ezek után menjen a franc a jánosba,szerintem jövhéten a mávos rendelésre bemegyek apucival és megnézem hogy szimpi meg ilyenek és megbeszélem akkor vele,hogy magánra mennék és elvállal e,ne egy picit megnyugodtam,köszi
bella ugye durva

lanyané

nyulasz sipirc aludni hogy holnap tesztelj :lol: :wink: jó megérzéseim vannak :wink:

lanyané

:D Lanyané!
Küld majd át priviben a doki nevét,mármint a lehúzósét,mert az én dokim is a Jánosban van,bár még csak a magánrendelésén voltam,nem tudom ugyanaz-e,nem akarok ebbe a hibába esni.Tudod,nekem is lassan szükségem lesz jó dokira
Vendég

Lanyané,
Tudok róla képet mutatni, bár szerintem élőben sokkal kedvesebb a feje :D A Máv tényleg jó, most minden teljesen új ott, nagyon szép lett a szülészet.
Vendég

...na már itt sem vagyok :D
megvacsizom és már alszom is

Kép
Vendég

Lanyané,
Amúgy ez így jó hogy meglesed a rendelésen, jobb a személyes tapasztalat.

Bella,
Bizony tarthatatlan, én is így gondolom :wink: :lol:
Vendég

pandus köszi a képet ha küldöd átjön priviben vagy maryska@citromail.hu
nyulasz megy a privi

lanyané

Köszi Lanyané,de már csak holnap nézem meg :D

tudod,mennem kell aludni
Kép
Vendég

...még ezt az egyet :D

Kép
Vendég

Talán most sikerül a LAPTATŐ!
...mert kifogyok a képekből,de csak nem kezd új oldalt.Tudjátok,hátha szerencsét hoz :D

Na,sikerült?

ez igen,végre :D

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?