Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Halihó!

Mi alvásilag újból visszaestünk, de lehet, h a sok új élmény zavarja talán. Pedig pár napja volt már egy 11-től 6-ig majd tovább 10-ig, csak nem akartam elkiabálni. De most újból 3 óránként nyomjuk, és este már piszok nehéz elaltatni. És ezen a héten nem hízott egyetlen fránya dekát sem :shock:

Rakok 1 képet:

Kép

KépKép
kertikiri

sziasztok!
legalább tudjuk, h nem Nadin étvágyával van a baj. ;)

az alvás nálunk most beállt: Huba eszik f2-2 felé :evil: aztán 6kor mindketten, és ma 9kor ébredtünk végleg. én is :lol: jujdejó, h ma nem kell tanítani :D
na, megyek, felhajtom a banki ügyintézőnket.
még jövök
:arrow:

Kép
an°°di

sziasztok kivagyok nagyon. betti nem akar oviba menni, sirt mikor eljöttem. másfél éve nincs ezzel gond! sajnos tudom, hogy én cseszem el. betti jó gyerek csak reggel hiába mondok bármit csak rajzol, ilyenkor se hall se lát, egy idö után kiabálok. nem érdemli meg...
lehet, hogy barnu több figyelmet kap mert ö hisztis és akaratos. és baromi hizelkedö, bújós.
betti csak szimplán jó, de nem egy mézes mázos fazon.
szóval anyakánt egy nagy csödtömeg vagyok, aki folyton ordibál. és ne gyertek azzal, hogy 3 gyerek... marci mintha ott se lenne, elvan mint a befött. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
egy ilyen miért szül 3 gyereket?????????????????

Timi, nekem is jöhet a privi, egyébként néha nem árt egy kis fenyegetés a vállással!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Móni, kedves vagy, de 16 éves voltam.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, ilyenekre még csak ne is gondolj, hogy csődtömeg anya lennél. Szerintem mindenki ordibál időnként.

KépKép
kertikiri

hát, én pl sosem ordibálok :twisted: :twisted: :twisted: én morgok és üvöltök, nincs átmenet. és nekem is azzal van bajom, h hagyom őket ellenni. de minek abajgassam, ha elvan/nak? Betti meg okos. és érzi, h szereted. különben inkább az ovit választaná és otthon sírna, nem? (micsoda vaslogika, Ciripke, figyeled?)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Ciripke már úgysem tudsz mit csinálni! :lol:
Jó anyuka vagy mit izgulsz már !
Ponte parázól!Azért három gyerköc az csak három na még jó ,hogy Marci el van(tudod mint Marci a hevesen) :D (remélem nemmharagszol meg érte)

Jól látom ,hogy Nadin az álladat eszi Kriszti?
Nállunk is volt ilyen bár most amit a kezébe akad meg persze a keze állandóan eszi!

Kép
mogyoland

Meg hát Marcikának boldog hófordulót kívánunk!

Kép
mogyoland

papával egyetértésben
Kép

persze a mamának is eladom magamat!
Kép

Dédivel! Kép

Kép
mogyoland

Mogyó, ez a nő... :D :D :D nagyon barátkozós és még mindig milyen vigyori! :D hangosan is kacag már?

jé, ás Marci tényleg 4 hónapos! boldogot neki! :!: :!:

Kép
an°°di

Hangosan???
Nagyon meg hát sikitozás na az nagyon megy apa mondja neki ,hogy sikits és ha olyan kedve van akkor rákezd!

Kép
Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Kertikiri, hát nem adtok enni annak a szegény gyereknek? :wink:

Mogyo! Ágika hihetetlen!! :lol:

Gabcii, még a mi szobánkban alszik Dorka, mi meg a vendégszobában! ja azért mert a Faktumból rendelt bútorok összeszerelhetetlenek, furatok, meg kapcsok hányoznak csak! :twisted: :twisted: :twisted:
Párom hívja őket telefonon!! :roll: :roll:

Ja lányok, köszi a tippeket elutazás témában!

Ciripke, Te nem vagy normális! Persze, hogy 3 gyerekkel néha nem bírod cérnával, és persze, hogy a hisztis gyerekkel többet foglalkozol mint Bettivel, de a képek alapján, ha Barnut lefoglalod Betti ellátja Marcit (fürdet, etet... mi kell még?)...
Emiatt nem vagy rossz anya, csak tüzet oltasz, ott ahol kell...

Andi, én is gügyögésből 2 perc alatt tudok robbanósba átmenni... :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Gabcii, még a mi szobánkban alszik Dorka, mi meg a vendégszobában! ja azért mert a Faktumból rendelt bútorok összeszerelhetetlenek, furatok, meg kapcsok hányoznak csak! :twisted: :twisted: :twisted:

Ciripke, Te nem vagy normális! Persze, hogy 3 gyerekkel néha nem bírod cérnával, és persze, hogy a hisztis gyerekkel többet foglalkozol mint Bettivel, de a képek alapján, ha Barnut lefoglalod Betti ellátja Marcit (fürdet, etet... mi kell még?)...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jutta

KépKép
jutta

ennyiszer nem kell elolvasni! :lol:

(miért csinálja ezt a duplázást-triplázást néha a fórum? :shock: )

Jutta

KépKép
jutta

Volt velem is ilyen mikor többször is beadta!

Hogy van Dorka?

Kép
mogyoland

annyira fincsi idő van! :D most jöttünk haza sétából és végre kipróbáltam, h beférünk-e az ábécébe kocsival... gyors bevásárlás, és már kint is voltunk újra. nagyon flottul ment ;)
csak ha nagyopn hideg van kint, és nagyon fűtenek bent, az nem csípem. de egyre jobb lesz, ahogy jön a tavasz

bank :evil: :evil: :evil:

faktum :evil: :evil: :evil:

Kép
an°°di

Andi, mi van a bankkal??
Dobozoktól fértek még?

Jutta

KépKép
jutta

Tyű Mogyó, Ágikának micsoda sérója kezd lenni :lol: Nagyon édi lehet ahogy állandóan vigyorog.
Andi, szuper, hogy befértetek. Csak tényleg vigyázni kell a kint hideg-bent meleggel.
Kajaötlet répa imádóknak: finomfőzelék tükörtojással.
Ciripke, én jövök azzal, hogy 3 gyerek, hiszen Marcit sem a szomszéd eteti-fürdeti-pelizi-szeretgeti, nem?? Az meg nagy szerencse, ha sokat jól elvan.

KépKép
kertikiri

Még 1 kép. Ez nem szokott ám előfordulni gyakran :lol:

Kép

KépKép
kertikiri

Mogyo: Ágika :D :D . nagyon aranyos. Érti ő is,hogy kell levenni a lábáról a felnőtteket!
Ciripke: azért vagy csődtömeg mert Bettinek épp rossz napja volt?
A gyereknek tőlünk függetlenül is lehet rossz kedve. ha eddig örömmel ment oviba, legközelebb is úgy fog. Most ilyenje volt.
Andi: milyen iker kocsitok is van? Egymás melletti, vagy egymás elötti?
Jutta: jó ez a faktum :evil: Párod gondolom az egekig magasztalta őket?!
Kertikiri: édi Nadin ahogy eszi Anyát :)

Na, ma még csak 20 percet aludt Ádi, azt is az erkélyen. Nyüglődik rendesen. Már látom, hogy ma is késő délutáni szunya lesz 20 órai ébresztéssel ( 3. napja ez megy)

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Ági!
Ágika, kis vigyori boldog baba!!! :)
Nagyon édes!

Kriszta!
Helyesek vagytok Nadinnal! :) Apukával is aranyosak, mit néznek ennyire?

Gabcii!
Nagyszülő betegség? :D :D :D A gyerek úgy is imádni fogja a nagyszüleit. :) Főleg, ha foglalkoznak vele. Később még jól jön a segítségük. De én még korainak tartottam a lepaszolást, nincs más dolgom mint a fiúkkal foglalkozni....Pár óra felügyeletet csak megérdemelnek ,addig csak nem törik össze a gyereket.

Móni!
Tegnap vittem az első adag tejcsit a barátnőmnek. De nem nagyon ivott belőle a gyerkőc. Egyelőre leállunk. Várunk még, hogy a baránőmnek beinduljon rendesen a tejcsi. Nem lenne ott gond, mert szép nagy, nyugodt baba. Csak a bartánőm a nagykönyv szerint akar mindent csinálni. Állandóan mér, de lassan belejön... Nagyon elméleti ember, szabályok, számok szerint él...:) Matek tanár. :D
TEjcsivel nagyon ügyes vagy!!!!

TIMI!
Ment Privi, várom a válaszod.

Zsu!
Már lassan egy hete nem tudunk rólatok semmit. Minden ok? Jutta Te nem tudsz róluk valamit?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

http://index.hu/politika/bulvar/vih00122/
Gabcii, egymás melletti. én szeretem.

kajaötlet: csőben sült makaróni... annyira éhes vagyok. ez a napi 7szeri szopi tönkretesz 8)

nálunk is nyűglődés volt, de most épp alszanak. amint bezabáltam, szerelem szét a polcokat, h elférjünk :wink:

Kép
an°°di

Hidegfronttól fájhat a fejem? Majd' leesik...
Megyek egy KV-ért...

Dorka alszik, és jobban van egy kicsit (talán), tegnap délután volt egy kis pocakmizéria, és reggel is arra keltünk, de tegnap napközben nagyjából jó volt, meg most is... remélem a javulás útjára lépünk és mostmár nem jön semmi gubanc poci fronton...
(de a fogacskáktól már előre rettegek... ha azt is ennyire megszívjuk!... utána mi jön? valami nyugi esetleg??? mondjuk éretségiig? - ki is írta, hogy azt várja hogy leéretségizzen a gyerek? :lol: :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, Te most teljesen feladtad a szopit? csak a sok kávéból gondolom...
nyugi?! mi van? :shock: perceid lehetnek, de mostantól aggódás az életed. nem mondta senki? :lol:

Kép
an°°di

sziasztok
na megpróbálok kicsit írni

Bibus olyan ordítást levágott ma,hogy az nem igaz,szopira készültünk,persze atej nem indult be,ordítás,cici,ordítás,cici,vörös fejnél Timike irány vizet melegíteni,tápi bele,addigra lila volt a feje,ilyen még sosem volt,fulldokolva,üvöltve megbírt enni 80 mlit (rekord) majd rá egy órára negyed üveg sütőtük,ráegy órára két cici kiszívása.hát én ezt így nem bírom,nem tdom eldönteni esküszöm mi baja van.totál kivagyok,asszem a privikkel is adós maradok nincs energiám leírni,a hócipőm teli,tegnap is jól összevesztünk,szóval grrr

Jutta
Dorka amikor sír ,hogy nyugtatod le?

Zsu
mizu???????????

Kriszti
jól látom,hogy Nadin tiszta apukája?nagyon édesek :-)

Jolka
ne haragudj rm,de úgy irigyellek,nekem miért nincs ennyi tejci?nem erre számítottam,de ez egy dolgo,de hogy a táp sem kell,miért???????????,

Ciripke
ismerős az érzés,én is állandóan agyalok ilyeneken,de ez van,ezt dobta ki nekeik a gép,azért azt hiszem a te gyerekeidnek is és az enyéeknek is jó anyukát dobott ki a gép
Vendég

Timi!

Milyen tápot próbáltatok? Nem lehet, hogy azt (azokat) nem szereti? HA-sban is több fajta van, pl. Hajni a Humanas-t dícsérte, hogy az krémesebb-finomabb... de ha az se megy le, akkor egy 2-e tápi esetleg??? Már lassan 4 hós, és az sűrűbb, ha lemegy 80 ml abból az legalább táplálóbb? Hanyas cumit használtok? És iszik mellette legalább??

(JA a szopit totál feladtam, mert mikor nem cicizet fejés mellett is elapadtam... :shock: :shock: valahogy a tejleadó reflexem nem működhetett annyira vagy mittom én, de napról napra drasztikusan kevesebb tejem volt, és egy nap konkrétan 2-3 csepp jött... már napok óta nem fejek... nincs mit...)

Jutta

KépKép
jutta

Timi!
Nekem sem nagyon szopizik az elmúlt napokban Ákos, csak akkor, ha már nagyon éhes. Csak játszik rajta, vagy egyszerűen nem kell neki. Szopi előtt, ha bekenem az innyét dentinoxal, akkor elfogadja. TEhát tuti érzékeny most, hogy jön a foga, és ezért se fogadja el mindig. Bibi sír is, tehát éhes? Vagy cska nem akar enni? Beteg még? Lehet, hogy nehéz most neki nyelni. Teát adsz neki? Azt megissza? Én még cukrot is tennék bele, csak legyen a pocakban valami.
6.hós korban ájánlott tápszerben mi van/nincs amit most nem ehet meg? Ha lefogadja, akkor miért ne adnád neki? Vagy kezd a hozzá tápit. Szerintem nagyon jól megoldottad.
Ja közben visszaolvastam.Tejcsi szeritnem azért kevesebb, mert egyszerűen nem tudod magad kipiheni...:( Miért nem mész el anyukádékhoz egy kicsit a csajokkal?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta

az a baj,hogy a drnőnk és a védőnő is azt monda erőltessem a szopit,de nekem is nagyon lassun indul be a tej,pedig annyira koncentrálok,de két szívástól nem indul meg,sokszor percekbe tellik.Itthon humana ha volt azt eddig kiköpte most megkezdtem a sima beba 1-est abból ivott most kicsit,de nagy ordítás közepette.a 2est is inkább 6 hótól írják,bár nézegettem erősen őket,merthogy nem hiszem hogy nagy kárt tenne a gyerekembe :-) és abból van vaníliás meg dúsított,lehet vennem kéne???

cumi?ne is mond,ügye volt egy egyes avent,hát alig jön belőle akkor azért ordít,aztán van chicco ami 3 folyású,tehát ahogy döntöd,forgatod attól fühgg hogy folyik,nos az egyesnél alig jön a kettes meg sok neki,mondom kikészít teljesen.

Jolka
hát nekünk most nagyon összejött,a múltkor is kórház után csökkent le nagyon a tej,gondolom most is az jött ki,plusz hétvégén anyuéknál voltunk és a férjem annyira horkolt,hogy alig aludtam tőle,na ez se tett jót,de azóta már két éjszaka tudtam aludni nagyjából.meg most fog megjönni is,nem beteg már,kicsit tortyizik néha,de ig jön valami az orrából
Nem tudom,szerinted vegyek 6 hós tápit??? hátha megissza
hozzátápit már etekintetben elkezdtük.mivel nem volt más,sütőtökkel,az bejött neki,és elég sokat megbír belőle enni.
ha minden igaz megyünk most pénteken is anyuékhoz.

de azért nyugi ám,nem hal éhen,azt nem hagyom :-)
éjjel eszik kb. 3szor,a reggeli kitart neki úgy 10-11 ig,most akkora nem volt tej,akkor kapta azt a kis tápit,azt hittem elég volt neki,de rá egy óráára cuppogott akkor kapta a sütőtököt,aztán rá egy órára megint cuppogot és végre szopizott..most alszik,de láttátok volna,amikor szopizott kiszívta egyik cicit,mosolygott egyet,majd ordított,megkapta a másikat,közbe nagy mosolyog meg a végén is,minth aazt mondaná anya mért nem jön mindig így???
most azon gondolkodám,ha felkel akkor megint éhes lesz most csináljak tápit és ne fusztrálja a cicivel,mert alig van benne és még időkéne,vagy ordítassam meg.Lehet kéne neki egy kis tápi vagy tejpép cumiból és este fürcsi utánra meg lenne elég tejci.
Amúgy inni nem iszik,nehezen fogadja el két korty aztán kész.
A kanalazást amúgy nagyon jól csinálja,tetszik neki,ügyes,dehát azért nem lehet gyümin élni,meg némi anyatejen,vagy igen.
Még jó hogy elterveztem,egy kiskanál,két kiskanál :-) jah negyed üveg :-)
Vendég

Sziasztok!

Először is boldog 1. szülinapot a topicnak. :)

Timi:
Humana BabyFitt-et nem próbáltad? Az banános.
De sztem is ha mást nem eszik meg, akkor adj neki 2-t. Nagyon nyomos indokkal a dokik is felírják 4 hós kortól.
Aventnek van variabilis cumija, esetleg azzal?

Kriszti:
Nadin nagyon édes. :)

Mogyó:
Ágika is.:) Ez a séró. :)

Andi:
bank?

Ciripke:
jó anya vagy. :) Néha én is kiabálok, bár mostanában tudatosan figyelek rá, h ne tegyem. Marci nagyon agresszív lett, és félek, h ettől. :oops:

Na lépek is, vadast főzök, már elég rég óta. :?

Kép
Kép
h@jni

Helló

Ancsa
anikó27

Sziasztok!
Én még nagyon új vagyok, de mindig olvaslak Titeket mert nekem is van egy 4,5 hós babám.
Nagyon szimpik vagytok így látatlanban is .
Ha nem zavar néha én is írnék mert jó valakivel megosztani a gondokat illetve örömöket.

Ancsa
anikó27

Szia anikó!

Kivagy?
Semmit nem irtál ja de még is hello!

Kép
mogyoland

szia

bocs mire végig olvastam addigra már irtál!

persze nem csak olvasni hanem irni is tessék akkár jó akár nem és hátha tőlled is megtudunk valami ujjat!

Kép
mogyoland

Képzeljétek tegnap kérdeztem a dokit ,hogy adhatok -e neki almalevet!
Azt mondta , hogy inkább naranccsal kezdjem !Értitek ezt almát ehet alamlevet nem ihat!
Azt mondja ,hogy nem olyan jó amit a boltba kaphatok de én nestlét vettem savmentes semmi tartósitó!
Én még valahogy kihagynám a citrusféléket még!

Kép
mogyoland

Mogyo:
hát, én a dokidra inkább nem mondok semmit. :shock: :shock:
Sztem is mehet az almalé-ha megissza. Meg a narancs az rostos is, szval sztem elakadna a cumin...

szia Anikó!
üdv itt. :) Mesélj Magatokról.

Kép
Kép
h@jni

Hajni!

Lillának utólag is boldog hófordulót!

hát érdekes elképzelései vannak a dokinknak de amugy sem sokáig akarok ottmaradni nálla tavaszig!Akkor már nagyobb lesz a lány és behordom inkább a városba most is olyan antibiotikumot irt ,hogy 6 hó alatt nem ajánlott!

Kép
mogyoland

Szóval : van egy 5 léves nagylányom Lili és van Luca aki Szeptember 6-án született.
Szerencsémre a két lány imádja egymást és ennek örülök a legjobban.
A kicsit kb másfél hónapig tudtam szoptatni azt is kiegészítésekkel , manapság már szinte utálja a tápit, csak éjszaka álmába illetve reggel tudom belegyömöszölni a szájába a cumisüveget. Úgyhogy már rendesen eszi a pépeket gyümiket. Főzikéket még nem igazán szereti de talán majd később ráérez. Én is különben túlaggódom a dolgokat de legalább nem vagyok egyedül ( sztem olyan Jutta lehetek)
Mindig a max mennyiségeket akarom hogy megegye hiáéba elég már neki azt hiszem hogy szegény lefog fogyni. Szóval ilyebn hülye vagyok. Méretei: 65cm, 7 kg
Szerintetek ez így jó?
A vonalzót segít valaki feltenni.
Utólag is mindenkit üdvözlök babákat mamákat egyaránt. :roll:

Ancsa
anikó27

Helló-helló!

Na azért... kössz... :lol: :wink:

[quote] írta:n is különben túlaggódom a dolgokat de legalább nem vagyok egyedül ( sztem olyan Jutta lehetek)

Jutta

KépKép
jutta

De azért üdv itt... 7 kg... és tömöd? Nem lehet hogy pusztán nem éhes? És álmában inkább megeszi, csak legyünk már túl rajta elv alapján? :lol: :lol:
De ha a normál kaját meg szereti... na jó nem a legideálisabb, de bummm...

:twisted: :twisted: :twisted: ilyen vagyok... nem topikkal / gyerekkel kapcsolatos... de vmi nagyon nem úgy alakult... :twisted: :twisted: :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Marcinak és Lillának boldog miniszülinapot!

(azt hiszem ez volt kb az a pár nap / hét amikor naponta potyogtak a babák... én meg már annnyira szültem volna... és nem... emlékszel Timi? Bábakoktél és tsai! :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Ne haragudjál Jutta, nem úgy gondoltam csak amiket eddig írtál ,mert általában minden nap olvaslak titeket benned ismertem legjobban magamra.
Azért nem tömöm csak szeretem ha ügyesen eszik. Tudom az volt jó amikor tápizott de hát ez van, egyébként Ő is a Milumilt ette ill. eszi de amióta megváltozott a doboza azóta utálja.
Én már mindent kipróbáltam nem szereti és kész. Lehet hogy megpróbálok valami más tápit azért.
Azt a banánost amit írtatok szerintetek már eheti? Az nem nagyobbaknak való?
:roll:

Ancsa
anikó27

Hajni
beszereztem a fittet,de csak holnapután lesz itt :-(
az egyik cumink olyan,de nagyon az a agyanum,hogy pont a cumival vam gond,utálja :?

Marcinka korszakos az agresszivítása nyugi,Maja is megint meg van hibbanva,olyan hisztiket levág este mint amikor hazajöttünk a kórházból,beleremege meg vísít,pnt jót tesz a hörgőinek,ilyenkor nem tudom mit csinálnák vele legszívesebben,merthogy semmi sem használ,oda a tudományom

Boldog hófordulót Lillunak

és boldog szülinapot magunknak :-)

Ebi
te már megint eltűntél

ANCSA
szia
a 2es humana fitt 4 hós kortól való
mikortól is eszik a picid főzit,gyümit?eszik már sok mindent?

Jutta
bizony,annyira vártuk a szülést mondjuk nekem jól siekrült meg olyan jól indult minden,aztán lett belőle egy nagy ,mi is?nem is találok rá szavakat

Mogyó
milyen antibiot írt?
hány éves ez a gyerekdoki? a narancs elég érdekes
Vendég

Ancsa, nem haragszom, nyuuuugiiii....

És a banános az 3-as tápi lehet (én még ízesítettett csak 3-asban láttam), tehát elvileg nem eheti... de elvileg még a hozzátápit is lightosan kellene neki... tehát ez gondolom a melyik ujjamba harapjak klasszikus esete...

De neked is mondom, hogy ki kellene próbálni másmilyen HA 1-es tápit először... Humanat azért reklámozm, mert Lilla is úgy tudom válogatós (ugye Hajni, a refluxos tápit sem ette), és azt szereti... de van még másik ezer fajta, doki mit mondott??? Nem ajánlott másmilyet??
Illetve a Milupa-nak van sima 1-ese is, ami nem a Start és az is HA-s, az hasonló, csak egy picit más az íze...
Én a Te és a Timi helyében is felíratnék vagy 3 fajtát és 1 napig próbálnám mindegyiket! Hátha! Azért kellene még nekik a tápi mert a főzi / gyümi az más... (jó, jobb mint a semmi)...
Egy kis étvágyat postázok bárkinek, olyan még nem volt - na jó össz-vissz 1x és akkor is 30 ml maradt - hogy Dorka a felkinált tápit ne ette volna meg... bezzeg a cici... (hogy ezek a gyerekek miért kattannak be a cici-témában ??)

Esetleg a védőnődet és a gyógyszerészt (ha jófej) kérdezd meg hogy mit (melyik tápit) ajánlja!!

Andi, kiscsaj ma is maga aludt el! azért neked írom, mert erről az jutott eszembe, hogy vmi barátnéd azt mondta, hogy amit egy gyerek 2x is csinál, az már nem lehet véletlen!
A próféta szóljon belőle!! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Timi, akkor próbáld meg kiskanálból, elvileg pohárból is lehet, de azt én speciel nem tudom még elképzelni...

Nekem van egy kupak jellegű cuccom - kórházban a lefejt tejet abban adtam oda a gyereknek, ott kaptam a csecsemősnővértől - azzal adtam ma a homeos bogyót oldva.
A "kupak" olyan mint vmi szájvíznek vagy köptetős cuccnak a kupakja amiben 20-30 ml cucc fér el, és műanyag - sterilizálható - abból Dorka ügyesen ivott már piciként is, most is! (azóta nem is használtam csak eszembe jutott ma, lehet hogy teát abból adok majd neki, hogy a pohár jellegű dolgot szokja)

Bocsi hogy bonyi lett, nem tudtam jobban leírni...

Jutta

KépKép
jutta

Ancsi, Jutta:
a Humana BabyFitt 0. hónapos kortól mehet, elvileg az is refluxos tápi, mert a banán miatt sűrűbb. Szval mehet születéstől, de nem HA. A BabyFitt2 meg 4 hóskortól lehet.
Igen, Lilla válogatós. A H-ban sem ette meg a Bebát, csak a Milumilt. Itthon meg a Humanát.
Mi azért nem ettük ezt a banánosat, mert én nem akartam nem HA-t adni, de tudjátok, nekem ez a mániám. 8)
Már mondta a doki, h 6 hós kortól nem írhatja fel a HA-t, mert nincs semmi tünet ( mint Marci bőre pl., vagy hasmenés vagy bármi), de én meg min. 1 éves korig nem akarok simát adni, így most betárazok, meg megdumáltam a gyógyszerésszel, h ad nekem vény nélkül is majd teljes áron. :oops:

Timi:
remélem bejön. :)
Drukkolok.
Nálunk nem hisztis Marci, hanem agreszív. Játszik, elvan majd megőrül és nekimegy az apjának, h ő a vadállat. Persze nem bántja, hanem így visít, mint az állatok. :?

Kép
Kép
h@jni

Jutta, uaz a barátnőm mondta azt is, h semmi nem végleges ;) :P de ha már kétszer, az jó. kivéve pl Huba ébredéseit... v Petra elalvásait délután. no, mindegy.

hozzátápi: nálunk még asszem nem lesz ebből semmise. a gyerekeket totál hidegen hagyja az alma. keverhetek én hozzá tejet. ha már jóllaktak, akkor csak úgy nyomják kifelé a szájukból és inkább bealszanak :? cici? az mehet ezerrel. basszus, olyan éhenkórászság van nálunk és olyan cicikultusz, h jöhetnek az amorf ördögök koncertezni házibuliba hozzánk :shock: Hubának mondjuk elalvás (szieszta és éjszakai), előtt kell egy kis védőn nyomulás, de szív is rendesen, aztán hagyom egy olyan 5 percet élvezkedni csak a védőn, leteszem, és alszik! 8)

szia itt, Ancsa!

egy éves a topik? tyű :shock: :D
boldogot magunknak, ja ;)

lépek fürödni Apukával, aztán még kis készülés holnapra, aztán el, mert lássatok csodát, fáradt vagyok :twisted: 8)
mindenkinek jóccaka
:arrow:

Kép
an°°di

Hajni
Maja is ezt csinálja,csak előbb örjöng,aztán támad :-)
egyszerre nevetséges és rémiszítő
ilyenkor te mit teszel?

rméelm bejön neki,holnap dják fel elsőbbségivel a kis pocoknak

Jutta
te eltudod képzelni,hogy kiskanállal adod az üvöltő gyereknek a kaját? :-)

de az persze szépen hanzik szó se róla

én úgy vettem észre hogy szopizni akar,de felidegesítí hogy nem jön a cucc

Andi
hát akkor maradjon cici :-)
Vendég

Timi:
régebben ráüvöltöttem. Most ugye tudatosan nem.
szval most megfogom, a vállát kicsit, magam felé fordítom, majd határozottan rászólok, h ne őrülj meg. :twisted:
Beválik, lehiggad.... Egyelőre....

Andi:
az ikrek tudják, h mi a jó nekik. :)

Kép
Kép
h@jni

na még egy picit:
szerintetek az jó ötlet, h éjjelre Hubának adok tápit? mivel most lfelengedett tejet kap (már csak októberi van), sztem azért ébred hajnalban, embertelen időpontban, mert valóban éhes (zabál ugye rendesen), mert 1. nem elég az esti kaja, még ha ciciből megy direktbe 2. mert az októberi tejem azért nem uolyan, mint a mai. a tejtermelésemet ez nagyon nem befolyásolná, pert Petra megenné a két iciből a kaját, Hubának meg így is van egy kis plusz cicizés cumisüvegezés után (ami lehetne ugye előbb, aztán Aputól a tápi). így Huba sem kel éjjel, és 5 hónap után én is lahatnék végre hajnalig egyben...
véelményeket kérek, főleg vegyes táplálású gyerekek anyukáitól vagy a kiságyas bandától... hihihi ;)
(Móni, Ti hogy csináljátok?)

apropó, kiságyas banda.. Criipke, jobban vagy ugye? :roll: :)

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?