Bukás fronttól?
Barinőm fia is bazinagyot hányt ma, és nekem is állatira fáj a fejem, mint Vikcinek.... Panka meg egész nap nem aludt, csak nyűglődött, fél háromkor dőlt ki, azóta alszik.... Én simán elhiszem, hogy a fronttól bukhat a bébi, sőt azt is el tudom képzelni, hogy fájhat a feje.... nekem, amióta eszemet tudom szokott fájni....
Koszmó: hát, érdekes, és hihetetlen, de úgy tudom, sőt tapasztaltam, hogy a fent emlegetett fürdetőkrémtől lehet koszmós a baba haja.... kipróbáltam, hogy mi lesz, ha elhagyom... és lőn... azóta alig koszmósodik Petike.... pedig a haja lényegében nem ért bele a vízbe, ha hajat mostam neki, mindig az volt az első és csak utána kentem a bőrére a fürdetőkrémet.....
Mindazonáltal Pankát most én is fürdetőzöm. De lehet, hogy megveszem a weledás fürdetőt, igaz, vagy 3e magyar pénz, de tuti "ehető", ahogy a környezettudatos mamik ajánlották
Ezenkívül tuti szer a szomszédomnak: BABÉ sampon. Állítólag ez is méregdrága, tán 4e-et mondott, vagy mennyit, de egyetlen !!!! hajmosás után eltűnt a koszmó... aki kínlódott már az olajjal, az ezt nagyra értékeli... jó, hogy szóba került, asszem holnap lemegyek a DM-be. Ott lehet weledást kapni. A BABÉ pedig gyógyszertárban érhető el. Nekünk a védőnő adott Petike ekcémájára BABÉ-s termékmintát, hát tényleg tuti jó!!!!
Tejkiütés: nekünk Zsuzsónál volt, illetve ezt mondta rá a doki, (aki pont a tápszeres babánk), de végül kiderült, hogy melegkiütés volt....egyszerűen túlöltöztettem, túl meleg volt a szobában is. Teli volt neki mindene...szegénykém.. De aztán hamar elmúlt. Friss levegőn mindig enyhült a pirosság, így jöttem rá, mi a gond.
Hédi baba még mindig gyönyörű!!!
Marcsi, de jó, hogy otthon vagy! Babi is csodaszép!!!!
Hát, Csibe, nem írigyellek, most biztosan nem könnyű az élet Nálatok. Remélem hamar meggyógyulsz, gyógyultok. vírusok ellen én csak ezeket tudom: homeos: echinacea, házi: fokhagyma, aromaterápiás: teafaolaj. mindnek vírusölő hatása van.
D-vitamint nekünk 1o napos kortól mondta a védőnő.
K-vitamin...hmmmmmm......................láttátok mi van benne? sósav!!! minek egy újszülöttnek sósav?????????????????még ha kevés is???????????????????????? vajon használ annyit, mint amennyit esetleg árt??????????????????????? nem értem!!!!!!
amúg 1.életnap, 5.életnap, aztán heti egy ampulla lenne az adagja.
Panda! Eszméletlen a pocid!!!! már csak azért nem irigy-irigy, mert Neked még benn van Kiscsillagod! (Bocsi, de úgy örülök, hogy túl vagyok a szülés izgalmain, hogy nem lehet másképp éreznem)
Mindenkinek jó babázást, ill. szép szülést Vikci, Csibe, Norma, Vicger!