Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lányok!
Sleepin: qrva aranyos a gyerek, bocsánat!! Szóval, nagyon édes!

Tuti, hogy front van/volt. Nekem egész éjjel evett volna, kb 1,5-2 óránként ettünk este fél 7-től, majd 11-kor aludt be, és 3-kor még benyomott 130-at :? Ma sem lehet vele bírni, eléggé nyugtalan.

Kuki-kérdés: nálunk a Vince dokinénije azt mondta, hogy olyan 3 hós korban kezdjük el visszahúzogatni mondjuk a fürdővízben, ill olajos kézzel. Semmi gondunk nincsen a Vini kukacával.

Panda: nagyon csinik vagytok!
Vendég

Hahó! Még egyben. A derekem mondjuk több mint érdekes, néha eléggé fáj. A gyereket alig birom mozgásra bírni, hiába böködöm-löködöm nagyon zsenge amit visszajelez. LEhet már kifelé készül???

Köszi a kukis válaszokat, ezek szerint nincsen egységes verzió :)

Kép
Kép
normajeane

Sleepin, szépek vagytok!
k vitamin- csak azokank a babáknak heti 1 ampulla, ahol csak anyatejcsi van, anyatej azt nem tartalmazza
d vitamin- minden nap 1 csepp, érdemes anyatejjel együtt egy kis kanállal feloldani, mert olajos és így könnyebben nyeli arról nem is beszélve, hogy akkor hozzászokik a kanálhoz is. Mi is tápival adjuk neki és tök ügyesen szívja le a kanálról!!!

Kivették a varatomat!
Vendég

Kukifelhúzás: én úgy tudom 1 éves kor után szabad csak elkezdeni!!! Addig békiben kell nekik hagyni. Utána sem nagyon értenek egyet vele, legalábbis Boti sokáig ellenkezett, most már beletörődik a napi 1 mp-es műveletbe.

Koszmó: hát, nekünk sosem volt. Az biztos, hogy nem kell minde nap mosni a hajat, sztem fésülni is tök felesleges. Mi heti 1x mossuk úgy, hogy valamit teszünk rá.

Fürdető: mi tubusost használunk, könnyebben kezelhető mint a tégelyes.

Tejkiütés: nekün kaz sem volt, igy passz. Sztem ha csupán pettyes a gyerek , de amúgy nincsen baja, akkor ne foglalkozzatok vele, nem? Majd kinövi jobb híján. MÁst nehéz lenne adni neki ennyi idősen enni. Ha meg más allergiás jelek is vannak, na az más tészta.

Lafi: sztem azért ennyire nem egyszerű, hogy frontérzékeny a gyerek. Ha ilyen létezne akkor felnőttnek is kéne olyannak lenni, hogy ha front van akkor kihányod a kajádat. Az étel elutasítása sztem nem fogható a frontra. Persze én könnyen vagyok, nekem 2x hányt vissza tejet és kb 10x bukott életében. na nem is kajált ennyit soha, az is biztos. Lehet, hogy szimplán túleszi magát, mert szeret enni, de a teste meg érzi, hogy sok lenne, nem?

Kép
Kép
normajeane

Panda: sztem Dorka lesz 3,5 kg, igy pocak alapján

Kép
Kép
normajeane

Szisztok! Köszi, mi jobban vagyunk, az éjjel izzadtam, mnt a fene az algopiryntől, de reggelre összeszedtem magam. Elvittem Bencust a bölcsibe, voltam NST-n, utána irány a doki Danival, aki sz@rul van még mindíg. Másfél órát ültünk a bacikkal teli rendelőben, annyian voltak. Közben átszaladtam Bencusért a bölcsibe(még jó, hogy a rendelő mellett van), Ahol közölték, hogy nagyon köhögött egész délelőtt, úgyhogy kiírattam őt is. Egész héten itthon lesz mindkettő. A doki néni megkérdezte mikor szülök, mondtam neki, hogy a héten akkor nem, ha már így kiírta a fiúkat, rámnézett, és azt mondta nem vagyok benne biztos. :shock:

Koszmó: Nekem mindkét fiúnál volt. Fürdés előtt babaolajos(vagy akár étolajos) vattával b ekell kenni, hogy egy kicsit felázzon. és fürdésénél megmosni. Én egy kicsit szokatam dörzsölni vizes törcsivel(persze a kutacsnál óvatosan) utána megmosom, és babakefével átfésülöm. Nekünk ez vált be. Mi is a gyógyszertári fürdetőt használtuk, a vízbe dörzsölős módszerrel. Végül is a babák még nem koszosak, és fürcsi előtt olajos vattával áttöröltem a hajlatokat és a vízben csak locsiztam őket. Szerintem ennyi elég nekik.

Görcsölget a hasam. Most, hogy a héten nem akarok szülni, biztos fogok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jaj csajok, nálunk most nem engedik az apás szülést az influenza miatt. Szegény apa eddig mindíg lemaradt róla valami miatt. több babát meg nem akarunk. :(

Kép
Kép
Kép
csibe76

Norma,
Nem tudom doki szerint nem nagy a pocim amúgy, csak hozzám képest. Nővéremnek első babájánál majdnem kétszer ekkora volt :shock: és csak 3000 g lett Bogi, most is hatalmas pocakja volt a másodiknál ő meg 2900g lett. Nálunk nincsenek nagy babák. Gép 3100-et mutatott Dorkára, majd meglátjuk nem bánom ha husis lesz :D . Most már minden drukkom csak neked megy+++++ Szerintem ha ilyen lusti ás fáj a derekad akkor itt az idő...
Vendég

Csibe,
Hű ez nagyon gáz, hogy nem mehet be veled a párod :(

Norma,
Azt akartam még kérdezni, hogy nálad meddig várnak az indítással?
Vendég

Bukás fronttól?

Barinőm fia is bazinagyot hányt ma, és nekem is állatira fáj a fejem, mint Vikcinek.... Panka meg egész nap nem aludt, csak nyűglődött, fél háromkor dőlt ki, azóta alszik.... Én simán elhiszem, hogy a fronttól bukhat a bébi, sőt azt is el tudom képzelni, hogy fájhat a feje.... nekem, amióta eszemet tudom szokott fájni....

Koszmó: hát, érdekes, és hihetetlen, de úgy tudom, sőt tapasztaltam, hogy a fent emlegetett fürdetőkrémtől lehet koszmós a baba haja.... kipróbáltam, hogy mi lesz, ha elhagyom... és lőn... azóta alig koszmósodik Petike.... pedig a haja lényegében nem ért bele a vízbe, ha hajat mostam neki, mindig az volt az első és csak utána kentem a bőrére a fürdetőkrémet.....
Mindazonáltal Pankát most én is fürdetőzöm. De lehet, hogy megveszem a weledás fürdetőt, igaz, vagy 3e magyar pénz, de tuti "ehető", ahogy a környezettudatos mamik ajánlották :)

Ezenkívül tuti szer a szomszédomnak: BABÉ sampon. Állítólag ez is méregdrága, tán 4e-et mondott, vagy mennyit, de egyetlen !!!! hajmosás után eltűnt a koszmó... aki kínlódott már az olajjal, az ezt nagyra értékeli... jó, hogy szóba került, asszem holnap lemegyek a DM-be. Ott lehet weledást kapni. A BABÉ pedig gyógyszertárban érhető el. Nekünk a védőnő adott Petike ekcémájára BABÉ-s termékmintát, hát tényleg tuti jó!!!!

Tejkiütés: nekünk Zsuzsónál volt, illetve ezt mondta rá a doki, (aki pont a tápszeres babánk), de végül kiderült, hogy melegkiütés volt....egyszerűen túlöltöztettem, túl meleg volt a szobában is. Teli volt neki mindene...szegénykém.. De aztán hamar elmúlt. Friss levegőn mindig enyhült a pirosság, így jöttem rá, mi a gond.

Hédi baba még mindig gyönyörű!!!

Marcsi, de jó, hogy otthon vagy! Babi is csodaszép!!!!

Hát, Csibe, nem írigyellek, most biztosan nem könnyű az élet Nálatok. Remélem hamar meggyógyulsz, gyógyultok. vírusok ellen én csak ezeket tudom: homeos: echinacea, házi: fokhagyma, aromaterápiás: teafaolaj. mindnek vírusölő hatása van.

D-vitamint nekünk 1o napos kortól mondta a védőnő.
K-vitamin...hmmmmmm......................láttátok mi van benne? sósav!!! minek egy újszülöttnek sósav?????????????????még ha kevés is???????????????????????? vajon használ annyit, mint amennyit esetleg árt??????????????????????? nem értem!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
amúg 1.életnap, 5.életnap, aztán heti egy ampulla lenne az adagja.

Panda! Eszméletlen a pocid!!!! már csak azért nem irigy-irigy, mert Neked még benn van Kiscsillagod! (Bocsi, de úgy örülök, hogy túl vagyok a szülés izgalmain, hogy nem lehet másképp éreznem)

Mindenkinek jó babázást, ill. szép szülést Vikci, Csibe, Norma, Vicger!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

TóthZsu, én is migrénes vagyok, és ha front van, én hánytam a kajától, ezért gondoltam, hogy fronttól babák is hányhatnak....nem tudom, de eddig nemhányt a gyerek, ma sem, csak tegnap, de akkor folyamatosan.

Lécci, írjátok meg anyucik, mikor van már könnye egy babának???Érdekelne.....
Vendég

Na, jól van. Akkor most engem is lehet hülyének nézni, ugyanis mielőtt Vincus született, hallottam egy rádióműsort, abban mondták, hogy a szülések nem csak a frontok miatt, hanem a különböző bolygó állások miatt is megindulhatnak.
Na, és akkor amikor a Vini megszületett egy kósza kis bolygó röpült a Föld felé, határozottan emlékszem erre!! :lol:
Azóta meg vagyok győződve róla, hogy a Vincusnak meg nekem ez a kis huncut bolygó tette be a kaput! :D
Na, de én tényleg hiszek ezekeben, szóval nem ér nagyot nevetni!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ha front volt,nálunk ma pont forditva volt,egész nap aludt Nóri,kajcsi se kellett ugy neki,mindig bealudt,vagy fel sem akart igazán kelni.Remélem éjszaka is aludni fog,bár félek tőle h nem :?
Zsu,a Babe tényleg jó,(az ára is,de elég kiadós adagokba van)azt mondják,én is pont ezeket hallottam róla.Mi vettünk Babe-s fürdetőt is Omega 3-as,1 hós kora után azt fogom használni valszinű.És volt egy akció épp,uh kaptunk hozzá egy koszmos sampont,arra még szerencsére nem volt szükség.Viszont a bőre olyan száraz szegénykémnek,hogy olajozom neki nem csak a hajlatokat,hanem azokat a részeket is,ahol szárazabb,plusz még a gyógyszertári fürdetővel is kenem fürdés előtt a bőrét.Nekem azt mondták hogy olajos vattával törölgessem át a haját fürdés előtt koszmó ellen.
Lányok!
A köldökcsonk mennyi idő után esett nálatok?Nekünk még kicsit tartja.

KépKép
pocok81

Na mivel hánytam egy nagyot, sokkal jobb lett a helyzet. Már csak az orrom folyik. A gyerekek viszont köhögnek, a férjem szerencsére rendben van. Most már könnyebb így. Viszont délután óta folyamatosan kemény a pocakom, ha véleltlenül megmozdul a baba, akkor úgy fáj, hogy besz@rok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!

Blongyi,
Vincének:
Kép
Vendég

Jujj Pandi, 39. hét, nem gondoltam volna... szegénykém... de KITARTÁS, ezt már féllábon is!!!!!

Csibe, Norma Nektek is!!! nem sok van már!

Köszönöm a vitaminos infokat. Mindkettőt anyatejben oldjam? vagy csak a d-t?

Vincének én is nagyon nagyon boldog névnapot kívánok!

Csajok, én úgy örülök, hogy végre már tudok/tudtam kicsit takarítani, főzni (tegnap 1 hétre előre megfőztem). Már nem bírtam nézni, ami itthon volt. Párom rengeteget segít, de a takarítás nem megy neki... :roll: pasi...

Ja előre mindenkinek: késődélután hidegfront... gatyákat felkötni kismamáknak és anyukáknak is!

Kép
Kép
sleepin

Jajj, azt kihagytam, hogy köszönjük a dícséreteket!!! :oops:

Kép
Kép
sleepin

MÉg egyben. Most megyek ctg-re, uh-ra meg dokihoz. Ma azért aktivabb Zsombi, de annyira lent van, hogy ha keményedek érzem a fejét beilleszkedve :shock: , állati kényelmes lehet neki.

Amugy mocsok nyűgös vagyok, ha 3 ujjnyira ki vagyok nyilva akkor lehet bennmaradok szülni. REttegek attól, hogy akkor indul be hirtelen amikor épp ketten vagyunk Botival otthon, őt hova teszem? ki tudja a mentő mikor ér ki? Botival 2 ujjnyival voltam 7-kor és 10-re lett bő 3 ujjnyi, ha most annyi akkor ki tudja mennyi idő alatt kijön ha elindul? Lehet azért sem indul el mert stresszel ez az egész. Na , okosabb leszek délutánra.

Fú csajok, én remélem Zsombornak sem lesz semmi ilyen gondja, én soha nem kentem ilyesmiket a bébire, se hintőport , se olajat, se semmit.

Kép
Kép
normajeane

Hello Lányok!

Pandus: köszike!!! Csatlakozva Sllepeinhez, én sem gondoltam volna, hogy a 39.hetet is végig viszed(?)
De már nem lehet sok hátra!!! Kitartás!!

Jelentem mi is behánytunk tegnap 2X is. Ma hajnalban is. Esküszöm már félek az etetésekől. :oops: Szerintem Milus is kapott az influból. Prüszköl, ami nem baj,mondja a dokinéni. Néha köhög, amit nem tudok eldönteni, hogy a torkára szaladt szmötyitől van-e? Láza nincsen. Nem ordít (még)..
A hányás meg lehet attól is, hogy úgy eszik,mint egy disznócska :wink: Zabál.
Tudjátok ezt nem gondoltam volna, hogy így fog enni valaha is.
:shock:

Szerintem Csibének és Normának sem lehet már sok hátra :wink:
Vendég

Blongyi, Sleepin
Hát én se, de most már tényleg jöhetne!

Norma,
Várlak a hírekkel, vagy inkább jobb lenne ha ott maradnál szülni!Kiváncsi vagyok mi lesz :roll:
Vendég

Sziasztok! Bocsi, csak láttam néhány kérdést ,ami szerintem mindenkinél más. Majának már csak 1 hajszálon lóg a csonkja, pedig még csak csütörtökön született és könnyekkel sír a kincsem, ugyan nem sír gyakran, de akkor krokodilköyeket hullajt.

KépKép

KépKép
lnd

Szisztok. Pocsék éjszakám volt, óránként jártam pisilni. Most aludatm egyet, de be van durranva a mandulám. Nagyon unon már ezt a kollektív lebetegedést, jó lesz, ha vége lesz, aztán elvonulok szülni, és egy kicsit pihenek a kórházban. Már ha hagynak. Már az sem érdekel, hogy nem jöhet be apa az influ miatt, csak már legyünk túl ezen az egészen.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Csibe,

szegénykém.Mindíg van nálatok is valami. Számomra eléggé lehangoló, hogy nem emhet be apa a szüléshez. Még maszkban sem? tudom téged már nem érdekel csak legyél túl rajta. Nem, tudom, hogy ott ahol és fogok szülni mi a helyzet. De holnap megkérdezem a dokimat. Egyre több helyen hallom ezeket a látogatás beszüntetéseket is. Még jó, hogy anyumhoz be tudunk menni. Bár már lehet, hogy nem sokáig. Mert ha megszületik kis Matykó sehova nem megyünk egy darabig. :-)
Kitartást!

Norma ,

szorítok, hogy induljon el ez a baba.

Egy 38 hetes pocak elsősorban Pandi kérésére.:-)
Kép

Zsu,

köszike , hogy szorítassz.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

nekünk 5 nap alatt még a kórházban esett le a csonk, sztem ez változó.
most kicsit ideges vagyok, olvasom, Indnek sír a babája, nekünk nincs könnyünk....
Vendég

Sziasztok

Először is gratulálok Legonak a kis tündérke megszületéséhez.
Jaj mindenkinek annyira szép a babája, olyan jó nézegetni őket. Én nem tudok betelni a lányommal, egyszerűen imádni való. Kitartást azoknak akik még egyben vannak. Bár én is arra gondolok, hogy nekünk még bőven egyben kellene lenni.

Nekem a szülés elég gyorsan ment ahhoz képest, hogy hajnali 4-kor elfolyt a magzatvíz, fájásaim viszont egyáltalán nem voltak. Délben bekötötték az oxitocint, és az első igazán komyol fájások olyan fél 2 körül jelentkeztek és 15.40-kor már meg is született az én kislányom. Hát röviden ennyi a szülésem, ami egyszerűen csodálatos volt, annak ellenére, hogy nagyon fájt, de leírhatatlanül gyönyörű volt.
Hát a tejci úgy néz ki beindult, mostmár talán tud szopizni annyit amennyi neki kell, eddig kellett egy kis kiegészítés is. Az a baj, hogy állandóan bealszik a cicin, de mostmár szépen lassan erősödünk.

Dobok két képet.

Elnézést a kisregényért. Kép Kép

Kép
andi1975

Dombi írt smst:
Nem indult be nála a szülés, holnap újra megpróbálják. Ha holnap se akkor elvileg csütörtökön megcsászározzák! Nagyon drukkoljunk nekik!!
Vendég

Panda beelőztél, igen gyors vagy. Pont moat akartam írni, hogy kaptam tőle sms-t.
Csajok nekem be van durranva a cicim. Olyan szinten, hogy az egyiket meg kellett masszíroznom, és már így jött belőle sárgás színű tej, pedig nem is fejtem, csak masszíroztam egy kicsit, mert már nagyon fájt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Dombinak hatalmas drukk!

Csibe, jobban vagy már? Le a kalappal előtted.

Norma, bent maradtál szülni? :)

Nekem mától napi nst és flow, ami fél napos program :S s ha semmi akkor jövő héten valamikor indítás.

vicger

Andi, Bogi csodálatos, és kösz, hogy megosztottad a születése történetét!

Oks, Panda, Dombinak megy a drukk!

Lafi! Pannit először akkor láttam könnyezni, mikor levették a PKU-t. Aggódsz emiatt? Nem hallottam róla, hogy ne lenne könnyük eleitől fogva.... valószínűbbnek tartom, hogy nincs oka igazán sírni, nem???? :D lehet, magas a fájdalomküszöbe :roll: :roll:

csonk: Zsuzsinak 1o nap, Petinek 6 nap, Panninak 3 nap alatt esett le.... szóval változó

Vikci! Le a kalappal, nagyon csini kismama vagy!!!! atomirigy-irigy... :oops: :wink:
bocsi, hogy alaposan megnéztem a fotót, de sztem tejcsi is lesz bőven :wink: :wink: :wink: :wink:

Meddig nem akarsz otthon maradni Matykóval? Ha jó idő lesz, simán mehettek levegőzni....van a 13.kerben vmi tűrhető park? Mi is van ott, Szegedi tér? vagy vmi ilyesmi? mintha nem láttam volna parkot.... tényleg, hordozni fogod? vagy pl. ötödikről le a 3okg-s babakocsi..... :roll: hogy lesz ez Nálatok?

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Zsu,

köszike a bókot.

Nagyobb utakra gondoltam, hogy még nem megyünk kb 1 hónapig. De egyébbként tök jó, hogy itt van lennt az udvar jó kis járdával, játszótérrel elkerítve. A másodikon lakunk de azért van lift is. :-) Először majd csak rá nyitom az ablakot aztán lassacskán bevezetem a jóba. Anyósoméknál meg jó levegő van Gyöngyösön. Kerigyereket is kicsapjuk a hidegre és olyan jókat tud aludni.
Megpróbálkozom majd a nandu kendővel is tavasszal, hogy abban hordozom. Egyenlőre itthon sajátítom el a fogásokat.
Meg anyum sajna kórházban van már régóta most nem írnám le, hogy mi baja van. De szeretném neki minél előbb megmutatni, mert ugye első unoka. Meg már nagyon várja. De járni még nem tud bárcsak ennyi lenne a baja. Majd megoldjuk szerintem tolókocsival. Na mindegy ilyenekre is gondolnom kell.
Remélem is, hogy lesz tejecske. Köszi a bíztatást. Mert ugye rá kell beszélnie is magát az embernek, hogy tud szülni meg szopiztatni. Jó a te eseted az sajna más. De így is szépek a gyerekeid. Ugye jól emlékszem, hogy tápszert adsz a kicsinek. Bocsi ha nem.
Be kéne kevernem a vajúdó olajat. Nem vettem rózsát hozzá. :-)
TAlán így is jó lesz.
Ez jó hosszú lett.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Nem szülök, minden okés, viz is tiszta. Az egyik heréje sérvesnek néz ki, folyadék van benne, dokik szerint nem gáz, előfordul néha. Csüt kell menjek megint ctg-re meg vizkuksira, hogy tiszta-e, ha igen akkor ha jövő hét hétfőig nem szülök akkor kedden befektet. De addig csak kijön Zsombor! Már 2,5 ujjnyi vagyok és totál elsimult, már a szülőcsatornában van a feje!! Doki nem egészen érti, hogy miért nem akar kijönni, ha eenyire készen áll.

Most vannak fájások, de ritkásak, messze a 10 percen belüliségtől.

Vikci: hány cm a pocak? nem néz ki nagynak egyáltalán. Meg ahogy nézem te sem hiztál sokat! Csini vagy.

Csonk: nekünk 3 hétbe telt mire leesett! már nagyon untuk

Kép
Kép
normajeane

Norma,

köszike. Mág sose néztem, hogy mekkora a pocim. Hol kell körbefogni? A legcsúcsosabb részen? Azért a hízás egy kicsit sok lett de majd lemegy. :-)

Én azért bízom benne meg gondolom te is , hogy előbb meglesz a baba. Azért már nyiltál is meg fájogatsz is. Drukkolok neked!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Csak pár gyors hozzászólás...

Köszönöm a válaszokat tejkiütés és koszmó ügyben!
Azóta már konzultáltam mással is, igen sok kisbabának van állítólag, ebben a korban (1. hónap végén) szokott jelentkezni, valahol pontosan azt írták, h a koszmóval együtt, tehát nekünk ez nagyon bejött, sajnos!
Egyébként nem viszket neki, szerintem, nem is fáj, hintőporral át szoktuk neki kenegetni a kisarcát (nem szórni:)), állítólag az szárítja.

Tóthzsu: igazad van, a hűvesebb időben, ha sétálunk, akkor visszahúzódik kicsit, de fürdéskor, síráskor, szopizáskor, erőlködéskor nagyon előjön. Nálunk túl meleg tuti nincs, mert 21-22 fok van és rajta csak egy body és egy rugi, a peluson kívül persze.

Koszmó ügyben már mástól is hallottam a Babe terméket, állítólag tényleg nagyon jó, de nálunk most annyira nem vészes, csinálom a babaolajos áztatást és naponta többször is átfésülöm a haját kefével.

Köldökcsonk:
nekünk 6 napra esett le, már itthon. Eltettem emlékbe :oops:

Lafi: miért gondolod, h baj, ha nincs könnye Hunornak?? Marcinak sincs... Ha sír, akkor összeszorítja a kis szemét és makacsul ordít :)) Olyankor is édes nagyon, bár nem túl sokáig... :lol:

Pandácska: a pocakod valóban elég gigapocaknak tűnik, de lehet, h azért, mert vékony vagy, de tény, h nagyon szép!

Andi: mázlid volt a szüléssel, és Bogi is nagyon szép kislány!

Vitaminok:
a d vitamint nem muszáj tejben oldani, nincs sok íze (kóstoltam) :), de a k vitamin nagyon keserű, így azt érdemes feloldani tejben!!

Vikci, Norma, Vicger, többiek: kitartást!
Norma: el is hiszem, h már nyűgös vagy!

Csibe: jobbulást, majdcsak túl leszel már ezen a nyavalyás betegségen! Drukkolok, h mire szülsz, addigra feloldják az apásszülés tilalmat!+++++++
sagi1

Norma,
ha még otthon vagy: írtam privit, nem megy a kendőhasználat :shock:
Nandu kendőm van, elvész benne a gyerek, meg olyan érzésem van mintha összenyomná. Melyik fekvős megkötés jött be Neked?

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Hú de jót aludtam! Ma ez volt a második. Kezdek helyrejönni. Jó lesz ha csütörtökre rendbejön a család, akkor még pénteken neki tudok esni a lakásnak, meg ágynemű mosás. ránk fér egy kis fertőtlenítés. Még jó, hogy jó idő van(leszámítva az esőt), így legalább szellőztetni tudok rendesen. Aztán hétévégén meg jó lenne szülni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe,
Én is most ébredtem :wink:

Ági,
Köszönöm :D

Norma,
Akkor teljesen készen áll a nagy útra, csak egy kis lökés kell neki. Talán a mai front...
Vendég

Hát, Gyerekek!
El is hiszem, hogy már kivagytok! Igaz,hogy nekem gigahasam volt a 35/36 héten, a dokik is csak néztek..szóval nem csodálom,hogy már mindenki szülne.
Eljön az az idő amikor már jó volt a terhesség, de már jobb lenne kettőben.

Norma: biztos valami jó kis frontra, vagy bolygóra vár :wink:

Vicki: szerintem is nagyon formás vagy.

Pandust láttam személyesen, szóval ő meg hypervékony, ettől függetlenül nagyon szép ő is ekkora hassal.

Mi kiváltottuk a Hipp HA1-es tápszert, egy kicsit félek, hogy fájni fog tőle a hasa. Egyelőre 1 etetésenvagyok túl ezzel.
Viszont úgy tűnik, hogy a kaki ezzel menni fog.. :roll:
Ebben van glukózszirup, a másikban laktóz volt. Ezért nem használt a felírt tejcukor...

A utsó etetésnél komolyzenét hallgattunk, határozottan szereti, még altatásnál is látszik rajta a műkedv.
Ahhh, Vivaldi hallgatunk..
Vendég

Sziasztok!

Mindenki vigyázzon magára, mert nemsokára eléri a vihar Budapestet. 90-100km szél+eső várható. Éjjel átvonul az országon. Reggelre azt mondják, hogy jobb idő lesz.

Én meg most hunyok be mindjárt.

Jaj Csibe nehogy vissza ess majd a nagy takarításba. Nekem már volt, hogy Ó tök jól vagyok. Megcsináltam amit akartam és puff visszaestem. De örülök, hogy kezdessz helyre jönni.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Blongyi,
De rég is volt :shock: nem? Akkor még kicsi pocakosok voltunk mind :D
Vendég

Ja, régen votl és remélem,hogy még csinálunk találkozót, akárhol. Gyerekekkel vagy nélkülük .
A múltkor láttam egy apukát, a hátán volt egy baba, a lábán görkori, és pórázon egy kutya, szóval.... :wink:
Vendég

Az mondjuk durva, hogy a hátán baba, a lábán görkori. Nagy az esés veszélye. Én Danit hordtam kenguruban. Aztán egyszer leestem vele a lépcsőn, mert nam láttam rendesen, hogy hova lépek. Ki is vágtam a kengurut a kukába...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hu csajok nincs idom semmire.
Koszi mindent
Gyors kepek
Szulesrortenet kesobb osszefoglalva csodalatos volt,csak a ferjem kimaradt
Elso percekben: Kép Megszulettem Kép Mosoly Kép Apaval megint

Kép

Kép
marcsitita

Marina: a nandu kendő valoszinuleg tul merev a fektetett felkötéshez, nekem rugalmas kendom van most már, a vékony lennel ami volt Botinál szintén nem lehet fektetve felkötni :? , nem öleli körbe és igy bizonytalan az egész rendszer. Küldök kötési módokat, hátha ezeket nem ismered. Beszámolni még nem tudok , viszont a jó hir, hogy vmi beindult!
Még rendszertelenek a fájások, elég sűrűn vannak de rendszertelenül meg rövidecskék, bár szépen lassan hosszabodik. Sztem 24 órán belül osztódok :). Nem akarok korán bemenni, elég uncsi ott várni a szülésre meg hát tök cikis ha órákat ott dekkolunk éjnek évadján feleslegesen.
Tudom, hogy eddig azon aggódtam, hogy jajj csak időben beérjünk, de érzem, hogy ennyire nem eszik forrón ezt a kásámat :). Jobb itthon vajúdgatni. Most olyan 20-25 mp közöttiek a fájások bár, 5 percen belül jönnek. Lehet azért rácsörgök a szülésznőre, hogy mi légyen.

Kép
Kép
normajeane

Marina: nem kaptam privit, küldd el a mélcimed!

Kép
Kép
normajeane

Vicger ma nem irt , lehet beelőzött?

Kép
Kép
normajeane

Norma hajrá előre, csak így tovább! Lesz itt még baba éjjel-hajnalban :)

Ehh, én még frontérzékeny sem vagyok :?

vicger

Sziasztok!

Megjöttünk:) Most csak beköszönök és majd jövök holnap képekkel, beszámolóval:) Köszönjük a sok gratulációt, drukkot :) Biztos az segített, hogy pikk-pakk megszültünk :)

Jó éjt!

bingii

Sziasztok
Eloszor is gratulalok a tobbi ujdonsult anyukanak!
Szulestortenetem:
Ugye irtam,hogy elmentunk a dokihoz,valamit csinalt,hazakuldott es fajdogaltam 14-en hetfon 14:OOkorul.Aztmondta a doki fekudjek es hat szot is fogatam.Nagyba kekszet majszolgattam,napi kajam mikor egy rugas felet ereztem meg egy pukkot es elment a vizem.15:3O korul ertunk a korhazba,nemsokkal kesobb a doki is megerkezett.Infuziot kaptam,valami inekciokat,aldogalnom kellet.a doki majdnem mindvegig velemvolt es mondta a fajasokkor hogyan lelegezzem stb.Nagyon aranyos,kedves volt mindvegig.Mikor mar nembirtam anyira eros fajasaim lettek megvizsgalt es irany a szuloszoba.2O.30-kor megszuletett a kicsifiam.Anyira csodalatos volt,meg most is elsirom magam.A varras jobban fajt az egesznel.Ferjemrol anyira elfelejtkeztunk,hogy mikor rendbe raktak jott a noverke,hogy a ferjem nem akart bent lenni.Hoppa.Engeszteleskepp a doki beengedte meg kicsit hozzam,es hat o foghatta elsonek a kezebe Adamkat.

Kép Korhazban egy naposan
marcsitita

Vonalzom?

Kép

Kép
marcsitita

Nomea, Vicger,
???

Nekem egész éjszaka fájt a hasam, nem is aludtunk, de amúgy semmi.

Marcsi,
Nagyon édes Ádám baba :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?