Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszönjük szépen a köszöntéseket!!! :) Néhány képet tettem a 2008-as topikba. Iwiw-re is töltögetek.

meri
 
 


Sziasztok!

Oné

Nagyon Boldog Névnapot Sárának!

Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Boldog névnapot kívánunk a kicsi Sárának!

Kép

Éva

Kép
balimama
 
 

 
 

Sziasztok!
Zsuzsa! DÁVIDNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Kép
verzsike
 
 


Sziasztok!

Én is köszöntöm az ünnepelteket,Sárát és Dávidot! :D

Megint csak pár szó magamról. :oops: Lányok már nagyon várom a végét.Az estéim olyan nehezek.Úgy 9-10 körül minden este anyabántásos rugdalózás és jóslófájások jönnek,amik egyre durvábbak,de azért szerencsére mindíg abbamaradnak.Tegnap óta viszont erősen rezeg a léc,úgyhogy kéretik nekem drukkolni ,mert még 8 napig ki kell bírnunk.Lejjebb ment a hasam.Érzem is és látszik is és van egy nagyon enyhe barnás pecsételésem mensiszerű görcsökkel alhas és derék tájon.Viszont nem merek szólni a dokinak,mert akkor már nem fognak hazaengedni. :roll: Ami jó hír,hogy apa szabin lesz velem hétfőn kedden és pénteken is,csak szerda csüti leszek egyedül,de akkor meg anyum kisér ,mert mindkét nap doki.Úgyhogy már valahogy eltelik az idő.Most mondhatnám,hogy sokat pihenek :lol: ,de tudjátok hogy nem igaz.Tegnap bejártuk az ikeát,árkádot...és még minden nap megyünk,csak már a csomit is cipeljük a kocsiban,mert eléggé időzített bombának érzem magam.

Jajj Évikém sajnos így viszont már sehogy se tudunk talizni pocakosan,mert apával jövünk megyünk addíg,pénteken meg a kórházban nem tudodm meddíg vagyok és ráérek e.Mert ugye papíron felvétel,befekvés,vérvétel,ekg,diétásnővérrel,anesztessel randi,nem tudok saccolni se meddíg leszek. :oops: Bocsi,de igérem ha kint lesz Domi bepótolunk mindent.Pedig olyan rég tervezzük már. :(

Most megyek főzni,mert még megyünk a baumaxba polcért,meg lapot vágatni az ágyba(baba),úgyhogy drukkoljatok,hogy baba maradjon bent!!!!! :?

Puszi

Szeretlek titeket

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Sára Boldog Névnapot Kivánok!

Dávid Boldog Szülinapot Nagyfiu!

Eszter!megy a drukk hogy kibirja domi baba még ezt a 8 napot de ha igy folytatod ne csodálkozz ha elöbb érkezik!érezd magad lecseszve most tényleg pihenned kéne,és amiket irsz abba még én is elfáradok nem hogy te!vegyél vissza egy kicsit a tempobol de tényleg hogy domi tudjon még egy kicsit bent maradni!nagyon szeretlek nem azért irom a lecseszést mert bántani akarlak hanem mert aggodok érted és tényleg szükséged van pihenésre!most otthon lesz a férjed majd ö elintézi egyedül!

pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Szia Dávid!

Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!

Puszilom anyut is.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!
Látom senki nem ért rá hétvégén... Nálunk is nagy volt a nyüzsi. Szombaton itt volt a tesóm és jelmezt varrt a barátnőm kisfiainak, a vasárnap meg nagyon elszaladt.

Gyöngyi! Lányok jól vannak már? Használt valamit az az új szer? Láttam már a tv-ben is reklámozzák.
Szerintem jobb lenne, ha délelőtt jönnétek, mert délután pénteken már óriási a forgalom, de tulajdonképpen mindegy.
Ugye jöttök többiek is!!!???

Zsuzsa!
Hoyg sikerült a szülinap? De már írtam is, hogy megkóstoljuk az almát a hétvégén, de sajna olyan rohanás volt az egész, hogy elmaradt, úgyhogy majd holnap próbálkozunk.
Azért apa már megmutatta mit is fog kapni:
Kép

Kicsi! Ez nagyon szuper, hogy már ilyen közel van a költözés!!!
a konyhából meg ha csak lehet ne engedj, mert elég sok időt kell ott töltened ahhoz, hogy ne olyan legyen mint amit szeretnél. Azt is az építő csinálja vagy külön asztalos? Esetleg nem lehet várni vele egy kicsit, amíg kaptok pénzt a színháztól?

Éva! Tudom, hogy nem lehet, de légyszi ne haragudj, én nagyon drukkolok még... Tüsző magától megrepedt?

Eszter! Ha így pörögsz, nem csodálkoznék, ha nem bírná ki Dominik... Már pénteken be kell menned a kórházba vagy csak vizsgálatra mégy?

Jó éjt mindenkinek!!
verzsike
 
 


Hali!

Nagyon boldog szulinapot kivanunk Davidnak!

Nagyon boldog nevnapot kivanunk Saranak!

Zsuzsa!

Unnepeltetek? Hogy telt a hetvege?

Gyongyi!

Rezi jol van? Hercsi-nek megnezem mindjart a honlapjat. ELkepzelheto hogy vettem mar. Van bennuk gyartasi szalonna,vagy egyeb serteshus szarmazek? Csak azert kerdem mert mi olyat nem ehetunk,nem eszunk..es olyan nehez olyan dolgokat talalni amiben nincs.Eddig virslit is csak egyet talaltam,valami importot,azota sincs.
Jo lehet azert igy egyutt dolgozni,olyan csaladias. :lol:
Es szuper az anyosod is! :lol:

Eszter!

Meg mindig nem lassitasz,hihetetlen :roll: :lol: .
En a helyedben pihennek..vagy ki tudja. Tisztan emlekszem,hogy mikor betoltottem a 37. hetet,utana nonstop mentem,az utolso elotti nap egesz nap setaltunk anyukammal a kornyeken+ gyalog hazacaplattunk cuccokkal felpakolva a Lidlbol az elagig.
OLyan izgalmas azert. Es igen,jelentkezz be ahogy KIcsi is kerte kerlek.

Virag!

Minden ok? Tudsz mar valamit enni?

Agi,Titi!

Ezek az ujjszopis kepek olyan edesek!!!!

Agi!

Erik megerkezett mar?

KOda!

Jol vagytok?

Balimama!

SZuper hogy eltunt az a beverzett ciszta. Hihetetlen hogy milyen rendes vagy,mint egy Jotunder. :lol: Es a jok mindig elnyerik melto jutalmukat!

Sziszike!

Gratula a lepcsozeshez! Rendesen allva kozlekedik,vagy maszik? Lefele hogy indul? Csak azert kerdem,mert mindenhol azt irjak,hogy folfele lepeget es lefele tolatva lemaszik gyerkoc ilyen korban..hat nalunk nem igy van..o vigan elindul(na) lefele..o aztan nem tolat. Sot,inkabb folfele maszik. :roll:


Verzsike!

Olyan nagy fiu mar Babo. Fulevel most mit csinalnak tulajdonkeppen? BOcs,tudom mar leirtad a tesod honlapjanak a cimet,leirnad megegszer,legyszi? Patchsworkos takarokat is csinal,ugye?
Titi!

SIkerult pihenned egy kicsiket? Takaritas..igaza van Daninak..attol meg nem dolt ossze a vilag,hogy egy picit koszosabb,porosabb volt a haz,hidd el.
Elgondolkodtam en is ezen...es arra a kovetkeztetesre jutottam,hogy nem akarok anyukam hibajaba esni..mert az az emlek el bennem,hogy allandoan takaritott,vasalt,fozottt...de nem igazan emlekszem arra,hogy valaha is jatszott velunk(biztosan volt ilyen)...es szegeny Mishal is csak ezt latja..ugyhogy eltokeltem,hogy inkabb legyen poros a butor,stb..igy se jut ra eleg ido...mire az ember elmosogat,mos,ugyeket intez,bevasarol..foz..el is megy a nap.
Ma annyira jo volt,anyukam kornyeken setaltunk,igy Mishal is aludt egy jot,utana meg szabadon engedtem es rohangaszott a fuben,es allandoan elvagodott,szerintem direkt elvezi. Csak szokjon le mire jon a meleg,mert overall nelkul fajdalmas lesz.

Na,megyek,meg el kell ramolnom Mishal utan+mosogatas ,holnap meg jonnek a kerteszek,hogy elultessek a hagymasokat,igy remelhetoleg tavasszal kibujnak a tulipanok,narciszok,stb.. Ugy varom mar a tavaszt!!!!!!! Ti nem? Havat nem is akarok latni,csak viragzo fakat!

JOccakat nektek!
momo35
 
 


Verzsike!

De edes! Nem is lesz itt gond szerintem az almaval es a tobbivel. Szerintem mar alig varja,hogy megkostolhassa! :lol:
momo35
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa!
Drága Dávidnak Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!
Volt nagy buli? Majd gyere mesélni?

Köszönjük a sok Névnapi köszöntést. Igen most tartottuk a Sárus névnapját. Hát nem úgy sikerült, ahogy terveztük, de azért jó volt. A tesómék nem tudtak eljönni, mert a lányok betegek lettek neki,így csak a nagyszülök voltak, meg a párom tesója. Na meg a dédiék se tudtak átjönni a keresztanyuékkal. Szóval tényleg csak szűk családi körben ünnepeltünk.
Ebből kifolyólag, vagy csak véletlen, de nem fényképeztünk. Így képeket se tudok feltenni.
Igaz lett volna mit fényképezni, de erről majd mesélek.

A Rezi még köhög egy kicsit,de már legalább jókat tud alud. Most csak abban reménykedem, hogy a Sára nem kapja el, mert akkor ugrik a pénteki tali.

Tényleg lesz tali? Merre vagytok?

Tegnap délelőtt elmentünk Pestre jelmezt nézni a Rezinek anyóssal, és apóssal. Persze volt Hamupipőke jelmez is,de az nem nagyon tetszett. Aztán találtunk egy méhecske jelmezt, ami nagyon aranyos. A Katicabogaras is aranyos volt,de a barátnőm kisfia öltözik annak. Végül megvettük neki a méhecskést, és szerencsére tetszett neki. Most rendeltem neki hozzá arcfestéket meg egyéb kellékeket.
Na a lényeg,hogy azóta állandóan rá kell adni. A Sárára pedig a Rezi tavalyi pillangós jellmezét. Abban szaladoznak, és nagyon tetszik nekik. Na ezt kellett volna lefényképeznem, mert még táncoltak is benne. De ami késik, az nem múlik :lol:

Eszter!
Nagyon vigyázz magadra! És tényleg gyere reggelente!

Erzsike!
köszi a képeket a rucikról. Tényleg jól néznek ki. Ilyenkor bánom, hogy nem Pesti vagyok, mert akkor már mennék is a boltba.

Juci!
Dudi jobban van? Vettetek végül olyan homeos cseppeket?
Mi lett az antibiotikummak? Beadtad neki?
Képeket kérünk a házról!!! Február tényleg mindjárt itt van. Nagyon izgi hetek elé néztek.



Többiektől bocsi,de mennem kell. Még szállodát keresek, mert 2 hét múlva szeretnénk menni. Nem ketten megyük, mint ahogy kérdeztétek, hanem családostól ,mert úgy tudnánk kettesben is lenni apával,de még se fájna a szívem a csajok miatt.
Jó éjszakát, és sok puszi mindenkinek:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Momo!
miért nem ehetek olyan termékeket? A hercsi tekercsben tuti van, de a hercsi mellsonkában szerintem nincs. Majd rákérdezek, mert én már eléggé elfeljtettem. Nem is tudom milyen lesz majd, ha visszamegyek dolgozni. Annyi minden változott azóta. Hát nem nagyon várom (csak néha), olyan jól elvagyunk a csajokkal itthon

Verzsike!
Mi is így kezdtük az allmát. Szinte kinézte a számból, és azonnal pucolni kellett neki.
Nem tudom a többieknek melyik időpont lesz a jó. Nekem mondjuk a délután jobb lenne, mert a délelőtt olyan hamar elmegy. Déluán meg nem kell sietni haza.
Meg mi már 11 után szoktunk ebédelni, mivel ő már csak 1x alszik, de akkor 2-3 órát. Aztán estig fel van dobodva.
Persze ha délután lesz, akkor majd viszek neki ebédet a termoszban.
Ja, meg a Rezi miatt is jobb lenne, mert akkor nem tudom ki hozza őt haza az oviból.
De majd a többiek is leírják nekik mikor jó, és akkor ahhoz igazodunk.

Na tényleg Jó Éjt

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Ági! BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

Mesi! Ágikának is BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép
verzsike
 
 


Boldog névnapot Ági!
Kép



Mesi : Ágikának is nagyon boldog névnapot!

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

kérdeztétek Bence hogy mászik: még nem jár egyedül, így lépcsőzés se menne 2lábon, mászik 1000rel, szökik.:)

Lefelé pedig szemböl akart...sztem még nagyon kicsi ehez,de erősíti a lábát legalább fölfelé, nagyon vigyázok rá!

Jól telt a 7vége, anyuék jöttek vasárnap ebédre, szombaton meg pihenés-játék!

Sütöttem a kenyérsütömmel kenyeret, ami nagyon finom lett!

Pénteken fodrásznál voltam végre-végre : hugom figyelt addig a kicsikre, Zsolti oviban volt.

Hugom március végén szül, most már itthon van, remélem többet látom őt is.(Dabason laknak)-nincs messze.

Eladogatok egy csomó dolgot, amit nem használunk, mert már nem szeretném gyűjtögetni a pénz meg jól fog jönni!

Ügyvédnek 150 000ret kell a per előtt még kifizetnünk most, ---ugye nem kell mondanom, hogy éríntett minket ez.:(
Közműveket kellene átrakatnunk, mert 1 telekre lerakták az egészet és nem tudunk hozzáférni.:(
Ez 100/ közmű minimum.....
Ezenkívül előtetőre, sufnira, autókra kellene költenünk.

Én még csúszdát szeretnék venni a gyerekeknek, lentre szőnyeget: 2*3métereset a nappaliba, de nem tudom hol van jó áron, Diegoban talán?!

Az 5ös Lottot meg nem mi nyertük...:(

Puszi lányok megyek manózni.

Kép
sziszike1000
 
 


Köszi a köszöntéseket!

Kicsi lányom druszája!
Isten éltessen Téged is névnapodon!


Zsuzsi!
Dávidnak boldog szülinapot utólag is!

Gyöngyi!
Sárának meg boldog névnapot utólag!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mindkét Áginknak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!( a nagyobbnak és a kicsinek is! :D )

Eszter,Feri,Bálintka!

Mennem kell,mert takarítok,Bálintom meg lebetegedett,38 fokos lázzal ébredt! :( Délután viszem dokihoz szegényt. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok rám, hogy így eltűntem, de annyira féltem ettől a mai Heim Pálos általános UH-tól, hogy tiszta depis voltam mostanában, nem akartam így jönni.

Szóval, most még depisebb vagyok, ugyanis kiderült, hogy a bal veséjében vesetágulat van. :(
Csütörtökön így vizelet leadása, amiből meglátjuk, mi a helyzet. Bár nem tudom, mit tudnak abból kideríteni, gondolom vesefunkciókat néznek majd.
Annyira, de annyira kétségbe estem, le vagyok teljesen eresztve, most úgy aludnék egy hatalmasat, de ugye a kiscsillag igényel.
Nem szeretnék elkeseredni, bízom benne, hogy ez nem jelent nagyobb problémát, minden esetre igyekszem nem utánaolvasni és belelovallni magam a nagy bajokba.

Lehet, hogy még mindig csöndes leszek így pár napig!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!
Titi!!!
Ne aggódj Cseninek is volt vesetágulata és elmúlt 6hónapos korára!
Van egy urologus ismerősünk és azt mondta a lányok 90% nak van!Mi is voltunk 3x a Máv-ban és 6hós korára minha nem is lett volna!
Remélem nem mondanak semmi komolyat!

Puszi Tímea

brimo
 
 




Sziasztok!

Titi! Ne parázd nagyon magad, a doki nem mondta, hogy ez rendszeres kislányoknál, ahogy Brimo is írta????

Többiek merre vagytok???????????
verzsike
 
 


Olyan aranyosak vagytok lányok!

Erzsike, nem, nem mondta. Egy elég érdekes dokinőt fogtunk ki a Heim Pálban, nem mondott semmit sem. Kérdeztem, hogy egészségesek vagyunk? Mire ő azt mondta, miért ne lennénk?!
Azért halkan odasúgta a rögzítőnek ezeket a mondatokat, amiket megkérdeztem a gyerekorvostól. Ő mondta el, mit is jelentenek. Az UH-s dokinő semmit nem közölt velünk!!!
Nem tudom, hogyan tovább, kíváncsi vagyok a vizelet eredményére, talán péntekre lesz valami már. Addig itt fogom kaparni a falat.
Bár Éva és Eszter is megnyugtattak, nagy baj remélhetőleg nincs. De persze még valami májjal kapcsolatos bigyót is ráírt a leletre.

Évike, még abban tudnál segíteni, hogy az mit jelenthet, hogy a máj fokozottabban reklectált? És véleménybe kérdőjelesen odaírta a májenzimeket. Ez vagyok mit takarhat?

Megyek lányok, közben nálunk épp altatás zajlik!

De nagyon köszönöm Nektek az együttérzést és a tanácsokat!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Kicsi és Nagy Ágiknak:
Boldog Névnapot Kívánunk!!

Sajnos éjjelre a Sára is belázasodott, és most is az Napközben nagyon jól elvoltak a Rezivel, de jött az este, és vele együtt a láz is. Délután se aludt jól ,mert sokat köhögött.
Remélem péntekig kikúrálom. A Rezi már jól van, csak köhög

Titi!
Hát jól megijesztettek. Ha nem mondta neked a doktornő, akkor biztos nem is tartotta fontosnak, ahogy Brimo is írta, tuti kinövi. Lehet nálunk is volt,csak nem mondták.
Sajnos én tanácsot nem tudok adni, de a többiek biztos. Éva biztos elmondja neked.

Juci!
Adod Dudinak az új homeos cseppeket. Vigyázz vele, mert a Rezinek fájt tőle a pocakja. Legalább is azt gondolom, hogy attól, mert a lázcsillapítotól nem szokott. Reggel adtam a Sáusnak is, és délben nagyon húzta a lábát pelenkázás közben, és felsírt Aztán úgy gondoltam nem adom neki.

Mennem kell, mert a Sára nagyon köhög.
Holnap jövök!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Titi: szegénykém, hogy megijesztettek.:( Legalább a dokinőd elmondhatta volna, hogy milyen gyakori és ne ijedj meg.
Hogy aludtatok?

Annának 1cmes veseköve volt, ha emlékszel még vmennyire, amit műteni-porlasztani akartak volna és dokumentálni az egészet, mint vmi csoda gyerek, mert 1év alatt nem találtak még ehhez foghatót, sőt felnőtben is nagy az 1cm.
Anna elmaradt(szerencsére ittunk a sors közbe szólt) és 1éve amikor nézettem kisebb lett.
Nem hiszek a véletlenekben és azóta kevésbé izgulok azt hiszem.


Gyöngyi: Sárának jobbulást!

Zsolti is köhög:( Ma azért elviszem dokihoz, bár nem hisazem, hogy komolyabb baja lenne.


Puszillak titeket.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Légyszi írjátok meg, ki jönne pénteken a Lurdyba és kinek mikor lenne jó, hogy lehessen tervezni.
10 - 20 között van nyitva, a gyerekeknek percenként 22 ft (1320/óra), az 1 évnél kisebbeknek nem kell fizetni.
Gyöngyi délutánra szavazott, nekem mindegy.
Ha valakinek az utazás a gond mi még egy gyerekülést+2 főt ülés nélkül be tudunk vállalni.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Gyöngyi!

Gondolom akkor a te lányid is influenzásak.Jajj nagyon rossz nézni őket betegen.Én is épp ezt teszem Bálintkámmal. :(

Erzsike!

De jó neketek,hogy talit szerveztek.De azért te is vigyázz Babóra,mert most tombol az influenzajárvány,nehogy ő is beteg legyen.

Juci!

Eszter jobban van? Végül beadtad neki az antibiotikumot?

Koda!

Nagyon eltűntél! :?

Jajj én annyira félek,nehogy elkapjam Bálinttól,aki már második napja magas lázzal kel és iszonyatosan köhög.Elegem van a dokinkból,egy rakás kaki és nem tudodm mit tegyek.Váltani kéne.Már írtam nektek róla sokszor,bocs is,hogy ismétlem magam,de ő aztán a gyógyszerellenes mamák álma.Még SOHA nem írt fel Bálintnak SEMMIT receptre.Mi mindíg a patikában kapható szerektől gyógyulunk,ő meg igazolást ír.Ha nem múlik a baj magától akkor beutal a kórházba és ott gyógyszert adnak,mivel nem akkora bajokkal utal be,ami kórházi felvételt igényel,hanem amire esetleg orvosi segítség kell.Azt meg ő nem adja meg,nem ért a gyógyszerekhez? Félek,mert azért más egy 10 éves és más egy újszülött. :roll: Rendesen aggódok,hogy ha bármi gond lesz Dominikkal egy ilyen ember fog majd dönteni. :evil: Emberileg teljesen normális,de végülis semmit nem tesz,csak ad igazolást a suliba.

Én vagyok,várom topogva a végét!

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat!!! :)

Én is szeretnék köszönteni az elmardtakat:

Sárának és Ágikának szeretnék Nagyon Boldog Névnapot kívánni!

A mai nap az különleges,
Ma hozzád mindenki kedves.
Neved napján ne légy bánatos,
Ideje hogy elmondjam:
Te nem vagy átlagos!

Kép

Dávidnak pedig nagyon-nagyon boldog születésnapot!!!

Felsírtál, s könnycsepp hullt mennyből a földre,
a hónapok csendjét kis lényed megtörte.
Mamád, ki méhében néked otthont adott,
az élettől egy csodaszép kisfiút kapott.

Kép

Titi,
jól megijesztettek, te szegény. De látod itt vannak a lányok, hogy megnyugtassanak. Bár nem értem, hogy miért nem az orvos tette ezt meg, hisz sztem ez az ő feladata...
Kérdezted a rossz éjszakákat. Hát, fogalmam nincs. Biztos jön a foga, de szerintem nem attól vannak. Mostanában vannak jobb és rosszabb éjszakák. Fogalmam nincs, hogy mit csinálok esetleg másképp. De az biztos, hogy nem éhes.

Erzsike,
nagyon kispasis lett a fiad! Hihetetlenül sokat nyúlt, ugye?
Tali: én nem tudom megoldani a délutánt, max a délelőttöt, de akkor is haza kell érnem, amikor Vivi jön a suliból. Úgyhogy én elég kötött vagyok sajnos :(

Mesi,
kicsi Ági hogy van? És te?

Kicsi,
úgy hiányzol, de egyszerűen nem találok olyan napot, ami üres lenne. Mit szólsz egy jövöhét elejéhez??? Karcsi h-k-sz-án itthon van szabin. Akkor nem kell Vivi miatt se rohannom haza. Nekem az is jó, hogy ha a házhoz mész, hogy megyek veled, addig is dumálunk…
A konyhából pedig csak akkor engedj, ha nagyon muszáj.


Eszter,
Hát már nem látlak szülés előtt ezek szerint
Azért a kórházban ugye majd meglátogathatlak???

Éva,
Még nem is tudtam elmondani, hogy mennyire örülök, hogy a ciszta eltünt!!!

Virág,
Képzeld az alsó szomszéd barátnőm pont akkora terhes mint te és már régóta vágyott a babára (van egy 12 éves fia). Akkor veszített el babát amikor én Livike előtt… Szóval belőle is ennyire minden kijön. Szegény alig él. De mellette olyan boldog. Gondolom te is ezt érzed!!
Minden nap eszembe jutsz, hogy tényleg igaz az, hogy amikor már nem várja az ember, akkor esik teherbe…

Gyöngyi,
Gyógyuljatok meg hamar!!!
Sajnálom, hogy a névnapozás nem sikerült olyanra amilyenre tervezted. Nálunk is így szokott lenni, bár most nem szólhatok egy szót sem, mert Vivi szülinapjára mindenki eljött akit hívtunk.

Momo,
Én nagyon szeretnék látni megint képeket rólatok. Szép szemű pasim jól van? Házról raksz fel képeket?
Én sem szeretnék már havat, olyan jó volt tegnap az a napsütés…
Emlékszel még amikor nem voltál magyarországon, valami virágot említettél, hogy mennyire szereted, ha virágzik… Mi volt az??? (talán valami sárga virág?)
Kérdezted Eriket. Még nincs itt. Most hétvégén jön. Egy két simítás hiányzik még a szobáján, de már beköltözhető. Remélem minden simán fog menni. Már nem annyira félek tőle, vagyis inkább beletörődtem…

Koda,
Mesélj kicsit! Nagyon eltűntél.
Ja, és nagyon köszönöm a képeslapot!!!

Fidoli és Eszterke????

Megyek, mert hétvége óta kicsit hisztis a Mancim. Vivi buliján kicsit el lett kényeztetve, most meg unatkozik már egyedül…

Puszi,
Ági
csné
 
 


Ági! Ha utána mennénk, hogy Vivi hazajön? Elviszlek titeket szívesen.
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!
Mehetünk mi is a találkozóra? :oops:
Ha igen nálunk is van hely a kocsiba! :D
És bármikor jó nekünk!

Köszönöm!
Puszi és szép napot mindenkinek!

brimo
 
 


Sziasztok!

Ági!

De jó,hogy végre ilyen sokat írtál!Erikhez továbbra is drukkolok neked!Persze,hogy várlak a kórházban.Majd apa és Titi gondolom úgy is írnak nektek,mikor mi történik odabent és várlak benneteket szeretettel. :D

Mutatok néhány elképesztő képet magamról! Ja és kár volt annyit izgulnom,hogy nem hízok eleget,mert + 11 kg-nál tartok. :D Csak a végén nehogy fenn is maradjon. :lol: Kép Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!
Én pénteken csak du érek rá, mert de Zsoltit viszem vissza a pszichológushoz, 1-re meg megyek be az egyetemre. És gyerek nélkül mennék.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Juci!

Jónak tűnik a biztonsági háló! :wink: Reméelm beválik nálatok.Jajj én is nagy parás vagyok ilyen leesés meg balesetek terén.Én akitől vettem a járókát(használ),mondta,hogy van eladó biztonsági rácsa,még a méretét sem tudom,de lestoppoltam. :lol: Nos az én Domim befordult,úgyhogy fejenáll,méghozzá a feje is ott van,ahol kell,azaz a mi esteünkben ennek annyira nem is örülök,mert a végén még ki akarja nekem dugni a buksiját! :lol: Jó,hogy Illés reggelente kimegy az építkezésre.Olyan szörnyű,hogy minden pasi egyforma valahol. :evil: :lol: De ha őszinték vagyunk tényleg,van ilyen pasi,meg olyan pasi,de nélkülünk a csapot sem tudnák kinyitni. :roll: Nem hiába intézek én is annyi mindent mielőtt bemegyek a kórházba.Mert tudom,hogy az legalább meg van csinálva. :wink:

VAN DOKINK!!!!! :D :D :D Bálintkámat akihez hordom magán tüdőgyógyászhoz,ő házidoki is a kerületben ,de egyszer már visszautasított.Ma odamentem az egészséges rendelésre és elbőgtem magam.nem így terveztem,gondolom a hormonok segítettek,de bevállt elvállalta mindkét fiam.Megadta a mobilszámát,megbeszéltünk mindent! :D Óriási kő esett le a szívemről.És ki is kérik Bálint papírjait,így még magyarázkodnom sem kell,csak simán nem megyünk többet!Annyira örülök! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Eszter! Óriási a pocakod!!! És tényleg olyan, mintha keresztben lenne benne Domi :lol:

Brimo! Persze hogy gyertek, ha ráértek!

Kicsi! Szerintem tuti van olyan rács is, amit a kovácsoltvas korláthoz lehet rakni. Erről a hálóról még nem hallottam, de lehet Dudinak nem sokat érne.
Remélem meggyógyul péntekig Dudi és akkor tudtok jönni ti is. Dokinéni azt akarja, hogy menjetek a rendelőbe, hátha még betegebb lesz????
Ügyi vagy, hogy rá tudtad venni Illést, ne egyedül kelljen a házhoz rohangálni. Ha beköltöztök úgy, hogy nincs minden kész, akkor hogy fejezik be? Nem lesznek vele úgy, hogy ráér, hisz már úgyis itt laktok?
Konyhával mi lesz?
A tejpép nagyon ízlik Babónak, mióta megkóstolta a sima rizspép annyira nem csúszik... Holnap megyünk oltásra, megkérem a doktorbácsit írjon fel nekünk.
MA megkóstolta az almát is, először csak nyelte, mikor megérezte pár kanál után az ízét egy kicsit fintorgott de azért ette.

Még jövök csak Babó nem akar egyedül játszani...
verzsike
 
 


Sziasztok!

Kicsi: sztem jónak tűnik a háló, olyan, mint egy spaletta, énis pont ebben a gondban vagyok.
Bence állandóan lépcsőzik felfelé, nos lefelé is próbálta volna már, persze szemből, amikor a szívroham kerülgetett.:(

Nos mi rácsban gondolkozunk, már párom tervezi...majd rákérdezek hátha mond a kovácsoltvasra is valami okosat.

Eszter: halmas és nagyon keménynek tűnik a pocid, annyira szeretnélek már téged is látni élőben!:)

Erzsike: megpróbálunk miis menni , ha a gyerekek jól vannak köztetek a helyünk!

Betegeknek jobbulást..

Puszi, jó éjt!

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Kicsi! A brendon honlapján a rácsok között van egy olyan is, ami korláthoz van rögzítve, az neálatok nem megoldás?
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
verzsike
 
 


Megint fel perc :roll:

Eszter!

Oriasi a pocid,biztosan nagyon feszulhet mar a borod is. Kitartas..mindjart lathatod! :lol:
Dokiugy..nagyon orulok,hogy sikerult megoldani. Ki az,csak nem Mora?

Agi!

Anno Kicsi tett fel par kepet a hazrol,nem lattad? Rolunk meg egy ideig csak ugy lathattok kepeket,hogyha valaki lekicsinyiti sajna. Meg egy ideig nem all szandekomban uj gepet venni(talan nyaron sikerul),es ennek a laptopnak szinte semmi memoriaja nincs,ugyhogy egy ilyen program letoltestol szerintem mar bemondana az unalmast. :roll: Pedig ha lenne,lesz program..elarasztanalak titeket fotokkal!
Kitartast...!!!

Ja,virag..nem fogod elhinni...de gondolkodtam es mar nem tudom hogy melyik viragrol is volt szo...most KUwait hianyzik annyira,szinte az orromban erzem az otthoni illatokat. SOha nem jo nekem. :roll: :lol:

Verzsike!

Na,egeszen siman megy akkor ez a hozzataplalas. Milyen tejpepet eszik Babo?

Sziszike!
Kicsi!

Nekunk a lakatos aki csinalta a kovacsolt vas korlatot,az csinalt kaput is hozza,lentre es fentre is. Bar a fentit mar ki tudja nyitni...de ha lent magasabbra teszitek,mondjuk az elso,vagy masodik lepcsofokra,akkor meg egy ideig nem eri el.
Addig is felugyelet alatt lepcsozik,csak az a baj,ogy o is jonne lefele egyenesen...eletveszelyes.
Hatha hamar megtanulja.

KICSI AGI ES NAGY AGI!

NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK NEKTEK!

Gyongyi!

Serteshust a vallas miatt nem ehetunk(iszlam tisztatalan allatnak tartja),de mi amugy se nagyon ettunk serteshust gyerekkorunkban se.Ezert olyan nehez felvagottakat talalni.
Jobbulast Saranak is!

Na,leleptem...lesz ma Szuletett felesegek,ugye?
Ma az ELmuben es a Gazmuveknel intezkedtem,kicsi fiam utana olyan hisztiket vagott le az Arkadban, hogy csak na. Fetrengett a foldon..mivel nem engedtem hogy ossze-vissza rohangasszon,a kezet meg nem engedi fogni. Olyan rossz...de amikor odabujik hozzam,elolvadok.Ja,gondor furtjei vannak(vagyis meg csak nonek),olyan edes.

Puszi nektek!
momo35
 
 


Momo!

Igen,a a Móra! Ismered?Én annyira örültem,mert mi évek óta járunk hozzá Bálint asztmájával és nagyon rendes,meg ért is hozzá,de mondjuk az maszek rendelés.Viszont ari volt,kaptam mobilszámot is és mindent meg lehetett vele beszélni.Remélem nem csalódok benne.Esetleg ő a ti dokitok is? Mutass képet azokról a fürtöcskékről! :D

Egyébként ami a hasamat illeti érdekes,mert nem viszket,csak nagyon fáj a mozgása,annyira nagynak érzem! :?

Bálintom továbbra is nagyon lázas!!! :cry:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter!

Jaj,bocs,Balintodnak jobbulast! Te azert probald valahogy tavoltartani a baciktol. :lol:
Igen,Mora a mi dokink is..a hugom ajanlotta,igy mi hozzamentunk. Bar o is homeopatias doki,ami nekem szempont volt.
Es szerintem is szuper,a multkor a hugom kislanya nagyon rosszul volt,es hugom felhivta,eppen szinhazban volt,es felajanlotta hogy kijon.(a vegen a hugom levitte ide az ugyeletre). De szoval szamit az ha felveszi a telefont egy doki amikor hivod.

En is akarok ilyen nagy pocakot! Ferjemtol mar tudom hogy mit kerek Valentin napra ! :lol:
DHL vajon szallit folyekony nitrogenben dolgokat????(Nitrogen ugye,amiben megfagy minden orokre???) :lol:

Titi!

Na,majdnem elfelejtettem. ANno ha visszaemlekszel nekem a terhessegem vegen derult ki,hogy az egyik vesejeben tagulat volt Mishalnak. Utana elvittem ultrahangra, a masodiknal mar alig volt valami..szoval max. tobb ultrahangra kell jarni hogy figyeljek a dolgot,de idovel elmulhat,elmulik..nekem is ezt mondtak.

Tenyleg itt se vagyok!
momo35
 
 


Momo! Bocsi elfelejtettem amit kértél, csak most jutott eszembe, ahogy írtál: www.apolka.hu/baba
verzsike
 
 


Szia Kicsi!!!!


A képek nagyon jók!!!!!!!!!!!!!!!

4* néztem végig, 5letes és nagyon jó!

Ügyes vagy!

Puszillak.

Kép
sziszike1000
 
 


Eszter,
nem semmi a pocid!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Juci,
segíts abban is, hogy mit kell csinálni ezen az oldalon!!!! Nagyon jóóóóók a képek!!!
csné
 
 


Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de annyi minden történik velünk mostanában. Jó lenne Veletek személyesen találkozni, mert annyi mindent szeretnék mesélni, de sajnos a péntek nem jó nekem. :cry: :cry: :cry:

Juci!
A palacsinta nagyon finom volt! :wink:
Fantasztikusak a képek, olyan jót nevettem! :lol:
Azon gondolkodtam, hogy nagyon sajnálom, hogy nem használtuk ki jobban, hogy ilyen közel lakunk egymáshoz! Tavasszal már játszóterezhetnénk együtt! Egy kicsit szomorú vagyok!
Egyébként meg nagyon irigyellek, hogy hamarosan költöztök!!!!
Ha mégis mész pénteken, akkor szerintem bedobom Brimo pulcsiját hozzád!

Eszter!
Remélem Bálint jobban van. Azért, ha nem láztalanodik le hamarosan az valami szövődményt jelent! Nagyon vigyázz Magatokra, mert ha elkapod akkor csúszik a császár. Nagyon szorítok Nektek!
A pocakod félelmetes méreteket ölt! :shock: :lol: :lol:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora lesz Dominik!

Titikém!
Mi beszéltünk telefonon! :wink:
Most azon gondolkodtam, hogy a Cerazette nem okozhatja-e a májnagyobbodást a babánál. Minimális mennyiség jut át a tejjel. Mondjuk az úgyis látszani fog a májfunkción. Szerintem mégis az a valószínűbb, hogy semmit nem találnak és, ha megnézi egy másik orvos, lehet hogy nem is fogja nagyobbnak látni a máját!
Szóval fel a fejjel, az számít, hogy ő jól érzi magát. Egyébként egészséges ember nincs, csak olyan, aki nincs rendesen kivizsgálva!
A régi osztályvezető főorvosom gyakran mondta azt is a betegeinek, hogy "Gratulálok, Ön minden orvosi kezelés ellenére meggyógyult!" :lol:

Ági!
Szerintem nem lesz olyan nehéz Erikkel, mint amennyire félsz tőle!
Olyan ritkán írsz mostanában! Nem jó nekünk, hogy Karcsi 8 órázik! :wink:

Mesi!
Nálatok mi a helyzet! Válás és gyerekek ügyileg is! Na azt meg nagyon sajnálom, hogy Ti ilyen messze laktok tőlünk. :cry:

Hová lett a 3. generáció?! :shock:

Rimar!
Néha írhatnál! Már nem vagy egyedül kismama!
Lehet, hogy nekem is szerencsét hoznál?!

Virág!
Ugye megszünt mindenféle barnázás!
Mikor mész megint Uh-ra?
Már nagyon várom az áprilist!!!!! ( Aki nem tudja Virág hazajön egy kis időre!) :lol:

Momo!
Még egy baba? Még benépesítheted azt a nagy házat! :wink:
A férjed mit szólna hozzá?
Már akartam kérdezni, hogy csak Mishal miatt tartjátok a vallási szokásokat? (Bocsánat, ha tolakodó vagyok, de nekem ez olyan érdekes! :oops: )

Erzsike!
Hogy van a sógorod?
Mostanában egy csomót gondolkodtam Rajtad!
Ha visszaolvasnád az összes hozzászólásod, hihetetlen, hogy milyen változáson mentél keresztül. Semmi parázás, csak magabiztosság! Ráadásul úgy látom, hogy az otthonléttel is nagyon jól megbirkózol!

Jaj Momo! Csak most esett le! Elvileg szerintem nem lehetetlen a leendő utódok fagyasztott állapotban történő szállítása. Gondolj csak a szervátültetésre!
Persze lehet, hogy könnyfakasztó történet lennétek a Fókuszban!
"Két szerelmes közé több ezer km sem állhat!" :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Most értem haza a dokitól! Hulla vagyok! :( Minden rendben volt,bár a doki azt mondta a méhszáj vizsgálatnál,hogy meg tudja fogni a fejét. :shock: Hát ettől annyira nem vagyok nyugodt! :lol: Aztán meg arról beszélt,mi van,ha előbb jövök,mert nem bírom ki hétfőig! :? Szóval ez van,de én bízom benne,hogy kibírom,bár még leülni sem tudok,nem hogy pihenni.Bálint olyan ramatyul van,ma még nem evett,most gyorsan főzök neki.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


1 ora 16 perc idegtepo orditas utan kicsi fiam elaludt. :roll:
SOha nem fog mar megtanulni ez a gyerek napkozben aludni?
Valamit nagyon elrontottam.
Tegnap is reggel negyed 6tol este 8ig nonstop fenn volt...
Es iszonyat faradt,mar dol mindenfele,egyfolytaban hisztizik,de csakazertsealszom :twisted:
Ugyhogy en voltam a gonosz anya es hagytam bogni...pedig ugy kimentem volna setalni vele...de akkor megint kint alszik..es 4 evesen ugye nem tologathatom a babakocsiban.Vagy igen? :lol: :roll:

:roll:

Kicsi!

Szuperek a kepek,ramentem..de olyan lassu,hogy be is zartam.
Olyan kozel a koltozes...pakolsz mar?
Vasarlas Dudival..irigy,nalam ez alom marad mig le nem erettsegizik szerintem. :lol:

Balimama!

Azert meselhetsz a babaneten is.
Hat,ez csak vicckent irtam...megha letezne is ilyen( :lol: :lol: )mire a magyarok elvamolnak,kipurcannanak szegenyek.
AMugy ferj benne lenne,persze ez meg csak elvileg lett felvetve.
Szerinte meg varni kellene,dehat hova..en mar 38 leszek..es anno egy asztrologus azt mondta,hogy 39ig vallalhatok gyereket. Ez ugy megragadt bennem.

Eszter!

Lehet,hogy akkor a hetfot se varja meg Dominik? Meg a vegen kipottyan beloled. :lol: Mikor pihensz mar te vegre???? Tudod milyen faradt leszel?


Le kellene dolnom nekem is,de mire elaludnek,biztosan felebred. Profi modon tudja terrorizalni az anyjat. :lol:

Ja,vallas...a ferjem ugye iszlam vallasu,a gyerek meg automatikusan az o vallasat kapja..(ezert is kell lassan korulmeteltetni Micimackomat,csak be vagyok sz...va es halogatom)..en meg bar papiron nem tertem at...de ha elmondod amit el kell(egy mondat) akkor azza valsz..kint meg tartottuk a Ramadant,stb..Szoval ebben nincs kompromisszum,ezert se ehet Mishal serteshust..az egy mas dolog hogy sok egyebet is be kellene tartani..Pl. alkoholt se lenne szabad inni,napi 5x ima,stb.
Azt hiszem nehez lesz vallasosan felnevelni Mishalt,plane nekem igy egyedul. Ezert is vannak vitak karacsony,husvet,stb korul.
Jo esetben egy kozmopolita,multikulturalis,nyitott ,tolerans emberket nevelunk Mishalbol.

OLyan almotos vagyok,es hol van meg az este.
Puszi nektek!

Virag,minden ok?
momo35
 
 


sziasztok csajok!köszönöm az aggodást meg a hiányolást!jol vagyok (kopp kopp kopp) nincs barna poci szurkál néha de nem vészes rosszullét elmult most a ultheti éhezésem potolom mert folyamatosan éhes vagyok:)) na meg az álmosság az szörnyü bárhol bármikor bárhogy el tudnék aludni!

eszter huh nekem fáj a pocid:)milyen feszed wááá! hogy hogy érzi a fejét?ezt nem értem nyitva vagy annyira vagy hogyan?

momo nem tudom milyen virágrol irtam biztos én voltam?

kicsi tök jo ez az oldal köszike!

titi jol megijesztettél de a csajok veled együtt engem is megnyugtattak biztos kinövi kisbébi!ne aggodj!

ááá azt se tudom kinek mit akartam irni már megint komás vagyok ne hari!estére összeszedem a gondolataimat aztán irok mindenkinek!addig is pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


sziasztok csajok!köszönöm az aggodást meg a hiányolást!jol vagyok (kopp kopp kopp) nincs barna poci szurkál néha de nem vészes rosszullét elmult most a ultheti éhezésem potolom mert folyamatosan éhes vagyok:)) na meg az álmosság az szörnyü bárhol bármikor bárhogy el tudnék aludni!

eszter huh nekem fáj a pocid:)milyen feszed wááá! hogy hogy érzi a fejét?ezt nem értem nyitva vagy annyira vagy hogyan?

momo nem tudom milyen virágrol irtam biztos én voltam?

kicsi tök jo ez az oldal köszike!

titi jol megijesztettél de a csajok veled együtt engem is megnyugtattak biztos kinövi kisbébi!ne aggodj!

ááá azt se tudom kinek mit akartam irni már megint komás vagyok ne hari!estére összeszedem a gondolataimat aztán irok mindenkinek!addig is pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


sziasztok csajok!köszönöm az aggodást meg a hiányolást!jol vagyok (kopp kopp kopp) nincs barna poci szurkál néha de nem vészes rosszullét elmult most a ultheti éhezésem potolom mert folyamatosan éhes vagyok:)) na meg az álmosság az szörnyü bárhol bármikor bárhogy el tudnék aludni!

eszter huh nekem fáj a pocid:)milyen feszed wááá! hogy hogy érzi a fejét?ezt nem értem nyitva vagy annyira vagy hogyan?

momo nem tudom milyen virágrol irtam biztos én voltam?

kicsi tök jo ez az oldal köszike!

titi jol megijesztettél de a csajok veled együtt engem is megnyugtattak biztos kinövi kisbébi!ne aggodj!

ááá azt se tudom kinek mit akartam irni már megint komás vagyok ne hari!estére összeszedem a gondolataimat aztán irok mindenkinek!addig is pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


bocs nem akartam 3x

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

De jó sokan írtatok napközben! Most csak gyors bekukkntottam olvasni, és tisztára megörültem, este majd írok.
Puszi
verzsike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: