Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska!

Szép a pocid!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Pandácska, Te nem egy görögdinnyét nyeltél le a nyáron?????? :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati,
Hát lehet :lol: csak nem vettem észre :oops: szépen lecsúszott :lol: :lol: hú de ennék dinnyét :shock:

Viki,
Köszi :D vigyi magadra ezek a frontok mindenkit szétszednek.
Vendég

Születéstörténet
Nem tudom csatolni dokumentumként, úgyhogy bocsi a hosszúért. :oops:
Hááát, úgy érzem, sosem fogom leírni normálisan leírni ezt a születéstörténetet (pedig Biusnak is le szeretném írni a várandósság alatti gondolataimmal együtt :? ), úgyhogy úgy döntöttem, legalább egy „rövidebb”, kevésbé megfogalmazott verziót leközlök. :lol:

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy már hétvégén nagyon punnyadt voltam. Nagyon hamar kifáradtam, feküdtem egy csomót. Annyira kimerültem, hogy a hétfői tanítványomat áttettem szerdára. Aztán lemondtam egy keddi talit. Aztán végül lemondtam mindenkit a hát hátralévő részére. Csütörtökön délelőtt - még jó, hogy apával együtt - uh-on, ctg-n és dokinál voltunk. Mire 1 óra körül hazaértünk, kis híján sírtam a fáradtságtól. Uh, ctg rendben volt, dokim azt mondta, minden a régi, na jó, egye fene, ha nagyon akarja, akkor minimálisan nyitva. Aztán hozzátette, hogy azért 2-3 héten belül ne számítsunk semmire. Én persze még mindig azt éreztem - ahogy elejétől fogva - , hogy bizony Bius előbb fog érkezni. Szóval miután hazaértünk, kis szunyóka, míg a védőnő be nem toppant a receptekkel. De utána is nagyon fáradtnak éreztem magam. Aztán fél 5-kor éreztem egy "pukkanást" a hasamban (nem folyt el a magzatvíz), és egy iszonyatos alhasi görcsöt. Őszintén szólva a fáradtságnak tudtam be. Aztán ez kb. másfél órán belül még kétszer ismétlődött pukkanás nélkül. Mondta m apának, hogy fájdogál a hasam, de ő is a fáradtságra gondolt. Úgy döntöttem, beülök egy kád vízbe, az eddig is ellazított. Ott is jöttek kisebb görcsök, de amikor aztán ki kellett ugranom a kádból, és úgy csuromvizesen szaladtam át a wc-be, annyira kellett kakilni, akkor kezdtem érezni, hogy ez már furi. Utána visszafeküdtem az ágyba, és elkezdtem figyelni az időt. Mert ugye azt mondták, ha rendszeresek a fájások, akkor lesz vmi. Azt is mondták, hogy akkor van indulás, ha a 10-5 perces fájások egy órája rendszeresen jelentkeznek. Na nekem semelyik fajta nem tartott egy óráig, hiába kerestem a rendszert. Ami végképp elbizonytalanított, hogy azt mondták, felülről jövő keményedést kell figyelni. Na nekem ilyen nem volt (annyira nem, hogy a szülésznő a hasamra téve a kezét először azt mondta, hogy ebből nem lesz semmi), csak alhasi mensis görcsök, csak sokkal erősebben. 8 körül már nem tudtam kijönni a wc-ből, mert minden fájásnál jött az inger, és annyira sűrűsödtek, hogy mire kijöttem, mehettem vissza. Akkor mondta a férjem, hogy hívjam fel a szülésznőt. Miközben vele beszéltem, jött az újabb görcs, mire ő közölte, hogy ha ez így megy, akkor most (!) azonnal induljunk be a kórházba! Gyors csomagolás (erősen ajánlom, hogy precízen írjátok össze, mi az, amit indulásnál kell bepakolni, különben nem fog menni ;) ), öltözés (előtte baromi fontos volt, miben fogok menni, meg hogy kontaktlencsében vagy szemüvegben szüljek-e, hát akkor elindultam volna úgy hálóingben-papucsban :D ), kocsiba be. Apa kb. negyed óra alatt tette meg az utat a kórházig. Néhány „jobb” autóval közlekedő biztos azóta is gondolkozik, hogy mi baja volt annak az ignisesnek, aki levillogta az útról. :D Az úton csak azt tudtam hajtogatni, hogy ez nagyon fáj. Sőt, hogy lehet, hogy átértékelem a fájdalomcsillapításról vallott nézeteimet (mivel nem akartam kérni előzőleg). Végül odaértünk, a kocsiból kiszállva csak arra tudtam koncentrálni, hogy két fájás között minél hosszabb utat tegyek meg. :D A kórház ajtaja zárva (!) volt, a férjem persze azt hitte, be van ragadva, jól megrángatta. Portás meg nézte bentről. Én alig álltam a lábamon, éreztem, hogy mintha valami csurogna, a portás meg végül kijött, és megkérdezte, mit akarunk. :D Érkezés után behívott a szülésznőm, akkor mondta a pocimra téve a kezét, hogy nem elég kemény. Aztán megvizsgált, és átértékelte a dolgot: 4 ujjnyira nyitva voltam. És elkezdett folyni a magzatvíz is rendesen. Átöltöztem, jött apa, és bementünk a szülőszobába. Felfeküdtem, ctg. Akkor már tényleg nagyon fájt, főleg, hogy hanyatt kellett lenni. Szülésznő felhívta a dokinénimet, aki – mint utólag kiderült – az első hívásnál nem akarta elhinni, hogy fájok, azt gondolta, benyeltem vmi vírust, azért üldögélek a klotyón. :D Ennél a hívásnál meg mondta, hogy jó, majd jön reggel, hiszen délelőtt teljesen zárva voltam, első szülés stb. Erre szülésznő mondta, ha nem igyekszik, lekési. És ekkortájt (9.30) hangzott el az erőt adó mondat: ez a baba még ma meglesz. A férjem innentől kezdve mindig azzal biztatott, mennyi van még éjfélig. :D Imádtam, hogy ott van velem: nem beszélt sokat, nem csinált semmit, „csak” fogta a kezem, és hagyta, hogy szorítsam. J Arra emlékszem, a szünetekben próbáltam őt biztatni, hogy nem olyan szörnyű ám! J És tényleg így is éreztem: folyton az járt az eszemben, hogy ez jó, mert Bia így tud kibújni. Aztán kiderült, hogy Bia nincs még igazán a helyén, a fejecskéje nem úgy fordul, ahogy kéne. Úgyhogy pozíciót váltottunk: megpróbáltam állni, de alig bírtak a lábaim, úgyhogy végül térdelve-guggolva vajúdtam tovább. Egyfolytában azt éreztem, hogy mindjárt elalszom, és a szünetekben valóban olyan volt, mintha bealudtam volna fél percekre. ;) Nagyon kényelmetlen és fájdalmas volt, de mégis jó, mert éreztem, hogy egyre közelebb jutunk a találkozáshoz, és egyre haladunk előre. És valóban: visszafeküdtem, és jöttek a tolófájások. 2 nagyobb fájásra kint is volt Bia. Nagyon akartam!!! Folyamatosan kértem őt is, hogy segítsen, jöjjön… És amikor tényleg kibújt, hát az valami csoda volt!!!! Na, ezt nem tudom leírni, ezt majd átélitek ti is. ;) Néztem a kislányomat és a férjemet, azt sem tudtam, sírjak vagy nevessek. Onnantól semmi nem számított. (Ja közben volt gátmetszés is, de nem hagyott bennem mély nyomokat. J Fizikailag sem. ;) ) Itt kicsit kiestek a dolgok. Jött a csecsemős, aki nem volt kedves. Ja, meg lehívtak intenzíveseket is: mint utólag kiderült azért, mert a végén gyengült a pici szívhangja. De végül nem volt rájuk szükség: Bia 10/10-es Apgarral született. :D Nagyon hálás vagyok a dokinénimnek is, meg a szülésznőmnek is!!! Azért, mert éppen annyi időt töltöttek velünk, amennyi feltétlenül szükséges volt, nem tébláboltak ott feleslegesen. Azért is, mert fölöslegesen nem ijesztegettek. Nagyon tapintatosak voltak: az intenzíveseket is azonnal elküldték, amikor kiderült, hogy nincs rájuk szükség. (Kicsit meg is sértődtek. :D ) A szülés utáni ellátás kicsit kellemetlen volt (jobban fájt, mint a többi, valszeg azért, mert ennek már nem látja értelmét az ember), a szülés azért más, ott valahogy egészen furcsa állapotba kerül az ember…. Aztán együtt maradhattunk apával meg Biával, próbáltunk szopizni is… Nagyon jóóóóó volt!!! Tudom, hogy furcsa, de mindig ez a szó jut eszembe… Egy csoda volt, és nagyon megerősített. Úgy érzem, hogy bármivel meg tudok birkózni ezután…
Folyt.köv. (kórházi napok)

meri

Ja, és hadd írjam le a két nevet:
Dr. Radványi Krisztinának és Tóth Annának köszönöm a közreműködést!!! ;)

meri

Meri, köszönjük a történetet, sikerült átadnod az egésznek a hangulatát!
És még egyszer gratulálok a kis hajkoronás hercegkisasszonyhoz!!!

Kép
Kép

mpatr

Meri!

Nagyon szép történet, örülök, hogy ilyen jól sikerült minden! :D
Hogy vagytok, van tejcsid, jó kislány Bia baba?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Meri,
Nagyon szép történet :D
Vendég

Sziasztok!

Meri!
Nagyon jól leírtad a történetet, biztos szép emlék lesz évek múlva is.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Meri:Szép történet!!! :D Remélem hamarosan mi is így megoszthatjuk a mi történetünket!

Panda:Már csak 7 nap??? :shock: Tényleg jól érzi bent magát Dorka, de talán ez az idő beindít egy-két babát...Én folyamatosan keményedek, és vagy 3 napja hasmenésem van.+vmi sárgás folyás, nem tudom mi lehet ez?? :? GRATULÁLOK ÚJRA A 40.HÉTHEZ!!!!Mostmár bármikor robbanhat.. :D

Vikci:Merre tüntél el???

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Zsu,
Nekem is van még hasmenésem :? szerintem szülni fogunk :wink: más nem lehet így kell lennie ok? :lol: Keményedés nekem már olyan, ha nem lenne hiányozna :lol:
Vendég

Hajrá Panduska! :D Kisgörögdinnye guruljon mostmár kifelé, mert anyája megkattyan a várakozásban. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Panda:Oké, ezt megbeszéltük!! :wink: Mehetünk szülni!!Nagyon-nagyon felkészültem már rá,tényleg jó lenne!!!És legalább nem kéne holnap dokihoz menni!!! :D Majd meglátjuk mi lesz addig, DRUKKOLOK!!!

szemokzsu

Sziasztok!

Nektek nem volt olyan, hogy a gyerek kinyomja magát alul felül és nembírtok megmozdulni a fájdalomtól? Tegnap kétszer is ezt csinálta. Olyan mintha még nem ékelődött volna be a feje, mert a jobb medence csontom felett érzem a kis buksiját. Na mindegy majd holnap kiderül mi is történik odabennt.
Rakok fel 38+0 pocakot mindjárt.

Itt vagyok Zsu. Megkaptam a prividet. Mindjárt elküldöm neked az én számomat is. Okés?
Ez így jó ahogy leírtad. Én kb.10 óra felé végzek. De akkor majd küldök üzit. Én budapsti vagyok igen. Itt van a képem alatt is. :-)

Meri,

megsirattál. Örülök neki, hogy minden rendben volt. Annyira meg tud hatni ha rá gondolok, hogy nemsokára mi is egy család leszünk.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Nagyon szép történet...jajjj teljesen elképzeltem... :D
Gratula..és olyan gyönyörü baba :D

Csajok HAJRÁÁÁ HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ....:D

mindennap olyan izgalommal olvasok..nem is irok semmit csak várok :D szüléstörténeteket akarunk :D
Vendég

Vikci:Oké, majd írj.Én sajnos még nem tudom mikor végzek, van mikor pont műtőben van a doki, és akkor elég kellemetlen ott ülni órákon át!!!De majd meglátjuk...Van mikor nekem is nagyon fáj ahogy nyomkodja magát, néha nagyon fent érzem a hasam, máskor meg úgy látom mintha lement volna...Nem tudom mit gondoljak, most tök jól vagyok, pedig reggel úgy keltem hogy azt hittem leszakad a hasam olyan nagyon kemény volt.De sajnos azóta semmi...Nem is tudom mit csináljak itthon, már minden készen van, tegnap de. kitakarítottam már mindent.Nagyon szép a pocid, most nekem olyan kicsinek tűnik, multkor mintha nagyobb ltt volna, nem?? :lol: De lehet csak a ruha miatt.Szemből nem teszel fel képet?Én már nem merek feltenni, akkora a pocim hogy be sem fér...de még meggondolom.A számod felírtam, írok vagy hívlak ha van valami!!!

szemokzsu

Vikci,
Szép a pocid, de most nekem is kicsinek tűnik :D

Zsu,
Tegyél fel képet talán ez az utolsó alkalom :wink:

Pati,
Reggel elmagyaráztam neki, hogy most szedje össze a dolgait itt az idő induljon el, a kijárat a buksijánál van :D
Vendég

Sziasztok!

Voltunk egy jót sétálni, meg boltban. :) Vettünk céklát, egész úton hazafelé azt hallgattam, hogy : "anya kérek ebédet céclával" :lol: :lol: :lol: most alszik a lelkem :lol: persze kapott ebédet céclával :D

Itt olyan nyomott idő van, megint lehűlt, hűvösebb van, mint tegnap volt, és olyan, mintha jönne eső, vagy hó, vagy ilyesmi, pedig annyira nem akarom megint a hideget! :(

Holnap megyek először NST-re! ráadásul 11-re kaptam időpontot, nem tudom Peti hogy fogja bírni, mert fél 12-kor szokott ebédelni és utána alszik. Mindegy, majd kap egy kiflit, vagy kakaós csigát út közben, egyszer-egyszer belefér ez is, csak ne aludjon el! :wink:

Vikci!

Nagyon szép a pocid, és most tényleg kisebbnek látszik, mint a múltkor!

Pandácska!

Gratula a 40.héthez, tényleg nem gondoltam volna, hogy eddig húzzátok egyben! De mostmár legalább tuti minden rendben lesz, drukkolok Nektek! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szóval kicsinek tűnik a pocim. :(

Még erölködök egy kicsit hátha ezeken nagyobbnak látszik.
Ezek múltheti képek.

Kép

Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

ezeken is feketében vagyok ez nem jó. Majd csinálok világosabb ruciban is képet. :x Mennyit erölködök, hogy nagyobbnak lássátok. :lol: :D :D :D
Zsu,

majd holnap összemérjük oké?
Szerintem ha te még nem végzel oda megyek és együt várunk addig is dumálunk.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!

Miért akarod, hogy nagyobbnak lássuk? Olyan szép formás pocid van, mi bajod vele? :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Amúgy asszem az enyém is van már ekkora (csakhát ugye 3 héttel visszább vagyok) , talán este teszek fel én is egy képet, ha apa végre letölti őket! :?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vikci,
Nagyon szép a pocikád és sehol egy csík :wink: de tényleg nem nagy. Ez baj? Mert szerintem nem :wink:
Vendég

Vikci:Ne erőlködj, így is nagyon szép pocid van, és sehol egy csík se neked se, nem úgy mint nekem!!! :cry: De majdcsak elmúlik az is...Oké, holnap megnézzük!! :lol: Egyedül jössz egyébként?Nem szokott így utolsó időben senki elkisérni?Már kíváncsi vagyok rád!!! :wink:

szemokzsu

Sziasztok!

Nagyon szép pocakotok van.Úgy örülök,amikor ilyen sok pocifotót tesztek fel. :D De nemsokára egyre többen tehetünk fel babafotót remélem. :D Domi rendes gyerek,úgy tűnik kibírja odabent a császárig,ami már csak 6 nap! :D

Meri!

Tényleg nagyon szép szülésed volt és olyan jól leírtad,hogy nagyon bele tudtam képzelni magam a helyedbe.

Akik ma szeretnének szülni azoknak küldök néhány hókuszpókusz energiát. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Lányok!

Megy a drukk mindenkinek ezerrel!
Már nagyon várjuk a babafotókat!

Anubias! 6 nap múlva császár?

Meri! Tényleg nagyon jól leírtad a szüléstörténeted!
Szupi lehetett és most mégszupibb! :lol:

Kép

Kép
ibm

Köszönöm apocibókokat.

Alul azért vannak csíkjaim sajnos nem erősen de vannak. Csak az így nem látszik a képeken. Ez van majd csak lesz valahogy.

Zsu,

de párom szegényke mindíg eltudott kísérni de most rengeteget dolgozik, hogy mire Máté megjön ne kelljen annyit dolgozni.
Elvisz és ott hagy. Onnan könnyen haza tudok jönni. Vili+metró+vili.
:-)
Téged ki kísér? Mert ugye te péterin laksz az meg nincs közel.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

a poci bókokat. Na már nem tudok normálisan írni.

Eszter,

várjuk az energiát. Én hiszek benne. :-)
Az univerzumét küldöd?
Tényleg már csak 6 nap és meglátod a kicsibabódat. Ha csak addig el nem indul. :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Bizony már csak 6 nap.nagyon necces, én mindíg azt érzem,hogy hajszálak választanak el a szülés beindulásáig. :shock: Akkor az energia megy. :wink: Tényleg gondolok rátok és arra,hogy telejesüljön mindenki álma,olyan szép szülése legyen,ahogy ő szeretné megélni,és ha lehet akkor amikor ő felkészült rá! :wink:

Most én is mutatok pocakos fotókat.nekem még nincs csíkom és remélem már nem lesz,bár annyira feszes,hogy szerintem bármnikor repedhet a bőröm. :?
De ez lesz a legnagyobb baj,ha egyébként minden ok lesz,akkor ezt is bevállalom. :wink: Kép Kép

Kép

Kép
anubias

Eszter:Hú.., nagyon nagy a pocid, na kb. nekem is ekkora, csak csíkosan. :oops: Sajnos most az utolsó pár hétben jöttek elő a csíkok, de a baba mindent megér ahogy te is írtad!!Ez legyen a legkevesebb!!!DRUKKOLOK NEKED IS!!!Olyan jó hogy már látod a végét, én minden nap várom, de valahogy nem akar jönni!!! :cry:

Vikci:Én holnap tesómmal megyek, ő lesz itthon.Lehet hozza a kisfiát is, aki az én keresztfiam, majd meglátod nagy zsivány gyerek...Sajnos párom nekem sem tud jönni, neki is sok a meló, és ha Martinka megszületik szeretne ő is otthon lenni 1-2 napot velünk HÁRMASBAN!!! :D

szemokzsu

Zsu,

azt ugye tudod, hogy jár egy hét fizetett szabi újdonsült apuciknak? Párom vállalkozó így neki nem jár de a bejelentetteknek jár. De jó holnap talizunk.:-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

HÚÚÚ micsoda pocakok!

Gratulálok! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meri
Nagyon meghatóp volt a történeted olvasni!
Köszönjük, hogy megosztottad velünk! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vikci
Nekem nem szóltak a mellszívó miatt és kényelmes volt, hogy akár éjjel is kicsit lefejhettem belőle, nem kellett a csecsemősökhöz átbattyogni. Miért ne szeretnék nem értem. Igaz az enyém kézi kicsi szerkentyű

Orbáncfű.
Mi végeztünk gátmasszázst a férjemmel a 36. héttől onnan maradt orbáncfű olajam és kentem a gátsebre szülés után, Körömvirágot nem vittem azt azóta olvastam de az a sebre túl zsíros szerintem esetleg a cicire, de arra meg az anyatej a legjobb... nem is emlékszem, hogy ez is szerepelt volna a listámon.
Nekem a vajjúdás alatt kellett betét, de ez függ attól, hogy elfolyik-e a magzatvíz a vajjúdás elején, ill. folydogál órákig vagy kizúdul... nekem folydogált és nagyon zavart volna ha csíkot húzok magam után. :) De akkor lehetett kapni a szülésznőktől, csak azóta nemtudom, hogy mit adnak mit nem ugyanis negyedére csökkentették a gyógyszertámogatást... így lehet erről is magunknak kell gondoskodni. Ehhez érdemes egy bugyi is ami odafogja.

Meri
Biusbaba gyönyörű!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez a két kép van fenn Áronomról a Bastianon...

olyan gyönyörű... én meg nem is vagyok elfogult...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,

Igen a körömvirágot én is zsírosnak találom. Talán a csaszi utáni sebre jó. Műtéti hegekre azt tudom, hogy klafa.
Igen én orbáncfű és búzacsíraolajat kevertem be magamnak. De azt olvastam, hogy a szüléshez az orbáncfű jobb. A sebedre ezek szerint jó volt. Akkor teszek be én is. Most nem tudom, hogy vigyek-e mellszívót. Tavaly szült az egyik ismerősöm ott és monsda, hogy kidobálták az egyik csajszi cuccait. Meg nagyon mérgesek voltak. Még gondolkodom. Bár azt a párom is be tudja hozni utólag.

Én tegnap megnéztem a listádat, meg a többiekét is, hogy biztos ami biztos. Minden meglegyen.

Nem vagy elfogult.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Pest felé milyen idő van? Ide megérkezett a hideg, szeles, viharos, esős időjárás. Remélem Lilike is észrevette....:-) :-) :-)

Ma elmentem fodrászhoz, hátha már a köv. 3 hétben nem lesz energiám, vagy lehetőségem. :wink:

Pandi? Csak nem???

Mamacka!
nagyon édes a kisfiad, egy anya különben sem elfogult ... csak őszinte a gyermekei szépségét illetően :-)

Ma megint alhasi görcseim vannak, és ma újfent hasmenésem volt. Kíváncsi leszek a héten lesz-e ennek valami eredménye?!

Vikci!
Te mit érzel, nem akar jönni ez a kisfickó?

Meri!
Annyira szépen leírtad a történeted, én anno írtam egy naplót a szülésről, meg utána Viki 2 éves koráig, hogy mik történtek.
Aztán képzeljétek el, hogy közben eltűnt a napló. 1,5 évig nem volt meg, és most egy kb. 2 hónapja került elő, egy kupac régi kiselejtezett dolog közül. De hogy hogy került oda, azt a mai napig nem tudjuk!
A lényeg, hogy megvan. Azóta is sűrűn olvasgatom, olyan jó visszaemlékezni, főleg így a szüléshez közeli időszakban.

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Szerintem megállt a vonalzóm, ha jól számolom, akkor 21 napom van még, nem 24. Ma töltöm a 37. hetet.
Másnak is megállt?

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
Igen megállt, reggel megcsináltam újra.
Vendég

Sziasztok!

Pénteken írtam, hogy nem tudom, hová csúszik lefelé bennem ez a gyerek, hát jelentem kicsúszott. :D :D :D

Jan. 19-én hajnali 2-kor megszületett András Bence. Megdöntöttem saját szülési rekordomat, ébredéstől 2 órán belül megvolt.
Ma jöttünk haza, minden OK, tej is van. Srácok jól fogadták a kicsit, bár kíváncsi leszek az első éjszakánkra.

Hajrá mindenkinek a finisben, és hasonlóan könnyű szülést kívánok!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Sok szép pocifotót raktatok fel, irigylem azokat akik nem lettek zebrásak... :(

Mamacka!
Szerintem sem vagy elfogult :lol:

Kata!
Délután voltam kinnt, akkor eléggé hűvös, szemerkélős idő volt..
Pedig olyan jó volt ez a tavasz előzetes.

Eszter!
Az a 6 nap pikk-pakk hamar elmúlik (bárcsak nekem lenne vissza ennyi).

Lányok ti nem szoktatok ott lent olyan kis kapirgáló érzést érezni? Szerintem babó akinek a feje már lennt van a feje körül kapirgál/ matat és szó szerint ezt érzem (szerintem már van körme és ezt érezhetem).
A másik meg: időnként olyan mértékben eldeformálja a hasam, h. levegőt is alig kapok és azt hiszem szétszakadok belülről.
Hogy mire nem képes ez a kis sajtkukac...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Boeske NAGY GRATULA :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boeske!

HATALMAS GRATULA!!!! ÜGYES VAGY, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJET NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Boeske,
Kép
Képet kérünk :lol:

Vera,
Én is szoktam ezt érezni, kérdezem is ilyenkor Dorkát, hogy na mi van kikaparod magad? :lol:

Most már tényleg én jövök remélem hallod Dóra :wink:
Vendég

Boeske,
Hány g? Hány centi? beírnám a tábliba :wink:
Vendég

Boeske:Nagy-nagy gratula nektek!!!Ki gondolta volna???És hogy kezdődött a szülés?Magzatvíz, vagy görcs volt?Ha lesz egy kis időd, írd le!!És képet okvetlenül kérünk, szeretnék írígykedni egy kicsit!!! :D

Pandi,Vikci:Mostmár tényleg mi jövünk!!!!!

Nem tudom mi van most velem, egyfolytában pisilni járok, meg úgy érzem mintha hasmenésem lenne, de mire elérek a wc-re, semmi nem történik.Meg nyom alul a Manó feje(szerintem az), és ahogy megyek szúr ott lent...Hát nem tudom mi ez, de nagyon várom hogy mi lesz reggelig...Gondolom megint csalódás, mert ilyenkor úgy mennék, persze semmi nem történik.De majd holnap elbeszélgetek a dokibácsival, hogy mit jósol, és remélem lesz uh is!!! :roll:

szemokzsu

Ja, a vonalzómat én is minden nap újracsinálom, mert késik..

szemokzsu

Boeske!

Nagy nagy gratula! Jó gyorsak és ügyesek voltatok! :D Jó egészséget, sok tejcsit kívánunk, és ha van egy kis időd egy kis történetet! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

és egy ígért pocifotó 35+1-nél:

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép