Új privát üzeneted érkezett!

Klarissza!
Te vagy az én emberem, több okból is :)
Én és a párom 2004 szeptember 17-én jöttünk össze :) bár csak januárban költöztünk egy lakásba, de akkor már megbeszéltük, röppke 3 hónap után, hogy nem szedem a fogigátlót tovább, márciusban babaproject :) Amit fontosnak tartok és Gabynak is szánom, hogy bár a babadolog eddig nem járt sikerrel, nem mentünk szét, merthát tudtuk, hogy felelősséggel döntöttünk baba ügyben, éreztük, hogy mi megtaláltuk, amit kerestünk! Egymást :) Csak magadra hallgass, ha érzed, hogy ő az, akkor ő az :)

Most, hogy olvastam Klarissza a sorait, nekilátok homeos cuccost szedni, mert szerintem az jó lesz :)
köszike
sonjus

Sziasztok!

Bettike már anyuka vagy! :lol: :wink:

Mindenkit puszilok, ma már dolgozom, így nincs sok időm :cry:
Vendég

most kaptam egy erdekes hirt,vagyis ketot.

az egyik a fodrasznom valik.8evig jartak kb es agusztusban lett volna a masodik hazasagi evfordulojuk :shock: erre mondjak lakva ismerszik meg az ember.le vagyok dobbenve,mondjuk mar a naszut utan latszott hogy gaz van de azthittem megoldjak.

a masik az uncsitesomek(akiknek majdnem ehenhalt a kisfiuk)megint babat varnak,persze elveteteik.a pici fiu helyrejott 6 honapos kis csibesz.
ez olyan igazsagtalan.

Kép
monyo83

Monyó: :twisted: ez tényleg igazságtalanság!!!!

Bettike: sokat gondoltam ma Rátok, drukk továbbra is!

Sonjus: hajrá homeo!

Szezso: teszt?????

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok!

bettike: nagyon drukkolok+++++

monyo: drukk a dokihoz! majd gyere és mesélj, hogy mi volt!

sonjus: szerintem menj el vérvételre, mielőtt bármi gyógyszert ennél!

szezso: mikor tesztelsz?

kati
katica30

Monyó ez naggyon igazságtalan! :twisted:
Vendég

Lányok!
A homeos izé az most gyógyszer vagy sem?
Bajom lesz, ha szedem? Homeos doki ajánlotta, igaz, hogy elmondásom alapján, (mármint, hogy barnázom) de mondta, hogy nyugodtan szedjem!
Most mi legyen?
sonjus

Sonjus: kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel: Kép

snufi

Sonjus ha esetleg megírnád milyen bogyóról van szó akkor felhívom a dokimat és megerősítelek vagy még nagyobb kételyt rakok beléd, de segítek! :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Snufi!
Köszi szépen :oops:

Klarissza!
Nem bogyó, hanem csepp, de gondolom ugyanaz a cucc!
Mastodinon
sonjus

Sonjus:
"A Mastodinon csepp egy ún. peteérést és fogamzást elősegítő készítmény, amit csak orvos írhat fel. Most, hogy voltam dokinál pont rákérdeztem, hogy van-e még ez a szer és kell-e szednem. Azt mondta, hogy ő mindenkinek ezt ajánlja, mert nagyon jó!! És ha nem jön össze 2-3 hónap alatt a béby, akkor felírja, hogy szedjem. "

"Annak idején azonnal nekem sem jött össze a baba, de kaptam Mastodinon cseppeket, amitől már a köv. hónapba terhes lettem. Most is azt mondta a dokim, hogyha nem sikerül 2-3 hónapig, akkor menjek vissza és felírja a Mastodinont. "

Ezeket találtam egyenlőre.
athiz

Sonjus a lényeg továbbra is az, hogy ez nem gyógyszer! Tehát káros hatása nem lehet! Én a gyerekeimet évek óta csak homobogyóval gyógyítom nem láttak antibiotikumot évek óta pedig előtte nagyon betegesek voltak főleg a nagyfiam aki asztmásként született (hál Istennek már ebből is meggyógyult)

MastodynonŠ cseppek

(BIONORICA AG � Neumarkt)

Homeopátiás készítmény.

Növényi eredetű anyagok felhasználásával készült, belsőleges használatra szánt, alkoholos oldat a szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére. A Mastodynon a prolaktin szintet csökkentve fejti ki hatását. A prolaktin felszabadulást gátló hatás állatkísérletekben is kimutatható.

A prolaktin-redukció megszünteti a gonadotropin-szekréció zavarát, így normalizálja a menstruációs működést és fiziológiás oestrogen/progesteron arányt eredményez, továbbá megszünteti a prolaktinnak az emlőmirigyre kifejtett proliferatív hatását. A hatásért elsősorban az Agnus castus komponens felelős, a gyógyszer egyéb összetevői a praemenstruatios syndroma kísérő tüneteinek (pl. idegesség, ingerlékenység, fejfájás) kezelését célozzák.

Összetétel

100 g oldat hatóanyagtartalma

Agnus castus D1 20,0 g

Caulophyllum thalictroides D4 10,0 g

Cyclamen europaeum D4 10,0 g

Strychnos ignatii (Ignatia) D6 10,0 g

Iris versicolor D2 20,0 g

Lilium tigrinum D3 10,0 g

alkoholos oldatban

Az oldat alkoholtartalma 53 % (v/v).

Segédanyagok: alkohol, tisztított víz.

Javallatok

* menstruációs zavarok és/vagy meddőség (corpus luteum elégtelenség)

* praemenstruatios syndroma (mastodynia, oedema-képződés, fejfájás, székrekedés, psychés labilitás)

* fibrocystás pastopathia

Ellenjavallat

Az emlő rosszindulatú megbetegedései.

Adagolás

Ha az orvos másképp nem rendeli, szokásos adagja naponta 2-szer (reggel és este) 30 csepp. A cseppeket étkezés előtt ½ órával, kevés vízzel kell bevenni.

A Mastodynon cseppek alkalmazását legalább 3 hónapon át kell folytatni, a menstruáció alatt is. Javulás általában 6 hetes kezelés után tapasztalható. H a panaszok a 3 hónapos kezelés befejezése után újra jelentkeznek, a gyógyszer alkalmazását folytatni kell.

Mellékhatások

Ritkán gyomorpanaszok � hányinger �, viszketés, utricaria, enyhe súlynövekedés és fejfájás előfordulhatnak, amelyek a gyógyszerszedés abbahagyása után megszűnnek.

Átmenetileg psychomotoros nyugtalanság, zavartság és hallucináció előfordulhat az Agnus castust tartalmazó készítmények alkalmazása során.

Figyelmeztetés

Az alkalmazás kezdetén jellemző módon sor kerülhet a panaszok átmeneti erősödésére.

Amennyiben a mell fájdalmas panaszai a kezelés ellenére fennállnak, esetleg erősödnek, ismételten orvoshoz kell fordulni. További szedése csak akkor folytatható, ha az emlő rosszindulatú folyamatai biztonsággal kizárhatók (lásd: Ellenjavallat).

Minden nem várt reakciót jelezzen kezelőorvosának.

A gyógyszer egyszeri adagja 30 csepp, melynek etanol-tartalma megközelítően 10 ml sörnek felel meg. Ha az etanol teljes mennyisége felszívódik ( a gyakorlatban 10-20 %-os reszorpciós veszteséggel kell számolni), egészséges anyagcseréjű és normális súlyú személyben mintegy 4 percen belül lebomlik; a központi idegrendszert káros hatás nem éri.

A készítmény nem alkalmazható alkoholelvonó kezeléssel (Antaethyl azaz disulfiram kezeléssel) egyidejűleg.

Bizonyos körülmények között gyenge zavarosodás vagy pelyhesedés léphet fel, ez azonban a készítmény hatékonyságát nem befolyásolja.

Cseppentéskor az üveget függőlegesen kell tartani.

A gyógyszerbiztonság érdekében ajánlatos a felbontás után 1 éven belül felhasználni.

A gyógyszert a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad alkalmazni.

A gyógyszert gyermekek elől gondosan el kell zárni.

Eltartás: szobahőmérsékleten, az eredeti csomagolásban.

Megjegyzés

Csak vényre adható ki.

Csomagolás

50 ml, 100 ml cseppentő feltéttel ellátott barna üvegben.

HG-043

Alkalmazási tájékoztató OGYI-eng. száma: 8800/74/99

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Snufi és embereinkre is találtunk :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Na, tehát Sonjus szedd! :wink:

És ha már a "csoda"szereknél tartunk, megmaradt nekem Royaljelly ginseng és méhpempő keverékét tartalmazó 6 ivóampullám, amelyet szívesen rendelkezésére bocsátok annak, akinek szüksége lenne rá. Ha eljön, ingyen, ha postázom, akkor sajna a postaköltséget neki kell állnia.

Pusz
athiz

Sziasztok!

Ma 14.20-kor meginszeminálódtam! :lol:

Kaptam utrot! Reggel 2, este 2 !
Csak azt nem értem és elfelejtettem megkérdezni, hogy ez 15 napra elegendő! A doki azt mondta, hogy 17. napon teszteljek! De addigra elfogy az utro? Hogyan lesz pótlás? :roll: Vagy ha kimarad az a 2 nap és még is + lesz nem gáz? :roll:

Ja! Jó jelek voltak megérkezésünktől! :lol:
Az ajtóban egy csaj telefonált, hogy "Nem tudják megmondani, hogy egypetéjű vagy kettő, de mind a kettő fú!" :lol:
Következő lépésnél a folyosón pont egy újszülött ikerpárt toltak elénk! (Itt már röhögtünk!)
Hazafelé az úton az egyik felhő úgy nézett ki, mint egy gólya, ami babát visz! Ezek után már direkt kerestem a figurás felhőket! Még egyet láttam, amit két kezet formált benne egy babyboni alakú kis manóval!
:lol:

Kép
bettike
Eger

Szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást! Igazán sokat segít! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, de jó! Drukk továbbra is, szerintem kérdezd meg a dokidat, hogy nem akar-e többet felírni Utroból, mert szerintem gáz, ha abbahagyod!
athiz

Bettike :lol: naggyon jók a jelek! :wink:

jó a mintafelhőcske :wink:

Utró hát nekem 3*1 et kell szednem már csak ezena héten... de ha elfogy akkor szerintem otthoni nőgyógyász is tud felírni! :lol:
Vendég

Bettike: Kép

Klarissza: ezt mire is írtad? :oops:

snufi

Szezso: jelentkezzz!!!!!!

snufi

Sziasztok!

monyo: ez tényleg nem igazság :evil: A doki mit mondott?

Bettike: itt is írom, hogy örülök, hogy túl vagy rajta. :D Nekem anno 3 dobozzal írt fel, így kibírta addig amíg legközelebb találkozunk. Nem szabadna abbahagynod!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

bettike: drukkolok tovább nagyon +++++ nekem napi 7 szem utrot kellett enni.

jó éjt!

kati
katica30

Szép tavaszt!

Nekem 3*2 utrót kellett. Bettike! Te nyeled, vagy dugdosod?

Monyó! Vedd rá az unokatesódat, hogy szülje meg, aztán fogadd örökbe! :lol:
zölddisznó

Jó reggelt!

Tesó Szezsó majd kedden jön haza a pihiből, addig lehet nem lesz!
Vendég

Boni! Hogy megy a meló?
zölddisznó

Szép reggelt!

Hát nem értem! :cry: Nekem csak két dobozzal írt fel! :shock: Akkor lesz egy köröm az itteni nődokinál! :?

Dugdosom! De azt nem mondták, hogy ilyen lesz! :? :lol:

Kép
bettike
Eger

Adok nektek feladatot! :lol: :oops:
Írjatok már sokat, hogy míg itthon pihizek tudjak sokat olvasni! Jó??

Kép
bettike
Eger

zöldi megyeget, bár csak nyögvenyelősen

Szervezzünk már talit!

Vidám percek off

A kisgyerek ül a reggeliző asztalnál:
- Anyu, kérek még egy pohár kakaót!
- Szolgáld ki magad!
- Minek az ilyennek gyerek?

Négyéves fiam sehogy sem boldogult a köhögés elleni szirupja kupakjával,és végül azt kérdezte:
- Miért nem tudom én ezt kinyitni?
- Mert biztonsági zár van rajta, hogy gyerekek ne tudják kinyitni. - feleltem. Még egyszer próbálkozott a kupakkal, aztán azt kérdezte:
- De honnan tudja, hogy én gyerek vagyok?

Egy esős őszi délutánon az ismerősünk és a kisfia a kandalló előtt ülve régi fényképalbumokat nézegetett. A gyerek hosszan szemlélte anyja gyerekkori fényképeit, majd egy idő múlva megkérdezte:
- Mami, amikor te kislány voltál, minden fekete-fehér volt?

Szomszédaink hároméves kislánya, Julika nagyon szeretett volna kutyát,de a mamája nem engedte. Egyszer, amikor átmentünk hozzájuk vendégségbe, Julika boldogan újságolta, hogy a mamája azt mondta, fog kapni kutyát.
Meglepetten kérdeztük:
- Mikor?
Julika büszkén jelentette be:
- Majd ha a disznók repülnek.

Meglátogattam egy ismerősömet, aki nem találta mobiltelefonját.
Keresgélés közben a kislánya egyszer csak izgatottan azt mondta:
- Tudjátok, mit kellene végre feltalálni? Olyan vezetékes,
bedugaszolható telefont, ami sosem tűnik el.

Amikor vidékre költöztünk, a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy két
kocsival megyünk. Nyolcéves fiunk aggódva kérdezte:
- Mit csinálunk, hogy ne szakadjunk el egymástól?
- Lassan megyünk, hogy az egyik kocsi követni tudja a másikat -
igyekeztem megnyugtatni.
- De mi lesz, ha mégis elszakadunk egymástól? - faggatott tovább.
- Akkor, azt hiszem, többé nem látjuk egymást - ugrattam.
- Értem - mondta -, akkor én a mamával megyek.

Templomunkban áldozáskor a gyerekek nemcsak kenyeret kapnak, hanem egy kis bort is. Istentisztelet után a pap félrehívott, hogy hétéves fiamról beszéljen velem.
- Kérem, szóljon Jánosnak - mondta szelíden -, hogy a bor után mindig áment kell mondani, nem azt, hogy "hu, de finom!"

Valamelyik nap a telefonnál találtam rá hároméves fiamra, s amint
meglátott, gyorsan letette a kagylót.
- Mit csináltál? - kérdeztem tőle.
Azt mondta, hogy Kati nagynénjét hívta fel.
- Hogy hívhattad Kati nénit? - kérdeztem. - Hiszen nem is tudod a számát.
- De igen, tudom. És fel is hívtam - felelte.
Hosszan győzködtem, hogy nem hívhatta fel, mivel nem tudja a számát, de ő csak erősködött, hogy igenis beszélt vele.
- Jól van - mondtam végül -, ha tényleg beszéltél vele, hadd halljam,mit mondott. Erre a fiam így felelt:
- Azt mondta, hogy rossz számot hívtam.

Harmadik gyermekem megszületése után nem sokkal sógorom karjára vette a kisbabát, mire a kislányom így figyelmeztette:
- Vigyázz, el ne ejtsd, mert neked kell helyette másikat csinálni!

Figyelmeztettem gyerekeimet, a nyolcéves Andrást és a tízéves Karcsit,hogy ne kerékpározzanak, amíg én elmegyek a tőlünk nem messze lévő repülőtérre repülést oktatni. Indulás előtt még kivittem a telefont a verandára. Óra közben a tanítványommal a házunk felett köröztünk, így láttam, hogy Andris javában bicajozik. Rádión beszóltam a toronyban az irányítónak, és megkértem:
- János, légy szíves, szólj oda hozzánk, és mondd meg Andrásnak, hogy azonnal hagyja abba a biciklizést, és menjen föl a szobájába! András vette fel a telefont, és János szóról szóra elismételte neki, amit mondtam.
Amikor hazaértem, András az ágya szélén ült, és megilletődött ábrázattal nézett rám.
- Ne haragudj, mama - mondta. - Mégis felültem a bicajra, de Isten
meglátott és felküldött a szobámba.

Két kisfiamat elvittem egy temetésre. Odaúton igyekeztem őket
felkészíteni az eseményre, elmagyaráztam, mi fog történni és hogy
szerintünk mi lesz az emberrel a halál után. A fiúk a szertartás alatt jól viselkedtek. A sírnál azonban rá kellett jönnöm, hogy mégsem magyaráztam el mindent olyan alaposan, ahogy hittem. Négy éves fiam hangosan megszólított:
- Mami!
- Tessék - suttogtam.
- Mi van a dobozban?

Egyik nap felhívtam egy barátomat valami fontos ügyben. Az öccse vette fel a telefont. Azt mondta, nincs otthon a testvére, ezért megkérdeztem, hagyhatok-e üzenetet. Mire ezt felelte:
- Sajnos nem, nincs üzenetrögzítőnk.

Tegnap leszedtük a karácsonyfát, mert már nagyon hullott. Persze minden csupa tűlevél lett. Akkor vettük észre, hogy a lányunk (4) egy lapátnyi tűlevelet terített el a szőnyegen
- Te mit csinálsz?!
- Segítek nektek, hogy mindenhova egyenletesen jusson.

Balázs fiam 8 éves volt, és a karácsonyra készülődtünk. Ekkor még mindig úgy tudta, hogy a Jézuska hozza az ajándékot, és tőle is kell kérni. Sorolta is, miket kér: legót, kisautót, könyvet. Már a sokadiknál tartott, amikor közbeszóltam:
- Nem lesz ez egy kicsit sok?
- Úgy kérdezed, mintha ezt mind neked kéne megvenni - válaszolta
méltatlankodva a fiam.
Vendég

Jóóó reggeeelt Betti mamaaaaaaaaaaaaa! :)
Imádom az ilyen jeleket :) Gólyás felhő és ikrek "hegyben" ;)
Drukkolok mint állat (csak hogy finom legyek és nőies :lol: )

Köszi a segítségeket homeos cuccos ügyben :) Klarissza, Athiz és Hoppá-nak a privit :)
Annyira rendesek vagytok :)
Szóval ma már bedobtam reggel 30 cseppet :) Jóóóvóóót ;)

Ma magánhangzó túltengésben szenvedek, bocsi!
Szóróm szét! Frutti helyett (Hofi után szabadon) :lol:
sonjus

Na jó! Akkor majd írok én!

Zöldi! Értekezlet????

Monyó! Doki????

Robcsi! Új munka????

Sonjus! Tavasz??????

Snufi! Clostyt hogy bírod??? Sok folyadék, fehérje megy??? Még van gyermek felügyeleted vagy teljesen bezártatok????

Andi?????????????????????

Ancsa! Jobbulást Marcinak! Azért egy-két pillanatra bejelentkezhetnél!

Katica! Jól érzed már magad? Szakdoga???

Boni! Most látom, hogy már itt tartasz, hogy utró vége! Ez szuperrrr! Pocakfotó????

Szezso tényleg ma jön haza vagy hogy! Holnapra ígérte a + tesztet! :lol:

Babim! Helyzetjelentés?????????????????????

Kép
bettike
Eger

Kata! HSG???????

Kispiskótáékkal mizu????

Gaby? Összebútorzás??????

Boni nagyon édi kis storyk!

Kép
bettike
Eger

Nem ugrik a vonalzóm :(
Tudom nem béka, de tegnap is ezt mutatta!
Lányok! Megállt az idő? :shock:
sonjus

Bocsi Snufi, Sonjusnak akartam írni, hogy Én vagyok az Ő embere és mi megtaláltuk a mi embereinket.

Boni ismét kipukkadtam a nevetéstől!
Írhatnál, áramszolgáltatósat is az volt eddig a legkirályabb biztos van még a tarsolyodban :wink:

Bettike feküdni, pihenni, feküdni, pihenni!!!!!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettike: iszom-iszom.... Játszi hó végéige van még. Ma délutános leszek.... :roll:

Szezso: siess haza a jó hírrel!!!!!!

snufi

Bettike csak neked : szia! :lol:

Tesó :cry: majd ha ráérsz akkor msn valamelyik este :roll:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk! :lol: Fantasztikus volt!!!! :lol:

Egy kis élménybeszámoló:
Vasárnap: megérkezés, kipakolás, úszás, jacuzzi, döglés, vacsora
Hétfő: későn kelés, reggeli, döglés, masszázs, Károly kilátó, alvás, konditerem, ping-pong, vacsora
Kedd: kelés, reggeli, hazautazás

Az idő szuper volt! :lol:

Bocs, de csak nagyjából olvastam vissza... :oops: de azért egy nagy cuppanós jár Mindenkinek!!! :lol:

A vonalzó tényleg meghalt! :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tesó: ok, ma este is leszek pl.
Miért sír a smiley? :shock:

snufi

sziasztok.

hogy is mondjam....asszem ennyi volt egyenlore.
a dokitol kertem a hormonvizsgalatot nem irta ki,inzulinvizsgalatot nem irta ki.
Csinalt Clamidia szurest meg levett meg egy kenetet.
ket lehetoseget mondott az egyik a lapar(ez kizarva) a masik a fogigatlo 3 honapig(ezt meg meg nem emesztettem meg)
szoval most meg elmegyek hozza a szures eredmenyevel es befejeztuk.
Tegnap egy vilag dolt ossze bennem.Csinalt Uh-at megvizsgalt kezzel is.Peteresem nincs a mehem rendben van.
egy vagyont hagytam ott nala tegnap a szinte semmiert.ez van igy jartam.

Kép
monyo83

Monyó! Keress másik doki! :twisted:

Szezso! Valami sejtelmes valamit????????????????????
:shock: :roll: Na???

Kép
bettike
Eger

Monyo!
Az hogy lehet, hogy egy doki nem csináltat meg ilyen alapvető vizsgálatot? Le vagyok döbbenve és mérges is lettem :evil:
Nincs másik?
sonjus

Sziasztok!

Szezso, mikor is tesztelsz?? Nagyon drukkolok ám!

Betti mama már randevúztak is a sejtjeitek! :D

Boni, meggyógyultál?? Írtam sms-t még tegnap, remélem megkaptad!

Sonjus, olyan jó olvasni h vidám vagy!!!!!!!!!!!!

Klarissza már rég meg szerettem volna érdeklődni tőled, hogy mit ábrázol az avatarod?

Monyó, hát nem is tudok mit írni.... :(

Rólunk: Febr 7-én megyünk egy ismerös dokihoz egy ismerös meddőségi intézménybe konzultálni! Tényleg ismeri vki dr Török Attilát?
kata05

sonjus hat nincs nagyon doki,ez a baj :cry:

most olvastam utanna ennek a clamidianak,na ez is egy olyan hulye vizsgalat volt. :twisted: nem uton terjedo betegseg.osz visz ket emberrel voltam eddig egyutt,ebbol az egyik a parom.ha clamidias vagyok akkor mar 6 eve az lennek csak lenne valamifele tunete enyi ev utan.

ha kicsit renbeszedem magam megcsinaltatom a hormont,a labornak nem kell semmifele beutalo csak bediktalom hogy mit akarok es megcsinaljak,csak ha valami elrteres van akkor hogy a fenebe kuralom magam :twisted:

Kép
monyo83

Monyó, a Chlamidiát nekem is megcsinálták kérdezés nélkül! És nagyon sok galibát tud okozni, ha nem veszik észre!Egyébként rohadt drága ha csak úgy magadtól szeretnéd megcsináltatni. És mire jó még egy meddőségi, ingyé megcsinálták a HIV, hepatitis ABC-t, TORCH-t is!
kata05

kata nekem igy is ugy is ki kell fizetnem a hormonlabort,ha a dokim ki is irja akkor is.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Monyó, nagyon sajnálom a doki dolgot. Tudom, hogy írtad már miért nem akarsz lapart, de elfelejtettem :oops: Miért is nem?

Szezso, remélem holnap teszel fel egy nagyon szép képet :wink:

Képzeljétek tesómnak a múlt héten mindkét eredménye jó lett, tehát legyőzte a szervezete azokat a vírusfertőzéseket amik miatt elhaltak a babák, úgyhogy most kezdődhet náluk újra a projekt.

Tényleg Monyó neked se ártana a Torch-ot megcsináltatni, amikor a tesómnak a 2. vetélés után megcsinálták ott derült ki, hogy van neki mostmegnemmondommianeve vírusa és az miatt halnak el a babák. Aztán elment egy másik dokihoz az is vett kenetet amiből kimutattak még 1 vírust, erre kapott egy pár napos antibiotikumos kúrát és használt is. A másik vírus meg olyan volt, hogy nem tudtak rá gyógyszert adni, mert a gyógyszer mellékhatása meddőség. Végül is agyba főbe zabálta a vitaminokat (hallod Coca :wink: ) és ennek is jó lett neki az ismétlése. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy minden vetélés hátterében a hormonok állnak. Hajtsál ki egy ilyen vizsgálatot, sima vérvétel az egész.

Bettike, tuti ikreket csinált neked is a doki :D

Kép
Kép
robcsi03

robcsi a lapar 400euro,most nincs ra keret.

megneztem ezt a torch izet.ez is tobb mint 100euro,ha megyek megkerdezem a dokit hogy nem-e lehetne valahogy megoldani hogy ne keruljon enyibe.

Kép
monyo83

Monyó: :twisted: És Robcsival értek egyet!

Szezso: holnap tesztelsz????????

snufi

Monyó, itt aztán röpködnek az eurók! :shock:
Csak azt nem értem ezeket a vizsgálatokat miért nem csinálják meg alapból?!

Robcsi,ez jó hír!! Remélem mihamarabb bebabásodik, és gondok nélkül ki is tudja hordani!
kata05

Chlamidia-val az a gond, hogy ide-oda fertőzi egymást egy pár, és a pasik ráadásul tünetmentesek, úgyhogy azt egyszerre kell kezeltetni!
Vagy nem így van?
Hiába van csak 1 pasid, ez a nyavalya jön-megy.
Én is azt hallottam, hogy elég veszélyes úgy egyébként!

Csajok! Mi az a torch?
Azon kívül, hogy angolul fáklya vagy elemlámpa. Hű de művelt vagyok ma :D
sonjus

kata mert szar az egeszsegugy,ami nalatok megy az a mienk melett Hawai :twisted:

van megegy doki akire gondoltam ede ahozz ettol sokkal sokkal tobb euro kell ami nekem most nincs.

(csak egy pelda ha nincs penzed laparra akkor a mehenkivulidet is siman nagyvagassal csinaljak,mondjuk ha nincs dokid se akkor a lapar csak 300euro)

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?