Sziasztok Lányok,
Nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat, máris nem vagyok egyedül. Egyébként minden, de minden barátom mellettem áll, de még a párom barátai is.
Bringám, köszi az sms-t, hívni foglak amint beszélőképes vagyok.
Sajnos muszáj a válás. Nem akarom ecsetelni a részleteket, de egyszerűen nincs más választási lehetőség.
Én is abszolút házasság párti vagyok, hiszek a házasság intézményében és az eskümet én abszolút szívből tettem meg.
A legfőbb gond az az, hogy kb. három hónapja éreztem, hogy vmi nem stimmel, ő rengetegett "dolgozott" és rengeteget szenvedtem és sírtam neki, könyörögtem, hogy mondja el mi a gond, hadd segítsek neki és csináljunk valamit, mert vmi gond van a házasságunkkal.
Minden nap téma volt ez és úgy tett, mintha én csavarodnék be az egészbe ami majdnem igaz is volt és a sok rossz ami ért bennünket el is hitette velem, hogy esetleg én vagyok túlérzékeny.
A dolgot nem tőle tudtam meg, úgyhogy valószínűleg végig nézte volna, hogy elkezdek orvoshoz járni és nyugtatót szedni, stb.stb. mert én ugye végletekig az agyonhajszolt, stresszes férjemet sajnáltam
.
Szóval csajok vége, egyszerűen annyira lesüllyedt a hazugságokban, hogy a bizalmamat teljes mértékben eljátszotta
.
Megpróbálok tényleg új életet kezdeni és ebben rengetegen segítenek, így sokkal könnyebb.
Nem fogok többet erről a témáról írni, csak az új életemről, a múlton nem akarok rágódni a tanulságokat, hibákat (enyémet is) átgondoltam, már felesleges visszafelé néznem.
Az apa látogatást most heti 3x-ban hagytuk, aztán meglátjuk.
Lehet, hogy ez a sok rossz ami történt velem edz és újból és újból erőt ad, hogy küzdjek, de a legtöbbet a babámtól kapom.
Megyek, kicsit olvasgatok aztán alszom picit.
A lényeget nem is írtam, Áronnak már két foga van a múltkor írt lázas napok eredményeképpen
9,5 kg és napi 3x eszik papikat (gyümi, főzi és tejpép). Már csak reggel és este szopizik, de azt szigorúan
.
Nagyon köszönöm mégegyszer Mindegyikőtöknek.
Puszi
Melcsi
DÓRI NE BÚCSÚZZ!!!!!!!! Mi a gond?