Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, a kornyezetemben sorra mennek tonkre a parkapcsolatok, ahogy bekoszontott 2008, ez ijeszto! :shock:

KépKép
horilda

Sziasztok Csajok,

Nem is tudom mit irjak nektek, hát ez az év sem a mi évünk lesz. :cry: Nem jöttem, mert nem is tudtam jönni.....

Ilda megadta nekem az előszót és gondolkoztam, hogy merjem-e írni vagy nem, de mi is válunk :cry:

A férjemnek szeptember közepe (legalábbis ennyit vallott be) viszonya van egy 23 éves pipivel, aki teljesen levette a lábáról és se kép se hang.
Csütörtökön lesz két hete, elküldtem, azóta voltak fellángolásai, de a csajt "nem tudja" likvidálni, így ma már ügyvédnél is voltunk vagyonmegosztási szerződést kötni (amig tombol benne a büntudat - már ha van neki olyan) és holnap kérek időpontot a bíróságon............

Én mindebből csak azt vettem észre, hogy stresszes a férjem, rengeteget dolgzik, hogy eltartson minket.....bla bla bla az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy nem igaz :cry:

Ahogy visszapörgetem az eseményeket tömény hazugság volt az elmúlt hónapok, de ettől meg hányni lenne kedvem :( .

Úgyhogy a fogyókúrám már meg is oldódott, két hét alatt ledobtam 5kg-t és próbálok a jövömre, illetve jövőnkre koncentrálni és a legjobban felnevelni a pici fiamat......
Heti 3x2 óra láthatásban egyeztünk meg amig babó pici, aztán majd minden második hétvége.......

Csajok én annyira de annyira házasságpárti vagyok és soha nem gondoltam volna, hogy mindez velem fog történni és tudom, hogy valahol én is hibás vagyok...(lehet, hogy mindjárt ott, hogy hozzámentem), de ezt úgy érzem nem érdemeltem meg.

Legalább nem vagyok egyedül, pici babám vigyáz rám....

Asszem most én pörgetem fel a topic-ot, kár, hogy ilyen témával.

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Ui:visszaolvastam és ha összeszedtem magam reagálok is, de most egyszerűen nem vagyok olyan passzban :( .

Kép
melcsi6

Melcsi, köpi nyelni nem tudok... pedig sajna nekem sem egy elvált harminc egy-két éves barátnőm van :( túl szabados világban élünk... már az is szomorú hogy pont akkor kattant be amikor te a babával otthon vártad... de az még szomorúbb, hogy végleg bekattant...
Sajnálom és sok lelkierőt és kitartást kívánok!

Bogy, te meg ne magad okold, szerintem te nagyon tuti anyuka vagy, igazi kisgyerekek álma :)
pici76

Melcsi!Írtam privit!

Kép
bringababa

Melcsi, hát én sem tudom, mit mondjak.
Gondolom villámcsapásként ért a dolog.

Azért bízom benne, h. végig tudod csinálni ezt az egész válóperesdit és lesz honnan erőt merítened. Ha másnem, gyere és mi segítünk, amiben tudunk!

Egy barátnőm szintén így járt évekkel ezelőtt és most boldog párkapcsolatban él, ahol egy rendes ember neveli a gyermekét.

A férjedről pedig inkább nem mondanék semmit. De mégis. Egyszerűen csak felelőtlennek tartom és önzőnek és.....fúúúúú.
Ne haragudj, de bennem is haragot gerjesztett.

Kép
niki30

jaj, drága Melcsi!! melyikőtök "akar" válni? néha még ilyen veszett fejszének tűnő helyzetekben sem szükségszerű. nagyon-nagyon-nagyon sok pasi megzakkan az ilyen babás időszakokban - sokan már a terhesség idején. (és még a nőkre mondják h a hormonok, meg egyebek irányítják az életüket...! :roll: :evil: ) de néha van rá esély h vhogy lehúzódjon az agyukról a lila köd! nemrég volt a nők lapjában egy figyelemreméltó sorozat, amiben egy dettó ilyen helyzetet mesélt el egy apa - hogy aztán hogy megbánta és az lett a vége h a FELESÉGÉVEL CSALTA a szeretőjét. agyrém, de néha valóban főleg a farkuk vezeti őket tévutakra. :evil: (bocs a plasztikus szóhasználatért :oops: )
ha mégis elválnátok, ne tegyétek ki Áront annak h kéthetente egyszer láthatja csak az apját!!! a heti 2-3 tali még viszonylag normális kapcsolatot tud eredményezni és gondolom, mondanom sem kell h főleg egy fiúgyereknek mennyire lényeges az apjával való szoros kapcsolat. azért, mert az apja egy ökörséget csinált anno, azért a gyereknek akkor is az apja marad. és ez bizony ha tetszik, ha nem, össze fog kötni benneteket mindvégig.
nagyon-nagyon sok erőt kívánok Neked és mihamarabbi derűs napokat!! nehéz lehet h ennyi minden szakadt egyszerre a nyakadba :( :( :( (anyukád betegsége, apukád elvesztése, házassági válság, kisbaba nevelése és ki tudja még mi...)
Melcsi, komolyan mondom, szedj össze magad körül mindenkit, akire csak számíthatsz és minden nap beszélj vkivel, aki egy kis erőt, vígasztalást nyújthat!! sőt, sztem szakembert is! nem azért, mert nem tartalak elég erősnek, hanem éppen azért, mert azt gondolom h túlontúl az vagy, de ennek túl nagy ára lenne később!!!!! lécci, lécci higyj nekem!!!!!!

Vanda, tali "nálunk" - értsd: szüleim kertjében. írtad h várod, de nekem nem derült ki h kérded is h hol lesz. sztem ápr. vége-máj. eleje lenne optimális - abban az időszakban viszonylag kevesebb baba fogja még ünnepelni az első szülijét. de felőlem lehet júni is - majd az időtől függően is. ja, Majkon van - ez Oroszlány és Tatabánya közötti kertes nem tudom mi (úgy értem, nem falu), a Sz.fehérvár felé vezető út mentén. de még egyszer felhívnám mindenki figyelmét h nem hotel hilton!! persze közműves házikó - de a festést-tapétázást nem idén tavaszra terveztük. a kert nagyon nagy és van rajta hinta, pancsoló kismedence.

bogy, sztem azért egy antidepi jobban hangzana, mint a nyugi-bogyó... :roll: persze, nem vagyok orvos. és TÉNYLEG igaz h van, amikor KELL az orvosság!! sztem jól csináltad h az alternatívákat is végigzongoráztad és így hozzátok meg ezt a döntést! uakkor tényleg nem ártana egy frankó kis pszichoterápia is!
Vendég

Doo!én is olvastam,figyelemre méltó cikksorozat volt,tényleg minden oldalról jól körül volt járva!a baj csak az volt vele,h majd minden szoriban találtam vmit,ami akár rám is illett volna :shock: 33 éves vagyok és most két eset lehet:
1:még mindig nincs kiforrott jellemem
2:tényleg skrizoid vagyok
Egyik sem hangzik túl jól :shock:

Kép
bringababa

Melcsi,
döbbenetes, amit ítrál. :shock: :( Nagyon szomorú, ami történik Veled/Veletek.
Én is kívánok Neked sok-sok erőt mindenhez!
mary74

Melcsi,
kapkodom csak a fejem.. hosszú oldalakat tudnék e témában teleírni, de nem teszem. Zanzásítva: túlélhető és kell is! Volt személyiségbeli meghasonlásom (ezt én gondolom, ergo megkattantam én is vmilyen szinten :shock: ), xanax, antidepi cucc miegymás. De túl lettem rajta épen, egészségesen. És rettenetesen fiatal voltam ráadásul. Jah, meg én akartam válni is. :oops: Én is kisgyerekkel váltam (hm, épp ma találkoztama volt férjemmel, Gergő klarinétkoncertjén ma, tökjókat beszélgetünk, jóban vagyunk, csak ne kelljen vele együtt élnem), és utána a 2. férjemmel született még két közösen vállalt gyermekünk is. És ebben a kapcsolatban is voltak/vannak/akadnak :roll: gondok, mint a legtöbb helyen, de szerencsére nem olyasmik, ami Nálatok történt. Nah, így is túlragoztam, pedig nem akartam. ha az segít, akkor írj, de Dórinak igaza van, szedd össze a barátaidat a környezetedben és igenis meríts belőlük erőt és támogatást! És innen a fórumról is, természetesen priviben is kereshetsz , ha gondolod bátran.

mindjárt visszaolvasok, mi van Veled Bogi?? csak Melcsi történetén megakadt a szemem. :(
Vendég

Na visszaolvastam..
Bogi, tudom, hogy az égvilágon semmi közöm hozzá, de hadd írjam le a véleményemet igaz annak tükrében, hogy nem ismerem Gergőt. Ne adj neki gyógyszert, tudom, hogy vannak csomóan, mint pozitív példa, de én nem tenném. És hogy huzamosabb ideig is kéne szedni, ez nagyon rosszul hangzik. Persze az is, amit leírtál, hogy micsoda gondok vannak. Gergő hanyadikos, 2. vagy 3.? Enyém Gergő 3.-os, és látom, hogy milyen a követelmény, valami brutál.. minden nap 1.5 órákat tanulok vele, és nem napközis ugye. De ő is nyüzsgős, de nem hiperaktív, egy igazi "rossz" fiú, a kemény fajtából, kakaskodás van a fiúk között, és oda is csap, meg hergelik egymást a szünetben, de a jegyei kiválóak szerencsére. A magatartásával van gond, csomószor olvasom a beírásokat stb, de mindezt szünetben teszi, órán kuss van. (valahol tombolni kell). de írod, hogy Gergő sokszor összecsapja a dogákat pl., enyém Gergő is befejezi hamarabb (nem nézi át, és persze hibázik), beadja elsőnek v. másodiknak aztán játszik. :evil: Biztos ennyire szörnyű a helyzet, mint ahogyan hangzott a tolladból?

Volt vhol egy oldal, ami pont a gyógyszerezéssel volt kapcsolatban, ledöbbentett.. megpróbálom megkeresni neked, vhol elmentettem a kedvencek közé, hogy sose jusson eszembe.

ne haragudj, nem felülbírálni akarlak (ill. a döntésedet), csak biztos, hogy ennyire aggasztó a helyzet és gyógyszerhez kell forduljatok? Annyi veszélye van (nyilván Te is tudod).

na, remélem nem bántottalak meg! :wink:
Vendég

megtaláltam: http://www.szendi.net/

hullafáradt vagyok ,mentem fürdeni, holnap reggel 9-re irány Székesfehérvár.

jóéjt lányok
Vendég

Itt is regálnék, bár irtam privit Melcsinek!

Se én se a férjem nem jutunk szóhoz, levegőhöz. Ezzzel persze nem a mi tökéletes párkapcsolatunkra gondolunk, hanem a tisztességre, ami hálisten még bennem is megvan és talán benne is.
Megcslani, semmilyen körülmények között nem szép dolgo, de azért vannak olyan helyzetek, amikor egyszerűen felfoghatatlan.

Ez a helyzet az, persze nem tudom mi volt veletek eddig, vagy ez a kezdet és belecsapott a drága úr a lecsóba??

Melcsi! Kitartás, te egy nagyon értékes ember vagy, és most ez a legnagyobb feladatod, hogy a fiacskádból is egy hasonlót nevelj! :) :)
És sok embernek fontos vagy, nekünk is. :)

És ez nagyon jó, hoyg leírtad, és engedd hogy segíteni próbáljunk és mindenki másnak is, hagyd hogy kényeztessenek! :)

Dóri és Doo!

Nekem is nehéz döntés volt, de úgy érzem kell. Ha nem hoz nagy változást, vagy olyan mellékhatásokat fedezek fel, amik nekem nem tetszenek, akkor természetesen abba hagyjuk, de egy próbát megér! És higyjétek el hogy nem miattam, haenm miatta, egyszerűen szenved a viselkedésétől, nincsenek barátai stb stb.
A leírtakhoz képest a helyzet sokkal durvább, egyszerűen nincs ellkierőm mindent leírni, talán szégyenlem is....

Csutkára vannak rágva a körmei a lábán is... szal szerintem ráfér egy kis szorongás oldó.

Az apja egyszer elvitte az óvodából, ezzel próbálva engem sakkban tartani, hogy a vagyonmegosztás úgy sikerüljön, hoyg neki is kedvező legyen és hasonló esetek, iyenkor rendőrség, ablakon tégla bedobálás, a lakásom feltöretése, és a gyerekholmik kidobálása az utcára stbstb...nem folyttanám, hogy mit éltünk mi át ketten a Gergővel! Kb egy két évig rettegtünk tőle... a legváratlanabb helyzetekben tűnt fel mindenféle okossággal....nah de erről ennyit, mert igazából gondolni sem szeretnék rá.

KépKépKép
bogyra

dóri, szendi egy létező problémát taglal a könyvében, de ez nem jelenti azt h nem léteznek valóban depressziós és adott esetben valóban gyógyszert igénylő emberek. csak sokkal-sokkal kevesebben, mint amennyien most gyógyikat szednek.

brigi, nem értem h miből vontad le a konklúziót h nincs kiforrott jellemed és/v skizo vagy?! :shock: (utóbbi meg egészen nyilvánvaló h nem vagy, mert akkor nem is gondolkodnál ilyeneken h az vagy-e v sem! :wink: )
Vendég

Jaj Melcsi, nem is tudom mit mondjak!
Sosem értettem hogy tud valaki úgy bekattani, hogy eldobjon mindent ami eddig a MINDEN volt neki. És milyen lány az, aki képes úgy elvenni egy férjet, hogy tudja kisbaba várja otthon! :twisted: Kívánom neki ugyanezt!!!!!!
Melcsi, muszáj válni? Nem lehet megpróbálni külön, és hátha levonul a f.száról (értsd: agyáról) a lila köd? Nem tanácsot adni akarok, csak hátha van még esély rendbehozni...
Mindenképp erőt és kitartást kívánok, és időnként gyere hátha tudunk segíteni!

Bringa, bevallom valamikor a 3. fog tájékán mi elvesztettük azt a láncot :) Itt kell lennie a lakásban, de már kétszer áttologattuk a bútorokat, és takarítani is szoktunk, de nem találom :( Lehet, hogy felporszívóztam? De ennyire hülye nem lehetek.

Asszem belevágok a fogyókúrába én is, nem bírom a combom :( Az elefánt lába semmi az enyémhez képest! Brrrrr....

Megyek én is aludni.

Csilla
Vendég

Istenem Bogy, ez a második adag szörnyűség erre az estére!
Igaz, hogy csak kettő percre láttam a fiadat, de azt kell mondjam, hogy remek kis emberke! Egy kicsit gyengébb jellemű gyerek talán teljesen beleroppan egy ilyen csúnya válásba.
Segítsd őt a legjobb tudásod szerint, csak te tudhatod kell -e a gyógyszer neki! Szerintem a legfontosabb, hogy megnyugodjon a kis lelke.
Arany kis bogaram, sütök neki egy tepsi csokis muffint!!!
Vendég

bringa, lánc nekünk rágókaként funkcionál: amíg szöszmötöl vele, van esélyem ráadni a tiszta pelust - öltöztetni már mászás közben szoktam :roll: de nem nyúlt ki. uakkor nincs különbség magatartásbelileg a nyakon használt lánc és az időnként elővarázsolt rágóka-lánc hatása között... :roll:
Vendég

na jó, értsd: tök mindegy h a nyakában van v sincs :roll:
Vendég

Melcsi, én szóhoz sem jutok, itt rázott a hideg ahogy olvastam a soraidat, és azt mondtam közben, hogy nem hiszem el! Ez nagyon nehéz lehet! És borzasztó, hogy a férjed ezt meg tudta tenni Veletek! :twisted: nem tudom hasonló esetben én hogy reagálnék, de nehéz lehet higgadtnak maradni, s még neki adni időt, hogy hagy vonuljon a lila köd...és az, hogy ott a kicsi babátok, pont Érte lenne értelme időt vagy lehetőséget adni magatoknak (már ha a férjed egyáltalán akarja) de ugyanakkor pont Áron miatt is nagyon undorító, hogy képes volt ezt megtenni.
Abban egyetértek Dooval, hogy Áron érdeke az hogy többet legyen az apjával, mint 2 hetente. nekem egy barátnőm most vált el, nem kevésbé borzasztó történet, barátnőm a sérült 7 éves kislányával maradt egyedül. Szal Ő is azt csinálja, hogy minél kevesebbet engedi az Apjához, közben a gyereknek meg olyan apahiánya van, hogy csak na! Bár tuti nehéz lehet ezen is túllépni, s nem pont azt venni el a volt férjtől ami kedves neki (hagy szenvedjen) a gyereket, de fontosabb lesz majd Áron érdekeit szem előtt tartanotok.
Sok sok erőt kívánok, és gyere mert várunk Téged és szeretettel gondolunk Rád és Áronra akkor is ha nem tudsz írni!

Kép
ági_bp

Akik már adtatok meggyet a gyermeknek, hogyan adtátok?
Tegnap vettünk fagyasztott meggyet, én eddig még nem kóstoltattam Blankával meggyet, de most akkor megpróbálnám.
Előre is köszi a segítségeteket.
mary74

Jó reggelt Mindenkinek!

Hát Mary nem én vagyok az embered :oops:

Doo!nekünk is rágókaként funkcionál,gondolm éppen ezért nyúlhatott ki ennyre :wink: :lol: De te le szoktad venni Viktória nyakából :shock: én ilyet meg sem rizikózok esélyem sincs hozzáférkőzni :roll: Különben a hatásával,mármint a jótékonnyal én nem nagyon találkoztam,viszont baromi jól áll neki! :wink: :lol:
És h miért is filóztam el ezen? :roll: mert az nem lehet normális,h majd mindegyikkel tudtam volna azonosulni :oops: jó-jó csak részben,de akkor is!
A 7végén láttam a Discoveryn egy műsort az agy működéséről,hát nem volt semmi :shock: Csudi dolgokat tud csinálni :evil: :twisted: :evil: és a lány is tisztában volt vele,h skrizo :oops: bár nyilván azért,mert már kezelték :idea: Mind1 is csak el szoktam rajta morfondírozni :roll: :wink: :lol:

Huh,ma azt hiszem kicsit cudar napunk lesz,hidegfront + holdtölte,kicsikém ezekre külön-külön is elég érzékeny,hát még így együtt :shock:

szép napot! 8)

Kép
bringababa

Sziasztok!

Életjel! Már elkezdtelek olvasni titeket,d emég nem értem a végére.
Mi most rohangálunk erre-arra a ház ügyben. közben anyuméknál is voltunk, közben én mindenen idegesítem magam, de ez mellékes. :( Túléljük!!

Melcsi!!! Annyira megdöbbentem!!!!! :( :(

Majd még írok, de Ricskó már szétszedi a házat, úgyhogy mennem kell!!!

Pusz nektek.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Melcsi! Bár nem élek Veletek és nem ismerem a helyzetet, de biztosan MUSZÁJ válni? Esetleg különélés vagy gondolkodási idő???
Családterapeuta, házassági tanácsadó, mittudomén mik vannak mostanában. A válás az egy annyira végleges dolog......
Egyetértek Doo-val, próbáljatok segitséget szerezni. Nem szabad ilyen könnyen feladni. Az én szüleim elváltak, tudom, hogy a fejlődésem szempontjából nem tett jót. Azt is sejtem, hogy a gyereknek különélő szülő még mindig jobb, mint az állandó feszültség otthon. Olyan nehéz ez!!!!!
(én ebből a szempontból rendkivül konzervativ vagyok, ha már egyszer esküt tettem és kimondtam, hogy szerelemből megyek hozzá, aki az úgy is marad- mondta naiv Vanda)

Az ismeretségünkben is van egy pár, akik válnak. 2 éves a baba. Az egész baráti társaság megdöbbent és már 1 hónapja nincs is más beszédtémánk. Senki sem gondolta volna, na.

Doo, akkor szeretném meghivatni magunkat! :) 8)
Nem akarjuk már most kitűzni a dátumot, hogy aztán ne ezt a talit kelljen mindig módositani, hanem akkor mindenki tud ehhez igazodni. Na?

Bogy, körömrágás a lábon, DURVA! Nem akarsz könyvet irni? Szerintem megérne egy misét. Tudom, hogy durva a sztori....persze az is lehet, hogy csak pletykára vagyok éhes. Kitartás Drága Bogy és úgy csináld, ahogyan Te gondolod! Szoritok Neked!

Bringa,,,,csokis muffin??? Nincs róla képed? Tegnap este sütöttem kalácsot ismét. Fincsi lett!

Mai menü: sóska vagy spenót, attól függ mit adnak a boltban. És ma megpróbálom az extrudált kukoricapelyhet (kukót, na).

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

mary, én meggyet és cserit is főzve-turmizva adtam, főtt gesztenyével ill rizzsel ill kukoricagrízzel, de nem nagyon jött be. viszont múltkor adtam cserit nyersen, pici darabokban adtam a szájába - úgy már jobban tetszett. sztem ezt gyereke válogatja. jó próbálkozást!

(bringa, egy skizofrén meg tudja tanulni h ő az és még azt is h milyen tünetekre kell odafigyelnie, de pont attól gáz a betegség h ő igazából mindent VALÓSnak él meg, ami csak halluc. v téveseszme - eszébe se jut ill nagyon nehezen is tanítható meg rá h nem úgy van, ahogy ő hiszi. ld csodálatos elme című film. na, az a fickó vér-skizofrén volt!!! csak egy nem elmebeteg gondolkodik olyasmin h akkor én most nóóórmális vagyok?)

lánc: én már fel sem teszem :roll: eléggé megnyomizta mindig a bőrét, meg kicsit aztán már én is féltem h beleakad vmibe - hiába volt a ruhája alatt, azért időnként kicsúszott. meg aztán el is felejtettem feltenni. rágókaként viszont kiváló!! :lol:
Vendég

vanda, nem kell meghívatnod magad, mert meg vagy hívva! :lol: OK, kitűzhetjük. na várjatok, áttanulmányozom a naptárat!! jó vagyok ám ilyesmiben - szinte még soha nem kellett időjárás miatt visszavonulót fújni :wink:
Vendég

Doo! :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Jesszus Doo! Most is felveszed valami meteorológussal a kapcsolatot és ennek függvényében keresed meg a tavasz legszebb napját? Amin persze soha nem látott hurrikán fog tombolni.... :D :D

ebben szerintem bármelyikünk profi, de ha tényleg így sikerül, akkor tiszteletbeli tagja leszel a bénabrigádnak! :)

KépKépKép
bogyra

Melcsi, rendesern letablozott engem is, ami Veled tortent.
Probalom megerteni, amit paran irtak, hogy kivarni, hatha lenyugszanak a kedelyek, de ebben en sajnos nem igen hiszek.

Egyet tudj, itt megerto szavakra talalsz, barmikor kiontened a szivedet. Nagyon sok erot kivanok, es azt hogy az eletben megtalaljon ujra hamarosan a boldogsag. Hiszem hogy igy lesz!

KépKép
horilda

Na itt vagyok.

Bogy en is gyogszer ellenes vagyok, viszotn ahogy te is, ha ugy latnam jonak akkor en is kiprobalnam. Magammal kapcsolatban is votl mar, hogy ellenkeztem ellenkeztem a gyogyszer ellen, de aztan megiscsak hatott, amikor mar ravettem magam. Mindazonaltal nem gondolom azt, hogy ez tartos megoldas, de ebben a korban meg annyira serulekenyek, hogy megertem ha igy dontesz. SOk puszit nektek!

Melcsi nem is tudom mit irjak. Ezeken a dolgokon en mindig felhaborodok!!! :( Tudom, hogy van amikor az ember eletebe betor a szerelem es kesz se kep se hang! De ha ott a pici babad akkor ne add meg az eselyt, hogy elhatalmasodjon!!!!!!!!! HOgy tud a ferjed a tukorbe nezni?????

Kép

Kép
lorcika

Na itt vagyok.

Bogy en is gyogszerellenes vagyok, viszotn ahogy te is, ha ugy latnam jonak akkor en is kiprobalnam. Magammal kapcsolatban is votl mar, hogy ellenkeztem ellenkeztem a gyogyszer ellen, de aztan megiscsak hatott, amikor mar ravettem magam. Mindazonaltal nem gondolom azt, hogy ez tartos megoldas, de ebben a korban meg annyira serulekenyek a gyerekek, hogy megertem ha igy dontesz. Sok puszit nektek!

Melcsi nem is tudom mit irjak. Ezeken a dolgokon en mindig felhaborodok!!! :( Tudom, hogy van amikor az ember eletebe betor a szerelem es kesz, se kep se hang! De ha ott a pici babad akkor ne add meg az eselyt, hogy elhatalmasodjon!!!!!!!!! Hogy tud a ferjed a tukorbe nezni????? Kiakadok amikor ilyeneket hallok es sajnos en is nagyon sok helyrol hallom, hogy a ferj megorul es ott hagyja a csaladot!!! :( Sok erot kivanok neked. Annyi rossz tortent veled mostanaban. Tenyleg igaz ez a mondas, hogy csostul jon a baj?? :( Nagyon vigyazz magadra es ahogy a tobbiek is irjak, beszeld ki magadbol a dolgokat, sirj ha kell es adjon erot az a picuri baba aki ott van veled! :) Barcsak segithetnek valahogy!

Na felebredt Ricsko. Mennem kell.

Doo nekem is modntak mar, hogy ha felmerul az emberben, hogy talan skizo akkor tuti nem az!! Csak en is neha beborulok vagy alapban vannak olyan gondolataim, amitol fraszt kapok!!! Marmint magamtol!! Bringa, mi mar csak igy maradunk!!!?? :( :?

Na leptem!

Kép

Kép
lorcika

Uppsz! A fel level mar elment egyszer! AZt hittem meg tudom allitani, de nem!!! :D BOcsi!!!! :oops:

Kép

Kép
lorcika

Csajok!!!!!!!

Sikerült a felsőfokú angol nyelvvizsgám és igy MEGVAN A DIPLOMA!!!!!!!!

Én olyan, de olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép napot!

Vanda (aki már diplomás, ugye)

(nem kérkedésből irtam, csak büszke vagyok magamra és ROHADT boldog.)

Kép

Kép
precious
Budapest

Precious Nagyon Gartulalok! Azt igenis ki kell kiabalni buszken!!! :D :D :D Felsoku az nem semmi!!!

Nekem a kozepfoku hianyzik a diplomamhoz, nincs idokorlat, de azert mar jo lenne ha neki rugaszkodnek.
Igazabol en munkahelyemen is hasznaltam az angolt, elotte mar voltam is vizsgazni, de lecsusztam, csak az alaprol van papirom, kicsit kene raeroltetnem magam, kivalasztani melyik fajtara menjek.

Nincs mi hajtson az a baj, de akkor is kell a diploma, ha mar allamvizsgaztam!

Te melyik fajtan voltal??? Ha vannak hanganyagaid, vagy barmi cuccod gepen, nem kuldenel nekem? Mar ha van ilyen...

KépKép
horilda

Szia Ilda!

Köszi!
ECL vizsgán voltam és igen van hanganyagom meg könyvem, meg tesztkönyvem is.
Ha gondolod, akkor feladok mindent postán és le tudod másolni. Küldd el priviben a cimed, ha gondolod.

http://www.ecl.hu

Vannak az oldalon is tesztek.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Hu az szuper lenne, kulonben nekem eleg lenne az A vagy B tipus, es tudom hogy az ECL csak C tipusu, de lehet hogy ezt valasztom, meg aztan ha nem is ezt valasztom, akkor is jo lesz gyakorolni.

Most nevetni fogsz, de en meg sosem kuldtem privit, hogy kell???

KépKép
horilda

Vanda nagy gratula Neked!! :D

Kép
ági_bp

Ilda, rákattintasz Vandánál a "pü"-re és írhatod is a levelet!

Kép
ági_bp

Agi, koszi logikus :oops: :D Vanda kuldtem privit!

KépKép
horilda

Vanda!
Tiszta szívemből gratulálok Neked!
Nagyon ügyes vagy! :lol: :lol: :lol:

...............és csendben irigykedem :oops: :wink:

Kép
bringababa

Lorcim édes,olybá tűnik igen! :idea: :wink: :lol:
de hidd el vagyunk még ezzel így páran! :wink: itt mi képviselhetjük a dilókat!yuppiyéó :lol:

Kép
bringababa

Látod Doo!a tiszat szív és a csendes irigykedés ki kellene zárják 1mást.de bennem mégis jól megférnek és mind2őt nagyon is valóságnak fogom fel! :shock: :roll: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Vanda gratulalok!!! Azta de ugyes vagy!!!!!!! :)
En hulye a kozepfokut sem tettem le miutan hazajottunk, most meg mar kopik rendesen az angolom!! Bele kene huznom nekem is es tanulgatni. De azon kivul, hogy angolul nezek, amit tudok nem sokat teszek az ugy erdekeben!!!! :oops: :( De te nagyon ugyike vagy!! :)

Voltunk dalolaszni Ricskoval. Edes ahogy nez mindent, meg maszik ide-oda. :) MOst meg bealudt ugy, hogy eszre se vette, hogy behoztam. A hordozoban nyomja! :)
Ma annyira minden bajom votl, hogy ettem csokit! :( Gyumi napon! :( Ez a veg!!!!! En ma' mindegy vagyok!!!!!!!!!!!! :( Ti nem voltatok ma nagyon nyugosek? Mi Ricsivel felvaltva nyugoskodtunk!!!!! :?

Kép

Kép
lorcika

kicsit megkésve Mary, én simán leturmixoltam a meggyet, másnap viszontláttam a héj darabokat, de nem volt semmi gond vele

Vanda, naaagy gratula, szerintem tök OK ha az ember büszke arra amiért megdolgozott és amit elért :)

mi ma megjártuk Fehérvár -Győrt, Melcsi gondoltam rád (már megint)

Anyukámnak lumbágója van, nem tud jönni, így mi mentünk. Zsófikám végigaludta az utat oda és vissza is :lol: áldott jó gyerek, kérdezik hogy merek elindulni vele egyedül... hát így :)

Lehetne hogy a tali májusban legyen? Én júniustól dolgozom, biztos fel leszek kavarva az első pár hétben, jobban járnátok ha még a normális, kipihent énemmel találkoznátok :lol: ez Bringa féle fenyegetős volt :wink:
pici76

Lorci, gyümi napon csokit????? Pfúúúúj rossz Lorci.
( Jó volt? :wink: én egy napot sem bírnék ki csoki nélkül :lol: )

milyen danolászáson voltatok? ilyen zeneböli félébe?

Zsófi napi 200 fekvőtámaszt csinál, már emelgeti közben egyik kezét, szal félkarral is megy neki :wink: Ricskó jobban teszi ha gyúr, ciki ha az ara bicepsze nagyobb :wink: :lol:
(haladni még mindig csak hátra tud :cry: )
pici76

sziasztok,

elbúcsúzom lányok, azt hiszem nem jövök többet, és ezt szerettem volna leírni, hogy ne hiányoljatok.

mindenkinek kívánok minden szépet, egészséget.
Vendég

Dóri????

Hogy hogy? Miért ez a döntés?

KépKépKép
bogyra

Dóri!

Kicsit lelkiismeretfurdalásom van a gyógyszeres hozzászólásom miatt, egy fél nap ezen gondolkoztam. Ha miattam van a döntés, akkor kérlek ne haragudj!
Szeretném, ha továbbra is jönnél és irnál!

Ha gondolod, akkor küldj privit, ha van rá esély, akkor szeretném megbeszélni.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Dori, miért? Baj van? Miattunk? Vagy valami más az ok? Ne menj el! :( Hiányoznál! Én mindig szívesen olvastam a hozzászolásaidat!

Pici :lol: Ricskó is kemény köpésű gyerek :lol: , úgyhogy body builder család lesz!!!! Csak Zsófi fog hátrafele menni az oltár elé?! :shock: :lol:
Nem is írom mi mindent ettem még ma :oops: ...de a mérleg még kedvezőt mutatott...szóval talán van remény!!! Nem adom fel míg egy (nagy) darabban látsz!!! :lol: :oops:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok Lányok,

Nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat, máris nem vagyok egyedül. Egyébként minden, de minden barátom mellettem áll, de még a párom barátai is.

Bringám, köszi az sms-t, hívni foglak amint beszélőképes vagyok.

Sajnos muszáj a válás. Nem akarom ecsetelni a részleteket, de egyszerűen nincs más választási lehetőség. :cry:
Én is abszolút házasság párti vagyok, hiszek a házasság intézményében és az eskümet én abszolút szívből tettem meg.
A legfőbb gond az az, hogy kb. három hónapja éreztem, hogy vmi nem stimmel, ő rengetegett "dolgozott" és rengeteget szenvedtem és sírtam neki, könyörögtem, hogy mondja el mi a gond, hadd segítsek neki és csináljunk valamit, mert vmi gond van a házasságunkkal.
Minden nap téma volt ez és úgy tett, mintha én csavarodnék be az egészbe ami majdnem igaz is volt és a sok rossz ami ért bennünket el is hitette velem, hogy esetleg én vagyok túlérzékeny.

A dolgot nem tőle tudtam meg, úgyhogy valószínűleg végig nézte volna, hogy elkezdek orvoshoz járni és nyugtatót szedni, stb.stb. mert én ugye végletekig az agyonhajszolt, stresszes férjemet sajnáltam :( .

Szóval csajok vége, egyszerűen annyira lesüllyedt a hazugságokban, hogy a bizalmamat teljes mértékben eljátszotta :( .
Megpróbálok tényleg új életet kezdeni és ebben rengetegen segítenek, így sokkal könnyebb.

Nem fogok többet erről a témáról írni, csak az új életemről, a múlton nem akarok rágódni a tanulságokat, hibákat (enyémet is) átgondoltam, már felesleges visszafelé néznem.

Az apa látogatást most heti 3x-ban hagytuk, aztán meglátjuk.

Lehet, hogy ez a sok rossz ami történt velem edz és újból és újból erőt ad, hogy küzdjek, de a legtöbbet a babámtól kapom.

Megyek, kicsit olvasgatok aztán alszom picit.

A lényeget nem is írtam, Áronnak már két foga van a múltkor írt lázas napok eredményeképpen :wink: 9,5 kg és napi 3x eszik papikat (gyümi, főzi és tejpép). Már csak reggel és este szopizik, de azt szigorúan :wink: .

Nagyon köszönöm mégegyszer Mindegyikőtöknek.

Puszi
Melcsi

DÓRI NE BÚCSÚZZ!!!!!!!! Mi a gond?

Kép
melcsi6

jé, én még soha nem így írtam a priviket!! rámentem a fejlécben a "nincs privid" :lol: feliratra és onnan végeztem el a hadműveletet. csak annyi a kül. h onnan nekem kell beírnom a nevet.

Dóri, én is sajnálnám, ha dobbantanál a csapatból. sztem egy csomó hasznos szempontot tudsz (és tudtál eddig) hozzátenni a topichoz, mint egyetlen nagycsaládos :wink: nem tudom h mi a baj, de ha tényleg az itteni véleménycserét érzed sérelmesnek: ne tedd, mert a dolog tényleg nem arról szól h értsünk egyet mindenben, hanem arról h segítsünk egymásnak azzal h minél több szempontot mérlegelhessünk a döntéseink során. ráadásul képes lennél minket megfosztani a csodaszép lánykád és fiacskáid fotóitól? :( :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vanda, én is gratulálok Neked!! Nem vagy semmi. Elhiszem, h. boldog vagy!

Dóri, dehát mi történt? Megbántottunk vagy mi van? Történt valami?
Én ezt nem értem.
Egyik hozzászólásban még minden ok, aztán meg tessék. Se szó, se beszéd? Csak így lelépni? Nem ér. Ne mááár!
Te is része vagy ennek a topicnak!!! Halllóó!

Ma barátnőméknél voltunk, babáztunk, sétáltunk, jó volt.

Holnap intézkedem böli ügyben + tornára megyünk.

Szép éjszakát!

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?