Új privát üzeneted érkezett!

Katica!:)
köszike,Szegedre is átszoktunk menni a legkedvesebb barátainkhoz.Jó hely Szeged!!!!
Vendég

estike ne kámpicsorodj el,nem első pisis,gondolom nem is olyan érzékeny teszt mint amit szoktak adni,és hány nappal vagy beülti után nem tom nincs volalzód irgum burgum!ne add fel főleg ha kevés sejtesek voltak később fészkeltek be ugye?mondjátok többiek ti jobban vágjátok engem is ti tanitottatok :oops: :D
katica köszi mindíg a táblicskut lassan te is a kékben leszel :wink:
Panda gyönyörűek vagytok,nyugi nem kell megindítani Dorka drága jön mindjárt :D szerintem te szülés után 2héttel olyan laposhasú leszel,hogy el sem fogják hinni hogy szültél :D
julika én is sejtettem :oops: de nem baj babás vagyok csak velük ne legyen semmi,Jankácska szereti apuci énekét,ez nagyon édes,puszi nektek :!:
nyulasz jujjj de izgi mindjárt tesztelsz :D
dezsi itt is gyönyörű az idő,tetszik nekm diósd jó hely
káposztástésztát zabálok :oops:

lanyané

Szóval nem kötelező +-nak lennie még ma? Azt mondjátok? Akkor most szégyellem magam. Köszi

Kép
estike66

Viki!
:D Jó olvasni rólatok,biztos kevés időd marad a kiscsaj mellett!
Képeket tehetnél fel,szeretnék gyönyörködni :wink:
Igen,már csak pár nap a tesztig,tele vagyok izgalommal,úgy érzem sikerült,és bízom továbbra is!
Egy nagy puszi Mira babának!
Vendég

Sikerült!!!!!!!

Kép
estike66

Köszi Nyulam-bulam!

Kép
estike66

Estike!
De szép vonalzód van :D
Persze,hogy korai,tessék picit türelmesebbnek lenni.Pár oldallal odébb Kis-csillag már kifejtette mi az a "türelem" :roll: :wink:

Lanyané!
Egészségedre!
Én nem szeretem,én most rio mare-t ettem,mexikóisat.Nyam-nyam...
Vendég

Viki elképzeltem drága Mirát,hogy a kis meztelen husával édes mosolyával próbál hatni rád,hogy hátha megmenekülhet a szuritól :D tündér lehetett,igen kérünk szépen képeket :oops: :D

lanyané

etikeeee ügyi vagy,na igy fog bepozitívulni a teszted is :oops: :D
dezsi az sem rossz :D

lanyané

Kép Kép
Vendég

Vikimi!

Micsoda tüneményed van! És micsoda nőci lett!

Kép
estike66

Estike!
Milyen ügyi vagy! :lol: Ez aztán az igazi vonalzó! és igenis tessék várni még pár napot. Nekem pl. ET+14 nap kéne tesztelnem. nem előbb. Sőt a doktorbácsik mindig megtiltják, hogy előbb teszteljünk... :wink:
Nyulasz!
:lol: ügyesen segítettél Estikének! Piripont! :lol:
dezsina

Nem én vagyok ügyi, hanem nyulasz. Képtelen vagyok dolgozni, mint ahogy ez sztem látszik is. Jaj, írtam simi-sumit apának, a nega jelentéssel, és azt írta vissza, hogy Ő nem adja fel, és holnap utánig belém szugerálja. ÉPn is szeretném, de tudom, hogy Ő majd "megdöglik" érte. Ettől is olya nehéz.

Akár sikerül, akár nem, nagyon jó, hogy itt vagytok nekem.

Szép délutánt! Puszik Hajni

Kép
estike66

Pandus!

Nagyon szép kismami vagy, és mekkora a pocid :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Estike!

A 10.napon tilos tesztelni. Én is elkövettem ezt a hibát rá három napra + teszteltem. Szerintem a 14. napnál hamarabb nem szabad tesztet csinálni.

Dezsi!

Prednisolonnal kapcsolatban ne izgulj nem lessz semmi bajod.
Te már dolgozol is???

Vikimi!

Csudaszép a babuci és hogy mosolyog.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi ha nem írok mindenkinek de elég sokat termeltetek ma nem győzök visszaolvasni.
gizmixxx

Nyulasz!

Te most hol is tartasz :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?:
gizmixxx

Viki édes a kis mira
Szép és nagy :)
Vendég

Nyulasz!

Most néztem a táblácskát és te hamarosan tesztelsz. És milyen nyugodt vagy én már tuti lerágtam volna az összes körmöm.
gizmixxx

Estike,
jó a vonalzód!:)
Vendég

viki!drága tündér Míra,azok a szép szemecskék,tud szugerálni mi :D :?:

lanyané

Gizmix!
:lol: igen, igen már melózok ezerrel! És nagyon jól teszem, mert röpüllll az idő! :wink: Csak gép előtt irogatok, iktatgatok, számlázgatok... szóval melengetem a 3 babánkat a pociban :lol: :D (és nagyon nagyon izgulok)

Estike!
látod, apjuk okosabb és optimistább! Tessék remélni! :wink:
dezsina

Viki!
Hű,de édes ez a kiscsaj :D :D :D Olyan rögtönmegzabálom :wink:

Gizmix!
:shock: már csak négy napom van a tesztig :shock:
akkor kezdem a körömrágást :lol: :lol: :lol:
...most egész jól elvagyok.Na nem mintha nem izgulnék,de elviselhető.
Vendég

Nyulasz!

Hanyadik napon tesztelsz?
Annyira izgulok.

Dezsi!

Nem vagy semmi, hogy már dolgozol. Én egy hetet azért szeretnék otthon maradni ha végre sor kerül rá...............................

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmix!
Nem gondoltad meg magad,hogy inkább előbb eltűntessétek azt a fránya myomát?Így is van min aggódni a terhesség alatt,legalább ez miatt nem kéne.Hm?

Pénteken lesz et+11.nap. :D De kötve hiszem,hogy szerdánál tovább bírom :oops:
Vendég

vikimi: hova valósi vagy? édes nagyon mira baba.

lanyané: köszi. remélem :wink:

estike: tetszik a vonalzód. drukkolok nagyon+++++

nyuszi: drukk a teszthez++++++

katica
katica30

Nyulasz!
nem lennél Nyulasz, ha szerdánál tovább bírnád :lol: DE! Most elég higgatnak tünsz :shock: :? :roll: 8)

Gizmix!
Eza 4. beültetésem. Az elsőnél 10 napot, a másodiknál egy hetet, a harmadiknál 3 napot vettem ki :lol: Most egyet sem. nem azon múlik (tapasztalataim szerint), hogy mennyit vagyok otthon... :? Igy pedig, most teljesen elfoglalom magam, és nem gondolok állandóan a terhességi tünetekre... (persze ez csak félig igaz :lol: mert csak arra gondolok, de a dolgozóba palástolni kell :lol: )

Apacsék!
:?:
dezsina

Vikimi!
Csodálatosan szép a kislányod! Irigylésre méltó!
A drukkokat köszönöm szépen! :)
dezsina

Szép estét mindenkinek!

Dezsina, hajrá babákok! És persze Nyulasznak, Estikének is megy a drukk.

Jelentem, mi úgy tűnik, 2400 NE Gonal és 900 NE Merional után végre eljutottunk a repesztő szuriig. Szerdán egykor lesz a punkció :D Katica, a legközelebbi táblába ha betennéd...Köszönöm

Lanyané, a Kaális topikban van egy kismama, ő is ikreket vár és fáj a háta, neki a Kozmodiszk használ, illetve gyógytorna. Érdeklődj utána a lehetőségeknek, mert később sokkal nagyobb lesz a pocid a két babával, sok lesz elől a súly.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vikimi,
Mira nagyon tündér! Én biztosan imádnám :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

köszi alle,fannira gondolsz :D az ikres topikban már beszélgetünk.

lanyané

alle: örülök. látod, csak eljött ez a nap is! drukk szerdára+++++

jó éjt!

katica
katica30

Dezsina! Csak melengesd a drágákat! Dolgozni sztem sem árt, de stresszelni tilos. Verem a fejem a falba, hogy nem vártunk egy hónapot. Sokkal nyugisabb lett volna.

Alle! Szerda, az már holnap. Nagyon szurkolok!!!!

Szépséges keddet mindenkinek!

Kép
estike66

Kép
Vendég

Szép napot!
All!
Nem semmi adag szuri kellett nekik,de látod végül csak megnőttek :wink:
Holnapra nagy drukk!!!!
Pandus!
Még mindig itt ?:D
Vendég

Madárdalos Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Pandus Drága :wink: Üzenem Dorka Babának, hogy kap cirka 15 órát a kibújásra :wink: :lol: :D :roll: Megrendeltem Neki a hidegfrontot! :wink: :wink:

Nyulasz Drága! Már csak 3 nap! Tessék kitartani és türelem!
Torkod hogy van? :D

Alle: hatalmas Grat a tüszőcskéknek :wink: előre drukk a holnapi megszurkához :wink: :D

Estike: hogy vagy? csak türelem, kitartás! Holnap pedig 100 feletti HCG-vel várni fogunk :wink: pusssz

Katica:gyorsan telik az idő nálatok is
Szeretnék visszakerülni a táblába, írom a dolgokat:
- február közepe nőgyógyászati kontroll vizsgálat, majd márciusban Erika genetikai vizsgálata :D

Jól tettem hogy nem hagytam itt csapot-papot..
Jelentem tegnap vettünk haskötőt, hát valami csudaklassz dolog!
Pandus! Neked is ajánlom, olyan szuperul tartja a hasit, és sima szülés után is szabad hordani!
Tegnap a segítségével csináltam apuskának 4 (NÉGY!!) kókusztekercset!! Nyami-nyami :lol: :lol:
Talán nem hízom vissza azt a 8 kilót amit 10 nap alatt leadtam :roll: :lol: :lol:

Mindenkinek nagy puszi, és ölelés:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

JAJJ elfelejtettem írni, hogy ma fél 1-re megyek a fodrászhoz birkanyírásra :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Estike, Nyulasz, Dezsi
babaragacsok

Pandus,
Te még mindig itt?:)

Kis*
örülök, hogy sokat vagy itt köztünk
Vendég

Kis-csillag!
Köszönöm kérdésed,jelentem a torkom ma már sokkal jobb.Tegnap apa is elkapta ezt,meg az apósom is. :?
Apa nem is aludt velem :( ,hiába mondtam neki,hogy ugyanaz a bajunk,kint aludt a nappaliban.
Bírkanyírás? :lol: Reméljük jó frizurát sikerül csinálni neked,és nem fogod megbánni. :D
Kép

kókusztekercs,nyami :wink:

Bella!
:D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szép napot mindenkinek!

Bella!
:D

Nyulasz!
már csak 3 nap! :P A babatapikat küldöm továbbra is!

Estike!
mennek a drukkok holnapra! Muszáj, hogy két-csíkos legyél!!! :D

Kis-Csillag!
kiváncsi leszek az új frizura! :roll: :!: Kérünk beszámolót! és a kókusztekercset már el is képzeltem...

Alle!
Na látod! :P nagyon ügyi vagy! Mennek drukkok a punkcióhoz és az már holnap van! :D Csak ügyesen! :wink:

Rólam nem sok: szedem a gyogyikat, állandóan figyelem magam (bár nem tudom minek :? ) még a munka sem veszi el nagyon a figyelmemet. Ha érzem a hasam akkor nagyon jó a kedvem, ha nem érzek semmit, akkor csapnivaló. Ez van. Úgy is tudom, hogy lassan haladok az őrület felé. Ezek a napok még elmennek, aztán szépen lassan jön a téboly és a hiszti... 8)
dezsina

Kis*,
Átadtam az üzit reggel elmagyaráztam neki, hogy mi a dolga pakolja össze a holmiját, és szépen készülődjön kifelé :lol: hát kiváncsi vagyok :roll: kókusztekercs nyammmi :lol: van olyan haskínzóm nővéremtől kaptam, neki is hatásos volt :wink: Jó szépülést!!

Én még mindig itt, de elzavarhatnátok már :wink: :lol:

Ragacsok mennek mindenkinek++++++
Vendég

szavazzatok légyszi a kislányomra a babavilag.com oldalon
hosztafi maja az elején szürke kép rozsaszin cumival
előre is köszi :D
Vendég

EGY KIS HUMOR :D
http://eloszto.hu/cms/index.php?id=25,36,0,0,1,0

LEGALÁBBIS NAGYON IGAZ...
Vendég

...és hangszóróval nézzétek :lol:
Vendég

NYulasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
igaz :shock:
Vendég

Hajnóca szavaztam! :wink:
Vendég

Dezsi: lefényképezzük majd mindkettőt! :wink:
A hajat is meg a tekercset is! :wink: :lol:

Bella: én is örülök :D így legalább szurkolhatok Nektek Mindannyiótoknak :wink:

Nyulasz: örülök hogy jobb a torkod!
Mivel még úgyis szükséged lehet rá, javaslom a homeopátiát.

Torok és garatfájdalomra Homeogene 9
Náthás tünetek enyhítésére Coryzalia
Influenza megelőzésére, kezelésére Oscillococcinum

Ez utóbbit már 4 hete szedem heti 1 adagban és jelentem még semmi :wink: szerencsére :o

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép
Hajnóca bogi baba valahogy rám is hasonlit a bal oldali én vagyok 20 évvel ezelőtt
Vendég

Nyulasz!
tesztelsz holnap?
dezsina

Vikimi - mosolyt csalogató a kislányod az biztos! nagyon szép, vigyázz rá!!!!!! :lol:

Kis* - úúúúúúúúúúúgy megkívántam a kókusztekercset...... :shock: Jó szépülést neked, és nagyokat nyelek miközben a sütidre gondolok!

Nyulasz - a vége a legnehezebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kitartás! :roll:

Dezsina - simogasd meg helyettem is őket egyszer-kétszer.......ha gondolod este küldünk át altatót hallgatható formában ala szilasi apuka (ez apuka felajánlása nálunk, én nem élnék vele a helyedben, de te tudod...... :lol: ő esküszik rá, hogy csak miatta van folyton baba a pocakomban....) Szóval gondold meg jól visszautasítod-e?!

Pandácska - neked is küldhetünk altatót apától, talán kibújna tőle...ha péntekig nem bújik ki, gondolt át!!!!!!!!!!!! :lol: (legyen ez fenyegetés!!!! :lol: )

Kép

Kép
julika79

Julika,
Köszi, de a párom naponta énekel neki lehet ezért nem jön ki? :lol: :lol: fél, hogy itt jobban hallja azt a gyönyörű hangot :lol: :lol:
Vendég

Kis *! - Szép légy ám, és kérlek ne sokat vágass!

Nyulasz, Dezsi! Millió drukk nektek!

Pandácska! A frontok valóban hatnak. Nálatok még semmi?

Csoki! Mja maszatka gyönyörű!

Julika! Ez az altató tuti? Ha ezt előbb tudom.

Kép
estike66

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?