Új privát üzeneted érkezett!

Viki akkor nem irigyellek,hogy ilyen hamar visszamész! :roll:
Az viszont nagyon jó,hogy anyukád itt lakik a közelben és nem kell bölcsibe adnod!

Nálunk is elmegy a GYED hamar,de szerencsére apa jól keres,és így nem érzünk visszaesést! :wink:

Nika?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Jo reggelt!


Viki,
Sajnalom, hogy maris vissza kell menned dolgozni! Bar az tenyleg nagyon jo, hogy anyukad ott tud lenni Fannira vigyazni. Bar ki tudja, meddig tudja ezt vallalni???

Pelenka,
Mi is a Liberot es a Pamperst kedveljuk legjobban, de tegnap szereztem Berni pelenkat kiprobalasra a baba-mama vasaron a muvelodesi hazban. Ugy lattam a pelenka.com-on is lehet ilyet venni.

Talalkozo: en arra gondoltam csak, hogy lent osszefutunk, es egyutt megyunk egy-ket kort. Nem hiszem, hogy igy aggodni kellene az influenza miatt, nem mennenk be sehova zart helyre.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Ja, es Aron is HALAK baba, es megsem alszik annyira jol. Pedig olyan jol indult! Szulestese utan csak EGYSZER kelt fol ejszaka, az az ebredes mindig megmaradt, es ahhoz jott meg vagy 3 az utobbi idoben.

KépKépKépKép
thelga
 
 

 
 

Jó reggelt!

Helga: nálunk is jól indult az alvásos dolog. első két hónapban átaludta az éjszakát, 3. hónapban már egyszer felkelt és 4. hónaptól egyre rosszabb...
Anyu sokáig itthon tud maradni vele, így lett előre eltervezve már. Szüleimnek vállalkozása van, és otthonról fog apunak besegíteni anyu. Fanni tuti nem lesz bölcsis, ovit meg majd meglátjuk, hogy mikortól. Lehet addigra már jön a tesó :D
Helga nekem jó a sétálás együtt, csak én még soha nem mentem át a túloldalra babakocsival. Az aluljárón a lépcsőn nem tudom letudom-e vinni a kocsit? :shock: A kocsi 11 kg plussz a gyerek felöltöztetve, takarókkal még legalább 8-9, tehát kb. 20 kg... Vagy csak én lennék béna? Meg lehet oldani? Ti át szoktatok jönni?
Pelenka: liberon kivül a többi nem vált be... kifolyik a cucc, vagy szoritja a gyerek lábát...

Ma valószinü megyünk délután egy ismerősünkhöz, ahol van egy egyéves baba :D Kiváncsi leszek Fanni mit fog szólni hozzá. Eddig még nem volt más kisgyerekekkel együtt..

horvviki
 
 


Sziasztok! :wink:

Viki át lehet menni a túloldalra lépcső nélül is simán! :wink: Van ott babakocsi lejáró a lépcső mellett! :wink: Én se nagyon megyek át arra sétálni,csak apával,de,ha már többen leszünk,akkor más a helyzet! :wink:

30 perc múlva jön értünk apósom,megyünk ebédre!
Gabika persze most nem alszik,mintha érezné,hogy megyünk vhova! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Babakocsi lejáró :oops: :oops: :oops: Tényleg... már elfelejtettem. Igazából én kb. 8 éve kocsival járok, és kb. azóta nem mentem át az aluljárón... a túloldalra is kocsival szoktam menni. :oops: Séta közben sem szoktunk arra járni. Hát akkor bárhol lehet a tali ill. séta :lol:

Ma tök jó idő van. Egyáltalán nincs hideg lent. Délután most már tuti megyünk vendégségbe és csak este későn jövünk haza.

horvviki
 
 


vagyok csajok csak kicsit hosszú napunk volt. Gegét felköszöntöttük majd holnap teszek képet is ma még nem tudok. aztán kapott egy epee eggs baba vagy minek hívjam meg egy polifoam szőnyeget amiben állatok vannak de baromi kicsi darabokból van összerakva és igy nem tudom neki odaadni játszani nekii. ezt sogórnőméktől kapta tök haszontalan ajándék anyóstól meg pizsit kapott mitőlünk meg a tortár egy oroszlánost holnap meg itthopn családilag kap egy vonatosat :):):)

Boszi mamáddal nem semmi ami történik egészségügy úgy szar ahogy van.

Mi mai napig nem alusszuk át az éjszakát de most kitaláltunk valamit igy átrendeztük a szobát :) levettük a kiságy egyik oldalát és majd odateszzük az ágy mellé igy mellettünk de mégsem egy ágyban alszik velünk meglátjuk majd csinálok róla képet és akkor a többivel együtt holnap felteszem :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Jo estet!



Viki,
Latom, a tobbiek mar felvilagositottak az aluljaroval kapcsolatban! :)
En eleg surun jarok at kulonben, mivel ugye ott a piac, meg a gyogyszertaros a kabar u-ban, ahol lehet fizetni egeszsegkartyaval, meg a Duna part.... es meg sok minden ami miatt atjarok. Egyebkent nagyon szeretem a mi oldalunkat is, van egy bevett korom itt, nagyon jo az ofalui resz, a kistavak... szoval mi alkalmazkodunk, ha ugy hozza a helyzet :)

Nika,
Gegenek akkor mikor is van szulinapja? A vonalzo szerint egy nappal idosebb, mint Patrik, de Ettike szerint holnap lesz a nagy nap??? :)
Olyan szonyeg szeruve atlalakithato habtapit kaptatok? Nekunk betus van, azt nagyon szeretjuk. Elorelato voltam, igy direkt olyat vettem, lehetett kapni gyumolcsoset is, de abban rengeteg pici darabka volt.
A kisagy egyik oldalanak levetele nagyon jo otlet!!! Arra gondoltam, nekunk is ki kellene probalni, de attol felek, nalunk nem lehet leszerelni egyik oladalat sem. Ti hogy oldjatok meg?

KépKépKépKép
thelga
 
 


Megjöttünk a vendégeskedésből. Fanni nagyon jól érezte magát, de a két gyerek nem igazán barátkozott egymással :D Még kicsik hozzá. :D

Nika: a szülinapot már én is akartam kérdezni, hogy mikor is van pontosan? Habszivacsunk nekünk is van, és sajna elég kis darabkákból áll a mienk is. Eddig Fanni nem tudta szétszedni, de mostanában egyre többször sikerül neki. Mi arra használjuk, hogy ráraktuk Fanni játszószönyegét, igy az nem csúszik el a parkettán. És mi az a epee eggs baba???

Helga: kistavak??? szerintem arra még nem is jártam. Igy hirtelen nem tudom mire gondolsz, vagy hol lehet az....

Kia? Mizu?

horvviki
 
 


http://www1.photofun.od.ua/
Ezt nézzétek meg!

Kép

horvviki
 
 


Sziasztok!

Nika
Nagyon Boldog Szülinapot GEGÉnek!

Viki :)
Jó a kép :lol:
Szóval oroszul is beszélsz?
Tényleg nagyon hamar visszamész melózni...

Helga
Milyen a Berni pelenka?
Mi eddig azt használtuk - jó..
Csak 1x jött ki a pisi.
De a munkahelyen állítólag tudnak féláron Libero-t - kiváncsi vagyok tényleg féláron lesz e .

A tavakat még én sem láttam - sajna.
Pedig Békáson "élek" már 1999-től.
Fúúúú de rég :P

Boszi
Jó az új vonalzótok!

Mi ma ismét mértük Levit.
Ismét 400 g. a hízás. Már 5220 gramm :lol:

Éjjel tényleg csak éjfélkor, 3 körül és 6 után eszik...
Néha elalszunk szopi közben :P mindketten.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Jó reggelt!

Nagyon boldog születésnapot Gegének!

Kia!
oroszul nem beszélek (bár tanultam :D ), de nagyon egyszerü honlap, ki lehet következtetni, mit kell csinálni.
Az az igazság, hogy néha kicsit várom is, hogy menjek dolgozni :oops: Jó lesz emberek között, bár Fanni irtóra fog hiányozni, de tudom, hogy jó helyen lesz, és bármikor haza tudok jönni hozzá.
5220 gramm? Nem semmi :shock:

horvviki
 
 


Sziasztok! :lol:

Viki
nagyon tuti a progi! :wink:
Kép

Tegnapi nap jól sikerült anyóséknál,ettünk sok sok finámságot és apósom is nagyon örült,hogy csak miatta sütöttem sajtos pogácsát jó sokat! :) Volt unokázás nagyon! :lol:
A pogácsát Gabika is megkóstolta! :lol: Mert persze apja fia,és neki minden kell! De nem,hogy egyett megevett volna,hanem mindegyikbe bele akart rágcsálni! Ja és Milka csokit is evett most is! :lol: Van étvágya és ízlése,akármit nem eszik! :)

Kia szép méretei vannak Levinek! :wink:

Helga a Béka tóra és társaira gondolsz? Én azt az egyet ismerem,de a párom biztos ismeri a többit,mert törzsgyökeres békási! Anyósomék meg az Ófaluban laknak! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Jo reggelt!


Boldog SZULETESNAPOT Gegenek!

Kia,
A Berni pelust meg nem probaltam ki, de majd hamarosan :)

A kistavak a Bekast es Ofalut elvalaszto ut tuloldalan vannak. Mi ugy megyunk oda, hogy a maltai jatszoter melleti kisuton megyunk vegig az elobb leirt elvalsztoutig, atmegyunk, es gyakorlatilag ott is vagytok a kistavaknal. Rengeteg kacsa van :)
Bekas to a neve, azt hiszem!

A PhotoFun nagyon jo :lol: mi is kirpbaltuk!

Viki,
Remeljuk, hogy az egesz csalad jol fog tudni idomulni a munkavallalsodhoz, anyukad is birni fogja hosszabb tavon, hogy Fannira vigyazzon! De majd meglatjatok idovel.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Ket to van, azt hiszem :)
ezert irtam ugy, hogy tavak.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Nika Gegének nagyon boldog első születésnapot kívánok sok sok szeretettel és várjuk a képeket! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Mi is rendre elalstunk szopi kozben :)
Gyakorlatilag az egesz ejszakat egyutt toltjuk Aronnal :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


Lányok!
Annyira szép idő van! Ha holnap is ilyen lesz, nem sétálunk együtt egy nagyot? (Ma már nem úgy készültem, ma anyuhoz igérkeztünk és már itt is vagyunk...)
Felőlem lehet bármelyik oldalon, ha ilyen jó idő van, szivesen sétálok nagyobbat is. Az időpont is mindegy nekem, mert nem igazán van napirendünk, Fanni mindig máskor alszik... :shock: Ja, bár apa délutánra megy dolgozni, délelőtt útnak kell inditanom, de ha nektek a délelőtt lenne jó, akkor alkalmazkodom.
Na mit szóltok?
Kia, Boszi, Helga? Bocsi Nika...

horvviki
 
 


Nekem általábban a délután jó,mert délelőtt főzés,mosás vasalás lesz! :wink: Ma apa itthon van,nemsokára megyünk sétálni! :)
Ja és délután alatt a 13-14 órát értem,mert 12-13kor szokott ebédelni,és utána megyünk le álltalábban! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Kipróbálom én is azt a programot.

Séta?
Mi még nem voltunk :shock:

Manó most épp az ölemben alszik.. Napozik.
Nekem még levest kell főznöm, remélem hagyni fogja..

A máltai játszótér - ott már voltam néhányszor, amikor itt volt a kerilányunk.

Tavasszal megnézzük mi is a tavakat!
Már hallottam rólunk, most már lesz kivel menni, lesz kinek megmutatni a világot :lol:

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Helga
Milyen volt a szombati vásár?
Én sajna most sem mentem :( Pedig akartam...

Manó nagyon nyűgi volt - állandóan evett, de mindig csak egy kicsit.

Nem úgy, mint pl. ma...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


köszönjük a jókívánságokat

kia: mi télen születtünk de pár percre amikor nem volt annyira hidegmindig vittük gegét sétálni vagyis a gangon tologattuk a jó levegőn:) dokinéni nekünk azt mondta hogy -5 fokig nyugodtan lehet sétáltatni levegőztetni persze megfelelő öltözékbem :)

nálunk is ngyon szép napos idő van 10 fok :)
na képek :

ágymegoldása :)
Kép
Kép

szülinap nálunk nem sok aji volt de annál nagyobb családi banzáj :) habtapi állatos és már most kiesnek a darabok és elég picikék igy nem adom oda neki epee eggs meg ilyen engem ne nézzetek :) :wink: és kifordítható egy tojás lesz belőle :)

Kép

Kép

Kép

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Kia!
Mi már 6 nap után vittük levegőzni Fannit, dokinéni mondta, hogy nyugodtan lehet. Mondjuk nyár volt, jó meleg... Szerintem, hogy már elmúlt egy hónapos simán sétálhatsz vele. Kell is neki a levegő.

Nika: szerintem jól megoldottátok az ágy kérdést. Szupi lenne ha mi is így meg tudnánk csinálni, de a mi hálónk olyan kicsi, hogy csak az ágyunk fér el benne, meg egy szekrény, tv-állvány... Fanni elalszik a kiságyában, de sokszor nálunk köt ki éjszaka. Ha felébred már nem viszem vissza. (Nekem is kényelmesebb, na meg imádom, hogy ott szuszog mellettem :D ) Apa néha mérges érte, mert szerinte nagyon oda szoktatom és később nehéz lesz visszaszoktatni az ágyába... Na meg Fanni sokat mocorog alvás közben is, és van hogy felmászik apa párnájára :D Apa meg fél, hogy egyszer úgy fordul, hogy pont ráfekszik...

Ilyen babát már láttam, csak nem tudtam, hogy tojássá alakitható :lol:
Torta szuper lett! :lol:

horvviki
 
 


Tényleg szép a torta..

Levegő van - most is aludt bő 1 órát az erkélyen...
Ébredezik... Megyek...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


csináltam képet :
Kép

(köszi Viki)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok lányok! :lol:

Voltunk lent vagy 1 órát sétálni ebben a csodás napsütésben! Gabika nagyon élvezte! :wink:

Kia én tavasszal szültem. Nagykabátban mentem be,és mikor kijöttünk iszonyat meleg volt már! :wink: Először mi is az erkélyen levegőztettünk és kb. 1 hónap után mentünk le vele sétálni! :)

Nika szerintem is nagyon jól megoldotáttok az ágydolgot! Ügyessek vagytok nagyon! :wink: Nagyon jópofi a tojássá alakítható figura! Gege nagyon nagy fiú,és a torta! :lol:

A Rossmannben most sok Kecskeméti kaja 169 ill 189Ft és többfjata HIPP kaja meg csak 199FT! Mi be is tankoltunk! :lol:

Ja és vettünk a nagykádba csúszásgátlót,és ma már költözünk majd oda,mert a másik iszonyat kicsi már! :wink:

Jövő hónaptól havonta tesszünk el manit,amennyit tudunk,mert,hogy tervezzünk még babát,kell +mani! :wink: Így is van eltéve,de 2 gyereknek több cucc meg minden egyéb kell! Autó is kellene,de mégha vkitől kapnánk is a havi fentartása lenne sok! A lakáshitel is 60-65.000 havonta,és még 18 év hátra van belőle! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hoztam pár képet tegnapról,mikor anyóséknál voltunk :)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!


Nekunk jo a delutan is! Sot, ha holnap is ilyen szupi ido lesz, akkor visszaterunk a napi ket setara.
Szoval tolem talalkozhatunk 13:30-kor a piacnal az OTP elott, ha az jo Nektek!

Aront harom hetesen vittuk ki eloszor. Nekunk sajnos nincs erkelyunk :(

A hegy feloli oldalon levo Rossmann mar ki van fosztva :twisted:
pedig ugy orultem a HIPP-es draga kajaknak.

Boszi, mi mar tobb mint egy honapja a nagykadban furdunk, Aron annyira elvezi! Hihetetlen, mekkora szabadsag ez a babanak!

Habtapi: az egyiknek nincs meg mar az egyik butyok a sarkanal. Nem tudom, mikor haraphatta le Aron! :shock: Szoval, erre is figyelni kell.
Az agy nagyon tuti! Meg is mutatom a ferjemnek, hatha nalunk is hasonloan le lehetne rendezni, hogy egyutt, de megis kulon aludjunk!

Kia,
A szombaton csak a kulso pultokat neztem meg, a babaval voltam lent, bementem, de egybol ki is fordultam. Kint volt a Bernis pelusos no.

KépKépKépKép
thelga
 
 


na itt a vonatos torta ahogy ígértem :) Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Helga!
Nekem jó a holnap 13:30! Boszi? Esetleg Kia? De még reggel egyeztessünk, már csak az időjárás miatt is. Nehogy esős szar idő legyen. Ha ilyen lesz, mint ma, akkor felőlem ok.

Nika!
Ez a torta is fantasztikus. Ezeket mind apa csinálta???

Mi is nagykádban fürdünk már. A másik kád kicsi Fanninak, nem tud pancsolni. A nagy kádat viszont nagyon élvezi. :D

horvviki
 
 


Viki: igen apa:):):):):):)

Nem cukrász csak hobbiból csinálja nekem jó mert én utálok sütizni ezért ő süt én meg főzök :):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok,szép jó reggelt! :wink:

Nika nagyon szupi a torta! :lol: Biztos nagy sikere volt! A párod nagyon ügyes! :wink:

Hát elég szomorú idő van,nem tudom kisüt-e a nap ma! :roll:
Gabika ma 8-kor kelt,már be is vágott 300ml-t,most meg játszik! :lol:

Hát a nagy kádban fürdésnek nagyon nagy sikere volt! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Egy kis időjárásjelentés :wink:

Viharos szél, lehűlés!!!


Kedden a nap első felében még lehet némi napsütés, majd északnyugat felől erős felhősödés kezdődik, és egyre többfelé várható eső, zápor. Délutántól foltokban zivatar is kialakulhat, a hegyekben hózápor is előfordulhat! Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, főleg a Dunántúlon és a zivatarok környezetében viharossá fokozódik!!! A hőmérséklet délután 6 fok körül alakul. Erős hidegfronti hatás várható.

Szerdán eleinte többfelé várható viharos északi, északnyugati szél, később valamelyest mérséklődik a légmozgás. A napsütést gyakran zavarják felhők, zápor, hózápor kialakulhat. Csütörtökön sok napsütés, kevés felhő várható, a reggeli -6 fokról délutánra +3 fok köré kúszik a hőmérő higanyszála. Pénteken egy gyenge hidegfront okoz szélerősödést, komoly csapadékot várhatóan nem hoz. Szombaton eleinte napos, majd erősen felhős időre számíthatunk, estétől esővel. Vasárnap ismét hidegfront teheti mozgalmassá időjárásunkat, az eső mellett már hózáporok is lehetnek.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hoztam megint képeket! :lol:
Kép

Kép
Szerintem ezen hasonlít Gegére! :D

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Jó reggelt!

Akkor közös séta elhalasztva?
Nekem holnap, holnapután nem jó, mert barátnők igérkeztek hozzám. Legközelebb a péntek lenne jó. Megnézzük, hátha jobb idő lesz? Bár Boszi időjárásjelentéséből nem úgy néz ki :(

horvviki
 
 


Viki hát sajnos úgy néz ki,ha ilyen pocsék idő lesz! :(
Majd meglátjuk még mikor tudunk talizni! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Mi mindenkeppen kimegyunk! Mindjart indulunk is! De delutan is kimehetunk majd, ha lesz jelentkezo!

Szoval??

KépKépKépKép
thelga
 
 


Hát mi most értünk haza a sétából... Ma már nem megyünk le :( Pedig a végén egész jó idő lett, bár voltak helyek, ahol eléggé fújt a szél. Itt volt a védőnő is, párom mondta, de mi ugyebár nem voltunk itthon. Csak itt járt a házban, és benézett. De amugyis holnapra van időpontunk, 10-re megyünk le tanácsadásra. Kiváncsi vagyok, hogy mennyit hizott Fanni.

Boszi: látszik, hogy élvezte Gabika a nagykádat :D

horvviki
 
 


Akkor majd legkozelebb!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Bocsika rosszalkodott a netem,és nem tudtam itt lenni.
Mi is voltunk lent 13 után,de sokáig nem,mert sok helyen nagyon fújt a szél. Meg közben a MATCH-ba is bementünk pár apróságért!
De én csajok,hogy ki tudok akadni némelyik emberen! :twisted:

Mennék be,egy anyuka majdnem előttem az ajtónál és kiabál a gyerekeinek,hogy ide bemegyünk! A 2 gyerek berohan előttem,majdnem fel löktek! :twisted: Odalépek kosárért,és erre elkezdenek dumálni,hogy :Gurul a babakocsi,ja nem is a gyerek feje! :twisted: :twisted: :twisted:
Sok nem tartotta,hogy beszóltam volna az anyjának,csak nem akartam vitatkozni,meg siettem is! Ezek a gyerekek már nagy lovak voltak,10-12 évesek,de látszik,hogy nincsenek megnevelve! Szép alpárian beszéltek4 :evil:
Elég szomorú,hogy ilyen gyerekek is vannak! :x

Gabika most alszik szépen!
Szegénykém tegnap annyiszor sérült már le,hogy már ha taliztunk volna lehet azt hitéttek volna verem a gyereket!
:lol: Lila folt a fején,mert a bébitaxival felborult,meg seb itt-ott!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Ja és csajok teggyetek fel ti is magatokról képeket! :wink: Régebbieket,mostaniakat! :lol: Olyan jó lenne nézegetni!
Én nemsokára dobok is fel majd! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hátha érdekel vkit :wink:

Szeretné megtudni milyen lehetõséget rejt a wellnes piac? Akkor most nézzük meg kicsit részletesebben…
Cégünkhöz csatlakozni 10.000 Ft-ot meghaladó vásárlással van lehetõsége. Nekünk nem számít a végzettsége, a neme az életkora, csak egy a fontos: Szeretne dolgozni és persze tesz is érte, vagy sem! Önnek nem kell bent ülni egy munkahelyen, nem fogja senki számon kérni, Ön szinte szabad kezet kap abban, hogy az üzletét kiépítse. Lehet telefonon, személyesen, Interneten. Nem kell mást csinálni, mint egy jól kiépült rendszert ajánlania. Nem kell telipakolni egy teherautót különbözõ termékekkel, hanem csak egy lehetõséget javasolni, ami lehet termék, üzlet, vagy mindkettõ. Ami biztos, hogy minden értékesített termék amely Ön és a csapatán keresztül valósul meg 1-43%-ig ajánl visszatérítést. Igen jól látja, akár több mint 40%! Ez egyedülálló a piacon!


http://www.flavin7.com/anna

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 



Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


legújabbat nem mentette el a progi,hát ide rakom :)
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Mama így néz ki most :(
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Boszi: neked már nincs is hasad :shock: Én még mindig úgy nézek ki, mintha 5 hónapos terhes lennék. Kilóban már nem vagyok sok, de ami rajtam van plusszban, az mind a hasamon van (na meg a fenekemen...)

Pár tegnapi kép
Kép
Kép
Kép


Kép

horvviki
 
 


Viki pedig van ám,csak lehet pont nem látszik! :lol:
Nagyon jók a képek,Fanni micsoda kis tornász! :D
Mától tornázom. Norbi: Földön,Vízen,Levegőben c. kaziját csinálom. :wink:
Mondanom se kell a 2 pasi nézett mikor csináltam,és Gabika még kacagott is! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok,jó reggelt lányok! :wink:

Ma meg jó kis szeles idő lett,de a boltba csak le kellene mennem azért! :roll:
Most már Gabikának nézelödök ajándékokat 1 éves szülinapjára,mert ugye hamar eljön az is ám! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


2008. március 30. vasárnap 8 - 16 óráig BABYMARKT BABARUHABÖRZE ÉS GYEREK EXPO
Kedves Érdeklõdõink!!

Várunk mindenkit szeretettel 2008. március 30. vasárnap 8 - 16 óráig a HUNGEXPO Vásárközpont \"B\" pavilonjában a BABYMARKT BABARUHABÖRZÉN ÉS GYEREK EXPON!!!

40 nmes szabad piacterületen 20 nmes ingyenes játszóházzal megismerkedhetnek a termékeinkkel a babák és a mamák is...helyszínen történõ vásárlási lehetõséggel!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a tanácsadásról. 6410 gramm Fanni, a doktornő szerint szépen hízik. Egyébként minden rendben volt, és hál Istennek várnunk se kellett, nem volt előttünk senki. Az idő viszont tényleg nagyon szeles, bár szépen süt a nap...

Csajok Ti tudtátok, hogy itt a Csiki-Begében van Bébikuckó? Vannak különböző foglalkozások, mint pl. Ringató, Zenebölcsi, Baba-Mama torna stb. és van játszóház is. Lehet egyszer megnézem. Van valakinek kedve csatlakozni? Itt a honlapjuk, nézzétek meg, ha van kedvetek: www.bebikucko.hu

Többiek? Helga, Kia, Nika? Mizu?

horvviki
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?