Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Monácska
Látom belelendültél a szervezésbe! Jó, hogy ilyen sok energiád van! Kaptok időpontot február 29-re? Itt Fehérváron mi augusztus utolsó hetében voltunk időpontot kérni, és akkor már csak november 17-re tudrak adni. Ezért is tartottuk mi Sukorón az esküvőnket. De hajrá, csak így tovább, a nagy apra minden rendben lesz!

Pumperka
Recept ötlet: őzgerinc sütőt béleljél ki bacon szalonnával, majd rétegezz rá csirkemellszeletet, párolt gombát (amit pároláskor fűszerezz izlésed szerint) és füstöltsajtot. Majd még egyszer ugyanezek, és a végén hajtogasdt vissza rá a baconszalonnát. Bedobod 30-40 percre a sütőbe és már készen is van. Én le szoktam önteni róla a baconból kisült levet, és kifodítom az őzgerincből, majd kb 1-1,5 cm-es szeleteket csinálok belőle. Bármilyen köret jó hozzá.

Kvaszeva
Ne aggódj, te biztos nem vagy annyira elmaradva Patrihoz képest a babahomik beszerzésével kapcsolatban, mint én, mivel a Pepikétől kapott zoknin kívül gyermekemnek még csak 5 db body-ja van, meg hálózsákja. Tehát nyugi! Amúgy szerintem nagyon formás (és az enyémnél jóval kisebb) pocid van.

Aki meg van fázva: én a Sinuprer nevezetű gyogyit ajánlom. Én a 18. hét körül voltam náthás (lázam mondjuk nem volt), és ez két nap alatt segített.

Kép
tand

Judit!

Nekem Hauck babakocsim van és Hauck hordozóm is,nagyon meg vagyok vele elégedve.Már a 3.babát fogja kiszolgálni és olyan mintha új lenne :wink: .Nagyon strapabíró és könnyű összecsukni is.Igaz,hogy kb.csak 6 hós korig használtam mert utána áttértünk sportkocsira.

Az Oscilo....infulenza megelőzésre is nagyon jó,én pl.hetente egy golyócskákkal teli kapszulát beveszek, hogy el ne kapjam a vírust.(sőt a gyrekeknek is adom)
Orrdugulásra Sterimar orrspraytszabad terheseknek+Olynth orrsprayt is(kammilás)

Mni!

Nekünk is IKEA-s pelenkázónk van(de én is úgy tudom csak antik színben létezik)pedig nagyon praktikus és szép.Az benne a jó,hogy ha már kinövi a gyerek,akkor át lehet alakítani sima komóddá.

Márti !

Szuper lett a kiságy!!

Néha én is elszégyellem magam,hogy sokatoknak már minden összekészítve a kórházra.... :oops: ...én még sehol nem állok.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mommy
Szerintem mindenképped dumáld rá a babócát, hogy maradjon még! Mi volt a gond? Lehet, hogy írtad, csak én nem olvastam :oops: !

Kép
tand

Szia Tand!!!

Mivel terhes vagyok, ami le sem tagadhatatlan, ezért sürgősségivel akár hétköznap is összeadnak!

Jó, hogy látunk! :):):):):):) Tényleg örülök Nektek!

Panny! Minden ruha megvan Nórinak, de egy sincs kimosva. a kórházi cuccom sehol........... Talán babonából nem is készítettem még össze. Szóval ne aggódj! :)
Vendég

Köszi Bosek, valószínű úgy lesz, végre!!!!!
Felvettem egy csomó filmet, amit nem tudtam megnézni, úgyhogy a pénteki program, pizsis filmnézés egész álló nap+finomságok falatozgatása+szunyókálás!

Kép
kikó70

Egyszer a Gyűrűk ura mindhárom részét sikerült így beütemeznem egy napra. Na az király volt!!!! Ja és szigorúan ágyban kell enni is tálcáról!!! :D :D :D
Apa nem hord semmilyen ékszert, pedig van neki mindenféle, de nem tudja magán elviselni. :( Arra is úgy kellett rábeszélni, hogy karikagyűrűből egy párat kell venni, nem pedig egy darabot nekem. :shock: Szerinte pénzkidobás, mert úgysem veszi fel. Pedig most milyen jól jön!!! :wink:
Most jöttünk a hivatalból, mostmár mehetek is szülni, apa nevére fogják anyakönyvezni Blankát. :D :D Kérdezte a jegyzőnéni, hogy nem akarunk-e összeházasodni, mert kb. ugyanannyi papírmunka, csak + kell 2 tanú hozzá. (Én benne lennék :wink:, csak apa hajthatatlan.) De a hitel miatt egyszer úgyis el kell vennie ugyebár!!!! :D :D :D Legalábbis erre fogja. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Dany, azt nem írtad, hogy mi bajod volt, csak hogy mész a kórházba. Remélem semmi komoly!! Örülök, hogy meggyógyultál, dobj fel pocakfotót!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok Mamikák!
Engedjétek meg, hogy így virtuálisan átnyújtsam a szórólapomat:
http://www.tiger.hu/robi/anitja.jpg
...akit érdekel kismama jóga az V. kerületben...
További jó pocakosodást! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!!!!!!!

Monácska!
Ez tök jó időpont!!!!!!!!!!!!
Ezt jól kitaláltátok! :lol: :lol: :lol:

Most elárulok nektek egy nagy titkot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még egy házasság februárban! És pontosan 9.-én!
És kinek is????????
Hát nekünk! :D
Én olyan nagyon Boldog vagyok!
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D
Monácska!
Én csak egy kis kosztümbe leszek! Majd holnap lefotózom, és felteszem!
De az a piros ruci nagyon csini!
Vendég

Márti, Te kis csirkefogócsaj!
Eddig titkoltad??
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Kedvenc pocakos feleségemmel - aki egyébként ma 11 körül ébredt, de így is egész nap álmos Manóka volt -, na szóval Ővele elmentünk ismét egy kicsit sétálni, friss levegőt szívni és persze fotózni. A mellékelt felvétel szerint a pocak már közel akkora, hogy pattannak a gombok és szakadnak a cippzárak, mindenesetre a fényképezőgépnek jó kis alátámasztása van... :)

Kép
feri (mni)

Bosek, mennyi idő alatt lett meg a papír? Mi szerdán megyünk intézni az apaságit. És tuti nem lesz esküvőnk mostanság. Nade 10 év után egy papírral több vagy kevesebb... :roll:
Gratulálok minden házasodónak!! Édik lesztek hármasban az anyakönyvvezető előtt :D képeket kérünk!!!!

Kép
Kép

mpatr

És akkor néhány fotó, amit séta közben sikerült készítenünk:

Kép

Kép

Kép

Kép
feri (mni)

Niki, hogy az égbe csinálod, hogy nincs rajtad felesleg, csak a poci??? Gyönyörű vagy, látszik rajtad a harmónia!!

Kép
Kép

mpatr

Mpatr, szerintem van rajtam felesleg, meg a barátnőm szerint sok volt a 64 kg amivel indultam. Igaz, Ő 20 kilót hízott, de Ő legalább 50-ről indult. :lol: Amúgy a gyűrűmet én sem tudom már felvenni, Feri szokta is mondani, hogy elvált pocakos feleség vagyok. :)
Gratulálok az esküvősöknek! A www.weddings.hu -n talán tudnak öteleteket adni ruhavarrásra... anno ott ismerkedtem meg Kölyökkel és Kvaszevaval is, nagyon jó kis csapat van (volt) ott is.

KépKép
KépKép
mni

Betojok!!!

Márti!
Milliónyi gratuláció előre is, vigyázzatok magatokra, FOTÓKAT akarunk!

A kosztüm ötletet szívesen veszem, és nagyon várom a képet! Én nem találtam olyat, amit el tudok magamon képzelni, elépg magas és segges vagyok..........

Pati! Nanáááááááááááááááááhogy kaptok fotókat! Ne félj, meg is untok minket!

Niki! Nagyon jól nézel ki és kész! Pont nem számít mennyiről mennyire híztál esetleg, teljesen formás vagy! A séta nagyon jót tesz!
Vendég

Feri ne dumáljon, hanem jöjjön a talira! Minden más apajelölt farokfelvágva elmenekült...

Kép
Kép

mpatr

Amilyen szépen indult a napom, most nagyon nyűgös vagyok. Remélem, nem depisedek megint be.. :evil: Francba. :?

Kép
Kép

mpatr

Márti
Gratulálok!

Kórház
Görcseim voltak, kezdett nyilni a méhszáj... kaptam gyógyszereket... szedem és pihizem itthon...

Kép

Azért egy kis vasalás belefér....
Vendég

A rumlit ne nézzétek :oops:
Vendég

Dany, nagyon aggódtunk miattad!!!!!!
Nem ér még egyszer így ránkijeszteni!!!! :wink:
Szerencse, hogy Joseph babóca rájött, hogy jobb neki odabennt.
Írjál nekünk sokat pihenés-képpen! Hatalmas a pocid :shock:

Kép
Kép

mpatr

Mpatr
Nekem mondod, hogy hatalmas a pocim.... nekem kell vele élnem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dany: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Már annyiszor megfogadtam, hogy nem nézek tv-t :evil:
Kiengedték Tánczost a börtönből és most belőle is médiasztár lesz! Hurrá. BAnyek, nem érdekel, hogy ő volt, vagy nem, de mélységesen hallgassanak az ilyen patkányokról. Érdekes, engem miért nem ítélnek el gyerekgyilkosságért??? (bár ha Gordon úgy viselkedik sokat, mint ma, kinéz :oops: :roll:)

Kép
Kép

mpatr

Ekkora pocival én már se állni, se feküdni, se ülni nem bírok rendesen... :cry:
Vendég

Mommy!!!
A lényeg, hogy nem nyílt tovább!!! Tényleg szééééééépségesen nagy a pocakod! :)

Óvatosan a vasalással, illetve az áldogálással! :)

Psti! Nem depisedik! Nem is tudom mire gondol, hogy jó kedve legyen! Gond van, vagy csak a szokásos?????

Nos, én asszem fülön fogom a jövendő uramat, és lemegyünk, elregéljük HIVATALOSAN is az anyjának az esküvőt! Ennek a pasinak az anyja a mumus............. Mindenki tud már mindent, mindenki tervezi a dolgokat, de az anyósomnak a drága fia nem mer mondani semmit! (Remélem, én nem leszek iylen mumus a fimnak......)
Vendég

Kép

Egy kis nosztalgia :wink:

Pati
Tudod... nem az a hír, hogy a kutya megharapja a postást, hanem ha a postás harapja meg a kutyát.... :lol: :wink:
Vendég

Pati,
az elvonulással én is így vagyok, mint Te. Néha jól esik csak a babára koncentrálni, halk zenét hallgatni.

Márti,
jobbulást!!!! Nekem orrdugulásra a hársfatea nagyon jó volt.
Szép a kiságy, nagyon feldobja az ágynemű, meg a baldachin.
Mikor határoztátok el, hogy összeházasodtok? Örülök, hogy megosztottad velünk a titkot! :D

Niki,
erre a komód+pelenkázó feltét megoldásra mi is gondoltunk. Lehet, hogy a végén nálunk is ez lesz.
Nagyon csini vékony vagy! :)

Judit18,
nekem is nagyon mozgékony Dóri. :) Néha olyan fickándozást rendez, hogy úgy érzem, mintha mindkét kezével és lábával egyszerre mozogna. :D

Pumperka,
tényleg nagyon megy a pelenkázó színe a fürdőhöz!
Szépek vagytok az esküvői képen! :)

Zsu,
kitartás, remélem egyre többet süt a nap és Te is minél hamarabb újra jókedvre derülsz!!!
Letudtad tölteni az emotikonokat újra? Hiányoznak, olyan jópofák a figuráid! :)

Dany,
örülök, hogy jól vagy, és hogy Joseph még nem akart megszületni! :)

Melinda

Kép
melinda80

Pumperka, ez a kád nagyon jól néz ki, én is néztem ilyet, de lebeszéltek róla... nem is tudom miért... már bánom, mert ez tök jól néz ki és a színe nálunk is menne a fürdőhöz. :) Nagyon szép család vagytok, ezt a képet már láttam az iwiw-en is. :) Ez nem tiroli ruha rajtatok?

KépKép
KépKép
mni

Márti :

GRATULÁLUNK NEKTEK!!!!!!

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

sziasztok!

Gondoltam még utoljára bekuksizok, mielött "bevonulok"! :D

Dany: Hát tényleg nagyon nagy hasid van, ha nem lenne kint a vonalzód, azt hinném hogy már csak pár nap és babázhatnál. De Joseph baba még maradjon csak odabent, eleget lehet még itt kint! :D Örülök, hogy jól vagy már és pihizz sokat!

Mni: hát rajtad tényleg semmi felesleg nincs, csak a pocikád nőtt, a sok séta is gondolom jó hatással van rád! A képek pedig nagyon szupik.

A beteg kismamiknak jobbulást, mindenki vigyázzon magára, babákra, már nincs sok, nehogy aztán külön osztályt keljen nyitni az infulenzás kismamiknak! :D :D

Zsu: ne légy letört, depis, inkább számold helyettem is a heteket és szólj ha már a 37-nél vagyunk, akkor már nyugodtabb leszek, ha még 2in 1-ben maradunk addig!!! :lol: :lol: :lol: Remélem a napsütés és ez a jó idő majd egy kicsit felvidit, és kizökkent a depiből!

Amugy én már összetettem holnapra a cuccomat, remélem egy hétnél nem tartanak tovább bent, én bizakodok, mert csak annyi időre való cuccot pakoltam. Bár ma egy kicsit elkeseritettek, hogy ez még a jobbik eset, hogy itt fektetnek be, mert még az is lehet, hogy Győrbe átküldenek, attól függ mit csinál ez a fránya vérnyomás! Nembaj, én azért reménykedem, hogy meguszom itt, és egy hét után kidobnak az osztályról, hogy pihenjek itthon.
Köszönöm mindenkinek a drukkot, reméljük tényleg nem lesz semmi baj, és hát az legyen a legnagyobb gond, hogy megcsászároznak idő elött. :roll: :roll: :roll:
Ha hazaengednek mindenképp jelentkezem.

Pusz mindenkinek
Vendég

Lélekápolás céljából sütöttem egy kalácsot a kenyérsütő gépben. Nagyon fincsi lett :wink: nem depizek. :wink: eszem :D :D :D :roll:

Kép
Kép

mpatr

Csujzi, gondolunk Rád, és nagyon várunk vissza!! Vigyázz magatokra!!!!

Kép
Kép

mpatr

Csujzi, most biztos nem lehet könnyű, de minden a baba miatt van. Én nem szívesen vonulnék be most a kórházba, de ha nem lenne más megoldás tuti vinném a laptopot is. :( Kitartás és vigyázz Magatokra! Amúgy a sétákat eddig nem vittük túlzásba... múlt héten voltunk először és előtte vagy októberben. Anyu meg tegnap 3 féle sütit csinált, azóta azokon élek. :lol:

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

31.hétben vagyok,érdeklődnék a szülés tarifáiról,ha valaki tud segíteni.
Választott orvosom van és szülésznő is lesz.
Mennyit adjak nekik?
Köszi előre is!
UI:mni-nek szépek a fotói,no meg a fotós felszerelése. 70-200?
Üdv,mindenkinek szép estét!
:D

Kildy
kildy

Csujzi,
megy a drukk ezerrel!!!

Melinda

Kép
melinda80

csak beköszönök, megyek aludni.
Itt van anyukám és egy percre sem enged a gép elé ülni :evil:
Mi lesz velem, ha feljön, mikor születik a babuci??????

holnap elvitetem vele Milót az oviba és addig tudok írni nektek 8)

ui: mpatr, a Tánczos szerintem hydrocephal és némi fogyaték is társul hozzá. Én nem tudok ilyen kicsi betüket csinálni, de azért leírom: rühellem én is. Amit írtál, egyetértek teljes mértékben. Holnap megyek dokihoz is, én meg pogit sütöttem...tuti +2 kg rámjött ma :? Ja, és az albumod szupi, nekem a cicis tetszik a legjobban, annyira ari vagy rajta 8)
judit: holnap küldöm a szakdogám, írok is
jóéjt
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Hogy jártam? Pórul... :) A babánk úgy nyomta ma reggelre a gyomrom, hogy reggel fél hatra arra ébredtem, hogy annnnnyira, de annnnnyira ég a gyomrom... Azóta itt kukorékolok - pedig aludnék. Rennie-t szopogattam - de nem segít. Zörögni meg nem nagyon akarok, mert a Kedves még alszik - neki meg a fogai miatt vannak rossz éjszakái mostanában, úgyhogy örülök, hogy most tud aludni. Úgyhogy mint a kísértetek járok-kelek lábujjhegyen a lakásban ;) - le legfőkébb ülök egyhelyben, mert az egész lakás parkettás - az meg nyikorog :)

Ja, ma töltötte be Fruzsi a 34. hetet! Már nagylány :) Tegnap nagyon-nagyon jófej volt: egész este nyugton volt, aztán a papája odatette a kezét a hasamra, én magamban mondogattam neki, hogy mozogjon egy kicsit az apja kedvéért - és egy egész kis vircsaftot lenyomott kb. fél órán át - az apja pedig büszkén és meghatódottan tartotta a kezét - még internetezni is csak félkézzel internetezett ;)

Ha kell valakinek szakdoli, akkor én is tudok küldeni (HR témában)
linocs

Sziasztok!

Már meginnt nem tudok jóhirrel szolgálni. :cry:

Hihetetlen, de két fogam csúnyán letört. Délután hívom a fogorvost, de félek, hogy szájsebészeten fogok kikötni. Iszonyúan félek, hogy mit tudnak ebből kihozni, és hogy mindez mennyi fájdalommal fog járni.... :cry:

Niki! A kádas pelenkázóról valószínüleg azért beszéltek le, mert, hogy nem használja ki az ember sokáig... Nekem akkor is ez a megoldás most nagyon tetszett. A ruha a fotón nem tiroli.

Kérek bíztatást a fogászati dolgokhoz. Biztos kálciumhiányos lettem a terhesség alatt. Egyik gyerekkel se volt problémám a fogammal terhesség alatt. :cry:

Zsu!
Jobb kedved lett?
Te is mintha valami fog dolgot írtál volna kb egy hete, azzal mi lett?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ma éjszaka olyan gyönyörű telihold volt, hogy mindenképpen le kellett fotóznom:

Kép

Szerintetek sajtból van...? ;)
feri (mni)

Sziasztok!

A kedvem??? Hagyjuk....
Kép
A gyerekem, férjem tiszta beteg Kép , a kismanó kínoz belülről, már három napja egy pózban van, és valamelyik testrészét a jobb alsó bordámnak támasztva dugja kifelé, hogy szinte fáj.
Az egyéb dolgokat nem részletezném, végülis ez nem panasziroda. :lol:

Pumperka, a fogdokim azt mondta a tövig letört fogamra, hogy nem kell kibányásznia a maradékot, tesz bele két csapot és felépíti.
Vendég

Linocs,
gratula a 34. héthez! :)

Pumperka,
drukkolok, hogy helyre tudják hozni azt a két fránya fogat!!!

Melinda

Kép
melinda80

Niki, Feri, a képeitekkel mingig jobb kedvre derítetek! Nagyon szépek!
Niki, köszi az emailt! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsu,
jól van, meg vannak azok az emotikonok! :)
Jobbulást Alexának és a párodnak! Vigyázz magadra, el ne kapd!
Én is most ezen vagyok, mert Apa influenzás. :( Egyelőre csak be vagyok rekedve, remélem nem lesz rosszabb... :roll:

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Fogproblémás lányok, isztok D-vitaminos kálcium pezsgőtablettát?
A dokim már két hónapja azt itatja velem, azt mondta, nehogy abbahagyjam. Szerintem finom, iható, és ha még használ is...

Niki, annyira szép képeket csináltok, nagyon jó nézni őket! És nem is híztál, csak a pocakod van :) !

Ildi

Kép
kikó70

Pumperka, nálam jobban csak egy barátnőm fél a fogorvostól, aki félrebeszél, ha menni kell hozzá, meg egy haverom, aki néhány hónapot azért volt börtönben, mert 8 napon túl ütötte meg a fogorvosát.... :shock: :shock: :shock: Mondta ő, hogy hagyja abba....................... :D :D :D :D :D :D :D
Az én letörött fogam úgy van, ahogy vóóót... de legalább gyökértömött, persze ettől még felül rohad :oops: :oops: :oops: de hogy most már nem megyek, az biztos, majd ha Nortus kibújt, majd, majd..........
MÉLYSÉGESEN EGYÜTTÉRZEK VELED!!!!
Ha valamit csinálnak, vegyél hazafelé TRAUMEEL tablettát, az homeopátiás irányból az egyik legeslegjobb műtét utáni fájdalomcsillapító.
De ne is gondoljunk erre. Hazaküldenek, hogy rosszul érezted, nem is tört le :wink:
NAGYON SZURKOLOK, JELENTKEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Úgy látom, a mai nap senkinél sem favorit. Ha kibújnak a pockok, akkortól majd topikos szériatartozék lesz ilyenkor a nyűgös csemete. Tuti, front van.
Ollllllllllyan szutyok kedvem van, hogy legszívesebben fel sem ébredtem volna reggel. Pedig nincs rá okom semmi különösebb. Minden mai programomat lemondtam, amit lehetett, ki sem mozdulok itthonról. Banyek, miért?????? :evil: :evil: :evil:
Vannak előnyei is a dolognak, nem leszek influenzás, ha nem megyek emberek közé :roll:
VAN OLYAN, AKINEK JÓ A KEDVE MA???? JÖHET, ELRONTJUK NEKI IS... :lol: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil:
Basszus, lelövöm magam mert ez már nekem is sok... :evil:

Kép
Kép

mpatr

Kikó, melyiket szeded?

Melinda, már megint micsoda rémképek vannak a vonalzódon :shock: :shock:

9 nap múlva tali!!!

Kép
Kép

mpatr

Csatlakozom a depisek táborához..... :( :( :(
Dagad a lábamkezemfejem. Én nem éretem, mert nem vizes-ölémás, hanem csak egyszerűen dagadt. A fejem meg csak puffadt a szemem körül, de csak ébredéskor, aztán hipp-hopp lemegy róla. Megyek felhívom a védőnőt, mi legyen. A hátam közepére sem kívánom a csajt. Lökött ugyanis. :x :x :x

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pumperka! Drukk, kéztördelés, és mélységes együttérzés érkezik hozzád/feléd!

Pati! Ilyenkor kell egy kávét meginni, vagy egy pohár bort. Az egyiktől totál felpörögsz, a másiktól elalszol, és átalszod az egész rossz kedvet! :)

Nekem ma egészen normális a kedvem.......... Se jó, se rossz! Tegnap megoldottuk a családi ügyeket is. Anyósom pillogott egy sort, de azért nem modnott rosszat. Se jót mondjuk, de az apósom, no ő nagyon örült, hogy végre hivatalos a dolog! Persze anyósom szerint hülyeség ruhát varratni, inkább nadrágosat csináltassak, azt utána is tudom hordani.
De én nem akarok nadrágosat, egyébként is lepörög a pocimról, és férjhez nem és nem nadrágban akarok menni.
No, ennyi azért kellett, nehogymár tökéletesen sikerüljenek a dolgok! :lol: :lol: :lol:

Mit főztök ma???? Töksim tele, semmi ötletem nincs!!!
Vendég

Bosek, Zsuzsi!!!

Nagy nagy ölelést küldök, és habostortát! Nekem attól mindig remek kedvem lesz! :):):):):):):):):):):)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?