kedves Kata És Péter sok erőt és kitartást!drukkolok nagyok hogy minden rendben legyen.
petricsek édi vigyorgós pocakos vagy!
jucicuki cuki pocid volt,és cuki csajok lettek belőle
babyteve köszike
és az én sztorim-----jános kórház-meddőségin ajánlották a dokit mert lombikos,ikres stb telcsin szimpi rendes,élőben is de az,hogy szörnyű helyen kell levetkőzni,átsétálni egy folyosón abba hideg undirító helységbe,gagyi ultrahanggép semmit nem láttam a gyerekeimből csak fekete fehér pacát(úgy képzeljétek el mint amikor a tv-ben nincs adás a hangyaháború)felöltözni vissza majd állok az asztal előtt semmi szék,ja húzzon ide egy széket Shocked üljön le...........ja jöjjön át egy másik hideg szobába ahol bőrfotel de egy nagy szar és jön a sokk a szülés 150E.-ft egy terhesgondozás mármint ez a szer 7E.-ft csajok kivagyok ja és 2.5órát vártunk ahol a folyosón állhatsz vagy a már elnézést recskastoba előtt ülsz,szerintetek ez normális,csak az a baj hogy ez a pali keni vágja az ikres dolgokat de ilyen körülményeket Shocked azóta kivagyok.
ha valaki tudna ajánlani dokit megköszönném mert ez szerintem durva,viszont nagyon bepánikoltam most hogy kihez menjek a pénzt még összeszedjük valahogy szegény apa éjjal nappal dolgozik(azért nem tudok még pocifotót dobni
)de a körülmények meg ez büdös nekem így,vélemény