Sziasztok!
Annyi minden volt a fejemben, hogy reagáljak a hozzászólásokhoz, de nem sok maradt meg. Azt vettem észre, hogy tök feledékeny lettem
.
Csujzi
, sebaj, a végén úgyis minden rendben lesz!!!
Pati, helyes család vagytok, szép a szoba
.
Évi, Te milyen csinos vagy, most irigykedem
.
Niki, mi pelenkázót az Ikeában vettünk, egy rendes komód, ráadásul nekünk ilyen pácolt tömörfenyőből vannak a bútoraink, szóval ehhez a bútorcsaládhoz tartozó komódot vettünk, amihez tartozik egy pelenkázó rész. Csak azt hiszem, ez nektek nem lesz jó, mert nem natúr. De hátha van natúr is, esetleg nézzétek meg. Vagy pl. az RS-ben szerintem kaptok natúr színben fenyő pelenkázót.
Judit, Pepike, gratula a vizsgaeredményekhez, én is csak csatlakozni tudnék Nikihez, se energiám, se kedvem nem lenne most tanulni.
Már csak 3 nap, és én is végre otthon maradhatok, abbahagyom a munkát
!!!!!
Szombaton voltunk dokinál, minden rendben van. Lepény jó, baba a helyén, remélem már nem fordul vissza. Köldökzsinór rendesen viszi az oxigént és a papit, nincs a nyakán. Kb. 2400 g, és a fejkerülete már 30 cm fölött van. Mondta a doki, hogy a gerincsérvem miatt állásfoglalást kell kérnem az ideggyógyászaton, ahol a gerincemet kezelgették, hogy szülhetek-e rendesen, illetve kaphatok-e gerincbe érzéstelenítő injekciót. A baba megszületéséig már nem kell mennem a magánrendelőbe, febr.4-én megyek reggel 7-re ctg-re a Jánosba, majd lesz egy kenetvétel+tenyésztés, és egy vérvétel is. Aztán hetente egyszer mennem kell ctg-re, míg a baba meg nem születik.
Belegondoltam, hogy annyi mindent el kell még intéznem, úgyhogy pihizni nem igazán lesz időm.
Kicsit hosszúra sikeredtem....
Ildi