Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bálo,
Gratula Anyudnak!

Vera,
Én azt kívánom, hogy szűnjön meg végre a bizonytalanság!

Lina,
Tegnap kaptam és képzeld nekem semmit nem mutatott. Pedig tuti pém van most.
Lehet béna vagyok. :roll:

Nitacska,
Ki a dokid?

KépKép
dreika

Dreika, előtte egy jó darabig nem szabad enni, inni.És délután érdemes csinálni.

Én kisvillany fölött szoktam nézni, tökéletesen látszott minden.

De nekem sajnos nem jött be.Volt olyan, hogy a ciklus második felében végig páfrányt mutatott, szóval én a pét nem tudtam vele meghatározni.

De mint mindent, ezt is meg kell tanulni, ki kell tapasztalni.
Sok sikert! :lol:
Vendég

szia dreika.Dr Szőczei Beáta az orvosom jelenleg.
nitacska007
Halásztelek

Anyumnak is volt ilyen mikroszkópos teszt, de semmit sem mutatott, így vett a dm-ben baby mark-ot, ami pontosan mutatja és azt mondta nem sokkal drágább...

Luca te hányadik hétben vagy?
bálo

Bálo, annak ellenére, hogy fiú vagy, hihetetlenül tájékozott vagy! :lol: :roll:

Gratulálok Anyukád pozitív tesztjéhez!

Én még éppen csak az 5. hét legelején vagyok. :oops:
De lesz ez majd több is!

Egyébként teljesen megegyezik helyzetem Anyudéval.
Én is 39 éves vagyok, és nagyok a gyermekeim.

Ő nem szokott olvasni minket?
Vendég

Luca,
lehet az volt a baj, hogy előtte 10 percel ittam kb. No majd legközelebb. :) Vagyis inkább remélem már nem kell. :wink:

Bálo,
tényleg fiú vagy? :shock:

Marha heppi vagyok, nyálkahártya 14mm, és éjjel repedt kb., szóval a tegnap esti nagyon jó időzítés volt.
Már nem rajtunk múlik. :roll:

KépKép
dreika

Meghalt a nagymamám......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi, nagyon nagyon sajnálom!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Zsuzsu, fogadd őszinte részvétemet! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Zsuzsu!

:cry: :cry: :cry:
Viszont nagyon szép kort megért.

tjuca

Sziasztok!

Tegnap meghallgattattam anyámmal a rendelőben és, volt szívhang! :D Viszont azóta ma 1x éreztem csak, h moccan, se előtte se utána... MIT MŰVELHET ODABENT? :shock:

Zsuzsu :cry: ...

Vera, kitartás a jöv. hétre!... és hurrá, h ilyen szuper az eü szolg... :evil:

Juca! Örülök, h minden ok! Hogy megy az idő! Nem is magamon érzem, hanem rajtad! :wink:

Luca, ugye már nem idegesíted magad?!

Ppetike,
borzasztó lehetett az amin átmentél korábban- 25 hetes baba elvesztése... Meg kellett szülnöd? Hogy tetted túl magad?
A sógornőm is hasonlóan járt szegény, csak más típusú rendellenesség miatt. Szerencsére azóta született 3 egészséges fia.

Kép
zmimi

Zsuzsu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nagyon sajnálom!!!
Vendég

Zsuzsu: sajnálom :(

vera: Jó lenne már tudni mi van. Remélem lesz szivhang még. vagy erre nincs esély?,

Bálo: Gratula anyudnak. Te tényleg fiú vagy? valahogy azt hittem lányka vagy. nagyon rendes tőled, hogy igy izgulsz és segítesz anyudnak. Tényleg anyud nem szokott babanetezni?

Kép
csucsu05

Linácska: Remélem Lilinek nem nő ez a valami és nem lesz vele gond. Szerintem is 5-6éves korára lesz együttmüködő. Addig ki kellene húzni.

Kép
csucsu05

Mimi, köszi, már nem idegesítem magam.
Rajtam úgysem múlik semmi.Holnap szerzek progit. :lol:
Próbálok abszolút pozitív lenni, és bízni.
Most már elég jól aludtam, nem gondoltam össze-vissza mindenre. :lol:
Vendég

Lina, Te most pontosan hol is tartasz?
Kár, hogy nincs ciklusos vonalzód...
Vendég

Vera: sajnálom. :( De legközelebb sikerül erre gondolj.

Kép
csucsu05

Vera, szorítok Neked, hogy mégiscsak legyen ott szívhang, vagy ha végképp műteni kell, akkor minden rendben legyen!
Vendég

Tényleg fiú vagyok... :D
Anya is elolvasgatta miket írtam és nagyon tetszett neki.
Igazából azért jöttem előszőr a babanetre, hogy megtudjam normális-e, hogy nincs semmi tünete a terhességnek, de ahogy olvastam valakik ilyen típusúak. De most már azt mondja azt érzi, mintha egy kis kő lenne ott bent. Majd ráveszem anyut is, hogy írjon, de mindig olvassa a válaszokat.
Luca, te mikor mész ultrahangra?, anya 9 nap múlva akar csak.
bálo

Zsuzsu! Fogadd őszinte részvétem :cry: :cry: :cry: !
Vendég

Szia bálo,minden elismerésem,hogy így érdeklődsz és drukkolsz anykádnak és mindenki másnak.

Vera.NAgyon sajnálom,hogy ez lett a vége!!
De lesz még ott baba neked is és nekem is meg mindenkinek aki szeretne!!!!!!!!!! :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zmimi!

Igen, 25 hétre megindították a szülést, majd műszeresen fejezték be a terhességet (lepény leválasztás). A jelenlegi terhességem elfelejtette Velem ezt az egész megtörtént dolgot. Addig pedig minden időmet, minden szép dologra fordítottam (kisfiam, férjem, kirándulás).

Vera, mindannyian Veled leszünk gondolatban jövő héten. Remélem, hogy minden rendben lesz, és meg lesz a kisbabának a szívhangja is végre.
Vendég

Zsuzsu :cry: :cry: :cry: , sajnálom!!!

Báló,
mondd anyukádnak, hogy jöjjön nyugodtan netezni ő is!!!

Csucsu,
szerintem ha nem kezd vérezni, nem lesz vele gond. Azt is megkérdeztük, hogy a cumi nem gond-e, de azt mondták nem.

Luca,
majd csinálok ciklusosat, de mikor kiderült, hogy cisztám van, abbahagytam a méricskélést is, meg azt sem tudom, hanyadik napon járok... de szerintem olyan 21. Most gyorsan utánaszámoltam. És persze Martfűn vagyunk az pedig tuti amúgy, itt keresi a Lili betűt az "eredmény" a számítógépen.... :lol:

Kislibus,
integettem neked Tiszaföldvárnál. :lol: Nem tudod, hogy Szolnokon lehet úszni valahol, elég ellentmondásos, amit a neten olvasok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsu!

Nagyon sajnálom! :cry:

Vera!

Igazán együttérzek veled! Nem jól van ez így! Tényleg történhetne már valami, mert így teljesen kikészülsz, amin nem fogok csodálkozni! :cry:
Vendég

vera szerintem ne várd meg a keddet,menj el hétfőn a dokihoz,nekem nagyon nem tetszik ez,hogy hol vérzel hol nem.
Lelkileg,hogy érzed magad?
nitacska007
Halásztelek

padlón. mert a családom se nagyon megértő most. a gyerekek rosszak a férjem nagyon morog és morog és morog jó hangosan.
Hétfőn úgy is megyek nagy ultrahangra arra még elmegyek kiviből. Utána a dokihoz. És ő megmondja hogy mi legyen.

harivera
Budapest XXI. kerület

vera.mért morog a párod???????????most inkább támogatnia kellene nem pedig morogni piszkálódni.És figyeljen csak oda a yerekekre neked most nyugalomra és megértésre van szükséged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu,
Nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:

Mimi,
Mi megmondtuk, hogy semmi baj nincsen. :wink:

Lina,
„Eredményetekről” :lol: nem dobsz egy képet?

KépKép
dreika

ma nagyon pang ez a topik!!! :cry:
nitacska007
Halásztelek

Vera: Remélem hétfőn már megtudunk tényleg mindent mert ez a várakozás a legszörnyűbb.

Linácska: remélem igy is lesz ahogy írtad. És majd ha aktuális akkor mentek vissz adokihoz. Addig meg reméljük nem zavarja a kiscsajt.

Kép
csucsu05

Sziasztok!!

KÖszönöm mindenkinek az együttérző, kedves szavakat. Azt a mondatot az első sokkban írtam. Szomorú vagyok, sírdogálok, de próbálok a szépre emlékezni. Mamin nem segít, ha szomorkodom. Nagyon bánt, h nem találkozhatott a fiammal, amikor megtudtam a hírt, az első gondolatom az volt, h elkéstünk..... Azóta csak agyalok, de vígasztal, h úgy marad meg előttem a nagymamám, ahogy utoljára láttam. Integet a kapuban, puszit küld és mosolyog......

Köszönöm, a Pé kimutatásával kapcsolatos információkat is Mindenkinek. Sosem használtam mikroszkópot, de nekem túl macerásnak-gusztustalannak tűnik. A teszt jól hangzik, de 42-48 napos ciklusnál kérdés, h mikor kéne használnom.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Dreika,
bocs, nem írtam neked a mikroszkópra. Tényleg csak mesterséges fényforrás alatt és jól összenyomva látszik. Nekem tökéletesen működik. Eredményről majd teszek képet, de most anyóséknál vagyunk, itt nem állok neki keresni. Tiszta beteg, köhög... és egy szóval nem mondta. Idejöttünk a félig gyógyult gyerekkel. Ha visszaesik, frászt kapok.

Zsuzsu,
Miért macerás mikroszkóp? Van a neten egy saját honlapja, majd megpróbálom megkeresni, és elküldöm. Egyszer véletlen bukkantam rá. De szerintem előbb nézesd meg azokat a hosszú ciklusokat, ha lesz rá energiád.

Vera,
ezt én sem értem. Én csak kétszer voltam terhes, de Lilivel egyátalán nem véreztem, a nyári babával mikor már csak egy kis barna is volt, akkor már összeesett a petezsák. Mondjuk szilveszterkor együtt nyaraltunk egy párral, ott a csajszi akkor volt terhes, mikor két éve nyáron nyaraltunk együtt, ott volt a kislány a kezében, aki azóta 17 hónapos, és ő mondta, hogy 11 hetes koráig úgy vérzett, hogy folyt a lábszárán. A sógornőm is Lili uncsitesójával.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Zsuzsu!

Én sem találom gusztustalannak :?

Csajok!

Idelinkelem az uh felvételeket, windows-zal állítólag meg lehet nyitni. Ha nem akkor szóljatok. :wink: DivX-szel van tömörítve.
http://kovacs-telekes.org/gallery/v/csa ... i.avi.html

Letöltés, ha nem megy böngészőből:
http://gallery.kovacs-telekes.org/d/8264-2/hasi.avi

Ha nem indul el az avi, akkor töltsétek le a KMPlayert:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/index.html?id=QY12

tjuca

Szasztok...ginseng méhpempőőőt használja valaki??
meg ti még milyen méherőstő dolgot használtok???
vagy a méhpempőt más formában szeditek?
esztiilil

Lina,
köszi, de remélem egy jó ideig nem lesz szükségem kipróbálni újra. :wink:

Juca,
gyönyörűek a gyerekek! :)

Eszti,
én és a párom is 2 hete esszük, ebből még messzenő következtetést nem tudok levonni. Most 14es volt a nyhártyám, bár előző hónapban is 12-13as.

KépKép
dreika

messze menő :oops:

KépKép
dreika

de a méhpempőőőt milyen formában eszitek és hol szerzitek be??
pusz, eszti
esztiilil

Eszti :D
én a Rossmannban vettem, a kapszulákat.

KépKép
dreika

Sziasztok!

Hogy telt a hétvége?
Mi tegnap tartottuk a nagylányom és Apukám születésnapját.Csak egy rövid családi uzsonna volt, de jól sikerült.

Ma megyek visza a házidokihoz,szerintem holnap már megyek dolgozni, bár még sajog az arcüregem, és a náthám sem múlt el teljesen.

Sugi, hogy vagy?
Vendég

Kép
Vendég

Luca: imádlak!! Még mindig vannak kétségeid?? hidd el itt van egy albérlő a pocidban.

Kép
csucsu05

Szia Luca :D
És a család tudja már? A lányok? Gyógyulgass még!
A tesztek egyértelműek. :wink:
Nekem nagyon jól telt a hétvége és azt hiszem a mai nap sem lesz rosszabb, gyönyörű az idő, mindjárt megyünk valahová.
Tudom, hogy most sikerült. :P

KépKép
dreika

Csak a férjem és a nagyobbik lányom tudja.Még nem mondjuk senkinek.
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a víkendje!

Mi megvagyunk, finoman, de mocorog azóta is a kis-lókötő.

Csütörtökön megyek dokihoz, de az AFP eredményem eltűnt vhol, most nyomozok utána... jó mi? :shock:

Olyan gyönyörűen süt a nap, h megkérem a kutyát, vigyen el sétálni! :wink:

Kép
zmimi

Sziasztok.

Még egy hét bizonytalanság és egy kicsit besokaltam. Egyik felem azt monja hogy hagyd és menj a kés alá a másik meg annyira reménykedik. Történet:
Elmentem a nagy ultrahangra ahol doplerrel is megnézték hogy van e szívhang. Az nincsen még de viszont a dokim az sztks azt mondta hogy várhatunk még egy hetet mert ha nincsen panaszom akkor még ez megdobbanhat mert látott olyat hogy később fogant jóval. És a magyarázat: 30mm-es SZABÁLYOS PETEZSÁK! szikhólyag látható. crl:6mm. Itt ugyan kissebbet mértek de egy kicsi elmozdulás ránézés és minimétereket tévedhetnek. Szóval a méret miatt nem aggódok. és ugye igaz hogy szedem az utrot napi 2 de a doki mondta hogy ha ez elhalt terhesség lenne akkor azzal is összébb esne a petezsák.
NA ERRE VARRJATOK GOMBOT.
Én már feladtam. Mármint a terhességem megértését.

harivera
Budapest XXI. kerület

Újabb para!

AFP eredmény sehol, anyu (a védőnőm) telefonálgatott utána, mire megtalálta. És tök rossz az eredmény...

A MOM értékem iszonyat alacsony, 0,55ng/ml ami gyakorlatilag a Down-kór jellemzője.

Ha nem telefonálunk, akkor ez sem derül ki. Amúgy ismétlést javasoltak, de mivel ez már 3 hete volt, arról már lecsúsztunk.

Felhívtam a dokim, aki egyrészt azt mondta, h a nyugati országokban nem végzik már az AFP szűrést, mert nem megbízható.

Voltunk ugye azon az UH-on jan. elején, ott még rá is kérdeztem a szonográfustól, h a Down-kór UH-on vmilyen formában észlelhető e.
Azt mondta, h megrövidült csontok, és nagyon kerek koponya. Ezek nálunk nem voltak.

A nőgyogyim szerint az ha rendben volt at UH, akkor ne aggódjak. De hát, ez sem garancia (pont van is egy ismerősöm).
Opció még, h a héten végeznek amniocentézist... aminek viszont vetélés kockázata van, és esetleg egy egészséges gyereket veszítek el.

NEM HISZEM EL! Komolyan elegem van....

Kép
zmimi

szia.Most akkor mi van?
van baba él?????????????????????
Hülyék ezek az orvosok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?