Új privát üzeneted érkezett!

ez te vagy ZSófi???? itt meg tiszta TE!

Nelly

Kép
breeki

Apa tényleg csúnyán nézhet ha ő pakol te meg netezel, de te meg szépen nézel rá, és már nem is néz csúnyán... :D

Nelly

Kép
breeki

dehogy én. apa.
kerekpocak

Akkor, Samu eddig is tiszta apa volt, és még mindig az!

Nelly

Kép
breeki

bezony!!!

de jó, h jöttél edu!!! na él meg húzok pakolni.
kerekpocak

ok, jó éjt mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

ja még annyit, h Zsófi nagyon fiús a pocid :) :)

mivel Nóri megoszott egy képet Farkasról, és Fatimának is ígértem:

Kép

Kép

Ja igen, tudom Szilvi, h már nem jössz vissza, de hiányozni fogsz!!!!!!!!!!! Szívesen olvastam a soraidat, és nekem is sok jó ötletet, tanácsot adtál. Köszönöm szépen!!!!!! (max majd megkereslek priviben, hiszen nekem ahogy nőnek a tökik egyre többet tudsz segítni! Pusszok!
mazsolák

sziasztok,

mire géphez jutok már sajnos v. szerencsére nem sokat tudok hozzátenni.

Edu, de jó, h. füstjelet adtál magadról ! szerintem a lóugrás miatt lehet a félreértés, nem a zugolvasással van gáz {én magamat is pár hete zugolvasónak tituláltam}, hanem azzal, h. vki nem érzi itt jól magát és mégis zugolvas {pl.Evu} ==>szerintem ez mártíromság. :D
eszembe sem jutottatok ezen a téren sem te, sem Nóri.
fú, Milos jó korán indította a fogacskákat.
én csodálattal nézek még mindig rád, h. ezt h. bírod a 3 {ill.4} pasival, dehát tripla gond.. tripla ÖRÖM.
Zsig gyerekszáj még mindig nr.1.

Fatima, de jó, h. Tareknek kezdenek bejönni az ízek. mivel élelmiszeriparban dolgozom: azért almaszósz banánnal és cs-vel, mert az összetevők közül mindig azt kell előrevenni, amiből a legtöbb van benne, utána pedig mennyiség szerint csökkenő sorrendben a többi komponenst. tehát ami elől van, abból van a legtöbb benne, ami meg hátul van, abból a legkevesebb. ha csirke lenne banánnal és almaszósszal, az vásárló {és baba} megtévesztő lenne, ezért van az ilyen sorrendüü elnevezés.

basszus, 4 zenész apuka van ! Fatima,Andi,Ediske és Nóri. nem semmi ! van aki esetleg egy bandában nyomja? ;-)

ja Nóri, de jó, h. jöttél. a gépet tessék félemeletről elrakni.
{vhol meg tök örülök, h. ez az oka a ritka bejelentkezésnek}
Farkas gyönyörüü ! annyira pasis, és annyira apája !
a májusi munkakezdés + német bébiszitter az még fix?

Zsófi, nagyon jó az alvós sorozat !
hát a hasonlóság meg eszetlen, de felnőttként is ! csabi semmit sem változott, hehe.
mi kb. annyi idősen próbáltunk diázni Laurával , mint most Samu, de nem kötötte le. jó, h. írtad, majd megint bepróbálkozom.
vas.reggel mindig hármasban nézünk mesefilmet a tv-n, és már TUD Laura egyhelyben maradni, ha vmi érdekes. szal lehet a dia is lekötné egy negyed órára, többre szerintem nem. :lol:

Marcsi

KépKép
alon

Én is megyek! Jó éjt!

Edis

Kép
ediske

na jo, ezt nem lehet szo nelkül hagyni!

most leültem a gephez, gondoltam benezek mi van...erre?

ezt az utalatot valtotta ki az en nehany sorom???wow!

akkor tisztazzuk

en imadtam forumozni veletek-ill. amikor meg terhes voltam, a masik topicban
aztan probaltam ide beilleszkedni-nehezen ment, mert a babak nem egykoruak, ezt meg is emlitettem
a gepünk VALOBAN nem volt egy ideig jo
milyen dicseretekröl is beszelünk??JEZUSOM!
aztan elment a kedvem az egesztöl
a napokban megkeresett Zsófi az iwiwen, hogy jöjjek-nagyon örültem, gondoltam proba szerencse, megprobalom ujra
aztan NEM ZUGOLVASOKENT visszaolvastam nehany oldalt(logikus, nem???????)es nem tetszett amit lattam

es le mertem irni a velemenyemet...hu, mekkora hibat követtem el

de ez mar olyan mindegy, viszont azt hittem rosszul latok, amikor a rolam szolo sorokat olvastam

ezt nem hittem volna, hogy ilyen hangulatban hagyon el a forumot, azt sem hiszem el, hogy ilyet beirok egy forumba-de ezt nem hagyhatom szo nelkül

ettöl függetlenül-mindenkinek minden jot(öszinten)
Vendég

tényleg, zenész anyukák ezt a turnés-próbás-koncertezős izét hogy lehet bírni? v. már megszoktátok?

Nelly, tök jó, h. kezd kialakulni az alvási rituálétok. emlékszem, amikor nem is olyan rég ki voltál akadva, aztán na tessék ! :wink:

Andi, Maja gyönyörüü ! kire hasonlít jobban, nem tudom eldönteni? mármint rád, v. apájára.
szerintem frankó volt, amit írtál, kár szabadkozni érte.

Viki, Beni sorozat is fantasztikus, nem semmi mennyire kameraérzékeny.

Fatima, még akartam az előbb írni, h. gratula Tarek tudományához ! majd a talira még jobban tökélyre fejleszti ! de addig is egy képet légyszi !

Klári, nagyon jó lett Juli haja ! tök jó, h. ma sokat voltál, kár, h. ilyen "áron".

Marcsi

KépKép
alon

evu törölte magát.
kerekpocak

Edu, közben látom tettél fel képeket, gyönyörüüek a tökik ! micsoda hosszú szempillája van Milosnak ! jó kis stramm srác lesz ő is a nagyobb Zs-k mellett. :wink:
Zsomb hogy van? remélem nem jött elő a krupp újra.

mi ma nagyon élveztük a "tavaszi" időt ! 1,5 órát sétáltunk ! motorral, meg gyalog, meg játszótéren hintázott, mászókázott. fantasztikus volt, nekem nagyon hiányzott ez a hosszú fázásmentes séta.
Laura ezekben a nagy hidegekben nem szeretett kint lenni, pár lépés után cipeltette magát. na most meg alig lehetett hazahozni. előtte meg edzettünk apájával {anyukámnál aludt Laura délután}, úgyhogy ma tiszta "fitt" vagyok.
:D

Marcsi

KépKép
alon

Nelly, szerintem a stabil üléstudás fontosabb a 9 kg-tól kezdődő üléseknél, mint maga a súly, tehát, h. elérte-e a 9 kg-os határt.
ha még nem ül rendesen Szonja, de már kinőtte a hordozót, akkor én inkább a 0-18 kg-ig üléseknél néznék körbe.

Laura 13 hós koráig használta a hordozót ülésként, de ő iszonyú vékony volt, a hordozó meg viszonylag nagy és tágas, szal nem volt gáz. de mi ebben nem vagyunk mérce, szerintem ritka, h. vki 1 év felett is hordozózzon, hiába van rajta, h. 13 kg-ig.
később mi 9-18-kg-sat vettünk.

na megyek én is aludni, holnap biztos MEGINT megbánom amikor csörög a vekker, h. ilyen sokáig fent kukérokoltam.

Marcsi

KépKép
alon

marcsi csabi télleg semmit! - és sztem félelmetesen hasonlítanak. életben még durvább. de majd a talin megnézitek.

helló edu megint! de csodaszép ez a három fiú! (apáról is kérünk képet, különben nem hisszük el, hogy ugyanolyan jóképű :wink: :wink: :lol: :lol: ) téged is megnéznélek ám!
vagy valami családi pikcsör?

nagyon brutál lehet azért 3 ilyen energikus pasival. rengeteget gondolok ám rátok! (kicsit mint amolyan példaképre :oops: :oops: :oops: ) főleg mert lehet, h hamarosan nálunk is ez lesz (ki tudja mikor jön- lesz e 3. és nagy a sansz, h mi is csak fiút tudunk hihi)

pg van még? zsomb is fog járni? hétköznap csak a 2 apróbb töki van? apa sokat dolgozik? mentek még ide-oda?

mesélj, ha lesz időtök!

most megyek én is aludni, sziasztok onlányok!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Andi, Zsófi, Viki köszi a hiányolást, arik vagytok.
Hamarosan írok magunkról is, csak a kis nyunya a lábam alatt, fel is kéne őt öltöztetni és a lakás is szalad.

Addig is csak annyit, h. nagyon duuuurva a hasonlóság Zsófi. Elképesztő. Le sem tagadhatnák egymást basszus.

Na csákány
A tali mikor is lenne? Vagy még nem fix az időpont?

Kép
niki30

sziasztok!

LE VAGYOK MARADVA...!!!!jaj jaj most nem is olvasok vissza amit a tegnap olvastam arra irok bocs ha lemaradasos

Zsofi nagyon NAGYON tetszik a pocakod tenyleg nagyon fius nekem bazi szeles pocakom volt remelem a kovetkezo hasonlitani fog a tiedhez (fiut szeretnenek) :oops:

Samu, Beni, Farkas, Milo nagyon jo pasik nemtum melyik jonne be Annanak en nem tudnek valasztani :roll: de majd a talin eldonti hahaha

Tali nekunk mindenik jo legalabbis igy elore aztan sose lehet tudni mi jon kozbe... de hozzateszem a GARDEN party Zizi AZ igen az nagyon jo lenne... de a Margit szigeten egy pokrocos buli nyaron... hat szerintem az is jo lenne

Jaj de jo hogy Emma jobban van bar ezt meg nem lattam leirva de gondolom Niki azert jobb a kedved...

Tarekrol maszos kepet :!: es pusszancs neki

Juli frizuraja gyonyoru... Anna babat szerintem mar nemsokara vihetem is fodraszhoz mindjart befonhatom a hajat....

Suttogo... tudom lejeart lemez de ez most mas szerintem jo otlet a haromszoges dolog es en szerettem volna is csinalni szerintem kell a kiszamithatosag stb. stb. mert en is szeretem mindig pontosan tudni mit mikor es hogyan de nalunk azt hiszem nem megy bar matol szerettem volna megprobalni de hetvegen rajottem hogy ha lekonyul a szajacskaja mar a szivem szakad meg es mint a nyul rohanok felvenni... na szoval en egyetertek a suttogoval de nem birom kovetni .... szerintem az elejetol tobb eselyem lett volna most mar hagyom vegul is par napja nem is olyan rossz az "Anna made" program majd leirom :)

Jaj nem emlekszem meg mik voltak baszus vagy olvasok vagy irok egyszerre mindkettore nincs ido de majd igyekszem...

Kép
cica_1

Jaj nem is irtam mar nem faj a mellem lassan elapad a tejci es valahogy nem tudok nagyon orulni neki :( na de tema lezarva tulelem...
puszi agi

Kép
cica_1

Ediske! Nagyon boldog 4. hófordulót Lucának!!!

Zsófi! Nagyon helyes a pocid! Most jól kiirigykedem magam! Olyan jó volt terhesnek lenni!Na majd talán valamikor nemsokára...

Nelly! Autósülés: mi most vettünk 0-18 kgsat, m kinőttük a hordozót. Ha már most szeretnétek venni, akkor sztem arra figyeljetek, h háttal is lehessen bekötni és dönthető legyen. Legalábbis nekünk ezt ajánlották, m 9 kilótól lehet előrefelé bekötni.

A babaképek: gyönyörű mindegyik egytől- egyig. Nem akarom elkezdeni felsorolni, nehogy kihagyjak valakit :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

halihó!

Nóri ne haragudj, egyáltalán nem akartalak megbántani, csak nem értettem Szilvi kirohanását (kicsit túlzónak tartom meg drámainak), és olyan bántó volt hogy "direkt nem" olvasol. De még egyszer elnézést tőled és Szilvitől is, vele valószínűleg nem vagyunk egy hullámhosszon, mert sok hosszászólását nem értettem, nem volt egyértelmű. :oops: :oops:

Suttogótéma: én sem csípem az amerikai dolgokat, de nekem jó támpontot adott a kőkemény és a (számomra) nagyon laza rendszer között. Juli meg sírás nélkül, 2 hetesen elogadta, de ő már csak egy ilyen szabályszerető típus (mindenben ilyen).
8)

Farkas nagyon helyes!! Talira ugye jöttök?? Bármikor is lesz :lol:

Marcsi házidolgozatot írok, azért vagyok ennyit :twisted:
De még leszek is mert hamarosan szakdolgozat, júliusban államvizsga grrrr :twisted:

Edus, tökik hihetetlenek!! És írok, amit tudok, csak a leveled másik gépen van :oops: :? :wink:

na lépek, mert holnapután vizsga+ be kell adni a dolgozatot :twisted:

Klári
Kép
ganti

sziasztok,

Zizi, nem reagáltam tegnap - szerintem a garden party jó ötlet a nyárra ! majd viszünk mi is vízipisztolyt a pipiknek.. :wink:

Anita, imádom a hozzászólásaidat !! ritkán jössz, de akkor mint az atombomba !
csak nem a "A nőt" olvasod a Csernustól? én egy barátnőmtől és egy kolléganőmtől várom, h. kiolvassák és kölcsönadják, mind2 nagyon dicséri. a végén lehet megveszem, ha tényleg olyan jó, kell a polcra egy példány.

Klári, miről írod a házidolgozatot?

lányok van-volt vkinek méhszájsebe? nekem most sajnos az van, és a dokim halálra ijesztegett vele a rendelőben. (nem annál voltam, akinél szültem) utána rákerestem a neten, és a leírás alapján egy ártalmatlan vmi, a nők 90%-nak van, és ha gyakori citológiai vizsg. követi, elvileg simán, gond nélkül együtt lehet vele élni. nekem a citológia eredmény még nincs meg.

vkinek info?

Marcsi

KépKép
alon

most egy megvalósíthatósági tanulmányt kell írni, egy fiktív általam építendő min. 150 szobás szállodáról :shock: tök gáz, komplett költség, marketingterv, megtérülés, beruházás :twisted:

szakdoli már jobb lesz: középkori meg 18-19-20. századi szakácskönyveket fogok elemezni meg összehasonlítani mai könyvekkel.

Méhszájsebről nem tudok semmit :cry: Remélem tényleg nem komoly!

Csernust én is elkezdtem (lenyúltam a húgomtól) - nem rossz. Csak azt nem értem, ha ennyit tud a nőkről, miért nincs neki (legalábbis úgy tudom) :?: :lol: :lol:

még autósülés: Juli előbb tudott ülni mint 9 kiló, nekem ez fontosabb szempont is volt. Kb 10-11 hónaposan vettünk másikat.

Klári
Kép
ganti

[quote="ganti"]
írta:
gantiCsak azt nem értem, ha ennyit tud a nőkről, miért nincs neki (legalábbis úgy tudom) :?: :lol: :lol:

...pont ezért... :wink: :lol:

Marcsi

KépKép
alon

ja hogy inkább nem is akar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klári
Kép
ganti

akor a férjemnek nem adom oda, még kiderülnek a turpisságok :lol: :lol:

Klári
Kép
ganti

Csajok, nekem meggyőződésem, hogy majdnem mindennek a félreértés az alapja. Meg még az is meggyőződésem amúgy, hogy annyi értelmetlen és ostoba dolog van az életben, hogy a meglévő emberi kapcsolatok aranyat érnek. Mindegyik. Még a virtuálisak is. Ezért nekem mindig fáj egy kicsit a szívem, amikor ilyenné fajul valami.. Főleg ha harakiri a vége.

Marcsi, az atombomba totál túlzás :) Hehe, aki még nem találkozott velem asziszi, valami nagyszájú maca vagyok, aztán IRL nem sok szavamat lehet hallani :) Világ legbéketűrőbb nőcije vagyok sztem :)

Csernus: jó is, meg nem is. Én szeretem egy-két gondolatát, de legtöbbször annyira demagóg, hogy leharapom a hajam tőle. Van nője amúgy.

Autósülés: mi hat hótól (10 kiló hehhehe) ültünk egy 9-18 kilósban. Römer Lord volt, amit most loptak el. Szívem szerint most vettem volna egy 9-35-ös Concord TriMaxot, de a tolvaj k*cs*g*knek jó lesz a Graco is, amit vettem. Ez 18-35-ös. Két napig szenvedett a gyermek, mert utálja az autó saját biztonsági övét, de most már szereti.

Képek jajdejók. Edusék már mekkorák. Kislányok meg már szintén mekkorák :) Kisfiúk meg micsoda tündérek, felsőtest és a többi :)
Jaj, még Prucinak akartam írni már régen, hogy annyira édes a kislánya, persze a többiek is télleg, de az a kis mufurc édes arcocska, én nagyon bírom. Ha jól emlékszem persze :)

Andi: ikszeltem.

Puszi. Mindenkinek.
tündérkisfiú

Klari jaj ez a tanulas meg dolgozatok februartol en is elo kell vegyem oszinten semmi kedvem de muszaly mar befejezni :cry:

Marcsi hat sajnos (vagy nem) nem tudok en sem semmit errol a meszalyas dologrol de miert nem keresel fel egy olyan orvost akibe megbizol es akkor az a tuti mert ok hogy utanna neztel de azert a te eseted az megis csak valahol egyedi es jo tudni es karbantartani a dolgot.... na ezt csak azert irtam hogy en igy csinalnam

Kapcsolatok szerintem is nagyon fontosak ebbe a mai vilagba mikor senki sem er ra a masikkal foglalkozni, minden kapcsolat aranyat er

hat az csak termeszetes hogy minden kis lurko nagyon aranyos ha nem is egy helyen de remelem mindenkit megdicsertem... alig varom hogy egy helyen lassam oket...

agi

Kép
cica_1

Na most már sikerült kitalálnom, hogy tehetek fel normál méretű képet, úgy hogy pótolok rendesen, közben pedig szorgalmasan olvasgatok vissza!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bvica

Nelly: Nem konkrétan miattad írtam a dícsérgetős hsz-emet, ezt már régen ki akartam fejteni amúgy is. :wink:
Tényleg igaz hogy néha nem reagálunk, de hogy ha nem tudunk segíteni valamilyen témában akkor azt is érdemes leírni és akkor legalább tudja a másik hogy azért figyelünk és nem lesz***juk, csak nincs ötlet/tapasztalat. Na ezentúl figyelek erre is!
Autósüléssel kapcsolatban apa véleményére hallgattam: ha gond van akkor gond van, akkor ami segít az a jó autó, a biztonsági öv, és a helyes bekötés. Ezért azt mondta elég ha közepes árú terméket veszünk, nem kell a méregdrága. (persze ha nem számítana a pénz akkor azt vennénk :wink: ). Ő nézte meg a teszteket (fogalmam sincs milyen autós külföli oldalon) és azt mondta hogy nem rossz a Pierre CArdin autósülése, melepőn jó teszet produkált, ezért azt választottuk. És amúgy is kötelező az európai szabványnak megfelelni, ezt szigorúan ellenőrzik. Itt vettük:
http://www.minimano.hu/termekeink/9/13/pierre_cardin_ps285_grey.html
Amúgí a Römer és a Concord a legjobb a tesztek szerint.
Mi megvártuk amíg Beni tud ülni, addig a hordozót használtuk. Igy tovább lesz jó neki. Figyeljetek arra hogy biztosan be lehet e szerelni az autótokba, mert nem illik minden ülés minden autóba!!!!!

Kép
viky30

Ediske:
NAGYON BOLDOG 4. HÓFORDULÓT SZÉPSÉGES LUCA BABÁNAK!

Kép
viky30

Bvica gyonyoru az Anna baba gratulalok hozza!!!!

Ediske
boldog 4. hofordulot Lucanak sok sok puszi!!!!

Kép
cica_1

autosules - nincs tapasztalat de a Concord-rol hallottam nagyon jokat... de lehet hogy draga :roll:

Kép
cica_1

Viki, Laurának is PC-je van, csak a szürke-piros !
mi is szeretjük !

Cica, persze-persze, csak nem tudtam, h. méhszájsebem lesz. :D :cry:
gondoltam, egy sima kenetlevevős rákszűrésre jó lesz nekem az 5percre lévő SZTK is 300 pénzért, mint a dokim magánrendelése 1 órányira xezerért.
szal majd ha kész a citológia, és tovább kell menni, nyilván a magánpraxisba megyek, de hát gondolta, h. nem azt mondják, h. minden oké?

Bvica, nagyon szép a kislányod ! igazi formás baba !
mesélj magatokról !

Marcsi

KépKép
alon

de hát gondolta = de hát KI gondolta..

Marcsi

KépKép
alon

Edu: De jó hogy írtál te is. Félreértések témában egyetértek! Nehéz írásban igazán jól kifejezni magunkat, de ezt már sokszor megbeszéltük és sajnos nem lehet rajta változtatni.
A HÁROM KISPASID HIHETETLEN GYÖNYÖRŰŰ!
Nem csoda ha MajaJuliska (hmmm erős anyai ráhatással :wink: ) belezúgott Zsigbe. Az a huncut szem+mosoly....
KisMilos báájos drágaság, egyem a szívét! Zsomb pedig középen szintén csodahelyes. Na a litániát folytathatnám még! Cicifüggés az tényleg kimerítő lehet főleg két másik energikus pasi mellett, férjről nem is beszélve. Nem tudom ki hogy érzi, de nekem a szoptatás rengeteg energiámat elveszi. Te meddig szoptattad a nagyokat? Maguktól kb. mikor válnának le? - ez szól a nagyobb (elsősorban fiús) anyukáknak is.

Teri: Fú neked is akartam írni valamit, de most ne jut eszembe! :oops: Mikor költöztök Pestre??? Drukk hogy mielőbb! Talira azért tudsz jönni?

Bvica: Anna Laura igazán szépséges kislány! Jó hogy megosztottad velünk nagyban is a képeket!

[quote]C írta:sajok, nekem meggyőződésem, hogy majdnem mindennek a félreértés az alapja. Meg még az is meggyőződésem amúgy, hogy annyi értelmetlen és ostoba dolog van az életben, hogy a meglévő emberi kapcsolatok aranyat érnek. Mindegyik. Még a virtuálisak is. Ezért nekem mindig fáj egy kicsit a szívem, amikor ilyenné fajul valami.. Főleg ha harakiri a vége.

Tündérkisfiú: Na ezt éreztem én csak nem tudtam szavakba önteni de most megtetted helyettem is! NEKEM TÉNYLEG FÁJ A SZIVEM hogy Szilvi elment és Evut is sajnálom!! Főleg mert ők senkit nem akartak megsérteni, megbántani.

Zizi: Nagyon kedves tőled hogy helyszínt adnál egy babanetes garten party-nak! Szuper ötlet! Szerintem is lehet több tali is, ha a bölcsis jól sikerül akkor kezdhetjük szervezni a nyárit is. Csirkelövöldözésen amúgy én tényleg fennakadtam először, de aztán írtad hogy nem zavarta őket, megnyugodtam. :wink:

Marcsi: Méhszájsebről nincs tapasztalatom. Érdemes lenne még egy dokit megkérdezned. Már megint paráztat egy orvos. Nem hiszem el! Nem az lenne a dolguk hogy megnyugtassanak???
Jó hogy leírtad ezt az ételmegnevezési előírást, így már minden világos!

Ági: Te mit tanulsz??

Kép
viky30

ÁGIKNAK BOLDOG NÉVNAPOT !

LUCÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓt !

Marcsi

KépKép
alon

Klári: Ciki de azt sem tudom, hogy te mi leszel ha nagy leszel. :oops: A dolgozat témád mindenesetre izgalmasan hangzik!

Kép
viky30

Sziasztok,
Marcsi, írtam privit. Remélem, átment, mert az enyémek sose akarnak.
Andi, nem akarok én keresztbe szervezni! Dehogyis! Csak gondoltam, hátha van kedvetek... És persze hogy lehet 2-t is csinálni. Főleg, hogy ezek szerint lesz köztük vagy 3 hónap, mert akkor már várjuk meg vele Jónást. (Esetleg még valakit? Elnézést, ha nem mindenkit tartok fejben!)
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Sziasztok!!!

Viki, igen nem válaszoltam arra, hogy Bende a lányokkal kacérkodik, vagy fordítva :) szóval Bende a nagy csajokkal bír kacérkodni, pl. boltban, vagy ha kávézóban ülünk, akkor a szomszéd asztalnál ülőkkel :) :) nagyon édes ilyenkor is !!!!! és aki szimpi neki elmondja annak, hogy anya és apa és közben ránk mutat :) :)

Marcsi, a nem kajálás nem tudom pontosan mitől van Bendénél (a múltkor nem válaszoltam rá), a tapasztalt barátnőim azt modnják, hogy ez életkori sajátosság, meg még a fogak is ludasal lehetnek, nektek amikor volt, kiderült mitől? Laura, hogy eszik mostanság? Sajnos a méhszájsebben nem tudok okosat modani, ez mitől van?

Edum!!!! Milos, Zsombi és Zsigu nagy csibészek!!!!! édes pici Milos ezek szerint bírnia kell a strapát :) :lol: :wink: és tisztára Te vagy!!!!!!

Bvica! nagyon szép a pici lányotok! ahol alszik olyan mint egy kis angyal!!!!

Zsófi, Bende megy és nagyon sok szót mond, és utánoz minket :)

még a régi témához egy gondolat, aztán tényleg részemről annyi, én nem éreztem Szilvi írásán, hogy bárkit is meg akarta volna győzni arról, hogy csak az út létezik, amit ő csinál, ő csak a másik oldalt szerette volna bemutani, sztem. Szilvi, ha még olvasol, én nem búcsúzok Tőled! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
mangó

Lucának nagyon boldog hófordulót!!!!!
mangó

Zsófi, Samu-apa, vagy apa-Samu nagyon hasonlítanak!!! :) :)

Klári, drukk a dolgozathoz, szakdolihoz!

Anita Neked is a szakvizsgához!
mangó

[quote] írta:n nem éreztem Szilvi írásán, hogy bárkit is meg akarta volna győzni arról, hogy csak az út létezik, amit ő csinál,

hát ez az, hogy én sem. Ezért nem értettem (illetve valószínűleg félreértettem) a búcsúlevelét. Szilvi tök nyugisnak tűnt mindig, de a búcsúja elég feldúltra sikerült.

Viki: miért lenne ciki :wink: Közgazdász vagyok (külker fősuli), de imádom a gasztronómiát na meg magamat szivatni, ezért másoddiplomára beiratkoztam a vendéglátó fősulira is.

Kacérkodásról tudnék mesélni én is: Juli majdnem 1,5 éves volt, amikor egy pizzériában a látványkonyhán tevékenykedő kb 30 éves, jóképű szakácsfiúval szemezgetni kezdett, aminek eredményeképpen a szakács sütött neki egy mosolygós napocskát pizzatésztából. :lol:
Még jó hogy a férjem is ott volt még azt hihette volna egyedülálló anyuka így próbálkozik :oops:

Klári
Kép
ganti

Nelly, autósülés - mi kb. akkor váltottunk, amikor Bende 11 hónapos volt, 9-18 kg-ig, nekünk azt mondták, hogy azok a biztonságosabbak, amelyek kis súly szórással vannak (Imi, ezt így mondják?) és az is jó, ha egy ülés nehéz! (ezt egy szakember mondta, de végülis van benne logika), a miénk maxi-cosi tobi, nekünk bevált! ja és dönthető is!

azt hiszem behoztam magam :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
mangó

Zsófi: Úgy tűnik én vagyok az egyetlen, de én látom Samuban és benned a hasonlóságot, szerintem a szemét tőled örökölte és a vonásaiban is hordoz, de lehet hogy én látom rosszul. :wink:
Ja és a pocakos képed utáni Samu képeket most néztem vissza. Tündéri ez a kiskrapek ahogy szunyál!!!

Kép
viky30

Anzsi: Igazán jól nevelt fiad van, hogy már az első találkán bemutatja a szüleit a kislányoknak! :lol: :lol:

Klári: Julika sem fog zavarba jönni ha udvarolnak neki! Ez a sztori írtó édes!

Kép
viky30

Tündérkisfiú! Köszi! Remélem jól emlékszel! Amúgy egy nagy vigyori kis béka, csak ha előveszem a gépek, akkor átváltozik mufurccá, de néha sikerül lekapni vigyoriban is....

Rá gondoltál?
Kép
Kép
Kép

Bvica! Nagyon szép kislány ez az Anna baba!

Viki! Talira mindenképp megyek! Most mentünk haza 2 hétvégén és Pest elvonási tüneteim vannak :lol: Nagyon remélem, h már júliusban költözünk haza.

Marcsi! Méhszájsebben én sem vagyok jártas, de mindenképpen menj el egy normális dokihoz, m lehet h nem is az!!! A barátnőm évekig járt orvostól orvosig, mindegyik, h ez méhszájseb, de nem kell rá semmi, aztán elment az én dokimhoz, aki közölte h ez nem is méhszájseb, hanem vmi más, csak a férfiak szeretik rávágni h méhszájseb, m foglalkozni kellene vele. Azt nem tudom h mije van/volt, m azóta nem mertem rákérdezni. :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok,
autósülésben szerintem is jó lehet, ami nehéz. Én márkákhoz sose ragaszkodtam, de ha valaminek van töréstesztje, az már eleve jelenthet valamit, nem?
Érdemesebb súlyhoz igazítani az ülést, mint életkorhoz - nekem ezt mondták, mikor vettem. Ezt tapasztalatból még azzal egészíteném ki, hogy a testsúlyra ÉS a magasságra is érdemes figyelni szerintem. Láttam ugyanis egy - idegen - autóban olyat, hogy a gyerekülés felső széle pont a gyerek nyakánál volt. Nekem az volt a benyomásom, hogy ez még rosszabb megoldás, mintha egyáltalán nem lenne a kissrác gyerekülésben. Ütközésnél ugyanis pont az ülés törné el valamelyik csigolyáját...

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Pruci: Iiiigen :) De édes :)

Viki, Klári: Sztem nem tudom értelmesen most elmagyarázni ehhehe, de nekem azért van ilyenkor rossz érzésem, mert eszembe se jut, hogy valaki képes öriharizni (elbúcsúzni), meg harakirizni (nick törlése) egy virtuális beszélgetés miatt. Mégha nem is egyeznek a vélemények. Desőt akkor meg méginkább nem :) Na mindegy. Én remélem, hogy alszanak rá egyet-kettőt, aztán megy tovább az észosztás. Ha mindenki csak a saját véleményét hallgatná mindig vissza, az olyan uncsi lenne. :)

Pusz. Megyek haza. A.
tündérkisfiú

Akkor egy fotó. Igaz nem karácsonyi, hanem januári, de a miénk. :lol:

Kép

Kép
niki30

TALI:

Arra jutottam, hogy mivel a márc.8at kérdeztem meg, inkább nem változtatnék rajta. Úgysem lehet olyat találni, hogy mindenkinek jó legyen.
Szóval, most újra szeretném megkérdezni, hogy kinek jó a március 8. 15-18 időpont. Csak az írja, hogy ok, aki tényleg el tud jönni.

Ha valakinek időben kiderül, hogy mégis jönne, vagy aznap gondolja meg magát, vagy bármi, akkor természetesen szó nélkül is jöhet. :lol: :lol:
De jó lenne tudni, hogy kik a tuti emberek, mert akkor jövő héten lefixálom a bölcsis nénivel. (mármint ha elegen leszünk, amit remélek)

Helyszín: Szemünk Fénye Bölcsi 11. ker. Tétényi út 46-48.

Ja, és ha valaki nem jön, semmi gond. Nem kell magyarázkodni miért nem, biztosan jó oka van rá. És persze harag sincsen szerintem senki felől. :lol: :lol:

Iwiw jelöléseket köszi. :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?