Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi drága!
Célozgatunk,célozgatunk?
Tudod ez azért van,mert nekünk nem olyan nagy a házunk,hogy külön szobát tarthassunk fenn egy asztali gépnek.Hisz abból babaszoba lesz.Ellenben másokkal,akiknek jut szoba mindenre :D Még hármasikrekre is :lol: :lol: :lol:

Szóval egy hatalmas gratula és küldök sok-sok babaragacsot!!!!! :lol:
Vendég

Ja,csak úgy érdekességként,ami neked a leglustább,na nekem olyan a legszebb :mrgreen:

...és laptető...alatt egyel.Pont mint az előbb.(ezt Kis-csillagnak írtam,őt nagyon feldobja,ha más van ott :lol: )
Vendég

Guppy!
Csak nem türelmetlen vagy?

A vonalzót meg csak próbálgasd,legalább lekötöd magad.
Vendég

Dezsi,
Éljen :lol: ebből terhesség lesz :wink: mennek neked a ragacsok++

Kép
Vendég

Katica!
:) köszönöm a drukkot! :lol:

Csokinyufff!
köszönöm, azért 3 az már sok lenne :P :D

Nyulasz!
látom célba ért a célzás... :lol: :lol: :lol:
Hát helyünk az tényleg lenne. (gondolom ezért nincs még gyerekünk :evil: ) na de azért 3...? Lássuk előbb a Te pozitiv tesztedet, a kis 8 sejtesét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pandácska!
ragacsokat átvettem! Köszönöm! Ti még mindig egyben :?: :? :!:
dezsina

Katica,
hogy szavaztál ránk? :shock:
Megmondom őszintén én nem találom még a 4. heti képeket.
:roll:
Azért köszike. :D

Dezsi,
mennek a drukkok a ragacshoz. :!:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Dezsi!
Három :D :D :D
Lehet...sok lenne
De én nagyon szorítok neked nektek az olyan nőknek akik mindent megtesznek hogy lehessen picijük:D
Én 20 éves vagyok a kis Majám véletlen baba lett és tudom hogy nekem amilyen könnyen lett másnak pont olyan nehéz.
Mégha 4 éves kapcsolatom ment rá ugyanis apuka elhuzott. akkoris megérte és büszke vagyok rá és tiszta szivből szeretem 20 évesen is... anya az anya....
És örülök hogy kiálltam a kicsim mellet és nem hagytam magam rábeszélni hogy megváljak tőle :cry:
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajnóca!
Pont én is ezen törtem a fejem hogy szavazott rátok mikor még fenn sincs a kép :o :o :o
Se tiéd se miénk...
Vendég

Dezsi!

Elöször csak néztem bambán...
Kép

...aztán rájöttem rólam beszélsz :mrgreen:
Vendég

hajnoca: amit linket raktál, a pénzre szavaztam. :wink:

katica
katica30

jahh a pénz... arra én is szavaztam szép és a a pénz tescos kasszás multamat idézi....
akkor jött be
Vendég

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wink: :D :D :D

Bocsi, kicsit szét vagyok csúszva. :D
Reggel 8kor mi már úton voltunk Corázni. Vagyis 6tól már fent vagyok Bogyibabával. :D

Az 50es nevében is köszi. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

csokinyuff,
milyen kis egyforma Bogyibaba és a kis Maja!

Mikorra voltál vele kiírva?
Én a Bogyikával Augusztus 20-21re. ... de a kisasszony hamarabb jött. :wink:
Spórolt egy valag pénzt nekünk. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca
Igen kicsit hasonlitanak :) kopacak :lol: :lol: az biztos
Én szept 6-ra
de 24.-én született meg nem birta kivárni az idejét de én már nem is bántam.
Igy is 3220g lett 50 cm :wink:
Vendég

Csoki: hát, már apával gondolkodtunk is a dolgon.. Ugye jövőre futunk neki újra, s mi van ha ikrek lesznek :lol: :lol: Akkor aztá kapkodhatom a fejemet :lol: :lol:

Nyuszi: azért dob fel, mert én most úgysem venném hasznát.. Tudod, minimum 6 hónap.. de inkább egy év :wink: :lol:
Biztosra utazunk :lol: :lol:

Dezsikém!
Kívánok minden JÓT, kérlelem az égieket, hogy 1 Babócát mindenképpen szánjon Nektek! :roll: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsina
Gratulálok ez tényleg nagyon szép eredmény, mennek a drukkok++++

Nyulasz
Nem bánnám azt a tesztet, annyira trelmetlen vagyok, bár a jövőhét már biztos gyorsan elszáll.

Mindenkinek +++++++++
guppy21

katica pussss
dezsikém mivel te is -vércsoportú vagy szerintem nem fogsz kilógni a sorból és ikrek lesz :D hajrá hajrá
kis tuti minden jóra fordul és lesz nektek egézséges kisbabutok,csak tudom az odavezető úthoz türelmet és lelkinyugalmat kívánok :!:
hajnóca én sem találtam bogibabit,de az 50forintosra nyomtam :D
nyulasz kibirod a 6napot tesztel :D :shock: :?:

lanyané

Sziasztok,
Tegnap este 10 körül írtam és elszállt..:( aztán elmentem lefeküdni..
Most olvasom, hogy milyen szép kis babócák kerültek vissza egy leendő kismama pocijába!!!:) Dezsi Lanyanéval egyetértve...!! ------ ikrek..:)
Mi jól vagyunk és holnap a 36. hetet kezdjük meg...
Kérdésem Hozzátok... szerintetek is a hajsbabák csinálnak apró égető kisugárzás (ahol kb. a fejük van ?)
Nem tom mintha ezt hallotuk vona..
Egy kicsit még visszaolvasok...:)

üdv.Apacs

Kép
apacs

Varázslatos szép reggelt Mindenkinek!

Kedves Apacs/Apacsné: nagyon-nagyon örülök, hogy ennyire ügyesen végigcsináltatok mindent, gyakorlatilag most már bármikor kibújhatnak a Babyk :D
Már nincs sok hátra - hogy fekszenek? koponyával? :D
Spontán lesz vagy csaszi? :D
További szép napokat!

Lanyané: igen tudom ... nyugi ... nem adtuk fel ... csak pihizünk egyet ... :D Nem könnyű az út, valóban, de immáron anya vagyok, s meg tudom csinálni, sosem adnám fel! Ezért is jöhettem ki 4 nappal egy ilyen "nagy" császár után, mert küzdöttem, hogy minél előbb erőre kapjak, és sikerült.. (bár akkor azt hittem sose érek haza :lol: :lol: )
Nem mondom, a testi fájdalmak akkor is, és most is eltörpülnek a lelkiek mellett.. :roll: :oops:

Hát nem tudom ki hogy van vele, de én ma rettentő pocsékul kezdtem a napomat.. Kavarog a fejem, ha felállok, elönt a forróság belül, néha nehezen veszem a levegőt.. Már a 2. kávémat iszom, mert gyanítom alacsony a vérnyomim :shock: :shock: :( :(
Pedig ma megyünk Apával sétálni (mennénk...) Remélem addigra helyreállok.. :roll:

Majd még jelentkezek!

De addig is minden Kismamának puszi a Pocira :D
Kismama-jelölteknek rengeteg Babaragacs :D és TÜRELEM :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Apacs,
Azért drukkolok, hogy betöltött 37. hétig a pociban maradjanak és ne legyenek korababák. Ügyesek vagytok :D
Vendég

Apacsék!úgy örülök,hogy ilyen ügyi gyerkőceitek vannak,meredjanak is még egy pincurkát,és én is pont ugyan ezt halottam a hajas témával kapcsolatban :D hajasbabák lesznek :D puszi

lanyané

Sziasztok!
Már hajnalban torokfájásra ébredtem,a hőm 37.8,de ennél sokkal szarabbul érzem magam. :(
Vendég

Dezsi,Estike,Guppy,All!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Nyulasz!
Istenem, ez nem lehet igaz! :evil: Mit lehet ilyenkor tenni? :? Remélem valahogy le lehet vinni a lázat :? Nyulaszkám küldöm a lázüldözőt :) :wink: Vigyázz magatokra! Nagyon-nagyon drukkolok!
dezsina

Nyulasz: Paracetamol alkalmazható! amúgy így lehet a szervezet figyelmét eltereli a babócákról ám :D :wink: nekem náthám volt a beültitől kezdve egy teljes hétig..
A fontos: LÁZAT levinni! 38 fölé ne menjen! :o :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz,
Ez még lehet hogy jól is jön, csak tényleg csillapítani kell a lázadat. Tudod ilyenkor a szervezet nem a babákra figyel hogy kilökje őket, hanem a bacikra.
Vendég

Nyulasz
Ez tényleg szörnyű, remélem ez nem befolyásolja a pozitív tesztedet szerdán, de addig is így legalább tuti, hogy pihenni fogsz. Én ma megkaptam az utolsó szurimat közbe összefutottam a dokinkkal, kérdezte, hogy jól vagyok-e nagyon kedves volt. Hihetetlen, hogy mennyit dolgozik. Holnaptól dolgozok ezért max esténként fogom olvasgatni, hogy mi a helyzet.
Mit gondolsz teljesen hülye vagyok, hogy már látom, hogy nő a hasam, bár lehet, hogy ez csak az egy heti fetrengésnek és zabálásnak köszönhető.
Küldöm a gyógyító erőt és a drukkokat.

Február 21. megbeszélés
guppy21

Guppy, semmi kulonleges nincs abban, ha mar latod, hogy no a hasad. En a terhessegem elott mar egy evvel parnakat raktam a pullcsim ala... persze csak otthon... :lol:

Apacs, orulok, hogy jol vagytok :!: Maradjanak csak bent jo sokaig a babaitok, annal nagyobbak lesznek. Bar az ikresek hamarabb szoktak kicsivel szuletni... ja, azt en is hallottam, hogy a sok gyomoreges hajas babara utal. Akkor a mienk tok kopasz lesz, mint az apja... :wink:

Kiscsillag, remelem feldobott a seta apaval. Olyan jo, hogy itt vagy. Toltodj csak belolunk :!: En szivesen adok energiat :lol: Te akkora talpraesett csaj vagy :!:

Babaragacsok akinek szuksegeltetik :lol: :lol: :lol:
Kép
katavirag

Katavirág

Oké oké, gondoltam,hogy szerintem sem vagyok normális :oops: de ezen azért jót nevettem :D köszi egy kicsit most feldobtál.
[/img]

Február 21. megbeszélés
guppy21

Sziasztok!

Már főzöma fincsi teát,egy panadolt bevettem,hőm normális 37.3,a törkom viszont brutálsz@r.
Van itthon kiwi,meg narancs is,de ilyenkor csípi a torkom,ezért inkább kihagyom,pedig jó kis vitaminbomba lenne.Streptils-t szopogattam,hatása úgy 3,5 perc :?

Hát,én is remélem,hogy még jól is kijöhetek ebből,én is olvastam másoknál ezt,de annyira rossz a közérzetem,mintha 39 fokos lázam lenne.

Guppy!
Persze,hogy nől a hasad,hiszen babákat vársz!Vagy nem?
Jó melót,azért néha kukkants be.
Látom csináltál vonalzót.Házassági évfordolótok lesz? :wink:
Vendég

Guppy!
A zárójelben levő szöveget amit látsz a vonalzód felett,és az enyém felett nem,azt nyugodtan kitörölheted az aláírásodnál.

Dezsi!
Pihengetsz?
Vendég

Nyulasz
juhéjjjj!
sikerült! Köszi.

Február 21. megbeszélés
guppy21

Nyulasz, gyogyulast :!:

Guppy, a kiparnazott has ugyanaz az erzes, csak az puhabb volt :lol:

Hu, Panda vajon egyben van meg..... :shock: :?: :?:

Ne aggodjatok :!: Mindenki bebabasodik egyszer :!: :lol: :lol: :lol:
Kép

Basszus, en meg csak azert jottem be a munkahelyemre, hogy keszuljek a jovoheti eloadasomra, ehelyett itt a Babaneten Humor Herold-oskodom..... :roll:
katavirag

Ja, Nyulasz, a WC-be hanyo kutyan jot rohogtem.... :lol:
katavirag

Sziasztok Leányok!

Nyulaszka, vigyázz magadra, srepsilből ne sokat! Vagyok csak naygon ritkán tudok,még a fürdőíszoba és a gardrób csiszolása és festése hátra van, már mindjárt kéész :)

Panda, ügyi légy, ha esetleg addig nem beszélnénk! :)

Kiscsillag! Egyenes hajad van? Mert akkor én egy picit tépett, vállig érőt ajánlok, amit ha akarsz még be tudsz fogni :) És akkor rövid id és hosszú is a hajad... Én trendi,ha meg van tépve, úgymond tincsesre... elöl van frufrud? Ha nincs, akkor én féloldalas,egyenes viszonylag hosszú hajat ajánlanék... nem azért mert nekem ilyen van, hanem azért, mert sok féle frizum volt, de az, ami rövid id és hosszú is, az ez... :)

Lanyané, remélem hamar elműlik a derékfájásod... a kinezről írok hamarosan :)

Dezsi!
ezt nevezem! :) Pihi, poci simi és tömeg kerülés! Bacik elkergetve! Csak lazán, tudod :) Vonalzót javítom, amint van aktuális dolog, most várakozó álláspontban vagyunk, hogy inszem vayg lombik, de az csak később...

Cyber puszi Nektek!

Brumi

Cyber puszi Nektek!
Vendég

Nyulasz a 37.3 az még király is merthát a terhesség emelt hővel jár :wink: a torkincádra meg mézecske inkáb srtepsilst lehet :shock: :?:
brumi várom a jó híreket :wink:
a derekam totál kivan már az egész gerincem is fáj reggel megyek a dokihoz,remélem tud segíteni mert így használhatatlan vagyok se ülni,se feküdni,se állni se lehajolni,se felülni az ágyból semmit nem tudok annyira fáj :cry:

lanyané

sikerült :lol: :lol: Kép Kép [/img]
Vendég

sziasztok!

nyuszi: gyógyulást kívánok!

dezsi, nyuszi: mennek a drukkok++++

lanyané: remélem, a doki segít a derekadon :wink:

katica
katica30

Kata,
Jelentem, egyben vagyunk :?

Lanyané,
Jobbulást a derekadnak!!

Brumm,
Köszi igyekszem az lenni :D
Vendég

Dezsi - juhééééééééééééééééééé! Drukkolunk ezerrel!!!!! :lol:

Nyulasz - én is lázas voltam! (illetve én lázas voltam 38,5 körülivel....)Nálam jól megijedt dr. bácsim és Algopyrint szedetett velem - tudom, tudom nem a legjobb, de attól félt nagyobb bajom lesz. S most.......de hiszen tudod! Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kis* - üdv, még nem találkoztunk itt újra! Hova utaztok apával???????Jólesett a séta??????? Mi is elmentünk, gyönyörű idő volt egész nap, olyan fények voltak mindenfelé, hogy csuda!

Pandácska - Dóra babád remekül érezheti magát odabent. Nagyon klassz anyuka lesz belőled biztosan! Sokat gondolunk rátok!

Apacsék -minden elismerésem. Igen, a haj - mármint ha van okozhat égető érzést, anyukám mesélte, nekem is hosszú hajam volt, mikor megszülettem, okoztam is az utolsó időszakban kellemetlen perceket neki. Ügyesek legyetek!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Jó reggelt!

Nyulasz, Estike
babaragacsok ++++++++++++

Dezsikém,
nagyon szorítok a 3 kispöttömnek! +++++++++++++++++++++++
Vendég

Julika: örülök, hogy látlak! Hogy vagytok? Janka baba mocorog rendesen? :D

Hát séta.. Nem igazán volt nagy séta.. Egész nap küzdöttem a 90-es vérnyomimmal, pedig ittam 3 kávét és egy bombát is.. De meg se moccant.. Én meg csak szédölögtem estig..
(Kicsit féltem is, nehogy odabent a varratoknál legyen valami galiba, mert biztosan rengeteget használtak, mivel 20 percig stoppoltak..
De rájöttem hogy minden rendben odabent is, csak hát a psziché is dolgozik ilyenkor, főleg ha valaki szakmabeli..)

Ma már sokkal jobban vagyok! Sőt kitűnően!
Ma van Apuci szülinapja :roll: :wink:
Így a mai nap az ÖVÉ :wink: Mára is nagyszerű idő ígérkezik, használja ki mindenki!
Holnaptól erős hidegfront jön! :shock: :o (Amolyan babaszületős :wink: )

Babásoknak pocaksimi, pocakpuci! :wink: :D
Pöttömkéseknek rengeteg Babaragi! :wink: :D

Puszillak Benneteket!

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gizmixxx

Kis-csillag!

Gondolom szeded a bromot. Ha igen, attól vannak a rosszullétek! Nekem legalábbis attól voltak! Ahogy abbahagyod, nem lesz semmi gond! Én is pszcihés gondra gondoltam, de nem az volt! Gyógyulgass! Apjukodnak boldog szülinapot! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Kép

Olyan jó napsütésre kelni.Köszönöm a sok bíztatást,torkom még fáj,de most sincs lázam,37.6,igaz az érzés még mindig olyanmintha lenne,gyenge vagyok,és szinte mindenem fáj.Egy orvos rokon szerint,ez a vírus fut át rajtam,ez nem jár magas lázzal,de szerinte készüljek arra,hogy az orrom is elkezd csöpögni.

Lanyané!
Szegénykém,jól megkínoz ez a fránya hátfájás!Jobbulást!
A hőm 37.3 a duphaston miatt már amióta szedem,csak ez ment fel 37.8-ra,ezért ijedtem meg,nehogy mégfeljebb menjen.

Guppy!
Ügyi vagy,tuti a vonalzód.Növezd a hasad még úgy 8 hónapig!!!

Brummi!

Kiváncsian várom,hogyan folytajátok.Streptils sem lehet szopogatni?Hú,nagyfelújítás?

Katavirág!
Nem kell mindig csak dolgozni.Humoroskodj csak itt velünk,a többi megvár.

Julika!
Emlékszem...Bárcsak ilyen jól végződne nálunk is.Szegény apa,őszerinte már nem sikerülhet.Próbáltam nyugtatni,én meg pont azt érzem,hogy most sikerül :wink:

Kis-csillag!
Apának boldog szülinapot!

Bella!
Köszi :D

Pandus!
Talán ez a hét? :D :wink:

Dezsi!
Remélem most végig pozitív tudsz maradni.Nagyon szép babákat kaptatok vissza,annyira örülök!!!!

Estike!
Merre jársz?Még mindig a szülinapodat ünneplitek? :D
Vendég

Sziasztok!
csak gyors bekukk, még nem is olvastam vissza, csak szeretném ha gyorsan megnyugtatnátok.
minden nap be kell szedjek gyogyit, hogy elnyomja az immunomat, hogy nehogy kilöködjenek a babák. Ezt minden reggel veszem be és képzeljétek, hogy ma kimaradt :( Mert ugye szedek mellé még másik 4et. és most csak este 6kor tudom bevenni, amikor hazaértem. szerintetek, nagy bajt csináltam :( :?:
dezsina

Dezsi!
Én nem hallottam még ilyenről.Mit szedsz?
Nyugodj meg,azért mert egyet kihagytál,akármilyen gyogyi,attól még baj nem lesz!
Dolgozol?
Vendég

Nyulasz!
bocs, csak bepánikoltam.
Minálunk a Forgácsba prednizolont szedetnek velünk, ez legyöngiti az immunrendszert. Sok mindenre használják ezt a gyógyszert. (A dr. House-ban is adták a betegnek, amikor gyengíteni kellett az immunját :roll: :wink: )
Szóval, eddig az összes lobikom alatt szedtem prendnizolont, és mindenki protokolltól függetlenül.
és dolgozom.... Egyszerűen nem akartam otthon maradni, nagyon rossz otthon lenni és azon filózni, hogy milyen jeleket érzek magamon. itt meg állandóan gép előtt vagyok, és melózok elfoglalom magam. csak bepánikoltam a gyogyi miatt, hogy kések vele egy fél napot :(
amúgy töb bunkó vagyok... Hogy vagy? ne haragudj, hogy csak igy a magam bajával... (de mentségemre legyen mondva, hogy csak 3napos kismamijelölt vagyok :oops: )
dezsina

Dezsi,
nyugi azt szokták mondani mindennél hogy 24 órán belül vedd be a következőt, ha elfelejted
Vendég

Dezsi,
mennyi ideje szeded a Prdenisolont?
Szerintem sem lesz gond, hpogy egy napit - vagyis egyetlen darabot - nem vettél be. :)
Anno nekem is kellett szednem, de szerintem én a várandósság alatt volt, hogy a vitaminjaimat (folsav, b6, ...) felejettem el bevenni és most is van, hogy elfejetem. Pedig a várandósság alatt ugye Bogyikának is kellett a vitamin. Sőt kellett szednem Rutascorbint, mert vérzett az orrom sokszor. Azt is egy idő után elfelejtettem annyi bogyi mellett. :)

Ne izgulj. Nem hiszem, hogy egyáltalán bármi gondot okozna egy bogyi elfelejtése.
Szerintem már csak holnap reggel vedd be amit kell. Legfeljebb egy nappal tovább fogod szedni. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?