Új privát üzeneted érkezett!

Katus!
Remélem lassan kikerülsz ebből a mókuskerékből :?
Maja nem aludt be szerdán míg hazaértünk, de többször kivettem a kocsiból, hogy kicsit sétáljon, felébredjen. Aztán meg mikor letettem aludni, végül 40 percet aludt csaak. :cry:
Már nem lehet követni, hogy mi a jó cipő :evil: Régebben a kínai, egyenes talpút szidták, és a boltozatos volt csak a jó. Most meg azt mondják az okosok, hogy 3 éves korig nem kell boltozatos cipőt adni a gyereknek, hanem hagyni kell, hogy magától alakuljon ki. Azt tartják fontosnak, hogy a boka és a sarok legyen megerősítve, ill. ott jól tartson a cipő. Már nem lehet követni :?
Én Majának Clarks 1. lépés cipőt vettem, meg Siestát, persze egy vagyonért :oops: :evil: :roll: A Clarks mondjuk tényleg szuper - gumi a talpa, de ettől utcán is hordható. Szerdán, ha jöttök Cinire esetleg elviszem megmutatni, ha érdekel.

Ibolya!
Mi is kaptunk a Vízművektől kis szimpi, büntető levelet :evil: :evil: :evil:
Tomi most csütörtökre kapott időpontot. Olyan sokan reklamáltak, hogy még + napokat adtak meg :!: Kiváncsi vagyok mi mire jutunk velük :roll: :evil:
Gergőről nagyon jók a képek :lol:
Tanácsot sajnos én sem tudok adni :? Maja is hasonló. Egyik nap még megeszik 2 egész almát,, aztán másnap meg köpi ki. :cry: De mindennel így van, nem csak a gyümölccsel. A régi dokink azt mondta, hogy nem kell izgulni, a gyerek szervezete mindig tudja mire van szüksége és azt eszi meg. Én sajnos kissé beleestem ebbe a nassolgatós csapdába, bár többnyire Maja zöldséget vagy gyümölcsöt nasizik, de mindig éppen mást kíván. Na azért a csoki bármikor jöhetne :lol: :lol: :lol: Sajnos nekem is :lol: :lol: :lol:

Pocakosok!
Annyira irigykedem, olyan szép formásak vagytok :lol:
Mi is már tervezzük a kistesót, de még várat magára :cry:

Anett!
Miben tudok segíteni a farsanggal kapcsolatban? Csak a babák öltözzenek be, vagy mi is :wink:

Jó hosszú lettem :oops: :oops: :oops:
De most már igyekszem követni az eseményeket és időben reagálni. :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó,csak igy tovább, szupi,hogy ennyit irtál.Csak vigyázzál ám,mert a társaság telhetetlen és aztán nem adhatod alább :lol: .

Sajnálom,hogy ti is kaptatok papírt a vizesektől,de remélem ti is megusszátok :lol: .
Kaja ügyben köszi a válaszodat,tudom, mi ezt már beszéltük személyesen is.Remélem elöbb -utóbb kinővi :roll: ezt a válogatosságot.Ha meg nem,hát istenem, ez van,ezt kell szeretni és különben is ebből a "fajtából" már van itthon kettő is.Ugyis ha jobban belegondolok akkor itt én lógok ki a sorból a mindenevőségemmel :lol: .

Babaprojekt :lol: ,hajrá!
Kép

És egy jó hír számomra amit most már meg merek említeni nektek is: Gergő 2 hete teljesen egyedül alszik el ebéd után.Nekünk ez nagy szó,mert őt eddig mindig kézben el kellett altatni,majd becsempészni a kiságyba.Az esti "ritúálé"még nem megy egyedül neki,de reménykedek benne,hogy ezt is hamarosan megoldom.


na most már befogom,/ritkán van ennyire szófosásom :oops: ezt nézzétek el nekem / megyek és nézünk egy filmet :lol: . /estig ne is várjatok,de addig is irjatok sokat,hogy legyen mit ovasnom :lol: :lol: :lol: /.
bibolya
 
 


Sárának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Anikó,
boldog szülinapot neked is!
Kistesóhoz meg sok sikert! :wink:


Mi Szoboszlón vagyunk, a családban januárban mindenkinek van valami nevezetes napja, azt ünnepeljük. Elég sokan vagyunk (23-an), kicsit elmenekültem a tömegből, de sajna mennem kell vissza!

Andi
idna
 
 

 
 

Sziasztok!!!

Köszönjük a köszöntést Sára nevében :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi!!!

De jó nektek - már megint!!! Jók lehetnek ezek a nagy családi összejövetelek!! Soha nem vettem részt ilyeneken. Talán ha én leszek nagymama!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Anikó!!!

Babagyártáshoz én kívánok sok sikert és kitartást!!! :lol: :lol: :lol:
A prototípus szuper lett, lehet a sorozatgyártást beindítani!!!
33??? Mi az, ugyan, még így is 3 évvel fiatalabb vagy nálam :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Mi a fene lehet ez a Vizművek féle sorozatlevél??? Remélem mi nem kapunk!!!!

Cipő: én is olyan cipőt vettem a csajoknak, ami tartja a bokájukat és emelt a boltozata. (Ilyet lehet kapni a piacon is jó áron, olyan mint a Siesta, csak olcsóbb) Ajánlgatam is a barátnőmnek, de annyit csetlett-botlott a lánya, hogy elvitte orthopédiára és ott neki a gagyi kinai cipőket javasolta a doki, mert olyan a lábfelépítése!!! :o :o :o Így legyünk okosak :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Visszatértem :)

Először is:
Sárának boldog-boldog névnapot!!! :)

Anikónak boldog-boldog szülinapot!

Anikó, ne haragudj, hogy csak így utólag, de gondoltam ám Rád 16-án! Főleg, hogy cinin is voltunk, de csak este jutott eszembe, hogy milyen nap is van...

Gyöngyi,
jót mosolyogtam a dilimákos kiscsajon! Hááát mit mondjak? Elég mindenkinek a saját gyereke :) Remélem mostmár mindnyájan jól vagytok, mert mostmár annyi, de annyi szabadidőm lesz, hogy bármikor kapható vagyok bármire. Na jó, ha esik az eső én ki nem megyek itthonról. De egyébként :) Ráadásul Ancsi kezdi megúnni a játékait, úgyhogy kéne egy kis frissítés... :) A játszóasztalában kezd lemerülni az elem, nagyon murisan szól az old mekdonáld hed e farm. Hol lehet a piacon azt a cipit kapni? Itt Vecsésen is? A helyzet az, hogy nem szívesen adnék ki tízezreket egy cipellőért, ha ugyanolyan jót kapok olcsóbban is... Nagyon zsugori vagyok???? :oops:
Köszi a kajatippet is... azt hiszem, hogy egyszerűen sajnálja az időt a kajálásra, így aztán éppen annyit eszik, amennyi muszáj ahhoz, hogy nem legyen éhes. Így meg hamar éhes lesz megint. A másik meg, hogy nem csípi már a mixelt kajókat. Ha van benne mit rágni, sokkal többet eszik. Úgyhogy pl a rizst már nem is pépesítem, a főtt krumplit, répát kézből adom neki, ő harapja... Csak a reggelivel vagyok gondban még mindig, cak tápi nem elég neki (max. 40 ml-t iszik, ehhez jön a valamennyi szopi és a kevés gyümölcspép sinlackal, amennyit eszik... Na mindegy, majd csak alakulunk. Éhen halni nem fog :) Tegnap kapott először főtt tojás sárgáját, nagyon tetszettek neki a kis kukacok (teaszűrőn nyomtam át...)

Szandra,
remélem jobban vagytok már, Edóka sem rakja tele feleslegesen a drága pelókat óránként... :)
Kérlek szépen küldd át nekem priviben a dokinéni elérhetőségeit. Eldöntöttem, váltok. Csak simán felhívhatom Rád hivatkozva szerinted???

Benettke,
jaj, nagyon csini vagy!!! Remélem már szereted a pocidat! :) Ha komolyan gondoltad, lehet, hogy egyszer élnék bébiszitteri ajánlatoddal. Bár most úgy érzem, bármit el tudok viselni a gyerekemtől, tele vagyok energiával :) Ha nem vigyázunk, a Te Bercid jön hamarabb hozzánk :)
Őszíntén remélem mostmár aztán tényleg véget ér a fogmizériád. Én akkor hagytam egy vagyont a fogdokinál, amikor rendbetetettem a fogaimat, amikor elkezdtem dolgozni az egyetem mellett. Pár hónapig hetente jártam, ajjajjj... Tényleg rengeteg pénzbe kerülhetett, ha emiatt nem lesz kiskocsid... :(
BAbakocsi: nekünk graco van, Mirage travel system. Ha ennél a modellnél jobbat vesztek, akkor javaslom szívből, egyébként vannak fenntartásaim. A mienkben szeretem, hogy keskeny, így a keskenyebb járdán is elférek, átérem a kocst, lépcsőn tudom vinni (nade én törpe vagyok...). Ha csak a kocsit nézem, könnyű (7 kg), viszont hordozóval már nehéz. Nem szeretem benne, hogy nem választhatom meg a tolóirányt és szerintem kicsi a pakolórésze. Ja, és érdemes elmenni a soroksári baby outletbe, sokkal olcsóbbak a babakocsik, mint a Brendonban. Amikor mi vettük, a Brendonban 80 körül volt, mi 45-öt adtunk érte...
Ja, igen. Duci babát akarsz??? :) Hááát mit mondjak erre? Szerintem minden kismami elképzeli a gyerekét, aztán jól meglepődik, hogy mennyire más, mint álmaiban :) De így is imádja!!! Én már a jót látom Ancsi madárcsontúságában. Pl, ha éppen olyanja van (mostanában elég gyakran), könnyen felkapom, és bírom pár percig rázni a popóját. Ha nehezebb lenne, bizony nem bírnám... :)

Andi,
hááát, én is nagyon szeretem a tiramisu tortát. Meg mindenféle tortát, valamint csokikát, sütikét...
23 fő? Hát nem csodálom, hogy kicsit félrevonultál :) Biztos mondtam már, de nagyon csípem Szoboszlót. Oda rejtettük a geoládánkat is... :)

Ibolya,
én nem bánnám, ha írnál magatokról néha :)
Sajna kaja ügyben nem vagyok kompetens... én is mindig küszködöm... Egyébként úgy hallottam, hogy minden gyerek életében eljön az a (leggyakrabban múló szeszély jellegű) időszak, hogy nem eszik gyümit. Ne aggódj, majd nyáron!

Ildi,
Ugye megint csak az az átok net szívózik Veled??? Gyere, mesélj, nagyon hiányzol!!!

No, ezt most elküldöm, aztán, ha hagy még a kiscsaj, jövök...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Ja igen...

Anikó,
köszi a cipős tippet, hozd el légyszi szerdán, ha nem gond. Hadd kuksizzam meg :) Egyébként meg nem látszol 33 évesnek :) Andi sem 30-nak :) Mi itt mindnyájan kortalanok vagyunk, mint már említettem volt... :)

Ibolya,
gratulálok Gergőnek az egyedüli szunyához! Én most inkább nem mondok semmit Ancsi (el)alvási szokásairól, mert alig hogy kijelentek valamit, rögtön rácáfol... :)

Ja és LÁNYOK!

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM AZT A SOK_SOK KEDVES SZÓT ÉS GONDOLATOT, AMIT TŐLETEK KAPTAM E NEHÉZ IDŐSZAKBAN!!!

Komolyan, sokszor csak ez tartotta bennem a lelket :) Érdekes, hogy most, hogy nincs itt, hiányzik :) Ancsi kereste délután, miután hazajöttünk. Nem értette a kis okos fejével, hogy hol a dédi...
Érdekes, ez is olyan, mint az éjszakázások, meg az idegeskedések a gyerek miatt. Alig múlik el, már nem is értem, hogy mi volt a bajom...
Azért egy köszönöm jól esett volna, és lehet, hogy nem csak akkor, amikor már majdnem sírtam attól, hogy miért érzem úgy, hogy ő tesz nekem szívességet.... ????? :(

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Drága Sára!

Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!

Tami, Szonjabori, Anett
kállai
 
 


Köszönjük a köszöntést!!!! :lol: :lol: :lol:

Katus!!

A vecsési piacon vannak a cipősök (a mi cipőink legtöbbje innen van) Nagyjából a kocsma mellett - már ha ismerős vagy a piacon :oops:

Nem eszik Ancsi reggelire kenyeret?? Kiflit, virslit?? vajasan, lekvárosan, vajkrémesen, tejfölösen, sajtosan. Akkor fel lehet mellé szeletelni a paprikát, paradicsomot, ubit?? Nekem ennyi idősen már ezeket reggelizztek a csajok!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek :lol: !

Ránéztem a hőmérőre és tavaszt :lol: mutatott :lol: :lol: :lol: .

Katus,mennyire sürgős a cipővétel?Mert vasárnaponként a gyáli nagypiacon is kint szoktak lenni.De ha ráér, én csütörtökön szivesen kimegyek veled a piacra és megmutatom hol árulnak.
Ha magányra vágysz rám is számíthatsz bébicsősz ügyben
:lol: :lol: :lol: ,én egész nap mobil vagyok.

Benettke,van valami elképzelésed,hogy milyen babakocsit szeretnél?Szerintem itt vecsési viszonylatban több szempontot is figyelembe kell venni:
-fogsz-e helyben sokat sétálni /milyen a járda a környezetedben/
-mennyit utaztok kocsival vagy busszal
-a bevásárlásokat babakocsival fogod-e intézni
-mekkora helyed lesz a tárolására
stb....
Én ezek figyelembevételével egy Roan babakocsit vettem,mert nagy felfujható kerekei vannak/ mi nagyon sokat babakocsiztunk itt helyben/ ezáltal a rugózása tökéletes,oriási a bevásárlókosara,vizszintesig fektethető,viszont 2 nagy hátránya van,hogy nehéz, és a nagy autónknak is a fél csomagtartóját elfoglalja.Viszont ha a városba mentünk ott a hordozót használtuk,ha meg kirándulni akkor a terepjáró kerekeivel mindenhová feljutottunk.
itt egy link róla: http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=907# /vagy ha érdekel használt :oops: a miénk lassan eladó lesz/.

folyt.köv. késöbb
bibolya
 
 


Csajok!

A MAGMA-ban tök jó cipők vannak és kegyetlen jó áron. A Taminak vettem egy tavaszit (kicsit olyan fazonja van mint a tornacipőnek de picit bumszlibb, olyan divatosan) 1000 forintért és vettem egy csini barna nyitott cipőt amin van keresztben egy bársony szalag azt meg 2300 forintért.

KATUS!!!!!!
Láttam ott tök jó cipőt az Annamarinak is, azt hiszem az is olyan max 3000 volt. De nézzetek be minden képpen mert nagyon jók vannak. Amit kinéztem az Edónak is az világos lila és rózsaszín (a talpa és az orra elől, kicsit jobban feljött az elejére a talprész). Úgy keress cipőt mindig, hogy hátul a talp sarok találkozásánál kemény legyen mert akkor tart, ha megfogod elől és hátul a cipőt akkor el tudd forgatni, meg tudd tekerni ellentétes irányba (ez azt mutat, mennyire könnyen hajlik a talpa, az a jó ha minnél jobban mert akkor ő is könnyen be tudja hajlítani a talpát járás közben). Az is jó ha egy kicsit kemény az orra de csak kicsit. Remélem érthetően írtam le a dolgokat.

Ja és vettem a Taminak farsangra Csipkerózsika jelmezt (ezt is ott)

Na léptem

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Csak ezért ugrottam be:

ILDIKÓ HOL VAGY :roll: :?: :?: :?: HIÁNYZOL :( :!: :!: :!: NE HAGYJ MINKET ÁRVÁN :cry: :!: :!: :!: (esetleg az új modem sem műkszik tökéletesen?)

Majd jövök, visszaolvasok, írok, de most mennem kell főzni, mert az ebéd még sehol sem áll :oops:

Szép napot mindenkinek :lol: !

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 



Sziasztok Lányok!

Először is :Boldog Szülinapot kívánok én is Andinak és Anikónak, valamint Boldog Névnapot Sárának :lol: :lol: :lol: !!!

Egyébként üdvözlök mindenkit a harmincasok klubjában, melynek már 2,5 éve én is tagja vagyok. De mint ahogy többen is írtátok, én sem érzem magam ennyinek. Indőnként még mindig olyan játékos és gyagya tudok lenni, mint 10 -15 évvel ezelőtt :oops: :oops: :oops: . Ez lehet, hogy azért van, mert tíz éve szinte mindig gyerekek között vagyok, és megmaradok az ő szintjükön. Szerencsére a férjem is ilyen :P :P :P . Mi úgy vagyunk vele, addig jó míg ilyenek is tudunk lenni :roll: :roll: :roll: !

Andi!
Kár, hogy nem lettél tanár! Nagy szükség lenne olyanokra, akik ezt szívből tudják csinálni, és a kevés fizetés :? és a sok program ellenére is megmaradnak ezen a pályán.
(Mi legalább is nagyon sok plusz programot szervezünk a gyerekeknek, különösen a németes vonalon, több nemzetközi programban is benne vagyunk, de ezek nagyon jók!!!)
Annak idején engem is megpróbált az anyukám lebeszélni róla, mondván, hogy a némettel és matekkal, lehetnék akár könyvelő, közgazdász és ki tudja, hogy mi még, a lényeg az, hogy biztos többet keresnék, mint egy általános iskolai tanár. De én kitartottam, mert a mai napig sem tudnám elképzelni, hogy ne gyerekkel foglalkozzak. Ne bírnám sokáig, ha egy irodában kellene ülnöm a papírkupacok között. Sajna mostanában a suliban is nagyon sokat kell adminisztrálni, de ennyi még elmegy. A doga javításokat is ilyenkor utálom csak, amikor öszzetornyosulnak felettem (pl: félév zárás miatt). De ez is csak azért zavar, mert szeretném az összeset gyorsan kijavítani, hogy lássam, melyik gyerkőc, mit produkált.

Gyöngyi!
Most már én is sejtem, hogy jó lesz itthon. Tegnap átgondoltam mi mindent szeretnék még átvariálni a szekrényekben, miket kellene még megcsinálnom itthon, hogy a babaszoba rendben legyen, szerintem nem fogok unatkozni, de ha így lenne (bár eddig még nem volt rá példa) átnézek a szomszédba és benettke biztosan elszórakoztat.
A picurokat pedig senki kedvéért ne rázd le, most így is kevesbbet tudsz velük foglalkozni, mint korábban. Ha pedig van időd, majd írsz :lol: !

Ibolya!
Saját tapasztalatom még nincs, de a szegedi barátnőm, mind a két kislányával így járt, hogy egyik napról a másikra nem voltak hajlandóak rendesen enni. Ő is sok mindennel próbálkozott, de igazán semmi sem vált be. Pár hónap után pedig magától rendeződött a dolog. Katus ötlete alapján én is megnéztem a nyári képeinket. Mi, a fent említett barátnőmékkel, Görögországban voltunk kocsival. Éjszaka utaztunk (16 óra volt) így a geyerekek (3 és 6 évesek) jól bírták. A férjemet én is nehezen tudtam rá venni, mert tartott a szerbektől és a macedónoktól. De miután a barátnőmék már tavaly is ott voltak, így sikerült rávennünk. Nem is volt gond az úton! Egyébként nagyon tetszett nekünk is, és nagyon jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy utázás előtt két nappal eltörtem a jobb könyökömet és összezúztam a csuklóm :evil: :evil: . De szép kék gipszet kaptam, ami jól ment a tengerhez. Azért minden nap fürödtem egy kicsit, bár elég mókásan néztem ki. (2006. decemberétől a nyár végig nem a mi időszakunk volt :twisted: :twisted:!!!! Aztán megfogant a pocaklakónk, és remélem most már minden oké lesz! "kop, kop, kop")

Szandra!
Az előző terhességemnél az Istvánban nekem is a zsemlés cukorviszgálatot csinálték. Azt mondták, ők próbálnak humánusabbak lenni és csak akkor kell szirupot inni, ha valmi gond van. Sajna ezt humánusságot később, mikor a nagy baj volt nem tapsztaltuk. A történtek miatt nem hibáztatjuk őket, mert erről senki sem tehetett, de ahogy bántak velünk az elég gáz volt. Most a II-es Klinikára járunk, nagyon rendes és kedves mindenki, de itt mindenkivel szirupot itatnak! :x
Végül is túléltem, de csak holnap tudom meg az eredményt.

Benettke!
Szerintem pedig te vagy normális. Az nem "normális", hogy végig hányom az első 16 hetet és még a cukorsziruptól is rosszul vagyok. Ilyenkor úgy irigyellek (kivéve a fogadat :? ). Én mindig csak szívok!!! :evil: :evil: De ettől még nem leszek depis, csak néha egy kicsit!
Tegnap gondoltam, hogy személyesen is kifaggatlak, de láttam, hogy vannak nálatok, így nem akartunk zavarni.
Egyébbként jóóó étvágyat!!!

Katus!
Jó ötlet volt a nyár idézés, és mára még a nap is kisütöt :P :P :P !!

Anikó!
Mindent bele és összejön biztos az a kistesó!
Nálunk még fent van a karácsonyi dekoráció, de most nincs kedvem vele bibelődni, majd két hét múlva, akkor már biztosan mindenre lesz idő, vagy nem?

Kicsit hosszúra sikerült, de most nem volt kedvem mással foglalkozni!
Üdv mindenkinek!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 



Sziasztok!

Újra itt...

Először is:

SÁRÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!
ANIKÓNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!
(mondom én, hogy értékes hónap ez a január :wink: )

Mielőtt bárkihez is személy szerint szólnék, "blogolok" kicsit :oops: :
Jelentem: tegnap megvettük a babakocsit, (hozzá tartozó hordozót, mózeskosarat, lábzsákot, pelenkázótáskát). Graco. Őszintén szólva sejtettük már korábban is, hogy erre a márkára esik majd a választásunk...egy ideje célirányosan szinte csak ezeket nézegettük inkább, a többin csak szemeinket legeltettük, azért hogy meglegyen a lelki nyugalmunk: jól körülnéztünk a babakocsik háza táján :wink:
Ja, és a légzésfigyelőt+bébiőrt is megvettük. Ez a két tétel elég nagy kiadást jelentett, de most kicsit alábbhagyott a parám azzal kapcsolatban, hogy repül az idő és mindjárt szülök, és még ez sincs, az sincs, amaz sincs... :shock:
Délután jöttek hozzánk vendégségbe 2 barinőm és családjuk, akikkel több mint 1 hónapja nem találkoztunk (gondolhatjátok, milyen beszédfolyam töltötte be a házat :oops: )így tegnap már nem jutottam gépközelbe.

Adrienn!

Nyugodtan átjöhettetek volna, barátnőmék nagyon barátkozósak és kérdezték is hogy vagy, mi újság veletek, kisfiú vagy kislány... Na, majd legközelebb nem ússzátok meg :wink: !

Gyöngyi!

Igen, szinte csak a hasam növekedett. A csípőm maradt az az állítólagos keskeny. /na, ezt azért én nem pont ilyennek látom/ Azt hiszem ez szülésnél inkább hátrány, mint előny :roll: :shock:

Ibolya!

Evés előtt voltam :oops: ... Amúgy tudom, hogy az ember mindig elképzel valamit, aztán úgyse úgy lesz teljesen.
És azt is tudom hogy mindig a mások kertjét, gyerekét, akármijét favorizálja. Tudod, a szomszéd kertje/ gyereke... Még jó, hogy Adrienn a szomszédom, így jobban vissza tudom magam fogni irigység terén :oops: :lol:

Anikó!

Sajna nálam ez a fog mizéria egy állandó folyamat, de most kicsit nem szeretnék vele foglalkozni, így is már túl sok időt /energiát/ ja és pénzt rabolt el tőlem, pont most, amikor elsősorban nem erre szeretnék összpontosítani :evil: . Korábban már írtam a csajoknak erről bővebben, de neked, mint szakértőnek személyesen még adok róla 1-2 infót, ha sor kerül rá. (néha már úgy éreztem, minden szempontból jobban járnék protkóval :oops: )

Mi is nézegettük a Peg Peregokat, de a mostani modellek között nem találtunk igazán olyan színt, amit elképzeltünk: világos, vidám színeket. Nem értem, miért a fekete-szürke-sötétkék babakocsik vannak többségében :roll: Lehet, hogy ez esetben is bennem/bennünk van a hiba :? !
A mi kocsink sem dönthető teljesen vizszintesre, de van hozzá mózes, aminek az alja ezt orvosolja. Hát, nem tudom, hogy ez a kocsi könnyűnek számít-e a maga kb. 12 kg-jával, de nekem mindegyik nehéz volt amit felemeltem. Ami meg könnyű volt, az olyan "gyengének" is nézett ki számomra. A tárolóból sem tudom mi számít igazán nagynak, nekem a legnagyobb női táska is mindig kicsi :oops: . Ha ebből indulok ki... :shock: :roll:
Összecsukni nem lehet túl kicsire, /bár ebben sincs túl sok tapasztalatom viszonyítás terén/ de a Zuramnak sikerült betennie a csomitartónkba a mélynyomó láda mellé :lol: :lol: :lol: :shock:
Ja, és szerintem azt a babakocsi (sőt buszt) még fel sem találták, amivel én buszra tudnék szállni, annyira béna vagyok ilyen téren :oops: :oops: :oops:
Pocakdícséretre: hát, a gömbölyű is egy "szép" forma :lol: :lol: :lol:
Annak viszont nagyon örülök, hogy nemsokára Te is gömbölyödsz majd :P ! Mindig várom mióta topikozok, hogy majd csak 1-szer valaki olyan is kismama lesz újra, akinek már van babója :wink:

Nemsokára folytatom, de most kicsit le kell dőlnöm, mert fáj a hátam...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok :lol:

Az előbb elszállt minden, amit írtam :twisted: :twisted: :twisted:
Most kezdhetem előlről :cry:

Azon vigyorogtam magamban, hogy annyi mindent írtam és szinte kivétel nélkül mindenki azt ragadta ki, hogy rajta vagyunk a kistesó gyártáson :lol: Pedig csak úgy mellékesen jegyeztem meg :D

Ibolya!
Kérdezted, hogy mit csinálok péntekenként Pesten. Egyik barátnőmmel és az Ő 2.5 éves lányával szoktunk programozni. Turi :D , kávézás, játszótér, játszóház, kiállítás és duma minden mennyiségben :lol: :lol: :lol: Ezért mondtam, hogy nekem sajna nem annyira jók a péntekek a játszóházhoz :? Ráadásul pénteken Tomi általában hamarabb végez, így együtt jövünk haza.

Adrienn!
Én is pedagógus vagyok, alsós tanító :D Lesz asszem közös témánk :D Én 15 éve vagyok a pályán 2 év kitérővel. Akkor kicsit besokalltam (kisebbségi osztályom volt :evil: ), így elmentem "pihenni" egy irodába, majd egy fogászatra. De csak visszahúzott a szívem :roll: :D Pedig se pénz, se megbecsülés.... :evil:

Most megyek, mert Tomi kivette már a kisbékánkat a vízből, és az öltöztetés már az enyém.
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Benettke!

Közben beelőztél :lol:
Jók a Graco kocsik, jó választás volt :D Bár szerintem a mindenben tökéletes babakocsit még nem találták fel :? Maja fél éves koráig PP Veneziank volt - mély kocsi, vizszintig dönthető, stabil és piszok nehéz :cry: Akkor még a IX.re kellett felcipelni, ha éppen nem működött a lift :twisted: A közlekedési eszközökre esélytelen lett volna vele felszállni, nem is próbálkoztam :cry: Most az Aria szuper könnyű (5,5 kg), ez is stabil, nagy kosaras, meg amiket írtam, de ugye újszülöttnek nem jó :? Szóval nincs tökéletes.
Nekünk narancssárga a kocsink színe, de tényleg zömivel sötétek e huzatok. Főleg nyáron szuperek, mikor jól átmelegszik :?

Az jutott közben eszembe, hogy pont a hétvégén kaptuk vissza a fürdető mackónkat. A kiskádba való baba biztonsági, műanyag nem tudom minek hívják :oops: Szívesen kölcsön adom, ilyenre szerintem felesleges beruházni. Maja pl. nem viselte el :?
Meg írd majd, hogy mire van szükségetek, hátha van itthon elfekvőben :lol:

Persze ez áll Adrienn Neked is! :D

Na most már tényleg megyek, mert veszélyben a hitvesi ágy a hancurozás miatt :lol:
Megy a gonosz anya és ágyba dugja gyermekét :twisted: :wink: :lol:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Szandra!

Gyönyörűek a lánykáid :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó!

Igen ezt mondja minden tapasztalt anyuka/apuka: mindenben tökéletes babakocsi nem létezik... Remélem azért sikerült olyat választanunk, amivel összességében elégedettek leszünk. De ez úgy is csak élesben derül majd ki. A miénk színe kékeslila+halványzöld (talán?), ami elég világos, gondolom majd jó gyorsan fog koszolódni...de hát, mi akartunk vidám színeket :wink: Tegnap pont azt a kis macit néztem, amit fent említettél :P Ha a többiek nem szeretnék, szívesen elfogadom a felajánlást :oops: . (érdekes, nekem is eszembe jutott, hogy vajon tetszik-e az a póz amit a mackó biztosít a babóknak fürdés közben :roll: és lám, lám, a ti csöppségetek sem szerette.)
IX.-re felcipelni egy babakocsit :shock: :shock: :shock: ??? Hú, de jó, hogy nem lakótelepen és nem a 100.-on lakunk :) !
NAGYON KÖSZÖNÖM az ajánlatodat, (ÉS A TÖBBIEKÉT IS MÉG 1-SZER) még azt sem tudom igazán mire lesz még szükségünk, tegnap a barinőim is mondtak 1-2 olyan dolgot, ami eddig eszembe se jutott :oops: :oops: :oops: (Hát, ugye a tapasztalatlanság...) Ezzel együtt azonban ők is felajánlottak cuccokat, így most már össze kell szednem mink van/lesz és mi az, amit még mindenképpen be kell szereznünk a babó születéséig. Ha elkészülök a számvetéssel úgy is jelzem majd nektek a hiányzó dolgokat, már csak azért is, mert némelyikről azt sem tudom hol és milyet érdemes beszerezni... :oops: :roll:

Ja, már van is valami:előzőleg említettem, hogy a babaágyneműt majd anyósom varrja (ma szóltam is neki mi az ördögi tervem, természetesen szó nélkül megcsinálja, még örült is :roll: :wink: ) SZERINTETEK HOL TUDOK SZÍNES, MINŐSÉGI, ARANYOS, BABÁS, STB. ANYAGOT VENNI :roll: :?: Nem vagyok otthon méteráru ügyben, mert én sajna egyáltalán nem tudok varrni :oops:

Ibolya!

Gondolom, már láttad, hogy közben vettünk is babakocsit. Azt nem mondom, hogy csak és kizárólag észérveket vettem/vettünk figyelembe, de azért remélem nem csak dekorációként fog funkcionálni :shock: :oops: Azért köszönöm a segítséget, majd megnézem ilyen szemmel is, hátha akkor is még elégedett leszek a válsztásunkkal...
Mivel nagyon béna vagyok "babakocsi kezelésben", én úgy tervezem, hogy ha nem feltétlenül szükséges inkább hordozókendőben cipelem majd a babót. Már ameddig bírom abban... és ameddig ő is bírja majd.

Előbb el is felejtettem neked írni: egyre önálóbb a fiad! Rohamosan öregszik :lol: Szerencse, hogy mi meg nem is :P

Tényleg Csajok!

Van valakinek tapasztalata hordozókendő ügyben :?:

Szandra!

Nagyon aranyos ez a jelmez! Olyan a Tami, mint egy világszép kis királylány! A második képen az a mozdulat nagyon előkelő :P
Az Edó is nagyon komoly tud már lenni! A 3. képen úgy néz ki, mint egy kisiskolás! Ha jól látom, az asztalon az Edó előtt egy olyan (Ikeás) zsiráf van, aminek a nyakát kell meghúzni és zenél :roll: ? Nekünk /is/ van olyan, esténként azzal szoktunk zenélni az ágyban a babónak :) Nagyon szereti, és sztem már tudja, hogy a zenét az alvás követi (legalább is nálam, de általában nála is :P )

Köszi az Ildikóval kapcsolatos helyzetjelentést!

Hát, igen a vasárnapi ebéd: most talán lehet az a mentségem, hogy éjjel 2 után mentek el az utolsó vendégeink, így a mai reggeli is csúszott kicsit :roll: .

Katus!

Köszi a pocakdícséretet :P ! És igen: már nagyon szeretem :lol: ! Sőt, már úgy megszoktam, hogy (többek között) azon is szoktam nyávogni a Zuramnak, hogy milyen furi lesz majd, ha már nem lesz ekkora szülés után :( ! Aztán ki tudja? Lehet, hogy ekkora marad majd, csak más okból kifolyólag :roll: :shock: ???
Most már én is írhatom: nekünk /is/ Graco-nk van! És mi is az outletben vettük :lol: ! Kicsit nehezebb minta a tiétek(hordozó nélkül kb. 12 kg), de én még olyannal nem találkoztam, ami nekem ne tűnt volna annak! Hiába na! Gyenge kismama vagyok :oops: ! Mégis talán jobb lenne nekem is egy nem duci baba :roll: ? Ja, amúgy nekem is az a legfőbb kifogásom vele kapcsolatban, hogy nem változtatható a tolásirány! De aminek meg lehetett, az nem tetszett! Valamit valamiért!

Természetesen a bébiszitterkedést komolyan gondoltam ám :!:

Andi!
23-an? Nem is tudom hogy bírnék-e ekkora társaságot magam körül huzamosabb ideig :roll: ! Másrészt viszont irigykedem a nagy családra :oops: !

Na, azt hiszem ma ennyi tellett tőlem :oops: Egész nap ficánkol a kis parazitám, én meg ilyenkor jól lefáradok! Holnap meg munka, de sebaj, majd onnan írok pihenésképpen!

Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Először tényleg nem akartam írni,mert bántott a dolog..... aztán sikerült Gyöngyivel mindent tisztázni,így meggondoltam magam.
Aztán meg időm nem volt :oops: :oops: :oops: ,mivel hétvége van ilyenkor nálunk bolondokháza van.De azért köszönöm Mindenkinek,aki hiányolt. nem mondtam volna elégszer,hogy tőlem nem szabadultok :D mostmár csak el hiszitek végre :? :evil: :twisted:

Nem is tudom hol hagytam abba,de akkor onnan folytatom...vagy várjak míg klubtag lehetek? :wink:

Katus!
Nagyon jó hangulatom támadt a nyári blogodtól,köszönöm.Szép helyen jártatok, és ahogy előadod......,szeretem a blogod stílusát.édes a tengerben a lányod.
A leander-es lett az egyik kedvencem. :lol:

Örülök,hogy jobb kedved van,meglátod nem lesz semmi a nagymamával.

Látom már beelőztek a cipős témával :lol: :wink:
Én Rékának a Deichmann-ba vettem Elephantent 18-as:) de már kezdi kinőni.

azért érdekesképpen itt egy link:tele van reklámmal,de a lényeget ki lehet hámozni
http://www.globalplaza.hu/magazin_article.php?id=1926


Fotózkodás elmaradt,mivel Réka nem érezte jól magát,így lemondtam.szerencsére már jól van csak egy kis orrszívás bejátszott. A slejmtől meg kihányta az ebédet,de már jól van.
Jövőhéten megpróbáljuk újra összeegyeztetni.

Anett!
Hívlak.

Adrienn!
Jó a vonalzód! Szép neve van a picurinak! :lol:
Mi is akartunk Dórit egy időben,a család szerint Dávid mellé egy Dóri dukált volna.
Szerintünk meg Réka;)

Andi!
Nagyon aranyos lehet Lőrinc ahogy énekelgeti a dalokat:)
A kúszás nálunk kimaradt:( legalábbis nem emlékszem kuszó Rékababára. :oops:
Tényleg ki kell próbálni azt a cukit. Most aztán már jutalékot is adhatnak,biztos megnőtt a forgalma ezek után.. (Tudod hányan olvasnak bennünket? :lol: )
És én tutti elettem volna előled a tortát,szóval még se hozzál légyszi a talikra,vagyis inkább nyugodtan hozzá :?: l!!!!


Anikó!
Sok boldog szülinapot Neked!Örülök,hogy írsz is már.
Ha kétszer nyitod meg a Babanetet,akkor nem kell jegyzetelned.
Azért én is drukkolhatok? :lol: :wink:

Évi!
Örülök,hogy túl vagy a cukros lötyin,én is eddig csak olyanokról hallottam,akik utána rosszul lettek ,de ennyire jól még egyik ismerősöm se viselte .
Nagyon csini a pocakod! És milyen klassz kismamiruci van rajtad!

Kata? Csak nem leutaztál Győrbe?

Szandra!
Nem kezdem el mégegyszer nyugi,sőt stratégiát változtatok.
És nem kell bocsánatot kérni,nem haragszom és nem is haragudtam,mivel ilyen érzékeny fajta vagyok inkább rosszul esett. Nektek meg az én bunkó hsz-em. De ezt már kitárgyaltuk. Vége punktum. ez olyan ari kép,nem hagyhattam szó nélkül.
És nagyon arik a lányok! Látom az Ikea nálatok is bejátszik.
Pókerrel kapcsolatban majd szeretnék kérdezni.


Ibolya!

Nyugodtan válaszólj a feltett kérdésekre nem értem miért nem mertél válaszolni,bántottalak én valaha?
NAgyon édes Gergő a kutyis képen. Remélem azért megoldódik a kaja ügy :wink:


Gyöngyi!
Mi már mindent megbeszéltünk...remélem.

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi!

Örülök, hogy jöttél. Ez a hetem egy kicsit rázós, le kell adnom péntekig egy dolgozatot...+ munkát is.Esetleg a kedd reggel jó neked?

Gyöngyi!

Megfelelni, anyaként, feleségként, dolgozóként: pokol. Én nem tudom, honnan vette a teremtő, hogy ez, mint nőnek menni fog. Minden esetre, az én módszerem régóta az, ha érzem, most szakad a cérna és teljesen hülye vagyok, elengedem a szállakat és nem akarok minden fronton a maximumot teljesíteni. Be szokott jönni, de kell hozzá Zoli (újabbaknak: ő az uram).Ágnes nevű ismerősöd megkeresett az iwiw-en, nagyon köszi!

Szandra!

Erre a jelmezre gondoltam... Azt elfejtettem mondani, hogy az Edókás- anyakezes kép egészen fantasztikus volt.

Katus!

Remélem nagyid túl van a nehezén. Én imádom őket, de biztos mamámmal kinyirnánk egymást, ha közös lenne a fedél (két dudás egy csárdában...)

Anikó!

Örülök, hogy te is írsz! Annak még jobban, hogy ismerlek is!

Évi!

Én is dolgoztam végig. Tamival úgy indultam el, hogy a fotós szett szét volt pakolva a lakásba, még fényképezni akartam. Hamar vállaltam újra munkát, Tami minden helyzetben és szinte mindenhol tejcsizett piciként. (...) Most, hogy Szonja is lassan ovis lesz kicsit bánom... de valószínűleg most sem tudnám másként csinálni... Biztos ez is génhiba.

Adrienn!

Örülök neked is, de míg személyesen nem találkozunk, tőlem semmi jót ne remélj, én vagyok a topik tévesztője. A célzások nekem szólnak. :oops:

Ibolya!

Szonja is így van a gyümölcsökkel. Sajnos Tami nem is szokott vissza.

Andi!

Megérkeztél? Otthon milyen tortád volt? No és miket kaptál? Én is kipróbáltam a cukit. Nagyon jó és kaptam egy ingyen kávét....

Kérlek benneteket!! Ne én legyek a farsang-szervező! Vagy azt kell feltételeznem nem is akartok igazán farsangot!
CsaK egy bátortalan kérdés: ILdi? (légyszi! :D )

anett
kállai
 
 


Anett!

jó a kedd :lol: ,Dávidot elviszem az oviba és utána megyünk.
11-ig végzünk,igaz? aznap van angol, de ha nagyon húzós a heted tolhatjuk. :D

Farsang :lol:
ha Ibolya besegít :wink: akkor elvállalom. :lol:
ilgya1
 
 


Sziasztok csajszik!

Először is mindenkinek köszi a kajával,gyümivel kapcsolatos ötleteket vagy csak irásokat,kezdem azt gondolni,hogy ez egyfajta életkori "sajátosság".Remélem hamar kinövi.De arra már többször rájöttem,hogy a Gerinek 1 nagy hibája van :arrow: pasinak született :lol: .Ma pl.a zöldborsó főzeléket FAKANÁLLAL két pofára ette,de csak azért,mert engedtem,hogy igy egyen.Ha kanalat adok a kezébe,akkor tuti nem kell neki.

Farsang :lol: ,szivesen segítek /nem ugy mint mikuláskor :oops: /,de bevallom őszintén én nem rajongok nagyon érte :oops: .

Szandra,nagyon csinos a nagylányod a jelmezben.Na azért a kicsi sem egy piskóta a virágtartóban :lol: .

folyt.köv.valamikor :oops: ,most mennem kell
bibolya
 
 


Sziasztok!

Annyira szuper idő van ma!!! De jó lenne, ha már így is maradna, de szerdától már lehülést mondanak az okosok :?

Benettke!
Sajnos nem tudok itt a közelben jó anyagost, csak a belvárosban.
Mi pont 1 éve költöztünk ki ide, úgyhogy még nem ismerem az itteni lehetőségeket :? De biztos van, aki tud valami jó, olcsó helyet. Én is örülnék, ha lenne itt közelebb :D
A fürdetőt szívesen, hátha Nektek bejön :wink:
Hordozókendőm nekem nem volt, csak kengurum. Én azt imádtam!!! Míg a hátam bírta mindenhova azzal mentem. Maja jó nagyokat aludt rajtam :D Az a hátránya hogy asszem csak 2 hónapos kortól lehet használni a gerince miatt. Bár lehet hogy már vannak szuperek, amiket kezdetektől :lol: A kendő ilyen :D Én kissé bonyolultnak tartottam a megkötését :oops: , meg nem elég biztonságosnak, de ez csak az én hülyeségem :oops: :? Nagyon sok barátnőm, ismerősöm használta/ja, még a lakásban is megnyugtatásként. Vannak tanfolyamok is, ahol megtanítják a rengeteg megkötési módot :D
Tényleg mentek majd szüléselőkészítő, meg elsősegély tanfolyamra? Szerintem hasznosak. Bár én elsősegélyen nem voltam, mondván hogy egészségügyiben érettségiztem, de nem vagyok biztos hogy tudnám hirtelen mit is csináljak :oops: :?

Ildi!
Persze, hogy drukkolhatsz :lol: :lol: :lol: Csak vicces volt, hogy Mindenkit ez fogott meg :D Nyilván, mert Mindenki tudja milyen nagy öröm babát várni :lol: :lol: :lol:
Anettnak már felajánlottam és persze továbbra is áll, hogy szívesen segítek a farsangi előkészületekben. Van pl. lampionom meg girland..., nem sok, de a hangulathoz talán elég :wink:

Anett!
Jól esik, hogy így gondolod :lol:
Játszóház és a Cini már egyáltalán nem fér be az idődbe? :cry: Pedig jó lenne többet találkozni, dumálni :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!!!

Benettke!!

Van anyagos a piacon is csütörtökönként. Én a viszosvásznat szoktam tőle venni. De nagyobb a választék az Üllői úton a MOL kúttal szemben. Ez még a Béke tér előtt van. És olcsó is. Én csak beljebb tudok még az Üllőin, én ott vettem a lányok ágyához az anyagot, de az messzebb van.

Ildi!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hali!!! Most is észerevettem, hog mindenkihez szóltál!!!! :wink: :wink:
Farsang szervezésben én is benne vagyok, de csak délutánonként :oops: :oops:
Emlékeztek, hogy tavaly felnőttek is beöltöztek? Tök jó volt. És volt mini bábelőadás, az egyik anyuka csinálta!!!! Tuti jó lesz most is!!!!!

Anikó!!

Naná, hogy az a lényeg, hogy készül a kistesó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:


Ibolya!!

Szeretném a pasikat megvédeni :lol: :lol: :lol: Az én uram mindent megeszik, amit elé rakok (mai napig emlegetjük az első borsófözelékemet, ami szerintem ehetetlen volt,,de ő nem engedte kidobni :oops: )
Anett Tamija is válogatós, pedig ő aztán nőci az utolsó porcikájáig!!! :lol: :lol: :lol:

Anett!!

Talán a munka fronton annyival könnyebb nekem, hogy én eljövök és akkor tényleg befejeztem a munkát. Mivel neked otthon van, ezt szinte sose tudod csinálni. Mindennek van előnye és hátránya is, tudjuk :roll: :roll:


Ja, babakocsiól nekem az jutott az eszembe, hogy én mindkét lányt amint ülni tudtak átraktam az esernyős babakocsiba. Az könnyű is, kicsi is!! Marietta konkrétan gyűlőlte a babakocsit, egészen addig, amig ülni nem tudott benne és nézelődhetett.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Ibolya!
A Mikulás véletlen volt :oops: de most bepótolhatod :wink: :lol:

Anikó!
Tudom :wink: ,csak hűlyéskedtem. :lol: de nem lehetet kihagyni.
Tényleg szuper idő lett :lol: csak sajnos nem marad így :x pedig milyen jó lenne,mindenkinek sokkal jobb kedve lenne :lol: nekem biztos :lol:

Mondjuk ezt a dagonyát nagyon utálom :? :evil:
Farsang :lol:
Akkor a díszítés legyen a te feladatod! :lol:

Gyöngyi!
Hogy te milyen sokrétű vagy :wink: :lol: köszi a segítséged. :lol:
Persze,hogy emlékszem a tavalyi farsangra :wink:
Kép

erről jut eszembe, arcfestést ki vállal? :lol:

A bábozás is jó ötlet,ha gondoljátok beszélek a tavalyi bábózos ovónéni anyukával :wink: :lol: vagy valaki közülünk bevállalná esetleg?

ja és a nagy kérdés,hogy mikor lenne?


Évi!
Merre vagy?Nem dolgoztál ma? Vagyis nem pihentél?
Hordozókendővel nincs tapasztalatom :?
anyagost meg a piacon is meg tudod nézni sztem. Igaz már ezer éve nem voltam,nem tudom pontosan,hogy van-e,de a lányok majd kiigazítanak.

Most jöttek hozzánk,de még jövök :D

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Jajj, de csodás idő volt ma!!! Előny - tök felvidított, meg voltunk sétálni is, hátrány - feltűnt, hogy mennyire mocskos a hajlék... így aztán porszívóztunk délután a nagylánnyal...
Apropó, séta! Ma volt alkalmam kipróbálni egy Peg Perego Aria-t, így hát már két márkában is kompetens vagyok ;) Szóval, Anikó, igazad van, ez a kocsi maga a tökély egy ennyi idős gyereknek, mint Ancsi (bár elaludt közben és nekem kicsit meredek szögben volt még akkor is, amikor teljesen hátrasöntöttem), és VÁROSBAN!!!! Szuper könnyű, keskeny, kényelmes a gyereknek, nagy a tárolója, szóval minden igaz, de! ezek az utak nem kedveznek a kis kerekeinek... :)

Gyöngyi,
köszi a cipős tippet, ha szép idő lesz csütörtökön elsétálok a piacra. Annyira még nem sürgős a dolog, úgyhogy jól körbenézünk. Az a helyzet, hogy nem adtam még Ancsinak kenyeret reggelire. Csak néha, rágcsálni. Mert teljesen kikészülök már attól, hogy nem találok egy egységes nézőpontot. Mindenhol mást találok. Kaptam egy könyvet karira (Kismama babaszakácskönyve), és úgy döntöttem, azt követem. De ő csak 1 éves kor körül ajánlja a pékárukat... Na, sebaj, mivel már elvesztettem minden reményem, és talán nem nyírom ki a gyerekem, kipróbáltam a kenyeret, tápiba mártogatva... Merthogy csak úgy "szárazon" kiköpködte... Csúszott neki, de nem evett ebből sem mennyiséget... De így legalább valami tápi is lement. Tízóraira a gyümölcspépbe meg puffasztott rizst tettem, így rághatta és egész sokat lenyomott... Ebéd? Csak az kell neki, amit én eszek. Úgyhogy azt kap. De abból is alig eszik. Biztos egyébként a foga miatt is van ez, ennél már volt sokkal jobb is a helyzet. Próbálkozom én, csak néha elkeseredek. Magamban, Neki nem mondom ;)

Ibolya,
Nohát, akkor, ha nem esik az eső és van kedved sétálni, csütörtökün kimehetünk a piacra... :) Most a nagyim nem jöhet közbe... :) Bébicsősznek is felfogadlak majd, csak mst úgy érzem, bármit kibírok Ancsival! Hihetetlen pihentető, hogy egyedül van, a másik "fgyerekem" meg hazament :)

Szandra,
köszi szépe a professzionális tanácsot cipő ügyben! Megnézzük a magmát is, a kis kék pipellője onnan van, de hát ez kocsicipő... :)
Csodaszépek a királylányaid és egyre jobban hasonlítanak! Kérlek, a dokinéni elérhetőségét add meg nekem, és azt is meséld el, hogy elég telefonon felhívni, és Rád hivatkozni, vagy először be kell Hozzá menni a rendelőbe?

Adrienn,
örülök, hogy tetszett a nyáridézésem :)
Nálatok még karácsony van? De jó :) Mi leszedtük múlt hétvégén, olyan fura volt utána a lakás... :( De lesz mé karácsony! Csak most legyen egy kicsit tavasz... :) Tényleg szép nevet választottatok, a férjem is Dóra lett volna. Anyósom annyira lányt akart, hogy nem is volt fiú nevük. Megszületett Atti, mondta a doki: gratulálok, kispöcsös. Hogy hívják? Anyósom: Dóra... :)
Ja igen és én is pedagógus vagyok... legalább ebbe a klbba bevesztek? :)

Benettke,
gratulálok a beszerzésekhez!!! Jajj, én nagyon szerettem a babakocsit nézegetni amíg még pocs voltam. Ott állt a gardróbban, mozdulni sem lehetett tőle, de nemengedtem levinni a pincéba!!! Most is szeretem, de azért.... az a fordítva tolás nagyon jól jönne néha. PL szélvihar...
Jah és a mi kocsink is fekete-kék... A gyerek benne a színfolt :) Így nem kellett azon paráznom, hogy mibe öltöztessem a kiscsajt, a kocsihoz minden ment! :) Szóval a sötét kocsiknak is megvan ám az előnye! Tegyél képet a beszelrésekről lécci-lécci :)
Anyag-ügyben nem tudok nagyon segíteni... :( Jó, de drága anyagost tudok a Nagy Lajos király úti Minimanó épületében. Olcsó anyagosokat meg a nagykörúton, van egy csomó, +bolondultunk, aaakcióóóó, meg ilyenek vannak kiírva, szinte mindegyik villamosmegállónál van.
Hordozókendő: ebből is van olcsób, meg drágább. A szőttesek drágábbak, de állítólag jobbak, kényelmesebbek. Itt a babaneten is van hordozókendős topik, a csajok úgy tudnak lelkesedni egy kendőért, mint a sógorom a kocsijáért :) Az enyém a legolcsóbb kiadás, vékony vászon. Szeretem, kényelmesebb, mint a kenguru, mert nem terheli annyira a gerincemet. Ancsi is szereti, de nem alszik benne, a kenguruban viszont igen. A kenguru viszont csak 9 kg-ig jó, a kendő addig, amíg bírjátok, mindketten. Sokan hároméves gyerekeket is tudnak benne hurcolni. Ha kendőt veszel, érdemes tanfolyamra menni, én magamtól tanultam meg, de csak pár kötést tudok... Azt mondják, a kendőben lehet házimunkát csinálni, na, ez szerintem nem igaz. Persze lehet, hogy csak azért, mert törpe vagyok... mondjuk porszívózni tudunk így. Jobb a kendő nyáron, mert szellősebb és télen, mert, ha nagy kabátod van, befér alá a csomag... És bár nem látszik rajta, nagyon biztonságos a kicsinek is a kendő. Elvileg bele lehet kötni újszülöttet is, Ancsi négy hónapos volt, amikor hagyta magát. Kenguruba 5 hetesen raktuk először, nagyon szerette. Kengurut ne vegyél, kölcsön tudom adni a mienket, ha kéred... :)

Ildi,
na igen... :)
A Deichmant is megnézem. Nekem is kéne már valami cipő. DE annyira pici a lábam, nem hiszem, hogy lenne nekem való... :(
Akkor holnapra drukkolok a fotózáshoz :) Anettet puszilom!
És azt hiszem mondtam már, hogy örülök, hogy szereted Ancsi blogját.. Én is szeretem Rékáét és Dávidét :)
Cini szerdán?

Anett,
hát nem mondom, hogy könnyű volt a mamámmal. De most már örülök, hogy bevállaltam, állítólag mostmár jobban van. Minket most egy darabig nem kíván látni. Modjuk megértem. Egyedül van öt éve, és akkor hirtelen belecsöppen 10 napra egy pörgő családba.... Nem lehetett könnyű neki sem.
Farsangban mi is benne vagyunk!!!!

Anikó,
Cini szerdán?
Egyébként szerintem tudnád, hogy mit csinálj a gyerekkel, ha baj lenne. Én nem végeztem sem tanfolyamot, sem eü sulit, mégis tudtam, hogy mit kell csinálni Ancsival, amikor félrenyelt és elkezdett lilulni... :) Szóval, csak pozitívan! A hsz elején írtam esetemet a PPAriaval :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Lányok, bocsi az elütésekért meg a hiányzó betűkért. Ez a laptop nem kedveli a villámgyors ujjaimat... :) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Katus!
Örülök, hogy Neked is tetszett az Aria :D Nekem minden téren bejött, bár tény és való, hogy az itteni utak kicsit megviselik a kicsi kerekeket :?
Naná, hogy szerdán Cini :lol: :lol: :lol: Én reggel tuti busszal megyek, de ha ilyen jó idő lesz visszafele szívesen sétálunk Veletek :lol:

Ibolya, Katus!
Csütörtökön, ha jó idő lesz csatlakozhatom a piac túrára? :lol:

Farsang időpontot találjunk ki!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Katus!!

Szabály szerint 7 hónapos kórtól lehet adni liszteset (gluténeset), de én is csak 8 hónaposan adtam a csajoknak. De Ancsi már 9 hónapos bőven jöhet!! Szerintem. Én nem hajlok az ennyire szigorú megkötések felé és a nagyon lazaság felé sem. Szeretem a középútat :lol: :lol: Azért kíváncsi lennék arra a könyvre!!!!!

Nórától hallottam még jó ötletet (de a piszok nem írja meg :lol: )
Gyümölcslébe, tápiba, anyatejbe áztatott zabkorpa, buláta, kölesgolyó, stb. Ez jó vacsira , ebédre. Pontos elkészítsét nem tudom, mert én nem adtam a gyerekeknek :oops: , ők a dobozos tejpépeket imádták!!! :roll: :cry: Bár nem igaz, mert bulátát, kölesgolyót én is áztattam nekik.
És én már adnám Ancsinak (enyémeknek is adtam) a tejtermékeket: sajot, tejfölt, babajoghurtokat. Az ezekkel készült ételekel is bővül a lehetőség.

Szabály szerint amit nem kaphat: tej, tejes ételek, méz, tojásfehérjés kaják.
Ez a hívatalos hozzászólás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De meg ne hallgassátok a védőnőiteket, mert ők teljesen mást mondanak, kb a 30 évvel ezelötti elveket :roll: :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Ildikó!

Tényleg jó, hogy ismét jöttél :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, mit mondjak?: ma szinte egyetlen szabad percem sem volt az irodában :evil: Már reggel úgy tele volt az asztalom papírokkal, hogy a klaviatúrámat alig bírtam kibányászni :twisted: és ez a nap folyamán csak egyre kaotikusabb lett. :( Most meg ugye lassan jön a hó vége... De február 4-től jön a helyettesítésem :lol: Igaz, hogy be kell tanítani, de azért mégiscsak megbírkózik majd egyedül is néhány feladattal :roll:

Köszi a dícséretet! Kismamarucival kapcsolatban csak annyit írnék, hogy eddig 1 db kismamanadrágot vettem magamnak, de még az sem volt rajtam. Úgy gondoltam, hogy ez a pocakosság annyira átmeneti állapot, hogy nem ruházok be túl sok ruhára, ugyanis néha nagyon zsugori tudok ám lenni :oops: Így a képen rajtam levő ruhák is olyanok, melyeket már régebben vettem és pocak nélkül is hordtam :oops: Ráadásul a nadrágot egy szeleburdi "barátnős, csevegős vásárolgatás" alkalmával vettem meg, és annyira nem figyeltünk arra amit éppen csinálunk, hogy nagyobbat vettem a kelleténél :oops: , de most ez jól jött pocakosként. Mostanában meg már inkább csak a babaruhák érdekelnek :lol: :lol: :lol: Uram már figyelmeztetett is, hogy nehogy még a végén "szakadt nő" legyen belőlem :oops: , mert Ő eddig nem ezt szokta meg :wink: ! Hát, eddig nem volt hozzászokva, hogy hetek telnek el anélkül, hogy ne vennék magamnak valami rongyot :shock:

Gyöngyi!

A csütörtöki piac nekem mostanában még nem aktuális, de az Üllői úton majd megnézem, és kérlek írd meg a beljebb lévőt is, úgy is minden nap bemegyek a városba "munka ürügyén" :wink: Úgy néz ki febr. elején jön anyósom, addigra kell megszereznem.

Anett!


Igen, valszeg valami génhibám lehet nekem is..., de az is lehet, hogy csupán igaza van egyik kedves barátomnak, aki (korábban már említettem sztem) egyszerűen a "munkabuzi" jelzővel illetett :oops: Nálad még érthető is, hiszen Te /gondolom/ azt csinálod, amit szeretsz! Valószínűleg a munkád egyben a hobbid is (a művészlelkeknél így szokott lenni)! Vagy tévedek :roll: ?

Anikó!

A belvárosi anyagos elérhetősége is jöhet :D ! A fürdetős macit nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!Nekem nagyon tetszik, de majd úgy is a babó dönt /ebben is/ :wink:
Szüléselőkészítőre mindenképpen szeretnék menni, az elsősegély eddig még eszembe se jutott :oops: (sztem Uramnak már biztos...)
Sőt! Úgy tervezem, hogy megyek kismamatornára és kismamajógára is...De hogy mikor :roll: :roll: :roll: ? (még a lehetőségekről sem érdeklődtem a kórházban :oops: és a szülőszobát sem volt bátorságom megnézni :shock: :oops: )

folyt. köv... /sürgős skype-olni valóm akadt.../

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Ismét itt...

Katus!

Babakocsinézegetés: szombaton vettük és vasárnap reggel ébredés után első utam a gyerekszobába vezetett és gyönyörködtem benne :oops: :oops: :oops: Ettől már csak akkor fog jobban tetszeni, ha a babó is benne lesz! Mi a gyerekszobába raktuk be, de nem ám összecsukva! Kinyitva, hogy jól lássam egészében és persze, hogy ne lehessen rendesen bemenni a szobába :lol: Adrienn a megmondhatója milyen kirakodóvásár a jövőbeni gyerekszobánk :oops: ! DE úgy szeretem nézegetni a már beszerzett dolgokat! Ettől majd csak az lesz jobb, ha teljesen kész lesz a babaszoba (festés, berendezés) és akkor tuti, hogy órákat eltöltök majd ott gyönyörködés céljából :oops: :P Szülés után meg még többet ugyanebből a célból...pláne, mert ott lesz gyönyörködésem legfőbb tárgya :oops: :lol: Sajna most nem tudok felrakni képeket, mert az én laptopomon nincs olyan program amivel le tudom kicsinyíteni a digit. gép által készített képet :oops: Uram már többször is mondta, hogy töltsem le, de mindig van valami fontosabb teendőm (pl. babanetezés), Ő meg ugye az én "gagyi" laptopommal nem nagyon foglalkozik :( . Holnap azért megfűzöm, hogy kicsinyítse le és akkor dobok képeket :!:
A Nagy Lajos Király úti Minimanóba pont a napokban terveztem menni biztonsági öv terelőért, úgy hogy az az anyagos nagyon jó lesz ott :lol: :lol: :lol: !
Az egyik ismerősöméknek is pegperego babakocsijuk van és tényleg nagyon jó, de mivel ők is vidéken laknak (Kistarcsa) kénytelenek voltak venni egy Bergont is, ugyanis a pp.-t tényleg csak városba találták ki. Valaki ezzel a jelzővel illette a napokban: "plázakocsi" Én egyszerre kettőt nem akartam venni (már csak anyagi okokból sem), ezért választottuk a Graco-t. Tapasztalt anyukák azt mondták, hogy az jó vidéki utakon is...
Megnézem azt a hordozókendős topikot! Nagyon tetszik nekem ha abban van egy babóka :lol: Viszont elfogadom a kengurus felajánlásodat is, KÖSZÖNÖM! Uram idegenkedik a kendőtől és szerintem (bár ezt így nem mondta) abban sem bízik, hogy nekem fognak menni a kötözési technikák... :roll: Lehet, hogy nagyon ismer és igaza lesz :roll: :oops:

Csajok!

Lassan én leszek a topik legnagyobb "kölcsönkérőse" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ibolya!

Nem ijesztgetjük a kismamákat, akiknek épp most készül fiúcskájuk születni :shock: :shock: :shock: !

Szandra!

Azért mert tettél fel pár képet gyönyörű lánykáidról még nem mentesít az írás alól :wink: !

Adrienn!

Jó pihenést neked holnaptól! Nemsokára én is csatlakozom :wink: !

Kata? Andi? Nóra?

Hova tűntetek? (Na, jó: Nórától már sajna meg kellett szoknunk, de a többiektől nem szeretnénk! Ugye lányok???)

Hú, annyi mindent akartam még írni, (na, nem mintha olyan szűkszavú lettem volna :oops: ) de fejem mint a szita és a derekam is kezd kicsit fájni! Sebaj! Nemsokára farsangi buli és akkor majd személyesen jó sokat dumálunk :lol: :lol: :lol: !

Jó éjszakát mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


sziasztok.

Kata férje vagyok és most csak én tudok írni, ugyanis vasárnap hajnalban Kata begörcsölt és azóta a János Kórházban van. :( Folyamatosan kapja az infuziót, de időközben kitágult egy újnyira és vérzik :(( A görcsök szerencsére már szűnnek, de szigorúan feküdnie kell.
Egyelőre nem tudjuk, hogy hazajöhet-e még szülés előtt.
Időnként bejelentkezem és helyzetjelentek, meg az üzeneteket is át tudom neki adni.

üdv,
Péter

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Drága Kata!

Nagyon szorítok... és sokat gondolok rád! (Péter , köszönjük, hogy jelentkeztél és nagyon várjuk a híreket)

anett
kállai
 
 


Szia Péter!

Köszi, hogy értesítettél bennünket :( !

Nagyon szorítunk mi is a Katának és a babóknak! Pihenjen sokat, az most mindennél fontosabb! ( az ikres barátnőm is átesett ezen, de sok pihenéssel orvosolták és végül is időre születtek a lánykái, akik már 4 évesek!)

Kitartás nektek!

Ha bármiben tudunk szívesen segítünk! (én a kórház szomszédságában a Moszkva térnél dolgozom, ha szükségetek van valamire szóljatok nyugodtan!!!)

Puszi a Katának!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


kedves Péter!!

Köszönjük a híreket és kítartást Katának!!! Itt most csak a türelem segít és bár nem felkapott kórház a János, de nagyon jó szakemberei vannak, én is bármikor szülnék ott. Jó kezekben van!!!!!

Sokszor pusziljuk!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Péter!
Köszi az értesítést, kitartást Nektek!!!! Jó egészséget, sok puszit Katának.
Ha valamit be kell szerezni és nem boldogulsz akkor csak szólj nekünk, szívesen segítünk (persze itt babás és mamás dolgokra gondoltam).

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

mire kell jönnöm :cry: :cry: :cry:


Később még benézek,csak Péternek én is kivánok kitartást. :?
Üdvözöljük a Katát és üzenjük Neki,hogy minden rendben lesz a babókákkal,szorítunk Nektek!!!

Köszönjük,hogy tudosítasz róla,gyere bátran máskor is.

És tényleg szólj,mert segítünk.

Ildikó
ilgya1
 
 


Kedves Péter!

Köszi az információkat Katáról,sajnálom,hogy ilyen hirekkel kell jönnöd.Nagyon szoritok Katának és a gyerköcöknek,remélem mihamarabb rendeződnek a bajok.Kitartást mindkettőtöknek.
bibolya
 
 


Péter!
Kitartást kívánunk Mindkettőtöknek! Katát sokszor pusziljuk!
Várjuk a jó híreket!

Andi
idna
 
 


Kedves Péter!

Én is köszönöm a híreket, Bár Katát személyesen még nem ismerem, de nagyon összeszorult a szívem. Remélem minden rendben lesz és a dokik biztosan tudnak segíteni!!!! Kitartás mindkettőtöknek!

Infók általában:
Most megdöbbentem, és kicsit rossz érzésem lett, a tavalyi események miatt. Bár tudom ezekre most nem szabad gondolnom!!! Hirtelen el is felejtettem, hogy miket akartam írni...

Szóval mától itthon vagyok. Nem húztam ki februárig, mert a hétvégén kijött az allergiám és hétfőn a suliban csak rosszabb lett, be is hurutosodtam, ez pedig asztmásan nem túl biztató. :twisted: :twisted: :twisted:
Így úgy döntöttem, mielőtt még egy kis influenzát is összeszedek, inkább itthon maradok. Lázam és más influenzára utaló bajom nincs(kopp, kopp, kopp), ezért a doki néni is szigorú pihenésre, fekvésre, párologtatásra és mézes citromos teára ítélt.
Én korábban szedtem homeopátiás gyógyszereket is, melyek jobban beváltak, mint a hagyományos bogyók. De mivel nincs rajta egyértelműen, hogy lehet-e terhesen szedni, ezért most egy kicsit vacilálok.
Van valakinek esetleg valamilyen tapasztalata ez ügyben??
Nekünk Bergon babakocsink van, sárga, narancs és sötétkék színekben pompázik. De egyenlőre összecsukva és bezsákolva áll a babaszobában. Nem vagyok alapjában véve babonás, de most valahogy úgy vagyok vele, hogy majd csak a 31. hét után merek majd a baba cuccokkal foglalkozni.
De azért nagyon köszöm mindenki felajánlását én is, és biztosan élni fogunk mi is egy két lehetőséggel. Igazából, azt se tudom, hogy mi az ami fontos, vagy szükséges. Itt gondolok ilyenre, hogy fürdető maci, sterilizáló, babyőrző, mellszívó- elektromos vagy kézi, ...... Annyi mindent próbálnak ránk sózni a boltokban!!! :evil:
Egyszóval biztosan sokat fogok majd én is kérdezni. Előre is bocsi ha hülyéget kérdeznék, de nekünk kezdőknek minden vicc új.

Szandra!
Nagyon édesek a lányok. A Tami, mint egy igazi hercegnő, Edó pedig nagyon intelektuális hatást kelt a könyvvel a kezében.

Anikó!
Köszi még egyszer a felajánlást!
Valóban se jó pénz, se megbecsülés, de amikora picurok ragyogó szemekkel figyelnek rád, és isszák a szavaidat, az mindent elfelejtet. :P :P :P (A német miatt én 1-től 8-ig tanítok.) A nagyok pedig már olyan értelmesek tudnak lenni. És olyan jó amikor megbíznak benned, és akár a gondjaikat is megbeszélik veled. Persze sokszor pedig nagy türelemre van szükség!!! És egy kicsit néha mi is besokalunk. :roll: :roll: :roll:

Ildi!
A vonalzót a férjemmel kreáltuk, és csak egy kicsit vagyunk Micimackó mániások. Különösen a Füles és a Tigris áll közel a szívünkhöz.
A Réka nekem is tetszett, de a férjem vezeték neve r-re végződik, így kizártuk az r-rel kezdődő neveket.

Anett!
Ha lesz farsang, akkor arra én is szívesen elmennék, hogy személyesen is találkozzunk. Úgy könnyebb lesz irogatni is. Viszem magammal benettkét is!!! :lol: :lol: :lol:

Katus!
A pedagógusok klubja természetesen tárt karokkal vár. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi tanító/tanár van köztünk.
A karácsonyi dekorációnak holnap vége lesz, már a tavaszin gondolkodom, de megint hóval ijesztgetnek minket! :cry: Pedig már úgy sétálgatnék a szép napos időben, miközben zöldül a táj!!! :o

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok,nehezen ,de visszataláltam :lol: :lol: :lol: !

Adrienn,érdekes amit irsz a cukros léről-én az Istvánban szültem a fiamat,és a II.Nőin a lányomat,de én mindkét helyen megúsztam :oops: :lol: .Az Istvánban a szülészek nagyon jók,de a csecsemősök :roll: .A II.nőivel meg az volt a gondom,hogy ott 5 nap elött nemigen engednek haza én meg ugye a lányom miatt sem akartam sokat bentlenni.

Benettke,örülök,hogy túl vagytok a nagyja :lol: kiadásokon.Anno mikor vettük a babakocsinkat a párom nagyon beleszeretett egy bordó-szürke szinösszeállításba,nagyon próbált rábeszélni,de én nem engedtem magam.Egy világoskék-középkéket sikerült beszerezni. Pedig tudja,hogy nagyon sokáig utáltam a piros minden árnyalatát -olyan szinten,hogy a gyerekeim évekig nem hordhattak ilyen szint.
Szerintem azért nincs nagyon világos szinű kocsi,mert nagyon gyorsan koszolódnak és elég nehéz kimosni.
A babakocsi súlya szerintem itt vecsési viszonylatban mindegy.Buszra ugysem tudsz szállni :oops: ,tolni meg tök mindegy,hogy mennyi.Anno én is ugy gondoltam,hogy minnél nehezebb annál jobb anyagból van,annál tovább is birja.Eddig ugy néz ki,hogy bejött a teóriám.A lánykámnál egy könnyű kis bolygókerekes kocsim volt,hát 11 hónap után ki is tört a kereke :twisted: ,vehettem a következőt.A fiamnál már célirányosan vásároltam:nagy kerekű,nem bolygós,és nehéz legyen.2 éves,de még semmi baja nincsen,remélem még ezt a max.félévet kihuzza ,aztán eladom.
Ágynemű:a csajok említették a piacot-a cigánybácsinál 500 ft/m a vászon anyag.Én ebből vartam a baldachint és az ágyneműt-amit még a mai napig sem használunk.A MOL kutnál lévő is nagyon jó,kicsit drágább,de ott nagyon sok minden van-1x mindenképpen érdemes oda elmenned.
Hordozókendő:hát az meg mi :oops: :lol: ?Bevallom,nekünk nem volt,kengurunk sem-igaz kaptunk kölcsön,de 1x sem használtam-én babakocsi mániás vagyok.Én alig vártam már,hogy tologathassam benne.Az jutott az eszembe,hogy ha majd elmész bevásárolni a babával,hova teszed a cuccost?Gondolom az egyik kezeddel fogod a babát-vagy ez annyira stabil,hogy nem kell?-a másikkal meg a szatyrot?
Pocak méret?Csak várd ki a végét :lol: ,eljön majd az idő hogy annak örülsz ,hogy végre meglátod a lábaidat ha eltünik a pocakod :lol: .

Ildi,örülök,hogy meggondoltad magad és jöttél :lol: .És szerintem mondhatom többünk nevében,hogy nem szeretnénk senkitől sem megszabadulni!
Réka hogy van?Jöttök holnap cinire?
Arcfestést én nem válalok:roll: .

Anett,neked is örülök,hogy jöttél,és megdicsérlek,mert sokkal többet irtál mint amennyit szoktál :oops: .
Holnap titeket is várunk a cinin.

Anikó,én nagyon számitok rád farsang ügyben :oops: :lol: -én azt sem tudom,hogy álljak neki :oops: .

Gyöngyi,te kis dolgozó asszony,hogy vagy?Ugy láttam ma a gyerekeken :lol: ,hogy egészen jól vannak már :lol: .Remélem megnyógyultak már,és téged meg nagyívben elkerül a dátha :D .
Jól van na,védd az uradat :lol: ,de az enyém ugyanolyan válogatós mint a kölkei :roll: .

Katus,Anikó mehetünk csütörtökön a piacra-persze,ha az idő engedi.

most mennem kell,pedig még végig sem olvastam a mai termést :oops: :cry: ,ha tudok még este jövök.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Megvolt a fótózás,Anett egy tűnemény! :lol: (Anett ezt a rész csukott szemmel olvashatod csak :wink: :D )
Csak ajánlani tudom Mindenkinek,aki szereti az igényes,szép fótókat és a még aranyosabb fótósnéniket. :lol: a még aranyosabb kis segédjével együtt. :lol:


Tegnap biciklizés közben még az jutott eszembe,hogy a topikfarsangon lehetne tombola és lehetne egy kis jelmezversenyt is rendezni,akár motivációként is működhetne,hogy beöltözzenek a gyerekek. Szülőknen nem muszály :roll: vagy ti mit szeretnétek?
Apukák lennének a zsűri,vagyis olyan személyek,akik nem nagyon ismerik a gyerkőket,hogy ne lehessen senkit semmivel vádolni. :D

Katus!
Ne is mond a hajlékot :lol: én is gyorsba felmostam a lépcsőházat :lol: megint lehet előlről kezdeni a nagytakarítást :shock: ez olyan körforgás...ááááá
Peg Perego babakocsi az az én nagy szívfájdalmam. Rékánál csak arra vágytam :shock: ,igaz nem az Aria-t néztem ki,hanem a Pramette-t,de sajnos elvitték az összes narancssárgát,és amilyen színeket kitaláltak,hát,ráadásul akkor volt váltás,még nem voltak itt az új modellek,de a régieket már kiárusították,így neten mutatta az eladósrác....amíg filóztam..... gyorsba apa rábeszélt egy kuponakciós bordó Abc Design-ra hordozóval,én meg kapva az alkalmon bele mentem,de nagyon bánom már. Vagyis már rég nem használjuk,mert Réku megörökölte Dávid Bebé Confortját.Mivel több gyereket nem tervezünk,így le kellett mondanom egy nagy vágyamról :cry: szóval csajok csak azt akarom mondani,hogy ha valamit kinéztetek magatoknak,ne hagyjátok lebeszélni magatokat róla. :cry: Persze utána kapáloztam,el akartam passzolni,de ahol lett volna narancssárga Pramette,ott nem vették volna be az Abc babakocsit. :x aztán elmaradt és megszoktam a gondolatot,igaz nem sokat használtam,mert mindenhova kocsival megyek még a wc-re is. :x

Jót nevettem a férjed Dóriságán :lol:

Most kiváncsivá tettél...hányas lábad van? Nem muszály nyílvánosan,holnap szándékozom Cinire menni,akkor is jó lesz. Talán fogok tudni aludni. :lol:

Félrenyelt???Lilulni???Te jó ég...bele sem merek gondolni ...

Te kis villámgyors :lol: m nem tűzelt billentyűzet a kezeid alatt :?


Évi! Kép
Én nagyon utáltam a helyettesemet :oops: :oops: amit így utólag vallottam be magamnak. Vagyis azt nem utólag hogy utáltam,hanem azt hogy milyén hűlyén viselkedtem vele. És ahogy visszaemlékszem terhes önmagamra,komolyan szégyellem magam. :oops: mindenkit kiosztottam :oops: remélem a kollégáim nem erre az énemre fognak a legjobban emlékezni. :x
ilyenkor kicsit nosztalgiázok ám,mikor te bentről írsz és írod a papírkupacot az asztalodon,ez ismerős,én a billenytyűzetet csak azért találtam meg időnként mert külön sorban volt az asztal alatt :lol:

szakadt nő Kép ez jó volt. De jobb,ha hozzászokik az Zurad,hogy most egy darabig Zéti fiú ruhatára lesz újítgatva. Én sokszor a felnőtt osztályra be sem megyek :oops: vagyis mostmár jobban,de egy időben gyerekruhabuzi voltam. Mondjuk holnap is a Magmába be szeretnék ugrani,és nem fogjátok kitalálni,hogy meylik osztályt célzom meg. :lol: Anett súgott,nagyon jó gyerekruci leárazások vannak. :wink: remélem azóta nem vittek el minden jó cuccot. Igaz Szandra? :lol:

Adrienn!
Akkor te már holnap kezded a szabadságolást?sajnálom,hogy pont ilyen okok miatt :cry: biztos a tanítványaidnak nagyon fogsz hiányozni.
Én nem vagyok annyira ismerős homeópátia ügyben,(Gyöngyit kérdezd!)de azt tudom,hogy a terhesség utolsó idejében szedtem méhszájpuhítót,vérzéscsillapítót, meg miket is Gyöngyi?-ő adta kölcsön :wink:
szóval ilyen szinten esküszöm rá,mert Rékababa villámgyorsan megszületett,igaz nem feltétlenül kapcsólodik a te próblémádhoz,de én is terhesen szedtem végül is ezeket :wink:

Tényleg nem egyszerű választani az ajánlatok közül,de most hogy itthon leszel biztos több időd lesz böngészni és nyugodtan kérdezz bármikor,saját tapasztalatainkat meg tudjuk veled osztani.
Te is raksz majd pociképet?

Benettkét tényleg ne felejtsd elhozni a farsangra :lol:

Kata! És Péter!
Gondolok rátok! És küldöm a pozítiv energiákat+++++
ha tudsz gyere számolj be mi a helyzet a kis családoddal.

Ibolya!
Miért találtál vissza nehezen? :oops:
Köszi szépen,Réka jól van és megyünk cinire. :lol:

Ildikó
ilgya1
 
 


Kép
Kép
Kép
ilgya1
 
 


sziasztok

Tegnap este 11 után nem sokkal természetes úton megszületett Nagy Márton és Csenge. Marci 990g és 38cm, Csenge 960g és 37 cm.
Miután Kata vasárnap bekerült a kórházba csak idáig sikerült húzni a dolgot. Mivel jóval korábban jöttek a kelleténél, ezért az újszülött intenzív osztályra kerültek. Jelenleg jól vannak és aktívak, de az első egy hét nagyon kritikus, azonban ha 3 hétig rendben lesznek várhatóan a lélegeztető gépre sem lesz szükség.
Remélem amennyire siettek meglátni ezt a világot, annyira itt is akarnak maradni...

Péter

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 



Csak egy fél percem van!

Péter, Kata,

Kitartást és sok pozitív gondolatot Nektek, és persze gratulálunk a cseppekhez!!!
Sokat gondolunk Rátok!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Drága Kata és Péter!

Szívből gratulálok a kis drágaságokhoz!!!!!


Kép

Nagyon sok pozítiv energiát küldünk Nektek,és szorítunk tiszta szívből,hogy minden rendben legyen velük. A mai orvostudománynak ez már nem kihívás,kitartást továbbra is. Veletek vagyunk!!!!

Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Kedves Péter!

Szomorúan olvasom a történteket.Remélem nem jön közbe semmi komplikáció.Kitartást,sok erőt és főként egészséget kívánok mindannyiotoknak.
bibolya
 
 


Péter!
Bár még egy kicsit bent maradhattak volna az ikrek, de szívből gratulálunk hozzájuk! Jó egészséget nekik!
Vigyázz Katára, nagy szüksége lesz most rád!

Andi
idna
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?