Új privát üzeneted érkezett!

Szia Cherry!


Én írtam róla. Persze, ez is olyan mint a Maca Vibe, csak ebben egyéb gyógynövények is vannak, pl a királydinnye, ami természetes tesztoszteront tartalmaz. Szerintem bárki szedtheti, de elég drága. Talán 20 euró + áfa, és ez csak egy havi adag. A foreveres terjesztőknél lehet beszerezni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi :D
Hasonló összegre gondoltam én is.
De ha rendben van a tesztoszterin-szintje apának, akkor nem fog bekavarni a királydinnye?
Vendég
 


jav.: tesztoszteron :oops:
Vendég
 

 
 

Sziasztok csajok!

Tapedli!

Nem keserítesz el, hiszen tudom, nem biztos hogy sikerülni fog elsöre. De muszálj hogy bizzak benne.
Nekünk, mielött a lombikprogramba bejutunk, apán kell gyógyitani egy kicsit. Ezeket a konszulton mondták és csak ezeket a vizsgákat és szakvéleményeket gyűjtsük be, azoktól akiket ök ajánlottak, pont azért hogy elismerjék majd. És ahogy te is mondtad, jó az ha szigorúak. Csak azt kell csinálnunk amit mondanak és nem nekünk kell agyalni a dolgon.

Cherry!

Én is kivártam mig apa elfogadta a helyzetet. Viszont a meddöségiben a konszultot én rendeztem le, ahová ö is jött és ott apa elött mondták hogy spontánban ne is reménykedjük. Ekkor látta be, hogy ha nem teszünk valamit, nem is lesz babánk.
Remélem hogy nem fog mostmár visszahúzódni elöle.
Ne izgulj, nálatok is eljön majd a pillanat. És igaz amit mondasz, ő is el kell hogy döntse, nem jó lenne belekényszeriteni abba, amit még nem vállalna fel.
Eröt és kitartást és türelmet kivánok neked! Remélem mihamarabb elfogadja és rááll a lombikra. De én még mindig azt hivánom, hogy legyen inkább spontán!!!! :wink:
tea77
 
 


nem hiszem, a testépítők szokták szedni ,az izomtömeg növelésére. Úgyhogy gondolom ártani nem árthat.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Gröni!
Mi lett a mai höd? Szerintem átfogja tenni a ferty ha marad a hőd magasabb... !

Cherry!
Szerintem is szedheti a párod a Macát. Ártani biztos nem árt!!!

Bumi!
Remélem megnyugszik a höd...
tea77
 
 


Tapi!

Órülök, hogy jelentkeztél! Teljesen igazad van, de szerintem ezzel mindannyian számoltunk! Az az igazság, hogy ennyi sikertelen hónap, év után már mindenki 50-50%-kal fut neki a lombiknak! Persze közben ott a pozitív hozzáállás, de tudatalatt tudjuk.....

Bumi!

Nem tom, 17-én már kemény volt a méhszáj és tojcsi sem volt, szerintem 16! De az is lehet, hogy ma, mert iszonyú görcseim vannak! Én sajna nem hagyatkozhatok a görbémre, nálam csak pé után pár nappal embereli meg magát!

Tea!

A mai jóval magasabb lett, de tiszta takony vagyok, lehet azért... Ha visszaesik, kiveszem a mait! Érdekes ám így főzni, hogy csak emlékezetből pakolom a cuccost a kajába, mert érezni semmit nem érzek! :lol:

Reni!

Olvastam a másikba, hogy lekattantál a témáról! Kell is a pihi időnként! Nálunk most kicsit felgyorsultak a dolgok, ezért most kicsit pozitív vagyok! Hétfőn ha lesz eredmény, kedden megyek dokihoz, kérek mindenhova beutalót és bejelizünk a Kaáliba! Oszt pihizek én is egy kicsit, míg nem kerül ránk a sor!

Cherry!

Tényleg kell neki időt adni, nem tudom mit tennék a helyedben! Szerencsére nekem nincs ilyen gondom, mert inkább apjuk szeretné a lombikot! De nálunk már annyi a veszteség, hogy ő teljesen másképp éli ezt meg! Ha nem történtek volna ezek a rossz dolgok, lehet nálunk is ez lenne az helyzet! Ötletem sincs, hisz nem tudom milyen a kapcsolatotok, én biztos, hogy hisztiznék, toporzékolnák, ha szép szóval nem menne, de én ismerem a páromat, tuti bejönne, nálatok meg lehet, hogy nem jól sülne el!
Vendég
 


Gröni :D
Ha nagyon akarnám eltudnám érni, de én inkább azt szeretném, hogy ő döntse el. Ha nem változik semmi, úgyis be fogja látni, hogy nincs más esélyünk. Nem akarom elvenni a hitét. Szeretném, hogy úgy érezze, ha a lombik mellett döntünk, hogy közös döntés.
Vendég
 


Cherry!

Persze valahol megértelek, de azért lehetsz egy kicsit önző! Ami persze nem is önzőség, mert mindkettőtökért teszed! De tudod benne van a pakliban, hogy éveket kell várnod, mire beadja a derekát! Folyamatosnak kell lenni ennek a témának, mert ráfogtok ülni és akkor megszokjátok, alábbhagy ez az egész! Van valami oka, hogy nem akarja? Maga a lombik vagy valami más ami miatt nem akarja? Ha megvan az ok, könnyebb kezelni a helyzetet! Tudod, akkor mikor sikrül a lombik vagy mikor már a babát tartjátok a karotokban, mindegy, hogy hogy jött össze! A nehezebb része rád vár, ezért nem értem igazából!
Vendég
 


Gröni :D

Csak a lombikot nem akarja - egyelőre! Egy kis időt kért.
Szükség esetén hajlandó a visszérműtétre is, de próbáljuk meg spontán - azt mondta.
Lesz egy elég nagy környezetváltozásunk, most már engem is kezelni fognak a pco-ra és annyira bízik ezekben.
Megbeszéltük, hogy várunk a met hatásaira néhány hónapot, utána szükség esetén a cisztákat kipukkasztják, ill. lapar. Utána várunk még 6 hónapot, kb. annyi időt garantálnak.
Ez így max. 1 év. Utána már nincs tovább. Feltéve persze, hogy közben az ő eredményei nem romlanak!
Vendég
 


Cherry!

Így már érthető! Ezt meg is értem. Mi is addig adtunk magunknak időt, míg megnézik apjuk eredményét műtét után! Akkor végül is nincs ellene és ez jó! :wink:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Én sem tűntem el ám, olvasgatlak titeket, csak sok mindenhez nem is tudok hozzászólni..Az biztos, hogy a lombikhoz nagyon erős pozitív hozzáállás kell és emellett hit! :)
Remélem maradok is 2008 első topic-kismamija, mert a csütörtöki UH-n dokibá felfedezett egy vérömlenyt a petezsák mellett, amit igen aggasztónak vélt. Azt mondta, 50-50 % az esély.
Nem tanácsolt se pihit, se gyogyókat, csak bizakodást, h szívódjon fel a vérömleny.
Én azért kivettem szabit és elkezdtem szedni a rutascorbint, amit más topicban ajánlottak. Most gyűjtögetem itthon a pozitív energiákat és vuduzgatom a vérömlenyt:-)
Ti is drukoljatok nekem, hogy a baba szépen fejlődjön, a vérömleny meg felszívódjon!!
A babával egyébként minden rendben volt, szívhangot még nem láttam:-( Ma lehetek sztem 6/5 hetes :lol: :lol:
Csütrötökön újabb UH.

Tapi! Nagyon örülök, h nem tűntél el!!Sok siekrt Nektek is és természetesen Mindenkinek!
puszi:
Dorcsi
dorcsi73
 
 


Dorcsi!

Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!
Mitől alakult ki a vérömleny??????

Kép
breni
 
 


Szia Reni!
Azt mondta a doki, h a méhnyh.beágyazódása okozta..Emlékeim szerint akkora lehet, mint maga a petezsák, de méretet nem mondott...
Köszi a drukkokat, nagyon bizakodó vagyok én is :)

Veletek mizu?????
dorcsi73
 
 


Dorcsi!

Ez tényleg nem jó hír! :cry: Nekem a méhlepény vérzett be, de amiatt már nem kellett aggódni! Tényleg igaz, hogy ezzel nem lehet mit csinálni, hiába pihizel, attól nem fog elmúlni! Viszont nem erőltesd meg magad! Ha nincs barna vagy vér, addig nagy esély van rá, hogy nem lesz semmi gond! :wink: Hiszem, hogy ha már ennyi idő eltelt gond nélkül, nem lesz semmi baj sem! :wink:
Vendég
 


Dorcsi,

virtuálisan fogom a kezed...tovább. :) Nem lesz semmi baj meglátod, beszélgess a babáddal sokat, hogy erősödjön. Puszi!
T
tapedli
 
 


Köszi Tapi! Erre vártam.... :oops:
Ez nagyon jól esett!!! 8)
Puszi!
dorcsi73
 
 


Bumi, Reni, Tapi!

Találtam nektek egy levelet! Jó hosszú, de az egészet bemásolom, mert nem akarok kiragadni belőle ezt-azt! Csak egy része érint titeket! Úgy is tudjátok melyik! :wink:


Tisztelt Doktor Úr !

Nagy érdeklodéssel olvasom a honlapot rengeteg információt merítettem már belole. A mi problémánk is elég összetett. 2003 tavasza óta próbálkozunk a férjemmel,sajnos eddig még sikertelenül.Én 26 éves vagyok,férjem 29 éves. Mivel az egészségügyben dolgozom,és elég türelmetlen is vagyok , már pár hónap sikertelenség után kivizsgálást szerettem volna. Eloször homéroztem, de rájöttem hogy nincs sok értelme.A ciklus során egyszer sem ment fel a homérsékletem 36.5 felé holott mikor utána elmentem ultrahangra kimutatta a tüszorepedést két egymást követo ciklusban bal utána jobb oldalon..Uh-on szervi eltérést nem találtak. Ezután történt egy vérvétel melynek eredménye 21.napon LH 5.2 FSH 4.6 se insulin 5.1 estr 65.6 Egy héttel késobb28.nap prolactin20.9 ng/ml prog.7.2 se ins 3.2 Az orvos szerint rendben van bár én az inzulin és prog szintet alacsonynak találtam.Ön szerint sincs jelentosége? Ezután újra pár hónap spontán próbálkozás következett, mivel mindenki azt mondta ne türelmetlenkedjek.2004 januárjában sikerült rávennem a férjemet egy andrológiai kivizsgálásra.Ennek eredménye nagyon elkeserített , mivel a doktor úr "kíméletesen " közölte , hogy nekünk így soha nem lesz gyermekünk,csak lombik módszerrel. Az eredmény 5 mill/ml Össz 30mill/6ml 80% mozog 70% élénk 70% norm szerkezetu.Kivizsgálást nem is javasolt. Ezek után már az én nogyógyászom sem javasolt több vizsgálatot ti. a Kaáli -ban úgyis megcsinálnak mindent.Pedig én szeretném tudni ezek után is hogy velem nincs e probléma , ugyanis menzesz elott 5-7 napig barnás pecsételésem van és ilyenkor a libidóm is csökken, ingerlékenyebb vagyok. A menzeszem egyébként mindíg eros görcsöléses vérzéssel kezdodik utána 3.nap után megint átmegy pecsételésbe, ami nagyon idegesíto, hiszen igy 2 hétig tart tulajdonképpen. Erre egyébként egyszer kaptam Duphastont 14-26.napig 2x1 -et amitol nem szünt meg a pecsételés ,csak szörnyu ingerlékeny lettem. Férjemnek is ajánlották a Maca Vibe-ot , amihez nem sok remény fuztem ( nem hiszek az ilyen csodagyógyszerekben) de mivel ártani sem árt kipróbáltuk. 2004 júniusában újra elmentünk egy másik andrológushoz , az eredmény teljesen ugyanaz 5mill/ml. Itt legalább vettek vért tole az eredményekFSH 4.1 LH 6.3 prolactin 15.9 17-B öszt 36.5 teszt17.1 sHBG 25.2 látszólag rendben vannak.Uh szerint is minden rendben szervi elváltozás visszér nincs. Az andrológus Clostilbegytet? írt fel egy hónapig majd újabb egy hónap múlva kontr. , amire most fogunk menni. Közben én elmentem egy másik orvoshoz aki nem ismeri a férjem eredményeit, levetetett egy 21.napi vért mely szerint FSH 3 LH 5.2 prol 31.5ng mely nem tartalmaz macroprl-t ,öszt 127 prog 14.9 UH is volt :endometrium 9 mm bal ovariumban 14 mm-es összeesett ,lazafalú képlet , ezen oldalú kürt kissé kiszélesedettebben ábr. Az orvos szerint ez a tüszorepedés utáni állapotot jelzi. A magas prl szintre kaptam napi 2x1/2 tbl Bromocriptint hogy ez majd rendbehozza a ciklusom. Hát itt tartunk most. Kérdéseim a következok: Ön szerint is ennyire rossz ez a spermakép? A spontán teherbeesésre nincs esélyünk? Én folytassam a kivizsgálást , vagy tényleg nincs értelme? A leletek alapján a Bromoc.rendbehozza a ciklusomat?
Az inszeminációra van e így esélyünk vagy csak az ICSI jöhet szóba? Válaszait elore is köszönöm! További jó munkát kívánok, biztos vagyok benne hogy már rengeteg reménykedo párnak segített válaszaival! Hné

Tisztelt Asszonyom!

A spermiumszám tényleg meglehetosen kevés, de a spermiumok mozgása és szerkezete normál értéket mutat. Ez utóbbi két paraméter a megtermékenyítés szempontjából sokkal fontosabb, mint a szám! A spermiumok érése 80 napig tart, tehát egy hónap gyógyszerszedésnek, illetve 1 hónap utáni kontrollnak nem sok értelme van. A Maca Vibe szintén nem az én világom.
A ciklus 28. napján nincs értelme hormonmeghatározást végezni. A ciklus második felében a prolaktin mindenkinél magas, ezt a ciklus elején kell nézni. Tehát összefoglalva: látok esélyt akár spontán teherbeesésre, vagy inszeminációra is, feltéve,hogy férje eredményei megbizhatóak. Ön nincs kivizsgálva, gyógyszeres kezelése rossz idoben levett vérminta eredményei alapján folyik.
Úgy gondolom, hogy meddoséghez jobban érto szakemberekhez kellene fordulniuk.
Üdvözlettel:
Dr.Török Attila
Vendég
 


Grönland!

Köszi hogy bemásoltad ezt nekünk.
Akkor mégis van esélyünk spontán??????????????? :D :D :D :D
Nálunk is kb.ez az eredmény van.

Kép
breni
 
 


Reni!

Azért másoltam be! :wink: Mert ugye nekem nem hisztek! :P
Vendég
 


Grönland!
Én hittem neked.Azért sem kezdtük még el az ICSI-t vagy inszemet.
Bízunk a spontánba!!!!!!!!!!!!

Kép
breni
 
 


Nagyon helyes Reni! :wink:

Még mindig hanyagoljátok a babatémát vagy ebben a hónapban már próbálkoztok? Vagy eddig is próbálkoztatok csak nem olyan intenzíven? :roll:
Vendég
 


Próbálkozunk folyamatosan,de ha nincs kedvünk akkor nem vagyunk együtt.Pékor általában együtt vagyunk,de nem mindig tudom hanyadik napon vagyok.Ja és a legfontosabb,hogy nem gondolkozok azon,hogy vajon sikerült vagy nem és ha megjön sem vagyok szomorú.Örülök hogy itt tartok.

Kép
breni
 
 


Reni!

Akkor ott vagy ahol én! Mondjuk mi azért a pé-s időszakot kihasználjuk, de nem reménykedem! Vagy is igen, csak nem úgy! Nem szemezgetek a teszttel, ha késik, lehet ellövök egyet! De nem parázok ha megjön! Valahol mélyen ennek is tudok örülni, főleg mikor pontos! De ettől függetlenül folyamatos téma a babaprojekt, hogy mit mikor érdemes kezdeni, hogy milyen vizsgálatokat csináljunk meg mielött bejelentkeznénk a meddőségibe! Ez is olyan szinten csak, mintha arról beszélnénk, hogy mit csinálunk a hétvégén! Asszem így a jó! :roll:
Vendég
 


Igen így a jó!
Na mi még beszélni sem beszélünk róla.A teszt meg eszembe sem jut.
Mikor mentek?

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Hát nekünk épp a mozgással van a gond. Nem igen bítzok a spontánban. Nem zárom ki persze a lehetőségét, de inkább teszünk érte valamit, mint még évekig próbálkozzunk.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Én egyik hónapban tök nyugis vagyok, a másikban, meg nagyon bizakodó, de váégül mindig piri a vége.
Sajnos valószínűleg most is. A hőmmel sem vagyok kibékülve ebben a ciklusban.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tezstről: ma nem áltam meg, hogy csináljak. Persze a szokásos szellemcsíkos. Úgyhogy nem is áltatom tovább magam a ciklusomat illetően. Ráadásul a hőm is esett.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Mi az, hogy szellemcsíkos? :roll: A hőd még nem olyan rossz! Én az egészet megbuhertam, mert 2 napid elég magas volt, akkor volt a takonykórom, valszeg amiatt volt!

reni!

Ma 3-ra megyünk! Kicsit nagyon félek... Bármi is lesz az eredmény bepánikolok! Ha rosszabb, akkor azért, ha nem változott, akkor úgy érzem nem haladunk előre, de van esélyünk, ha jobb meg megint rágörsölök erre az egészre!
Vendég
 


Gröni!
Tudod, ha nagyon nézem, akkor vélek rajta felfedezni valamit. De már 11.dpon illene látszani rendesen.

Nagyon drukkolok nektek!
Csak má nem is tudom mihez :lol: :lol: :lol:
De aszem mégis az lenne a legjobb, és te is annak örülnél, ha javult az eredmény!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Ja, az ismerős! :? Utálom ezeket a teszteket! Nekem is van rajt általában, mondjuk eddig csak a csíkokkal szívtam! 11 dpo-n még nem biztos, hogy kell látszania! Szerintem mindenkinek másképp alakul a hcg-je! Az viszont tuti, hogy a 14. már két csíkosnak kell lennie, ha elindult valaki!

Elég gyagya vagyok mi? :lol: Igen, a jó hírtől szeretnék sokkot kapni! Magamban elkönyveltem a rosszat, mert azért a többit könnyebben megemésztem! :lol:
Vendég
 


Nem tudom, másnál ilyenkor már nem szellemcsík. De az is fura, hogy van, hogy egyáltalán nincs rajta semmi. Csináltam lh-t is, hátha azon jobb, de az is elég halvány.

Én is mindig a rosszabb léehetőségre készülök, de sajnos általában be is jön. Néha olyan jó lenne meglepődni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok csajszikáim!!!

Dorcsi!
Én is veled vagyok és szurkolok nagyon hogy megmaradjon a babácskátok és jó lesz minden, csak valahogy nyugottnak kell maradnod! Majd mi izgulunk helyetted! Mikor is mész ismét konszultra???

Gröni!!!
Nagyon-nagyon-nagyon szurkolok apa eredményének ma! Gondolok majd rátok 3-kor!!!!! Nem szabad elvesziteni a hitet, bár én is a rosszabbik verzióra készülök fel általában....legalább nem csalódok akkorát!!!! Fogom a csipiszt kézzel-lábbal!!!! Sok-sok millió egészséges kiskatonát kivánok!!!!

Bumi!
Még egy rövid idö Bumi és ha meg is jön, hamarosan vérvétel és indul a B/terv! Lehet hogy csak annyi kell......Puszika. A höd látom még mindig ugrabugrál, de ne adj az értékekre!!!!

A hétvégém elég lehangoló volt számomra, mindannak ellenére, hogy csupa jó hireket hallottam. Pénteken a tesóm jött a hirrel hogy a barinöje megtutta, babát vár. Most van a második hónapban. Tegnap anyu élettársa testvérének a lánya dicsekedett ugyanezzel. Olyanok voltak mint a szerelmes galambok, úgy látszott rajtuk az öröm. Ma volt nálam a munkatársnöm kávén és most meg ö jött a hirrel, hogy egyik közös ismerősünk akik harmadszor voltak a Kaáliban és négy éve járják a meddöségit, végre megmaradt a baba!!!!
Istenem!!!! Mikor élhetem én át ugyanezt???!!!!
Aztán gyorsan betettem a Titok c. filmet és gyüjtöttem az energiát hogy el ne keseredjek.....mert nekünk is lesz, hamarosan. Itt van már a küszöbön, csak várjuk a kopogást!!!.....
tea77
 
 


Tea!
No lám,te is nézed a Titkot?Nekem már a könyv is megvan.:)Na én mióta láttam és olvasom,azóta mintha kicseréltek volna.

Kép
breni
 
 


Mi ez a film? Én még nem láttam.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ez egy dokumentum film.Arról szól hogy hogy kellene élni.
Nagyon jó.

Kép
breni
 
 


Akkor előkerítem és megnézem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Hát ha gondolod valahogy eljuttatom hozzád.Ha már majdnem szomszédok vagyunk!

Kép
breni
 
 


Breni!

Bizony! Az lett a kedvencem ha taccsravágnak! :D
Mindig felgyülemlik bennem a remény és az hogy igen, igy kell élni, gondolkodni....aztán teszek mindent úgy....majd megjelennek ismét a völgyek.....akkor gyorsan megint a film!!!
A könyv miben különbözik a filmtöl????

Bumi!
Nem tudnám jól leirni, mert szerintem nem is lehet. A film nem kerülhet kereskedelmi forgalomba, úgyhogy valakitöl el kellene kérned. Leónál is nagyon sokan nézték vagy olvasták, hátha ott van valaki aki át tudná adni.
De naggyon jó. Talpraállit bármikor elveszitem a hitet és a reményt!!!
tea77
 
 


Látom, már valaki fel is ajánlotta :wink: .....nohát, ti majdnem szomszédok vagyotok??? :shock: :lol: Dejó!
Breni!
Átmásolod a filmet ugye, a mi buminknak?

Bumi!
Ha nem is hisz benne az ember, eröt ad...még én sem hiszem hogy ez ilyen egyszerüen müködne, és hogy tényleg müködik,
....aztán rájövök hogy ez egyáltalán nem egyszerü, mert nekem nehezen megy....
tea77
 
 


Semmiben sem különbözik a film a könyvtől.
Persze hogy átmásolom. :)

Kép
breni
 
 


Megtaláltam egy torrent oldalon! :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szuper!!! :wink:

Töltsd le és nézd meg! Meglátod...tetszeni fog...
tea77
 
 


Bumi!
Tuti hogy az a film?
Melyiken találtad meg?

Kép
breni
 
 


Csajok! :cry:

Olyan happy vagyok! Ezek örömkönnyek! :cry: Doki nem érti az előző eredményt...mi sem, de a lényeg, hogy minden oké! Se inszem, se lombik nem jöhet szóba nálunk! :wink:

Mennyiség: 2ml ph: 7,5

Folyósodás: 30min.

Szin: opálos Viscositas: sűrűbb viscosusabb

Küllem: szokványos

Szám/ml: 28M Szám/ejac:56M

Mozgó:52% Álló: 48%
Élénk:32%
Kp.élénk:9%
Alig haladó:11%


Viszont márcsak azt nem értem, miért nem lettem eddig babás! :shock:
Vendég
 


Gröniii!!!!
Hát ezek csúcs-szuper híreeek!!!!!
Gratula!
Biztos amiatt nem jött eddig össze, mert nem hittél benne, mert azt gondoltad, h alapból nem jöhet össze :lol:
Érted?? :shock:

Én csak azt nem értem, h a doki miért mondja, h se lombik, sem inszem nem jöhet szóba??

Na de odaseneki:-) Legyen spontán, minél hamarabb!!
Pusza
D
dorcsi73
 
 


Ja, most látom.
28 milka???????? :lol: :lol: (vagy 56???)

HAJRÁÁÁ!!!!!!!
dorcsi73
 
 


Dorcsi :D
Nagyon szorítok Nektek!
Ne aggódj, nem lesz komoly a baj!
Küldök nagyon sok pozitív energiát neked! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Első lombikotok?


Bumi :D
Hasonló a teszt-olvasó technikánk. :wink: :D :?
Én is mindig látom a második csíkot, vagyis, addig nézem, amíg nem látom, csak az a baj, hogy senki sem látja rajtam kívül. :D

Tea :D
Én nagyon jól fogadtam az újabb kollégák örömteli bejelentését, csak éppen péntek este úgy bőgtem, mint a zálogos tehén.
Szegény férjem jött haza és el sem tudta képzelni, hogy milyen tragédia ért. :(
Most már jobban vagyok. :D

Gröni :D
Annyira örülök!!!! Szinte a hideg rázott mikor olvastam az eredményeteket!
Olyan jó látni, hogy végre történik valami jó és végre sínen vagytok.
Ezek nagyon szép számok.
Gratulálok!
Próbáld meg egy kis málnalevél, palástfűvel megtámogatni!
És hallottam most valakitől, hogy az aspirin c jó méhnyálkahártyára - de ebben nem vagyok biztos, utána nézek...
Vendég
 


Mejöttünk a nagybevásárlásból!!!!

Gröni!

Juhéééééééé!!!!!! Látod-látod! Minden szépen beáll és apa is egy igazi tenyészbika lett! Gondolom madarat lehet vele fogadni! Neked pedig megengedve a világ összes örömkönnye!!!!
Higyj benne mostmár hogy összejöhet a spontán és szerelmeskedjetek minél többet, hogy ne is fogyjon ki ez a többmilliós kaniszter!!!! :lol: :lol: Hajtsátok hogy termelödjön megállás nélkül!!!! :lol: :wink:
Pont elmúlt a Pé-d :? , de nem baj! Ünnepeljétek meg a sikert!
Gröni! Nincs is nálatok semmi baj! Csak higyjétek el és meglátod úgy fog most rohanni a gólya hozzátok, hogy betöri az ablakot!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Puszi, veled együtt én is nagyon örülök!!!!

Cherry!

Igen, látszólag én is jól fogadtam a híreket sorra.....örültem mindnek mert ezek csakugyan szép hírek....de aztán mégis eltört a mécses, hiába minden igyekezet - kilógunk a sorból....

Bumi!

Sikerült letöltened a filmet?
tea77
 
 


Gröni!
Ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!!!!
Na innentől kezdve tessék apán lógni!!!!! :wink: :wink: :wink: :D

Kép
breni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: