Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi a hibákért, a fél kezemben Bia szuszókál. :oops: :D

meri

Meri,
Kép???
Vendég

Meri!
Bárcsak nálam is ezek lennének az előjelek. VAlami biztos készülődik, mert a lányommal annak idején semmi előjele nem volt, hogy szülni fogok, az utolsó előtti napon ment el a nyákdugó, de ennyi. Indítani kellett a szülést.
Jóslófájásom is csak kb. 4-5-ször volt, az utolsó egy hétben, de az sem volt az igazi.
Szóval bízom benne, hogy másodszorra "olajozottabban" mennek majd az események :-) én már szívesen mennék a héten szülni.... kedden betöltjük a 37. hetet, utána már nincs akadály :-)

Pandi!
Drukk neked, hogy Dorka baba mielőbb kibújjon! Nagyon bírja ott bent... elég kis huncut :wink: :D
A fene se gondolta volna, hogy eddig bírjátok kettesben :-)

Amit írtam az előző hozzászólásomban, az emelkedett enzimértéket, valaki tud nekem hozzászólni, hogy aggódjak-e vagy sem? Köszi előre is.
Kicsit rámjött a parázás. :oops: :)

Meri!
Várjuk a fotókat! Olyan jó lehet neked, hogy már ott alukál a karodban a kis picuri!
Most már annyira várom ezt a kis drágát, sokat nézegetem az ágyikóját, elképzelem, hogy ott szuszog benne, meg testileg-lelkileg úgy érzem, hogy felkészültem teljesen a fogadására. Most már csak rajta múlik, hogy ő felkészült-e erre a ronda világra...:-)
Bár szeretetből nem lesz hiány, az tuti :-) :-) És az a legfontosabb!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Még kissé hiányos a képtár, de egy kis ízelítő. ;)

Pár perces kis zombink: Kép
Békésen: Kép
Hason, mint a nagyok (ne gondoljátok, hogy én tettem le így ;) ): Kép
Apa karjában: Kép
Legkedvesebb képünk, sajna kicsit homályosan: Kép

meri

Kata, ijesztően hasonló gondolataim és tüneteim voltak az utolsó napokban. ;)

meri

Meri!

Tündéri egy kislányod van! :D Gyönyörűséges! :D MÉg egyszer gratulálok!

Mindenkinek megy a drukk, aki már szeretne babázni, és az ideje is itt van! :D (szeretni én is szeretnék, de kötelező egybenmaradásom van még február 5-ig :lol: :lol: :lol: :lol: minimum)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Bia baba gyönyörű..... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Meri!
Tündér bogyó virágszál a kicsi lányod!
Hatalmas irigység száll most feléd, remélem nem haragszol rám ezért...

Kata!
Enzimértékre sajna nem tudok mit mondani...
A benti mozgolódásról: nálam dettó ez van: hiába írják a könyvek, h. ilyenkor már kevesebbet mozognak az én fiam sajtkukac lett mostanában, olyan kidudorodásokat csinál, hogy az apja csak nevet rajtuk (én meg sziszegek párszor fájdalmamban).

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok Lányok!
Egy picit ide pofátlankodom!

Meri!
Gyönyörű!!!!!!
Szép szülésed volt! Ilyennek kell lennie! Semmi para, csak elindult és jött!

Kata!
Az alkalikus foszfatáz emelkedése ilyenkor normális. Nyomódnak az epeutak és a placenta is termeli egy kisebb mennyiségben!
Szóval semmi izgalmas!!!! :lol:

Pandácska!
Nagyon szorítok!!!!

Éva

Kép
balimama

Meri,

Nagyon gratulálok. :lol: :lol: :lol:

Gyönyörű szép Bia baba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És olyan jó, hogy te már babausgathatod őt. Már én is nagyon-nagyon várom, hogy megszülessen végre az első kislányom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok,

Meri,
Gyönyörű a kicsilány, nem semmi a hajkoronája : )

Mindenkinek köszönöm szépen a hozzászólásokat /megnyugtatásokat a kis súllyal ( UH adat) kapcsolatban

Nekem is aránylag sokat mozog Zsófi (a 38. héten!), néha tisztán érezni a talpacskáját : ))

Enzimekre sajnos én sem tudok reagálni

Pandi!
Drukk neked, hogy Dóri baba mielőbb kibújjon!

Andi

Kép
danidaniel

Kata!
Megnéztem az állatorvosi labordiagnosztika könyvemben, itt rengeteg humán vonatkozás van, meg alapvetően mindeninél ugyanúgy van:

Alkalikus foszfatáz: a terhesség utolsó harmadában az élettani érték többszöröse is lehet, mivel a palcentából is szabadul ki enzim.

LDH: növekedés oka gyulladásos illetve traumás eredetű vázizom-károsodás, szívbetegség illetve súlyos májfunkció-zavar esetén.
NAmost sztem szívbeteg csak nem vagy, ha a többi májértéked nem durván emelkedett akkor is felejtős, viszont a terhességgel kapcsolatban sokszoros az izomzaton a terhelés. Egyébként az LDH tipikusan az az enzim, amit a laborlelteknél akkor kell figyelni, ha nagyon durván emelkedett az értéke, mert egy seggbe adott szuri vagy ha valaki megszorítja a másik karját, már akkor is bejelez.
SZUMMA: NYUGI VAN!!!!

Pandika, varázsolok, de Ti még egyben maradtok a betöltött 39 hétig, addig makramézz vagy tanulj idegen nyelveket. :wink:

Meri, ez a kis hajasbaba EZ KÉÉÉÉÉÉÉÉSZ :shock: :D :D :D :D :D

Vera, krémesek elfogytak? :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Hűűű ez tele lett hibával, pedig nekem nincs baba az egyik kezemben :oops: egyelőre :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Lejebb ment a pocim. Ez mit jelent. Szerintem semmit. Mert nem ez a tuti jel.
Amióta volt ez az esős nap és én is rááhitoztam a krémesre nem múlt el. Még ma elmegyünk krémesért párommal. Most szereli a kocsit de utánna nincs apelláta.

Meri,

tiszta anyja ez a gyermek. Nagyon szép. Mégegyszer gratulálok! Tegnap volt itt Guba Jani a párod állítólag ismeri. Mondta, hogy nem messze laktok tőlük. Hát tényleg elég vacakok az utak. Te is montad, hogy terep az egész. Jó babázást!
Van tejcsid?

Katuci,

nagyon gyanús vagy nekem. Szerintem lehet, hogy jövőhéten baba lesz.

Pandi,

látom gyúrsz a szülésre. Nekem már nem nagyon van kedvem semmit csinálni.
Bár holnapra én is kitűztem célul, hogy az előszoba szekrényt megcsinálom.

Mamacka,

Én mell szívót nem viszek az istvánba, mert nem szeretik a csecsemősök. Van egy listám és csak a legszükségesebbeket ami azon volt tettem be.
Meg a babának mindent vinni kell. Így három nagy bőrönd cucc lett de ez van. Majd ha valami kell még akkor párom behozza.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Köszi Pati az infókat, megnyugodtam! :-) Már kezdtem beképzelni, hogy fáj a májam, meg hasonlók.. :)
Egyébként a többi érték az mind jó. Vasam változatlanul alacsony, hiába szedem a Ferro Folgamma, de amúgy minden más oké. Vizelet tökéletes. Szóval ennyi. Felejtem... :)

Balimama, neked is köszi az alkalikus foszfatázos választ :-) Én is ilyesmiket olvastam a neten, de gondoltam jobb, ha kismama-körben is érdeklődöm! :D

Meri!
Annyira édes ez a kislány! Tündéri :-) Nagyon irigyellek, hogy már a kezedben tarthatod! :-)

Danidaniel!
A lányzóm anno 3 kg-val született, nagyon örültem, hogy nem lett nagyobb, mellettem egy 4kg-s babát szülő anyuka volt, azt mondta, hogy a lánya 3,5 kg-os volt, de ahhoz képest ez a 4 kg eléggé érezhető volt, főleg amikor a buksija kijött....az nem volt neki olyan kellemes.
Szóval szerintem nem gáz, ha kisebb a baba, sőt szerintem kitolásnál könnyebb lesz. Majd itt kint megnő, nem kell aggódni. Egyébként meg az UH tényleg tévedhet.

Vera!
Nálam is a mozgolódás nemhogy csökkenne, hanem inkább egyre aktívabb lesz a kis huncut :-) Hol itt nyomja ki magát, hol ott. Lent meg kaparász egyfolytában.

Ma egész nap enyhe mensi-görcs szerű alhasi fájdalmam van, és erős folyásom. Szerintetek? Ez már valami előjel, vagy esetleg felfáztam....? :shock: :D :D

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Nektek mennyit csuklanak a babák a pociban? Eszti napjában többször is csuklik (most is) és olyan jó 10 perceket is egyfolytában. Anno Peti is csuklott, de nem emlékszem rá, hogy ilyen sokszor, és is ilyen sokáig!

Mindenkinek megy a drukk továbbra is! :)

Vikci!

Az jó, ha már lejjebb van a pocid, csak most sokat fogsz majd pisilni! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,
Változó hogy mennyit, de napi egy csuklás mindig van valamikor több is :D

Pati,
Ok az kedden lesz, de akkor már tényleg megyek szülni jó??? :lol:

Andi,
Köszi :D

Meri,
Tündéri Bianka baba :D
Vendég

Katuci,

mot éjjel is 2 órán át nem állt meg Máté. Egyszercsak akkorát rúgott, hogy azt hitem a hasamon keresztül jön ki. De nekem isnagyon intenzív. Mindig nyögök egyet amikor a köldököm fölötti kemény részen mozog, mert az úgy fáj.
Hát ezek a görcsök. És a folyás az aóolyan erős, hogy átáztat egy betétet? Nem lehet, hogy szivárog a magzat víz?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Pandi,

tök jó a tábliban az, hogy nemrégen még azt vártuk, hogy kinek milyennemű babája lesz. Most meg azt, hogy ki mikor szüli meg a kicsit babáját.

:lol:
Ezt csak úgy megjegyeztem.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Bocsánat!
Megint itt! :oops:

Viki!
Próbáld meg a papírzsepit. (betét helyett) Azon jobban tudod észlelni, hogy víz, vagy inkább folyás.
Ha gyanús, hogy víz, akkor inkább ne várj otthon. Legfeljebb hazaküldenek!

Éva

Kép
balimama

Vikci, nekem azt mondták, ha betétet áztat, az bizony magzatvízgyanús!!!!!!

meri

Ja, azt nem is írtam az előbb, hogy én szerdán éreztem, hogy lejjebb ment a pocim, mégpedig onnan, hogy meg tudtam mosni-törölni a lábam, és csütörtökön szültem... :)

meri

Meri,

Ezt írtam én is.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Én Katucitól azért kérdeztem ezeket,mert írta, hogy ezek a tünetei. És ha átáztatja a betétet az bizony magzatvíz szivárgás.
És akkor hamarosan meglesz a babója is. Meg ez a fáradtság is gyanús nála.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!Sajnos még én is egyben vagyok, pedig már nagyon felkészítettem magam!!!

Meri:GYÖNYÖRŰ ez a baba, nagyon írígyellek, remélem nem haragszol meg érte!!!Hogy kezdődött??Reggel még semmi, és délutánra fájások??Olyan kíváncsi vagyok!!Ha lesz egy kis időd, légyszi írj le mindent!!!

Panda:Nem jön még Dóra baba???DRUKKOLOK NEKTEK!!!

Vikci:Lement a hasad?És hogy vetted észre?Nem keményedsz?Fájások?DRUKK ODA IS!!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Sziasztok!

Pati!
Jól bespájzoltam krémesekből, még van 2 db mára...
Tudom rémes vagyok, de nagyon jólesett...

Kata!
Mensi szerű görcsökről: hajnali 2 óra óta ugyanezt éreztem többször (aludni sem tudtam), úgy félóránként voltak, mostanra hálistennek elmúltak. Viszont az én hasam még fennt van és erősebb folyásom sincs.
Szerintem is nézesdd meg az esetleges magzatvíz szivárgást, mert lehet, h. felül szivárog, ezért nem olyan erős.

Tegnap megnéztem a viasat 3-on a csodálatos születés történeteket (sajna csak a felétől láttam):
képzeljétek volt egy nő, akinek 2 ikergyerek fejlődött a méhében és egy a méhen kívül a kismedencében. A 30. héten megcsászározták és olyan csodálatos volt, mind a 3! gyerek egészséges lett, még aki méhen kívül fejlődött az is!

Viki!
Csuklásról: az én babóm az elmúlt 3 héten nagyon sokszor csuklott, a napi 1-2 még most is általános és legalább 10 percig eltart nála.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Meri!

Nagyon,de nagyon szép a babád. :D Mégegyszer gartulálok hozzá! :D Olyan jó,hogy már túlvagy rajta,minden rendben és babázhatsz.Szívből örülök nektek. :wink:

Lányok nekem is lement a hasam és tegnap reggel óta barnás pecsételésem is van.De nem erősödik,nem sok,csak van.baba aktív!Tessék nekem drukkolni,hogy kibírjuk a kiírt császárig,mert nem szülhetek meg csak úgy! :?

Puszi

Eszter

Mindenki nagyon vigyázzon magára és írjatok,ha bárkinél volna valami változás! :wink:

Kép

Kép
anubias

Eszter!

Szerintem tessék dokit felkeresni! Nem a nyákdugó ment el?
Mondjuk az is lehet, h. nagyon felpuhult már a méhszáj, de ezt inkább a doki döntse el!

Megy a drukk!!!
Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera!

Nem,az tuti nem ment el.Én is arra gondolok,hogy esetleg elkezdett kicsit tágulni a méhszáj és azért van,de csak nem fordul elő,hogy nem veszem észre. :? Azért nem hívom a dokit,mert akkor tuti benntart szülésig,nekem meg annyi a teendőm addíg,főleg a nagy fiammal. :roll:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Vera,

tegnap sem mentünk el krémesért. Mostmár megmondom páromnak, hogy hazafelé ugorjon be a Vanilin cukiba. Helyette elfogyasztottunk egy tábla csokit.
Most vehetek megint hogyha menni kell akkor legyen. Neked volt igazad, hogy nem lehet itthon csokit tartani, mert elfogy. :-)
De nem a zone realityn szokott lenni?Vagy gondolom most itt is volt ilyen műsor.

Eszter,

szerintem is keresd fel a dokit. Vigyázz magadra! Megy a drukk!

Zsu,

párom vette észre meg a szülei is mondták tegnap mikor itt voltak. Csináltam hétfőn is képet a pocakról. Meg amikor párom megállapította ő is csinált képet.
Néha görcsölget. De nem jelentős. Még van két hetünk ne siess! Én beszélek mi. Én most úgy érzem, hogy a szülést kihagynám és a babót pedig a kezemben tartanám. Bár most nyűgös , álmos vagyok.Mondták is, hogy meleg front van és ezekre ma hajlamos lehet mindenki. kedden meg jön a vacak idő. Hó, hideg úgy utálom.
Sajnos anyum mégsincs jól. Megint megműtötték. Én nem tudom már mi lesz ennek a vége. :cry:

Végre minden kész. A kórházi cumó is egyben van.
Néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Eszter,
Ez lehet tágulás a szülésznőm is mondta, hogy a tágulás járhat pici vérzéssel, barnázással. Szerintem azért jó lenne ha látna a dokid :roll:

Vikci,
Nagyon cuki lett minden :wink: az a csillag az ágyban csinál valamit?

Zsu,
Köszi aranyos vagy :D most már tényleg jöhetne...

Nekem ma hasmenésem van...mondjuk nem bánom, kicsit megkönnyebbülés.
Vendég

Vikci:Akkor lehet ez már jelent valamit, hogy lement a hasad.SAJNÁLOM anyudat, nem is tudom mit kellene ilyenkor írni, rossz lehet neked!!!A szoba nagyon jó lett, jöhet Máté baba!!!

Panda:Hát igen, minnél jobban akarjuk annál inkább nem jön, de lehet 1-2 óra, és jön...Nekem is hasmenésem volt tegnap, nem tudom mi volt...

szemokzsu

Sziasztok!

Annyira megkívántam a krémest ma, ahogy olvastalak Benneteket, hogy voltun k apával sétálni és vettünk is franciakrémest, és mármeg is ettem kettőt :oops: :shock: de már mindegy, most jól vagyok, és teli is :lol:

Vikci!

Nagyon jó lett a szoba, mostmár minden készen áll a kicsi fogadására! :)

Eszter!

Én is elmennék azért dokihoz! :roll:

Pandácska!

A hasmenés lehet jelent valamit! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

köszönöm a dícsérteket. Remélem Máténak is tetszeni fog.
Igen az a kisvirág (csillag) Minden szirma tud valamit. Amerikából kapta a kerianyumtól. Az alsó kettő hangokat ad ki. A szélső kettő 3 nyelven mondja, hogy jó reggelt és jó éjszakát. A jobb oldali a reggel a bal az éjjel.
A felső pedig zenél. És nem ilyen orbitálisan hangosan meg torzan. Olyan kis kellemesen. Babáknak is tetszetősen.

Pandi,

háát lehet, hogy itt készülődik valami? Lehet, hogy bejön az, hogy hétvégére rendelted meg Dórit és ő engedelmeskedik.

Nekem minden reggel meg délelőtt szokott lenni egy pici hasmenés. A málnalevél tehet szerintem róla.
De akinál nem szokott előfordulni annál gyanús az ügy. :wink:

Zsu,

nem is kell mit írni. Nem azért írtam le. Csak annyira el vagyok keseredve. A dokik is kezdik feladni. :cry:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!

Szupi lett a hálótok, nagyon jó lett a komód meg a kiságy is..

Á épp keményedik a hasam, a fiam totál baloldalt van, nagyon eldeformálódtam..
Ma délután a szomszédasszonyomnál jégkrémet ettem: nagyon finom eper és citrom volt. Hát azt a bokszolást/ sajtkukacosodást amit a gyerek levágott utána...
A csoki meg a krémes ehhez képest semmi volt...

Anyukáddal kapcsolatban az a lényeg, h. ne lássa rajtatok, h. elvagytok keseredve, mert akkor Ő is feladja...

A műsorról: de a Zone realityn megy 12.45-kor, de ez egy másik műsor volt tegnap este 8 körül a viasaton.

Időjárás: megint jön a hó? Nekem ma annyi energiám és jókedvem volt a tavaszias idő miatt, erre visszajönnek megint a mínuszok, meg a latyak, sár? Már most utálom...

Panda!
A hasmenés tényleg valami előjele lehet...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera,

igen ezt csináljuk már több mint egy éve sajnos. Előtte erősnek kell lenni. Egész héten blokkoltam az agyamat, hogy nem boruljak ki. Most este sikerült.
Én ma egész nap fáradt vagyok m eg tegnap is. Csak úgy vonszolgatom magam. Nagy kínnal megcsináltam amit kellett.
Végre 5 óra körül megjött a fincsi krémesem is. Nyami. Máté nem nagyon mozgott rá. Bár ma nem igazán aktív amúgy sem.
Még holnap én is megpróbálom élvezni a jó időt. ma is tettem vettem az erkélyen.
Én is útálom a hideget. De sajna ez van.
Jók legyetek!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Halihó!

Helyzet változatlan, alhasi enyhe görcsök, lábba sugárzó, 4-5 keményedés/nap. Reggel és délelőtt alig érzem, de délutántól hajnalig egyre erősödik.
Szerintem nem magzatvíz, elég sűrű, nem vízszerű a folyás.
És rettentő fáradt vagyok. Nehezen jövök-megyek, meg a levegővétel is nehezen megy. Én jóslófájásnak tippelem, aztán majd kiderül. /Szeretném, ha átfordulna rendes fájásba a dolog...:-) remélem Lilike is meghallgatja a kívánságomat. /
Bár nem akarom sürgetni, ha még nem érzi magát késznek.
Hasam nekem is lejjebb ment egy kicsit, de még mindig annyit mozog, nyomja magát mindenfelé. Fent rugdal, lent meg a fejével tornászik a hólyagomon :D

Hát kíváncsi leszek, hogy a héten mi lesz. Csütörtökön megyek NST-re, jó lenne, ha addig alakulna valami!!! :-)

Pandi!
Hasmenés az jó jel! Erről jut eszembe, hogy nekem is volt csüt-péntek hasmenésem, 2x is egy nap. És szombat óta van mensi szerű hasfájásom.
Drukkolok, hogy Dórika elinduljon kifelé! :-)

Szerdán erős hidegfronti hatás várható, utána meg újra melegfront!
Szóval jó lenne, ha a bébik is megéreznék :-)

További szép estét!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Vikci:Tudom hogy nem azért írtad, csak ilyenkor tényleg nem tud az ember mit írni, mert erre nincsenek szavak, csak azt gondolom hogy nehéz lehet most neked!!!De reméljük minden rendbe jön, és anyud is jól lesz.És te hogy vagy?Mikor mész dokihoz?Lesz még uh?Én szerdán megyek ctg-re, dokihoz, és állítólag lesz uh is, mert a múlthéten nem volt dokim, így csak ctg-n voltam.De nem is bántam, mert így legalább gyorsan végeztünk!! :D De most nem úszom meg, hacsak Martinka addig meg nem gondolja magát, és el nem indul kifelé...Hát erre van még 2 napja...De nem tudom mi lesz, szerintem még nem jön.Nem igazán ment le a hasam, és ő is sokat mozog még.Pedig én már úgy mennék!!!

Panda:Egyben vagy még??Neked ez már a 40. :shock: hét!!!GRATULÁLOK HOZZÁ!!!Senki nem gondolta volna hogy eddig bírja Dóra baba!!!Mostmár tényleg elindulhatna, és utánna mi is sorban!!! :lol:

szemokzsu

Vikci, nagyon szurkolok neked!!! Nagyon nehéz lehet egyszerre erre a két dologra összpontosítani, az anyukád és az érkező csemete. Csodálom, hogy lelkileg így tartod magad. Nem könnyű mindenhol helytállni!! Közben meg már befelé figyelnél, a csöpp jeleire. De aztán meg anyukád is igényli az odafigyelést, ráadásul, a mai eü helyzetben nem lehet egy percre sem lankadni, mert képesek és kinyrják a kórházban fekvőket, még ha nem is szó szerint... Agyrém. Sokat gondolok Rád, remélem, hamarosan rendeződnek a dolgaitok!!!

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Hagyjátok abba a krémesezést, mert kirabolom a cukrászdát :evil: :evil: :lol:

KAtuci, elég jó jeleid vannak neked is!!

Csajszikák, miért akar mindenki 36-38 hetesen szülni a babaneten???? A 39 után indul a legtöbb szülés, addig azért lazuljatok egy picit, ölelgessétek gömbölyű hasacskátokat, és élvezzétek a pocakosság minden nyomorát, mert lesz ez még így se :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

A fotóalbumban mpatr: NORTON KÉPEI címmel tettem fel képeket a szobáról meg csináltunk mókás pocifotókat.

Pandus, helyzet?

Kép
Kép

mpatr

Zsu,
Holnap kezdem majd a 40. hetet, de azért köszi a gratut mert tuti elkezdem :? Tudod én se gondoltam volna(sőt senki), de valahol boldoggá tesz, mert még mindig jobb sokáig egyben maradni, mint 26 hetesen megszülni, akkor inkább hordom még egy évet Dorkát.

Pati,
Helyzet: Semmi, vagy kedden szülök vagy csütörtökön azt monda a többség, hát meglátjuk :roll: éjszaka volt egy olyan görcsöm, hogy a szemem is keresztbe állt, de csak ennyi, meg persze a folyamatos keményedés.
Vendég

Pati!

Megnéztem a képeket! Nagyon jók a pocis képek, főleg ahol az egész család ott van.
Irigyellek, h. nem jelentek meg csíkjaid. Nekem zebracsíkos lett a hasam alja, csak nem fekete hanem lila.

Kata!
Nekem is estefelé jelennek meg a menstr. jellegű hasi görcsök, amik reggelre eltűnnek...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Pati,
Megtaláltam a képeket :D ciki de nehezen ment :oops: nem vagyok formában... Nagyon jó lett Norton kuckója :wink: aranyosak a pocifotók, látszik milyen boldogan várjátok a kis tököst :D
Vendég

Panda:Lehet nem lesz 40. hét, sokat gondolok rátok, hátha...És utánna már tényleg mi jövünk... :D Mindig nézem a mozgásokat, várom a fájásokat, de semmi.Pedig én is úgy voltam eddig, hogy csak a 37. hétig bírja ki, most meg már ki sem akar jönni!!A lényeg hogy egészséges legyen, ezen a 2 héten már nem múlik!!!Azért mindenképpen jelezz ha van valami!!!

Pati:Nagyon jók a képek, és a szoba is!!! :D Jó nagy a pocid is, és semmi csík...Írígyellek érte!!!

szemokzsu

Dobok egy képet a pocimról, remélem ez az utolsó :wink:

Kép

Holnap erős front jön, lehet megindul pár baba :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok? Nem fáj a fejetek? Nekem az egész. Már vettem be algopirint. Kicsit jobb lett.

Pandi,

szerintem nőtt a pocid nem? Szép nagy már. :-)

Pati,

Köszönöm , hogy gondolsz rám. Egyenlőre úgy fest, hogy nincs megoldás.
Nagyon cukik a fitók. Nekem az nagyon tetszik amikor mondenki megmutatja a pociját.:-)
Igazad van még ki kell élvezni a pocinkat. Én mondjuk szoktam ölelgetni babusgatni. Kis drága. Amikor érzem, hogy kidugja a sarkát az nagyon jó.

Zsu,

én is szerdán megyek a József körútra a dokihoz. Utolsó UH-ra meg lesz CTG is. reggel 9-re.
Te mikor mész a SOTÉRA? Úgy értem hány órakor? Lehet, hogy össze tudnánk futni. Onnan közel van a klinika.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Katuci,

hol vagy?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Mamacka merre vagy?

Egy pár kérdés, mert ugye egy helyen fogunk szülni. Nem tudom , hogy az első babódat is ott szülted-e?
De a csomaggal kapcsolatban írok ide néhány kérdést.

A betét+ a bugyi nem a szülés utánra kell? Mert azt írtad, hogy a magzatvízhet kell. De szerintem azt nem fogja fel, vagy nem tudom. Meg így lehet, hogy kényelmetlen is vajúdni, hogy bugyi+ betét.
Az orbáncfűolaj meg a körömvirág az mire kell szülés után. A körömvirágot azt tudom, hogy sebre jó.- Bár a gátsebre nem tudom rá lehet- e kenni.
Mellszívóval meg az van, hogy állítólag útálják a csecsemősök .Hajlandóak még kidobni is. Nem tudom neked mi a tapasztalatod? Ezek lennének sos, mert van itthon minden csak akkor egy kicsit átrendezem a dolgokat. Meg teszek még be azt azt.
Előre is köszönöm.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Szia Vikci!

Köszi az érdeklődést, még itt vagyok :-) Csak tanulok mint güzü, a jövő heti szigorlatomra. Bár a csoporttársaim szerint, ha meg sem szólalok is átcsusszanok - tekintettel a nagy pocimra - de azért én nem veszek rá mérget :-)
3 nő fog vizsgáztatni, szerintem az rosszabb ilyen esetben, mint 3 pasi. Tudjátok majd mindegyik rágondol, hogy ő is szült, mellette még tanult is, dolgozott is, stb.stb. - szóval szuper-woman volt, és akkor gondolják, hogy minek legyenek engedékenyek, velük sem volt az senki.... :?
Aztán ki tudja, lehet, hogy előjön a kedves énjük és tényleg nem nagyon fingatnak meg.... :?: :D Majd kiderül...

Pandi!
Ez a pocika nőtt is és nagyon "lecsúszott". Szerintem közeleg az idő. Megy a drukk ezerrel!!!

Pati!
Igazad van, ráérünk még szülni, addig van nyugi :-) :-) utána még egy kicsit majd visszasírjuk a pocakos állapotot.
De akkor is olyan türelmetlen vagyok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Már látni akarom az én kis bébikémet!

Ma itt volt a védőnő. Azt mondta, hogy amit most görcs-szerűnek érzek, az nem jóslófájás, hanem "vadfájás". ELőfordulhat, hogy most ékelődött be a baba feje a helyére és azt éreztem/érzem.
Hát nem tudom, jó lenne, ha már behelyezkedett volna.
Így is sokszor azon pánikolok, hogy tényleg lefelé van-e a buksija, mert rettenetesen domborulatokat érzek fent a hasamban. De azt mondja a védőnő, hogy az lehet a feneke, lába, talpa, stb.

Bocsi, most abba kell hagynom az írást, majd később jövök!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Vikci:Én reggel 8-ra megyek ctg-re, utánna dokihoz, és remélem uh.-ra is ha leküld.Nem tudom mennyit kell rá várni, de örülnék neki ha összefutnánk!!! :D Megadom a számom priviben, add meg te is, és ha végeztünk dobunk egymásnak egy sms-t hogy mi van.Meg így legalább ha addig van valami tudok kinek írni hogy szülni mentem... :D Bár úgy lenne!!!!Te kivel mész dokihoz egyébként?Ott laksz pesten?

szemokzsu

Sziasztok!

Hát, ma nagyon kicsesztem magammal, vagy a frontok velem! :? Reggel már úgy ébredtem, hogy fáj a fejem. Majd ez elmúlt 1 óra felé, Peti felébredt, a nap sütött, így elmentük sétálni egy jó nagyot!

MIre hazaértünk, addigra annyira fájt már a hasam, hogy csak na :? ami persze azóta is fáj, hiába vettem be a mg-t! Azért még nem akarok szülni :roll: , mondjuk nem is úgy fáj szerencsére. Csak olyan kellemetlen.
Még két hetet ki kell bírni, aztán már nem lesz baj! :wink: A végén meg február 25-én meg azért izgulok, hogy nehogy mégis 29-én szülessen meg :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek drukkolok, akinek itt van már az ideje! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?