Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu,
Lili szájába nőtt valami akármi, és egyre nagyobb, és csúnyább, muszáj megnézetni. De félek is, nehogy komolyabb legyen, és műteni kelljen.

Zmimi,
ne aggódj, biztos rendben van minden. Én 18 hetesen még semmit nem éreztem, és a 20. héten is csak néha, nekem is első fali méhlepényem volt. Szerencsére a végére felhúzódott, és rendesen meg tudott Lili születni.

Luca,
annyira örülök neked, hogy úgy néz ki sikerült, ezt is együtt kellett volna csinálni... Na de hétvégén megyünk Martfűre, Lili is ott fogant, a doki szerint csodák mindig vannak :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sugi,
Muti má azt a csíkos tesztet! :lol: Csak hogy nézegessem őket milyet kell pislantanom 2 hét múlva. :wink:
Vigyázz magadra!

Luca,
hogy vagy?

Mimi,
Én a fiamat először a 17. héten éreztem, aztán jó ideig nem. Úgy emlékszem a 20. héttől mondhattam azt, hogy tutira érzem mozogni. SEMMI GOND NINCS!!! :wink:

Lina,
Hajrá Martfű! :lol:

Én voltam UH-on, 13mm-es a nyálkahártya, király! :D Lehet a méhpempőtől? :roll: Tüszőcske 19mm. Asszem hétvégén megszeretgetjük egymást. :lol:

KépKép
dreika

Vera, remélem minden rendben és nem azért nem jelentkeztél mert valami baj volt :? :? én bár nem vagyok túl aktív, de azért mindenkinek szorítok!!
és azért neked 4 gyerekkel már teljes az életed! :wink: :roll: !

Zmimi,
neked meg azt tudom mondani, hogy azonnal spuri orvoshoz!!!!
de simán lehet, hogy csak hátrafelé fekszik, és azért nem érzed!!
esztiilil

Sziasztok.

Nem igazán erősödött a csík. :cry:
Igaz, ez másféle, majd vasárnap csinálok ugyanilyennel újra, az reálisabb lesz.Még csak ma kellene nem megjönnie...

Próbálok nem betojni.

Mimi, mi a helyzet?

Lina, meglátod, Neked is sikerülni fog, látod, még az enyém is annyira bizonytalan!

Dreika, szuper!Meglesz a hétvégi programotok!

Sugi?

Többiek?
Vendég

ilyen rövid időn belül, ne próbáld másmilyennel, nincs két egyfajta teszt.
én ugyanolyannal próbáltam.

Dreika, megpróbáéom lefényképezni, de annyira homályosak a közeli képek, hogy a controlcsík sem látszik rajta.
kicsarélem az akut elemre és megpróbálom.

Kép

Kép
napsugár035

Majd vasárnap ugyanilyennel megpróbálom.
Nem tudjátok, a tüszőrepi esetleg nem keverhet be?Nem lehet tőle fals eredmény???
Vendég

sajna én amikor kismma vagyo éjszaka nem tudok aludni, 2 órakor fölébredek, és összevissza gondolkodom, minden hülyeségen.

Tegnapelőtt éreztem hogy valaki a házban csirkepörköltet csinált, hát annyira megkívántam, tegnap én is csináltam, csak olyan hülye vagyok, mire kész már nem okoz olyan örömet, Bár azért még főtt már kivettem egy alsó combot és megettem :wink:

Kép

Kép
napsugár035

én nem tudom, de nem kéne ilyesmin gondolkozz, ha pedig nyugtalan vagy menj, vegyél egy ugynolyan tesztet, és nyugodj meg.
Őszintén két nap múlva azért csináltam még egy tesztet, mert még azt is bemagyaráztam magamnak, hogy a múltkori terhességből, föléledt a hcg kicsit :lol:

Kép

Kép
napsugár035

Luca: Törelem ezért kell várni pár napot, hogy erősődjön. Pláne ha nem ugyan olyannal csináltad.Mégcsak ma lenne esedékes a mensid és kimutatta mégis a teszt. Hát akkor ott lehet, hogy ikrek vannak :) Állítólag ha ikerterhesség van akkor mutatja ki a mensi előtt. Nekem a dokim azt mondta, hogy van akinek az esedékes mensi után csak 10nappal kezdi kimutatni. Szóval no para : ott baba vagy babák vannak:) Csinálhatsz vasárnap is tesztet az is babát fog mutatni. Nehéz elhinni úgye???

Linácska: Remélem smemi komoly és ügyes vagy, hogy észre vetted. Remélem elég lesz valami ecsetelő , hogy ne kelljen nagyon Lilit kinozni. Mikor mentek akkor dokihoz? Ird már meg mit mondott. és szoritok a kiscsajnak nagyon.

Kép
csucsu05

Vera: ma mész dokihoz ugye? Izgulok ám érted és gyere a jó hírekkel :wink:

Kép
csucsu05

Lina, Lilinek fáj is az a valami?Én is szorítok, hogy ne legyen komoly!
Vendég

Sziasztok!

Luca! Nyugi! Lesz az erősebb! Én is a mensi napján csináltam tesztet és halvány volt, két nap múlva sem volt túl izmos, így aztán az uh-ra hagyatkoztam, ahol meg ott volt a petezsák. Viszont ha csak ma kellene megjönnie, akkor a hétfői doki korai, mert nem fog még látni semmit és csak beparázol tőle. :wink: A tüszőrepi csak akkor kavarhat be, ha HCG-t tartalmaz, de ezt nem hiszem. Tényleg, milyen hormon van a tüszőrepiben? Hormon van benne egyáltalán?

Sugi! :lol: Én is jártam így. Még a terhesség elején, az egyik hajnalban felkeltem és sütöttem 36 db muffint, mert annyira megkívántam. Mire készen lett, már nem is kívántam annyira. :roll: Ment a kukába a nagyrésze. :twisted:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Monti, hatóanyaga: alfa choriogonadotropin.Ez rokon lehet a humán choriogonadotropinnal, nem? :cry:

Na, mindegy, majd kiderül!Csak akkor a progival mit csináljak?Már csak pár darab van!
Vendég

Ha progit kell feliratni, akkor az más. Akkor menni kell.

Kép Kép
montana

De anélkül is tudok szerezni. :lol:
Azért lehet, hogy hétfőn elmegyek, úgyis le akarok figyelni egy új dokit.

Párom szerint erősebb a csík, mert ezt Ő is látja, a másikat meg nem.Vasárnap kiderül. :lol:
Vendég

Kérünk képet!!!!!!

Kép Kép
montana

Szia Lányok!

Még most se semmi... de egyre többektől hallom, h ez teljesen belefér. Amit eddig éreztem, az sem volt elefánt-dübörgés, szóval, ha másképp helyezkedett és nem rúgja ki a ház oldalát, akkor nem bizti, h érzem.

Luca, ne izgulj! Ha tesztelsz, akkor uo teszttel, és várj még picit!
Sztem sem lát még a doki semmit, ha hétfőn mész...

Lina, éljen a romantika és Martfű!!! :lol:

Dreika, jó szeretgetést és méhpempőzést! :wink:

Vera, mizu?

Eszti, veled?

Képzeljétek, reggel megméreckedtem, és majdnem leájultam a mérlegről... egy hét alatt felkaptam másfél (!) kg-ot!!!
Hogy a fenébe??? :shock:

Most nagyon visszafogom magam, semmi édesség, semmi mézes tea,csak diéta. Megyek is tornázni, holnap meg úszás. Nem fogok kiférni az ajtón júniusra, ha ilyen ütemben hízom. Eddig úgy örültem, h szinte alig vmi, erre tessék... :roll:

Kép
zmimi

Luca,
No para! Ott van(nak)! :lol: :wink:
Még nagyon az elején vagy, van aki ilyenkor még semmilyen csíkot nem lát. Pl. én. :D A fiamnál a 32. nyáron a 33. nap lett pozitív a teszt.
Úgy tudom, hogy a tüszőrepi 7-10 nap alatt kiürül, a mai csíkod nem lehet már amiatt!!!

Csucsu,
Te hol tartasz most?

LH-m tegnap és ma reggel is pozitív, érik a kistesó! :lol:

KépKép
dreika

Kép Na, Ti mit gondoltok?
Vendég

Luca,
Neked jó a szemed??? :lol: :wink:
Szerintem egyértelmű.

KépKép
dreika

Luca, már hogy a viharba ne erősödött volna??! Mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Nekem még ilyen erős sem volt aznap mikor meg kellett volna jönnie. Gyönyörű!!!

Szóval Take it easy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dreika, jó kis hétvégi program :lol: :wink:

Mimi, én Petit a 20. héten éreztem, és a mostani babát sem hamarabb, mert most meg mellső fali a lepényem. Talán a 19. héten, de akkor még nem voltam benne biztos hogy ő az. Pedig nem voltam kövér, nem azért nem éreztem.
Szóval neked sincs miért aggódni, élvezd a kismamaságot :D
Vendég

Köszi csajok!
Itt a képen én is látom, de élőben nekem annyira nem egyértelmű. :roll:
Akkor megnyugodtam. :lol: A tüszőrepi éppen 2 hete volt!

Amúgy nem jó a szemem...-3-as a szemüvegem. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Luca.
Ejnye, ez annyira egyértelmű, jól beíjesztettél bennünket.
Na de én is ilyen vagyok, nyugi.
Tessék megnyugodni, és élvezd a helyzetet :wink:

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok
Nekem az anyukám szeretne babát, bár már tegnapelőtt lett 39 éves, én pedig már 14 vagyok. :o
Nagyon szeretnék kistesót.Régen is akartam, de anya nem akarta. Azt
mondta, hogy úgy érzi most érett meg az anyaságra(másodszorosan) :P Tavaly februárban sikerült is, de nem volt baba a petezsákban :cry: de most július óta újra szeretne, de nem sikerül neki azóta sem, így fokozatosan veszti el a reményt és szörnyen szomorú. Így én tartom benne a lelket :lol: Most elhatározta, hogy elmegy Pécsre orvoshoz, de elmaradt neki :D ... Jan. 14-én kellett volna megjönnie.
Tesztet holnap fog csinálni, de nagyon izgul az egész család, mivel semmi jele nincs egyébként és persze ha pozitív lesz, akkor meg azért izgulunk, hogy egézséges legyen.
Nagyon izgulok :? :?
Mindenkinek szorítok aKI babát szeretne
bálo

Sziasztok.
Szeretnék csatlakozni hozzátok MEGINT!!! Sajna üres és nem is nőtt így jövőhéten műtét. Csak már legyek túl rajta. Az a röhej hogy a többivel semmi terhességi tünetem nem volt ezzel meg majd megdöglök annyi van. Na mindegy.
Gabi te hogy maradtál milyen indokkal a műtét után otthon és mennyi időig?

harivera
Budapest XXI. kerület

Luca! Szemmel láthatóan erősödött! :lol: Nyugi!

Báló! Kitartást nektek! Remélem pozitiv lesz anyud tesztje!

Mimi! Ezzel én is igy vagyok. :roll: Hétfőn megmért a védőnő és annyira megdicsért, hogy csak 3 kg-ot hiztam, hogy gyorsan felszedtem ezen a héten még egyet. Ma ráálltam a mérlegre és teljesen elhűltem. 4 nap alatt 1 kg. :roll: :twisted: Ráadásul jön a hétvége, megyünk Debrecenbe, ahol végigesszük a rokonok által készitett fiomságokat. :roll:

Kép Kép
montana

Vera! :cry: :cry: :cry:

Kép Kép
montana

Sziasztok!!

Én is vagyok, csak ki sem látszom a fejemből a nátha miatt.
Ábel jól van, hisztis, rosszcsont, de ilyen pasit akarunk... :D

Luca!
Hajrá babucik! csak pozitívan!!!!! Remélem a doki tudja, h kíméletesen kell, h vizsgáljon!

Mimi!
Én biztosan megnézetném, hosszú a hétvége. Az is igaz viszont, ha baj lenne, akkor más tünet is volna.

Vera!
Drukk, nyugi, ficánkol a petezsákod!

Erika!
Vidám izzasztó hétvégét! Az irigység beszél ám belőlem! Mi majd a hónap végén megyün wellneselni, ha az időjárás engedi.
Van olyan teszt , ami mutatja a Pé-t?? Mi a neve és hogyan kell használni?? Bocsi, nem vagyok járatos a témában.

AKINEK VAN INFÓJA A PÉ. KIMUTATÓ TESZTRŐL AZ LEGYENSZÍVES OSSZA MEG VELEM! KÖSZÖNÖM! :D :D :wink:

Sugi!
Én most még nem vagyok babás, de nagyon odavagyok egy kis kókuszkockáért. Ha Ábel engedi, akkor sütök egy tepsivel a napokban.
VÁrjuk a jó híreket!

Kacika!
Peti készül a tesóra? beszél Róla? Uh mikor lesz??

Juca!
Várunk az UH után!!!!!!!

Képzeljétek pár napja írt az iwien egy kollégiumi szobatársam. Nagyon szeretem Őt, de a suli befejezése után megszakadt a kapcsolat. Dec. 9-én megszületett a kisfia Bence. Örültem nagyon, Detti szüleivel is baráti volt a kapcsolatom. Boldog az egész család. :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vera!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
küldtem pü-t

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Köszi montana!!
Az nem lehet gond, hogy mikor meg kellet volna jönni anyának, akkor görcsölt a hasa?(mindig szokot)Az nem jelentheti a felszívódást?? :? A februári terhességnél is görcsöltneki, sajna nem is volt ott baba... csak a petezsák
bálo

Bálo, sokmindenkinek görcsöl kicsit a hasa amikor meg kéne jönni, de nem jön mert terhes. Nekem vagy a 8-9. hétig görcsölt időnként.Szorítunk anyukádnak! :D

Szia Zsuzsi, Jobbulást!!!
A pé kimutatásos dolog....én valami lh tesztről tudok, de ez sem 100% osan mutatja meg hogy van-e, csak jelzésértékű. Valahogy asszem úgy kell használni, hogy amikor utolsó nap pozítív (csak a két egyforma erős csík jelenti a pozitívat), utána valahogy 24-36 óra múlva van pé. Eszerint kell intézni a dolgot.
De soha nem használtam ilyet, aki jobban ért ehhez, javítsok ki :wink:
Amúgy köszi jól vagyunk, Peti úgy tűnik várja a hugit, mindig mondja hogy majd ő felöltözteti, majd ad neki építőkockát--nnna ettől féltem :P , meg ilyesmi. De szerintem foglma sincs arról, hogy mi lesz, hisz nem volt még ilyen. De majd beletanulunk.

Nemsokára elkezdjük szervezni a tesóval kapcsolatos dolgokat, veszünk szekrényt, berendezzük a szobát amiben én leszek éjjel a picurral, megveszünk lassan mindent. Febr. végére kész szeretnék lenni, hátha előbb jön. Gröni rámijesztett :lol: :wink: :wink:

Monti, 21.- 22. hétig én is 4 kilót szedtem fel, most a 10 nél járok.
Jan. eleje óta igyekszem visszafogni magam, nem szeretnék 13-14 nél többet hízni.

Vera :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vera: :( annyira biztam benne, hogy babás vagy . nagyon sajnálom :(

Luca: menj gyorsan szemészetre!!!!!!!!!Egyértelműne terhes vagy!! J a és hiába csinálsz vasárnap ujabb tesztet akkor is kismami vagy!!! Lassan hidd el csajszi :)

Bálo: nagyon aranyos vagy, hogy izgulsz az anyudért és a leendő kistesódért. Lehet, hogy nem akartad eddig de hidd el jó lesz, hogy lesz tesód:) Az én lányom 2éves és a férjem első házaságából van neki egy 12évvel idősebb bátyja. Ő sem akarta a kistesót de mióta megszületett oda van érte. Játszik is vele és puszilgatja. Meglátod jó lesz majd. Ne izgulj ha anyudnak nem jött meg akkor jó esélyei vannak. A görcs az természetes. A vérzés nem. Bár valakinél az is természtes. Irj majd mikor csinál anyud tesztet. Szoritok:)

Kép
csucsu05

Vera,
:cry: :cry: :cry:
Sajnálom. Az Istvánba mész?

Zsuzsu,
én 3 hónapja csinálok LH-t, szóval nagyon menő vagyok már. :lol:
A DM-ben veszem, Corax a neve és 5db van benne. Én a 11-12. napon csinálok egyet és látom, hogy ráérek-e még, vagy folytatom a következő nap is már. Ha a kontrollcsík ugyanolyan, vagy erősebb, akkor pozitív. Nekem decemberben egyik este még pozitív volt, nagyon feszült a hasam, másnap reggel negatív lett már és nem is feszült és az UH-on is látszott, hogy már megrepedt a tüsző. Szóval nekem 12 órával utána repedt kb, de elvileg azt mondják, hogy 36 órán belül reped az első negatív nap után.

KépKép
dreika

Köszi a bíztatást! :)
Nagyon szeretnék kistesót és ha jól emlékszem 8 évesen sírtam is érte :roll: Nagyon szomorú voltam, hogy mindenkinek van, csak nekem nincs. Így lemondtam róla, próbáltam elfelejteni, de mikor anyum legjobb barátnője terhes lett (+ 14 éves a lány ott is), akkor anya nagyon jól elvolt a picivel és mikor játszott vele teljesen kivirult. :D Gondoltam felhozom a témát, hátha megjött a kedve... és meg is jött !!
Nagyon örülnék ha most babát várna, de neki nincsenek most semmi jelei, amiket írtak. Remélem attól még lehet.
Anya ma fog tesztelni vagy holnap reggel...De azt hiszem ma
Nagyon izgulok!! :oops:
bálo

Csucsu,
voltunk a szájsebészeten, valami fibroma van Lili szájában, nyálkahártya elváltozás. Azért nem múlik, mert valószínű folyamatosan megharapja. Elmúlni nem fog, de baja nem lesz tőle. Kb. 10 perc lenne kiszedni, injekció, kiszedés, varrás, de azt mondták, hogy amíg nem együttműködő, addig nem vállalják, azt sem, hogy mondjuk apa lefogja, mert azt mondták, nem akarják, hogy egy életre megútálja a fogászatot. Altatni ezért nem akarják. Ha vérzik, nő, bármi történik vele, akkor persze vissza kell menni, és akkor életbe lép a B terv, max. tényleg elaltatják, de ha nem, akkor fél év múlva megnézik, hogy tudnak-e már a lányommal mit kezdeni. Hát nem tudom, de szerintem max. 5-6 évesen lesz némileg együttműködő, addig nem nagyon.

Luca,
erősödik az egyértelműen, hajrá ikrek :lol: Tudod, én is kaptam múlt hónapban tüszőrepit, de nekem olyan negatív volt az a teszt, hogy csak na!

Zsuzsu,
én is csinálok LH tesztet, meg van PG53 mikroszkópom is. Lili is és a tavaszi baba is a mikroszkóppal lett. Lh teszt 5 db 2000 Ft, én a neten rendeltem, ott darabja 160. Elvileg peteérés előtt kb. 2 napig pozitív, akkor van az LH csúcs, és utána 24-36 órára reped a tüsző. (Kivéve nekem, akinek a hasonló hatású tüszőrepitől cisztája lett...)

Vera,
sajnálom. Hétfőn kell menned?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Megjártuk a szonográfust, terhesgondit, a dokit, és a volt melóhelyemet. A lényeg: minden rendben van, uh szerint 12+3 nak felel meg crl: 60 mm, 1 mm nyakiredő, orrcsont látható. Annyira nagy, hogy a néni hüvelyi uh után biztonság kedvéért megnézett hasival is, és minden rendben. Felvettük vidijóra, amint elérhető lesz közreadom. Képet nem kaptunk most sem, de gondolom lehet egyet-kettőtki lehet merevíteni. :wink:

Köszönöm a sok drukkot, nagyon jól esett. 8)

tjuca

Juca!
Gratula!!!! Szuper! És 12. hét!!! :lol:

Lina,
a mikroszkóp hasonló az LH-hoz? Akkor páfrányos, mikor az LH pozitív?
Drukk Lilinek, hogy mégis elmúljon.

KépKép
dreika

Luca!

Mi a para tárgya? Ez egyrészt erősödik, másrészt, ha jól látom a fenti Lily, a lenti meg Leos (?) és utóbbiban kevesebb a "festékanyag". Minden rendben van, szemészetre meg érdemes családilag mennetek a férjeddel. :twisted:

Vera!

Nagyon sajnálom. :cry:

Lina!

Lilinek jobbulást, bevallom én rettegek a fogdokitól.

Mimi!

Én azért csak megnézetném, hogy megnyugodjak, de nem vagyunk egyformák. :twisted:

Zsuzsu!

Látom a többiek már informáltak lh teszt ügyben.

Montana!

Félidőig négy kiló? Borzalmas! :twisted: :twisted: :twisted: ( nekem kb. 14 volt :lol: )

Báló!

Üdv itt, a legjobbakat anyukádnak!

Bocsi most mennem kell, hunyok kicsit. :lol:

tjuca

Valaki tudna nekem segíteni! Vetélésem követően egy évre kezdték el a vizsgálatokat. Hormonok jók, párom rendben. Most megyek átfújásra ( Fáj?) ezt követően lehet inszem. Unokatestvéremnél is inszem volt ikrei vannak, de neki nem volt átfújás. Nem értem ?! A dokimazt mondja ezt csak nekem lesz jó azért csinálja
kriszti30

Képzeljétek!! Pozitív lett a tesz!!! :D :) :P
Nagyon örülök neki!
Köszi a szurkot! Még szükség lesz rá :P
bálo

szia vera.nagyon sajnálom ami veled történt átérzem,gondolom te emlékszel,hogy én hogy is ártam.
Drukkolok neked is meg magamnak is ,hogy minél előbb jöjjön az a pocaklakó.
HA a jóisten is úgy akarja bizony jönni is fog.
puszi mindenkinek.Anita. :lol:
nitacska007
Halásztelek

Szia Vera!
Anyukám is így járt februárban és most én is tudom mit érezhetsz!
Anyukám napokig csak sírni tudott és nem is ment másfél hétig dolgozni. MoST ÚJBÓL megpróbálta a kistesó ügyet, és eddig nem is sikerült. Azt mondta ez az utolsó hónap, hogy nem megy el még dokihoz Pécsre., és ma pozitív lett a teszt! Hidd el neked is sikerülni fog, és ne szomorkodj, mert ő már egy lélek a mennyországban aki érted imátkozik. Nagyon szurkolok és ne add fel!!!
bálo

Na sziasztok.
Egy kicsit új fejleményekkel jöttem mert elmentem az sztkba és mondtam hogy mia gondom mit állapítottak meg és azért kellett elmenjek oda mert ott vagyok felvéve táppénzre. Elkezdtem vérezni egy kicsit most már nem barna sajna. De jó ez rímmel. Na félre a tréfát. Az van hogy ezt figyeljétek!!!
crl8mm!!!!!!!!Ott a babó csak sajna nincs szívhang és megnéztem másokét és ott már 6.6 meg 6-nál van. De a lényeg nem üres!! Úgy hogy a hétvégi felállás az hogy ha nem lesz elöntő vérzésem vagy görcsöm akkor hétfőn egy korszerűbb ultrahangra erzsébetre és ha ott se látnak szívhangot akkor kedden műtét. De ha elönt a blad akkor irány egyenest be a dél pestibe. Jó kis hétvége lesz. A férjem itthon marad jövőhétre ez már tuti.
Egy tapasztalattal gazdagabb lettem hogy az sztk-s ultrahang jobb a khs-nál és így a következőnél az elején csak ott leszek és nagyon aranyos ez a doki akihez járok és továbbra is hozzá fogok menni az tuti. És akhba majd akkor megyek ha már megvan a kiskönyvem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Dreika,
igen, akkor páfrányos, mikor az LH pozitív. Legalábbis nekem így szokott. Vagyis mikor az LH csúcs van meg kicsit előbb és később a nyálban a sókoncentráció megnő, és ezért kristályosodik a mikroszkóp alatt. Kicsit hamarabb kezd kristályosodni, és peteérés után is még kicsit kristályos, de nagyjából a jó időben.

Báló,
szurkolok én is a kistesónak!

Vera,
8mm-t nem láttak a kórházi UH-n? Remélem hétvégén már elkezd dobogni is. Progit szeded még?

Juca,
szerencsére nem kell semmit csinálni Lili szájával, előbb-utóbb biztos, de most megúsztuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lin igen napi 2-tőt mert az sztks doki azt mondta hogy ez sajnos nagy valószínűséggel elhalt és csak a progi miatt nem ment el de most a hétvége miatt szedem mert majd kedden megyek a khba a műtétre ha hétfőn változatlan a helyzet szívügyileg. De vérzek úgy hogy ez lefutott ügy de nem baj.

harivera
Budapest XXI. kerület

szia vera.Nekem is így volt ahogy neked.Pénteki napon 2 héttel ezelőtt megállapította a soki hogy meghalt a baba nincs szívhang meg semmi életjel.Ídőpontot kért a Szent István Kórházba,hétfőre kaptam időpontot.Azt mondta ha nincs semmi akkor hétfőn találkozunk.
Péntek este elkezdtem görcsölni,vettem be fájdalomcsillapítót attól el is múlt.
Másnap azaz szombat hajnalba (2 vagy fél 3 fele)megint elkezdtem görcsőlni megint vettem be fájdalomcsillapítót de akkor már nem ért semmit éreztem,hogy egyre erősebbek a fájások(vajudni kezdtem)3 óra fele éreztem egy nagy pukkanást és elfojt a magzat víz,rohantam ki a wc-re és akkor már a vér is szó szerint ömlött belőlem.Akkor szóltam a páromnak ő azonnal hívta a mentőket.(fél órán belűl ki is jöttek)Bent a kórházba szartak rám a nővérek azzal a címszóval,hogy amíg nincs itt az altató orvos addig nem csinálnak semmit,a nővér pedig még meg is jegyezte,hogy milyen falfehér vagyok.(annyi vértől ami addig is távozott belőlem)nem is csodálom.A legrosszabb az egészbe,hogy majdnem a wc-n szűltem meg a halot babámat.Az ágyon fekve töbször is székelési inger volt rajtam a párom kivitt a wc-re próbáltam wc-ni de az nem jött hanem éreztem,hogy a baba akar kijönni.inkább feláltam a wc-ről és feküdtem ezután még 2-órát legalább és kínlódtam.Mire vasárnap 12:31-kor elvittek elaltattak és kivették a már a "lábamközt"levő kis babócámat.
NAgyjából ez történt velem.
EZ A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
nitacska007
Halásztelek

nekem 12.hetes terhesség volt
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?