Új privát üzeneted érkezett!

Bingii,
:lol: :lol: :lol: Ügyesek legyetek, várom az smst :wink:
Vendég

hUHÚÚÚÚÚ! hAJRÁ BINGIIIIIIIII! :D
Vendég

Bocsi, hogy így bepofátlankodom ide, de szeretnék nektek ajánlani egy lehetőséget, én kismamaként egész jó TGYÁS kiegészítést összeszedek vele: www.bogen.5mp.eu

És HAJRÁ MINDENKINEK itt a finishben :P :P :P :P :P

Kép
bogen

Sziasztok!

Gratulálok az új kis jövevényekhez,nagyon sok boldogságot hozzájuk ,jó egészséget és sok tejcit:)
Most van egy kis időm irni,eddig csak olvasgattam néha.
Nóri nagyon nehezen kezdett el enni,mert állandóan bealudt szopizás közbe és nem tudtuk felkelteni,kis lusta baba:)Meg a tejci is nagyon kevés uh tápszert kaptunk ugye(Humana HA 1),attól meg hasfájos lett,alig lehetett megnyugtatni szegényt.Találtam a neten babamasszázst és ugy probálok segíteni neki,éjszakánként alig aludtunk:(Nappal bezzeg mint a bunda!
Uh most korábban fürdetem(6-kor)utána jól felébred,aztán 22-ig kifárassza magát,utána már könnyebb,2-kor eszünk,aztán reggel fél 6-kor.Hasfájásra kaptunk infacolt,aztán olvastam a tápszerről is h sok gyereknek okoz hasfájást,igy átváltott a doki néni a Nestlé Bebára.
Blogyi ti milyen tápszert használtok? Kép

KépKép
pocok81

Pocok!!!
A Humana HA 1-től az enyém is hasfájós lett, helyette kaptuk a Humana HA START-ot!! Ez jó...bár most nem tudunk kakilni tőle.
Vendég

Lego, Andi, gratulálok!!!

Hédi egyszerűen gyönyörű!!!

Vincus is nagyon édes hapsi!!! Jó ez a kád, ugye, Blongyi?
Tápi: Zsuzsónak én is odaadtam mindig a tápszert (Mildibé HA), amennyit kívánt, ill. bizonyosan többször is, mert olyan lett féléves korára, mint egy Michelin baba - szó szerint. Talán 8 hós koráig éjjel is etettem egyszer, na azt biztosan nem tenném már! De amíg megtalálod a kukit a hurkák közt, addig feltehetően nem eteted túl! Nyugodtan hallgass a szívedre! Barinőm visszafogta a tápit a lányánál, ő kicsit hígabbra csinálta a szabványosnál a tápit.

Szegény Nóri baba!!!! Anyatejet nem tudtok szerezni, vagy nem is akartok, Pocok?

Drukk Bingiinek! Ha körbetapizták a méhszájat, akkor sztem tuti beindul neki!

Panda, Csibe, nektek is drukk, hogy mihamarabb lássátok a babákat! Maximálisan megértem mostmár a fokozott várakozást!

Anyukák!!!

Tegnap du. és este valami tuti gáz front volt vagy mi, mert nálunk az 5 főből átlagosan kettő ordított egyszerre egész este 11-ig....
Panni alig bírt elaludni, Petike visítva hisztériázott valami sz*rságon, ezekután mi szülők is beleadtuk a hangerőt..... rám meg rámtört már reggel a baby-blues.... na, lehet ettől akadt ki a család... basszus, az ember nem lehet csak maximális... no lelkizés, mert akkor összeomlik a családi szisztéma :x
Klassz dolog középpontban lenni, de bazinagy felelősség...nagyon nyomaszt. :?

Sebaj, majd belejövünk lassanként. Délután kimenőt kaptam Apától, kis shopping, de sztem egy óránál tovább úgysem bírom Panka nélkül!

Izgi ez a bábakoktél, nagyon kiváncsi vagyok, újra működik-e?

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

hahó!

Lego: dejóneked! Gratula!

Nekem szülés előtti blues van, ma brutál szar hangulatban keltem fel, ilyen nagyon régen volt. Most már jobb, kilelkiztem magam a barátnőkkel.

Lafi: hát, sztem tök jók voltatok súlyban! és ha időre jön akkor a 4,5 kg az lehet meglett volna!

Időre a 2,5 kg az kevés amúgy, de ez nem lóverseny, gyerek kicsi még nem maradt :).

Sztem ha túl sok aheti gyarapodás a tápis bébiknél az csak annyiból nem lehet jó, hogy állitólag ha csecsemőnek dagi vagy akkor az hajlamosit a felnőttkori hizási hajlamra, ha jól érettem a műsorban akkor a sejtek raktározzák az infokat és emiatt.
A higitás nem tudom műxik-e, mivel akkor hamarabb lesz éhes, nem? Talán jobb ha vizet/teát kap inkább néha kaja helyett? Nem tudom, Boti soha nem hizott annyit mint kellett volna a könyvek szerint. Se anyatejesen se táposan, se most kajával.

Blo: várjuk a kakit, remélem vmelyik táp jó lesz végül.

Tothzsu: odalenn hogy vagy? nem kéne inkább feküdnöd amikor lehetséges?

Bingii: meglepne ha ettől szülnél, nekem hiába tapizta és vagyok 2,5 ujjnyira végig nyitva, nem szülök. Sztem jobb ha attól indul meg mert a baba ki óhajt jönni és nem attól mert a doki megpiszkál. Ki akar két napig vajúdni?? én nem!

Kép
Kép
normajeane

Hááát, Skacok! Nem tudom!
A Vincus babának nagyon duci volt, akkora hasa volt, hogy még, meg klassz toka, hurka.
Őt 4,5 hónapig tudtam szoptatni, aztán táp. Most meg olyan vékony csórikám :cry:
Szerintem a mostani tápok már "jobbak", talán nem lesz gond felnőtt korban sem.

Gondolkodtam én is rajta, hogy mekkora lett volna, ha bennt marad. Meg is kérdeztem a dokit, ő azt mondta, hogy olyan 3,5 kiló környékén lett volna. (született 35.hétre 2940-el)

Ja, Pocok! Én is adtam a babámnak infacolt, meg espumisant is. Azt vettem észre, hogyha nem adom, akkor a baba jobban viseli a hasfájást!!! Milust szerintem szó szerint megfingatta a dolog :lol: Jobban tekergett, nyöszörgött mintha nem adtam neki, így inkább nem adtam neki semmit, hanem ment a ringatás , dajkálás. :lol:

Tothzsu: szerintem anyaság a legnehezebb dolog a világon.
Szerintem meg nem is kell a tökéletességre törekedni (persze nem kell hanyagnak sem lenni, úgyis tudjátok miről beszélek), a gyerekeknek SZERETET KELL, gondoskodás. Aztán lehet, hogy a nevelésben vétünk itt-ott...
:D én most tartok ott, hogy mindegy majd helyrehozzuk, csak EGÉSZSÉG LEGYEN! A többi megoldódik.
(Meghalt az egyik ügyfelem és baromira nem tudom kiheverni) :roll:
Vendég

Bingii, drukkolok, ügyes legyél.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Kép Kép

Sziasztok!

Dobok képet Barniról, egyszer talán írni is tudok :roll:

Blongyi, hatalmas babód lett :lol:

Bocsi a többiektől,de még mindig nem olvastam vissza...

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Milyen szép kisbabák!

Mi HA beba startot eszünk, akkor néha a doki ugyanezt 1-essel írt fel, de evett milumilt is már. Attól függ éppen mikor mit írnak fel, bár a milumil kórházi volt, onnan maradt meg.
Mi hálistennek nem vagyunk hasfjósak. Rengeteget pukizik!!! :lol:

Igazság szerint nem mertem elmondani, hogy este 9kor a gyerek 240-250eket eszik, csak 150-200-at mertem elmondani, erre at mondta a doki, hogy a 200 az már sokkk, de azt mondta, a gyerek tudja.

Én is úgy gondolom, hogy a gyerek tudja, mennyire éhes.pl délután kevesebbet, este többet.Ha nem éhes, nem eszi meg, ha éhes marad, sír. Na ezt meg nem akarom, adok neki kaját, attól meg megnyugszik.
Vendég

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk.

GRATULÁLOK LEGÓNAK HÉDI BABÁHOZ. NAGYON KIS ÉDES. :)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Lafi: :lol: hát nem semmi . Te figyu! Tisztában vagyok vele, hogy nem biztos,hogy zseni a gyerekem, de nem vetted észre véletlenül,hogy Hunor nyúlkál a tárgyak felé? Vagy,hogy lökdösi? :wink:
Vendég

Szerintem tök mindegy, mennyit esznek a babók. Amikor Dani pici volt, engem is mindíg azzal csesztettek, hogy sokat adok neki, nem ennyi az adagja. Honnan tudják, mennyi az adagja? Egy felnőtt ember is annyit eszik, amennyit kíván, de a kicsi még jobban kontrolálja szerintem. Ők csak annyit esznek, hogy jóllakjanak. Ha nem kell már neki, úgyis meghagyja. Bencénél kölcsönöztünk egy mérleget az elején, a doki szerint keveset szopizitt, több lett volna az adagja. De volt tejem, minden etetés után tudtam valamennyit fejni, úgyhogy ehetett volna még, de nem kellett neki több. Egy hét után visszavitettem a mérleget a férjemmel. Addig folyamatosan aggódtam az adgja miatt, utána már nem volt semmi gond.

Csajok szerintetek ihatok csalánteát? Talán levinné egy kicsit a vizet rólam, mert már megőrülök, de nem tudom, ilyenkor lehet-e.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Háát, mivel vízhajtó hatású nem igazán lehet csalán teát inni. De most volt itt a kissógor a baránőjével, annak a nővére is terhes, és nagyon vízes. Neki pl. a doki vízhajót :shock: írt fel. Szóval....meg már benne vagy a 39.hétben :wink:
Vendég

Én is arra gondoltam, hogy most már nem lehet baj.
Olvastátok Bingii blogját? Már a kórházban van, lehet, hogy ma már babázni fog.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe,
Hol találom meg Bingii blogját?
Vendég

Megtaláltam :lol:

Bingii mennek DRUKKOK ÜGYESEK LEGYETEK!!!!!!

Dombi,
??????
Vendég

Zsu!
Nem szeretnék anyatejet szerezni neki,én nem bízom benne valamiért.
Blogyi,nekem is sokat és nagyokat pukizik a Nóri,evés közbe,után:)
Tegnap éjjelre megpróbáltam hason altatni,úgy néz ki bejött:)

Hajrá Bingii,lehet már babázol!:)

Dobok pár képet a Nóriról:)

Kép Kép

KépKép
pocok81

Sziasztok!

Ma délután 14.15-kor megszületett SÖCI kisfia, Ákos Zdenkó. 3930 gr és 50 cm. Mindketten jól vannak!

sch.judit

Gratula SÖCInek!
Pocok! Abban a rózsaszín ágyban olyan mint egy igazi hercegnő.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Meg is van Bingii babája!! Most olvastam a blogban!!
Gratulálok neki, ügyes volt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bingii,
:lol: :lol:
Kép
Vendég

Gratulálok Bingi:))))))))))) Dejódejódejódejó:)
Vendég

Egy képet is teszek fel Ákosról, pont 3 órás volt itt!

Kép

sch.judit

Bingii írt:
Szonja Maja 3450g és 56 centi :lol:
Vendég

Nagy gratula Bingiinek!!Jó egészséget és sok tejcit:)

KépKép
pocok81

Ó de jó Binginek!!!!

ekem azt mondta a doki,hogy TUTI nem szülök hétvégén mert túl magas a baba szívrekvenciája, nem szülés közeli.

Megbeszéltük,hogy hétfő reggel fél 8-kor befekszem. (nincs kedvem) ctg,labor,amnioszkópia és kedden reggel felrakja a zselét.Azt már a szülőszobán. Valszínűleg rögtön beindul tőle,ha nem akkor még este beindulhat,ha nem akkor még egy adag.

Szerintem ez sokkal szarabb lesz,mintha csak úgy beindulna,de legalább látom a fényt végre!!

Kicsit megijedtem,mert a szülésznő kérdezte,hogy akkor megyek holnap ctg-re,ugye? Én meg mondtam,hogy nem mondta a doki.erre mondta,hogy akkor nagyon figyeljem,hogy mozog-e a baba.

Tökre ráparáztam,pedig ilyeneken nem paráztam eddig.Most egész nap pörög,de nagyon durván.az nem gáz ugye? Ilyenkor már nem lehet semmi nem? A vizelet eredményem eddig tök jó volt,de most volt benne már nyomokban keton,meg fehérje meg még valami.
ndombi

Ndombi: nincsen vonalzód, hol tartasz, hogy ennyire erőltetik?

sztem ez baromság, hogy szülés előtt lemenne a baba szívfrekije! 130 körüli volt nekem végig a szülés alatt, az totál normális, most is akörüli a ctg-ken, na jó amiko rmozog akkor felugrik.

A szülésznő is jófej, mit paráztat?? pont az lenne a dolga, hogy nyugtasson és biztasson és erőt adjon! húdepipavagyok!

ha pörög akkor jól van, de tény, hogy születés előtt nem annyira szoktak pörögni

Hétfőig még sok idő van, hátha elindul a picur!

Kép
Kép
normajeane

Bingiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!GRatulálok!!!

Blongyi, én ezt nem látom, helyette belekapaszkodik a kiságyba ha hason fekszik és tolja magát, hol fel, hl le, hol oldalra, van hogy ugye berakom középre hason (én hason altatom mindig) és totál más irányban lesz egy idő múlva, teljesen áttolja magát.
A fejét meg marha könnyen felemeli és oldalra fordítja ide-oda, és tartja a fejét!!!Piszok erős!
Vendég

Bingii,

Gratulálok! Sok örömet kívánok!

Csak néha benézek é shullanak a babák. :-) :lol: :lol: :lol: :lol:

Lafi,

én 2100 párom, 2600grammal születtünk időre. Most a babánk 3200 garmm volt a 2 hete lassan. Tehát most szerdán kb 3600 gramm lesz. Nem tudom mi lesz így. Remélem téved az UH. :)
A doki azt mondta, hogy mivel mi kicsik voltunk nagyobb babánk lesz. És a mi gyerekünk babája kisebb. Ez váltakozik azt mondja.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Gratulálok Shöcinek!

MÁR ÉN IS BABÁZNI SZERETNÉK! MOST RÁMTÖRTEK AZ ANYAI ÖSZTÖNÖK.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vicki a 3600 gramm az tök jó! Nem akarsz ekkaro babaát? Nekem a fiúk 3650-nel, és 3750-nel születtek. A doki azt mondta a 36 hetesen, hogy ez a baba nagyobb lesz egy kicsit. Én 3850 voltam. de az apukám meg 5 kiló :shock:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Norma,
hétfőn kellett volna szülnöm,tehát most hétfőn fogom tölteni a 41.hetet.
Én egyet értek az indítással,mert olvastam,hogy a 42. héttől már jelentősen romlik a placenta állapota.

Nekem végig 150-160 volt a szíve.most is, de felugrált,szóval nem nyugizgatott,hanem egész tegnap parti volt.

Most már annyit nézegették őt is meg a méhszájamat is,hogyinkább szeretném kint látni,hogy egészséges-e. Főleg,hogy a párom tesójának a 3 hónapos gyerekének mind a 4 végtagja deformált lett.Nem tudják mitől,20.héten az uh mutatott valami furit,de a genetikai uh-n a szabolcsban azt mondták minden ok. Hát nem.

Volt 2 nagy miomaja(egyik alma nagyságú) a méhében,de azt mondták nem hiszik,hogy ettől van.Nem dongaláb,hanem valami súlyosabb,de kb úgy néz ki.

Mondjuk én láttam a miénket 460-szor 4d-n is és simán is(többször elmentem 4d-re miután megtudtam a tesóját, mert ők nem voltak)
és szerintem mindene ok és pont úgy nézett ki mint én a régi fotókon.Kis lufi sötét hajjal.De már nagyon látnám! :lol:
Az már kicsit türelmetlenné tszi az embert,ha már várja,letelik a 40 hét aztán 40.1 stb. Idáig tök nyugi voltam,majd jön stb,de úgy látszik a 40. hét a pszichológiai határ.
ndombi

Jó reggelt! Kép

Hogy vagytok?
Én csinálok ma egy nagytakarítást, remélem az utolsót... nagyon mocsok idő van itt, még az eső is esik :?

Norma,
Nagyon a végénél jársz. Hogy érzed magad??

Azt hiszem, most már csak öten maradtunk Norma, Csibe, Vikci, Dombi meg én. Mindenki babázik :D Jó hétvégét mindenkinek!!
Vendég

Dombi,
Ilyenkor már tényleg indítani szokták, nekem is egy hetet vár majd a dokim, de remélem nem lesz rá szükség. Fog minket valaki értesíteni ha már babázol?
Vendég

Bingiii! nagyon gartulálok!!!

Lafi: ez tök jó! Mi is emelgetjük és fordítjuk a buksinkat. Én is észrevettem, hogy ha hason van, akkor elfordul más irányba. Milán még nem "kapaszkodik", én csak a lábához szoktam tenni a kezem és klasszul elrugja magát :lol:
Én is úgy gondolom,hogy annak ellenére,hogy a babáink koraszülöttek, nagyon is erősek!!

Kis duopack-ok!!! Ne türelmetlenkedjetek, már nem lehet sok hátra!
Vendég

Ndombi: hát igen, ez igy kezd necces lenni. Nálam most a 41. hét a határ, ha addig jó a flow meg a ctg akkor hagyom, utána viszont tényleg aggodalmasabb a téma. Botit 4 nappal hordtam pluszban, remélem most is max ennyi lesz! De hát ezen már túlvagy :(.

Panda: én túl jól vagyok. Tényleg semmim nem fáj, mint aki az 5. hónapot tapossa. Tegnap volt kb 3-4 komolyabb fájás azt kész. Sztem vagyok már vagy 3 ujjnyi a fájásokat tekintve. Zsombi bazi nyugis , néha jelzi, hogy azért még él, de amúgy szunyál naphosszat. Hormonálisan lehet vmi változás mert állati kivánós lettem, kár, hogy nincsen aki élvezze a lehetőséget. Fizikálisan terhelem magam ahol tudom, Botit cipelem, lovagoltatom, jövünk-megyünk, de semmi.

Blo: duopack, ez nagyon jó! A babád súly alapján sztem vhogy nem annyira koraszülött mint papiron látszik, nem tudom mennyire biztos a foganásod napja. Meg hát teljesen úgy néz ki ahogyan egy nem koraszülött és tudásában is olyan.

Fú, egy keményedés, de most az egész, aszta :D :D

Ndombi: nagyon szomorú ez, hogy nem egészséges a rokonod babája :(. Nálunk is vannak hibás gének, anyu húga dongalábbal született az egyik lábán , illtve anyukámban van kancsalságos génhiba ami kijött rajtam is meg a húgomon is. Ez mondjuk a legkevesebb mert ez műthető simán ma már. A dongaláb neccesebb, bár a mai sebészeti technológiákkal sokkal szebb eredményeket lehet elérni mint a nagynénémnél anno, akit 13x műtöttek és a mai napig nem jó neki és tök látszik.

A gáz az, hogy ebbe jobb nem belegondolni mert elég sok olyan ritka kór van ami 2-5 év közötti korban ad csak jelet magáról, az ilyen fókusz meg aktiv tipusú műsorokban szoktak lenni ilyen gyerekek, legtöbbször pénzt gyűjtenek műtétre a családok. Én úgy vagyok ezzel, hogy mindig csak azon aggódok amin aktuálisan elkerülhetetlen.

Kép
Kép
normajeane

Helloka!
Norma: ja, mi is azt beszéltük Anyummal,hogy lehet,hogy elszámolták az egészet, de így is 2 héttel kissebbnek gondolták.
A 32.heti UH szerint nem jan 10-én kellett volna szülnöm, hanem jan 01-én.
Persze a terhes tesztek végig negatívak voltak, de láttam én már karón varjút, szóval ez sem lehet biztos.

No, sokat ülünk a gép előtt, még a végén beindulnak jobban a fájások :lol: Ha kell, akkor inkább beszéljünk róla! Hátha...

Viszont a nagyobbik hazahozta az oviból az influt, szerintem Milus is "benyalta", de én biztosan!
Vendég

Sziasztok

Nekem a szülésem hatalmas élmény volt, és azt gondolom (lehet, hogy már csak így egy pár nap elteltével), hogy csodálatos szülésem volt.

Csatolok egy pár képet: A két utolsó kép tegnap készült Kép Kép Kép

Kép
andi1975

Norma,
Remélem azért vagy jól, mert most van nálad a vihar elötti csend. Gondolom gyors szülésed lesz, ha ilyen jól kitágulsz elötte :wink: Neked meg Dombinak nagyon drukkolok, itt lenne már az ideje a szülésnek :D
Vendég

Andi,
Nagyon édes Bogi babád :D hogy vagytok? Szopizik rendesen?
Vendég

Na akkor ndombi, és norma hajrá, aztán már mi jövünk Panda, Vikci!

Ki lesz az utolsó?
Bogi baba is gyönyörű. Úgy irigylek mindenkit, aki már gyönyörködhet a babájában.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe,
Remélem Vikci lesz, mert ő februári kismama szóval nem ér minket beelőznie :lol: :lol:
Vendég

Csak egy gyors bekukk! Pokoli hajnalunk volt, ránktört a hasfájás és ÁLMÁBAN nyöszörgött nagyon hangosan Marcika, én meg úgy sajnáltam szegénykét! Bevetettem mindent, maszírozás, ringatás, miegymás, de semmi nem használt, végül kellett az a fránya görcsoldó. Utána evett, most jól alszik.

Hatalmas gratuláció minden új kisbabához és kismamának!

Bingii, Lego: remélem jól vagytok és viszonylag könnyű szülésetek volt!

Andi: Bogi nagyon szép kislány, olyan igazi kis törékenyke!:)

Lafi, Blongyi: nem semmi súlyúak a fiúkák nálatok! :lol: Mondjuk jó mennyiségeket bekapkodnak, de hát tényleg ők érzik. Nálunk is van olyan, hogy Marci 130-at is beszopizik, aztán meg csak 90-et. Ahogy érzi....
Más: ti jártok már le a fiúkkal?? Én most kezdem kiszoktatni Marcipánt!

Pocok: hasonló cipőben járunk...
Nálunk őkelme háton alszik, meg oldalt, de mivel időnként nagyon előjön ez a hasfájás, ezért ma megpróbálom a hason altatást.
Mindkettőenk van előnye, hátránya, nem?
Nóri nagyon szépséges!

Norma: olyan jó türelmes vagy, le a kalappal előtted!

Pandácska: neked is kitartás! Még a végén kivárja Dorka azt a 40 hetet, bármennyire is ki akart jönni előbb! :lol:
sagi1

[quote="pandácska*"]C írta:pandácska*sibe,
Remélem Vikci lesz, mert ő februári kismama szóval nem ér minket beelőznie :lol: :lol:

Meg ha jól tudom, nekünk mondták a dokik, hogy előbb jön majd a baba! :shock: Na az enyém nem akar előbb jönni. :roll:

Az egész család beteg, mindhárom fiú kidőlt, én tartom a frontot. Már voltam délután gyógyszertárban is.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Bingi, hatalmas gratula! :):):)

Ja, én leszek az utolsó. Fix, hogy a fókusz is velem lesz tele, " a nő, aki soha nem szült meg" címmel.
EGyébként teljesen kész vagyok, a hormonjaim kiütnek, kész dili vagyok. ha meg valaki megkérdezi h még egyben vagy? legszivesebben keresztben lenyelném..
Sajnos a gyerkőceimhez sincs annyi türelmem, s legszívesebben bőgnék, mint a lánc...

Ehhh a hócipőm tele...

vicger

Ági, mi hason alszunk, nekem ez a mániám, h hason aludjon.
Mi már kéthetesen kivittük sétálni!!!!Zuhogott a hó és élvezte,

képzeljétek, ráálltunk a 4 óránkénti evésre és tök jól megy, pedig még korai lenne, de 3 óránként már nem szeretett enni, ez jobb tetszik neki.

hajnal4
reggel9
13
17
21

ezek az idők, ekkor eszik bár jó sokat, tény.

Andi, szépek vagytolk!!!!!!!!!!!
Vendég

Sagi: bébid úgyis szól ha nem tetszik neki a rendszer, tedd hasra aztán majd közli a véleményét. Miből véled, hogy türelmes vagyok? Mert a felnőttekkel sajna egyáltalán nem, csak a gyerekekkel, velük viszont állatira, magam sem értem.

Lafi: látom, sok szakkönyvet olvastál :), ne foglalkozzál ezekkel, Hunorra hallgass azt kész

Vicger: most látom, hogy együtt telünk le, nálam is hormonális izéség van, ma már a cicijeim is másképpen néznek ki, beduzzadtak a bimbók meg néha szurizik. Nálad sem első bébi, szóval tudod, hogy szülés után még gázabb lesz a hormonrendszerünk, csak romlik egy darabig.

Kismamik! Hogy álltok a bébi-blues-zal? Zsu irta, hogy nála tombol.

Panda: én is bizom a dologban, csak legyen tolófájásom! meg hát amikor majd mondja a szülésznő, hogy ezt most ellihegi, nem nyom, az sem árt ha sikerül , olyankor gátvéd . Ha meg elbénázom akkor nem tud gátvédeni, majd kapok a fejemre . Mert ugye Botival nem volt nehéz ellihegni mivel nem tolófájással nyomtam hanem simával. Nu, csak már túllenék rajta!

Kép
Kép
normajeane

[quote="vicger"]E írta:vicgerGyébként teljesen kész vagyok, a hormonjaim kiütnek, kész dili vagyok. ha meg valaki megkérdezi h még egyben vagy? legszivesebben keresztben lenyelném..
Sajnos a gyerkőceimhez sincs annyi türelmem, s legszívesebben bőgnék, mint a lánc...

Ehhh a hócipőm tele...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?