Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kriszti: sziasztok és jók legyetek és majd jösz ha tudsz!És jó utazást!
gondolom azért várod már az apával való találkozást! :D

Falevél: hát sajnálom ,hogy nem sikerült de majd a köetkező!

Manó: hát ez jó ,és nyilván örült az új izeknek .Már Ágika is tátog ,hogy adjam neki az almát!

Kép
mogyoland

kriszta-jo utat!Nagyon vigyazzatok magatokra!Nagyon varunk vissza. :wink:

mano-nagyon orulok,h.sikerult a papi. :lol: :wink: Csak igy tovabb.Annyit adj,mig keri.En az elejen egy fel Hipp-es uveggel adtam neki.Latni fogod rajta. :wink:

falevel-nagyon sajnalom,en is,h.nem sikerult,de ne add fel!Figyelj,nem tudom,h.emlekszel-e,a tavaj nekem is volt 2 vizsgam,meg az allamvizsga.Es nekem is az egyik nem sikerult,de meg egyszer megprobaltam,persze akkor meg Atticy a pocakban volt,es sikerult masodjara.Es mikor 6 hetes volt,allamvizsgaztam,es az is sikerult!Szoval,ne szomorkodj,sikerulni fog. :wink:

mogyo-gratula az almaeveshez,nagyon ugyik vagytok ti is!

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Falevél: Én is sajnálom, de legközelebb biztosan sikerül! És lehet hogy az új tárgy jobban is fog tetszeni! :D

Mogyo: Nagyon ügyesek vagytok! Gondolom, hogy ízlik Ágikának! :lol:

Manó: nagyon ügyesek vagytok! Tudod az a baj, hogy most ugye az a divat, hogy 6 hós korig ne adj semmit a babának. És a védőnők kötelességből, vagy sem, de ezt mondják! Tisztelet a kivételnek!
De a babák nem egyformák, és van aki igenis igényli már 4 hós kor után a másféle ízeket és kajcsit!
Szóval ügyesek vagytok, csak így tovább!
Csoki hogy vált be??? :lol:
Vendég

Csak azt nem értem védőnéni téren ,hogy van aki nem mai motoros és ő is mást mond!
Régebben mikor nem volt az anyukának teje akkor meg adtak kecsketejet!
Hű ha belegondolok anno mit csináltak az ősemberek!

Na mindegy én adom az almát és jövőhéttől a répát utánna meg sorjába a többit!

De mondjuk mi van akkor ha egyszer csak hopp elfogyott a tej és a gyerköc nem akar semmit enni !
Szerintem már csak ezért is kell adni!
Na befog és :arrow:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Kriszta! Jó utat Nektek, és vigyázzatok magatokra! Remélem gyorsan bekötik a netet!

Brigi! Akkor még nem adok Neki sárgáját. Most vettem neki délután babapiskótát, azt is nagyon csípi. Dani jobban van? Mármint nem annyira nyűgös már?

Falevél! Nagyon sajnálom, nem kellett volna elkiabálnom. :? De akkor ezek szerint most egy darabig pihi van?

Manó! De jó, hogy Bende ennyire szereti a krumplit! Ádám nagyon hadi lábon áll a zöldségekkel. :roll: Olyan jól csinálod a szopit, szerintem is szopiztasd amíg tudod! :wink:

Mogyo! Ágika nem válogatós ugye? Jóétvágyú csajszikának tűnik! :)

Most ennyi, mert rohanok fürdetni.

Kép
Kép
mandula82

Mogyo: hát igen, sőt, még tíz éve is símán adtak rendes tejet hígítva a gyerkőcnek. Teszem hozzá, Bence is azt kapta 7 hós korától, mert a tápszert úgy köpte ki, ahogy bírta!

Adri: Nem, nincs jól, tiszta hullámos az ínye, és sokat sír, még néha a cumi is fájdalmat okoz neki! Lassan biztos kint lesz!
Vendég

Brigi! Egyszerre több foga is bújik? :shock: Remélem hamar túl lesz rajta!

Kép
Kép
mandula82

Nem tudom, de jócskán megkínozza szegénykét!
Vendég

Íme néhány kép a féléves nagyfiúról! :D

Kép Vahúr és én Kép Az új cumim Kép Így állok
Vendég

Nagyon boldog félév fordulót Daninak! (Na, egyre vaksibb leszek. :oops:) Nagyon jók a képek, és milyen ügyesen áll! :wink:

Kép
Kép
mandula82

Adri: KÖSZÖNJÜK!!!
Vendég

nagbri-b...szus... :oops: szemuveget kell csinaltatnom.Sok boldog ho fordulot Danikanak! :wink: Figyelj,ha nem akarod,h.szenvedjen,akkor maszirozd az ujjaddal a foginyet,mig ki nem bujik a fogacska.En azt tettem es egy napba sem telt,kint is volt,es nem szenvedett. :wink: Gyonyoru ahogy all.Szep kisfiu nagyon! :wink:

mogyo-Atticy-nak a repa nagyon megfogta apocijat.Ugyhogy ha te is a repanal ezt veszed majd eszre,akkor ne adj tobbet neki,csak majd 1 ho mulva probald ujra.Nem tudom,miert fogta meg,pedig nem kellene... :roll:

mandula-ma be kell huzassam Attilat Helveciara,hat nagyon felek,de csak enram szamithat. :oops: :shock: Remelem,h.Atticy csendben lesz hatul.Eleg forgalmas uton fogunk menni,meg minden,ugyhogy remelem nem lesz semmi gond.Mi van veletek?Minden ok?Akartam mondani,de ne vedd rossz neven,h.en nem adnek neki meg sajtospogit.A babak,mindent megesznek,amit adunk nekik,de en nem adnek,meg olyansmit neki,amiben tojas,eleszto,liszt van.Azt csak masfel eves korba csak.Ezek mind veszejes dolgok.Dehat azt teszel amit akarsz,en csak tanacsot adtam. :oops:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike: Helvéciára?
hát én itt lakok!

Hova jöttök?

Kép
mogyoland

Azt nem tudom pontosan.Egy autoszerelohoz megyunk.Egyebkent Attila az Alma utcaban dolgozik,azt ismered? :roll:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Persze tesómék ott laknak!
Kinél dolgozik Attila?

Kép
mogyoland

Egy asztalosnal,a csaladnevet nem tudom,csak annyit,h.Miklos,es Bellart-nak hivjak a ceget.A 40-es hazszam alatt van. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hát igy nem tudom de látásból lehet ,hogy ismeres a tulajt! :wink:
Az jó lehet ,hogy mindennap átjár Attila dolgozni!

Kép
mogyoland

Nagyon imadja,foleg,h.minden nap reggel 5-kor kel.Van mikor hamarabb. :evil: De amint lehet,keres masik melot,mert mar nem birja.Nem szeret mar ott dolgozni.En meg varom,h.Atticy 3 eves legyen,tudjak en is melot keresni,es akkor szupi lesz,persze ojat,h.jol erezzem magam.Elvegre kozgazdasz vagyok...csak van valasztek,remelem. :roll:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Falevél, köszi a biztatást! sajnálom, hogy nem sikerült a vizsga! :?

Mogyó, tátogott ,de azért volt fintor is, mert nem a megszokott állag, és persze íz! :)
Egyébként egyetértek, hogy ha egyszer csak elfogy a tej, akkor meg ott állunk a tápszerrel! :?: ezért talán kíméletesebb fokozatosan áttérni a pótlásra. meg a gyümire, zöldségre! :D

Timcike, a másik felével mit csináltál, amit nem evett meg???? A védőnő azt mondta, ne tároljuk, együk meg mi! :roll:

Nagbri, azt hiszem igazad van, és tényleg ez a divat most. De én is azt hiszem, nem minden baba egyforma, és talán tényleg korábban igényelte a szervezete a másféle ízeket, meg a tápértéket. Azért szerencsésnek érzem magam, mert 4 hónapig csak anyatejet kapott, sőt 4,5 hónapig! :D
Csoki? eszem rendesen, talán már a csípőmön látszi is!!!!! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, Ti hamarosan túl lesztek a fogzáson, és kibújik az a kis fogacska! :roll:
Boldog fél éves évfordulót! :D HIhetetlen, hogy már áll! a múlt héten még csak felült, most meg már áll! olyan gyorsan fejlődnek!!!!!! :D
Mandula, azon leszek, hgoy kapjon anyatejet is addig, amíg van, és kéri.

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

mano: állítólag 3 napig áll el hűtőben a bébiétel én úgy hallotam!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Sára baba, Mogyo és Ági baba!!!

Nagyon boldog névnapot Nektek!!!

Nagbri!

Nagyon boldog 6. hós miniszülinapot Daninak!!!

Tegnap vettünk Bálintnak egy új overalt, mert ezt már kezdi kinőni, a tél meg még javában tart. Nagyon szépséges, már ki is mostam.

Az etetési problémánk továbbra is megvan, próbálok nem beleőrülni. Almát azóta is kap, minden nap. Tegnap jót röhögtünk, mert az egyik kanállal kiköpte. :-)))))))))

Ma megyünk keresztelőt intézni. Majd beszámolok, ha érdekel valakit.
Meg beugrok a Rossmannba, mert az egyik kórházas csomagban volt egy HIPP-es kupon, amit ott lehet beváltani, ha a Kicsi betöltötte a 4. hónapot!!! Nézzétek meg Ti is, Lányok!

KépKép
Kép
pálfinoémi

Falevél!

Sajnálom a vizsgát! Fel a fejjel! 8)

KépKép
Kép
pálfinoémi

Hú, de be van borulva. Esik is. Még jó, hogy nem mentünk le...

KépKép
Kép
pálfinoémi

mano-a Hipp-en azt irja 24 h.En masnap odaadtam neki.addig a hutoben taroltam. :wink:

Egyebkent regebben nem volt,annyi baci meg nem volt ennyi auto,stb.ami karositsa a levegot,meg a zoldsegeket,gyumolcsoket.Hisz a tehen meg a kecske is fuvet eszik,de belemegy a tejcsijebe a sok baci,es azert nem ajaljak,masfel eves kor elott.Regebben nem volt ennyi szarsag,az a baj. :evil: Hiszen en is szivesebben adnek neki frissen fejt tejcsit,mint tapszert.De nem tehetem.Csak masfel eves kora utan.

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Noémi köszönjük a köszöntést igy előre!
Bebiztositottad magd ,hogy el nem felejsd!
Tényleg Sára babának boldog névnapot kívánunk!

Hát mi is kiakartunk apa elé menni a buszhoz de esik az eső :evil:
Pedig délelőtt gyönyörűen sütött a nap!

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Még ismerkedek veletek, így bocs, ha nem tudom mindenkinek a keresztnevét!

ennn: mikorra vártad a babádat? szerintem pár nappal korábbra lehettél kiírva, mint én. okt. 23. irigyellek, hogy van sétálótársad. nekem sajnos nincs, és félek, hogy tavaszig nem is lesz. elvileg a játszótereken lehet jól ismerkedni. mert így, hogy csak toljuk a kocsit, nem állunk le beszélgetni.

kriszta: jó utat nektek, és minél hamarabb legyen netetek, hogy tudd tartani a kapcsolatot az itteniekkel. gondolom Anyukádékkal azért telefonáltok, de az meg aranyáron lehet. Édes a kisfiad, ahogy áll, és nagyon ügyes.

Nekem is Aventos kézi mellszívóm van. Az elején nem szerettem, mert fárasztó volt, meg fájt is. de mostanra már rájöttem, hogy kell. persze az sem mindegy, hogy a maradék tejet feji le vele az ember, vagy a telített mellet. Írtátok a nyikorgást: nekem is nyikorog, olyankor meg szoktam vizezni a kar és a kupak közötti találkozási pontot, és így nem nyikorog.

manó: nekem is lusta a kisfiam, így nálam sincsenek soha a dokinéni megelégedve a hízásával. most is heti 140-et hízott, elvileg már 150-180-at kellene. de még kitartok és nem adok neki tápszert. lehet, hogy ilyen alkat

timci: de édes a kislányod abban a gyerekülésben. nagyon jókedvű baba lehet! majd megmutatom a Zalusnak a fotókat, beszállunk a versenybe. :D

Nóri és Zalán
KépKép
norri

norri-tegyel fol kepeket. :wink: Nekem kisfiam van,de koszonom a bokot. :wink: 8) Nagyon remelem,h.bejon neki hosszuba is az ules.Meg nem volt alkalomkiprobalni,de amint sikerul,megirom.

falevel-holnapra,ha netan elfelejtenem,mert mostanaban kihagy az agyam... :oops: Sarikanak kivanunk sok boldog elso Nevnapot!!!! :wink:

mogyo-nektek viszont hetfore!!! :wink: A Jo Isten adjon erot es egeszseget nektek is!!! :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Csajok!!!!

El vagytok veszve!!!! :roll:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

hát én vok!
De tényleg el vagyunk veszve pedig azt hittem itt az ünnepek után belendülünk! :D

Voltatok már erre ?

Kép
mogyoland

Hát emlékszem ,hogy bent a kórházban már messziről hallotam ha valaki fejt! :lol:
Nállnuk aszobába ketten is avental fejtek és jókat derültünk rajta egyszer csak az én Madela melllszívóm is elkezdte! :D

Kép
mogyoland

mogyo-nem mentunk,mert Attila keson ert haza.Majd holnap reggel. :wink:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lányok! Köszönöm Sára nevében is a névnapi köszöntéseket.
Sára ma kapott fülbevalót a fülébe... "Kicsit" ordított, mikor kiszúrták a fülét, de most már jól van...

Mandula: igen, most egy kis pihi van, igaz a szakdogáimon még dolgoznom kell rendesen, de Szegedre nem megyek tavaszig... :D

Norri:
hol laksz? (mármint kméten belül?)...én is egyedül szoktam sétálni, főleg a főtéren...

Kép

Kép
falevel2

És persze boldog hófordulót Sárikának!

Kép
mogyoland

Boldog hófordulót Sárikának!!!

Mindenkinek köszi a köszöntéseket Dani nevében is!

Manó: a fogzással úgy jártunk, hogy ma elvittem a dokibácsihoz. Azt mondta, erőteljesen fogzik, vagy 7-8 meg van neki indulva. Kapott rá gyógyszert, mármint kúpot, ami fájdalomcsillapító, meg stb. van benne, de ezért felelősséget vállal, hogy nem lehet tőle baja Daninak.
MOst kapott, meglátjuk milyen lesz az éjszaka!
Vendég

timci: na, jól beégtem. :oops: visszanéztem, és a valszeg azért nézhettem kislánynak, mert a nagynevetős képen a kis füle olyan, mintha fülbevaló lenne benne, meg a ruha is lányos. de fiúnak is gyönyörű. igaz, a mi fiunkat is nézték már lánynak. irígykedtek is a hosszú hajára. lassan fodrászhoz mehetünk :D
persze az nem jutott eszembe, hogy a vonalzót megnézzem :( :oops:

falevél: mi a széchenyiben lakunk. a város babakocsival igen messze van, az még a szopik miatt nem lehetséges.

mogyo: nálunk a kórházban közös mellmasszírozás volt :D 4-en aznap, ketten előző nap szültünk, így azonos problémákkal küszködtünk. mindannyian császárral. egymást figyelmeztettük, hogy homeós bogyó bevétele, pisilés jön stb. (katéter miatt :( , aki nem értené, mert simán szült)

Nóri és Zalán
KépKép
norri

falevel-sok boldog ho fordulot Sara babanak!!!!!!!Eljen boldogsagban es egeszsegben!!!! :wink:

nagbri-szegeny kicsi Dani baba.Nagyon sajnalom.Remelem,h.hamarosan minden ok lesz. :wink:

norri-nem kislanyos a rucija.Lila szinu,az unisex szin...he he.En szoktam pirosat is radani.Nagyon jol all neki. :lol: 8)

Jo ejt mindenkinek!

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Norri!
Én is a Széchenyiben lakom! Te hol pontosan? pü-ben is írhatod. Vagy e-mailben is. Fent van az e-mailcímem.
Mi már voltunk a városban babakocsival, 3/4 óra. Ez a Széchenyi legszélétől a Dobó krt-ig. Csak tájékozódási pontként írom.

Falevél!
Milyen fülbevalót kapott Sárika? Hihetetlen, hogy már 5 hónapos! Gratulálok! Hogy telt/telik az ünneplés?

Lányok!
Voltam a Rossmannban a Hippes csomagért! Nagyon klassz! Van benne bébiétel, bébiital, tápszer meg tejpép minta, kiskanál és egy kis póló!!! Úgy örültem neki!!! :-)))))))))))))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi

Sziasztok!

Falevél! Sárának sok boldog névnapot kívánunk! :D De jó, akkor most nem kell egy darabig tanulnod! :wink: Ha egyszer lesz kedved sétálni velünk csak szólj!

Timci! Remélem épségben beértetek! Azért adok Neki amúgy pogit, mert az egyik barátnőm dokija mondta, hogyha már sokat mozog 9-10 hónapos korban el lehet kezdeni bevezetni ezeket is. :roll: Persze nem sokat, csak mértékkel.

Mogyo! Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked meg Ágikának! :D Eléggé el vagyok maradva a másolással, mert Csabi egész héten túlórázott, és ezt csak Ő tudja megcsinálni. (Mert én béna vagyok hozzá. :oops: ) Ígérem jövő hétre megpróbálom megcsináltatni Vele! :oops: :wink:

Noémi! Olyan kíváncsi vagyok hogy néz ki Bálint az új overállban! Dobj majd fel Róla légyszi egy képet! :wink: Remélem hamarosan rendbe jöttök!

Kép
Kép
mandula82

Nóri! Meg Sárikának még boldog hófordulót! :)

Kép
Kép
mandula82

Ágiknak és Sárikának nagyon-nagyon boldog NÉVNATOT kívánunk! Dani, Bence és Brigi

Timci: én is remélem, hogy gyorsan túllesz rajta!

Noémi: én azt a kanalat használom a legtöbbet, amit abban a csomagban kaptunk! :lol: A kajcsikat meg már régesrég meg is ettük! :lol: Ugye hogy jó?

Mandula: Ha jó idő lesz jövő héten, megbeszélhetünk egy talit! Akarok menni egy turiba is!
Vendég

Brigi! Benne vagyok! :wink: Melyik nap lenne jó Neked?

Kép
Kép
mandula82

Még nem tudom, lehet hogy hétfő, de majd még kiderül. Mert apa leszidott, hogy ő találta, én meg meg se néztem! :( Szóval így muszáj! :lol:
Vendég

Köszönjük a köszöntést!
mogyoland

Mi is köszönjük a köszöntést!

Sára egy gyógyfülbevalót kapott (minden babának ezt lövik be, 6 hétig kell legalább bennelennie, de szerintem mi továbbra is ezt fogjuk bennehagyni...)

A Hipp-es csomagot én is a múlt héten váltottam ki és tényleg jó... :D

Teszek pár fülbevalós képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
falevel2

Sziasztok!
Timci: igazad van, a lila tényleg unisex :oops: . Amikor megrendeltem a szopipárnámat,nem vettem észre, hogy a macik ruhája rózsaszín. Pedig direkt unisex huzatot kerestem, mégha tudtuk, hogy fügyis babánk lesz. Amikor megérkezett, akkor derült ki. A párom ki is jelentette, hogy ha a fiúkhoz fog vonzódni a fiunk, én leszek az oka :D Örököltünk egy csomó kislány ruhát, de csak fájó szívvel elpakoltam, jó lesz a következőnek. Ha meg nem kislány lesz, majd elajándékozzuk.

brigi: itt a széchenyiben nagyon jó gyerekturik vannak, igaz elég drágák, mert vállfás. én azt szeretem. olyan vagány gatyókat találtam, mindenki majd meg zabálta benne Zalust. ha nem tudod hol vannak, szólj, és leírom

noémi: megy a privi. nem mintha titok lenne a többiek előtt, de ki tudja ki olvassa még. igen, kb. ennyire tippeltem az utat. ez még a 3 órás szopik miatt elég nehezen megy. majd, ha megvesszük a könnyebb kocsit, amit fel tudok rakni a buszra.

egyébként mekkora lakásban voltatok a talin? mert nálunk is tarthatjuk majd, 2,5 szobás lakásunk van.

falevél: nagyon jól áll Sárának ez a fülbevaló. Édes az a sapi is. Boldog névnapot neki!!!

Nóri és Zalán
KépKép
norri

Norri: köszi szépen, de azt hiszem azért addig nem megyek ki! :D
A férjem a Kőhíd utcában dolgozik, és onnan nem messze nyílt egy. Mondta hogy nagyon jókat látott, tök olcsón. Most oda kell majd elmennem, különben megsértődik a drágám! :lol:
De nagyon aranyos vagy! Amúgy itt Félegyházán is van egy nagyon jó kis bizományi bolt! Én is szupi cuccokat szoktam ott venni!
A lakás elég nagy volt ahol taliztunk, de szerintem a tiétek is pont megfelelő, ha komolyan gondolod! :D :wink: Egyébként igazán rendes tőled, hogy felajánlod!
Hozzánk szerintem csak jobb időben lesz megoldható, mert ugye ide el is kell jutni, és akinek nincs kocsija, annak kicsit nehezebb, szóval jól le kell szervezni!
Vendég

Sziasztok!

Sárának nagyon boldog névnapot kívánunk! :D és persze gratula az 5 HÓNAPhoz! :D Hihetetlen, hgoy szalad az idő! :D :D :D
Nagyon édes Sári a képeken! :D És jól áll neki a fülbevaló. Na meg a kalap még mindig! :D

Timcike
, nem vagyunk elveszve, de Apával most már rábeszéltük magunkat egy net-mentes napra, mert szerintem függők leszünk (vagyunk :lol: )! :oops: :lol:

Nagbri, remélem, jól telt az éjszaka és Dani sem szenvedett. Meg persze Ti is tudtatok aludni! :D

Timcike, Norri, Bende is hord piros ruhát! :lol: Na meg sárga-piros csíkos gatyát is! :lol: :lol: :lol:

Noémi, ez a minta melyik tasakban volt???? Jobban szét kell néznek!!!!!!! :oops:

Na megyek alukálni, meg holnapra előkészíteni az ebédet! :roll:
Ti hogy szoktátok megoldani az ebédet???? Eddig próbáltam frissen aznap főzni, de sokszor csak 4-re lett kész az ebéd. Most kitaláltam, hogy előző este előkészítem, amit lehet, hogy másnap délben csak melegíteni, összeforralni kelljen, kvázi max fél óra alatt elkészüljön az ebéd! :) Tudom, nem én találtam fel a spanyol viaszt, de ezek a jó ötletek mindig felvillanyoznak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manó: Ügyi vagy, ez jó ötletnek tűni! Lehet én is kipróbálom, bár mi eleve későn ebédelősek vagyunk, mert szeretünk reggel pihizni! Jó, mert mindketten ezt hoztuk otthonról, így nem volt gond belőle :D
Az éjszakánk tűrhető volt, most jobban aludt! Ma este is adtam neki kúpot, remélem most se lesz gond! De szegény már estefelé úgy dörgölte a száját, látszott hogy kezd neki fájni! Úgy sajnáltam! :(
Nálunk is van piros ruha, még overálja is volt a Bencének!
Nekem a piros-kék kombináció különösen tetszik! :lol: De bevallom, a liláért azért annyira nem ugrálok, bár tudom, hogy unisex.
Vendég

Sziasztok!

Mandula!
Próbálok feltenni képet! Nagyon örülök ennek az új cuccnak, a keresztelőn is bizti ebben lesz.

Falevél!
Tündéri Sári!!!!!!!!! Az a kalapka!!!!!!!! Nagyon aranyos! Kisfiúknak nem árulnak ennyi tündéri cuccot! Van, van, de nem olyan sok, mint a lányoknak!!! /Igaz, kisfiús anyukák?!/

Manó!
A kórházban adtak egy Hippes borítékot az egyik mamás csomagban. /Volt benne minta babateákkal meg táplálási tanácsadó./ Abban találsz egy kupont is, amit be lehet váltani erre a kettes csomagra a Rossmannban. Keresd csak meg, és menjetek el érte! Ami jár, az jár! :-)))))))))))

Norri!
Köszönjük a felajánlást! Ment a pü.

Jó éjt Mindenkinek!

KépKép
Kép
pálfinoémi

Noémi: igen, a fiúknak sokkal nehezebb vásárolni, ezzel tökéletesen egyetértek! Sajnos!
És igen, a kórházi csomagban volt a kupon!
Most kaptál 8 hónapos csomagra valót?
Nekünk volt a 4 hósba, gondolom nektek is van!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?