Új privát üzeneted érkezett!

All!
a doki tudja mit csinál!Jó lesz az!

Egyik nap azt mondja apa a pocakomnak,hogy kapaszkodjatok babucikák.Erre én mondtam neki,hogy annyi babaragacsot kapok tőletek,hogy 8 hónap múlva oldószer kell,hogy megszűljek.
Na,azóta ezen nevet,hogy "babaragacs" :lol:
Tegnap is kérdezte,na kaptál megint olyan ragacsot? :lol: :lol: :lol:

Na.megpróbálok aludni egyet,ha már itthon vagyok.
Majd jövök.
Vendég

Kis-csillag!
LAPTETŐ! :wink:
Vendég

aranyos az avatarod,és szupi a vonalzó.
Na,pá.
Kép
Vendég

Muszáj változni alkalmasint :lol:
Kedden még fodrászhoz is elmegyek, lenyíratom a sörényemet rövidre :lol: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag, latom megvaltoztattad a "kulsod".
Nem tudok elszakadni meg mindig a veled valo tortenesektol. Azt hiszem, engem nagyon megerintett.
Remelem, jovore ilyenkor is kapcsolatban leszunk, es mar boldog kismama leszel, talan mar anyuka is.

Allegro, drukkok :!:
katavirag

Kis*,
Mennyire rövidre?
Vendég

Sziasztok!

A világ 15 legszebb pénzérméi között ott van a mi 50Ftosunk is.
Ha van rá lehetőségetek és időtök szavazzatok rá. ... hogy büszkék lehessünk rá. :wink: :D

http://numismaster.com/ta/inside_numis.jsp?page=Coty

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

nyulasz!
Ez a kendvenc kutyám! :lol:
Jó szundizást délutánra!

Kis-Csillag!
Micsoda :?: :!: :roll: Levágatod a hajad? Én is levágattam a múltkor, de most növesztem!!! Még meg akarom utoljára. Már úgy is öreg vagyok :lol:
dezsina

Nem tudom mennyire rövidre, de valami szolid és kezelhető hosszúságot szeretnék..
A mostani hajamból amúgy is kellene vágatnom min 5 centit, mert nagyon törik.. Megnöveszteni máskor is megtudom :lol:

Katavirág: elszakadni én sem tudok, de kicsit másra gondolni, figyelmet elterelni jól esik.. :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
nekem fenékig érő volt, aztán levágattam totálrövidre. Befestettem vörösre, aztán barnára, aztán padlizsánra, aztán barna vörös csikkal, aztán barna szőke csikkal, most szőke szőke csikkal :lol: És most visszanövesztem! Mert mindig történt valami az életembe és váltani kellett. Ezek az események mindig lombik miatt voltak... És mindig jól éreztem utána magamat :lol: :lol: :lol:
dezsina

Hát nekem most kb derékig érő :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Akkor maradj koztunk, Kiscsillag es beszelgess velunk :!:

En mara elbucsuzom. Jo hetveget :!:
katavirag

Kis*, ha esetleg érdekel, http://www.kokapu.hu/inde.html
Kifejezetten alkalmas az elvonulásra és az egymásra figyelésre. mi itt voltunk nászúton, és Tokaj is közel van, meg Hollókő, nagyon szép a környezete és többféle árkategória is van.

Dezsi, igenis értettem, dinka vagyok :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

dezsi juhéjjjj szupi holnaptól kismami vagy :wink:

lanyané

Dezsina
Ez fantasztikus gratulálok!

Estike
Boldog szülinapot!

Nyulasz
Én nem tudom, hogy hogyan kell vonalzót csinálni, tudnál segíteni. Képzeld megkérdeztem, hogy van-e hétvégén is vérvétel és azt mindták, hogy van úgyhogy szerintem szombaton vérvétel. Te mész valamikor?
guppy21

Kata: maradok is :roll: belőletek fogok erőt meríteni :wink:

Amúgy sem fogok unatkozni.. Itt a tavasz hamarosan, áprilistól ismét munkácska..
Majd nyár - nyaralás Balcsin, szeptembertől ismét fősuli, aztán hamar évvége :D :wink: S indul a buli :wink: :roll:
Észre sem veszem, s 2009 és ez vonatkozik Mindnekire, kik most izgulnak :wink:
Alig kaptok észbe, hogy pozitív a teszt, s máris megszületik a Baby :D :wink:

Hát ne tudjátok meg mi történt..
Apuci meggondolta magát, nem megyünk Tokajra.. :lol: :lol:
Ehhh :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Na de megyünk máshova, Balaton-felvidék, Dráva, Somogy, Balaton..
Ez már egyenesen CIKI! :lol: :lol: :lol:
NE IS BESZÉLJÜNK RÓLA! Majd utána mesélek majd .. :D :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Itt vagy,Guppy?
Vendég

http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... signer.php

Menj rá erre a linkre.Kicsit lejjebb vannak kék szavak,ott az EVENT-re menj rá,itt tudsz vonalzót választani,ha a számokkal mész tovább,amíg a neked tettszőt megtalálod.Ha megvan,mellette a kis karikába pöttyents.Utána nyomd a NEXT gombot.Itt tudod a kis figurát kiválasztani,ugyanúgy mint a vonalzót.Utána megint NEXT.
Utána a dátumhoz írd be mondjuk a szombatot,alatta meg hogy vérvétel,vagy tesztvagy bármit,csak ékezetek nélkül.Alul,a CURRENT TIME-nél a kb mostani időt állítsd be,aztán megint NEXT.
Kész a vonalzód,ami a bbCode-nál van,azt másold ki.
Lépj be a hozzászólásodnál alul a profil-ba,majd fennt találsz egy legördíthető SEGÉDLETEK gombot,azt állítsd át profilra.Kijön az adatlapod,és az aláíráshoz másold be azt a kódot,majd alul az elküld gombot nyomd meg.Remélem sikerül,lehet,hogy már csak holnap leszek.
Én pénteken bemegyek szerintem.

Estike!
Esetleg ezt te is megpróbálhatod.
Vendég

sziasztok!

csak egy gyors bejelentkezés. ma este színházba megyek, utána majd írok bővebben.

katica
katica30

Katica!
Jó szórakozást estére :wink:
Vendég

Dezsi!
Holnap gondolok ám rád,remélem belesel hozzánk beülti után.
Jó babásodást holnapra
Kép
Vendég

Sziasztok!

Dezsina!
Háttérből szurkolok! Grat a három virgonc babóhoz :) Holnap visszakapod őket! :wink: ( tudod, nekem is a fagyi jött be :) )

Kis*!
Tokaj borvidék szupi terv , de nekem pl a Balaton felvidék 2 éve jobban tetszett. Okos a párod :) Jó ötlet! És…………Erős csajszi vagy!
Rövid frizu???? Ez tuti?? :o

Zebralesre jövök nemsokára :)

Pandácska!
Alig várom hogy csini lányod megszülessen :)

Gina
Vendég

Nyulasz!
Naná, hogy benézek :lol:

G79!
köszönöm! remélem a legjobbakat!

Guppy!
köszi!
vonalzó? nem ördöngösség! :)

Lanyané!
:lol: igen, ez a hozzáállás hiányzik! háát holnap elkezdődik!

Allegro!
Helyes! Akkor tessék érlelni a tüszőket (amugy én is szeretem bebiztosítani magam, úgyhogy ugyanolyan vagyok, mint Te :lol: )

Jó éjt mindenkinek!
dezsina

Dezsi!
Már biztos elindultatok a kölkökért :wink:
Vendég

Dezsi és ugye így tetszik hozzáálni :!: :!: :!: nemsokára megtudod,legalább a sok terhességi tünetet átküldhetem nektek :D
Nyulasznak már postáztam a hányingert lehet még nem ért át,Te melyiket kéred ciciméret 2számmal növés,émelygés,savasság,fémes iz :D :D :D tudodmit megy mind :D nagyon szorítok :!: :!:
Pandus mostmár tényleg minden percben jöhet a Drága kicsi Dorka :D

lanyané

Lanyané!
Várom a hányingert!
Kép

És hát.szeretnék nagyobb melleket is,de tudom másnak is kell hagynom valamit :shock:
(aki még nem reggelizett,az ne nézzen ide
Kép
Vendég

Nyulasz,
Kép

Dezsi,
++++++++++
Kép
Vendég

Pandus!
Látom még egyben :D
Vendég

Nyulasz
Sikerült köszi! Azért ha bele gondolok akkor jól megúsztad se szuri se Utro én meg már lassan szivacs leszek, de nem baj csak sikerüljön. Neked még egy hét pihi. Szerda reggel akkor teszt?

Február 21. megbeszélés
guppy21

Nyulasz
Szóval mégse sikerült :oops: valamit elronthattam.
guppy21

Szia Guppy!
Igen,megúsztam az összes kellemetlen dolgot :D
Remélem a babát nem úszom meg :lol:
Próbálgasd a vonalzót,előbb utóbb jó lesz,nem tudom mit ronthattál el. :roll:
Vendég

a bbcode-t másoltad be?
Vendég

Szép napot Mindenkinek!

Gina: igen - rövid frizu lesz, de majd csak kedden :( - majd fotót is kaptok esetleg róla :lol: :lol:

Dezsikém: Tessék nagyon vigyázni a kis Pöttömkékre! Kívánom a legjobbakat, és hogy végig pozitívan gondolkodj..
Türelem babát terem! Kitartást, erős nő vagy! :wink: :wink:

Pandus: üzenem a kicsi -"aki nem is kicsi"- Dorkának, hogy Vizöntő jegyébe érvén szülessen meg az nagy világra :D :D :wink: :wink:

Nyulasz Drágám! Az a csigubigu nagyon közeledik! Kitartást! Beszélgess Velük, és türelem! :wink:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!
Türelem? :roll: :oops: :wink:
az mi?

Kiváncsi vagyok milyen lesz az "új"hajad :wink:
Vendég

Dezsikém,már nagyon várunk!

...milyen nagy a csend,ma nem dolgozik senki. :mrgreen:

Estike!
Merre vagy?Milyen volt a buli?

Guppy!
Na,elment tőle a kedved?Vagy hova tűntél?
(én az első napokban mikor fórumozni kezdtem,nem tudtam,hogy frissíteni kell az oldalt,és szomorúan vettem tudomásul,hogy senki nem ír,majd este meg azt láttam,hogy vígan leveleztek a többiek.Szóval remélem te nem ezért tűnsz el mindig,hanem mert más dolgod van :wink: )
Vendég

A türelem?

Az egy olyan nagyon jóféle, javarészt női lelki adottság, melynek segítségével képesek vagyunk akár 2-3 órát sorbanállni egy friss csirkéért, vagy egy finom kenyérért
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A hajamra? Nahát arra én is kiváncsi vagyok
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis és már kitaláltad a frizurát vagy majd rábízod a fodrászra :?: kiváncsi leszek bizti jó lesz én olyan hosszabb kleopátrára vágatnám ha merném ami hátul picit felnyirtabb elöl kétoldalt hosszabb :oops: de nem merem,multkor olyan hülye voltam vágattam teli fufrut mostmeg szenvedek vele de nem akar nőni.

lanyané

Kis-csillag!
Ez nagyon jó,és találó!
Kép

Lanyané!
Olyan Backhamnésre gondolsz?
Tettszik az új vonalzód!!
Dezsi?????????????????
Vendég

Lanyané: olyant akarok, ami nem túl rövid, nem túl hosszú, könnyen kezelhető, nem kell vele fél órát pepecselnem, ha elfekszem, hamar javítható, és lehet csíkokkal tarkítva, de az utóbbi apukán is múlik, hogy tetszene-e nekije :)

Nyulasz: aranyos czicza-micza :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Hajnóca!
Bocsi hogy már lement a téma
Beneveztem én is kis Majámat a szépségversenyre én is segitek mondom az ismijeimnek h szavazzanak rátok is. De akkor ti is segitsetek mi is pont a negyedik héten leszünk :wink:
Hosztafi Maja
Kép
babavilag.com[/img][/url]
szavazzatok légyszi
Szivesen segitek máskor is szavazatokkal ha szoltok :wink:
Vendég

Vendég

ez is ezen az oldalon van.Még nem is hallottam ilyenről :shock:

[quote]A írta: megtermékenyítés után 24-48 órával a terhesség már kimutatható egy „korai terhességi faktor" nevű hormon észlelésével, mely az anya vérében található.
Vendég

jó reggelt!

guppy: üdv köztünk. mennek a drukkok++++

dezsi: nagyon drukkolok++++

dorcsi: drukk++++ ne aggódj, minden rendben lesz!

gizmixx: gyere gyakrabban! :wink:

nyuszi, estike: drukkolok nagyon++++++

kis *: örülök, hogy újra itt vagy.

lanyané: kitartást a hátfájáshoz!

bella: jók a viccek :lol:

nyuszi: tetszenek a zebrák. én is kérek :wink:

alle: hajrá tüszők!

estike: boldog szülinapot!

hajnoca: szavaztam :wink:

rólam: tegnap voltam színházba, a cirkuszhercegnőt hallgattam meg. nagyon szép volt.

katica
katica30

Jajj istenem most olvastam vissza mi történt kis*-gal
Őszinte részvétem neki.
Azóta is ráz a hideg hogy valakivel miért ilyen kegyetlen a sors... :(
Vendég

Csokinyufff:

Semmi baj.. Már könnyebb.. :oops: :roll:
Nem sokkal, de könnyebb.. :roll:

Szép baba a Maja Baba :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica
Köszönöm szépen, küldöm én is a drukkokat +++++

Nyulasz
Nem tudom, hogy mit ronthattam el de remélem egyszer sikerül. Persze biztos, hogy sikerülni fog neked így is. Miért nincs ilyen vizsgálat már szaladnék is :D Azért tünök el néha mert ide megyek meg oda megyek. Már nagyon unom a semmit tevést de már nem sokáig mert hétfőtől meló :cry:

Február 21. megbeszélés
guppy21

Kis-csilllag!
Köszi:)
Te akkor nagyon erős nő vagy:) Tudni kell elengedni :(
Ami nem öl meg az erősít!
Remélem kárpotol a sors ezért :)
kivánok minden jót!
Vendég

Sziasztok Lányok!

először is mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a drukkorkat!
Minden a legnagyobb rendben! Sőőőőtttttt :lol:
Képzeljétek, hogy a kis harmadik gyengusz drágám belehúzott és 8 sejtessé produkálta magát :D :!: a középső 10 sejtes lett, míg a legerősebb drágám már megszámlálhatatlan lett. Gondolom ő lehet a blaszto... Hát ilyen ügyes gyerekeket még nem kaptunk vissza :!: Tele vagyok reményekkel, a párom szerint hármasikreink lesznek. :D
Ma még fekszem, de egy-két órácska múlva benézek megint hozzátok! Sajnos én nem tudok az ágyból irogatni, mint egyesek (itt tudjuk, hogy kiről van szó) és elég hülyén görnyedezek, ezért kell még pihiznem és gyüjtenem a pozitiv energiát!
Igérem vissza is fogok olvasni!
mindenkinek egy hatalmas puszi, nagyon hálás vagyok mindannyiotoknak :wink:
dezsina

dezsi: nagyon örülök :D ma maradj ágyban és pihizz! mennek a drukkok+++++++++++++++

katica
katica30

Dezsi gratula :D :D :D
Reméljük hármasikerek lesznek :wink: :wink:
Igaz már egy is nagy boldogság :wink: :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?