Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi!
Kép
Vendég

Dezsina
Szerintem várj még 10 percet és telcsi...vagy csak 5-öt :lol: Itt izgulok Veled :wink:
Tervek nem változtak.....de jó lesz ez igy is. Majd hajtunk spontán :lol: :oops:
Szuper ez a babakocsis nyulasz :lol:
Vendég

Kata,
Igen kérek, ha úgy alakul.

Dezsi,
++++++++
Vendég

DEZSI!!

Már megint laptető :wink: :lol: :wink: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsina
Gyere már a jó hírrel :lol: :wink: ...mindjárt mennem kell.
Vendég

Dezsi??????????????????????????
Vendég

juppiiii jupppi juhééjjjj :lol: :P :lol: :D :P :lol: :D :P

Mind a hárman virgonckodnak!!! :lol: :lol: :lol:
ketten nagyon-nagyon szépek, a harmadikuk még elmegy kategória! De remélem szépen összeszedi magát holnap reggelig!!! :!:
Szombat reggel fél 8-ra megyek értük!!!

Istenem de boldog vagyok!

és megint laptető!
dezsina

Nyulasz, Dezsi!

Abban maradtunk a dokival, hogyha februárra eltünik a cisztám akkor megcsinálom a 3. lombikot. A myoma műtét kockázata attól függ, hogy hol helyezkedik el de erről nincs pontos infom. Az lombikos orvosom nem vállalja a műtétet csak ajánlani tud valakit azt mondta. A myoma mellett van kockázata, hogy elvetélhetek meg még sok másra is kihaT egészen a szülésig ezeket a neten olvastam én is.

Dezsi :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
gizmixxx

Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:
Most már ténylegnyugi :!: :!: :!: :wink:
Úgy örülök Dezsina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dezsi!

Ez aztán a jó hír, akkor már csak egyet alszol és megkapod őket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

DEZSI!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Dezsi,
:lol: :lol:
Kép
Vendég

Lányok!
köszönöm, teljesen elérzékenyültem :cry: :D Olyan jó, hogy igy drukkoltatok nekünk 8)
dezsina

Az előbb nem engedett feltölteni. :evil:
Dezsi,ezt még neked:

Kép
Vendég

Dezsike!

Ügyik, nagyon ügyik!!!! Bár kétségem sem volt.

Zsani! Drága vagy, köszi, ha jó hírekkel jövök meg szerdán, akkor szívesen átveszem.

Hogy vagytok, egy kicsit magadról is írj!

Nyulam-bulam! Megnéztem privit, de kódot nem találtam, elbújt bokorban? help!!!!!!!!!!!!!!!!
estike66

Gizmix!
Akkor nem lenne jobb inkább előbb megszabadulni a myomától?
Tudom,hogy nehéz várni,de ha így nagyobb a kockázat,szerintem inkább gondold még át.Végigaggódnád a terhességed.
Vendég

Kép

Itt avn mégegyszer,hátha így is sikerül.
Vendég

Hoppá :shock:
Elküldöm úgy,hogy elé rakok egy 9-est,azt majd bemásolás után töröld ki,hátha úgy jó lesz:

9Kép
Vendég

na ez sem jött be.HELP!!!!!!!!
Vendég

Szóval nem elbújt,hanem a vonalzó amit ott láttál,az már a tied lenne.Csak én a kódját küldtem át,de már nem úgy érkezik meg :evil:
Vendég

Kedves Dezsi!

Őszinte szívvel gratulálok Picurkáitok sikeres felébredéséhez!
Pusziiiii :D :wink: :D :wink: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;19/st/20080123/e/vervetel%3D100+feletti+hcg/dt/7/k/8097/event.png[/image]
[/link]
Vendég

Vendég

Kép
Vendég

Na jó,feladom,nem tudom hogy lehetne átküldeni.

VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!!
Vendég

Zsani! Köszönöm, h megnyugtattál!Most itthon vagyok, de jövő héten mennék dolgozni. (sz.gép mögött felpolcolt lábakkal ülnék, nagyon kímélő. Vagy teljes ágynyugalom??) Amit tanácsoltok, megfogadom :lol: :lol:

Dezsi!! Hurrrrááá!!! Előre a fagyibabákért!!!! Ez már nagyon jól indul! Holnapra mennek a mega-drukkok!!!! :lol:
dorcsi73

Valaki nézze meg a linket,hogy mi jön be rajta,mert nálam ott van a bbcodos oldal.
http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... signer.php
Vendég

Nyulasz!
nem lehetett átküldeni a kimásolt szöveget e-mailen? És ha az aláhúzottat kimásolja és beilleszti?

Kiscsillag!
köszönöm!

Gizmix!
csatlakozom Nyulasz véleményéhez...
dezsina

Nyulasz!
ezen csak az oldal jön be
dezsina

Nyulasz,
Küldjed el emailben.
Vendég

Dorcsi!
köszönöm... :)

Nyulasz!
mi lenne, ha Estike a női vonalon magyarul megcsinálná a vonalzót. Esetleg leírnád a lépéseket... (én is megtenném, de most le kell rohanjak a postára) :?
dezsina

Nyulasz, en segitenek, de ebben analfabeta vagyok...
Melyik nap tesztelsz :?:

Dezsi, gratulalok a kis embrikekhez. Nojenek mind szep nagyra (benned persze... :lol: ) :!:

Egy kis humor tolem is.... :wink:

Kép
katavirag

Dezsi, de jóóóóó :D Örülök nektek, holnaptól mennek a babaragacsok ++++++++++++

Bella, jók voltak a viccek nagyon :D

Rólam: Mai kontroll szerint nőttünk 2 mm-t, hétfőn megint UH délután. És felvettem a pimasz arcomat, megkérdeztem, hogy bár nem írtam le ezt a stimut, de...szóval hogy mikor lehet a várólistára feliratkozni. Meglepődött a doki, de beírt májusra Remélem, át tudom majd adni valakinek ezt a helyet. Ezt csak a lelkem megnyugtatása végett kértem...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Dezsi, de jóóóóó :D Örülök nektek, holnaptól mennek a babaragacsok ++++++++++++

Bella, jók voltak a viccek nagyon :D

Rólam: Mai kontroll szerint nőttünk 2 mm-t, hétfőn megint UH délután. És felvettem a pimasz arcomat, megkérdeztem, hogy bár nem írtam le ezt a stimut, de...szóval hogy mikor lehet a várólistára feliratkozni. Meglepődött a doki, de beírt májusra Remélem, át tudom majd adni valakinek ezt a helyet. Ezt csak a lelkem megnyugtatása végett kértem... [/b]

allegrobarbaro

Ja, és megkérdeztem, miért nem emeli a gonalt? Azt mondta, hogy a hatása ugyanaz lenne, mint a Merionalnak, csak épp háromszor annyiba kerülne :D

allegrobarbaro

Basszus, de marha nagyon OK ez a vonalzó, nyulasz nagy vagy!!

Most megyek. Ma vagyok 42, és jön az egész drága pereputtyom,, főzök nekik finomat. Szerintem rohadtul megérdemelném a 100 felettit.

Jó, hogy vagytok nekem, szeretném ha tudnátok.
estike66

Estike
Boldog szülinapot!
Én bízok a szerdai jó hírekbe :wink: És én úgy se használnám már el, mert 2009.03-ig jó, addig meg hát..... szóval szívesen odaajándékozom, mert csak kidobnám :wink:

Dorcsi
Én tuti feküdnék addig, amég vérzés van :!: Nekem ezt írta elő a dokibácsim akkor.
Vendég

Dezsi!
Amikor megnyitottad a linket,nem az utolsó oldal jött be,ahol már kész a vonalzó?Mert nekem azt adja be,és akkor már csak Estikének a bbcodos linket kéne bemásolnia az aláírásához.

Estike!
Vagy priviben add meg az e-mailedet,és megpróbálom úgy!
Nagyon sok boldogságot:
Kép

Katavirág!
Elvileg pénteken tesztelek. :roll: ...gyakorlatilag még azt sem tudom,hogy szerdáig hogy bírom ki :oops: :D

All!
Drukkkkkkkkk!!!!!
Mekkorák most a nagyobb tüszők?És kb mennyi van?
Vendég

Estike!

Boldog szülinapot! Kívánom a LEGJOBBAKAT!!! :wink:

Eldőlt a dátum is :lol:
Február 27-től megyünk március 1-ig :lol:
Már csak a szállást kell lefoglalni, de ahhoz várom apucit, hogy beleegyezzen :roll: :D

Amúgy ma kaptam meg az anyakönyvet :cry: :cry:

Kép
kis-csillag
Tököl

Estike!
Boldog születésnapot!!!!
Kép

Allegro!
köszönöm a holnapi ragacsokat!!! :lol:
és ezt most nem értem. Átiradtad magad májusra? :roll: :shock: :?:
És ez a stimu? Itt most mi lesz?
dezsina

Estike Boldog szülinapot neked!

Dezsi, ez a stimu is megy tovább, reméljük, babával a végén :D Csak bebiztosítottam magam :wink:

Nyulasz, jelenleg 10 körülit látunk az UH-n, 15 mm a legnagyobb. De már nem türelmetlenkedem...türelem babát terem :)

allegrobarbaro

Estike,
Kép
Vendég

Nyulasz!
amit 13:49 kor írtál az szerintem a kód.
be kéne másolni és berakni a profilba
dezsina

Kis-csillag!
:cry: :cry: :cry:
nagyon nehéz lehet,annyira sajnállak.
Vendég

Dezsi!
Az nem jó,bemásoltam,de ugyanúgy csak linket ad :?
Vendég

Allegro!
Te dinkusz vagy! 10 tüsződ van!!!! :wink: a 15mmről már hirtelen beérnek! De ezt akkor most jól csináltad, hogy bebiztosítottad magad! Hiszen így most megnyugodhatsz!!!! :!: :!: :!: Küldöm a tüszőnövelőket! :!:
dezsina

Nyulasz: nem kell! :oops: :oops:
Még lesznek ilyen nehéz perceim sajnos :cry:
De egyébként egész jól viselem, mindenki így látja a környezetmben is, meglepődve - mennyire "jól bírom"..
Sajnos nincs lehetőségem teljesen összeomlani, apucit is támogatnia kell valakinek, és hát a sebnek sem tesz jót a sok "bőgés"... :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!
Irigylésre méltóan erős vagy!
Örülök,hogy sikerült jó utat találnotok!
Vendég

Már várom is :) :D
Jó kis Tokaji borocskák - nyami-nyami :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?