Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eszter juhu szerda van ma megtudjuk mikor érkezik a következö kisbébink!siess ám elujságolni nekünk az idöpontot!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Éva!!! Lehet csak nekem ragatta meg a figyelmemet egy mondatod, hogy gondolhatod, hogy nem érdekel minket, ami veled történik?! :(

Minden érdekel és sajnálom énis, hogy, ez derült ki.
Barátnőm pont most ment ezen keresztül, azért írom le, hátha segít.

Cysztája volt, rosszindulatú(daganat) azt mondták, nagyon megijedt, mert a méhét is kivehetik..bevérzett neki is és nagy fájdalmai voltak, sok dolog került szóba, majd hétfőn csinálták neki meg 1hete a fagyasztást! Úgy néz ki sikerült és újra szülhet, majd...

Sztem sohasem szabad feladni és azért vannak ezek a megpróbáltatások, hogy edzettebbek legyünk!

Nagyon szeretlek titeket és remélem mindenkinek felragyog a szerencse csillaga.

Jhét pénteken tali nálunk??????????
Mit szóltok?

Mesi: remélem nincs nagy baj, jobbulást nektek!


Többieknek, majd később.

Kép
sziszike1000
 
 


Tortám!
A süsü sárkány helyett tüzijáték volt, majd közölte nem én vagyok a tortán, de Zsoltinak ez tetszett, megbocsájtottam, majd azon ment a versengés ki eheti meg a fejét, kezét, lábát..;)

Kép

Kép
sziszike1000
 
 

 
 

A süsütől kapott virág persze az enyém lett.;) Hiszen nekem hozta! heheheehe


A pasijaim!!! Ugye milyen szerencsés vagyok?!!!;)
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok Lányok!
Ígérem, hogy összeszedem magam és írok mindenkinek!
Hát nem könnyű!
A cystámat egyelőre nézegetjük Uh-al. Gondolom attól függ, hogy mit kell vele csinálni, hogy tovább növekszik-e.
Egyelőre szilványi.
Sajnos, mivel így reagáltam a stimulálásra tovább nem nagyon tudnak velem mit kezdeni. Azt orvosom azt mondta Kaáli, vagy más meddőségi központ.
Ezt már átbeszéltük a férjemmel, itt megállunk.
Hogy ne legyen több cystám elkezdek fogamzásgátlót szedni.
Most így érzem magam: "Van élet a halál után?!"

Kép
Szóval egy szót se többet velem kapcsolatban babáról!
Természetesen nem fogok lelépni, hiszen nagyon fontosak vagytok nekem, Nélkületek nem is bírnám ki!

Éva

Kép
balimama
 
 


Szia Éva!Sajnálom el se tudom mondani most mit érzek mert nagyon szerettem volna ha együtt babázunk..de igy alakult sajnos és ez ellen senki semmit nem tehet!annak azért örülök hogy maradsz köztünk és igérem nem beszélek többet babárol veled kapcsolatba csak most utoljára!azért én még reménykedem hogy most végled lemondasz a babárol és ezért fog sikerülni ugy mint nekem!tudod én is most félre tettem és lám itt van!ugyhogy nagyon remélem a szivem mélyén hogy veled is ez történik!
azt a mondatot amit sziszike irt én is észrevettem de direkt nem irtam rá semmit mert tudom hogy azt csak a szomoruság mondatta veled és te nagyon jol tudod hogy szeretünk és melletted vagyunk!puszi szeretlek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Balimama
Jaj rettenetesen sajnálom, hogy egy újabb megpróbáltatás elé állít az élet. Nem is tudok rá mit mondani. Nagyon remélem, hogy van erre valami gyors gyógymód és nem kell végleg lemondanod a vágyadról sem.
Tökéletesen megértem, hogy ilyen rossz hangulatban vagy annak viszont örülök, hogy nem hagysz itt minket. Én is megígérem neked hogy ezentúl nem faggatlak a babatémával kapcsolatban.

Kicsi
Nem tudtam írni tegnap, mert dokinál voltunk Áronnal abban az időben amikor jönni szoktam. Árons sokkal jobban van már nem lázas, de ismét fújni kell neki napi 3x és még gyógyszert is kaptunk.
Hogy mi történt a férjemmel azt nem tudom. Gyanítom, hogy nem sikerült túl fényesen az együtt eltöltött idő az új választottal.Lehet, hogy jól összevesztek vagy a csaj kidobta, vagy esetleg ő döntött úgy hogy vége nem tudom. Mikor hazajöttünk akkor azt mondta, hogy nagyon hiányoztunk neki és örül, hogy itt vagyunk. Azóta normálisan viselkedik beszélgetünk persze minden másról csak erről a témáról nem. Én nem feszegetem ő nem mondja és hogy őszinte legyek nem is érdekel, mert csak felborzolná az idegeimet.
A válóper megy tovább a maga útján, addig a lakásról sem döntünk. Előbb legyen meg a bírói határozat. Ha nem sikerülne eladni addig, amíg munkába kell állnom, akkor anyánál fogunk lakni a tesómék addigra elköltöznek így elférünk.
Állás is csak akkor nézek ha már túl vagyunk az első tárgyaláson.
Úgyhogy most minden áll és várakozó állásponton vagyok.
A nyíregyházára hazamenetelek, függnek az anyagiaktól is de ahogy tudunk megyünk.

Az írásodból úgy veszem ki jól el vagy havazva te is. Sokat vagy egyedül a lányokkal és minden intézni valóval. Biztosan nem lehet könnyű. Mikorra lesz készen a ház, van már időpont a költözésre?

Szegény Dudi remélem hamar rendbejön. Igaza van a dokinéninek, ha nem muszáj nem ír gyógyszert ha meg vírus akkor nem is kell.
A szopival kapcsolatban meg én is így jártam Dáviddal annak idején, mindent leszívott rólam. Állandó fáraddtság volt rajtam és elkezdtem fogyni is hiába szedtem a vitaminokat.

Az autó miatt biztosan felrobbannék, a helyedben. Nem is találok rá szavakat. :twisted:

Anubias
Te még magas cipóben járkálsz ekkore pocakkal?
Nem semmi, de én a helyedben már nem kockáztatnék. Vigyázz magadra!
Ha megvan az időpont gyere és mesélj!

Virág
Jaj nagyon gratulálok az első képhez. Nekem is sokkal nagyobbnak tűnik, vagy nálatok az uh ilyen jó?
Mikor szólsz a melóhelyen? Jól teszed hogy pihensz és nem foglalkozol mással. Azóta volt barnázás vagy valami?

Sziszike
Nagyon szép torád volt és aranyosak a fickóid is.:)

Eszterke
Biztosan érzi rajtad a feszültséget a kicsi. Hidd el ha túlleszel ezen a hajtós időszakon akkor mérséklődik a dolog. Kitartást légy ügyes!

Verzsike
Mi az a rizskrém? Olyan mint a tejpépek rémlik mintha a hippnek lenne rízspépje ez az?
A védőnőre meg nem akarok mit írni, mert már ezerszet kiveséztük. Sajnos ilyenek és változtani nem tudunk rajta, még szerencs hogy nem tőle kell segítséget kérni, ha valamit nem tudunk.
Hogy van a lábad, dagi és fáj még?

Momo
Ne már ti már a szobatisztasággal foglalkoztok? Áron semmi jelét nem mutatja hogy érdeklődne a dolog iránt. A legót szuper jól pakolja a bilibe de ennyi.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok! képzeljétek betelefonáltam a fönökömnek mert hát fogalmam sincs mikor tudok bemenni hozzá ma jobban vagyok de a pocim szurkál!igy inkább gondoltam szolok neki hogy nem vagyok jol és rákérdezett miért!én meg megmondtam elöször azt mondja na ne mondom de és örült neki!azt mondta hogy majd hétvégén jelentkezzek hogy vagyok és ha jobban leszek mehetek melozni!tök örült neki (nem hiszem el hiszen ö egy boszorkány azt hittem kiakad) férjemmel megbeszéltük hogy hétvégén megmondom neki hogy még egy honapig itthon maradok és utánna ha visszamegyek is csak könnyü ablakpucolást vállalok!ha tetszik neki ok ha nem keressen mást!nagyon megdöbbentett ez a nö!tök nem ilyen reakciora számitottam!

anubius merre vagy?hahóóóó irj mikor szülünk:))

bufo hát nagyon remélem hogy aa férjed ilyen is marad és azt kivánom hogy a válás után se változzon meg!hallottam már ilyenröl hogy elválltak és utánna jobb lett a kapcsolat és együtt maradtak!jobbulást kivánok áronkának

csajok miért kérdezitek hogy nagyobb e a baba?mindenki ezt mondja még a doki is meglepödött hogy ekkora de az uh gép adta ki a 7+2napot!az meg bizti jo nem?

akik küzködtek rosszulléttel segitsetek!mit egyek?minden kijön belölem semmit nem kivánok inni is csak jégkockával tudok és már nagyon éhes vagyok de nem tudom mire!ti mit ettetek?ja édes kizárva!

sziszike jóképü pasijaid vannak:)és milyen egyformák,igaz a picibe téged jobban látlak:)

kicsi hát neked sincs egyszerü dolgod remélem minnél hamarabb tullesztek ezen!csajok anyja nem tudná öket bevállalni legalább addig mig intézitek a házat ha meglesz a lányok ugyis utánna többet lesznek nálatok!

mesi jobbulást ágikának!gyere majd doki után ha lesz egy kis idöd és ird meg mit mondott remélem azért nem skarlát!

mona huh de szuper hogy már kezded szépszemüt bilire szoktatni!biztos tetszeni fog neki!

puszi mindenkinek majd este jövök még addig irjatok sokat
eszter azért többször belesek mert várom az irásod!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Éva!
Nagyon sajnálom. Remélem nem növekszik tovább az a fránya cyszta.
Megértem, hogy rossz baszban vagy, de annak én is örülök, hogy továbbra is jössz közénk. A vágyadról pedig ne mond le, ahogy Zsuzsa is írta, mert még bármi lehet. Én bízom benne, hogy sikerülni fog, mert az égiek látják ám fennt, hogy te milyen jó ember vagy. sok puszit küldök!!!
Kisfiad még mindig pöttyös?

Juci!
Remélem Dudi már jobban van. Még mindig lázas? Milyen lázcsillapítót adsz neki? Lehet attól nem jó a gyomra. Próbáltad már a Normaflort, mert azt szokták még javasolni a gyógyszerek mellé, vagy után. Vagy homeos dolgokat adsz neki?
A sok kaki biztos a náthától van. Nekünk is volt már így.
Te is vigyázz magadra, mert amint olvasom nem sok szabadidőd van.
Hát az autó miatt én is ki lennék, de még az a szerencse, hogy hagyott névjegykártyát.
Ezt a talit pedig már tényleg meg kellene beszélnünk. Jó lenne, ha lenne annyi szabadidő, hogy elugranál hozzánk, de talizhatunk ám Pesten is valahol.
Már nagyon hiányzik mindenki

Virág!
Annyira örülök nektek. És a Uh kép szerintem is szuper. Sőt én is nagyobbnak tippelném. Jól teszed, hogy pihensz. A fiuk pedig kiszolgálnak, hát ez tök jó.

Zsuzsa!
Szegény Áronka. Jól tűri a fujogatást? Dávid jár most oviba?
Készültök ti is a fasangra? Veszel vagy csinálsz neki jelmezt?

Koda!
Jól eltüntél megint? Jól vagytok?
Te biztos csinálod már a jellmezt, igaz? Mi lesz nagyfiad az idén?
Én még nem tudom, de a Rezi hercegnő szeretne lenni (mint minden kislány),pedig olyan jó ötleteim lennének. Lehetne gésa vagy egyszerűen piroska..... Már csak azért is mert úgy is mindenki hercegnő lesz.

Sziszike!
Nagyon jól nézet ki a tortád. Biztos az íze is jó volt.
A pasik miatt meg irigykedem. Nekem csak egy jutott,de azt imádom. Azért még egynek tudnék örülni.

Titi!
A tali miatt majd hívlak, ha sikerült kiválogatnom a ruhákat, mert most csak egy nagy halom a szekrényben.
Aztán te is vigyázz magadra, mert ez a sok nem alvás nem tesz jót. És szeddj vitamint, már csak a vashiány miatt is. Te is olyan jó fehér bőrű vagy mint én.

Verzsike!
Na milyen éjszakátok volt? Babó biztos jól aludt teli pocakkal.
Lábad, jobb már?
Tali jövőhét pénteken nekem oké, igaz a lányokra nincs aki vigyázzon, mert valami tanácskozás lesz a cégnél. Habár anyukám talán korábban végez akkor.
Szóval nekem okés, de valami közeli helyen vagy könnyed odatalálható helyen legyen, mert tudjátok milyen jól ismerem Pestet.

Sajnos esténként már nem tudok jönni egy darabig, mert a páromnak kell a gép, mivel a diplomamunkáját csinálja. Február végéig le kell adnia, és ugye máskor nem ér rá ő sem.
Azt mondta, hogy inkább itthonhagyja a gépet, és akkor én délután tudok jönni közétek (tudja, hogy milyen fontossak vagytok nekem :lol: )

Húú mennem kell valamelyik lány ébredezik!
Puszi mindenkinek, azért este még olvaslak titeket, de írni már lehet nem tudok.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Eszter!

Tényleg merre vagy?

Virág!.
Biztos Titnél van még, hisz azt írta, oda is megy
Remélem nem benntartották?
A gép tuti téved, és nagyon a kicsi. Bár a lányok biztos tudják, hogy is működik pontosan az Uh gép.

Kaja tippen nincs, sajnos. Azért egyél valamit.

Mesi!
Mit mondott a doki? Ez a skalát engem is édekelne, mert az oviba volt 1-2 gyerek még karácsony előtt.
Jobbulást nektek!

Puszi.GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok Drága Barátnőim!

Elnézést az önzőségemért,de most értem haza,nagyon fáradt vagyok és nem bírok nektek írni,csak pár dolgot magamról! :oops:
Szóval a CTG-n minden rendben volt, a baba jól érzi magát,majd volt ,vérnyomás,vizelet rendben,majd volt UH is és Dominik jelenleg 3620 g :lol: .Még a doki sem akarta elhinni,így többször is rámért,de ekkora. :lol: Így azt mondta,hogy ahogy betöltöm a 38. hetet azonnal kikapja,ha egyáltalán bent bír addíg maradni.Azt mondta,hogy ha nem ismerné a betegségeimet és az előző szülésem,akkor is császár lenne,mert ez a baba onnan már nem férne ki,ha még egy kicsit marad.BPD 98 mm.Úgyhogy ráírta a papíromra,hogy mindenképp császár,hogy ha előbb jönne és esetleg nem ér be velem egy időben,akkor azonnal készítsenek a császárra,mert itt bizony nincs esélyem,főként,hogy se ment,pedig akkor 22 éves voltam.Úgyhogy BABA ÉRKEZIK JANUÁR 28-án! :D

Voltam Titinél,Szandika egy tünemény.Folyamatosan csak mosolyog és gügyög is már.Nagyon hasonlít Titire,aki a sok nemalvás ellenére nagyon jól néz ki és pihent az arca is.Anyummal voltunk és annyira bírták egymást Szandikával! :D

Később jövök és írok mindenkinek!

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok!csajok nagyon félek!lécci segitsetek mit csináljak egész délután barnázok!nincs valami jo tanácsotok hogy tudnám megállitani?itt B6ot nem adnak!lécci irjatok valamit!aggodom

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Drága Virág!
Az egyetlen dolog, amit megpróbálhatsz és nálatok is van recept nélkül az a Rutascorbin! Az Uh-on minden rendben volt. Ez csak a méhnyak vérbősége miatt lesz!

Éva

Kép
balimama
 
 


köszi!voltam dokinál!ultrot kaptam meg magnéziumot!uh-n minden rendbe volt!puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!
Ez szuper! Akkor gyorsak voltatok! Mostmár nem lesz semmi baj!

Eszter!
Hurrá! Már alig 2 hét! Hihetetlen méretei vannak a kiskrapeknak! :shock:

Később én is jövök, csak várom anyósom, mert holnap megint Uh-ra kell mennem a cysta miatt!

Éva

Kép
balimama
 
 


Virág!

Ha esetleg nem árulnak nálatok rutascorbint,akkor vegyél be C vitamint ,mert az ugyanúgy mint a rutascorbin összehúzza az ereket és így vérzéscsillapító.Mert ugye ha barnázgatsz az azt jelenti,hogy valahol szivárog egy kis vér és az megalvad mire kiér,tehát nem friss vérzés.Tudom,hogy riasztó,de a helye a lényeg,hogy honnan jön.És ha a babával minden rendben,akkor sokszor előfordul.Persze a legjobb szerintem akkor is az volna,ha progreszteronpótlást kaphatnál,mert nem árthat az tuti.Ott nincs erre lehetőség? Esetleg ha visszamennél a dokihoz? Pihenj sokat,feküdj ha teheted és nagyon vigyázz magadra.De nem idegeskedj,mert minden rendben lesz,meglátod! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Hihi!!! Milyen egyszerre írtunk! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Jjj de jó,most látom Virág,hogy minden rendben! :D :D :D Óriási megkönnyebbülés! :wink:

Évikém!

Este hívlak ám,bocs,csak nem hallottam amikor kerestél! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Hali!

Balimama!

Sajnalom hogy ez tortent,de en meg mindig valtig allitom,hogy minden ugy lesz ahogy lennie kell,es amikor a legkevesbe varjatok akkor megtortenik a csoda.

Virag!

Megijesztettel,de mar megnyugodtam. Ugy latszik szinte mindenkinek at kell ezen esnie,anno en is utrot kaptam.Pihenj!
Kajaugy...gyumolcsok se jonnek be jo hidegen???Nekem a gorogdinnye, es jeghideg,kemeny nektarin es oszibarack esett nagyon jol. Esetleg a sorbetek(citrom,narancs)? Vagy a klasszikus savanyu uborka,kaposzta valami sossal??
Natur joghurt sima,vagy sos keksszel?

Gyongyi!

Mirol irja a diplomamunkat a parod? Mar kerdezni akartam(tobbiek biztosan tudjak),hol is dolgozik,mi ez a sok csirkepakolas...stb? Tietek a ceg?


Eszter!

HUrra! Mar csak 12 nap,vagy mar annyi se! Jo nagy!!!!!! :lol: :lol: AKkor most mar tenyleg megindult a visszaszamlalas! A Bajcsyban fogsz szulni?

Bufo!

ORulok,hogy Aron jobban van. Ferjed..leirtal mindent amire en is gondoltam...sajnos te most csak varni tudsz,es sokszor az a legnehezebb.

Brimo!

Helikopter Lakopark. Anyukam a Kucorgonal lakik a Hegyalatt uton,oda eleg surun jarunk,vagyis mikor hozom,viszem. :lol:


Mesi!

Skarlat akkor ahogy gondoltad? Antibiotikumot adtak? Jobban van?

Kicsi!

Latod,mi meg telefonalni se tudunk egymasnak. :roll:
Dudi jobban van? influenza?
AZ oltas tervet ha atkuldened,megkoszonnem. A hugom haborog,hogy miert oltatom be Mishalt mindenre...inkabb nem vitatkozom.Es nem is minden...csak msot rengeteg oltas osszejon,itt a 15 honapos,a 18 honapos,es kozte kellene meg mast is beadatni.
Mishal az influenza ellent megkapta,de azert adni fogom az oscillococcinumot+nekem se artana szedni. Kezd mindenki kidolni,elog hugom kislanya,most mar o is.Haz tema....ne is ragozzuk..kulteri burkolasbol ne engedj,igazad van,total szetfagyna,plane hogy milyen jo kis fagyok jonnek hamarosan. Es ha egszer levonulnak,akkor nagy ivben sz....ni fognak az egeszre. Ugyhogy inkabb most csianljak meg jol,es ne kelljen visszajonniuk.
Viz..az esovizelvezetes nincs megoldva?
Ahol lejon a csatorna,ott kellene elvezetniuk a haz falatol kb. 2 meterre,ott godrot asni,geotextilival kibelelni,kaviccsal feltolteni,es itt elszikkad a viz.
Bocs,ha nem erre ertetted.
Koltozes akkor marciusban?

Sziszike!

Nagyon edes a tortat es a ferfiak is a haznal! :lol:

Verzsike!

Labujjad??Igaz,hogyha el is van torve,nem csinalnak vele semmit?
Babo es a rizspep :lol: :lol: :lol:
Igen,lassan szoktasd azert hozza. Szerintem akkor mar adhatnal neki almat....(ha mar rizspepet eszik),es lassan a tobbi gyumit is.
Mishal sokaig nem ette meg...talan az elmult ket honapban van az hogy megeszi a rizspepet,bar inkabb kolespelyhet szoktam neki vizbe keverni+gyumi.
Kit is hagytam megint ki?

Bili...dehogy szoktatom Mishalt szobatisztasagra! :roll: Masert voltunk a bababoltban,es ott meglattam,es gondoltam megveszem,igy legalabb majd nem kell ezert kulon maszkalnom. Ez 3az egyben wc szukito,wc fellepo,vagy csak sima bilifele kapaszkodoval. Jelenleg felmaszik,beletelepszik,es jajgat ha beszorul a laba a bilibe. :lol:
Ma is hisztizett ezerrel...komolyan..minel faradtabb annal jobban hisztizik...egyszeruen rohejes.Az evese...hisztizik,hogy adjak neki is almat,banant,stb...millio kis darabra harapja es szetkopdosi,szorja a lakas minden reszen(nonstop takaritas :roll: ).
Mostanaban csirket,halat nem hajlando enni,ellenben vegre eszik sajtot. :roll:
Utcan ti setaltok mar veluk?
Egyszer probaltam,csakhgy Micimacko nem megy,hanem rohan,vagyis minden 10.lepesnel hasravagodas,bele a sarba,mire elertunk a ket sarokkal odebb levo cukiba,fekete volt..ja,es kezet nem lehet megfogni,mert uvolt mint a sakal. Marad a babakocsi :lol: Megyek,es veszek gyerekporazt,enelkul nem merek majd elindulni vele,kepes az elso kocsi ala vetni magat.(akarcsak az apukaja,eleget hallottam a remtetteirol :lol: ).
Mas...hosszasan filozgattam,es rajottem,hogy azert kar lenne nem megprobalni osszehozni egy masik bebit,ferjem is benne van a dologban,csakhat par ezer km valaszt el minket egymastol. Mivel o ugyse fog raerni meg par evig(eloleptettek,meg tobb munka,meg kevesebb szabadsag),gondoltam,hogy lehetne megegy babank,ugy szeretnek ujra terhes lenni.
Rimar,Virag...irigykedem is egy picit :lol:
Es egy rossz hir..a tegnapi MRI-n kiderult,hogy meg egy kisebb agyverzese is volt valamikor anyukamnak. Tetezzuk a rosszat meg rosszabbal. Hetfon allitolag a doki tobbet mond...vagy csak var valamit. :roll: Nem is tudom mit mondjak anyukamnak.
Ma nincs itt,otthon akart maradni.

Na,megyek..szep ejszakat nektek!
Pocakosoknak nyugodt ejszakat,betegecskeknek gyogyulast!
Pusz
momo35
 
 


Virág,
Jaj, de jó, hogy eljutottál ilyen gyorsan a dokihoz és minden rendben van!
Gyöngyörű a babád, annyira szépen látszik. Kis gumimaci, ahogy Eszter mondaná :D

Eszter,
szuper, hogy megvan az időpontotok Dominikkal való találkozásra :). Nagyon örülök, hogy minden rendben van, vigyázz mostmár magadra, és kérünk képet minden nap!

Éva,
kérlek mindent írj, hogy mi történik veled! Hiszek benne, hogy sikerülni fog azért még az életben. Nekem is volt cisztám 18 évesen. Azért lett Vivi olyan fiatalon nekem, mert nem akartam gyerek nélkül maradni. Nekem is azt mondták, hogy nem szabad abbahagynom a fogamzásgátlót. De azért még itt van Livike :)
...igérem többet nem írok a babatémáról! :roll:
Kicsi Balázs hogy van??

többiek bocs, csak ezt most muszáj volt. Megyek aludni, mert nem tudom milyen éjszakánk lesz. Sajnos a kúpot mégsem kapja Livi, mert 6 éjszakából 2 volt jó, a többi szörnyű.
Ma voltunk babamasszázson. Aki tud menjen, mert szerintem tök jó. Manci nagyon élvezte. :)
Már 68 cm-es a drágám, és kb 7,5 kg :D

Gyöngyi,
Fájó szívvel kezdjük kinőni a tőled kapott cuccokat, úgyhogy ha találkozunk én is visszaadnék neked egy-két dolgot!!!

Erzsike,
nálam van még a "bébiőr-szomszéd lehallgató" készülék ;) Szólj majd rám, hogyha tudok menni a talira, akkor vigyem!!!

Tartozom még csomó válasszal, és ezer éve nem írtam egyeseknek. Ne haragudjatok, igérem minél hamarabb megpróbálok visszakapcsolódni, mert nagyon hiányoztok, csak ez a fránya felfordulás körülöttünk... :(

Köszönjük a Vivi szülinapi köszöntőket is!!!! :)
Majd írok a buliról is, mert család az előző hétvégén ünnepelte, most pedig vasárnap a kisbarátnők jönnek csajos bulit tartani...

A BETEGEK GYÓGYULJANAK MEG HAMAR!!!

Zsuzsa,
kitartás. Már nem tudom mit gondoljak a férjedről?!
Én úgy terveztem, hogy nyáron már együtt sétálunk egyet a Nyíregyházi vadasparkban...

Jó éjszakát!!!
Kép
csné
 
 


sziasztok!

momo hát a görögdinnye nekem is jol esne:)) majd megörülök érte ráadásul minden filmbe azt látom de hol kapok én januárba ilyet:( na de majd a barackot megprobálom!ma uborkasalátát ettem!:)

ági jajj de édes!ugy megtudnám puszilgatni!olyan szééép!

ja eszter elfelejtettem irni hogy nekem következö orvosltogatás január28án lett volna de mivel a voltam ezért mennem kell jövöhéten is!

eszterke amugy én is barbarát ismerem!ugyhogy van itt egy közös ismerösünk!igaz én nem annyira ismerem de a kisfia elvarázsolt!:)

na elrakom magam holnapra!puszi mindenkinek!jóéjt

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!

Ááá, a feléig sem jutottam az olvasásban sajnos. De annyira el vagyok már maradva, nagyon akarok írni néhány sort!

Virágom-Virágom, jól megijesztettél ezzel a barnázással, de emlékezz vissza, én mennyit véreztem meg barnáztam, aztán megmaradt mindkét bébike.
De ez az Utro nagyon jól jött, és hidd el, rögtön meg is fog szűnni az egész. Csak használd!!! Emlékszel az én "rossz helyre feldugott" esetemre? :) Most eszembe jutott, szóval csak óvatosan! :wink:
De a bébike már most eszméletlen jól kivehető az UH-n, annyira édes, hihetetlen, miből lesz a cserebogár! :)
A főnöködnek nagyon örülök, így legalább egy gonddal kevesebb!
Jut eszembe, megtennéd, hogy megnézed nekem ezt a könyvet valahol? Daninak 5-én lesz a szülinapja, és lövésem sincs még más ajándékról. :( Legalább ennyi legyen neki egyelőre.

Jucikám, jól megjártátok ezt az autó dolgot, de még az a szerencse, hogy tényleg tudtok vele közlekedni.
Ahogy gondolod, mi itthon vagyunk napközben, azért írtam, hogy el tudok ugrani hétvégén vagy este bárhová, hogy Neked könnyebb legyen. Ahogy gondolod, csak szólj, ha mégis menjek bármikor bárhová!
Remélem, Dudi gyorsan helyrejön, olyan ügyes vagy Te, biztos hamar kikúrálod, az anyatejcsi meg ebben csak segíthet.
Nagyon szuper, hogy még mindig van tejcsid.
Tényleg szedj valamit, én az Elevitet abbahagytam, mert nem tudtam tőle wc-re menni, meg ugyebár a plusz súly is, de Rád aztán picit Rád fér, nem baj, ha hízol. Nagyon vékony vagy. Mindig ennyire az voltál?
Én vettem most ezt a Milupa Milusan teagranulátumot, el kezdem inni, tényleg muszáj valami.

Eszterke, nem írtad, pedig kérdeztem annak idején, hogy milyen szakra jársz? Biztos elkerülte figyelmed, pedig regéltem a régi emlékeimről...
Kitartás a vizsgákhoz, tudom, milyen kegyetlen, nekem még baba nélkül is az volt, nem lehet könnyű.

Mesi, annyit gondolok Rátok mostanában, nem tudom, hogy a csudába csinálod?
Jársz még suliba? És mindezt a két lurkó mellett?!
Remélem, Ágika már jobban van. Voltatok ma dokinál? Mit mondott? Ugye nem skarlát?

Erzsike, én még nem is hallottam erről a rizspempőről. Ez micsoda? Tényleg amúgy adsz neki már valami mást is? Vagy ez az első a tejcsi mellett?
És hogy aludtatok tegnap? Most is felkelt Babó?
A lábad? Húúú, de kegyetlen lehetett! Gondolom, nem mész vele dokihoz, vagy igen? Bár ha eltört... de gondolom, csinálni úgysem tudnak vele semmit, nem?
Lehet, hogy elkerülte figyelmem, de megjött az új babakocsitok? És mi lett a régivel? Megcsináltattad?

Bufo, azta, a március az nagyon szuper! Hogy ilyen hamar kaptatok időpontot?! Tudom, hogy távolinak tűnik, de ha belegondolsz, hogy még csak most adtátok be, nagyon jó, hogy ilyen gyorsan meg lesz az első tárgyalás.
De ha nincs békíttető, akkor ez már szétválasztó lesz? Ha meg tudtok egyezni, akkor már most ki is mondják a válást?
De jó, hogy Áronka már jobban van!!!

Ó, lányok, sajnos ennyire futotta most, mert a bébike még mindig nem alszik, folyamatosan megy az altatás.
Az alvás terén tegnap kicsit jobb volt a helyzet, mert szopi közben 10-kor bealudt, amit még sosem tett, és hajnali 3-ig aludt. Aztán visszaaludt megint cicin, és 6-ig aludt. Utána már fent volt, csak reggel 8-kor aludtunk még 1 órát. Most úgy érzem, ezzel el vagyok kényeztetve egy darabig.
Most persze ismét sztrájkol. :(

Ági, viszont Neked még hozok egy képet! :) Én is ma készítettem, ez az újabb szokásunk! :)
És látom, használjátok a rugit, örülök neki, hogy tetszik, én is vettem magunknak annak idején egy 56-ost, amit még a múlt héten rá tudtam adni, mintha nagyobb lett volna, mint a bele írt méret.

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Na, még egy pillanatra, kész vagyok a fürdéssel, a bébike közben elaludt, megint jó késő van, kíváncsi vagyok, meddig bírja alvással. Én csak olyan 4-ig tippelem. :( Mivel ráadásul egész nap baromi keveset evett. :(

Erzsike, kérdezted a Gripe Watert, igen, használjuk, néhány napja megint el kezdtem adni neki, és igazad van, vettem fecskendőt, az 5 ml több, mint egy teáskanálnyi, a Panadolhoz való fecskendővel itatom. Először iszonyatosan nem tetszett neki, még sírt is, tényleg nem valami jó az íze.
De most már szegénykém csak úgy nyeldekli, mondjuk mást nem is tehet, mert muszáj neki.
Csak most lelkifurdim lesz ám, hogy nekem adtad, hisz nektek is jól jött volna. De még meg van ám a fele, nagyon szívesen visszajuttatom, és veszek én helyette másikat. Így is nagy segítség volt eddig!

A levegőzéssel kapcsolatosan, úgy döntöttem, hogy mindig délelőttönként fogunk levegőzni, a délutáni alvást megpróbálom megtartani, így legalább én is alszom egy kicsit.
Majd legfeljebb nem leszünk kint mindig 3 órát, csak egyet-egyet. Holnap például hosszabb lesz szerintem, mert kénytelen leszek megint nekirugaszkodni a zöldségpiacnak.
Képzeljétek, hétfőn elindultunk, kb 2 km, jó messze van ám. Oda még eljutottunk gyalog, de visszafelé muszáj voltam buszra ülni, mert már nyűgös volt a kisasszony. És egyszerűen képtelen voltam felcitálni a babakocsit a buszra (régi típusú). Kénytelen voltam segítséget kérni, viszont a végállomáson szálltunk le, ahogy már egy lélek sem volt, csak egy idős néni, ő segített leszállni.
Nem tudom, ez mindenkinek ilyen nehezen megy?! Vagy én vettem rossz babakocsit? Most kénytelen leszek használtan venni egy könnyebbet? Magam sem tudom, ugyanis márciusban úgy néz ki, elköltözik a cég Szigetszentmiklósra, így napközben végképp meg leszünk lőve, marad a tömegközlekedés, de ilyen baromi kocsival?!
Adjatok lányok tanácsot, milyet érdemes venni így kb 4-5 hónaposan? Esernyőkocsit csak gondolom később...

Na, most már tényleg megyek, alig van időm aludni.

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés!

Bence képzeljétek lépcsőzik!!!
Tegnap 3* egyedül feljött az emeletre.:)
Hihetetlen!

Anna elővett egy Tigris(micimackóból) és megkérdeztem hogy hívják...Azt mondta: ANYATIGRIS!!!

Olyan jót nevettem.:)

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Koda!

Olyan régen írtál! Jelentkezz! :wink:

Juci!

Jobbulást nektek! :wink:

Momo!

Anyud a Kucinál lakik,mi meg onnan kb fél percre.Remélem komolyan mondod és meglátogattok ,ha megérkezik végre Dominik! :wink: Jajj szegény anyukád.Remélem nem akar a doki rosszakat mondani.Egy agyvérzés azért nem játék. :roll:

Bufo!

Szerintem is szupi,hogy már március.Bár a mi időnkben volt kötelező békítő,mivel van gyerek! Vicces volt,mert a férjem egyszer sem jött el,így magammal békítettek és egyedül is választottak szét. :lol: Remélem minden jól alakul.

Erszike!

Hú a lábújj nagyon fáj ám.Tudsz húzni cipőt.Nem ordítottál éjjel,amikor eltörted?Jajj de ari vagy a rucikkal.Ha legközelebb talizunk én meg adom vissza a kismama ciccokat.Szerintem ez akkor lesz,ha Domi megszületik és majd meglátogattok.Persze csak ha nem nagy teher neked.Ha nincs kedved,vagy messze vagyunk,akkor majd a férjemmel visszaküldöm és ő el is hozza,amiket adsz nekünk.De én azért remélem jöttök majd. :D

Sziszike!

Tetszett a torta,nekem ha süsüt tennének rá,simán azt mondanák én vagyok,engem le szokott sárkányozni a férjem! :lol: Az anyatigris az jó! :lol:

Gyöngyi!

Mégegyszer szupi kis szülinap volt.Nem értem miért aggódsz ezen a 30-on.Én idén a 33-at töltöm. :shock: Hú ez azért sokkol így leírva! :lol: Mondjuk amikor 30 lettem engem is frusztrált, a környezetem meg azt hitte csak viccelek,pedig komolyan zavart lelkileg.De igaz a mondás,hogy annyi vagy,amennyinek érzed magad. :wink:

Éva!

Csatlakozom minden előttem szólóhoz.Minden úgy van az életben a végén,ahogy kell neki ,hogy legyen.Nekem zölddiónyi cisztám volt,aztán itt jön Domi.Ahogy írtad nem tünsz el,úgyhogy gyere.Este bealudtam és nem csörögtem,de ma pótolom. :wink:

Jajj tegnap nagyon megkönnyebbültem,hogy már látom a végét,de ma már ez sem segít. :?

Tegnap este sikerült átélnem 3 olyan fájást,amivel indulnék is,aztán lefeküdtem a tévé elé és szunya,így abbamaradt.De nagyon megijedtem.Bálinttal ilyen keményet csak a szülés előtt,jóval burokrepesztés után és sok oxitocinnal a szervezetemben éltem át.Csak álltam,lépni sem bírtam,belekapaszkodtam a szekrényajtóba és ott huhogtam,vöröss lettem mint a rák és nagyon kemény volt.A baba nagyon aktív,aminek alapból nagyon örülök,viszont most már túlzások nélkül fáj minden mozdulata.Utálja ha vezetek,az a testhelyzet nem az ő világa.Az este pedig nagyon rossz. Tényleg csak abban bízom,hogy most már megvárja ezt a napot és minden terv szerint zajlik.Mert félek,hogy ha elkezdődne mire beérek már nincs idő császárra és ő is elakad majd. :( Szóval addíg egyben kell maradnunk!Úgyhogy most ehez drukkoljatok légyszi.Majd csináltatok képet is,ha hazaér valakim a családból.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Igazatok van hamar itt a máárcius, de sajnos ez még csak a békítő tárgyalás lesz. Nem választanak még el minket, mert 2 kiskorú gyerek van, ha nem lenne akkor ezzel vége is az egésznek.

Most mind a két fiú itthon van. Dávid nagyon köhögött az oviban így tegnep este elvittem dokihoz, és azt mondta maragyjon itthon ezen a héten, gyógyszert sem kaptunk csak fenistil cseppet kell adni.
Délelőtt só lisz gyúrmáztunk még a kicsi is ne tudjátok meg hogy nézett ki a konyha. Most már sülnek, hogy délután kifesthessük.

Most ennyire volt időm, de ha alvás van még jövök. Legalábbis remélem.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Mesi! Voltatok gyerekorvosnál? Remélem azért nem skarlátos Ágika! Jobbulást neki, neked meg kitartás!
Nem főtt rizst adok Babónak, hanem a HOLLE rizskrémet, ami glutén és tejmentes. Anyatejbe teszem neki és úgy eszegeti.
Dehogfy is hagyunk ki a taliból, de ha a Lurdy-ba megyünk, aakkor oda visszük a gyerkőcöket is, nem?


Kicsi! Remélem Dudi már jobban van. Mi mást is adhatna a doktornéni? HA vírus akkor úgyse használ semmi, csak tudom neked meg rossz, hogy csak azt látod szenved és nem segítenek rajta.
Sajnálom nagyon a kocsit, de óriási szerencsétek van, hogy hagyott tlefonszámot a pasas. Lehet azért fizetné ki inkább, mert 4-5 biztosítás is a nevén van ésa akkor mindegyiknek ugrana a bonusa.
Köszi szépen a receptet, délután jön a postás, remélem hozza.
A rizskrémet nagyon nyeli, remélem ezt is szeretni fogja. Csak hajnal 3-kor ébredt fel ma, így egy szopi kimaradt, tehát talán segít a dolog valamicskét.

Éva! Nem is hagynánk, hogy lelépj, akármi is történik! Nagyon szeretünk téged!
Mi volt ma UH-n? Ugye nem növekedett?

Zsuzsa! De jó, hogy Áron jobban van. A párodhoz meg még mindig nem tudok mit szólni.
Ezek szerint csak akkor nincs békítés, ha nincs gyerek? Itt akkor semmi nem fog eldőlni, vagy ha nyilatkoztok h nem békültök, akkor már halad valamire az ügy?

Virág! Nagyon rendi volt a főnököd. Nagyon vigyázz magadra, én még könnyű ablakpucolást nem láttam !
Próbáltad már a köles vagy a kukoricagolyót? Nekem az nagyon bejött annak idején, nálunk a dm-ben lehet kapni. Hasonló mint gyerekkrounkban a „kuki” volt, csak ez natúr és golyó alakú.
Tegnap j gyorsan eljutottál a dokihoz. Most te kint hogy mehetsz? Van betegbiztosításod, vagy mindenért keményen fizetned kell?

Gyöngyi! Tényleg jó lenne valami másra rábeszélni Rezit. Tavaly voltunk a keresztlányunk farsangján és mind a 11 kislány hercegnő volt, ráadásul felének ugyanonnan kölcsönözték a ruhát…
Az egyik barátnőm kisfia meg kakas akar lennni minden áron, mert megcsinálták bábokkal a kiskakas gyémánt félkrajcárját otthon és mindig ő a kiskakas…
Tegnap nagyon írígykedtem rád, hogy lányaid vannak. Voltam az arena plázában és megláttam egy fehérnemű boltot, ahol olyan tündéri kislány pizsik és játszóruhák voltak, ráadásul most 50%-ért, hogy az egész boltot fel tudtam volna vásárolni. Kisfiúknak persze semmi nem volt.
Már Mesinek is írtam, ha a Lurdyba mennénk oda hozhatnád a lányokat is, meg oda nagyon könnyen oda is tudnál találni.

Eszter! De ó neked, hogy voltál Titiéknél. Nagyon rendi a dokid, hogy ilyen előrelátó, ah bármi történik még papírt is adott a császárhoz.
Milyen érzés, hogy legkésőbb 11 nap múlva lesz még egy kisfiad? Furi lehet, hogy van egy tuti dátum, vagy nem?
Persze hogy meglátogatunk majd, ha már lehet! Most már nekem 100 km-n belül semmi sincs messze, mert nagyon jól bírta Babó az utat mikor egyedül jöttünk Kecsiről. Már bátran merek vele menni akárhová.
Ha ilyen fájásaid vannak, akkor már nehogy vezess, akármi történhet útközben! Inkább mostmár maradj otthon felpakolt lábakkal és pihizz 28-ig.

Momo! Még egy bébi? Felépült a ház, akkor időd is lesz bőven. Na de mikor hozzátok össze, ha sosincs itthon a férjed? Ezek szerint már Mishalt is jobban elfogadta mikor itthon volt, hogy belement még egy gyerkőcbe?
Szerintem már az is tök jó, ha csak játszik Mishal a bilivel, egyszer majdcsak ki akarja próbálni a rendeltetése szerint is.
Első nap én is vízzel adtam a rizspépet Bbónak, úgy ő se ette meg. Így megint nekiálltam reggel fejni tejet (pedig olyan jó volt, hogy már nem kellett…), és így anyatejben megeszi.
Ma vettünk almareszelőt, úgyhogy a hétvégén azt is megkóstoljuk, ha itthon lezs apa. Nagyon kíváncsi mit reagál az új ízre Babó ezért megvárjuk.
A lábujjam megvan fáj, de kibírom, szerencsére nem szélső így a bakancsom nem nyomja azt fel tudom venni.

Ági! Tudod, hogy mitől vanank a roszs éjszakák? A foga jön Lívikének? Nagyon édesen alszik.

Titi! A régi babaocsit kicserélték és már el is adtuk, de lehet hogy enm írtam, mer a két ünnep közt történt a dolog, akkor meg nem nagyon tudtam jönni.
Nem vettem ám végül Gripe Watert és nem is fogok, visszaálltam megint a szilvalére és semmi baja Babónak. Csak már untam egy kicsit és abbahagytam egy két hete, de ezelk szerint muszáj innom míg szopizik Babó.
Szerdán akkor jól ment az alvás, ne aggódj egyre több ilyen lesz ám és végre kipihened magad.
Nagyon aranyosak a képek!
Szegény, te is jól meg vagy lőve akkor a tömegközlekedéssel. Már én is csak oda megyk babakocsival, ahová eljutok 7-es busszal, mert az alacsony padlós… Különben meg marad a gyaloglás.
Voltatok a piacon? Hogy bírta a bébi?
A múltkori eseten felbuzdulva tegnaőp kocsival mentünk vissza a fülészetre. Ez se volt jobb, több mint fél órán át kerestem parkolóhelyet, a végén megálltam ott ahol nem lehetett volna… Rengetegen voltak, mikor fél órát már vártunk az időponthoz képest megkérdeztem a nővérkét mikor hívnak be, mert elmennénk szopizni ha mostanában nem és nagyon rendes volt, következőnek behívott és még elnézést is kért, hogy nem figyelt, mert az ilyen poiciket mindig be szokták hívni időben, még ha csúszás is van.

Sziszike! Gratula Bencének a lépcsőzéshez! Azért vigyázz rá, biztosan lesz még egy két esés is.

Koda! Merre vagy? Ugye nincs semmi baj?

Képzeljétek Babó bent alszik a kiságyában! Igaz sétáltam vele egy kicsit mire elaludt, de bírja már fél órája a benti alvást.
Holnap megint vissza kell mennünk a fülészetre mert most a bal füle van begyulladva Babónak. A múltkor a jobbat kezelte a doki, az meg is gyógyult. Még jó, hogy belenézett a másikba is abiztonság kedvéért.
Kaptunk bele gyógyszeres csíkot, de nagyon zavarta. Hogy ki ne piszkálja gondoltam adok rá egy cérnasapkát. Míg bementem érte a szobájába ki is szedte…

Puszilunk mindenkit!
verzsike
 
 


Tegnapi képek:
Kép Kép Kép
verzsike
 
 


Sziasztok!

Erzsike!
Én a Holle rizspép helyett ezt ajánlanám neked, mert az tuti drága:
Legalábbis én Áginak így csinálom, és imádja: 1 zacsi rizst jó alaposan megfőzök, jó mázkosra. Ha megfőtt egy banánt mellékarikázok, azzal is főzöm még kb 1-2 percet. Majd az egészet összeturmixolom. Laktató, és nagyon finom!

Titi!
A Peg Peregonak van olyan esernyőre csukható babakocsija, ami 6 kg, és vízszintesig döntethető, később meg sportkocsi. Én ilyet vettem most a teszveszen használtan, és nagyon szeretem.

Éva!
Mi volt UH-on?

Eszter!
De jó, hogy megvan az időpont! Gondolom, már nagyon várod!

Virág!
De jó, hogy eljutottál dokihoz és kaptál Utrót! Remélem, most már minden rendben lesz.

Mi voltunk gyerekdokinál, hát alig úsztuk meg a kórházat! Nem skarlátos Ági, hanem súlyos allergiás reakciója van valamire. Kapott szteroidos kúpot, Ca injekciót és Fenistil cseppeket, a dokit meg naponta kell hívnom az állapotával. Most azon töröm a fejem, mire lehet allergiás, mert elvileg semmi sem változott születése óta. Bár az biztos, hogy Zsolti nemrég vett elő a szekrényből egy habtapit, azt Ági is nyalogatta. Most eldugtam, ha meggyógyul, tuti az volt a ludas.

Teszek fel képet róla, bár itt már nagyon szépen néz ki ahhoz képest, hogyan vittem el a dokihoz.

Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi!

Ez rémes! :( Nem is tudom mit szólnék,ha ilyen állapotban látnám szegény gyerekemet.Azt hiszem elsírnám magam.Már nem mintha az sokat segítene.de gondolom neked is a szíved szakad meg a láttán. :roll: Mi az a a habtapi? :shock: Én még ilyet nem hallottam.Remélem hamarosan teljesen helyrejön szegény kis Ágikám! :roll: :wink:

Ági!

Annyira sajnálom,hogy már Livi sem jó alvó.Pedig annyira jó volt mindíg hallani,hogy ez nálatok mennyire rendben van.Én meg titkon bíztam benne,hogy akkor majd nálam is így alakul,tudod a hasonló életút miatt. :lol: Remélem valami átmeneti dolog,fogacska,vagy ilyesmi és visszaáll minden! :wink:

Erzsike!

Az szupi,ha Babó ilyen mobil gyerek.Ez esetben remélem hamarosan jöttök Domilátogatóba. :D Igen,végülis nagyon fura érzés,hogy van egy fix dátumom,de valahol meg borzasztóan megnyugtató is.Csak bírjuk ki addíg a napig. :wink:

Amúgy írtátok nekem a pihit és annyira nem érek rá,ma pl a melóhelyen voltam,meg vásárolni,most főzök,mosok közben és mindjárt viszem Bálintkát edzésre.Holnap fogorvos,aztán még szeretnék egy nagytakarítást,ágyhúzást,nagybevásárlást...mielőtt itthagyom a fiúkat.Úgyhogy igyekeznem kell.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok! de jo hogy ennyit irtatok!

verzsike képzeld valamelyik nap visszanéztem a joban rosszban sorozat eddigi részeit és most született ott egy baba és egyböl Babó jutott eszembe nem tudom miért de nekem annyira hasonlitott rá a baba!nagyon cuki a képeken és olyan gyorsab nő:)

jajj mesi hát nem is tudom mi rosszabb ez vagy a skarlát!édes kis csöpp szivem remélem minnél hamarabb meggyogyul!

eszter persze nagytakaritás!meg még tudod mit.. lóturót!meg ne probáld ha nem akarsz elöbb szülni!ezt a pár napot mostmár kibirod ki kell birnod egybe ugyhogy csak semmi nagytakaritás!amugy is felesleges lenne mert ha két pasit egyedül hagysz ugyis vége és akkor hiábavalo volt!ugyhogy nyugiii!

titi hát nekem ez a veszély nem áll fent hogy félredugom :lol: :oops: ugyanis a dokim azt mondta ö inkább szájon át javasolja!jujj ez elég hülyén hangzik ki is rakom a 18as karikát :lol: na de ti értitek szerintem!

éva mi volt az uh-n?ugye nem felejtesz el minket tájékoztatni?

puszi mindenkinek est jövök lassan ideérnek barátnömék!addig irjatok sokat!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!

Mindegy hova dugod,csak dugd!!! :lol: Viccet félretéve a lényeg,hogy a babával minden ok és gyógyszert is kapsz. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


eszter hihi pont ez az sehova nem dugom!doki mondta hogy németbe nem engedik hogy lenyelesék a kismamával de svájcba is 15 éve igy müködik és ö is ennek a hive igy vizzel le kell nyelnem!a barna tisztul csak a hasam fáj de azon gondolkoztam lehet fel vagyok fázva vagy a méhnövekedés vagy kitudja mi!a baba burokja épp és az a lényeg hogy ö jol van benne!elöbb ahogy elküldtem a hozzászolásom egyböl csengettek is barátnömék!most megyünk boltba este jövök!irjatok addig!pusziiii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jaj Lányok!
Olyan jól esett, hogy érdeklődtetek mi van velem! :oops: :lol:

Az a helyzet, hogy a mai Uh-on már nem volt meg a nagy cystám.
Így utólag én arra gondoltam, hogy az előző Uh előtt Balázskám véletlenül beleugrott a hasamba és egy érőben lévő tüsző bevérezhetett.
Egyébként van most is 3 óriási tüszőm, de megrepeszteni nem lehet most a cysta miatt, így megvárjuk mi lesz.
Legközelebb a mensi után kell mennem Uh-ra.
Most 3 ciklus pihenő következik, illetve csak a stimulálást pihentetjük. :wink: Aztán majd meglátjuk hogyan tovább.

Virág!
Annyira örülök, hogy rendeződik a helyzet! Tegnap azért jól megijesztettél.
Szerintem teljesen orvos függő, hogy kinek honnan kell dugdosnia az Utro-t!
:wink:

Mesikém!
Kár, hogy csak most tettél fel képet, mert tök egyértelműen nem skarlát.
Hát mit mondjak rémisztő! A steroid pillanatok alatt megoldja.
Jaj én nagyon készülök hozzátok! Csak már gyógyuljon meg mindenki!

Erzsike!
Hihetetlen, hogy Botond mennyit változott! Komolyan mondom meg sem ismertem! Fantasztikus! Igazi kis pasi! :lol:
Én szerencsés vagyok a testalkatom miatt! Nincs az a tömegközlekedési eszköz, ahová én ne tudnám feltenni a babakocsit. Persze már nem utazunk babakocsival. Így azért könnyebb.
Lábujjat jegelni! (Nem lefagyasztani)
Ez a lábujj dolog elég gáz, mert ha eltört térd alattig gipszelik, hacsak nem kell megtűzni. Hát most egyik sem jönne jól! :roll:

Eszter!
Szerintem hagyd azt a nagytakarítást! A fiúk is hagy érezzék magukat fontosnak! Használd ki az utolsó napokat és pihenj, mert utána egy darabig nem fogsz! 8)
Különben se gondold, hogy megáll az élet, ha 4 napig nem vagy otthon! Nincs sehol leírva, hogy mindent csak Te csinálhatsz!

Sajnos mindig csak így részletekben tudok jönni! :cry:
Pedig néha egész nap az jár az eszemben, hogy kinek mit szeretnék írni!
Mert nagyon fontosak vagytok ám nekem! Mindannyian!
Még így is, hogy én vagyok a kakukktojás! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok!

Évikém, tudom, mit érzel, én is így vagyok, mindig annyi mindent írnék, és sosem jutok el odáig, hogy normális - mindenkinek szóló - hozzászólást tudjak írni. :(

Nálunk most nagy dolog történt, a bébike elaludt. Szopizta az ujját, és kb fél óra alatt magától elaludt.
Ahogy bevette az ujjacskáját, becsukta a szemét, és már pihegett is. A gond viszont ugyanaz, mint a cumival, ha kiesik, felriad.
Lehet, hogy azért alszik, mert délután alig 1 órát aludt, nem tudom, miért ébredt fel. Azt gondoltam, éhes, adtam is neki cicit.
Kicsit felborulóban van a 3 óránkénti evésünk, mivel nagyon keveset eszik - 60-80 grammokat - és utána hamar éhes lesz. Legalábbis azt gondolom, ha szopni kezdi az ujját. Pedig lehet, hogy nem azért szopizza, de kicsit megzavar ez az ujjzabálás.
Éjszaka megint felkelt 3-kor, arra keltem, hogy nyammnyogja az ujját, és néha sírdogál. Akkor cicire tettem, és rögtön vissza is aludt, pedig alig aludt.
Szóval, össze vagyok zavarodva, de picit jobb a helyzet így ujjszopival, mert leköti nagyon, és ha álmos, csak beveszi az ujját, és már alszik is. Napközben is így volt (igaz csak 20 perceket aludt szokás szerint.)
Csak ne legyen nagyon rossz szokása később.

Évikém, nagyon-nagyon örülök neki, hogy nem látták ma a cystát!!! Komolyan mondom, tegnap már nem is tudtam, mit írjak Neked, annyira elkeseredtem, hát még Te!
És persze lesül a bőrömről a kép, hogy nem hívtalak fel, csak napközben én már nem telefonálok a saját telefonomról, mivel megszűntem céges lenni, és ha Dani hazaér, akkor meg jön a lótás-futás, kihasználva azt, hogy itthon van. Mire telefonálni tudnék, már 9 óra, akkor meg már egyszerűen nem merek. Ne haragudj kérlek!!!

Virág, értem. Hogy szájon át?! De a lényeg, hogy hasson! A hasfájás biztos csak a méh változása miatt van!

Eszter, ezt a nagytakarítást tényleg nem lehetne elfelejteni? Vagy legalább anyukád tud benne segíteni?
Képzeld, nekem 1 éve nincs megpucolva az ablak, ugyanis én a végén nem csináltam meg. De most valahogy nem is igazán izgat. Tudom, milyen kemény lesz neked, otthon hagyni a két fickót egy hétre, de még mindig úgy gondolom, hatalmas segítség lesz Neked az anyukád. Biztos szívesen fog a fiúkra mosni-főzni, nem?
Próbáld kihasználni az utolsó nyugis napokat/éjszakákat, ezt most én mondom!!!

Mesikém, tyű a mindenit, nagyon csúnyák ezek a foltok! Én biztos szívbajt kaptam volna!
Jézusom, mi vár még ránk?! Már előre félek minden fajta betegségtől.
Tényleg, én sem tudom, mi ez a valami, amit írtál, hogy megnyalogatta.
A babakocsira rákeresek, nagyon-nagyon köszi az ötletet, muszáj valamit kitalálnom!

Erzsike, nagyon nagyot nőtt Babó. És olyan formás baba! Hogy lehet már gyömöszölni?
Na, kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni neki az alma. Nektek már lassan tényleg lehet hozzátáplálni, irigykedem is érte.
A védőnénink nekem is azt tanácsolta, igyekezzek még 1-1,5 hónapot valahogy kihúzni csak tejcsivel, aztán már nem kellene neki tápszert adni, hanem egy-egy étkezést pótolnánk csak gyümivel vagy főzelékkel.
Félek, nehogy hamarabb elmenjen a tejem. :(
A babakocsit nem is írtad! És végül azt vetted, amiről feltetted a képet? És milyen?

El sem hiszem, hogy alszik a bébike, megyek is lezuhizom, aztán bedőlök az ágyba, ugyanis a vasalás máig tartott, ma felmostam, porszívóztam, főztem, totál kivagyok. Csak terveztem, hogy tegnap pihi lesz, de persze ez mind idáig nem jött össze.
Dani közölte, hogy bolond vagyok, mert takarítási mániám van, és hülye vagyok, hogy ennyit takarítok, miért nem pihenek inkább. :( De egyszerűen zavar a kosz! Mi lesz, ha még többen leszünk?!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Itt egy példa:
http://www.teszvesz.hu/item295150738_pe ... erkek.html

Nem fogjátok elhinni mi történt tegnap! A 82 éves nagymamám öngyilkossági kísérletet követett el!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Bocsi, hogy így bepofátlankodom ide, de szeretnék nektek ajánlani egy lehetőséget, én kismamaként egész jó TGYÁS kiegészítést összeszedek vele: www.bogen.5mp.eu

Kép
bogen
 
 


Sziasztok!

Na talán elaludtak a drágáim, mert csend van. Nálunk szakad az eső. Legszívesebben én is aludnék, de akkor ki vasal majd ki.
Ma nem vittem a REzit az oviba, mert tegnap belázasodott, és nagyon köhög. Éjszaka végig aludt, és reggelre már nem is volt lázas, viszont még mindig köhög. Aztán csak elmentem vele a dokihoz, mert ugye itt a hétvége, meg az influenza is.
Szerencsére nem komoly, csak nyákoldót ít fel a doki (Mucopront), ami nem sok. Aztán a gyógyszertárban tegnap hallottam, hogy van valami új homeos készítmény megfázása, köhögésre, úgyhogy rendeltem.
Most azzal kezdtem el kúrálni. Ha nem válik be akkor estére marad a Mucopont melé.

Juci!
Ne haragudj, hogy úgy letámadtalak a telefonban, és bunkó módon nem kérdeztem meg, hogy a Dudi, hogy van. Remélem nem arcüreggyulladás, ahogy mondtad. Szegénykém olyan rossz, hogy szenvedniük kell. Én úgy átvállalnám sokszor, de hát nem lehet.
A homeos cseppeknek nincs íze (a Rezi legalábbis azt mondta). A neve pedig: Meditonin.
Habár azóta már biztos utánna kérdezél.


Hazajött a párom ugyhogy majd még jövök, csak ezt elküldöm.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Többen kérdeztétek, mi az a habtapi. Íme:

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Hát ez nem igaz, írtam egy regényt, és puff elszált, mert megnyomtam a Del gombot véletlen. :twisted: :twisted: :twisted:

Mesi!
Hát nem könnyú az életed most az biztos. Szegény Ágika, hogy mik vannak. Nagyon piros foltos a képeken. Remélem azóta már semmi baja. Biztos jól viszkethetet is neki.
Most akkor jól tüntesd el azt a hab... valamit. Az igazat megvalva én se tudom mi az. Nem az amit a karácsonyfára is fel lehet tenni?
Azért nézd meg, hogy miből készül, és ne adj neki olyan ételeket, amiben megvannak azok az adalékanyagok.

Verzsike!
Babó tényleg sokat változott. Azok a csodálkozó kék szemek, és a huncut nevetés. Nagyon édes!!
Remélem jövőhét pénteken élőben is megcsodálhatom.
Látod én meg azért iigykedem, hogy nektek fiútok van. Nem tudom milyen lehet, de azért még reménykedem, hogy talán megtudhatom.
Milyen rucikat láttál a csajoknak? Én állandóan nekik vásárolok.Igaz múltkor anyósóm elcsalt egy butikba, hogy magamnak is vegyek valamit, ne csak a lányoknak, mert nekem is csinosnak kell lennem.
A Lurdy nekem tökéletes, mert már sokszor voltunk ott moziba. Hamar oda is érek, és akkor még a Sára se szirénázik a kocsiban.

Titi!
Ez a takarítás már nekem is az agyamra megy. Nem akarlak elkeseíteni, de ha többen lesztek akkor még több is lesz. Igaz a Szandi nemsokára már segíteni fog neked, ahogy nekem is a Rezi.
Ma hogy itthon volt, ripsz-ropsz kitakarítottunk, mert olyankor a Sára is jobban elvan. Úgy törölgetet mindkettő...

Éva!
De jó, hogy nem nőtt a cyszta. Lehet tényleg Balázska ugrott nagyot.
Jó ez a 3 hónap pihenő, ami nem is az.

ZSuzsa!
Nem jöttél tegnap a sógyurma után, meg ma se? Merre vagy?

Eszter!
Ne takaríts nekem,mert a végén még tényleg előbb lesz meg Dominik.

Na megyek vasalok,de este talán még jövök!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Tücsi!

Köszi,hogy megmutiztad,így már ismerős a játék. :wink:

Csajok rémes napom van. :cry: Egyszerűen nem akarom elhinni.Reggel fél 10-re kellett mennem fogdokihoz,akit ezer éve ismerek,hozzá járok,ismerős által,tegeződünk,jóban vagyunk és ma kidobott szinte. :twisted: Új a rendelője és az újban még csak 1* voltam,odatalálok,de a házszám nem volt tuti,így hívtam telcsin,mire mondja az aszisztens,hogy én negyed 10-es voltam,úgyhogy már ne is menjek,mert akkor negyed órát késtem.Kisebb alkudozás után mégis mehetek,gondoltam telcsin nem esik le nekik ki vagyok,de majd meglátnak,ráadásul terhesen.... :D Szóval boldogan ülök a váróba anyummal és apummal,mert elvittek,hogy ne vezessek én.Sorrakerülök és megismer a doki,de mintha mi sem történt volna folytatja,hogy márpedig én negyedes beteg vagyok és hogy neki elege van,hogy mindenki hülye ma,de így és közben kiabál. :shock: Totál ledöbbenve álltam ,majd rámhorkant,hogy akkor már üljek le,de gyorsan!!! Na nekem sem kellett több,mondom neki,hogy bocs,de üres a váró,nincs senki utánam,melleseleg nem akartam megbántani és ha esetleg rosszul emlékeznék és mégis negyedre kellett volna jönni és kések,akkor most mi van.Ilyen sosem fordul elő senkivel? Dugó,vagy ilyesmi,amúgy meg pontos voltam és legyen szíves ne sértegessen.Erre megint jött,hogy itt nem az a lényeg,hanem,hogy mindíg csak ő nyel a betegeknek.Bocs,ebből él,basszus és nem is rosszul,úgyhogy udvariasan megköszöntem az eddígi több éves melóját és kijöttem.Mire ő is,mert azt hitte,hogy apumék nem velem vannak,hanem rá várnak és ragyogva mosolygott apumra,aki erre közölte,hogy viccel,ide akkor se menne be,ha neki fizetnek,mellesleg senki sem vár rá,de azért büszke lehet magára,mert elzavar egy kismamát,csak mert szerinte negyed órát késett. :roll: Nem akarok magamhoztérni,ez egy vicc és a fogam meg úgy maradt!! :shock: Szerencsére azóta sikerült bejelentkezni egy másikhoz,de annyira megalázó ez az egész,én nem értem,hiszen évek óta járunk hozzá,és nem is olcsó hely!!!!!!!Csajok annyira rossz dolgok vannak a világban!!! Erre hazaérek és egy csattanás az ablakból,kinézek,hát elütöttek egy idős nénit.Úgy sírtam.Eleve sz@r az idő, a hormonjaim is kínoznak ezzel az érzékenységgel elmegy egy napom hiába,megaláz a fogdokim.Szegény néni is :( Szerencsére nem volt komoly,mert magánál volt és lábon szállt be a mentőbe,de akkor is,elmúlás és születés,ilyenek jöttek rögtön az agyamba.Alíg várom,hogy hazaérjen a férjem,mert tiszta depi kedvem van. :cry:


Ne haragudjatok,hogy ilyen hülyeségekkel traktállak titeket,de olyan jó veletek megosztani mindent és ez most olyan igazságtalan egy nap. :(

Kép

Kép
anubias
 
 


Mesi!
látom közben feltetted, hogy mi az a habtapi. Hát pedig nekünk is van, még többféle is.
Én totál azt hittem, hogy valami étel.
Biztos, hogy attól lehet? NEm adtál neki valami újjat.

Momo!
Most jut eszembe a tegnapi kérdésed a céggel kapcsolatban. Nem a mienk, csak elég sok részünk van benne. Két ügyvezetője van, abból az egyik apósom. A család nagy része ott dolgozik. Anyósom, sógorom, párom, apukám...És aposóm már a Rezire vár, hogy átadja neki a székét. Mindig azzal viccelődnek mikor bemegyünk. Amin persze anyósóm rögtön kiakad, hogy akkor a Sára mit kap.
Van honlapjuk is ami jó régi, és sose ujjítják. :twisted:
De a spárban, interspárban, a metróban lehet kapni a termékeiket.
Most folynak a tárgyalások az Auchannal. Amúgy ajánlom a hercsi mellsonkát, mert nagyon finom, és az tényleg jó minőségű, ha szoktál felvágottakat venni. (meg a hercsi rolád) na jó nem reklámozom.
Majd a következő talin nálunk megkostolhatjátok. Jók a marinádozott termékeik is.
Na mosmár tényleg megyek..........................

Kép

Kép
oné
 
 


Lányok, segítsetek legyetek szívesek!

Totál kivagyok, a kisasszony már vagy 3 napja annyira nem eszik!

Igyekszem a 3 órát tartani, akkor kb 70-80-akat eszik. Nem hiszem, hogy ez elég volna neki. Persze, így van, hogy hamar nyafogni kezd, gondolom én, éhes, mert követelőzik. Akkor ráteszem cicire, és csak nyammnyog, játszik a cicivel, néha szív, aztán kiköpi, vissza, nyalogatja, stb.
Amikor elveszem, akkor meg sírni kezd. Ha bedugom a szájába az ujjam, akkor azt szívja, mintha éhes volna, aztán persze azt is elkezdi nyalogatni, sőt, rágicsálni az ínyével.
Nem volt még nálunk ilyen probléma, ő mindig egy kis zabagép volt. De most ez így elég rémes. A délutáni alvásunk tegnap is elmaradt, sőt, most sem alszik. Aludtunk kb fél órát, és felkelt nyöszörögve, minek az lett a vége, hogy mellre tettem, ami persze több kisebb szívás után nem kellett neki, de ment tovább a nyöszmösz, ami most is tart.
Én meg összecsuklok, mivel ma is kb 4-5 órát aludtam. Hajnali 3-tól fenn volt 5-ig, aztán 7-kor kelt! :(
Lányok, a fogzás hogy fog jelentkezni? Létezik, hogy bántani az ínyét már most, és valamit csak rágicsálni akarna? Azért szopizná az ujját? Vagy csak a szájába akar venni valamit? Mit adjak neki, hogy rághassa? A rágókát túl nagyok még a szájába, és amúgy sem tudja még bedugni!

KépKép
titi_27
 
 


Juci!

Na a te dokis sztorid se semmi.És mégis mit mond,hogy miért nem jön ki? :evil: Ezt annyira rossz,mert az ember sajna rá van utalva az orvosokra.Szerintem várd meg az estét az antibiotikummal és akkor döntsd el,hogy adsz e neki.Ha nem lesz rosszabbul,vagy nem lesz nagyon magas láza tolhatod és akkor is megnyugtató,hogy van.De ha rosszabbul van szegénykém szerintem is add be inkább neki.Én jövő csütire kaptam időpontot fogászhoz ,annyi van,hogy ráharaptam egy sósmogyira és a tömés egy része letört.Azóta kicsit érzékeny.Gondoltam szülés után sokáig nem lsz ilyenre időm és megoldom előtte.Remélem sikerül. :roll: Ami a délutánt illeti porba folytottam,mert szegény Bálintkám porallergiás(is) így amíg nem ér haza csináltam egy komolyabb takarítást nála.Legalább azt se szívja be szegényem.

Mesi!

Tényleg nem is reagáltam arra ,amit a nagyidról írtál.Ez nagyon kemény.Remélem jobban van.Nyilván valami lelki ok.Magányos szegény? Vagy inkább az idős kora miatt már esetleg másként itél meg dolgokat? Most hogy van? Kórházba került?

Oné!

Én még sosem hallottam erről a márkáról.Akkor most én is megnézem. :wink: De jó lehet egy családi vállalkozás. :? Nálunk csak családi együttlakás van. :lol: De az sem rossz.Mármint anyu,apu,meg a felső emeleten mi hárman,azaz majdnem négyen. :wink:

Titi!

Este,vagy hétvégén még hívnálak,ha nem megyek az idegeidre a kérdéseimmel :oops: ,mert bizony annyi butaság jut eszembe,amit nem értek.Pl itt van ez a katéter.Ha be leszek katéterezve,akkor nem érzem ha pisilek? Vagy érzem ,csak azon kell pisilni,vagy mi :?: :oops: :lol: Na ilyen kérdésből van még vagy 10 :lol: .Hívhatlak? Te mégis ott szültél és frissek az emlékeid ezekről a dolgokról. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Hú Titi.Én is afogára gondoltam.De akkor nyáladzani is szoktak.És talán épp azért is esznek kevesebbet,mert lenyelnek egy csomó nyálat.Nem lehet,hogy kevés a tejed és nagyon küzdeni kell érte? Esetleg ha megpróbálnád egy étkezésnél tápszerrel,vagy lefejt tejcsivel megetetni,amiből jön ugye simán akkor is ilyen keveset enne? Az ujjaddal meg próbáld tapogatni a kis ínyét,hogy érzel e fogacskát.Nem is tudom! :roll: De ne aggódj,mert szép nagy fejlett és jó húsban lévő baba,úgyhogy nem lesz baja,ha most nincs úgy étvágya. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Kicsi! Köszi szépen megkaptam a receptet. Mondjuk elég érdekesen működik a posta, elsőbbségivel ma ért ide…
De gáz ez a dokinéni, pedig emlékszem annak idején hogy dícsérted, hogy milyen rendes. Akkor ha költöztök váltotok dokit is?

Mesi! Nagyon szörnyűek a piros foltok Ágikán. Jobb már valamivel? Fogalmam sincs én mit tennék, ha nálunk ilyen lenne, tuti annyira bepánikolnék hogy csuda. Hirtelen lett ilyen vagy fokozatosan?

Eszter! A nagytakarítást már tessék elfelejteni! Míg a kórházban leszel a fiúk meg anyukád úgyis kitakarítanak.

Éva! De jó, hogy nincs már semmi a cisztából (már ha az volt). Balázska beleugrott véletlen a hasadba??????? Ez meg hogy történt?
El se mertem menni dokihoz, hehogy gipszet kapjak. Azt találtam a neten, hogy össze kell ragasztani a mellette levővel, azért ez csak kellemesebb mint a gipsz.

Titi! Az szupi, ha Kicsibébi már el tudja magát altatni. Meglásd nemsokára már beáll a napirend és te is kipihened magad. Igaza van Daninak! A tejcsid is azért kevesebb lehet, mert nem pihensz! Mikor én is azt hittem már minden ok és csináltam rendesen mindent, nekem is kevesebb lett. Aztán úgy döntöttem az mindennél fontosabb, hogy Babónak legyen tejcsi, ezért csak hétvégén takarítunk ketten Zsoltival, Babó ruháit kivasalom, de a miénket mindig csak amennyit muszáj. Azért nem lehet hogy 3-an annyi koszt csináljatok.
Lehet hoyg jön a foga Szandikának, azért kevesebb az étvágya! Mi kaptunk egy gumi zsiráfot Franciaországból, de a brendonban is van, azt imádja rágni Babó. Nagyon kis vékony lába van, azt mindenhogy meg tudja fogni és nem ejti el. Ezt rágja már 3 hónapos kora óta. Még semmit nem tudott megfogni, de ezt már igen.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Gyöngyi! De jó lesz ha feljöttök a lurdyba! Délelőtt jönnétek?
A csajoknak nagyon sokféle pizsi, fehérnemű volt, meg aranyos pólók, nadrágok pamutból. Rózsszín, fehér, piros és szürke színekben Mickey egeres, Micimackós, Hello Kitty-s meg ilyenek. Vettem egy bodyt meg egy pólót mert megyünk babalátogatóba, felteszem neked a képet róluk.
A hercsi mellsonkát mi is imádjuk!

Nemsokára folytatom…
verzsike
 
 


Sziasztok!

Hát nincs túl sok időm jönni, most hogy mind a két fiú itthon van. Dávid csak papíron beteg, egyébként élénk és egy percem sincs tőle. Mindig csinálni kell valamit vagy játszani, mert különben unatkozik és jön a vita meg a hiszti. A férjem is már dél körül minden nap itthon van így mire jöhetnék mindig elfoglalja a gépet. Persze nekem meg így hogy délelőtt nem sok időm van akkor pótolom az elmaradt dolgaimat.

Mesi
Hú ezek a piros foltok nagyon rémisztőek Ágikán, nem csodálom, hogy megijedtél. Sikerült kideríteni mitől vannak? Kaptatok rá valamit?
Nagyon nyűgös tőle?

Titi
Ne aggódj, van olyan, hogy kevesebbet esznek a babák mint máskor. Nekem mindig azt mondta a dokibácsi, hogy miért várom el tőle is azt, hogy egyformán egyen a felnőtteknek sem megy ez mindig. Úgyhogy nyugi előbb utóbb fog enni rendesen. A sok újjcumizás lehet hogy fog de az is lehet, hogy ezzel nyugtatja magát és simán csk jólesik neki.

Anubias
A fogdokis sztori nem semmi. Ha ilyen egy ismerőssel mit csinál egy idegennel.A lényeg, hogy sikerül megcsináltatni máshol úgyhogy ne is foglalkozz vele tovább.
A takarítást meg hagyd már a fenébe, majd megcsinálják ha a kórházban leszel. Pihenj és élvezd a hátralévő közös napokat.

Verzsike
Csuda szép babó és olyan nagy már.
Nem gondolkoztál abban, hogy már elkezded a gyümiket is ha úgy érzed hogy már nem elég neki a tejcsi?

Balimama
Hú ez jó hír, hogy már nincs baj a cisztával.
Most ne is foglalkozzazzal, hogy nem kapsz tüszőrepesztő szurit, lehet, hogy pont ez lesz a jó.
lakással hogy áltok van már valami konkrét?

Kicsi
Jobbulást Dudinak! Szegénykém jó szarul lehet. Én azt hittem, nektek jó dokinénitek van. Médg nem is hallottam olyat, hogy telefonon keresztül ad gyógyszert. Mit írt fel, hátha már valamelyik fiú kapta. Egyébként ne aggorj hogy antibiotikumot fog kapni, ettől még nem lesz baja. Tudod én sem szeretem, de sajnos Áronnak ez már a 3. ilyen típusú gyógyszer úgyhogy én mit szóljak.Egy biztso ha mmástól nem jön rendbe akkor inkább kapjon, minthogy nagyobb baj legyen.

Oné
Nagyon helyes, halgass csak az anyósodra neked is kell egy két új ruci, hidd el. Te is jobban fogod magad érezni, nem lehet mindig csak a gyerekeket szem előtt tartani. remélem vettél magadnak is valami szépet.
Mi még nem próbáltuk a sonkát de majd most. Az az igazság nálunk nem nagyon fogy inkább a párizsit eszik, pont azt amit nem ajánlanak a kisgyerekeknek.
Rézit le tudtad beszélni a hercegnő jelmezről?
Nálunk még nem írták ki mikot lesz a farsang, így még azt sem tudom Dávid mi lesz, de sajnos még ő sem.

Sziszike
Nagyon ügyes Bence, most lesheted állandóan, mert a lépcsőzés ezentúl nagyon vonzó dolog lesz.

Virág
Örülök, hogy ilyen hamar elmentél dokihoz és írt fel gyógyit. Pihenj sokat!
Mi marad meg benned, még mindig kijön minden?
Nekem a savanyú dolgok jöttek be és a kölesgolyó, meg a buláta. Sok sok hideg tej.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Csak gyorsan, annyi, hogy rosszul írtam le a homeos csepp nevét.
Szóval: Meditonsin, és 7 hónapos kótol adható
Bocsi!!!
Hát nem semmi a doktornő, és mi van ha tüdőgyulladás. Nem akarta meghallgatni? Mondjuk azt szokták mondani, hogy ha több napig tartó magas láza van, akkor az nem vírusos eredetű, hanem baci, és akkor antibiotikumot szoktak adni.
Beadtad neki végül?
A Sára is már 3x kapott. A Rezinél én is nagyon tartottam tőle, és húztam ameddig csak lehetett, de egy komolyabb fülgyulladás után csak az gyógyította meg.
Remélem azóta már jobban van. Sajnos a Rezi is belázasodott estére, és annyira könnyes volt a szeme a láztól.

Titi!
Nálunk is előfodult ez a csökkenés. Igaz a Sára akkor 80-100 között evett. Akkor azt mondták, hogy mivel megvan a súlya, ne izguljak. Szandi jó súlyban van, és lehet már nem fog olyan sokat enni mint eleinte.
Próbálj meg pihenni nekem. Lehet tényleg kevesebb a tejed. Nem most kéne megjönnie?

Erzsike!
Nekem a mindegy mikor talizunk, csak akkor úgy kell beosztanom a Rezi miatt. Ha megy oviba, akkor valakinek érte kell menni, mivel ő ebéd után (12:30) mindig jön haza az oviból. Ezért ha délelőtt megyünk, akkor vagy vissza kell érnem,vagy ugrasztok valakit.
Ha délután talizunk, akkor pedig 3-4 között tudok indulni az alvás miatt.

Többiektől bocsi,de mennem kell.
Holnap jövök!
Addig is Jobbulást a betegeknek!!!!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi! Sárának Boldog Névnapot! (remélem ma tartja).
Kép
verzsike
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi: Sárának nagyon boldog névnapot!!!!

Mindenkitől: , jhéten pénteken találkozóhoz mit szólnátok?

Esetleg lehetne szervezni valamikor egy csajos bulit, amikor apucik maradnak a manókkal.;)

MOst takarításban vagyok...holnap jönnek anyuék.

Bence imád lépcsőzni én meg állandóan a nyomában vagyok...már nemcsak felfelé szeretne menni, tegnap szemből akart lefelé menni...szerencsére figyelek, de mi lesz, ha 1* nem leszek ott már most félek.

Viszont nagyon ügyes.;)

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: