Sziasztok!
Egy gyors bekukk, hogy el ne felejtsetek
Ildi,
jobbulást neked! HOgy van a homloküreggyuszid? Az nagyon fáj? Remélem, jobban vagy!
Holnap megint mész a dokihoz? És mikor lesz a műtét? Szerintem is taxizz, ez a minimum!!!
Drukkok mennek a gyógyulásért meg mindenért!
Szirom,
aztamindenit, már most szervezet a nyaralást?
Az Őrségről nem nagyon tudok infót mondani, mi nem jártunk arra még. Sőt, ha meggondolom, nagyon régen nem is voltunk nyaralni egyáltalán
Viszont idén már szeretnénk, mégpedig Olaszországba
:):)
Mira,
nagyon helyes Andris, tehetnél fel róla még képeket
Rita,
örülök, hogy jól telt Bernát szülinapja
Hát, nem könnyű ez a suli
Mennyire lehet a vizsgákat tologatni? Tényleg jobb, ha kcisit lazítasz, már amennyire lehet, mert az sem jó, ha minden energiádat elveszi a suli
Én is dolgoztatom most kicsit az agysejtjeimet: Zsoltinak segítek a munkájában
Együtt dolgozunk, és olyan jó, hogy nem csak a gyereknevelés terén érezhetem hasznosnak magamat
Csak az a rossz, hogy ilyenkor este már nehezen forognak azok a bizonyos fogaskerekek
De csak most jut időm leülni a gép elé. Lacus napközben kb. félórát alszik egy ideje, ezen ki is vagyok akadva
Annyi idő alatt semmit nem bírok megcsinálni.
Az építkezőkre / tervezőkre én is irigy vagyok! Bárcsak már mi is ott tartanánk, hogy felújítunk, fát ültetünk, térkövezünk, mittudomén...
Egyenlőre semmi lehetőséget nem találtunk, igaz így télen elég vacak az ingatlanpiac. Már arra is gondoltunk, hogy építkezünk, de horribilis telekárak vannak Szentesen
:(:( És hát olyan borzasztó nagy hitelt sem akarunk felvenni. Úgyhogy egyenlőre nincs megoldás, és emiatt szomorú is vagyok
De most már megyek, vár a munka! Ami egyébként tök jó