Új privát üzeneted érkezett!

Lafead köszönöm!!!!!!

puszi:Zs

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Kia! Mi volt a nődokinál?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Naahh tegnap csak elmentünk mi is a nődokihoz....anyósom vigyázott Rékára....meg is lett az eredménye...teljesen felborult a megszokott kis napirendje :roll: Amikor megjött anyósom pont akkor altattam Rékát...be is aludt.....majd kis idő múlva felébredt...de ez ált. így van...és magától vissza tud aludni....na én elmentem zuhanyozni...mire jövök ki?! Hogy anyósom bent van nála és dumál neki...hááát persze hogy nem aludt vissza :evil:
Nagyon mérges voltam...mérgelődtem is apucinak...de ő védte az anyukáját.

Nahhh aztán elmentünk mindent rendben talált a doki...de nem volt túl kellemes a vizsgálat...bekukkantott...kézzel is megvizsgált...és uh. is csinált...minden ok....újraaa lehet szexelni :D :oops: Bár kicsit félek tőle...de azért már hiányzik rendesen :)

Naaah és mire hazaértünk akkor aludt be Réka kb. 5 percre.....aztán fel is ébredt mert kakis volt ezt is én vettem észre (persze hogy nem alszik el kakisan)...előtte semmit nem aludt mert anyósom lefoglalta...ölben cipelte a kis fenekét....és úgy vette észre hogy éhes...ami nem úgy volt természetesen...130 ml-ből csak vagy 50-et evett. Ismét mérges lettem!!!....A gyerek ha éhes sír...na Réka nem sírt csak szívta a cumiját és ő ezért megetette :roll: Ha annyiszor etetném meg ahányszor szívja a cumiját...naaahh mind1!!!Így az étkezése is teljesen felborult...mert ugye nem rakta tele a pocit....viszont éhes maradt ezért nyügi lett de nem tudta megenni újra a teljes adagját....szóval...kész káosz....végre este fürcsi után megetettük megevett úgy 140-et cicivel együtt és beájult a drágggaaa...egész du. 14.00-tól nem aludt este 21-ig....így éjszaka 7,5 órát lehúzott egyben de már úgy vettem ki a kiságyból hogy enni kéne...a cicin is végig aludt de szívta a lelkem rendesen mert éhes volt...aztán ma reggelre csak helyreáll a rend :)

Egyébként egyre többet mosolyog annyiraaaa cukiiii....IMÁDOM!!!:)
És teljesen elolvadok ha rámnéz a tiszta, kis áratalan, őszinte szemeivel...mintha olvasna a gondolataimban....na és ezek a vigyorok amikkel megajándékoz...áááá kész vagyok tőle teljesen :D Annyi szeretetet tudnak adni ezek a kis pindurkák :!:

Naaa jóóó nem áradozok tovább:)

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 

 
 

Niki

Látom neked sem valami könnyű az anyóspajtival! :wink: :lol: Olyan jót nevettem (tudom ám, hogy neked annyira nem volt vicces)! Ráadásul mintha magamat olvasnám! :lol:

Már olyan rég volt az a szex :cry: Még van három hetünk.... :cry: Irigykedem :P

Kép


Kép
fcicus
 
 


SziAsztok!

Niki baromira meg tudlak érteni, én is biztos a hajamat téptem volna!!!!!!! Én is anyura bízom a picit mert ő már mindent tud Leviről, a napirendjét, azt is felismeri ha kakis és azért sír, vagy ha valamit nem tud inkább megkérdezi ha kell felhív és úgy csinálja ahogy mondjuk, mert látja hogy Levike már beállt egy rendre és nem szeretné, ezt felborítani. Szóval Ő egy szuper nagyi.
Lehet hogy anyósodnak is le kell írni hogy mit hogyan csináljon Rékával. Vagy őt nem lehet erre megkérni? Ilyenkor mit mond a férjed?

Nekem is hiányzik a sex, szinte mindig erről álmodom, másfél hét és vizsgálat!! Niki miért fájt a vizsgálat? Nekünk nagyábból ugyanúgy zajlott a szülésünk ha jól emlékszem, nem? Neked is hosszú vajudás után császár lett ugye?

Levike arcáról még mindig nem múlt el a kiütés szerű valami, hétfőn jönn a védőnő kiváncsi leszek mit mond, mert móta több a tejem azóta vannak ezek. Ha valaki tud erről valamit kérlek írjátok meg. Előre is köszi!

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Ti tényleg betartjátok a 6 hetet?
Mi nem bírtuk már apával és a negyedik héten egymásnak estünk. :) :D :D
Olyan érzés volt,mintha megint elveszíteném a szüzességemet. :P

Most voltunk méreckedni.Flóra már 5 kg... :)
Baromira vicces volt,hogy rátettük a mérlegre és abban a szent pillanatban jött a pisi tenger.... :shock: :D :D :D
(nem vettem mérleget így marad a rendelőé)
Hát igen,leányzó bemutatkozott.

Nálunk is ez van anyós témával kapcsolatban,sőőt nekünk mégszarabb,mert egy házban kell élnem vele.DE HA MINDEN IGAZ MÁJUSBAN KÖLTÖZÜNK.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

További szép napot nektek!
Kinga és Flóra
Vendég
 


Sziasztok!

Cicc, hamar elrepül az a 3 hét és látod Kingii-ék együtt voltak :)

Anna, nekem is anya tök jól el tudja látni Rékát...meg persze jobban is ismeri mivel ő volt velünk az első két hétben rengeteget segített :) Csak most sajna lebetegedett így nem tudott jönni ezért hívtuk anyósomat. Az én drággaaa férjem is látta tegnapi nap végére hogy igazam van de még akkor is azt állította hogy ilyen is kell hogy legyen, szokjon hozzá a gyerek hogy nem mindig mennek simán a dolgok....na ezen egy kicsit vitatkoztunk is...áááá....hát csak az anyukájjaaa és természetesen megvédte de közben azért éreztem hogy nekem adott igazat! :)
Igen engem is hosszú vajúdás után császároztak meg.A vizsgálat nem is igazán azt mondom hogy fájt csak kellemetlen volt...azt olvastam valahol hogy azoknak akik szoptatnak más a hüvelyflórájuk ill. vékonyabb a nyálkahártyaréteg is...és ezért hüvelyi szárazság előfordulhat....na én valami hasonlót éreztem mintha nem lettem volna elég nedves...ezért is tartok kicsit a szex-től....de van megoldás mert ha nem leszek elég nedves akkor veszünk sikosítót....azért nem adom fel...és nehogymár addig ne szexeljünk míg szoptatok :!: :lol: Rékának is voltak kiütései az arcán olyan volt a drágám mintha serdülne pici apró pattanások és mitteszerek :) Magától elmúlt mi nem kenegettük semmivel!

Kingii mi betartottuk a 6 hetet...najóóóó azért mi is elvoltunk párszor .... de odáig nem mentünk el...mert ugye asszonták hogy nem lehet! :)
Gratulálok Flóra baba súlyához nagyon szépen gyarapszik :)
Nem irigyellek hogy anyósékkal kell laknotok nem lehet könnyű!De a lényeg hogy nemsokára költöztök! :)

Betty mizújs veletek?Jól vagytok?Tejcsi és tápszer ügyben mi a helyzet?

Nah megyek mert lassan kajcsi idő :)

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Sziasztok!

Nekünk is van még két hét és én pl nem tudom mi van a belső varrataimmal, mert ott inkább szakadtam, mint kívül.. :shock:
Ezért nem nagyon merek kockáztatni, jobb lenne ha nem sérülne semmi.

Mióta egy etetés táp, egy szoptatás azóta többet eszik a tündérmackóm.
Ma pl volt olyan, hogy 1 alkalommal 100 g-t evett. Csak el ne kiabáljam.. :oops:
De olyan boldog voltam.
Majd kiderül. rülök, hogy kaphat egy kis anyatejet is.

Nekem múlt hétvégén mant haza anyukám és váltotta az anyósom.
Nem szól bele direkt a dolgokba csak megjegyzéseket tesz és ez is kiakaszt néha..
Főz, takarít, de nem bánnám ha nem jövő-hanem most hétvégén menne haza.. :?
Mindegy, kibírom.
Ráadásul így házas életet élni? :roll:

Mikortól lehet tornázni.
Még van rajtam a terhesség kezdetéshez képest 10 kg és uuuuutálom, hogy nem jön rám még semmi a régi ruhákból.

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Újra itt...Betty örülök hogy minden ok veletek :) Súllyal kapcsolatban....én 51-el kezdtem a terhességem, 59-el mentem be szülni, 53-mal jöttem haza és most vagyok 55-öt.És rám sem jön rám egy régi gatyám sem engem is bosszant rendesen :evil: Van egy kismama farmerom kantáros na az ami egyedül jó rám vagy az egyik kismama gatyám.Szerintem még a csípőnk az ami miatt nem jön ránk a régi gatya...vagyis remélem hogy az :)

Lányok ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?
Vendég
 


Jaaahhh tornázni én úgy tudom light-osan 6 hetes kor után lehet...mondjuk császárosoknak hasizom gyakorlatokat nem igen lehet csinálni...pedig nekem sem ártana egy kis hasazás :)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Ha már az altáji dolgokról írtok, lenne egy kérdésem.(bocsi, ha túl indiszkrét!)Nektek elmúlt már a vérzésetek?(Mármint ,aki természetes úton szült)Nekem még mindig kell használnom tisztaságit.Pedig a gátmetszés már tuti begyógyult, és nem fáj semmi.

Kép

Kép
linus
 
 


Linus! Még nem...
De 6 hétig normális... :?

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Cicus
A nődokinál minden jó volt...
Az mondta minden jól helyrejött, a gátmetszés nem is látszik már (jól varrt :lol: )..

A fogamzásgátlásról a véleménye:
döntsük el.. ő írt fel 2 havi gyógyszert is, amit lehet szopi alatt szedni.
De a NuvaRing gyűrűt ajánlja.

Nektek?

Niki
Nekem sem volt kellemes a vizsgálat :?

Sajnálom az ilyen anyósokat :roll:
Nekem ennyire nem vészes.
Na de majd, ha hazaköltözünk Szabolcsba :shock: :wink:

Kingii
Mi sem tartottuk be a 6 hetet :lol:
Drukk a májusi költözéshez!

Torna?
Úgy tudom attól változik a tej íze...
Én valahogy szerencsés vagyok - annyi vagyok majdnem (1-2 kg +), mint a terhesség előtt.

Vérzés?
Nekem szerencsére csaz 1.5 hétig volt, és a 4. héten 4 napig.

Apa tisztába rakta - azt hiszem hami lesz ismét...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Én meg úgy tudom jót is tesz..mellgyakorlatok kifejezetten ajánlottak.
Hát nem tudom.. :roll:

dhbetty
 
 


Na ti mázlisták!
Nálunk még most sincs semmi, mert még mindig megvan. Doki mondta, hogy jó egyébként minden. Szedem az ergam cseppet és remélem, hogy elmúlik. De már a falat kaparom.
Niki! Mond meg anyósnak szépen, mit hogy szeret az unokája. Sztem hallgatni fog rád. Ha nem, akkor mond meg, hogy sajnálod, de többé nem bízod rá az unokát. Jöjjön babanézőbe, de te vagy az anyuka, legyen úgy, ahogy TE jónak látod.
Torna nincs, de miután minden cicizés egy közelharc, már kevesebb vagyok 1 kg-val, mint terhesség elött.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Gyerekágyas folyás: már nem jellemző, szinte nincs. Hétfőn megyek a nődokihoz, kicsit előbb mint 6 hét.

Nektek van anyatejes kiütés a babán? már aki szoptat...Kia/ Nyafi.. Nekünk sajnos egyre csúnyább. Utánaolvastam, és azt írták hogy a gyermekágy végéhez közeledve egyre durvábban dolgoznak a hormonok és ettől egyre csúnyább a kis bőre. Valami tipp esetleg a kezelésére????

puszi és mindenkinek jó hétvégét:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi nekünk is van kiütés bár mi tápozunk is de a védőnő szerint ez a tejem miatt van mert szerint kicsit tömény. Nekünk kb. 10 napja van de már kezd rendbe jönni. Álítólag ez lehet egy-két- de akár három hétig is elhúzódhat. Állítólag nem szabad semmivel, sem keni én Nívea törklőkendővel tisztogattam de rosszabbodot, nagyon kiszárította. Bepanthennel hoztam renbe. Ha valamivel akarod keni csak ezzel. Én már póruljártam sajna.

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Nagy a pangás..... :shock:

Kia:kértetek már időpontot ultrahangra?
Hova kell vigyétek a babát?Mi a budai egészségközpontba.
Holnap reggel megyünk és nagyon izgulok,hogy mindent rendben találjanak....

Valaki használja az espumisan emulziót?Infacolt akartam venni,de nem volt és kíváncsi lennék a véleményetekre,mert amióta adtam neki pár cseppet(2 napja) nem kakilt és iszonyatosan erölködik.... :( :( :(

Kingii és Flórika
Vendég
 


Sziasztok!!!

Kingii, fáj a pocija Flórának?Mert képzeljétek én amióta nem adok semmit Rékának nincs pocakfájás....nem erölködik a pukikkal csak úgy kijön neki...ill....kaki is mindennap van pedig eddig 2-3 naponta volt csak. Nem akarom elkiabálni de asszem elmúlt ez a hasfájós korszak(KOPP-KOPP-KOPP)!!! Mostmár annyira kis kiegyensúlyozott baba-már ha nem zavarja meg senki a napját(anyósom)-és mostmár tök szépen elalszik egyedül, nagyon ügyi....elnézelődik magának a kiságyában dumálgat, mosolyog a kis plüss állatkáira...aztán ha elálmososdik ásít 3-4-et és bealszik :)

Na ma együtt voltunk a párommal...tényleg olyan mintha újra elveszteném a szüzességem :shock: Naaaah és tisztára kiakadtam mert nem vigyázott az én drááágaaa férjem elfelejtette ill.azt hitte hogy amíg nem jön meg nem eshetek teherbe....hááát nagyon mérges lettem :evil: Ő meg mit mond hogy nem bánná ha most esnék teherbe a 2. babával....ááááá.....tiszta bolond...mondtam is neki hogy tök jó mert nem neked kell kihordani, megszülni és itthon lenni 2 pici babával...remélem nem lesz semmi gázzz... :!: :!:

Amúgy mi az utóbbi időben megszakítással védekeztünk mert nekem a fog.gátlótól iszonyatos migrénes fejfájásom volt...szóval szerintem mi maradunk ennél a módszernél...nem vagyok híve semmilyen mesterséges hormonnak.

További szép napot!

Niki és Réka baba
Vendég
 


Kingii:

mi is holnap megyünk ultrahangra 11-re a budai gyerekkórházba. Ti mikorra?

puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Fél 9-re kaptunk időpontot.

Tök jó lett volna ha találkozni... :D :D
Vendég
 


Tényleg jó lett volna találkozni...na sebaj majd tavasszal tartunk egy találkozót.

:) puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


sziasztok! mi már voltunk a sotén mindenrendben volt az uh-on. remélem nálatok is így lesz a csípő még csak februárban

Kép
nyafi
 
 


Nyafi milyen uh-on voltatok?
Kép
boganna07
 
 


Igaz kaja után, de 3450 g volt az én PöttömPankám!!! :lol: :lol:
Úgy örülök..3220 volt egy hete és féltem, hogy a szivecskéje miatt sem fejlődik.
Remélem szépen fog fejlődni ezentúl.
Annyi alkoholmentes sört iszom, hogy már a fülemen jön ki..de talán picit több is a tejem. Ajánlom annak aki gyarapítani szeretné.
Puszi mindenkit!

dhbetty
 
 


Anna:feji és hasi
Betty köszi, kipróbálom...

Kép
nyafi
 
 


Nyafi nekem erről nem is beszélt a védőnő, ill. gyerekorvos, hogy lenne ilyen vizsgálat a picinek, ma jönn és rá is kérdezek.
Mi csak hathetsen megyünk a korházba, a füll-orr gégészetre és ott lesz valamilyen vizsgálat.

Betty:Jó ötletnek tűnik ez a sör dolog csak én nagyon utálom a sör ízét, gondolom ez is olyan ízű ugye?

Kép
boganna07
 
 


Nyafi!
Nincs mit. :)

Anna!
Hát olyasmi, bár itt van egy olyan Karamalz, ami tulképp. üdítő, de malátás, ezért nevezik alkoholmentes sörnek. Otthon nincs olyan.. :?
Bár nem mindig ezt iszom, mert én szeretem a sört is..ki nem álhattam régen, de terhesség alatt megőrültem érte.. :lol: :lol:
Már mi is voltunk csípő uh-n, fejiről még nem hallottam.
De itt pl nincs bcg (?) oltás..majd februárban kapja az elsőt.
Ahány ház, annyi szokás.

Niki!
Remélem minden ok lesz, gondolotam nem mostanában terveztétek kistesó érkezését.. :roll:

Cicus jól vagytok?

Többiek? Meliz? Domin nem is volt mióta anyuka..vajon jól vannak?

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Megvizsgálták Flórát.
Feje+hasa+ csípő minden ok,DE.....
a bal vese kicsit ki van tágulva....Így 3 hét múlva vissza kell mennünk kontrollra... :cry: :cry: :cry:
Azzal bíztattak,hogy lehet kinövi.És ha nem??????

Olyan szomorú vagyok....

Zsuzsi:remélem veletek minden ok...
Vendég
 


Bolgog 2 hónapot Flórika!
Vendég
 


Boldog 2 hónapot Flóra! (Kingii)

Sziasztok!

Nyafi Gratulálok a súlyodhoz.
Remélem, hogy nekem is megy majd lejjebb, bár amennyit most eszek :lol: De kell a tej miatt.

Kingii
Remélem, hogy kinövi Flóra! Drukk!

Mi az UH-ra Budakalászra megyünk majd.
Oda adott beutalót a gyerekdoki.
Legalább megnézik azt is, hogy miért bukik annyit Manó.
Időpontot még nem kértem, majd a hétvége felé, mert (már beszéltem velük) csak 2 hétre tudnak előre, és mi febr. elején akarunk menni, akkor lesz itthon Apa.
Bár volt UH a kórházban is - állítólag - rajta van a papíron, hogy minden rendben.

Espumisan
Mi azt használjuk. Levi nem sír, naponta csak kb. 4x kap, de használ.
Kaki megy... Szinte mindig reggel van sok neki (ilyenkor kell alvázmosás is :P ), előtte nagy nyögések, stb, (biztos a sok levegő miatt) de szép híg, anyatejes.

Zsuzsi
A kiütések...
Van néhány az arcán, én nem kezelem , csak néha törlöm át kamillával, mint a posit is.. majd ha a doki mást mond .. kipróbálom.

Nektek jobb már?

Tegnap Levi 5220 gramm volt :shock: Ismét 400 g hízás :P
Olyan nehéz már :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!
Nekünk azért volt olyan gyorsan a két uh. mert a kutacsa pici.
Kia! Azért fogyok, mert napi 6-7x másfél órát van cicin, és így csak egyszer kell tápi!!!

Kép
nyafi
 
 


Nyafi a másfél óra... rengeteg..
Nem irigyellek.

Levi:
Kép

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia!!
Nagyon jó a kép!! :lol: :lol:

Íme a mi útlevélképünk... :lol:
Kép

dhbetty
 
 


ma volt a csúcs 3 órán keresztül szopott váltott ciciből, de még így se volt elég, kapott 50ml tápot...több ilyen nem lesz. még mindíg zombi vagyok...

Kép
nyafi
 
 


Nyafi!
Én is így kínoztam magam. Min 2 óránként cicin volt, aztán 20 milit képes volt 1 óráig enni, mert közben nagyon sokat aludt, mivel azért a mennyiségért is keményen megdolgozott és elfáradt.
Persze én pedig szétstresszeltem magam, hogy ismét etetés idő, nekem tuti nincs még annyi tejem stb..
Most csak minden második etetés anyatejes, a többi tápszer. Így van 5-6 órányi idő, hogy elegendő tej termelődjön a következő cicis evésig. Éjszaka kivétel, ott egymás után szopcsi van, mivel alszom, így kevsebb idő alatt termelődik több.
Azt eredményezte, hogy 500-600 g napi adag után 300-400 az én tejem, a többi pedig tápszer, aminek így is nagyon örülök, hogy ennyit is adhatok neki. Én pedig sokkal nyugodtabb vagyok.
Ezt a more milk kapszulát nem akarod kipróbálni?
http://www.boldogmama.hu/
Kicsit drága, de nagyon dícsérik.

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Kia, Betty tök jók a képek! :) Hol lehet ilyet csinálni?

Nyafi, hát nem irigyellek...én is átéltem ezt a szitut....bár én pont akkor amikor a kórházból hazajöttünk és akkor derült ki hogy nincs elég tejcsi....Réka is egész nap a cicimen lógott....de szó szerint ha kivettem a szájából 10 perc múlva ordítás volt a javából....én sem tudtam se enni, se aludni, se inni....és a pihenés...óóóó...az teljesen elmaradt...pedig akkor kellett volna csak igazán...császározás után....ráadásul én csak ülve tudok szoptatni...tehát még az sem működött hogy bealszok mellette. Úgyhogy maradt a tápszeres pótlás :( Ez van nincs mit tenni...most próbálom egy kicsit felhozni a tejcsi mennyiséget....ezért is vagyok ritkábban...amikor csak lehet cicire teszem....de azért 1-2 óra szünetet hagyok mert azért termelődnie is kell....vagy ha Réka nagyon alszik akkor nem bántom...bár én nem veszek észre különbséget ...tehát nem lett több....de többször kap és akkor is megvan mindig a 10-20 ml...szóval összeségében talán több van....de egyszerre sosincs ennél több.Ez van.Egyébként annyira ügyesen és gyorsan kiszívja hogy csak lesek...na nem mindig....de hála az égnek ez pont éjszaka van :) Ma hajnalban is 5-10 perc alatt végzett és olyan szinten kiszipolyozott hogy azt hittem meg fog jönni mert annyira megfájdult a hasam tőle....jó kis méhösszehúzódásokat csinált nekem :)

Na eldugulok.... :)

Üdv.:
Niki és Réka baba
Vendég
 


Nyafi!

Nekem detto ugyan az volt mint a Nikinek. Én sem tudtam pihenni és nekem is császárom volt, plusz a stressz hogy nincs elég tejem, mindez eredményezte a kevés anyatejet. És olyan lelkiismeret furdalásom volt hogy nem tudok neki eleget adni, de mióta belenyugodtam a dologba, és szedem én is a More Milk kapszulát ( ami tényleg nem olcsó) több tejem van, amit olyan szépen ki is szív mindig.
Én is tartottam a tápszertől, hogy attól majd meg fog hízni meg ilyesmi de nem így van. Majd ki csattan az egészségtől, és 190-200 gr-okat hízik csak hetente ami teljesen normális. Szóval inkább pihenj többet, és próbáld ki a More Milket, és szerinte rendben lesz minden. Drukkolok nagyon!!!!!
Betty annyira cuki ez a kép!!!!!!! Igazi kis Pöttöm Panka!:-))))

Puszi!
Anna, Levi
Kép
boganna07
 
 


Szerintem nem tőlem kérdezted, de azért hátha.. :lol:
Ugyanúgy csinálják az útlevélképet mint a felnőttekét. A babát az öledbe fogod, rád terítenek egy fehér kendőt.. :wink:

dhbetty
 
 


Ja a legjobbat el is felejtettem leírni.
Tegnap volt itt a védőnő, és megkérdeztem a hasi, és feji uh.-ról hogy mikor mehetünk. Ő azt mondta hogy azért sem tájákoztatott erről, a lehetőségről, mert nem kötelező, és amúgy is fizetni kell érte.
Na erre felment bennem a pumpa, könyörgök hadd döntsünk el mi hogy elmegyünk-e vagy sem, NEM???????? Ha meg valami baja van, vagy lesz azért Ő vállalja majd a felelőséget??????? Nagyon felhúzott.
Meg azt mondta még hogy amúgy is influenza időszak van ne vigyem a gyereket sehova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIHETELEN??
Na jó megyek lenyugodni!!!

Anna, Levi.
Kép
boganna07
 
 


Anna:nekünk nem kellett fizetni semmit az ultrahangért.Az én védőnőm is ilyen sajnos... :(

Tegnap voltam nőgyógyásznál és minden ok.Megbeszéltük,hogy kb 2 és fél év múlva talizunk újra... :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy nem jöttem, de nem voltam jó passzban...az anyósommal volt egy kellemetlen beszélgetésem. Nagyon zavart hogy amikor a gyerek a kezemben volt vagy szoptattam állandóan fölém állt...de nem olyan diszkréten messziről nézegetett minket hanem mintha ő is az ölemben lenne...na megsértődött.

Egyébként minden rendben volt az UH-n, nem találtak semmi rendelleneset. Csipőszürésre pénteken megyünk.
Bencus most már egy hete kihagyja a 2-3 órás evést, így attól függöen mikor sikerül az altatás 7-8 óra múlva ébred.Nappal is sokkal kevesebbet alszik. Ma délelőtt is folyamatosan hurcibáltam a kis posiját, mert a kiságy ugye uncsi az urfinak...Ő a lakást akarja megismerni :D

A kiütésünk sokat javult ugyhogy már én sem kenem...olvastam hogy a hydrofiles fürdetővel vagy popsikenőccsel (sudocrem)lehet esetleg bekenni, ha nagyon csúnya, egyébként tényleg nem igényel különösebb kezelést.

Az orvosváltáson még mindig gondolkozom, most várok még a 2hós kontrollig.

Panka és Levi tündérek!!!!!!!!!

puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Most elolvastam a hozzászólásokat, de ne haragudjatok, most nem tudok reagálni.
Nagyon fáradt vagyok, ráadásul a tegnapi hideg front betett a fejemnek is, így ma egész nap ágyban vagyok.
Lassan visszasüllyedek a depibe is ha ez így megy tovább. Na, majd később jövök és írok. Talán már este...


Kingi
Neked mindenképpen akartam üzenni. Nem biztos, hogy emlékeztek, de mikor még terhes voltam egyszer írtam, hogy a 32 hetes ultrahangon PYELONTÁGULATOT fedeztek fel Csabinál. Azaz vesetágulat. Úgyhogy NYUGODJ MEG KÉRLEK! , Csabi még a pocakomban, röpke egy hónap alatt kinőtte. A 36 hetesen már minden okés volt vele. Normális, akkor nagyon utánajártam, és az összes ismerős, orvos, főorvos (nővérem általi ismerős) is azt mondta, hogy ez teljesen normális a csecsemőknél és a magzatoknál.
Azért van, mert kicsit nehezebben ürít vizeletet a drága, de ez javulni fog! Biztos!

Puszi mindenkinek!

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicus:NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!

Tényleg megnyugtattál..... :D :D

Februárban kell mennünk megint és remélem addigra kinövi.
Vendég
 


Kép

ez egy egészen friss mai kép... :D
Vendég
 


Cicus, emléxem, te már voltál a MÁK-nál. Segítenél???
1. hova kell menni?megvan, ki hova tartozik vagy mindegy?pontosan hova kell majd menni?
2.miket vittél magaddal?mindent eredetben???
3. mikor vannak nyitva?
4. van egy rész, nem tuodm kitölteni,
A)
a családi pótléknál azt írja, mikortól igénylem
B)és van olyan is hogy milyen célból iskolatámogatás vagy saját jogon?na most melyik???

köszi előre is
Vendég
 


köszi a hozzászólásokat. mostantól úgy csinálom, hogy egy óra ciciken, aztán táp ha kell.
Anna védőnők hülyék...én most kapok újat. nem kértem, hanem kirúgták... :roll:

Kép
nyafi
 
 


lafead!
az iskolatámogatás kicsit még korai, nem? :lol: :lol:

dhbetty
 
 


na ja, korai, de a saát jogú meg azt jelenti, hogy a gyerek kapja mert a szülők meghaltak :shock: ez meg morbid....szóval nem tudom, mit kell egyáltalán kell-e beikszelni.... :oops:
Vendég
 


Miért nem hagyod azt a részt szabadon, biztos segítenek ott..
Bár a magyar segítőkészség közintézetekben..? :twisted:
Próba szerencse..

dhbetty
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?