Új privát üzeneted érkezett!

Babett: Köszi az infót az ELTE-ről...Még meggondolom, hogy így is érdemes-e belevágni. Ha lesz kérdésem, lehet majd zavarlak vele.
Az utazástól ne izgulj, szerintem végig fogja aludni az utat. Mi Zsófit 4 naposan a kórházból Balatonfüredre vittük haza, úgy hogy a kórházban kb indulás előtt 1,5 órával szopizott+ végig aludta a 1,5 órás utat és még otthon is aludt 1 órát. Ja, és nem volt 4 hónapos, mikor egy 800 km-es autóútra indultunk vele Erdélybe, meglátogatni a dédimamát. Azt is simán átvészeltük. :)
Autóban én is szoptattam Zsófit, nem túl kényelmes, de ha nincs más lehetőség...ki lehet bírni. Míg kisebb volt többször kellett úgy vigyük Veszprémbe doktor nénihez, hogy volt más elintézni való is, így kénytelen voltam valahol megszoptatni ha ott volt az ideje.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Na igen, nem kényelmes, de kibírható :lol:
Mi ma megyünk a nagyszülőkhöz, holnap reggel haza, vasárnap meg vizsga, áááááá.... :roll:
Vendég
 


Panndi: hogy lehet vasárnap vizsgázni???????????? :shock:

Eperke: Ti Fürden laktok? mi egész nyáron Csopakon vagyunk, sokat járunk Fürdere! Nagyon szerete :lol: m!

Boti most éjjel felébredt 2kor, amit már 1,5 hónapja nem csinált...és szegény nagyon meg volt ijedve. Már jönnek a rossz álmok vagy mi??? nem tudtam mást csinálni, mint megszoptatni... :? Remélem nem szoktatom rá semmi rossz szokásra... :?
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Még mi is tartozunk egy képpel, de még át kell mentenem apa gépéről, ez meg egy kis idő :oops: Mi se kapunk szépség nívó díjat, de azért fel merem rakni. :D

Mi sokat utazunk, ha nem bánjátok leírom tapasztalatokat, hátha más is tud meríteni belőle.

Mi átlag két hetente megyünk anyósékhoz (100 km oda, 100 vissza). De voltunk dédi látogatóba is (300 km oda, 300 vissza). Mi ezeket egy nap alatt tudjuk le. :oops: Anyu szerint Lilla utazó nagykövet lesz, annyit volt már pocakban és most is kocsiban. Mivel azonban szétszórt a család, mást nem tehetünk.
A 100 km anyósék utat 14 napos korától nyomtuk, dédit először 4 hónaposan látogattuk.
Egyedül Lilluval csúcs 35 km Pest -Monor táv (hat hetes kortól), a többi apával csak. Szerintem a 100km is beleférne, de én a 4-es úton nem szívesen vezetek úgy egyedül, hogy Lilla hátul van, előre meg nem szeretem kötni rövid távon sem.

Bár ugye nekünk a kezdésnél szerencsénk is volt a jó idő miatt.

Én azt tapasztaltam, hogy Lilla kb. 1-1,5 órát bír ki egyhuzamban, ennek kb. 2/3 alussza, előtte-utána nézeget. Mi könnyen öltöztetjük, inkább fűtünk (ki és beszállásnál plusz takarókat használok, overáll le és felvétele ugyanis nagyon maceráns.)
Ami kellhet egy zörgősebb játék, nálunk a nyálkendő - szép színes is nagy favorit. Mivel nekünk cumink nincs, így néha azt szopizza. Vidám énekrepertoár és jó kedv az énekléshez. Mi ezzel plusz fél órát szoktuk húzni. Vannak népdal, mesezene és komoly zenei énekek is a tarsolyomban, na meg egy tehetségtelen énekhang, de ez Lillát nem érdekli, nagyon szereti.

Nekünk két óra után mindig meg kellett állni. Ekkor félreálltunk benzinkút vagy pihenőhely. Ha kell mobilpelusozó takarón pelenkacsere, plusz szopi. Lilla nagyon éhes mindig, mi szopi nélkül nem bírjuk tovább.

Ja és utazik velünk a fél ház. Éjjelre még nem maradtunk ott sehol, mi inkább többet utazunk.

Nekünk amúgy a nagyszülőknél van egy-egy járóka, ebben játszani és kis kibéleléssel aludni is remekül lehet. Lassan kipróbáljuk majd az éjszakát is.

Szerintem Babett vágjatok bele nyugodtan, a puding próbája mindig az evés. Látod Zsófi is, Lilla is bírja a dolgot. :D

Na most már befejezem, mert nagyon hosszú lett.

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Én is voltam már vele Pesten dokinál kettesben, nem volt semmi gond, voltunk nagybevásárolni is ketten az Auchanban, ott sem volt gond :) Hathetes volt, mikor Siófokon voltunk először, ott aludtunk két éjszakát, azzal sem volt gond. Mi szerettük volna korán hozzászoktatni, hogy tudjon aludni máshol is, azt hiszem sikerült. Ma sem alszunk itthon :lol: Persze nélkülünk nem hagynám ott sehol még éjszakára (na jó, még nappalra sem :) ), de velünk együtt elalszik bárhol. Jaa, és anyuéknál úgy aludt ott hat hetesen, hogy külön szobája van :lol:

Cumi nálunk sincs, és Zsófi az én fahangomért is odavan :D Vagyis nagyokat kacag... lehet, hogy nem is tetszik neki, csak kinevet?... :lol:
Vendég
 


Hát ez már nem is kérdés...belevágunk, persze!! :lol: Nem is igazán az úttól tartok - csak 1,5 óra, hanem inkább az ottalvástól. Viszünk utazóágyat (hozta a Jéuska :P ), de ebben még sosem aludt. Na és mi nem alszunk itthon együtt, tehát ez is kérdéses, hogy mennyire fogjuk egymás álmát-nyugalmát megbolygatni egy szobában... :? Na meg visszük a fél házat... Már pakolgatok össze, de iszonyat, hogy mennyi minden kell. Mindig eszembe jut még vmi még vmi... :? Nem is tudom, hogy egyedül majd hogy indulok útnak egyszer... Az biztos, hogy edzve lesz Boti, ugyanis tavasztól szinte minden hétvégét a Balatonon szoktuk tölteni egészen szeptemberig. Sőt én nyáron le is költözöm majd egy hónapra legalább... :lol: Api meg jön majd minden hétvégén le! Az biztos, hogy idővel majd csökken a vitt cuccok listája, de most így először nem merek semmit a véletlenre bízni!
Vendég
 


...én is szoktam énekelni...sokszor rosszul vagyok magamtól...de Botinak tetszik (vagy ő is csak kinevet?? :? ). Állítólag ez nagyon jótékony a fejlődésére...háááát ha neki ez kell... :shock: Ja, és én sokszor csak halandzsázok, mert nem igazán tudom még/már a gyereknótákat...Fel kéne lassan frissíteni a tudományomat e téren...
Vendég
 


Sziasztok!

Ha Eszterke jól szopizna, én is megszoptatnám a kocsiban, akár menetközben is. De nem szopizik jól, sőt, olyan is van, hogy sehogy se... :-( Ilyenkor muszáj lefejnem a tejet, egyrészt, hogy tudjon mit enni, másrészt, hogy ne ússzam a tejben, harmadrészt meg hogy ne csökkenjen le a mennyiség attól, hogy nem szopizott éppen a kiscsaj. Fejni meg nem lehet autóban. Arról nem is beszélve, hogy a lefejt tejet sterilen és hűtve kell tárolni utána, etetés előtt fel kell melegíteni, a tápszert be kell keverni megfelelő hőmérsékletű forralt vízzel, steril üvegben... Tiszta cirkusz ez napont 5x!

Amúgy Eszti nagyon szeret utazni, egy másfél órás út a napirendjébe is könnyen beleilleszthető, általában alszik, ha nem, akkor nézeget. Ha nincs melege és nem is éhes, akkor nincs sírás. Hosszabb útra is bátran el mernék indulni vele, csak ez a hülye fejés bejátszik a képbe. Pedig én is nagyon szeretek utazni, hiányzik.

Kutyfül, én a XIII. kerületben lakom, a Duna Pláza közelében (Madarász Viktor utca). Többiek?

Kép
waterlilly
 
 


Lilly: Eszter miért nem tud szopni? ellustult az üvegtől? Egyébként a termoszban melegen lehet tartani a vizet a tápszerhez, ha szükség lenne rá. Legalábbis én ezt fogom majd alkalmazni, ha nem lesz elég vhol a szoptatás. De ezzel a fejés még mindig nem megoldott, ugye... :? Pedig már én is nagyon indulok a Camponába, de az egy ottani szoptatással jár, mert amúgy nem lenne értelme elmenni egy félórára...
Mi is járunk vásárolni, és be a városba is, ezzel többynire nincs gond, ha nincs dugó... :lol:
Vendég
 


Jó, hogy raktunk fel képeket, mert most először mindenkit próbálok gondolatban beazonosítani.... :lol: Még jó, hogy van köztünk szőke, vörös, barna.... :lol: :lol:
Vendég
 


Nektek hogy nem ázik át reggelre a pizsitek??? nekem kevés a melltartó betét+pelenka is sokszor, főleg ha Boti 8ig alszik.... :cry:
Van vmi trükkötök? Állítólag ez egy időután beáll, de nem tudom mikor....
Vendég
 


Anyósoméknál mi is egy szobában alszunk (itthon nem), de nem volt semmi gond. Vagyis ééééén álmatlanul feküdtem az ágyban, mert minden szusszanására felébredtem, de ő vidáman horkantgatott reggelig :)

Nálam volt kb három elázós éjszaka (Zsófi este 7-től reggel7-ig nem eszik), de már nincs ilyen gond :lol:
Vendég
 


Lilly!
Hát igen, mi is azt látjuk az ismerősök körében, hogy messze a szoptatás a legkényelmesebb, mert ez a fejés/tápi téma sokkal több odafigyelést igényel... Nagyrabecsülöm nagyon a kitartásodat! Anyukám nekem hét hónapig fejte a tejet, mert nem voltam hajlandó szopizni, mindig mondja, hogy milyen szerencse, hogy Lilla megtanulta kezdeti nehézségek után. Öcsém tiszta felüdülés lehetett utánam, mert ő egy haspók volt. :D

Mi Monoron lakunk! De ha egyszer jobb időben találkozóra adjuk a fejünket szívesen megyünk mi is Pestre IV. / XIII. kerületek felé, legalább nosztalgiázom kicsit. :D

Én is mindig tanulok új dalokat, vagy megnézem a végét... szerencsére keresztlányommal már előre képeztük magunkat.
Nyáron Lilluval is megtanultunk minden nap egy mondókát a cini cini muzsikából... csak kicsit ellustultunk, de ha felállok újra előveszem a könyvet. :D

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Mi Dunakeszin lakunk, de Ildi által említett kerületek nekünk is tökéletesek :)
Vendég
 


Nekünk az elázással szerencsénk volt, mert nem igen történt ilyen... kezdetben elég volt a melltartóbetét, mostanra azt is elhagytuk.

Lilla ülve játszik a járókában, olyan édes :D

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Mi szilveszterkor aludtunk a barátainknál. Itthon mi is külön alszunk, de ott egy szobában voltunk. Nem volt semmi gond. Barnus mintha észre sem vette volna, hogy nem otthon vagyunk :wink:
Hosszabb úton még nem voltunk, csak Veresegyházon meg Szentendrén.
De pont tegnap beszéltük a páromal, hogy nyáron nem tudom, hogy fogjuk megoldani. Anyóséknak van telke a Dunánál, és nyáron nagyon sokat szoktunk ott lenni. De eddig sem volt egyszerű vinni a sok cuccot+ a két macska. Valószínúleg két kocsival kell majd mennünk, hogy minden beférjen....Vagy vennünk kell egy kisbuszt :lol:

Vasárnap pár órára a barátnőméknél lesz megőrzésen. Én szeretném hozzászoktatni, hogy másokkal is ellegyen. Egyszer már volt anyukámmal kettesben kb. 1 órát.

Panndi! Nekünk az a tervünk, hogy kb. két év múlva Dunakeszire költözünk!

Egyébként most a IX. kerületben lakunk.

KépKép
kutyfül
 
 


kutyfül, helyes, gyertek csak :)
Anyuval már Zsófi is volt kb két órát, meg sétálni szokott nélkülem :)
Vendég
 


Sziasztok LányoK!

Az utazással kapcs: Rékussal mi 2 hét után már mentünk mindenhová, és ott is aludtunk. Soha semmi gond nem volt. 3 hónapos korában olyat is csinált, hogy lementünk a BAlcsira, de előtte még nagybevásárlás, és 6 órát végig aludt, és mikor leértünk még mindig aludt, csak negyed óra múlva kelt fel, és akkor szopizott :):)
Ne féljetek az utazástól, vagy a máshol alvástól, a babáknak meg sem kottyan, inkább mi felnőttek parázzuk túl a dolgot.
Mi pl. Balcsin voltunk hagyományos baráti 7végén, ami ugye általában alkoholtúra is :) A fiúk hajnali 3-kor nekiláttak focizni, és a mi szobánk fala volt a kapu :) Én ölni tudta volna, Rékus meg sem mozdult mellettem, és mondom, 3 hónapos volt :)
Ha meg mégis felébredt útközben, megálltunk szopizni :) Legalább Apa is ivott egy kávét meg rágyújtott :) Én meg kaptam fagyit :D

Babett: mi Biatorbágyon lakunk, ez nagyon messze van Tőletek?

Nyár végére egyébként valószínűleg kész lesz a házunk, oda is szervezhetünk összeröfit, ha lesz hozzá kedv :)

Kép
Kép
agica123
 
 


Mi napközben sokszor hagyjuk 1-2 órára Lillát másra, nagyon szereti, ha mások vigyáznak rá... bár néha "veszekszik velem" ha túl sokat elmaradok. Nálunk egyelőre ez a szabadság. A más nagyikat, keresztszülőket jelent. :D

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


kutyfül: mi már megvettünk a kisbuszt :) MI a Balcsira szoktunk leköltözni nyáron :) Mikor Rékus megszületett egy kis sport suzuki swiftünk volt :) mókás volt, mikor lementünk :)

Kép
Kép
agica123
 
 


Ja Babett!

Mi a Camponát már felavattuk szopi ügyileg! Kis keresztlányomat vittük a Tropicariumba, Lilla két és fél hónapos volt. :D

Képem csak este lesz... :D

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Hú, egy jó kis baba-mama talira én is benevezek, főleg, ha közelben lesz :D IV/XIII. ker. nekünk is tök jó, főleg előbbi :D

Képzeljétek, Niki átfordult hasról hátra :lol: Először azt hittem, hogy véletlen, de kétszer visszatettem hasra, és mindkétszer újra megcsinálta :lol: Megnéztem Vivi naplóját, ő egy hónappal később csinálta meg először ezt a mutatványt :o

Na jó, teszem a képet magamról :D :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.12.31 17:32-kor.
lamme
 
 


Niki nagyon ügyes, nekem Lilla lusta pók ő 4 hónaposan csinált ilyet. :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Niki nagyon ügyes! Jó erőben van a drága. :) Sokat van hason fektetve?


A végleges szemszín mikor alakul ki?
Barnusnak most olyan szép kék a szeme, és reménykedem, hogy ilyen marad. Persze nem sok esély van rá :(

KépKép
kutyfül
 
 


Olyan nyamvadt idő van. Asszem ma ellógom a sétát :oops:

KépKép
kutyfül
 
 


Ildi! Ilyen nyilvános helyen mint pl. a Campona, hogy /hol oldjátok meg a szopit?

KépKép
kutyfül
 
 


Beneildi, Kutyfül: Köszi a Niki dicsit :) Kutyfül, igen, relatíve sokat van hason, legalábbis Vivihez képest. Sokszor úgy is alszik, sőt az eddigi 5 órás rekordjainak többségét is hason csinálta. De a fejkinyomás, megtartás nála nagyon relatív, mert sokszor tök bénuska, sokszor meg nagyon ügyes. Szerintem sok függ attól is, hogy milyen passzban van éppen. Egy-két helyen pl. Westend, van baba-mama szoba, ahol meg lehet szoptatni a babákat. Sajnos nem sok ilyen van :( Én nemrég a Cora-ban kényszerültem a klotyó előterére :evil: Ha Niki olyan nyugisan szopizna, mint Vivi tette, akkor simán leülnék vele egy padra és betakargatnám magunkat egy textil pelussal, de sajna ő nem nyugis szopis. Sokszor lecsatlakozik, forgatja a fejét meg magát, közben persze a tej meg spriccel erre-arra, szóval így nem vállalom a teljes nyilvánosság előtti szopiztatást :oops:
lamme
 
 


Ja, Kutyfül: a végleges szemszín kb. féléves korra alakul ki, de persze lehet előbb és később is. Ha most olyan tipikus világoskék, akkor valószínűleg az is marad, viszont ha inkább sötétebb, szürkésebb, akkor valószínűleg bebarnul. De csak valószínűleg :wink:
lamme
 
 


Babett: Igen, eddig többé-kevésbé Füreden laktunk. A férjem oda való. Mikor nem anyáéknál voltunk, de az is 30 kmre van Füredtől. Csopak tényleg ott van a szomszédban. :)
Most pedig egyelőre a VIII. kerületben lakunk a Corvin mozitól nem messze, de hosszabb távra mi is inkább a XIII.-XIV. kerületet favorizáljuk.
Én nagyon sajnálom, hogy ott kellett hagyjuk a Balcsit, de hát megélhetés, munkahely nem sok van arrafelé...De nyáron remélhetőleg hosszabb időre le tudunk menni Zsófival.

Mi hagytuk már Zsófit 1-1 napra, éjszakára nagyszülőkkel. Legutóbb szilveszterkor a férjem szülei vigyáztak rá, mi pedig egy étteremben szilvesztereztünk Füreden. Jó volt kicsit kikapcsolódni :lol:

Zsófinak sem volt gondja idegen helyen az alvással. Mindig vittük a megszokott takarót, lepedőt, pelust a feje alá, így észre sem vette, hogy ne otthon van. Az utóbbi 1-2 hónapban figyeltem csak meg, hogy mikor anyáéknál voltunk, ott egy szobában aludtunk, és ez már zavarta őt, mindig megébredt éjszaka. Anyósoméknál viszont külön szobája volt, ott simán aludt reggelig.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Zsófi mostanában az egyedül állással próbálkozik. Felkapaszkodik valamiben és mikor már úgy érzi, stabilan áll, akkor elenged mindent, és várja a reakciónkat. :) Olyan zabálni való ilyenkor. Mintha mondaná, hogy "Ugye milyen ügyes vagyok?!" Már egész osszú ideig meg tud állni egyedül.

A kintalvást ma mi is átugrottuk. Bent próbáltam elaltatni, aludt is kb fél órát, azóta meg csak nyűglődik. Fáradt, álmos, de nem hajlandó többet aludni. Nem szeretem ezt az esős időt :?

Kutyfül: IX. kerületben merre laktok? Lehet, hogy nem is lakunk olyan messze egymástól...

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke: Nagyon ügyes Zsófi, hogy már álldogál :D Nagyon édes képeket tudnak vágni :D

Rakok fel Nikiről is egy képet, róla most ez a kedvencem:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.12.31 17:33-kor.
lamme
 
 


Babett!

A Camponában a földszinten, ahol az rtl felé kell menni van egy pelenkázó helység. Van benne egy pelenkázó és egy szék, mi ott szopiztunk. Korrekt bezárható egyszemélyes szopi hely, nekem a babkocsi is befért.
Elég tiszta is volt. A női mosdóból nyílik. Persze amíg mi szopiztunk apa szitkozódott, mert keresztlányunknak rögtön pisilni, macskát venni meg mindent kellett volna és nem igazán bírt vele. :D

Én csak ilyen bezárhatós helyeken szopiztatok, mert szégyenlős is vagyok, meg valahogy se én, se a férjem nem vagyunk hívei a nyilvános szopinak. :oops: Úgy irigylem azokat, akikben nincs ilyen gátlás, könnyebb az életük. Mi mindenhol ilyen zárt helyekre törekszünk, nekem elég jól sikerül eddig megoldani.

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Nagyon édes Niki! :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperke! Mi itt az Ecseri útnál lakunk. Az tőletek nincs messze, vagy Ti nem vagytok messze tőlünk:)

Én sem tudnom elképzelni, hogy nyilvános helyen szoptassak, ezért is kérdeztem, hogy oldottátok meg. Nem tudtam, hogy van ahol van erre a célra kialakítva hely.

KépKép
kutyfül
 
 


Íme itt vagyunk mi is! :D


Kép

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Igyexem én is feltenni képet a 7végén, ha nem baj :)

Kép
Kép
agica123
 
 


Lányok, tényleg nem lehet a sajátgépről beszúrni?????????
Akkor bajban leszek

Kép
Kép
agica123
 
 



Kép
Kép
agica123
 
 


Hát ez nem jött be :(
Na mind1, ha valaki rákattint: Rékus itt 3,5 hónapos :)

Kép
Kép
agica123
 
 


Eperke: mi földik vagyunk :) Én Veszprémben születtem és éltem sokáig, és nagyon hiányzik! Apukám pedig Balatonalmádiban lakik már 17 éve :)

Kép
Kép
agica123
 
 


Sziasztok!

Ígéret szép szó.....: Kép Ádikámmal pocakomban Gabóval Kép Kettecskén

Még nem is írtam, hogy szerdán voltunk a 6. hónapos méricskélésen. A fiatal úr kiskönyvébe 8420 gr és 73 cm íródott. És forgolódik a kis manócskám, de néha még kéri a mi segítségünket is. Holnap már pár kanálnyi kis sütőtök-burgonya főzivel is megkínálom délután. Kíváncsi vagyok, hogy elnyeri-e a tetszését. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Sziasztok!

Örömmel láttam az újabb képeket! Olyan jó, hogy most már arcilag is beazonosíthatók vagyunk, nem?

Lamme, ez a kép Nikiről...! Olyan édes, mint egy játébaba!

Tücsi, Ádika nagyon csini pocakot kreált neked! Ezek szerint Peti van a képen, aki gyönyörű! Gabó meg nagyon édi, nagyon hasonlít rád. Gratulálok a méretekhez!

Ágica, nekem a kedvenc városom Veszprém, ott jártam egyetemre, életem legboldogabb időszakát töltöttem ott. Na ja, megboldogult lánykorom... :) Nagy álmom, hogy odaköltözzünk egyszer. De egyelőre Budapesten tart minket a munkahelyünk, azaz most per pillanat csak apát, ugye. De én szeretnék elköltözni hamarosan...na hová is...Dunakeszire!!! :D

Kutyfül,
Én konkrétan minden reggel elgondolkodom azon, milyen ételt lehet főzni macskából, ugyanis Cirmike reggel 3/4 hétkor éktelen nyávogással ébreszt. Minden nap. Nem éhes, nem szomjas, nem kakilt, csak azt akarja, hogy keljek fel, és induljon a nap! Parmezán igazi úriember, amíg egyedül volt, alhattunk, ameddig akartunk, ha már nagyon késő volt, akkor odaült valamelyikünk mellé, és addig nyaldosta az arcunkat (igen, macska, nem kutya!), ameddig inkább fel nem keltünk megetetni... Ezt azóta is úgy hívom, hogy megpróbált minket halálba nyalni... :D

Nekünk Opel Corsánk van (becsületes nevén Korzika), nyáron voltunk egy hetet Balatonfüreden, macskástul természetesen, alig fért el minden cuccunk, most meg ugye itt van Esztella főhercegnő és az extrái, hát nem tom... :roll:

Kutyfül, az IKEÁban is van tök jó baba-mama szoba. Ott pl tök jól lehet fejni, amíg apa a gyereket cumisüvegből eteti állva, hehehe... :D Ja, meg a Brendonban is.

Ildi,
nagyon megnyugtattál! Az a rémálmom, hogy el fog apadni a tejem, ha csak fejek. (Anyósom "megnyugtatott", hogy így lesz. Olyan jó fej, nem???) De ha anyukád is 7 hónapig nyomta... Nem semmi! Remélem, én is ki tudok tartani legalább tavaszig.

Kép
waterlilly
 
 


Sziasztok!

Remélem nem bánjátok hogy újra írok....nem tudom emlékesztek-e rám, az én orvosom ment át a SOTE-ra szülés előtt...

Mindig olvaslak benneteket, olyan jó tanácsokat adtok...most lenne egy kérdésem:Nektek volt anyatejes kiütés a babán? már Nekünk sajnos egyre csúnyább. Utánaolvastam, és azt írták hogy a gyermekágy végéhez közeledve egyre durvábban dolgoznak a hormonok és ettől egyre csúnyább a kis bőre. Valami tipp esetleg a kezelésére????

Továbbá gyerekorvost keresek aki körzetes és homeopátiával is gyógyít a hagyományos mellett(XIV, XV, XIV ker.
)
A segítséget előre is köszönöm:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


áhúúú mennyi írás...és mennyi kép... :lol:
Azt hittem, hogy a hétvégén nem lesz időm netezni, de több időm van, mint máskor, ugyanis egy csomó dajka vesz körül. Ugye mi most lejöttünk Anyósékhoz Bándra (Veszprém mellé). Az úttal semmi gond nem volt. Az éjszaka nem volt túl jó, én alig aludtam. Nagyon nehéz egy szobában aludni. Ehhez hozzá kell szoknom....Boti persze azért felkelt 3kor egy evésre (amit otthon ugye nem nagyon szokott), de ez lehet, hogy nem az új hely miatt volt. És sajnos reggel is egy órával korábban kelt. Így most mosottrongy vagyok... :shock:

Kutyfül: már akartam is kérdezni amikor felraktad a képet, hogy esetleg nem a József Attilán laktok?? én is laktam ott 3 évig, a Börzsöny utcában, olyan ismerős volt a lépcsőházból a kilátás... :lol:

Azt hiszem jó ötlet volt tőlem ez a fényképes bemutatkozás....Úgy létom Nektek is tetszik, mindenki rákattant.... :lol:

Szoptatás: még egyenlőre én is tartok a nyilvános helyen szoptatástól, de ha nem akarok a 4 fal közé bezárkózni, akkor hozzá kell szoknom a gondolathoz! Állítólag a Mammutban és a Westendben is jó babamama szobák vannak.

Hát úgy látom sokan kötődünk vhogy Veszprém környékéhez... :lol:
Itt én is szívesen laknék, de a munka egyenlőre Bp-en van. És most költöztünk(építkeztünk) Diósdon, így egy darabig tuti maradunk. Bár azért az sem rossz hely Bp után!

Én már olyat is hallottam, hogy vkinek 2 éves korában barnult be az addig kék szeme.... :shock: De én is kb 6 hónapot olvastam ezzel kapcsolatban!

Botinak is sikerült a héten már párszor egyedül hasról hátra fordulni az esti torna közben :lol:
Vendég
 


tn_zsuzsi írta:Sziasztok!

Remélem nem bánjátok hogy újra írok....nem tudom emlékesztek-e rám, az én orvosom ment át a SOTE-ra szülés előtt...

Mindig olvaslak benneteket, olyan jó tanácsokat adtok...most lenne egy kérdésem:Nektek volt anyatejes kiütés a babán? már Nekünk sajnos egyre csúnyább. Utánaolvastam, és azt írták hogy a gyermekágy végéhez közeledve egyre durvábban dolgoznak a hormonok és ettől egyre csúnyább a kis bőre. Valami tipp esetleg a kezelésére????

Továbbá gyerekorvost keresek aki körzetes és homeopátiával is gyógyít a hagyományos mellett(XIV, XV, XIV ker.
)
A segítséget előre is köszönöm:

Zsuzsi


Szia Zsuzsi!

Nekem Eszti arcbőre 6 hetes koráig nagyon csúnya volt, piros, gyulladt foltok és apró rücskös részek váltogatták egymást. A védőnő írt egy krémet, amitől 1, azaz egy nap alatt rendbe jött! És azóta sem tért vissza, pedig a krémet csak hébe-hóba használom.

Anett

Kép
waterlilly
 
 


agica123 írta:Hát ez nem jött be :(
Na mind1, ha valaki rákattint: Rékus itt 3,5 hónapos :)


Ágica, most láttam a képet, nagyon szépek vagytok Ti is, Rékus annyira tündéri a képen, meg kell zabálni! :D

Kép
waterlilly
 
 


Szia Anett!

köszönöm a választ, pont olyan a bőre amilyennek leírtad, mi most leszünk 5 hetesek.

Irtam privit.

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


:lol: Lilly: Te Anett vagy? ezt eddig nem is vettem észre....Még jó, hogy Lillynek hívunk...?! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Csak bekuksizom :)
Örülök, hogy mindenki jól van, alig várom, hogy mi is utazhassunk. Február 10-én hazajön tesóm, és amint Bulcsú betölti a 6 hetet, húzunk le Almádiba apuékhoz. Rékus már megőrül, hogy "csak" a hintalovon lovagolhat :)
Csajok, én nemtom, hogy megy ez a képfeltöltés, nézzétek meg a www.nimrud.fw.hu oldalt, ez Rékus születése után készült :)
Az iwiw-en pedig van már kép Bulcsi babáról is, Szentesi Ágnes néven megtalál, aki keres ;)

Szép 7végét, pusszantás

Kép
Kép
agica123
 
 


Babett! De a József Attilán lakunk :lol: Én nagyon szeretek itt lakni, mert ahhoz képest, hogy Pesten van, olyan mint egy kisváros. CSak azt sajnálom, hogy nincsennek nagy lakások, így előbb-utóbb költözni kell. És mi is Dunakeszit céloztuk meg :wink:

Tényleg nagyon jó ötlet volt a képek feltevése!!

Tücsi! Ádám van az első képen? Nagyon szép!!! Olyan jó ránézni

Ma voltunk sétálni a Margit-szigeten. Tök jó volt, csak apa morgott , nem szeret sétálni 20 fok alatt :cry:

KépKép
kutyfül
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: