Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi, Nyulasz!

Februárban megyek vissza a dokihoz. Most január elején voltam, de nem lehetett elkezdeni, mert még mindig van egy cisztám a petefészkemben. Ráadásul talált még egy myomát a méhemben így már van egy 4cm-es és egy 2 cm-es. Azt mondta a doki, hogy gondolkozzak el a műtéten. Abban maradtunk, hogy a 3. lombikot még meg csinálom aztán majd meglátjuk.......................
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmixxx!
Ó,a fenébe!Ez milyen sz@r lehetett.Már most kezdtetek volna?A ciszta gondolom el tud tünni,és a myoma?
Vendég

Voltunk uh-on Dorka baba jól van, kb. 3100 g méhszájam 1100 minden rendben. Szóval marad tovább a várakozás, de most hogy láttam, picit nyugodtabb a lelkem :D
Vendég

Kép
Vendég

Pandus ez jó hír,hogy drága Dorka baba jól van,lehet hogy ő ilyen kis pontos kislány :D
Drukk a három gráciának :D Dezsi,Nyulasz,Alle :wink:
nekem úgy kivan a derekam,hogy sántikálok majd hétfőn megyek reumára :?

lanyané

Sziasztok,

köszönöm, hogy hiányoltatok.. A tüszőim még mindig kicsik voltak szerdán (fene a lusta kölkeibe), úgyhogy most 2 merionalt kapok a gonal mellé, holnap kontroll megint.
Kicsit eltűntem, össze kellett kaparjam magam, eléggé rosszul érintett a szerdai UH...jobb eredményre számítottam. De a doki megnyugtatott, hogy az én 40 napos elmúlt időszaki ciklusaimmal ez teljesen normális, be fognak indulni, bízzak és szúrjak...Úgyhogy most már megint jól vagyok :)

Mindenkinek drukk, kinek mihez kell :D

Dezsi, te előzöl be :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kis*,
örülök, hogy itt vagy újra. Nagyon erős nő vagy, és ezért minden tiszteletet megérdemelsz. Kívánom, hogy sokkal jobban teljen ez az év, mint ahogyan elkezdődött.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Üdv. Mindenkinek!

Az előbbi levelem elnyelte a nyett :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Túléltünk tegnap pár lelki csatát..
Beszéltünk a vizsgálatot végző emberkével, s kiderült, a Baby bal veséje cisztás volt nagyon, a jobb veséje meg nagyon elmaradt a fejlődésben.. Kiváncsi leszek, hogy majd a genetikai vizsgálatra ha megyek, milyen eredményt hoz.. :roll: :oops:
Voltunk T-vállalkozónál is, hamvasztást kértünk, a többit pedig mi megoldjuk.. :oops:

Ma megyek varratszedésre, meg intézni a szociális dolgokat.

Pihenés: végülis elmondtam apának, és jól tettem.. Sopron ellen tiltakozott, így közösen döntöttük el - Tokaji Borvidék, átruccanva Tiszához, Egerbe, Debrecenbe, esetleg a Hortobágyra csikós fiúkat nézegetni :lol: :lol:
Februárban megyünk, vagy a Valentin-napi hétvégén, vagy következő héten, 4nap/3éjszaka, szerdától-szombatig.. Már izgatottan várom, amint kiválasztottuk az úticélt és a dátumot, meggyártom a vonyalzót.. :D

Alle: megfognan nőni azok a tüszőcskék :wink:
Nyulasz: PiciPanda nagyon cuki:
Panda: ügyesek vagytok! Dorkának szép súlya van :wink:
Lanyané: derékfájás - nekem is volt, elég korántól..

DEZSI: LAPTETŐ!

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!
Kis-csillag!
Jó helyeket választottatok,kívánom,hogy érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat.
Májusi vagy?
A varratszedéshez +++++++++++++++++++++++++

All!
Akkor mára szép nagy tüszőket kívánok!
Tüszőnövesztő energiákat küldök++++++++++++++++++++++

Lanyané!
Köszi!Meg Estikének is drukkkkkkkk!!!
Reuma :evil: Én is jártam a derekammal,nekem nem igazán használt a kezelés.Porckorong kopásom van,és egy évben 2x meg sem bírok mozdulni pár napig.Nekem a tapasz(flektor,vagy a kínai) szokott segíteni.Jobbulást!
Vendég

Kis-csillag!
Velem szinte mindig ezt teszi a gép,vagyis próbálja,hogy belépek,megírom a hozzászólást,és az elküld gomb nyomása után megint felugrik az ablak,hogy lépjek be.Ezt úgy minden 3-4 hsz-nél eljáttsza,de már elötte kijelölöm a szöveget,másolás,és ha nem küldi el,akkor csak beillesztem újra a szöveget.De nem tudom,hogy a laptop szórakozik vagy a Babanet. :evil:
Vendég

Alle,
nyugi, szépen megnőnek azok a tüszőcskék!

Nyulasz,
babaragacsok indítva.

Dezsi,
Remélem ma szépen felébrednek a fagyibabócák.

Kis*,
Ha a Tokaji borvidék felé mentek, akkor Egerben tudok egy nagyon szép kis szállodát. Mindjárt megkeresem a linkjét neked.
Gondolom mennyire nehéz lehet most a hivatalos dolgokat lerendezni, de talán utána szépen lassan elindulhat egy "gyógyulási folyamat".
Vendég

Kis*,
http://www.hotelszentistvan.hu/index.ph ... 1200639265

A férjem már volt itt csapatépítő tréningen és azt mondta, hogy nagyon szuper hely. Legutóbb mikor Egerben jártunk el is vitt oda és megmutatta. Nagyon hangulatos kis hely.
Vendég

Estike,
Hogy vagy? Remélem azért nem hajszolod most agyon magad!
babaragacsok+++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Nyulasz: a laptop a bűnös én is arról tolom :wink: :lol:
Április 29.-ei vagyok, az majdnem május :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Lányok szerintem a babanet is sg fórum alapokon nyugszik és valószínű, hogy az okozza a galibát. Egyébként én is azt csinálom, mint Nyulasz előtt kimásolom, az a biztos.
Vendég

Drága Kis szupi lesz az útvonal,nagyon jól választottatok :D feltöltődtök új energiával,én is májusi vagyok :wink:
nyulasz igen estikének is :oops: velem is szórakázik a babanet :D úgylátszik a kismamikat szivatja :wink: flektor az jó,de képzel nyomásra nem fáj viszont ha megszorítom a gátizmom majd beszarok,lehet,hogy már a terhességtől fáj,hát mi lesz velem :oops: :lol: :D
alle ugyan így volt nekem is olyan hosszúnak tűnt a várakozás csak mentünk és még kaptam szurit majd két nap....de így lesznek jó kis értékes érett használható petesejtecskéid :!: nyugi

lanyané

Bella: köszi a linket, de igyekszek olyan helyet találni, ami azért nem ennyire "húzós" mivel csak aludni fogunk a szálláson :lol: :lol:
Minden napra valami mászkálás, stb :D :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Én is májusi vagyok.Persze az április is jó :wink:
Szegény Lanyané!Remélem tudnak segíteni,mert két babával,végig fájós háttal,hát azt nem kívánom neked!
Vendég

Nyulasz Drága!

De jó, hogy vállalod! Rád bízom, csak a végén biztosan bab szülessen!!! Hallod!

Pandácska!

Dorka baba nagyon okos és bölcs. Hát mikor lesz ilyen jó dolga, mint az anyja hasában? Hát, had élvezkedjen az a gyerek! Ti pedig menjetek sétálni, vacsizni, moziba stb., mert aztán....

Bizony Lanyéné, nekem is szükségem van a drukkokra. Sajnálom hátfájásodat. úgy-e nem szedsz most Flektort?

Kis*!

Apa ugyi, jó választás, az a vidék (Tokaj és környéke) nekem is nagyon bejött.

Bella!

Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Estére rettenetesen kipurcanok, de nem semmi hét van a hátam mögött. Mostantól kivsit jobb lesz.

Semmi terhességi tünetem. Viszont a hasam sokat fáj, én az utrót okolom.
estike66

Nyulasz Drága!

De jó, hogy vállalod! Rád bízom, csak a végén biztosan bab szülessen!!! Hallod!

Pandácska!

Dorka baba nagyon okos és bölcs. Hát mikor lesz ilyen jó dolga, mint az anyja hasában? Hát, had élvezkedjen az a gyerek! Ti pedig menjetek sétálni, vacsizni, moziba stb., mert aztán....

Bizony Lanyéné, nekem is szükségem van a drukkokra. Sajnálom hátfájásodat. úgy-e nem szedsz most Flektort?

Kis*!

Apa ugyi, jó választás, az a vidék (Tokaj és környéke) nekem is nagyon bejött.

Bella!

Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Estére rettenetesen kipurcanok, de nem semmi hét van a hátam mögött. Mostantól kivsit jobb lesz.

Semmi terhességi tünetem. Viszont a hasam sokat fáj, én az utrót okolom.
estike66

Sziasztok Lányok!

Önző módon, az jutott eszembe, hogy ma ébrednek a fagyibabáink! Iszonyúan izgulok! Nekünk ez az első fagyis. Még ismeretlen! Hát, akkor 13:00 órakor minden kiderül! :?

Kiscsillag!
Igen jól teszitek, hogy elementek kikapcsolódni! Biztosan számítani fog, hogy kimozdultok otthonról! :) :wink:

Nyulasz!
A mai pozitiv energia:++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Estike!
Mennek Neked is a pozitiv drukkok, és ne dolgozz túl sokat +++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Lanyané!
jobbulást kivánok! :wink:

Bella!
:) köszönöm, remélem a legjobbakat!

Allegro!
Nagyon várom a mai UH-eredményeket! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Nagy tüszőket kívánok! És beelőzök... remélhetőleg :wink: :P

Gizmix!
Tényleg érdemes lenne rendbetenni a dolgokat, mielőtt nekiindulsz! Nekem polipom volt, de azt hamar kikapták.
dezsina

Pandácska!
:) megnyugtató híreket mondtál! Szuper, hogy Dorka ilyen szépen fejlődik! :wink: Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mikor bujcizik ki :P :wink:
dezsina

Pandus,
Dorka úgy látszik pontos lesz majd egész életében, hiszen egyelőre most is tartja magát a kitűzött születési dátumhoz és szépen fejlődik odabent!:)
Bár keddtől hidegfrontot mondtak, az lehet, hogy egy picit megzavarhatja, de el fogjuk neki nézni, ha mégis úgy gondolja, hogy eljött az idő... :wink:
Vendég

Alle ezt neked, hátha jobb kedved lesz:

Szülőszobán:
Asszonyom önnek gyönyörű lángvörös hajú gyermeke született.
Doktor úr kérem segítsen mert én fekete vagyok és a férjem is az, amint
meglátja a gyereket azonnal rájön hogy megcsaltam, sír az asszonyka
Az orvos megsajnálja és megigéri segít neki.
Eljön a nagy pillanat, apuka látni szeretné a gyermekét.
A doki behívja az orvosi szobába és így fordul hozzá:
Uram lenne egy pár kérdésem, mielött látja a gyermekét.
-Hányszor szeretkezik ön a feleségével, naponta?
-Azért annyira nem sűrűn doktor úr.
-Hetente?
-Hát azért annyira sem sűrűn doktor úr.
-Akkor mégis hányszor?
-Hát havonta kétszer- vallja be a férj.
-Na akkor kedves apuka most bemegy a szülöszobába és megnézi mit művelt
azzal a rozsdás szerszámával.
Vendég

A gyermeknevelés problematikája

Egy kisfiú a nappali szobában játszott az új elektromos vasútjával,
amit karácsonyra kapott.

Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat
megáll, a fia meg elkiáltja magát:

- Hé faszfejek! Ha le akarnak szállni most húzzák le a belüket!

Azok a seggfejek meg akik fel akarnak szállni mozogjanak mert
indulni akarunk.

Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohant a szobába és
ráförmedt a fiára:

- Ebben a házban nem beszélünk így fiatalember! Most pedig felmész a
szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.

A kisfiú felment a szobába, majd két órával később visszatért, és
újra játszani kezdett a vonattal.

Anyja halotta, hogy a vonat megállt és a fiú így szólt:

- Azoknak akik most leszállnak szeretettel megköszönjük, hogy velünk
utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat!

Akik most szállnak fel kérem tegyék a csomagjaikat az ülés feletti
tartóra. Hamarosan indulunk.

Az anya rettenetesen büszke volt, a fiú pedig folytatta:

- Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés
miatt, panaszukkal keressék fel a hülye picsát a konyhában!
Vendég

bella nagyon komoly viccek :D :D :D :D :D :D :D :D tetszett :D :D :D
estike csak a krémét de csak párszor mertem
dezsi eggykor ébrednek :D :wink: minden rendben lesz ez lesz a nyerőőőőőő :wink:
kis csill minden napra mászkálás,no meg egy kis borozás :wink: azon a környéken muszálj :D :wink: én nyáron mikor nagy lelki szarban voltam elmentünk 3 nnapra balcsira megittunk néhány pohárkát zabáltunk sétálgattunk ökörködtünk és azt mondtam minden fájdalmamat,gondomat bajomat belerakom egy hátizsákba és otthagyom,lehet valaki elitél amit most írok,de ha erős vagy vigyél egy fehér gyertyát és Zsombikáról egy uh.képet és égesd el :!: hidd el könnyebb lesz utána az élet :!: puszika

lanyané

Sziasztok!

Dezsina
Millió drukk a szombathoz, én is szerettem volna fagyasztani csak éppen nem volt miből :oops: , azokat meddig viszik tovább? Igen azt tudom, hogy Nyulasz nagy tesztelős mesélte :D .

Pandácska
Köszöi szépen az infót és a drukkokat én ugyanis csak tippeltem, hogy kb. mennyi idő kell a tisztulásra de ezek szerint tévedtem :oops: Kitartást kívánok neked.

Nyulasz
Halihó nem tüntem el csak tegnap már nem jöttem fel ezek szerint te is lebeszélsz a tesztről úgyhogy megpróbálom hétvégéig kihúzni valahogy, addigra már remélem te tesztelsz egy pozitívat :D Igen szeretnék én is vonalzót. Most szaladnom kell a szuriért szerencse már csak egy van. Délután jövök.

Mindenkinek++++++++++++++++
guppy21

Estike,
Sétálni? hihi ilyen pocival azt már nem lehet fájdalom nélkül... Mozi? Szétrugná hasam! Vacsi? Alig tudok enni csak pici adagokat :wink: :lol: valami új tipp? :lol: :lol:

Bella,
Ő már nem fejlődik csak hízik, hízik mint az anyja :lol: teljesen érett, szóval tessék kidrukkolni a bunkerből :wink: :lol:

Dezsi,
Neked dupla drukkok mennek, vagyis a babácskáknak++++++

Nyulasz,
Mai ragacs adagod+++ Én is májusi vagyok a legszebb hónap nem? :lol: :lol:
Vendég

Pandus,
Értem, akkor Dorka így neten keresztül üzenem, hogy most már tessék kibújni anya hasából, de rögvest!:)
Vendég

Bella,
Így jó lesz köszi :lol:
Vendég

Pandus,
A hatást nem garantálom 100%-osra! :wink: Úgyhogy holnap esetleg ne reklamálj! :D
Vendég

Sziasztok!
Dezsi drága!Kezem lábam csuriban!!!!!
Kép

Pandus!
Üzenem Dóribabának,hogy már nagyon kiváncsiak vagyunk rá!!!!
A május?Hát a leggszebb!De szerintem nemsoká a januárt is a legszebb hónapnak fogod tartani! :wink:
Guppy!
Jó szurizást!
Igyekszem jó példával előtted járni!Te bemész vérvételre is?
Akkor délután csinálj egy vonalzót,ha kell segítünk!
Estike!
De írd le,mi legyen a vonalzón.Mikor fogsz tesztelni,milyen legyen az alap,és mi menjen rajta.Ok?
És remélem a hétvégén pihizel!Nekem is fáj a nemistudommim,olyan mensis érzés,pedig semmi megeröltetőt nem végzek....felástam a kertet,megjavítottam a tetőt meg ilyenek :roll: ...de ablakot azt nem pucoltam :lol: a múltkor az nem jött be :lol: :lol: :lol:
Bella!
Nagyon jók :lol:
Brummi!
Merre jársz?
Vendég

Pandácska! Van másik! Ötletem. Szeressétek egymást apával. Állítólag segít beindítani a szülést. Orvosok sszerint. Bár nálunk nem jött be.

Bella! Könnyesre röhögtem magam az elsőn, köszi, hogy feldobtál!

Dezsi! Nagy nap a mai. Biztos vagyok benne, hogy babácskával a pocakodban térsz haza.
estike66

Nyulasz!

A myomát csak műtéttel lehet eltávolítani.

Pandus!

Nagyon jó hír, hogy a babuci jól van kitartás már nincs sok hátra.

Allergo!

Szép nagy tüszőid lesznek ne izgulj, csak szúrj szorgalmasan. :lol: :lol:

Dezsina!

Igen jó lenne tisztázni a dolgokat de a műtét úgy tudom kockázattal jár.
:? :? :?

Kiscsillag!

Jó kikapcsolódást kívánok nektek.
gizmixxx

Nyulaszka!

Nem tesztelek. Szerdán megyek vérvételre. A csigát már lestopiztad, tehát valami aranyos maradék. Olyan lassan telik az idő, még így is, hogy nem tudok igazán foglalkozni magammal.

Érdekesség. Szedek utrót szájon. Napi 3X1. A lenyelést követő 1/2 órán belül kiszárad a szám, szédülök, nem mozog a nyelvem, olyan mintha be lennék altatózva. Amokor este történik, mondatközben elalszom. Párom sokat röhög. Szeptemberben nem tapasztaltam ilyet. Ez bekerül a " +" oszlopba. Sokat fáj, szúr, nyilal a poci, ez szeptemberben is így volt, ez bekerül a - oszlopba.
estike66

Estike!
Küldtem priviben egy kódot!
Vendég

Gizmix!
Sajnálom,hogy csak műtéttel lehet.De mintha azt írtad volna,hogy belevágtok a lombikba.Akkor ez mellett lehetsz babás?
Vendég

Dezsi!
MÁR CSAK 2 ÓRA!!!! :wink:
Vendég

Nyulasz!
jajjjjajjj :!: már csak két óra. csigusan megy az idő nálam is... :lol:

Gizmix!
dokibácsi mit ajánlott pontosan? hogy várd meg a 3. lombikot és utána, vagy kivártok? ez elmúlik csak úgy :shock: :roll: :?: és milyen kockázatok vannak :?: Nem komolyak ugye :roll: :?:

Estike!
már látnám a vonalzót amit beillesztettél!
a beültim csak holnap lesz... Ma csak azt tudom, meg, hogy felébredtek e. Az éjszakát még hármasban kell tölteniük a legoptimálisabb esetben is. De ez még várat magára...

Bella!
nagyon jók voltak a viccek :lol: :lol: :lol: Az elsőnél felnevettem hangosan. Csak úgy néztek a dolgozómba hogy ebbe meg mi ütött :wink:

Panda!
köszi az extra drukkot! még mit kell kiállnom :shock: :?: Szörnyű, mert ez még csak a kezdet! :twisted:

Guppy!
köszi a drukkot! Nekem csak ez az első fagyasztásom, még sosem volt számfeletti ezeken kivül...
jól teszed, ha hétvégéig megpróbálod kihúzni! :)
dezsina

Estike!
mindegy mit teszel az oszlopokba. A lényeg, hogy pozititvet tesztelj! És felesleges figyelni magad, hiszen én is állandóan figyeltem magam :lol: :lol: :lol: Ez mindig az őrületbe kergetett. Próbáld elterelni a figyelmed!
és látni szeretném már a VONALZÓ-T :!:
dezsina

Örülök, hogy egy kis vidámságot loptam ebbe a szörnyűséges esős, szürke napba.

Dezsikém nagyon szorítok a sítáborból hazatérő babáknak!:)

Estike,
Zebracsordát kívánok.

Nyulasz,
Neked a másikfelét a zebracsordának. De azért még hagyunk Dezsi számára is legalább 3 db szépséges zebrát! :wink:
Vendég

Jaj és bocsánat Guppy, ne haragudj, hogy kihagytalak, természetesen neked is jut bőséggel a zebracsordából! :wink:
Vendég

nem könnyű eszkimó babás képet találni :roll:
Kép
Kép
Vendég

Zebra?
Na,mindenki válogason:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Dezsi, ne aggodj, nem lesz semmi baj....

Kicsillag, Tokaj szep videk. Ajanlom Lorincz Gyorgy "Aldas" nevu borat. Sokat gondolok ratok.

Pandus, hogy tervezed, kersz epiduralt?
katavirag

Estike!
Hova lettél?
Dezsi!
Még 45 perc!Itt vagyok,és nagyon drukkolo!
Kép
Vendég

Olyan aranyosak vagytok Lányok! :D

Nyulasz!
nagyon klassz az eszkimos-baba. :) Annyira izgulok, hogy úgy döntöttem hogy 1óra elött fogok telefonálni... Az egyik zebrát akkor kinéztem magamnak...

Bella!
most megint felnevettem a sitáboron! Már tuti hülyének néznek :D

Katavirág!
:) köszönöm! próbálok nem izgulni, de ez képtelenség.

még várok fél órát... 8)
dezsina

Kis*
Jól teszitek tényleg a kirándulást, Tokaj és környéke remek hely. Talán elég lenne valami panziót választanatok szálloda helyet, ha téynleg csak aludni fogtok ott. Azért azt lehet lényeges olcsóbban is találni.

Dezsina
Nagyon szorítok az ébredéshez. Nem akarnak már tovább fázni, a meleg pocidra vágynak....nyugi :wink:

Nyulasz
Tőled a zebrás tesztet várom, drukkkdrukkkdrukkk :lol: :wink:

Estike
Neked is szorítok, és igaza van Dezsinának ne figyeld magad, simán belehet beszélni a terhességi tüneteket :roll:
Van 5 doboz felesleges utrom, és gondoltam mivel úgy is kell még szednem kb. 10 hétig, ha gondolod, akkor szívesen neked adom. Azért rád gondoltam, mert Te itt vagy tőlem 5 percre.

Pandácska
Aztán üzenj ám valakivel, ha az éjszaka folyamán Dorka úgy dönt, hgoy megszületik :lol:

Dorcsi
Pihenj sokat! Nekem 24 órás fekvést írt elő a doki, mikor ilyen volt. Én 7 hetes voltam, akkor lett egy 25*26 mm-es vérömleny a Máté mellett. Ő még akkor csak 2mm volt. Feküdtem és felszívodott. Ne izgulj, biztos minden rendben lesz :!: :wink:

Alle
Hajrá tüszőcskék :wink:

Bella
Tényleg jók voltak a viccek :lol: :lol: :lol:

Guppy
Én ritkán írok, de a háttérből szoítok neked is :wink:
Vendég

Na ezt jól megírtam....
Szóval Estikének kell még szedni 10 hétig az utrót....biztos a tudatalattim irányitotta az újjam :roll: :? :oops:
Vendég

Mnzsani!
köszönöm! már nem bírok magammal. Már futkozok a mellékhelységre.... :oops: annyira ideg vagyok :oops: (meg jó hülye)
hogy vagytok? minden rendben Veletek? Tervek nem változtak?

Nyulasz!
most találtam neked egy babakocsis nyuszit....
Kép
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?