Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!A lánykám ma kétszer is öngyilkosjelöltet játszott :shock:
Először a nagy ágyon hancúrozás közben az ágy fejtámláján libikókázva elméretezte az egyik hipp-et és lett belőle hupp! :shock: A kis bázisugró meg sem ijedt igazán,mondjuk nem is esett le,mert a régi számítógépház,amit ott rejtegetünk megfogta!Azon állt tótágast :shock: a kalimpáló lábainál fogva húztam ki. Aztán meg este fürcsinél dobott egy hátast,de ezt szokta direkt csinálni,csúszkál ott,ahova nem ér el a csúszásgátló.Máskor olyan ügyesen kifordul,mint egy halacska,de most nem akaródzott neki sikerülni.Végül is most is megmentettem....Remélem most végre leszokik erről,mert bármi áron,minden áron ez volt a kedvenc szórakozása :roll:
Képzeljétek délelőtt olyan hisztit dobott le,mert az apja beteg,nem akarta megölelni,megcsókolni,h jujujujujuju :evil: :twisted: :evil: Tök ki volt!
Juj,Ilda ilyen velünk is előfordult már,még a könnye is kicsordult közben, én meg csak lapoltam a hátát,mire kiköpte.Féltem is,h na mostantól szia darabos kaja,de ez olyan kis zabagép,h hál'isten már el is felejtettük! :wink: :lol:

Vanda,még neked akartam,h Lilit sem lehet semmivel sem jobban felcsigázni,mint a porszívó és a felmosó,és a hiperüber az nálunk is WC kefe :roll: Karira vettem is neki egy beszélő porszívot,de ha ezt tudom,amilyen drága volt,inkább vetetm volna magamnak újat,ezt meg neki adom,mert Pamacs drágára rá sem bagózik!Csak a Bosch! :wink: Kértem már,h legyen ambiciózusabb és inkább tépkedjen lexikonokat,de azt mondják a gyerek utánoz :roll: Hát igen,tény,h takarítani többet lát,mint olvasni :oops: Na nem mintha nem szeretnék,de azt tőle lehetetlenség! :wink:

Kép
bringababa

Ági!Szomorúan jelentem,h az elem lemerült,ma éjszaka,na jó hajnali 6kor manuális üzemmódra váltottunk :oops: :roll: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Mary, aztaa 4 kg, ügyes vagy! Az -5 kg 1 hét alatt :roll: vagy elszámoltam valamit? :oops:
Ja, én is parázok az influenzától, de egy ilyen gyerekzsúr sem kevésbé "veszélyes" hely, mint a védő :roll: de búra alatt mégsem élhetünk. Végülis boltba is jár az ember. A párunk meg dolgozni is, ugye.
Mi ma jöttünk haza a szüleimtől, a visszafele út elég nyűgös volt, egy részén aludt, egy részén meg nem. Ez olyan rossz, mert kivenni nem lehet, s pont azt szeretné, s olyan tehetetlen vagyok, mikor már az összes játékot felvonultattam, még meg is szoptattam :shock: extrém mondjuk, de van gyakorlat. :oops: :D Szal ilyenkor nehezen bírjuk az utat, alig várom, hogy hazaérjünk. (130 km)

Kép
ági_bp

Agi es aki meg szavazott, koszi!!! Kerlek szoljatok akinek tudtok, hogy bar ismeretlenul, de szavazzon rank! Na lojjetek am le, ha unjatok a temat... :?

Csajok, havi lavinam van, es anniyra eros mint meg soha eletemben, nem tulzok, omlik belolem folyamatosan egesz nap, tobbszor ataztam mar. Nem tudom miert, bar szules ota osszevissza jott-kihagyott honapokat, enyhe volt, de most majdnem idoben jott, es DURVA!
El is voltam gyengulve napkozben, sapadtsag...

Remelem holnap jobb lesz, de futni nem megyek, az tuti!

KépKép
horilda

És a nagy hír: Zituska pápát int! :D Annyira ügyes és tündéri ahogy csinálja. És ha zene szól hason van, és elkezd billegni egyik kezéről a másikra, így rázza hozzá a fejét, TÁNCOL! :D
És elkezdett sírás közben visííítani! :shock:

Kép
ági_bp

A mi nagy hírünk,h Lili is táncol! :lol: 7végén szúrta ki a barátnőm,a tanulószéke zenéjére nyomja!és már direktbe!Tudja,h mikor szól a music és akkor rátámaszkodik és illegeti a fenekét,meg rugózik a lábával! :wink: Kipróbáltam más zenével is,de egyenlőre az a best,engem meg csak így nézett :shock: ,mikor danceltem neki! :lol:
De a kedvencem nekem is a pápá,Kis husi ujjacskáit megzabálnám közben,ahogyan visszafelé integet!
Ja és még csinálja ezt a ha nekem is,akkor neked ist.Ha eszik nekem is ad belőle,ha iszik nekem is ad belőle és cumiztat,de azért arra irigy :wink: Abból csak akkor kapok,ha ő adja,mikor kérem huncutkodik! :lol:
És ma először nem fejjel akart lemászni az ágyról,odamászott az ágy végébe,ott megfordult és lábbal indult lefele!Olyan kis ügyes!

Riella!Én nem tudok most képet dobni,mert a gépet újra telepítették,a fotokat meg most kölcsönöztem oda a barátnőmnek.
Még meg sem dícsértem a rucikat.álomszépek!Nagyon ügyes vagy!

Kép
bringababa

Ilda!Jobbulást neked is!

Kép
bringababa

Ilda, szegény! Én már alig emlékszem milyen :roll: Pihengess és nyomd a C-vitamint. Kicsit turbózd a szervezeted, nehogy legatyásodj és összeszedj Te is valamit! Amúgy is sok C-vit kell most!

Én most Zitának is elkezdtem adni Cebiont, csak úgy, ebben a takony időben, nem árt!!

Kép
ági_bp

Doo én passzintom az ülés témát,sík hülye vagyok hozzá :oops: De már úgyis kaptál tanácsot! :wink:

Ági!Egy percet se bánd! :roll: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Bringa, Lili miket tud már! Olyan furi, hogy egyidősek, s már ilyeneket csinál, áll, lépeget meg neked is nekem is, olyan jóóó! :D Nálunk még nincs ilyen, biztos hamarosan, de akkor is milyen más tempó! :shock: Ügyes csajszi!
Zita tegnap este begurulta Anyuéknál a nagy nappalit, begurult a kanapé alá, stb. Mindent felfedezett, oda-vissza "jött-ment", olyan nagy élmény volt nekünk, és biztos, hogy Neki is! :D

Kép
ági_bp

na, akkor ülést megfordítjuk! apával már megdumálva - kíváncsi, vagyok, hány hétig tart majd a végrehajtás :roll: :?

fúúú, az enyém még nem táncol... apja meg ne tudja h vannak már kortársai, akik ezen a téren lekörözték! vagy attól még lehet zenész? :lol: nem baj, ha nem lesz muzikális, majd pszichológusnak adom!! :wink:

vanda, nagyon jókat írsz Bálintról! hát, ő is egy kis sajtkukac, csak úgy mint lorci Ricskója :wink: de a legjobban a szövegedet bírom :lol: :lol:

melcsi, jelentkezz! hogy vagytok?
Vendég

Par kep Elinarol, mar reg dobtam...
Kép Kép Kép

KépKép
horilda

Doo, jut eszembe, én is raktam be párszor abból az ajtóból, ahol az ülés van bekötve, hát nem egyszerű :roll: Mi most azt csináljuk, hogy én beülök, és badja Apa, én meg bent belerakom az ülésbe. Persze ha egyedül vagy ez nem megy.
És egy KÖRKÉRDÉS!!! Ki melyik oldalra köti a gyerekülést??? Nekünk Concord hordozó volt, és az van a használati útmutatóban, hogy az anyós ülés mögé kell kötni, a statisztika azt mutatja az a jobb. Aztán olvastam máshol hogy a sofőr mögött a legbiztonságosabb. Most oda kötöttük ezt az ülést. De valahogy nem vagyok 100 egyikben sem. :roll:

Látom én kezdtem a 200. oldalt. Gratula magamnak! :lol:

Kép
ági_bp

Ilda az utsó képről az jutott eszembe: kalácsarcú :D mi így hívjuk Zitát, mikor ilyen naggyon kis kerek pufók a pofija! :lol: :lol:

Kép
ági_bp

Sziasztok,

Olvasó üzemmódban voltam /vagyok. MIndig annyit írtok, hogy így este mikor elolvasom es odajutok, hogy írjak már el is felejtem miket íratok. :oops: Mrs. Szitaagy!

Emmának jobbulást, meg az összes betegnek, legyen az kicis vagy nagy!! :( :)

Ilda mindjárt én is dobok egy szavazatot, csak el ne felejtsem, mire ennek a végére érek!!! :shock: :oops:
Nekem múltkor votl olyan a havim, hogy azt hittem elvérzek. Most meg olyan, mintha épp meg akarna jönni. :?

Bringa nem semmi ez a kis Napsugár! :) Amúgy Ricsi is bungi-jumpingos akar lenni, mert fejjel lefele szeret lógni és ha hátravetem játék közben, utána mindig úgy akar lenni és vigyorog!! :D

Gratulálok Zitusnak a pápához (pápa!! hahaha :lol: :lol: ). Ricskó elfelejtett tapsolni, már csak véletlenszerűen csinálja!!! :).

Mary -4 kg!! Tök jó!! :) Én most -3-nál járok!! De jó lenne ha a jövö hétfőt -4-gyel indítanám!! :shock: Lányok bátorítsatok, hogy kitartsak és szííípsííges legyek megint!!!! Néha megingok!! :( :oops: Még marha messze a cél!! Lehet jelentkeznem kellett volna nagy fogyásba?? :shock: Ma a szénhidrát nap után úgy érzem nagyobb a hasam, mint valaha!!! :oops: :oops:

Jaj képzeljétek nálunk már csak este van szopi. Alig van tejcsi..szóval ez inkább olyan szokás, hogy Ricsike fürcsi előtt eszik tejpépet, aztán fürcsi után szopizik, még talán kis táp is csúszik és elalszik! Lassan ezt ugye abba kéne hagyni, mármint a szopit. Na gondoltam ma majd elaltatom, már kezdte is altatni magát, nyekergett ezerrel.....én meg teljesen elérzékenyültem, hogy azért milyen rossz lesz ha már nem szopizik, nem lesz ez a bensőséges kapcsolat, ahogy ott cummog rajtam és akarja a cicit!!! :( Tisztára könnybelábadt ettől a szemem, úgyhogy úgy votlam vele!! Fene egye az egészet!! Amíg van 2 csepp tejem hadd szopizzon ez a kis drágaság!!! :) Úgy fog hiányozni ez, de hát egyszer el kell választani!

Riella majd megyek hozzád függyöny nézőbe! ;)

Na megyek most már! Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
lorcika

Csajok!

Maradunk, nem megyunk Pestre! Az itteni elorelepes is igeretes, a ketto hasonlo, anyagiakban is, igy most maradni volt tobb ertelme.

DE! Abban maradtak, hogy nem vagyunk elzarkozva egy legkozelebbi lehetosegtol sem, szoval jol sult el a beszelgetes.
Azert orulok, mert ket jo kozul kellett valasztani, remeljuk ez az itteni is megvalosul meg iden, bar 99%.

Varom haza parom, egy kicsit mindig aggodok, auto-utak-veszelyes soforok...stb na jo most nem megyek bele...
:shock:

Puszi Mindenkinek!

KépKép
horilda

lorci, pont h alig volt bmi beírás!! :shock: ne lódíts h olvastál!! :lol: kitartás-kitartás fogyiban!! küldök soványság energiát!! :lol:

ági, én anyósülés mögé kötöttem korábban és most is, mert hordozónál ott volt rá esély h rálássak a vezetőülésből (náluk én vagyok a sofőr és többynire egyedül megyek vele). mondjuk most így háttal berakva erre nem látok rá h mit csinál, de ha menetirányos lesz, akkor is ez lesz a nyerő. engem ez a szempont vezetett, nem a biztonság :oops:
Vendég

Doo, én is az anyós mögé kötöm a babaülést, egyszerűen azért, hogy ha vezetek jobban rálássak. Pirosnál könnyebb a cumit benyomni, sapi levenni, stb...

Ilda, az uccsó képen nagyon helyes Elina, tényleg olyan kis kalácsképű :lol: :lol: :lol: Ez van fent a szépséges oldalon is, ugye?

Bringa, Lili :D Nagyon ügyes! Napról-napra fejlődnek, Milu is olyan kis ügyes. Itt volt a barátnőm, úgy kellett magam visszafogni, hogy ne ömlengjek egyfolytában a gyerekemről :oops:

Ági, én bizony néha kiveszem az üléséből ha nagyon sír. Igaz ilyen csak fényévben egyszer fordul elő, mert általában azonnal elalszik ahogy beindul a motor :) Menet közben szoptatni? :shock: Hogyan is? Elképzeltem... Kicsit kitekeredett pozició, nem? :lol:
Vendég

Ági!Igen Lili nagyon vagány,de ezzel arányosan még felocsúdni és megpihenni sem volt időm,mondjuk úgy négy hónapos kora után,mert rögtön megkezdte a mutatványait :shock: Nem nagyon kell hozzá diploma,h kitaláljam a viselkedése is ezért lehetett sokkal gázabb,mint más babóké!Annyira fel volt pörögve mindig :shock: :shock: :shock: El sem tudjátok képzelni milyen gáz volt,h itt a topicban még senki babája nem szorongott az enyim meg megkezdte! :oops: :shock: gondolom ez is a mozgással volt/van összefüggésben :roll: Volt néhány hetem,de ezt te is,ti tudjátok,amikor úgy éreztem Bridget Jones után szabadon:mindjárt megőrülök! :evil: :twisted: :evil: A napjaink nem álltak másból,csak véget nem érő vinnyogásból és nadrágtépésből :evil: :twisted: :evil: A természet nem véletlen rendelhette el,h mikor üljön,álljon fel egy baba :roll: Ha az ezzel járó "nehézségeket"még agyilag nem képes felfogni,huh azt én mondom nagggggggggggyyyyyyyyyyyyyon rossz!Tudom a kettő összefügg,de akkor is!Szerintem érted mire akarok kilyukadni! :wink:
És azért ez az időszak mély nyomokat hagyott ám bennem :oops: Ma mikor megkezdte apja miatt a hisztit,komolyan mondom:HALÁLFÉLELMEM VOLT! :oops:
:wink: :lol:
Persze büszke vagyok rá,meg minden,de néha annyira vágynék egy kis anyámasszonykatonájára :oops: Akitől tudnék mondjuk enni :wink: ,vagy csak békésen pisilni egyet :wink: ,hogy ne legyek túl nagy igényű! :lol:
Sokat javult,tényleg ég és föld a különbség,de a napunk az hand'a hand telik,már nem is nagyon rizikózom meg,h próbára tegyem.Elvan egyedül,de csak ott ahol én vagyok!Olyan,mint egy kis ragacs! :wink: :lol:
Napközben háromszor alszik 20percet,mire megcsinálom a kávémat mondjuk,már fel is kelt :? Mostanában délután együtt alszunk,eleinte így vissza tudtam altatni egy kicsit még,most már az sem megy :?
Szóval ilyen az én kis Napsugaram! :wink:

Kép
bringababa

Én is anyós ülés mögé kötöm,mert én is azt hallottam,h ott a legbiztonságosabb és persze praktikussági szempotokat is figyelembe véve,amiket Csilla írt! :wink: A probléma ezzel csak az,h én nem érek el hozzá,ha be vagyok kötve :shock:
béna

Kép
bringababa

Ilda!Akárhogy is döntöttetek,a legjobban döntöttetek!Ez sablonos tudom,de valamiért mégis csak megszülettek ezek a sablonok! :wink: :lol:
egyet nem ér mostantól,az pedig a "mi lett volna ha"!
Sok sikert apának az új melóhoz!

Kép
bringababa

Bringababa, koszi es egyetertek!

Cscsi, igen ez a kep van fent, tuti nyero, mi? :D

Annyit meg hozza akartam tenni a szavazashoz, hogy ha tobb mail cimetek van, akkor mindrol el lehet kuldeni (1 oran belul egyrol), ha nem akartok vele bibelodni, akkor irhattok nekem e-mail cimeket, es en megcsinalom, Nektek csak aktivalni kell majd, ami azt jelenti, kaptok egy mailt, rakattintatok a levelben levo linkre, es kesz, szoval csak egy kattintas.

Koszi az eddigi voksokat is! :D

Mindjart jon hozzam az egyik munkatarsam trecselni, leptem is.
Puszi!

KépKép
horilda

Na mi van kérem szépen???????? :shock:
Sehol senki?
Akkor kénytelen leszek én untatni Titeket! :roll:
És ez most fenyegetééééééééééés!

Kép
bringababa

Gyógyszertan 4!!!!!

Tanulok tovább, szerdán englis exam! :)

KépKépKép
bogyra

Még mielőtt Bringa beváltja a fenyegetését , jövök :wink:

hát én is csak pillogtam miket csinálnak a gyerkők... ágyról le, meg járkálnak , hát mi még mindig kiválóan tudunk feküdni, és ha kedve van Zsófi naponta egyszer átfordul :) ha felültetem úgy jó neki, ha hátra rakom le úgy, ha hasra hát úgy is jó neki :? viszont minden pozícióban kiválóan tudja zenére vagy éneklésre rázni a popeszét és a csipőjét (külön-külön) :lol: és hason fekve kinyomja magát és a vállait is rázza :lol: jó esélyt látok rá hogy hastáncos lesz :lol:
minimálisat kúszik (hátrafele) a pocakján körbe tud forogni

viszont dumál egész nap, szerencsére egyre kevesebb a nyögés és őzés, mondja hogy dádádádá, tetete (ezt suttogja), plápláplá

mutatja a lámpát, a mamát, a brumm-brummot, a zümm-zümmöt (ezek képek) és pápázik, néha tapsol,
ha felültetem van hogy fél óráig elvan könyveket nézegetve

hát nálunk ebben ki is merü a tudomány :?

asszem pont Lili ellentetje :lol:

api még mindig beteg... ami jó ebben, az az, hogy végre visszaköltöztünk a saját hálónkba, és Zsófinak ez fel sem tűnt

este elkezdtük a tejpépet, úgy néz ki ez kellett neki,mert ma este 9 től aludt reggel 9 ig, úgy hogy csak 1szer szopizott egy rövidet hajnal 3kor, szóval alakul :)

na ennyit magunkról

képet majd később teszek fel én is

autósülést én is anyósülés mögé rakom, egyenlőre menetiránnyal szemben, én asszem úgy is hagyom 1 éves koráig
pici76

Köszi Dóri a kedves szavakat! :oops:

Szóval a tegnapi csipőszűrés egy nagy fos volt. Kb. 1 perc alatt végeztek velünk, elsősorban nem a csipőjét nézték, hanem a hasát. Az orvos nem mondott semmit, én meg nem voltam elég rámenős, hogy megkérdezzem mit a fenét jelent az "l.a." a leleten. Dühös vagyok egy kicsit ilyenkor, mikor nem vesznek emberszámba. :evil:

Ha már ott voltam, akkor beugrottunk a szemészetre, csak felnőtt szemészet van, és azt mondta a dokinő, hogy valóban bandzsit a Bálint a bal szemére. Valószinű öröklött, mert a tesóm mindkét szemére kancsalon született.
Sajnos nem volt túl meggyőző és mivel ez nem gyerekszemész volt, bár őszintén nem tudom, hogy a gyerekszemészet mennyire speciálisabb, de keresek egy gyerekszemészt és kérek tőle is diagnózist.

Nagyon rossz idő van, sötét van. A kicsi üvölt mert éppen most kelt fel. Répát kap céklával....hát, remélem megeszi.

Bogy, hatalmas gratula a vizsgához!!!!

Na, futás!!!!!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Mit szóltok? :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Bogy!Nagyon ügyeske vagyok! :wink: :lol: Hatalmas gratula!Büszkék vagyunk rád! :lol:

Azért csajok gondolom nem sok topic mondhatja el magáról,h saját védőnője,pszcihológusa,ruhatervezője,webdisagnere,projekt menedezsre van! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Csilla!nagyon kis cseles és ügyes vagy! :lol: nekem még egy 1szerű kép,a képben sem megy :oops: De ez nagyon szuper!

Kép
bringababa

Bogy!jaj,jaj,nem én hanem Te!Azt hiszem ez ebből is látszik! :oops:
Lili nem hagy írni,jaj olyan kis izé,má! :?

Kép
bringababa

Bocsi, hogy így bepofátlankodom ide, de szeretnék nektek is ajánlani egy lehetőséget, én kismamaként egész jó TGYÁS kiegészítést összeszedek vele: www.bogen.5mp.eu

Kép
bogen

Ó Bringa, olyan vagy, hogy egyből lelőtted a poént :lol: Azt reméltem elhiszitek, hogy Milu képéből Vouge címlap lett :lol: :lol: :lol:

Ha valakit érdekel: http://www.photofun.od.ua/
ilyen, és hasonló képeket lehet csinálni.
Vendég

Bogy kitartás, és egy nagy kalap sz.r a vizsgához!
Vendég

Pici! :lol:
Igen,igen úgy tűnik!De ha minden igaz,akkor ez nem csak a mozgásukra igaz :shock: Lili szerintem bárkit képes lenne kicsinálni :oops: :wink: :lol: Ellenben Zsófival,aki viszont bárki képes levenni a lábáról! :wink: :lol:
Apinak jobbulást!

Vanda!Ez nem hangzik túl jól,de szerintem a gyerekkori kancsítás korrigálható,vagy nem?Tesód kinőtte?
különben az jutott eszembe,h csajsziknál felnőtt korban olyan kis sexi,legalábbis minden pasim szerint....

Na most elaludt! :lol: Van húsz pecem,nem is tudom mit kezdjek vele :roll:

7végén mi is koccolunk anyukáékhoz,legalábbis ez a terv.De olyan macera ez a hurcolkodás....Lusti vagyok,lehet lebeszélem magam :oops:
Bár kistestvéremnek ígértem az okos könyveket.Olyan furi,de jó és érdekes látni,h ugyanazok a gondoltaok és érzések foglalkoztatják,mint nemrég engem :lol: AAAAAAAAAAAAranyos :lol:
Addig is míg nálam vannak a könyvek én olvasom neki fel hétről-hétre a babuci fejlődését :wink: Tényleg Bogy,ha van időd megmondanád,h mi az a szik?Ezt az orvosa mondta még az első uh-on,azóta sem tudtam neki megmondani,h mi is az :roll: Ebből lesz a placenta?vagy a burok?vagy míííííííííííííííííííííííííí?

Kép
bringababa

Csilla!Uppszi,bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép
bringababa

Szisztok!

Először is Bogy, nagy-nagy gratula! Büszkék vagyunk minden tanuló, vizsgázó anyukára!

Ilda, örülök, h. sikerült döntenetek. Jó hamar. Tudom, kénytelenek voltatok. De biztos jó döntést hoztatok.

Ügyes Lilinek sok puszi!
És minden babának, bármit is csinál.
Szerintem mindegyik nagyon ügyes a maga módján.
Pici, egyébként pár nap és tuti Zsófi is elindul előre. Nálunk is először Emma csak forgott a tengelye körül, majd elindult hátra, aztán végül előre. Szóval nyugi, napok kérdése.
Ja, és ahogy írod, nekem az jön le, h. az elmúlt hetekben Zsófi dumára gyúrt, nem mozgásra. De tuti most jön majd a mozgásban is nagy ugrás.

Nálunk még pápá és tapsi nincs, de igyekszünk.
Az órát, lámpát már tudja hol van, és ezerrel mondja, h. bababababa:)

Kép
niki30

Na, gyerek aszkéta lesz. Vagy nyúl. Annyi ilyen répás céklás izét megevett, hogy csak néztem nagyokat!

Dokinő is azt mondta, hogy ha 1 évesen még megvan ez a torzitás, akkor korrekció kell, vagyis szemüveg. Tesóm nem nőtte ki, ez annál súlyosabb volt, bár próbálták korrigálni. Műteni kellett mind a két szemét. Egy csomót kötöttek a szemmozgató izmokra. Bár esztétikailag, ha jobban megnézem a szemeit, akkor látszik, hogy nem tökéletes, de a látásával nincsen baj. Szóval, majd kiderül.

Ilda, én is örülök, hogy sikerült döntést hozni.

Csilla, marha jó a kép!!! Miket nem találsz a neten....! Ügyes!

Akartam irni, hogy ha nem is örökre, de a mai napra én is csatlakoznék a béna brigádhoz. Az egész tegnap este kezdődöt.....
A kicsi lefeküdt, én utána pakoltam és leejtettem a konyhában egy nyitott üveg bébikaját. Ripityomra tört, persze a szilánkok mindent beboritottak. Dilemma, hogy akkor most porszivózzak vagy ne. Megcsináltam, kicsi nem ébredt fel.

Ma pépesitem neki a nyúlkaját, egyszer csak látom, hogy nagyon oson, de olyan gyors volt, hogy 2 szempillantás alatt megragadta a virágot és lerántotta. Esélyem nem volt. (Szerencse, hogy nem a fejére esett a kaspó a cseréppel. ) A képen bal alján látható a földhalom, ami TERMÉSZETESEN a hapitapira ömlött. Porszivó előkap csapó 2.
Utána kaja, majd végezvén gyerek megy a földre játszani. Nah, persze, virág megint "leköltözött" a földre. Porszivó csapó 3.

A mosoly azért Nektek szól. :)

Vanda

Kép Szevasztok! Rosszalkodjatok Ti is sokat!

Kép

Kép
precious
Budapest

enyémre saját doki aszondta h bandzsinak tűnik (miután az én gyerekkori fotómat is látta :roll: ) - elvittem, aszondták h nem tűnik annak, DE ahhoz h ezt biztosan meg lehesen mondani, 3napig otthon cseppentsek a szemébe, ami kitágítja a pupilláját és utána visszaviszem, megnézik megint. kértem haladékot 1 éves koráig :roll: de lehet, most kellene inkább mégis, mert ahogy több fény/napsütés lesz, neki annál szarabb a tág pupilla. de úgy utálom szegényt szívatni... :cry: úgyh Vanda, vszeg ez a normál menete a dolognak. persze, lehet h Bálintnál eléggé szembeszökő a dolog...
Vendég

Precious, edes huncut mosolya van! Tok jo ez a kep!
Elinam mar annyira almos, valahogy ki kene huznunk a furcsiig, mar csak 45 perc...

KépKép
horilda

Cscsi, en is csinaltam egyet, tok jo! :D Kép

KépKép
horilda

Bogyra, naagy gratula a vizsgához!!

Nagyon szuperek a képek, ilyet én is tutira csinálok :lol:

Bálint baba, neked is naaagy gratula :lol: te aztán tudod hogy vedd le anyádat a lábáról ennyi huncutkodás után :lol: ilyen mosolyra én is elolvadnék Vanda :wink: igazi kis csillagszemű, nem látszik egyáltalán hogy kancsi lenne :roll:
Céklás répa :shock: nem mondom jó kis párosítás :) nálunk most a rizs megy répával meg husival, iszonyat hogy csúszik neki :)

Hát Niki, majd meglátjuk... olyan kis lusti... de igazából nem bánom :wink:

Bringa, kösöznjük, api máris jobban van :wink: mondjuk most már 4. napja szenvedett szegény...most már csak köhög mint állat..
pici76

Elinának szavazat !
Bogyrának gratula.
Sztárbabák isteniek!
az enyém extra nyűgös,apa mamánál remélem nem lesz fent sokszor éjszaka babuci, mert mikor egyedül vagyunk fosok a sötétben :oops: :oops: :oops:
jó éjt

KépKép
riella77

Riella koszi a szavazatot Neked is!

Bogyra is nagyon rendes, nyomott at nekem priviben egy csomo e-mail cimet, szavazok roluk, neki majd csak aktivalni kell majd.
Innen is koszi! :D

Elina ma ceklafozeleket evett, az a kedvence, orulok, mert sok benne a vitamin.

Lanyok mi meg reggel es este tapszert eszunk.
Szerintetek a vacsit mikor kene kicserelnem fozelekre vagy tejpepre?
Tobbetektol olvastam, hogy tejpepet vacsizik a picur.

KépKép
horilda

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a babák!!!
Mi jól vagyunk bár 3 napja olyan nyűgös nem bírok vele, éjszaka 2-szer eszik egyébként alszik viszont napközbe annyit sír már kivagyok. Csak ölbe jó ha altatni akarom magán kívül ordít remélem ez csak átmeneti, egyébként mászik, kúszik és ül már elég hosszú ideig. Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

Cuki-cuki Bálint baba!

Hogy Ti milyen ügyik vagytok,én nem tudtam csinálni :oops:
Mind1 is nem ezért írok,csak,h tudassam Anidó írt üzit,miszerint vmi rejtélyes okból nem tud babanetre jönni! :shock:
Addig is,míg újra befogadja őt a rendszer mindenkit puszil!

Kép
bringababa

Vanda, Emma így is imádni fogja Bálintot, kis huncut csillagszem.
Gyönyörűű.
Nekünk így tetszik igazán.

Kép
niki30

Hallotattok mar Lilly baba zenejet? Nekunk nagyon tetszik!

http://www.youtube.com/watch?v=Jid5OJrMNkU

KépKép
horilda

Akarok letolteni meseket Elinanak, de nem tudom honnan lehet?
Valaki tud segiteni?

A hupikek torpikeket, magyar nepmeseket...nagyon szerettem/szeretem, biztos Elinanak is bejonne.

Amugy filmeket is toltenek, csak a zeneben vagyok otthon a DC+-on szoktam. De filmeket???

KépKép
horilda

Ilda!

Keress valahol rapid share-s linkeket! Az egész jó...

KépKépKép
bogyra

Bogyra, meg kell mondanom az oszintet :D nekem ez magas.
Mi is az amit irsz?
Bocsi...

KépKép
horilda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?