Ági!Igen Lili nagyon vagány,de ezzel arányosan még felocsúdni és megpihenni sem volt időm,mondjuk úgy négy hónapos kora után,mert rögtön megkezdte a mutatványait
Nem nagyon kell hozzá diploma,h kitaláljam a viselkedése is ezért lehetett sokkal gázabb,mint más babóké!Annyira fel volt pörögve mindig
El sem tudjátok képzelni milyen gáz volt,h itt a topicban még senki babája nem szorongott az enyim meg megkezdte!
gondolom ez is a mozgással volt/van összefüggésben
Volt néhány hetem,de ezt te is,ti tudjátok,amikor úgy éreztem Bridget Jones után szabadon:mindjárt megőrülök!
A napjaink nem álltak másból,csak véget nem érő vinnyogásból és nadrágtépésből
A természet nem véletlen rendelhette el,h mikor üljön,álljon fel egy baba
Ha az ezzel járó "nehézségeket"még agyilag nem képes felfogni,huh azt én mondom nagggggggggggyyyyyyyyyyyyyon rossz!Tudom a kettő összefügg,de akkor is!Szerintem érted mire akarok kilyukadni!
És azért ez az időszak mély nyomokat hagyott ám bennem
Ma mikor megkezdte apja miatt a hisztit,komolyan mondom:HALÁLFÉLELMEM VOLT!
Persze büszke vagyok rá,meg minden,de néha annyira vágynék egy kis anyámasszonykatonájára
Akitől tudnék mondjuk enni
,vagy csak békésen pisilni egyet
,hogy ne legyek túl nagy igényű!
Sokat javult,tényleg ég és föld a különbség,de a napunk az hand'a hand telik,már nem is nagyon rizikózom meg,h próbára tegyem.Elvan egyedül,de csak ott ahol én vagyok!Olyan,mint egy kis ragacs!
Napközben háromszor alszik 20percet,mire megcsinálom a kávémat mondjuk,már fel is kelt
Mostanában délután együtt alszunk,eleinte így vissza tudtam altatni egy kicsit még,most már az sem megy
Szóval ilyen az én kis Napsugaram!