Új privát üzeneted érkezett!

Akkor indulnak a drukkok hogy a kiskatonák célbaérjenek.
Te most gyertyaállásból irsz????? :lol: :lol: :lol: :lol:
(Csak a szórakoztatás kedvéért. Bejött egy ilyen kép rólad :lol: ...)

Puszi!
tea77
 
 


Te is vizuális tipus vagy? :lol: Mi volt abban a csokiban? :lol:
Vendég
 


Igen, én nagyon vizuális vagyok. :lol: :lol: :lol:

A csokiban tényleg meggylikör és meggy volt! Tudod az a Cherry-s bon-bon, piros fényes csomagolásban. Ajándékba kaptuk valamire a párommal....most megtaláltam és megettem! Berúghattam???? :lol: :lol:

Kb. hanyadik cn-en szokott lenni a Péd? Nem tudod bedobni a högörbédet hogy kielemezzük??
tea77
 
 

 
 

Az attól függ mennyire bírod a piát! :lol: Én a Dianás cukortól is hülyéket beszélek! De lehet, hogy csak a vércukorszintem van akkor az egekben, azért! :lol: Majd reggel feldobom, egyenlőre semmi érdemleges, meg nem is töltöttem le, most meg lusta vagyok! 8)
Vendég
 


Lustaság megbocsátva!!! :lol:

De a kekszelés kihagyása Pékor - az nincs! De azt amúgy is mindannyian betartjuk!!! :lol: :lol:

Megyek, jött a párom és meséli a napját...nem tudok két hlyre figyelni... :lol: :lol: :lol:

Jó éjt csajok!
tea77
 
 


Tea,

másfél éve gyúrunk a tesóra. Eddig csak az élvezetnek adtunk. Semmi eredmény :roll:

Lányok,

még 1 kérdés. Nagyon benne vagytok, úgy látom. A hereviszér-tágulat hogy mutatható ki? Ultrahanggal? Mert az volt a páromnak, és mindent normálisnak találtak. Akkor marad a hormondolog. Ha jól gondolom.
fóci
 
 


Tea!

Pótolom a tegnapi mulasztást, de asszem elég gagyi! :? Nem baj, majd következő hónapban! Kijózanodtál? :P

Fóci!

Nálunk kézrátétes vizsgálat volt! Szerintem uh-gal is lehet ilyent látni, de biztos megtaperták férjedet! De amilyen alaposak voltak Tapolcán, erre is kérdezzetek rá, hátha...


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Fóci!

elsősorban tapintással állapítjűk meg. Teljesen meg lehet tapintani az ércsomót. Úgy mondják, hogy tyúkbél tapintású, szóval lehet a párod magának is ki tudná tapintani.

Gröni!

látom eldöntötted, hogy 1.DPO. :lol:
Úgy legyen!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Ezt még ciklus elején eldöntöttem :lol: , de nem tom. Lehet meggondolta magát a petikém, mert tényleg megvolt hozzá minden! Most valahogy ez is hidegen hagy, csak tudjuk már az eredményt! Szép mö betüt rajzolt a görbéd! :lol:
Vendég
 


grönland írta:
Szép mö betüt rajzolt a görbéd! :lol:


Ugye milyen ügyi vagyok? :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Bementem reggel a körzetire, kicsikartam a beutalót és megejtettem a vérvételt!
( FHS,LH,E2 és Prolaktin, valamint THS, T3 és T4 )
Jövö pénteken lesz meg az eredmény!

Fóci!
Remélem azért spontán is menni fog, de ha már nagyon szeretnétek a kistesót, akkor mindenképp induljatok meg a kivizsgálásokkal! Hereviszér kapcsán nem vagyok szakértö - de apát nálunk is meg fogják majd tapizni.

Gröni!
Gönikém, szerintem itt még nem volt Pé!! De ha holnap reggel 36,7 fölé megy, akkor a mai nap lenne az. Helyedben nem hagynám ki a mai napot sem!!!! :lol: Lh teszt?????

Reggelre teljesen magamhoz tértem!! :lol: :lol: Köszönöm a törödést!!! :lol: Már jól vagyok!
Bár a tegnapi lazaságot inkább tényleg a feszkós idö végének tulajdonitanám mint a két szem jutalom-csokinak... :lol: . Most hogy megindultunk a vizsgákkal a kedvem is jobb egy kicsit... :)

Bumi!
Jaj, nem néztem meg a mö betüdet!!!!
tea77
 
 


Bumi!!!
Eléggé ugra-bugrál a höd....de én ma megmutattam a görbéimet és azt mondta hogy mindenki más és minden ovus görbéböl lehet baba!!!!!!!!!! Ovud pedig volt! Nekem a vizes spotting is nagyon tetszik! :)
Vannak még felfázásos jeleid?
tea77
 
 


Szerencsétre az hamar elmúlt. És ma már a szurkákat sem érzem. :D

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Juhééééé!!!! :D

Már alig várom hogy te is megejtsd a vérvételt és hogy mindketten gyönyörü eredményeket produkáljuk az inszem és a lombik elökészületeire!!!! Aztán a babócskánk befogadására is.... :wink:
tea77
 
 


Tea!

Ja, hogy te még nem ismered az én jó kis sárgatestelégtelenséges görbémet? :lol: Na, az ilyen, mint a mostani! :lol: Áááááá, nem rosszalkodunk, ez a hónap kiskatona hónap! :wink: Lh-teszt? Nekem? Az olyan, mint szűz lánynak az óvszer, játékszernek jó! :lol:
Vendég
 


Gröni!

Jaj tényleg!!! Apának nemszabad most mutogatni semmit!!!! :?
Mi van a teákkal?
Naponta egy hordó málnalevéltea????
Nekem annyi tojcsim lett töle, hogy nem járhattam betét nélkül!!
(Még pisilés közben is tojtam.... :lol: :lol: :lol: :lol: )
Bár a pém mégis a 17. cn-en lett, de nagyon határozott höemelkedéssel.

Fáj a pocim a piritöl....elfogytak a bogyóim és ki akarom bírni az nélkül is..már a végén járok, nem veszek újabb adagot!

A sárgatstelégedetlenséget ki lehet mutatni a vérböl ugye? Az milyen? Nekem látszani fog az eredményen? Fent irtam hogy mire csapoltak ma...
Sajnálom Gröni! Valamit pedig ki kellene neked is találnunk amivel csinálunk egy jó kis Pé-t! :wink: Eddig mivel próbáltad érlelgetni a petikéket?

Gyerünk csajok, bosziskodjunk - kavarjunk Gröninek egy Pés-löttyöt!!!
tea77
 
 


Tea!

A progiból látszik, ha alacsony, de úgy összeségében az egész hormonvizsgálaból lehet megállapítani! Pl az ösztrogénből, FSH, LH-ból látszik, hogy volt pé, de a progi alacsony! De érdekes, mert a terhességbe nem zavart be, mikor beágyazodott a baba, szépen megemberelte magát a hőm! Emiatt nem aggódom, mert én a potzitív teszt után rögtön dokihoz megyek és megelőzöm a bajt! Ettől még simán teherbe lehet esni, legalábbis nekem sikerült! Én nem merem inni a teákat! Nem azért, mert nem bízom bennük, hanem, mert tudom milyen kitartó vagyok és biztos nem bírnám sokáig! :oops: E-vitamint kapkodok a ciklus első felében, talán segít, talán nem, nem tom! De ahogy meglesz apjuk eredménye és persze ha jó lesz, megyek a dokihoz és íratok fel clostit, kérek hormonvizsgálatot is! Jó ez a pisi közbeni tojás! :lol:
Vendég
 


csajok ! miért isszátok a málnalevél teát?


És a prolaktin szintet csak a menzi 3. napján levett vérből tudják megállapitani?
Mikor inszemre jártunk mindig akkor nézték.
SEGITSETEK MERT MEG SZERETNÉM NÉZETNI MÉG MIELŐTT MEGYŰNK LOMBIKRA.
mogyoro222
 
 


mogyoró!

Kérni fogják a dokik úgyis!!!! Szerintem nem kell elöre megcsináltatnod, ha azt akartad. Lombik elött vagyunk mi is és ehhez kell.
tea77
 
 


Gröni, köszike!!! - Cupp!

Ezek szerint most majd meglátjuk az eredményekböl?
Most igy a 3.cn-en vett véreredményböl látni lehet hogy volt-e pém???? :shock: :shock:

De hogy lehet simán teherbeesni ha nincs pé-d? Vagy én értettelek rosszul.... :oops:
És én sem ittam hüségesen a teát. amikor eszembejutott megföztem egy literrel és megiszogattam. Volt hogy be is tartottam napi két csészével...

mogyoró!

A málnalevéltea segiti a peteérést...a ciklus elsö napjától isszák peteérésig. Utána palást teát ami pedig a beágyazódást segiti elö.

Mindjárt megkeresem és elküldöm neked priviben, mivel már ide többször is bemásoltam....
tea77
 
 


Mogyoró!
Elküldtem, szólj ha megkaptad! :)
tea77
 
 


Tea!

Nekem volt 3. napi és 21. napi vérvétel, valamint középidőben egy uh! Na, akkor találtak egy cisztát, ezért az a vv nem volt mérvadó! Aztán volt később is és ugyanaz lett az eredmény, annyi különbséggel, hogy uh-on volt tüszőm és a 21. napi vv-ből látszott, hogy volt pé, de a progim alacsony lett így is! Akkor kaptam Norcolutot, lehet, hogy rendbetett, mert következő hónapban babás lettem, igaz akkor már nem szedtem! Egyébként fagyi babákkal sikerülhet úgy is! :lol:
Vendég
 


Akkor kapd elö azt a Nourcolutot a következö ciklusban! :wink:
Fagyibabákkal sikerülhet igen,...ha már vannak. :)
tea77
 
 


Sziasztok!

Egy gyors bekukk!

Látom zajlik az élet!

Tea :D
Sajna apa egyre inkább elzárkózik a lombiktól. :(
Lehet, hogy rászánom magam a műtétre és hátha segít valamit, mert hát apa eredménye mellett nekem 101 %-osnak kellene lennem, de ez pco mellett nem egyszerű. :?
Vendég
 


Tea!

Már gondoltam rá :oops: , de hátha összekuszálja a ciklusomat! meg ugye minek ha rossz apjuk eredménye! Most bekeményítek, ha jó lesz az eredmény kiharcolok minimum egy stimus hónapot, ha rossz, akkor megyünk meddőségibe és lombikozunk!

Cherry!

Ha lehet műteni, akkor nem olyan vészes a pco-d ugye? Vagy pont fordítva van? :roll: Na ja, nálunk is ez a bibi, tökéletesen kellene működnöm, hogy valamit elérjenek nálam a kiskatonák! Mé' ilyen makacs a párod? Mert gondolom ha rászánta magát a kivizsgálásra, ő is nagyon akar babát!
Vendég
 


Tea77!
köszi a privit megkaptam.
Aszt mondod már bemásoltad párszor ,
bocsi hogy nem néztem vissza .gondolhattam volna,hogy ott lesz valahol ha vissza nézek.
amugy van valamien mellékhatása? hasmanés vagy hasonló.
ugyrémlik valami ilyesmit olvastam.
mogyoro222
 
 


mogyoró!
A teának nincs mellékhatása. Próbáld meg!
tea77
 
 


Cherry!

Hasonló a helyzetek. Egy azoospermiátok van és egy jobb. Nálunk úgyszint. Más megoldás nincs. Nekem két orvos mondta azt, hogy spontánban ne is reménykedjünk. Milliók pusztulnak el a hüveljcsatornában. Milliók vesznek el a méhben. És akinek normális a kiskatonaállománya, még azoknál is csak pár kiskatona tud rátalálni a petesejtre! A spontánban ilyenkor apát kell biztatni, hogy ne veszitse el az érzéseit, de valójában szinte lehetetlen. Ezt csak nekünk kell tudni. Csodák vannak, de én nem várhatok a csodára! Egyébként a lombik nem az ö terhe.....neki csak mintát kell adnia!
Rá kellene beszélned..... :(
tea77
 
 


A barinöm PCOS volt és spontán terhes maradt a második hónapban....inkább apát kell élénkiteni!!!!! És bejelentkezni a lombikra!
tea77
 
 


Gröni!
Hogy kúszálhatja össze....azt modtad, helyrerakta a ciklust és a következö hónapban már terhes maradtál. Pé elött bogyózz, Pé után idd a palástot a megtapadás érdekében és hátha megmarad végre az a babó!!!!
Tessék bekeményiteni!
Idöközben pedig érdeklödd meg, milyen esélyek vannak a lombikra...
tea77
 
 


Tea!

Nekünk is mondtak fél%-ot! :wink: De abban teljesen igazad van, hogy nincs mire várni! Nem szabad éveket elvesztegetni, már én is bánom! Bár ha nincs a két angyalkám és nem esek teherbe, nem akarnám ennyire! Tehát, megkellett történnie ennek a sok rossznak, hogy tudjuk mi a helyzet nálunk és ha gyereket akarunk, nem szabad a csodára várni! Még akkor sem, ha nem egyszer megtörtént már velünk! Az igazi csoda az lesz, ha időben meg is születik a baba!
Vendég
 


Tea77!
azért akarnám megnézetni a prolaktin szintemet mert az inszemekkor magas volt gyogyszert szedtem ,asztán rendbe jött.és érdekelne nem emelkedett e megint .
Vagy az nemlényeg , ha lobikra megyűnk? akkor úgyis írnak rá gyógyszert?
mogyoro222
 
 


Tea!

A ciklusommal nem volt gond, csak a sárgatestemmel! Szabályos 27 naposak! Azért más ám ha a doki mondja meg, hogy mettől meddig szedjem és mennyit vagy ha észnélkül kapkodom be! Mi van ha kitólja vagy mittomén! :lol: Parázok már mindentől! Nem hiszem, hogy ezen múlna, hogy középidőben megszületnek a babák! Végülis csak egyszer volt gond korán, az meg biztos azért volt, mert szülés után a második hónapban bekaptam a legyet! Gondolom korai volt... :roll:
Vendég
 


Mogyoró!

Ha jól tudom, kell egy kis idő míg hat a gyógyszer, úgyhogy jobb ha mész! ha meg már így eszedbe jutott jobb is, mert utólag biztos bánnád! Lombik előtt néznek, de nehogy emiatt tolodjon az egész!
Vendég
 


Igy van Gröni! Spontánnal lottózni közben is lehet!!! :wink:
tea77
 
 


Nem tudom Grönike, kérd a dokid segitségét, vagy ellenöriztesd újra a sárgatestet...

Mogyoró!
Menyj el a dokidhoz és kérdezd meg...

Az Rtl-en erröl van szó!!!
tea77
 
 


Pont most...
tea77
 
 


Tea!

Feltett szándékom, csak legyen már hétfő, mert hijányzik az apjuk! 8) Asszem kedden megyek dokihoz, ha rossz lesz az eredmény, majd azt hazudom, hogy jó lett! Ezt most agyaltam ki! :lol:
Vendég
 


Mogyoró!
Lehet hogy igaza van Gröninek...elöre is megcsináltathatsz egyet, hiszen én is most a lombik elött csináltattam és utólag a lombik-program kezdéséhez is kelleni fog a jó eredmény!
tea77
 
 


Nagyon ügyi vagy, csak nem értem miért kellene hazudnod. Gondolod nem gyógyitana téged apa rossz eredménye végett?
Mit érdekli öt végül is hogy mi van a pároddal? Ha nógyógyi, akkor kötelessége ha nö vagy, helyreállitsa és "karbantartsa" a tested!!!Nem????
Az én orvosom simán kimondta, hogy öt nem érdekli a párom, neki az a feladata, hogy a nök panaszait meghallgassa és megyógyitja öket! Az sem érdekli hogy én kitöl akarok szülni! - Végül is, ha belegondolok, igaza van..... :lol: :lol:
tea77
 
 


Jó reggelt!

Tea!

Amikor meglátta apjuk eredményét, mondta, hogy ő nem tud mit tenni, lombik! Aztán visszamentem, hogy babás vagyok! :lol: Aszongya nem akar stimuzni, mert minek! Valahol igaza van, fél% eséllyel.... Ekkor mondtam neki, hogy honnan veszi, hogy a páromtól akarok gyereket! :lol: Biztos megfordult a fejében, hogy nem apjuktól lettem babás! :lol: Na erre azt mondta, hogy nem kell stimuzni, mert pé-m van.... Ebben is igaza volt! De szeretném látni, hogy működök akkor, ha nem spontán van pé-m! Ezért kéne hazudnom! :oops: Viszont azóta nem voltam nála, így nem tom, hogy így gondolja-e még mindig, mert azóta neki is világos lett, hogy apjuk egy tenyészbika! :lol:

Na itten van a hőm! Szerintem még pakolgatni fog! :roll:

Kép
Vendég
 


Hű csajok jó sokat írtatok.Én már az sem tudom ki hol tart.Elvesztettem a fonalat! :oops:

Kép
breni
 
 


Jó reggelt!!! :D

Remélem marad igy fent a höd és akkor majd nem pakolgat a Ferty!!!!!

Látom te is szórakoztattad a dokidat.... :lol: :lol: :lol: Csak rajta! Próbáljunk meg mindent! Dobjuk be a nöi furfangosságot!!!

breni - Ne törödj a fonalakkal!!! Ird meg mi van veled!!! :lol:

Puszi Mindenkinek!
tea77
 
 


Tea!

Velem semmi sincs.Elmúlt a menszim,1 nap volt erős a többi napon gyengécske.Többet nem is tudom mit írhatnék.Nyugiba vagyok.

Kép
breni
 
 


Breni!
Nyugizzál csak szépen... :wink: Gyűjtögesd az energiát a petikére!

Hol vagytok csajok??? :shock:
tea77
 
 


Sziasztok csajszik,

mivel már nem vagyok magam alatt és olvaslak benneteket, gondoltam kivételesen írok. Nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá valamihez.

Egyrészt aki lombikra megy semmilyen vizsgálatot máshol ne csináltasson, mert még annak sem fogadják el a korábbi leleteit aki már máshol lombikozott. Ebben minden meddőségi centrum nagyon szigorú (szerencsére) és csak a saját leleteinek hisz. Így tehát fölösleges idő és ...időnként pénzkidobás.

A másik, amin elgondolkodtam a soraitokat olvasva, hogy bár a lombikról azt írják mindenhol sokkal hatékonyabb mint az inszem, mindenképp kalkuláljatok azzal is, hogy esetleg az sem feltétlenül sikeres elsőre. Tudom, hogy ez nagyon kiábrándító, de én sem számoltam a lombik előtt ezzel a lehetőséggel és utána borzasztóan kiborultam. Persze csak pozitívan érdemes belevágni :lol: de nem mindenki olyan szerencsés mint Dorcsi :D

..na nem rontom tovább a levegőt. :D

Tegnap az rtl-en volt egy riport az ARWEN tornáról. Én asszem belevágok. Nagyon érdekes infók vannak a weblapjukon:
www.arwentorna.tk

Mindenkinek pussz! :D
tapedli
 
 


Sziasztok!

Én is láttam tegnap a riportot. Ráadásul az egyik lány Leo honlapjáról is benne volt, ő hívta fel rá a figyelmünket. Neki bejött. De gondolom ez a torna is csak Pesten van.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Gröni!

valszeg 17-én hajnalban volt a pé, úgyhogy van esélyetek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Gröni :D
Mindjárt itt a hétfő!!!!
Nagyon szorítok nektek! :D

Elméletileg a met-tel is helyre állítható a pcom. Ha minden jól megy, akkor 24-én az endokrinológus felírja. :D
Abban maradtunk tegnap, hogy várunk egy kicsit. Néhány hónap, amíg hat a met. Addigra beköltözünk a saját kis "fészkünkbe" és ha néhány hónap alatt nem történik semmi és nem lesz megfelelő hatása a met-nek, akkor bicska alá fekszem.
Cserébe annyit kértem, hogy menjen el egy újabb vizsgálatra és szedje a bogyókat, amiket az éjjeli szekrényen talál. :wink:
Nem akarja a lombikot (még nem készült fel rá), annyira mesterséges dolog, hogy teljesen elzárkózik tőle. Még nem adta fel a (majdnem) spontán baba reményét.
Na ez jó hosszú lett. :oops:

Tea :D
Teljesen igazad van. De most még annyira sem akarja mint korábban. Erre kényszeríteni nem lehet. Ha a met., a bogyói és a műtétem ellenére sem fog sikerülni, akkor ő is befogja látni. És akkor az ő döntése lesz és nem én kényszerítettem ki belőle egy akaratától ellentétes dolgot. Félek, ha rákényszerítem, nem fogja tudni úgy elfogadni a babát, mintha azt ő is így akarta volna.
Vendég
 


Valaki írta a Foreveres Macának az előnyét. Akkor is lehet, használni, ha a tesztoszterin-szint rendben van?
Honnan lehet beszerezni ilyet?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: