nem is emlékszem mikor volt ilyen, de fél négyre itthon voltam úgy, hogy már be is vásároltam. Nagyon jó volt. Összedobtam gyorsan egy salit és jól benyomtam. Nagyon finom volt!
wera, örülök, hogy jók lettek az afp eredményeid.
manomama tényleg édik a fiaid.
ibm, tök jó, hogy visszajöttél.
szly, egyet értek az idős nénikkel kapcsolatban pedig én igyekszem általában udvarias lenni. A múltkor volt egy olyan sztorim hogy komolyan ott álltam még egy ideig a pénztárnál. Egy pali volt előttem, aztán én és utána jött egy nénike. A pasi már épp fizetett, nálam is kb. három dolog volt, úgyhogy max. egy percet kellett volna várnia. Láttam, hogy furakodna, de aztán mégse tette. És képzeljétek, amikor én kerültem sorra, a pénztáros orra elé dugta amit ő vett, majd szépen kikerült engem, fizetett és szó nélkül távozott. Hátra se nézett, én meg odakiabáltam, hogy szívesen. A pénztáros meg csak nézett rám. Mondtam neki, hogy ha megkérdezte volna, előre engedem, de ha már volt ilyen bunkó legalább azt mondhatta volna, hogy kösz hogy befurakodhattam.
SZóval ezen én is kiakadtam.
teó, remélem hamarosan jobban leszel.
sziszka, azt már én is nagyon várom, hogy úgy igazán mozgásba lendüljön a bébi. Én eddig még csak kétszer éreztem. De azt mondják, hogy akinek elöl tapadt meg a placenta, az nehezebben érzi vagy később vagy mi. Igaz ez?
Most azt hiszem ennyi. Férjem nemsokára jön haza és addig szeretnék még egyet aludni. Napok óta hulla vagyok és nem tudom magam kialudni. Nagyon gáz. Viszont úgy néz ki hogy megvan az utódom a suliban, úgyhogy a 20. héten abbahagyhatom a tanítást. Már nagyon fáradt vagyok. Minden órán máshova rohanni, nulla lyukasóra meg a négy emelet... Arról nem is beszélve hogy folyamatosan betegek a gyerekek és csak szorítok, hogy semmit ne kapjak el...
na most tényleg szundizok egyet.