Új privát üzeneted érkezett!

Hajni- nagyon várom a tesztet!!! :lol:

Lei-tudtam, hogy így lesz! Pasik...mit is várunk tőlük??? Gyerekgyártásra jók, meg esetleg pénzkeresésre, bár azt mi is tudunk, előbbihez viszont kellenek ők is.. :D A lényeg az, hogy most együtt érez veled, most már így is marad ez bizti!

Az enyém most rugatta ki magát a munkahelyéről, na jó megszünt a melóhely, de bizonyos fokig miatta...a fönők féltékeny volt a felesége miatt az én Jancsikámra és ezért inkább bezárja szerintem a helyet, mert nincs bátorsága kirúgni...marha boldog vagyok! Meg fogok őrülni tőle, amíg itthon lesz. Már meg is mondtam neki, hogy átköltözöm a gyerekszobába, amíg nem talál új melót... :evil:

Lányok nektek szép napot! Kívánjatok nekem lécci marha sok türelmet a férfinéphez! :lol:
Vendég

Koszi lanyok - megmondom oszinten mar en is alig varom, de a parmommal (akit teljesen kepben tartok) megegyeztunk, hogy majd csak akkor ha hazajottunk... Ugy erzem o meg fel elhinni, hogy ebbol most lesz valami nehogy csalodjon. Az elozoek ot is nagyon padlora vagtak nem csak engem szoval ez valahol ertheto.

Zsibi - csak turelem, fogd be hazimunkara akkor biztos talal maganak allast hamar :lol:

Ja es fenykepezni nem tanultam - ez csak egy hobbi, de nagyon szeretem.
hajnski

Képzeljétek!

Tegnap megkédeztem az uram,hogy amint lehet próbálkozzunk e vagy várjunk.
Erre ő h mire várjunk.

Kérdeztem h nem futamodott e meg,de nem!
Szóval mi sem adjuk fel. :wink: Vagyis ő sem!

annus11

Annus - ezt azert olyan jo hallani, nem? :D

Mikulassal hogy alsz? Volt mar?
hajnski

hajni: Az írországi kalapos képek a derby-n készültek? nagyon jók. Amúgy az összes képed nagyon tetszik, és főleg, hogy nem is tanultál fotózni....nagyon tehetséges vagy ebben a dologban :!: :!:
lei

zsibi: tényleg, ha rásózól egy csomó házkörüli és belüli munkát egy idő után magától rohan el melót keresni, az biztos!! :lol:
lei

annus: ez tényleg jó hír. vannak kivétel férfiak :lol: hát akkor majd drukk!!!
lei

Jelentem a Mikulás gyenge formájában ,de jelen van :lol: Ez is vmi.Niagara egyenlőre nincs :roll: Remélem nem is lesz.Aztán nézem h lesz e pém a köv hónapban,2 helyen is vezetem biztos ami biztos!

Én is örülök h ilyen kitartó az uram...mi is lenne nélküle :wink:

annus11

Lei - koszike :oops: aranyos vagy. Igen azok loversenyen keszultek, amikor Irorszagban voltunk egy eskuvon (mi mindenhova igy jutunk el :lol: ) Csinaltam kepet a lovakrol is, de a kalapok szerintem nagyobb poen volt. :wink:
hajnski

Ja es meg annyit, hogy kreativ hobbik szerintem nagyon jok arra, hogy az ember figyelmet eltereljek a problemakrol. En amikor nagyon magam alatt voltam fogtam a kamerat es kerestem valamit amire 'lohetek'. Mindenkinek csak ajanlani tudom - na nem feltetlenul fotozast, de valamit ami elfoglaltsagot jelent. Az ido is gyorsabban telik :D

Igy keszult pl es a kep is:

Kép
hajnski

Köszi lányok a bíztatást: de már van új munkája a pasasnak, főnök lesz egy rehabilitációs központban, de még nem készült el...és mit mondjak, a mostani főnök felesége csinálja...ezért volt a féltékenykedés is a főnök részéről! Csak az a baj, hogy amíg nem készül el 2-3 hónapra kéne neki valami...ma este már elment megnézni valamit, na kiváncsi leszek, mert őszintén szólva, annyira idegesít amikor itthon van, hogy az csak na!!! Ma már össze is vesztünk...
:evil: (igaz, hogy rögtön kaptam utána ajándékot :lol: de utálom ilyenkor)

Hajni-nagyon tehetséges vagy, bár lehet, hogy nem csak a fényképezéshez, de ezt látjuk...a hobbi ötlet nagyon jó...nekem a hobbim: ülök a gép előtt :lol:

Annus-örülök, hogy végre megjött!!! Gondolom akkor a kövi hónap már élesben megy???
Vendég

Hajnski!

Én is imádok fotózni!Már párszor megkaptam h olyan vagyok mint egy japán túrista!És a másik a hobby bolt...imádom!Sok kreatív dolgot szoktam csinálgatni...

Zsibima!
Az az igazság h talán várok még 1 hónapot és aztán! :lol:

annus11

Lányok-terhes vagyok...az a helyzet hogy jan. 4. óta tudom, pedig akkor kellett volna elvileg peteérésemnek lennie...de valószínű előbb volt! De a mi "hormonmumusunk" Alziza szavai lebegnek a szemem előtt....és én nagyon be vagyok sz...-va!!!
Vendég

??? Hogyhogy mar azota tudod? Es miert vagy besz...va? Bovebben please!!!!

A f***be, hogy nekem is pont most kell indulnom. :evil: Meg itt vagyok egy kicsit, de majd holnap is megprobalok benezni anyosektol.

Ha tenyleg az vagy akkor olyan jo lenne. :D
hajnski

Vagyok Hajni...hát azóta érzem h. terhes vagyok!
Vendég

Zsibima!

Halk gratula :wink: !
És eddig hallgattad előlünk? 8) :D
A hormonokról: nekem mindkét vetélés 8-9.héten volt, szinte biztos a progihiány miatt.. Hormonvizsgálatokat csináltak, de minden esetben normális értékeket mutatott. Viszont így is megtörténhet, hogy áldott állapotban a szervezet másképp reagál és nem termelődik annyi, hogy megtartsa a terhességet (lehet nem a legjobban magyaráztam :roll: ). Nekem felírt a dokim utro-t, már a 6.héttől, és most már hál'Istennek túl vagyok az első harmadon :wink: :D
Én biztos vagyok benne, hogy nekem a gyogyik segítettek :wink:
Majd megbeszélheted a dokiddal, mit ajánl.
Drukkolok!

Kép
kimma

De az jo nem? Jaj mostmar csak nekem kellene pozitivat tesztelnem a hetvegen es akkor tenyleg babaeso lesz - te josoltad meg! :wink:
hajnski

Kimma-köszi! Igen ezért megyek gyorsan hétfőn dokihoz. Végülis akkor még csak 4+3 leszek...merthogy holnap lenne a mensim napja.
Vendég

Hajni-annak nagyon örülnék! :lol:
Igen jó, de egyáltalán nem érzek örömöt most...csak aggodalmat, de nagyon!
Vendég

Zsibima: Hogy tudtad ezt magadban tartani? Hogyan tartsuk benned a leket így, hogy nem tudjuk, vannak kétségeid? És a kétségek most korántsem barátok. Mi viszont igen - még ha ily virtuálisak is. Szerintem. :wink: És ha kibeszéled magadból, az tud segíteni, vagy kicsit reálisabban látni a dolgokat. Ez nekem mindig bejött. El tudtam távolodni a problémától és kicsit hidegebb fejjel átgondolni.

Ó nagyon nagyon gratulálok. Olyan jó ezt hallani! Tényleg szépen mindenki bebasodik :D

Remélem , hogy én is hamarosan követlek benneteket. Annus, neked mennyit mondott a dokid, hogy mennyit várj? Én is annyit hezitálok, hogy belevágjunk most, vagy várjunk még vagy mi legyen.

Hajni, ugye beszámolsz a teszt eredményről?
:wink:

Zsibima: Egyébként február 21-én utazunk -"nyertünk" egy utat Mallorca-ra:)

Kép
wruska

Ezzel en is igy vagyok, de en most ugy veszem, hogy csak a kovetkezo lepesre koncentralok es nem gondolok semmi tavolabbira...

Ha az enyem pozitiv akkor ma 4 het + 4 nap a pe napja alapjan.

Na de most tenyleg mennem kell...
hajnski

Wruska-teljesen igazad van de...nem mertem elmondani még nektek sem! Ezért bocsi ezerszer is, mert tényleg nagyon jó itt kibeszélni az életkémet, a gondjaimat, de féltem(ek)...
Írtam nektek a babás álmaimról...hát remélem valóra válnak!

Tök jó, hogy nyertetek utazást! Szerintem ott keményen kellene akcióznotok! Ennél jobb nincs is, kiszakadni a megszokott környezetből, nyugalomban egymással foglalkozni csak...biztos szupi lesz!!!
Vendég

Hajni-remélem a szeptemberi topikban együtt leszünk szeptemberig mindketten!!!
Vendég

Zsibima!
Nagyon megértelek,hogy alig mered még magadnak is bevallani...én is így voltam,meg vagyok is,míg nem megyek dokihoz.
Nagyon-nagyon szorítok!!!De jó lenne!!!
Köszi,én jól vagyok,de reggelente mostmár jönnek az émelygések rendesen.Amúgy meg olyan éhségrohamaim vannak napközben,hogy alig bírom csillapítani. Kicsit most pánikolok,nem sikerül elérni a kiszemelt dokit...most lehet megint kereshetek egy újat :(
Vigyi Magadra! Várjuk a fejleményeket!
Üdv.Zsu
susisusi

Zsibima: Hát bevallom, én is erre gondoltam :oops: Már ami az utazást és a bevetést illeti.

Egyébként megértem, hogy aggódsz... ki értené meg, ha mi nem?! Én most is aggódok, pedig még közelében sem vagyok a babavárásnak. :?

De nagyon nagyon szorítok mindannyiunknak, főleg akik már bebabásodtak, hogy most már tényleg minden rendben menjen.

Kép
wruska

Zsu-köszi hogy szorítasz. Te még nem voltál dokinál? Émelygek én is, de hányni soha nem hánytam terhesség alatt, a mellem 2 hete fáj nagyon, az erek is látszódnak, falási roham: van, de próbálom kordában tartani...nem azzal van a gondom, hogy magamnak nem merem bevallani, hanem másoknak nem...tegnap elszóltam magam itthon is, pedig nem akartam, de rögtön levágta apus...azóta veszekszünk...egész nap alszom, nincs erőm-kedvem semmihez, szerintem depis vagyok!

Remélem sikerül elérni a dokit!
Vendég

Zsibima!

Hát ezt meg,hogy a fenébe tudtad titokba tartani :?: :shock:
Most komolyan miattam félsz? :( :oops:

Minél előbb menj dokihoz!Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!
(Egyébként azt tudom,hogy az első vetélésem után,a többi terhességnél erősebb volt a félelem,mint az öröm,azt hiszem!)

Lányok!Azt hiszem én befejezem ezt!Mármint,hogy hormonokról,vizsgálatokról írok Nektek!
Én tényleg nem rosszból,csak segíteni szerettem volna!
De pont Röné is ilyesmit írt amit Zsibima és én ezt nem szeretném!
Én nem akarom,hogy miattam rettegjetek!
Bocsi! :oops:
Vendég

Alziza-ne hülyéskedj már!!! Nem miattad félek! Csak amiatt is, hogy olyan hülye voltam, hogy még csak ki se vizsgáltattam magam! De most már nincs mit tenni...
Hát Alziza úgy tudtam magamban tartani, hogy nem akartam hogy hülyének nézzetek... :oops:
És eszedbe ne jusson befejezni a "hormonmumusságot" :lol: , most képzeld, hogy jön valaki, és már ez meg is történt gondolom párszor, aki neked köszönheti, hogy elment vizsgálatra és neked köszönheti, hogy babája születik, született...
Tegnap össze is vesztem ám apussal nagyon, jól lecseszett hogy mit negatívkodok...a mérleg egyik oldalán az van, hogy a Betty is egy vetélés után lett és nem volt baja, a másik oldalon meg az áll, hogy mi van ha most sem sikerül? Az orvos szavai is a fejemben keringenek, és a te szavaid is...de mától kikapcsolom a kis agyamat és nem gondolkozom, mert nem tesz jót nekem!!! :lol:

Egyébként valahol úgy érzem, hogy most egy kicsit ez más, mint az előző terhességem...a múltkorinál nagyon furcsa beágyazódást éreztem, amit eddig nem, tök furi volt...most ilyet nem éreztem...
Vendég

Sziasztok!

Hát ide aztán érdemes benézni!

Zsibima!

Ezt nem hiszem el!
Hogy bírtad ki eddig?
Még jó,hogy visszaolvastam különben kitudja mikor árulod el!
Szóval ezért érdeklődtél a Duphastonról??!!
Te kis hamis!
Nagyon örülök neki!
Valamit mesélhetnél,csináltál tesztet?
Dokihoz mikor mész?
Ne izgulj,mégegyszer nem történik meg!
Emlékszel meddig tartottad bennem a lelket?
Mindig +++++++++++++++-an,tudod?
És nézd meg a vonalzómat,hogy hol tartunk!
Én sem vagyok mindig felhőtlenül boldog,mert persze,hogy vannak parák,de amennyire csak lehet légy++++++++++++++!
Nem lesz semmi ba hidd el!
Nagyon szorítok nektek és nagyon várom a jelentkezésed!!!!

Kép

Kép
ibm

Még azt akartam írni,hogy és is elmentem előtte dokihoz!
Volt egy sima vérvétel amivel még soha nem volt probléma és most sem!
Rákszűrés,azért is akartam mert volt már P3-om!
P2 lett szerencsére.
De ismerek olyat akinek terhesen volt P4 és egészséges babája született,nem vetélt el!
A hormonokat is megnézte-az is rendben,de azért adott Duphastont!
Szerinte az volt a baj,hogy akkor elfogyott a 9. héten és nemtudott szegény tovább fejlődni!
De ezt most pótoltuk és itt vagyunk!!!!!
Úgyhogy ne izgulj,szedsz egy kis progit és minden oké lesz!!!!

Kép

Kép
ibm

Ibm-na most megrikattál rendesen! :oops: Olyan rendi vagy! Igen ezért kérdeztem a gyógyit, hétfőn megyek is dokihoz...amúgy nem tesztelek, felesleges...terhes vagyok és kész! :lol:
Amúgy nekem is volt P1, de aztán a következő már negatív volt, én is kérdeztem a dokit, azt mondta, hogy a terhességre semmilyen következménye nincs, a tesómat műtötték is, azt mondta ha gáz van terhesen is műtik...
Amúgy most már kezdek lenyugodni, változtatni már nem tudok semmin, lesz ahogy lesz, felesleges idegbetegeskednem...Remélem azért dokibá hétfőn lenyugtat, az neki nagyon megy! Az előző terhességem előtt annyira legnyugtatott, hogy rögtön a kövi hónapban teherbe estem...

Amúgy nagyon csodálkozom, hogy ilyen hamar sikerült, lehet hogy "jót tett" a műtét bizonyos szempontból...a második próbálkozós hónap volt ez...

Lányok-inkább ma már ne legyek én a téma jó??? Beszéljünk rólatok könyörgöm!!! :lol:

Ki hogy van??? Írjatok, mert figyelemelterelésre van szükségem!!!
Vendég

OKÉ!

Örülök,hogy örülsz! :lol:
Nálunk mos nincs semmi extra!
Azt nemtudom tudod-e,hogy ELMÚLT A HÁNYINGEREM!!!
Újra tudok csokit enni!
Jupijéééééé!!!!
Áron baba nagyon sokat mocorog,tök édi és olyan jó,hogy már így érzem!
Persze ha sokáig nem akkor már izgulok tudod?
Na jó nem?
Már annyira nem vagyok parás,de azért még van egy kicsi,de asszem ez érthető és bele is fér!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Ibm-az a durva, hogy ezek a parák soha nem múlnak el...14 éves a lányom és egyre durvább... :oops: de szerencsére mindig elhessegetem a rossz gondolatokat a kis agycskámból, asszem most a babóval kapcsolatban is ezt fogom tenni. Elteszem az agyam egyik csücskébe az infót, h. terhes vagyok és próbálok úgy élni, mint ezelőtt.
Tök jó ahogy rugdos a picur ugye??? Azért ne aggódjál, szegény fiúcskának aludni is kell néha, azért 24 órán keresztül nem molesztálhatja az anyukáját! :lol:
Tényleg a párodat rugdosta már?? Mit szólt hozzá apuka??
Vendég

Tegnap este nagyon formában volt és akkor jött Apa,hogy ő is megtapasztalja.
Hát persze rögtön abbahagyta!
Apa azt mondta persze csak Anyának csinálja! :cry:
Mondtam,hogy türelmesnek kell lenni,nem úgy van,hogy odateszi a kezét és Áron baba rögtön nekifut a tenyerének,hogy érezze! :lol:
Remélem hamarosan fogja,mert tegnap elég nagyot rúgott már!
Nagyon jó érzés igen!
El sem hiszem! :lol:
Én is próbálok úgy hozzáállni a dolgokhoz,hogy lesz ami lesz!
Úgyis az lesz!
Az egyik kolleganőm mindig ezt mondta: "le van szarva még a szar is"! És e szerint is él,mindig olyan +,úgy irigylem érte!
Dehát ilyen paramamiknak is kell lenni valakinek!
Azért már sokkal jobb a helyzet mint volt,az elején azért nagyon paráztam!
Ha eszembe jut,hogy mi lesz ha,akkor gyorsan továbblépek,hogy nem lesz miért lenne!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Zsibima!

Hát marha jó!!!!Nagy gratula!

Képzeéjétek,egyik ismerősöm tegnap mondta h lehet terhes...és h ez neki nagyon nem lenne most jó,nem is akar még gyereket stb,meg védekeznek de lehet mégis teherbe esett...Jaj nagyon kibuktam,mondtam neki h nem tudom átérezni a problémáját :o :wink: Én a plafonon lennék örömömben ha terhes lennék újra!Ráadásul tud mindent az előzményekrőlmés ilyeneket mond nekem :?

Ma 5 hónapos az unokaöcsim!!! :wink:

Hát nekem is 3 hónapot mondott a doki.De vhogy ezt az orvost se komálom...bár jó orvos,csak olyan lekezelő,vagy nem is tudom.Mondjuk nem is érdekel ha rendesen végzi a dolgát.Nálam voltak vizsgálatok,minden negatív.Ezért ha a köv menszi időbenjön és van peteérés is akkor belevágunk!Ami azt jelentené h lehet karácsonyi baba lenne!!!! :lol:

Na sok már belőlem!
Mindenki vigyázzon magára(és a babára)!!! :lol: 8)

annus11

Annus-köszi, ne idegeskedj másokon, nemsoká lesz neked is babó! :wink:

Ibm-reméljük pár nap és már "veri az apját", gondolom most még nem veszi majd zokon apuka tőle :lol:
Nem én vagyok az a kolléganőd?? Én is ezt szoktam mondani...és pár nap meglátjátok visszahozom a régi formám! :lol:
Vendég

ZSIBI: Úgy örülök neked!!!! Nyugi, minden RENDBEN lesz!!! Tudod, Te is mindig nyugtattál engem, és eddig bejött!!!
Jaj, most olyan boldog lettem hirtelen!!! :lol: :lol: :lol:
De apja örül neki amúgy?

Nekem a szokásos émelygős napjaim vannak, semmi különös. Max annyi, hogy egyik barátnőm jó hangosan megjegyezte a baráti vacsora közben, hogy "Hogy megnőttek a melleid! Mi történt? " Hát hebegtem, hogy mostanában sokat zabálok, meg ilyesmi. Nem akartam még elmondani.

hajni: nem biztos, hogy a PÉ-től kell számolni, szóval lehet, hogy több is, mint 4 hét?

wruska: Mallorca!! Hmmmm....de jó lesz nektek!! Hajrá, hajrá!!!

annus: mi sem vártunk a műtét után, csak az első mensit. Doki is azt mondta, hogy mnél előbb kezdjünk el újra próbálkozni. Nekem is minth a műtét helyre hozott volna belül és tiszta lappal indultam volna. Mondjuk még nem kiabálom el magam, inkább megvárom a 13. hetet első körben. De mondjuk Te érzed, hogy hogy vagy, Te döntsd el, hogy mennyit akarsz várni.

ibm: tök jó, hogy már nincs rókakoma :) Nagyon irigyellek!!! :lol:
lei

Lei-apuka jelölt kezet foghat a férjeddel! :cry: Azt mondta még nem tud örülni...
Pár hét és elmúlik majd az émelygésed :D örülök, hogy jól vagy!
Vendég

még nem a férjem :) hát remélem, hog yegy idő után mindketten felengednek majd teljesen és akkor ők is velünk együtt örömködnek majd, meg büszkék lesznek. Te meg ne parázz!! PLÍÍÍÍZ! 8)
lei

Lei-oké megpróbálok! Köszi! :D
Vendég

Vera- ha olvasol minket, akkor gyere légyszíves és beszéljük meg!!!! :( :( :(
Hátha úgy könnyebb...
Vendég

Sziasztok!

Zsibima!
Írtam privit!
a másikba is leírtam ezt ,nem tudom melyiket olvasod!

Lányok!
Aki írt már nekem privit és ajánlottam neki dokit annak mindíg leírtam azt is,hogy én őszíntén beszélek ezekről a dolgokról!Nem szépítem és lehet,hogy nem mindíg azt mondom amit hallani szeretne,hanem azt ami van!
Ez azért van így mert nekem pljó lett volna ha valaki elmondja mi van és nem csak azt hallom mindenfelöl,hogy nem kell aggódni ,majd lesz valahogy!

Nekem annó senki nem mondott semmit,senki nem volt körülöttem aki átment volna ezen!Senki nem mondta,hogy menj ide vagy oda!
Tehetetlen voltam és állandóan pánikoltam,főleg a vetélések után!

Bocsánat,ha az agyatokra megyek,bocsánat ha rémisztgetlek benneteket!
Csak szeretném,hogy ti ne úgy járjatok ahogy én!
Mivel én nehezen találtam arra a dokira aki segített,így tudom,hogy nem az erősségük a hormonvizsgálat! :( Magamtól nekem sem jutott volna eszembe(bár lehet,hogy én vagyok csak ilyen),hogy hormonvizsgálatot csináltassak főleg 2 gyerek után!
Ezért írom ezeket mindíg Nektek!Csak egy vérvétel!
Vendég

Zsibima!
Tudsz valamit Veráról?
Vendég

Alziza-sajnos igen: üres petezsák és műtét!
Vendég

Zsibima!

Te kis hamis... :oops: :lol: :wink:
Tudom,hogy kérted ne te legyél a téma,de nem bírom ki hogy ne örüljek veled egy kicsit :wink:
Ez szuper!
Kérlek űzd el a negatív gondolatokat :wink: De hisz mindig te voltál aki nekünk is ezt ajánlottad,úgyhogy tessék megrázni magad és boldognak lenni!
A dokihoz elmenetel jó ötlet!És ha elfogadsz egy tanácsot,ne a Duphastont írasd fel,hanem az Utrogestan kúpot,-mert én azt olvastam meg hallottam is- az sokkal jobb.Én is az Utrót használtam 12.hétig mindhárom babánál.

De figyi,még jó is hogy előbb volt a pé-d,mert emlékszem hogy a pé-kor nem jött össze az akció,ugye?

És miért vesztél össze apával?Szal már dolgoznak a hormonok....
Egyébként megértelek ha félsz van benned,de kérlek ne gondolj rá8tudod sok minden fejben dől el).

Amúgy én se bírnám ha apa nem melózna és itthon" idegesítene" engem... :? tök megértelek ezzel kapcsolatban is.

Alziza!

Kérlek ne szabadkozz már!!!Nagyon is jó amiket írsz,azért is van ez a honlap,hogy segítsünk egymásnak.Szal, nehogy eldugulj hormonvizsgálat ügyben,mert biztosan sokakanak segítesz vele!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na én is pont a Verát akartam még kérdezni,de látom... :( :( :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Aranyos vagy! :lol:

Vera!
Kép
Vendég

Vera: sajnálom én is, hogy így történt! :cry:
lei

Lányok gyors leszek mert rohannom kell!

Panny-köszönöm a tanácsokat! Igen jelentem gyagyás vagyok, de ez most jó hír... :D

Alziza-nekem személy szerint k...jó hogy írsz, mert azért lássuk be 3 gyerek után már van bőven tapasztalatod!!! :D

Puszi mindenkinek, ha nem jövök az azt jelenti, hogy minimum 3 napig aludni fogok :oops: :lol: :oops: Nagyon elfáradtam ma a semmittevésben!
Vendég

Jó neked , hogy aludhatsz zsibi! Irigyellek. Én is megpróbálok ma korábban lelépni és otthon pihizni kicsit.
lei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?