Új privát üzeneted érkezett!

szia awe!!!!!!!!!

De jó új taggal bővülni!!! És ráadásul kismama!!! Én örvendek a legjobban!!!

Meséjél magadról!!! Majdnem egy idősek vagyunk,pár nap a külömbség!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Van magán dokid? ha igen ki az? hOva jársz? Védőnőnél voltál már? Labor,ekg stb? Képed a kis pötyidről van???

Minden érdekel!!! Hol akarsz szülni??!!!

Hány éves vagy hol laksz stb!!!

De izgi!! Iwiwen fent vagy?
Vendég

Szia Pintyus!

Örülök hogy örülsz.
Nincs választott dokim a körzeti hez járok az Ótemetőre.Védőnővel szerdán találkozom először.Izgulok is egy kicsit.
Fent vagyok Iw-en.Kerékgyártó Éva néven megtalálsz :)

Éva

Kép
awe

Sziasztok!

Megjöttem ,köszi a hiányolást csak hétvégén a férjem dolgozott a gépen meg csavarogtunk?vásároltunk meg anyósomnál voltunk.
Szombat este meg képzeljétek Farsangi bálon voltunk barátainkkal meg a sógórnőmékkel a Lovardában.
Nagyon jó volt kimulattam magam rendesen. :lol:

Olgi:
Köszi hogy leírtad a szőlés történeted.Nagyon megható volt .
Gyönyörű a kislányod éas nagyon sok boldog éveket kívánok nektek.
Zolcsika akkor állandóan srög-forog melletted,igaz?
Anyukád mikor jön?
Szopcsizik már szépen Tündike?

Andi:
Igaz már nem olvasod el csak ha hazaértetek,de nagyon jó szórakozást és jó pihenést nektek. :lol:
Nagyon jók a képek,Dorka ügyes nagy lány már.
Nagyon édes ahogy beleült a bölcsőbe.

Pintyus:
Itt vagyok, :lol:
Nagyon finom lett a lencseleves :D Meg lettem dícsérve!!!!!!! :lol:
Jól van Balázska köszi.Bár most van két sebe az egyik az állán a másik meg a homlokán mert állandóan szaladgál és elesett akkor az állát ütötte be,tegnap este meg a fejét :cry: :cry:
De mára már semmi baj,eb csont beforr. :lol:
A játszóteres buli jó ötlet,hamarosan tavaszodik remélem ,és akkor mehetünk.
Írtam már régebben hogy nekem szülésznőm volt,én nem fogadtam orvost ,de nem bántam meg.Mert 1. az hogy augusztusban szültem és akkor vannak a szabadságolások és nem akartam hogy dobáljanak a másik ok meg abban az időben akikkel beszéltem szinte 80% nem igazán volt fogadott orvos párti.De egyébként nekem az a véleményem mindenki döntse el magának ,ahogy jónak látja ha úgy érzi magát biztonságban akkor foggadjon. Vannak nagyon rendesek is de viszont olyan is akad akinek csak a pénz számít.
A vizsgálatokat az (uh,nst) igen a Klinikán csinálják.

Zsu:
Tényleg nagyon jó Kislány Pannika csak eszik -alszik.
Örülök hogy használ az Infacol. :)

Bea:
Drukkolok hogy sikerüljön az állás.
Mikor mész?

Awe:
Üdv itt köztünk.
Majd írj többet magadról.

Puszi nektek,megyünk sétálni Balázzsal.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Bea! Drukkolok, hogy összejöjjön ez az állás! :wink:

Andi! Jó utat, jó pihenést Nektek!

Olgi! Én is megkönnyeztem a történetedet! Jó gyorsan történt minden, de tényleg az a lényeg, hogy minden rendben! Esetleg priviben leírnád, milyen gondolatok kavarogtak Benned a műtét közben? Persze, csak ha nem vagyok indiszkrét.... Tündike gyönyörű! :D Jó kislány? Szopizik ügyesen?

Awe! Üdv köztünk! gyere és mesélj!

Pintyus! Hogy vagy? Már akartam kérdezni, hogy a kórházban fogsz szülni? csak mert hogy Bacskó az orvosod?

Nálunk megvolt az első levegőzés! 10 perc az erkélyen! A végén sírás lett belőle, mert a sok ruhától moccanni se tudott... :) Most az apjával alszik a nagy ágyban! :D

Kép
zsuzska81

Aranyosak vagytok mindannyian csak sajnos nem tudok annyit irni amennyit szeretnék ugyanis dolgozom kőkeményen.Igaz a gondolataim már teljesen máshol vannak nem a munkára koncentrálok.

Kép
awe

awe: fóton laksz????nem értem már???

Aliz, örvendek hogy jól sikerült a lencseleves!!! Ezek szerint ténleg jó a recept!! szegény balázska,tiszta kék lilaés sebes!!! De én azt mondom hogy egy gyerek inkább legyen ilyen visszahúzodó.

A tali szerintem is jó ötlet lenne csak jönne már a meleg!!!

Zsuzska: megváltoztak ám a dolgok nálam, mert már nem akarom bacskót, mivel hogy nem klinikás! és csak eldöntöttem hogy inkább klinikára szeretnék menni mert ....tudjátok ti is hogy miért.

Igy most nincsen orvosom és nem tudom hogy fogadjak egyet vagy nem!!!! Mivel én is augusztusban fogok szűlni ezért nekemis nehéz döntés!!! Én sem akarom hogy dobáljanak össze vissza!!

Most a barátnőm fog jeneinél szűlni ebbe a hóba és meglátom hogy ő mit mond,ha neki bejön és vele rendes és foglalkozik vele, akkor lehet őt kérem fel! A szomszédom szülésznő a klinikán és ő is mindekettőt nála szülte és azt mondta hogy őt ajálnja! szoval nehéz ügy ez!

Köszönöm jól vagyok, hála az Istennek semmi bajom, nincs hányinger,csak álmos vagyok egyfolytába.
Vendég

Sziasztok!

Állásinterjúról bővebben: még nm tudom a döntést, mert lesz még egy "válogatás". A meló tetszene nagyon, irodai munka, recepciós feladatok ellátása, azaz telefon kezelése, időpontok egyeztetése, papírok rendezgetése. Majd írok, ha kapok választ!
Zsuzska! Olgi! Fentebb bemutatott babaruhák tetszenek? Azért kérdezősködök ennyit, mert ha nem kell ismerettségi körökben senkinek, akkor feltenné a csaj netre....
Na pusz
Vendég

awe! Üdv köztünk!
Vendég

Nos talán tudok magamrol irni pár sort.
Minden nagyon érdekel a terhességel kapcsolatosan mint minden "új kismamát".A természetes kiváncsiság mellett lenne pár extra érdeklődésem is sajnos.Ugyanis egy éve volt egy mélyvénás trombozisom :cry: szerencsére egész jól felépültem de nem vagyok 100 %-os.Vannak bizonyos extra dolgok amiket szednem kell.
A kérdésem az lenne hogy van e valakinek az ismeretségi körében olyan anyuka aki hasonlóval küzd vagy küzdött.

Amugy nagyon jól érzem magam és semmi panaszom nincsen ami az átlagtól eltérő lenne.

Pinyus jelöltelek :lol:

Kép
awe

Sziasztok!!!
Hát sajnos nem túl jó híreim vannak, nagyon vérzek, mert maradt valami a méhemben, aminek nem kéne ott lenni. Dupla adagban kapom injekciókat méhtornához. Ha magától nem jön ki péntekig, uh után méh ürítést csinálnak ( kaparást vagy leszívást nem tudom). Eléggé magam alatt vagyok, mert nem szeretném, hogy az egész befolyásoljon a szopcsit .
Köszi mindenkinek, hogy velünk örültök!!!
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Bea: köszike a ruha infót, de nagyon sok cucca van Tüncsinek :roll: Talán nem is fogja hordani mindet. Anyuci is jön egy pár bőröndnyi ruhával :wink:

Awe: Üdv. a csapatban!!! Nekem van visszerem, vizsgálták trombózis lehetőségét, de minden ok volt, ezért nem tudom erről többet mondani :roll:

Zolcsika mindig ott van, ha fenn van Tündike, kicsit hangoskodik, de kiscsaj így is kiválóan alszik mellette :lol:

Zsu: Majd leírom príviben mindent :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaajjj Olgi!! Ez borzasztóóóóóóóóóó, nagyon nagyon sajnálom, nem volt elég a császár még ez is!!!

Szegény fejed!!! Remélemnem kerülmütétre vagy ilyesmire sór!!! Az borzasztó lenne!!!

Ez a doki hibája??? Hogy nem üritette ki rendesen a méhedet?????

Nem csak a szopcsi miatt borzasztó ez, de azért egy műtéten vagy túl em hiányzik neked sem ilyen nagy beavatkozásés.

Remélem minden rendben lesz, imádkozom érted! :wink:
Aztán mond el nekünk is hogy hogy vagy!!!

Köszi hogy írtál.
Vendég

Olgi:Szoritok hgy minden magátol menjen.
Vissza néztem a "multba" egy kicsit.
Gratulálok neked gyönyörű Tündike!

Zsusza:Neked is hatalmas gratula Pannika is egy kis tündér.

Jó nézni a képeket olyan szépek a gyerekek./És ezt nem csak a picurokra értem./

Kép
awe

Pintyus! Megértem, hogy inkább a klinikára akarsz jönni szülni... :)

Bea! Nekünk most egyelőre ilyen nagyobb méretű ruhák nem kellenek. De köszi a felajánlást! :D

Olgi! Ez szörnyű! Remélem, minél előbb rendbejösz és nem kell újabb beavatkozás! Reméljük, szopit se befolyásolja!!!

Amúgy ilyen méhtornát én is kaptam. Nekem pont azért kellett, mert alig volt vérzésem az első pillanattól kezdve, és a doki félt, nehogy pangó váladék maradjon bent.... Azt mondta azért, mert totál zárt volt a méhszájam, műtét közben ő tágította ki ujjal, de csak 1 ujjnyira... :shock: Ezt nem volt túl kellemes hallani...

Awe! Köszi a dícséretet! :)

Kép
zsuzska81

Tudnátok egy kis segítséget nyujtani.Holnap megyek az első TG-ra és nem tudom hogy a vizelet amit vinni kell az az első reggeli legyen és hogy mennyit kell gyüjteni?
Sajnos ezt nem kéreztem meg.

Kép
awe

Sziasztok,

nem is tudom ide merjek e még jönni.... :oops: Nem hiszitek el, egyszerűen egy percem sincs. Örülök, ha sikerül elolvasni a termést... Peti mióta mászik nagylegény... így viszont esik, bukik, koppan... jön mindenhová utánam. Ha meg Marci si itthon, kilátástalan:)

Először is hatalmas gratula a két kis leánykának, mindketten tündérek. Nem tudom valahogy a pici lányoknak olyan édes cakkos a kis szájuk :lol: Úgy igenis látszik a kis csókos szájukon, hogy nőcik válnak majd belőlük :wink: Szülés történetek is meghatóak... A császár miatt együtt érzek. Az első után bennem is iszonyú űr volt. Igaz végigvajúdtam a napot.. de én sem úgy terveztem. A második után viszont inkább hálát adok érte... Az azonban biztos,hogy addig én sem értettem, mit nyafognak a császis anyukák, nem mindegy mikor ott az egészséges baba??? Hát valóban nem...És azelőtt én is azt hittem, h annak könnyű aki császárral szült...Hát így kettő után, miután én még vajúdtam is, már máshogy látom :wink:

Jajj ez a vérzés dolog nem jól hangzik... Hátha nem lesz semmi gond, nagyon szurkolok...

Pinytus,

én nem tudom, miért nem akarsz a Kenézyben szülni.. lemaradtam. Én mindkettőt ott szültem, szerintem egyáltalán nem rosszabb mint a klinika, sőt... És igazából én még Kenézystől nem hallottam szidni a kórházat...Vagy te az éjszakai babanélküliséget nem akarod? Az tényleg borzasztó.. mármint, hogy elviszik, bár vannak érvek amik azért megfontolandók... Pl. akarja e az ember a saját babáján kívül méga szobában lévő masik 3 baba üvöltését hallgatni egész éjjel, ill. ha nem alszol szülés után éjszakánként egy idegroncs leszel 3 nap alatt...És mondjuk negem zavart volna,, h a szobába bki bejöhet. A kórházban m,agunk voltunk, nyugodtan lehetett szopizni... Jó, nem rábeszélni akarlak, de anyi a tévhit a kórházról... :roll:

Awe,

első pisi kell, kis üvegbe, kb 1 dl elég...

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Gabi! De jó végre, Téged is "látni"!
Olgi! Remélem hamar elmúlik ez a vérezgetés, nem túl jó!
Pussz!
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Jaj Olgi ez borzalmas,nagyon sajnállak és drukkolok ezerrel hogy ne legyen műtét belőle és hogy magától kijöjjön péntekig.
A szopcsiba remélem nem zavar bele.De ez hogy történhet meg?
Mindenestre próbálj lazítani,tudom nehéz mert minden gondolatod most ez de próbáld me ,jó?
Balázskának mindig mutattom a babákat és nagyon tetszenek nekik a csajok: :lol: .Hiába,fiú :D

Pintyus:
Tényleg miért gondoltad meg magad?Nem szimpi a doki?
Pontosan mikorra vagy kiírva?

Kép

Kép
aliza

Kép

Sziasztok!

Gabi:

Mi az hogy "merjél-e még írni".Persze hogy írjál.
Elhiszem hogy 2 gyerek mellett nem sok szabadidőd marad ,nekem 1 gyerek mellett sincs sok. :)
Petike már mászik a drága,akkor most már felfedezi a ház minden szegletét,igaz?

Awe:
A reggeli pisit kell vinni és ahogy írta Gabi elég 1 dl.

Zsu:
Akkor a kis drága levegőzött tegnap,hát igen borzasztó mire ráadod a sok ruhát a gyerekre télen,szegény meg sem bír moccani. :lol:
Én leizzadok szabályosan mikor Balázskát öltöztetem pedig én csak utánna veszem fel a kabátom,de ő meg nem igazán szeret öltözni,így aztán nem könnyű.
Ezért is várnám már a jó időt. :roll:

Olgi:
Hogy vagy?
Gondoltam rád sokat,remélem nem lesz műtét,jaj nagyon szurkolok.

Bea:
Jól hangzik az állás,remélem sikerül. :wink:

Andi:
Gondolok ám rátok is hogy molyen jó most nektek. :wink:
Szánkózatok sokat Dorkával,biztos élvezi.

Sziasztok,majd lehet még jövök.

Kép

Kép
aliza

Gabi

Kép

Kép

Kép

Kép
aliza

Csajok köszönöm a segítséget :D
Most indulok Tg-re utánna mesélek.

Éva

Kép
awe

Sziasztok!

Kinél mi újság????
Nálunk semmi extra. Még nem hívtak...
Ma este megyünk moziba, már alig várom! Ezer éve nem voltunk sehol...
Vendég

Sziasztok!

Ezt a hszt-t már vagy tizedjére írom újra, mindig kilép eza sz@r... :evil:

Olgi! Hogy vagy? Remélem, jobban! :)

Alíz! Én pólóban öltöztettem, de mégis leizzdatam....

Awe! Mesélj, mi volt!

Bea! Jó mozizást Nektek!

Képek:

Kép tegnapi levegőzés az erkélyen

Kép alvós

Kép
zsuzska81

Még képek:

Kép
zsuzska81

Ó, én hülye...

Kép végre valami nem nagy rám!

Kép
zsuzska81

Kép puszi Anyának :)

Kép
zsuzska81

Zsuzska! Ez a kiscsaj gyönyörű! Pár év és hajthatja Apa elfele a legényeket a ház elől :lol:
A kis rózsaszín bodyban olyan kis cuki! Egyem meg!

Olgi! Hogy vagy? Remélem minden ok! Te is teszel fel majd képeket a két gyönyörűségről?
Pussz
Vendég

Sziasztok!

Voltam Tg-n nem is tudom mit vártam de jobbra számitottam :cry:
Nem történt semmi különös csak kaptam egy halom beutalot.Az UH a klinikára szól a belgyogyász az Otiba a labor az Ótemető a fogorvos meg kinek hova, nekem egy kicsit logikátlan de nem panaszkodom van három hetem végig járni mindet.

Zsuzska a képek fantasztikusak Ti egy Tündérmanóval laktok :D

Pintyus mizu?

Éva

Kép
awe

Bea! Férjem már első nap ezt mondta! Leüti, aki a lánya körül legyeskedik! :D :shock:

Awe! A TG már csak ilyen.... Semmi különös. Van saját orvosod? Mert ha van, még vizsgálni se fognak soha!Ótemetőre kihez jársz? Én SZékely Péterhez tartozom. Köszönjük a bókot, tényleg egy Tündér! :D

Kép
zsuzska81

Ja, igen! Benne vagyunk a mai Debrecen újságban! Meg Olgiék is! :lol:

Kép
zsuzska81

Zsuzska:Nincs saját orvsom.Én Bereczhez járok.(Járok? kétszer voltam nálla)

Az ujságot meglesem holnap mert a munkahelyen szoktam olvasni de ma kimaradt.

Kép
awe

Jó reggelt!!!

Zsuzsa, nem győzök gyönyörködni a kis csajon!!! Olyan kis szép és bájos!!! Nagyon nagyon sok boldogságot hozzá!!!

Olgi??!! hogy vagy??? tudom hogy nincsen sok időd, meg ezekkel a problémákkal is küzdesz, de tudd hogy mi itt aggódunk érted és sokat gondolunk rád!!!

Remélem jobban vagy már és jön kifele magától az a valami!!!

Bea! Remélem meg kapod az állást, főleg ha olyan amilyet szeretnél!!

Awe: kösz hogy hiányoltál, aranyos vagy! Gondoltam rád a tegnap mig TG. voltál!!
Én a tegnap teljesen el voltam havazva a munkával, nem volt időm még írni sem! És délután vásárolni mentünk! Vettem egy szabadidő nadrágot mert minden nacim már nagyon szoritotta a pocimat és mivvel egész nap gép elött ülök kényelmetlen volt, igy most egy számmal nagyobbat vettem!

Kismama rucikat hol lehet venni Debrecenbe??? Persze nem ökör áron! :wink:

Zsuzsa, kérdezted hogy miért váltok dokit! Elsősorban azért mert inkább a klinikán szeretnék szűlni! Gabi: azért mert engem megnyugtata hogy ott van az újszülöttosztáj és ha Isten őrizz bármi baj van akkor ott ellátják a kis picit és én is ott lehetek. Tudom hogy a kenézybe jobbak a körülmények és ember számba vesznek, de ez nekem most fontosabb mint az hogy velem szépen viselkedjenek, elsősorban a baba legyen jól.

Tavaly júliusban szűlt az egyik ismerősünk a Kenézyben ikreket, és kora szülöttek lettek, ezért be vitték őket a klinikára, és az anyukát meg 4 óránként vitték mentővel szoptatni! Hát ezt nem akarom! Ez eléggé megrázó hogy a gyereked egy teljesen másik helyen legyen és te ne tudjál semmit róla mert te máshol vagy!

Ez az egyik ok, és a másik hogy nem is nagyon voltam megelégedve a dokimmal, mert nem nagyon foglalkozott ugy velem ahogyan én azt elvártam volna. Vissza hívott febr. 13. de akkor már hivatalosan 13+6 lennék, és nekem ez furcsa volt mikor mindenkit a 12. héten hivnak vissza. Nem akarok le késni semmilyen vizsgálatot és ezért nem megyek többé hozzá. Ja, és tudjátok hogy vérezgettem és barnáztam. Elvártam volna ha megnyugtat és elmagyarázza hogy mi van, de ő semmi!

Mikor elmentünk a Lézer magánrendelőbe és láttam a kis maszatot és a nőci mindent megmutatott és elmagyarázott hogy a vérzés mi miatt van és hogy semmit nem lát az embryo körül. Na ez nyugatatott meg, és ugyananyit fizettem itt mint Bacskónál, és sokkal kedvesebbek voltak!

Szóval enyi az én kis történetem! Egyelőre járok a TG-re és majd megláthuk hogy mi legyen!

Awe: ma fogom felhívni őket, kiváncsi vagyok mit mondanak! Csak anyit kell mondjak hogy 9 hetes kismama vagyok és ezen az u. lakom és szeretném megtudni hogy kihez tartozom és mikor kell menjek. Telefonon meg is mondják hogy mikor kell menjek???
Vendég

bocsi hogy kicsit hosszura sikeredtem :oops: :oops: :oops:
Vendég

Csajok! A film nagyszerű volt!
Meglesem az újságot,amint megkapjuk, mert még nem láttam:(!
Vendég

Bea: milyen filmet néztetek meg??? és hol?

Én láttam az ujságban, be is karikáztam Zsuzsit is és Olgit is!

Zsuzsi: én valamit nem értek!! :oops: :oops: :oops:

Pannika, most akkor Anna, de Panninak becézitek??én azt hittem hogy Pannának van anyakönyvezve is! :oops:
Vendég

Szép napot mindenkinek!
Szebbet mint nekem van.Nagyon rosszul keltem a közérzetem a béka feneke alatt :cry:
Remélem semmi komoly bajom nagyon nem kellene most egy betegség.

Pintyus: én ugy csináltam ahogy te itt leirtad.Mondtam hogy nem tudom hogy mit kell csinálnom azért telefonáltam és velem nagyon segítőkészek voltak.Neked még nincs kiskönyved ugye?Akkor biztos azzal fogtok kezdeni hogy kitöltenek egyet.

kauka:örülök hogy jó érezted magad :D Mit néztetek?

Olgi:Miujság veled???Remélem jobban vagy.....

Éva

Kép
awe

felhívnám őket de nem megy a telefonopm egyelőre! Ők adtak időpontot akikkel beszéltél telefonon vagy csak előszőr elmentél a védőnődhöz és ő adott időpontot? ez hogy műkődik? és mit kell vigyél magaddal??? én most mennék legelőször, se kiskönyvem se semmin nincsen.
Vendég

Nekem Ők adtak időpontot hogy mikor hova menjek.Én vittem magammal a régi orvosi pappírjaim a trombozis miatt de szerintem neked nem kell semmi különöset vinni.Személyi meg ilyenek az alap gondolom hogy nállad lesz :lol:

Kép
awe

Szijjjasztok!!!!!!!!!!!

Mindenkinek BÚÉK!!!!

Olyan jó volt visszajönni, pláne ahogy megláttam a két kis új Földlakót!!! Gyönyörűek és gratulálok hozzájuk!!!
Zsuzska, az az anyapuszis egyszerűen tünemény...
Tündi baba meg pont olyan, mint Olivér újszülötten,még a kis fejformája is. Szépségesek!!!

Láttom van két új kismami is, nem leszek egyedül.
A 23. héten vagyok, terhesebb a terhesebbnél......
De nem is ez a lényeg, hanem hogy beindult a lánykám , éjjel-nappal gyakorlatozik. Sajna ő is popsival lefelé van, talán megfordul, de ha nem az sem érdekel, csak meglegyen.
Új körzeti dokim van, Nagy István Géza. Amennyire ellenszenves volt elsőre, most annyira szimpi.
De már van fogadott dokim Dr. Jakab Attila (a fiatalabb) és imádom. Bátran ajánlom, ha valaki dokit keres.

Karácsony előtt beköltöztünk , mindösszesen 2 dobozom maradt, de képtelen vagyok kipakolni, de csak ha ránézek 10000 a vérnyomásom... A nappaliban áll, nehogy elfelejtkezzem róla. Majd egyszer.

Olgi, remélem minden rendben veled!
Én is nagyon bírom, amikor a császárt kényelmesebb megoldásnak mondják..... Bár még nem szültem, remélem most sikerül.

Pintyus, jól döntöttél, pontosan azért, amit írtál.
Nem tudom mitől jobbak a körülmények a Kenézyben, én felújított 2 ágyas, fürdőszobás szobában voltam, nem kellett a cigányok között kiülni enni a zsibongóra, Olivért bármikor ölelhettem, de ha kértem volna elviszik.
Mindegy.
Olyan szuper, amikor megkapod a kiskönyvedet! Igazi áttörés, ennél már csak az Uh és az első mocorgások a szebbek..
Az a szeretet, ami akkor elönt szívfájdító, de nagyon jó! :wink:
A Lézerben csinálták nekem is a 4D Uh-t, potom pénzért és tényleg nagyon kedvesek voltak.
A 28. héten megint megyek . :D
A 20. heti 2D-n olyan kis koponya arca volt, hogy nem hoztam el. Azóta is sajnálom. :cry:

Gabi, megkukkoltalak az Iwiw-n, olyan édesek a fiúk, szép kis mosolygósak! Marci mit szól a tesóhoz?
Olivér már kérdezte babaruhavásárláskor, hogy "Ezt mindet Nellykének veszed?????????". Pedig esküszöm vagy 2 nadrág, 3 rugi, body volt. Remélem nem lesz vészes a fétékenység.Bár úgysem lehet megúszni, igaz?

Amúgy most Laci kitalálta , hogy legyen Száva az első név a Nelly helyett. Én bele vagyok bolondulva a Villőbe (telet kiűző tavasztündér), egyelőre ellenkezik, de ha majd sokat hallja megtetszik neki. Így volt a Szávával is.
Tehát Nagy Száva Villő vagy Száva Kincső.
Én már úgy szólítom, hogy Száva.
Zenére és vízcsobogásra rögtön beindul. :lol:
Olyan jó érezni!!!

A hasam borzasztó, folyamatosan fáj, ahogy nő, szakad a bőröm. Tudtok valami jó kencét stria ellen? Nem szeretném, ha nagyon zebrás lenne és még hátra van a java. Olivérrel a 9. hónapban volt ekkora hasam.

Majd még jövök, a képet is csakazértisvalahogy felrakom!!!!!

Puszi Kriszti
olimami

Pintyus! Annának van anyakönyvezve, csak mikor hogy szólítjuk.
én előbb védőnhöz mentem, ő adta a kiskönyvet. Oda vigyed azt az orvosi papírt, ahol megállapították, hogy terhes vagy. Klinikára nekem sincs panaszom. Velem tök normálisak voltak a csecsemősök is és a gyerekágyasok is.

Bea! Drukkolok az álláshoz!

Olgi! Jobban vagy?

Olimami! Köszönjük a bókot! Örülök, hogy túlvagytok a költözködésen! Babmocorgás, de jó is volt! :D Esküszöm néha hiányzik! Na, de itt kint puzsigatni és ölelgetni is tudom, így ez csak jobb! :)

Mi is a Lézer Magánrendelőben voltunk 4D-n, csak ajánlanitudom! Nagyon profi és kedves avolt a szonográfus!

Kép
zsuzska81

Elfelejtettem a pisit: mindig fürdés utáni középsugarasat kell vinni és akkor nincs benne semmi, ami valid lenne.
Plánne, ha terhességi folyása (bocsi) van a kismaminak.

Zsuzska, már nem szoktad simizni a hasad? Nekem nagyon hiányzott a pocakból, pláne ha aludt.

Csókimóki
olimami

Bemásolom nektek is, bár biztos ismeritek, de ha nem úgy még jobb! Nagyon szeretem és majdnem minden IGAZ!!!:lol:

Az első 6 hónap:

- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, vitathatatlanul az utóbbi fog
győzni.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod,
hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész
távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na, azok
mostantól nem fognak.
- a napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a rokonok azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban.
És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le
kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna
teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az összes rokonod.

6-12 hónap között:

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem
férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj felemelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és
még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, lila fejjel és lélegzet visszatartva
nézve rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te
- térdmagasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a
nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép
úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba NEM nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve
eltüsszenti magát
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a
mellbimbód a fogódzó.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész
főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem
Vagy elég gyors a papírtörlővel...
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve,
Egy pohár itallal...na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos
hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt
kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi
a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-bol. . . Akkor rájössz, hogy
kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha
megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkasszőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32
képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a
nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag
lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után:

- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és
biztos mindenki csak őt akarja.
- Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem
a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac
tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért
az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a
kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények
és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni,
minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér
el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól
kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól,
tálaktól,kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával
kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl.
a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít
közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz
képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig
érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes
elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel
meg egy teljes filmet.
- az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben
és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a
kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k.anyját.
Még jó, hogy kivehető az elem a játékból...
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó)
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá . De csak a
bal kezeden...
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki
az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük...
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha
elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- a gyerek olyan mint a macska. Ahová a feje befér, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás
végére.

A későbbiek folyamán:

- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni . Mindkét
helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a
kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy,
hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is
folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával...
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is
abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében
akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy
kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók
közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a
műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg
mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt meg is
ragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág
orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt
szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.
-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa.

Ajánlom szíves figyelmébe akinek még nem lenne..........:-)
olimami

Helloka!!!

Huuu, eléggé kifáradtam!! Nagy takaritásba kezdtem, és most érzem hogy szurkál a pocim, ugyhogy csináltam egy gyors levest és leültem! Nem volt türelmem ki várni mig valamit kotyvasztok!

Nincs valami jó kaja ötletetek??? Ti mit főztetek?

Awe: jobban vagy???

Olimami: de jó hogy újra itt vagy!!! Kérünk képet a házikórol és a pocidról is!!!

Terhességi csíkok elleni krémet tudok ajálnlani, a barátnőm azt használja és azt mondja nagyon jó!! A Dm-be azt hiszem hogy milupa a neve, 1000 ft és tubusban van, állitólag nagyon jó!!

Én is gondoltam Jakab Attilára, hallottam már róla meleget is hideget ism de kiről nem?!

Neki hol van a magánrendelője? És menyibe kerül? Te oda jársz vagy a klinikára hozzá? és most fogadtál csak orvost?

Senki nem tud kismamaruha boltot, ami elérhető áron van??? Mert hamarosan kelleni fog nekem is ruci, legalábbis nadrág! és nem tudom hol lehet kapni???

Én most legelőször ugye nem kell vigyek pisit, vagy igen???

zsuzsa: hogy alakul a műtéted??? Fáj még??? Szopcsizik Anna rendesen???
Vendég

Most hívtak a cégtől, sajna nem engem választottak, nem hyvtak vissza második körre... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Ja, láttam az újságot!:)
Vendég

Pintyus! Szerintem első alkalommal is kell vinni pisit. Nekem kellett. A sebem fájogat, meg érzékeny körülötte, de úgy gondolom, ez még normális. Végülis az elején is ez volt, de a dokim megnyugtatott, hogy minden rendben, úgy gyógyul, ahogy a nagykönyvben megvan írva! :D Panna babám szopizik, teljesen igény szerint, így van, hogy óránként. :D De nem baj, hagy nőjjön! Én tudok kismamruhaboltot, de nem olcsók! Van a Batthyány u-n, Piac u 41 alatt az udvarban, Bethlen u-n a nőgyógyászat mellett. Meg árulnak a bababoltokban is: Brendonban, Nyugati u-n. Kapásból ennyi jut eszembe. Cora-ban néha van jó kismamaruha, de azt tényleg ki kell fogni, az mondjuk olcsóbb. Te hova tartozol TG-re?

Bea! Úgy sajnálom... :( Pedig nagyon drukkoltam Neked.

Kép
zsuzska81

Bea, nagyon sajnálom!!! Na majd csak akad más!!!

Zsuzsa: nagyon örvendek hogy minden a jó úton halad!!! Sebed is hamarosan be gyógyúl!!

Nem tudom még hova tartozom! Mert ma akartam fel hívni őket hogy megkérdezzem de nem volt jó a telom, igy hát marad a holnap!!

Én ugy tudom hogy a Battyányin és a bethlen u kismamabolt megszünt! De lehet én tudom rosszul, mindenesetre megnézem őket!!!

Coraába én is néztem de olyan csúnyák voltkak!! És a C&A ba is vannak de olyan áron hogy eldobom az agyam!!!
Vendég

A Piac utcai kismamaruha bolt megszűnt, legalábbis az, ami az elején volt. A Bethlen utcán, én úgy tudom, h. van még. Aztán van a Malomparkban. De rengeteg van a neten is!
Pintyus! Ez a rózsaszín teknős enyhe célzás lenne, h. kislányt szeretnél?:)
Vendég

Pintyuska!

Ha lesz időd, kedved írd már meg légy szives mit tudsz Jakabról. Persze priviben is jó, ne erről szóljon az oldal.

Most megyek hozzá másodjára a magánrendelőbe (Nagyerdei körút), legutóbb anamnézis, UH , recept 5 e Ft volt.
Nem hívgál minden hónapban vissza, mint a legtöbb doki, a rutinvizsgálatokat úgyis a körzeti csinálja .
Ettől függetlenül nálam a mobilszáma, bármi gáz van éjjel-nappal hívhatom.
Olyan mintha a bátyám lenne, kedves, de nem az a simogatós, nyálas fajta.

A múltkor is elfelejtette elkérni a pénzt, úgy mentünk vissza szólni. Nem a lóvéra megy.

Várom a mailedet, kiváncsi vagyok a sötét oldalra!!!

Puszi Kriszti
olimami

Pintyus! Lehet, hogy megszűnt, nem tudom. Én a nyáron nézegettem kismamiruhákat, akkor még megvoltak! :D Persze ez rég volt!

Remélem, Olgival minden OK, és csak azért nem jön, mert a két kis Csöppség lefoglalja! :)

Kép
zsuzska81

Sziasztok,

alszik peti, de úgyis felkel 2 percen belül ha írni kezdek... :?

ZSuzska,
a sebedre próbáld ki a contratubex gélt, szépen gyógyítja...

Pintyus,
pisi kell elsőre is, illetve nekem van néhány kismamacuccom, sztem hasonló alkatunk van, ha akarod gyere el válogatni... :wink: Te hány cm vagy? Vannak tavasziak is, mire nő a poci... :wink:
Megértelek klinika ügyben, nem is akartalak rábeszélni, csak lemaradtam, miért ellenzed a kenézyt. És sztem úgyis mindenki a saját kórházát meg dokiját dícséri, és ez így is van jól :wink: MOst amúgy is az a fontos, h te maximálisan meg légy elégedve a saját döntéseddel.
NIG volt nekem is a körzetim mindkettőnél, sztem egész jó, nem olyan beszólogatós, mint az öreg Székely vagy Jakab....

Olimami,

mikor talizunk már??? Hova költöztetek?? Házikó, Oli, képek???

A fiúk nagyon jó tesók, féltékenység nem nagyon van, inkább a nagy részéről figyelem felhívás... :wink: Kétgyerekesnek meg sztem szuper lenni, főleg az első 2 hónapban, mikor a pici csak eszik alszik:) Meg mostmár,hogy lassan tudnak kezdeni egymással vmit.. a kettő közti idő meg eltelik vhogy:)
A pocim a másodikal nekem is nagyobb volt jóval... Pedig Peti kisebb... nem is értem :shock: :lol:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?