Új privát üzeneted érkezett!

Drága Kiscsillag fogadd őszinte részvétem,hihetelenül tisztelem azt a lelkierőt ami benned van! Isten nyugasztalja Zsombi babát!
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz,
Babaragacsok útnak indítva!

Dezsi,
mindjárt itt van az ébredés, remélem jól kipihenték magukat és nagyon friss kisbabócák lesznek!
Vendég

Apacs nagyon örülök hogy jól vagytok :D meg pár hét és a kezetekben lesznek :D a derékfájás szerintem is rosszabb lesz ahogy nő a súj,csak gyanusan kurán jött,hisz még csak 1 kg.ot híztam
Dezsi készülj :wink:
Nyulaszmami :wink:
Alle hajrá :D
Panduska gyanus a csend :shock: drukkkkkk

lanyané

Lanyané,
Jelentem vagyok :?
Vendég

Apacs!
Köszi :D
Örülök,hogy ilyen jól bírják az ikrek,maradjanak is ameddig tudnak,hogy szép nagy babák legyenek.A sógornőm a 36.héten szűlte meg az ikreket,és már egyenként 2,5 kilósak voltak.Pocaksimi nekik! :wink:
Pandus!
Látom,már szívesen szűlnél :D Dorka babának még van ideje,úgy látom ki is használja rendesen.Pocaksimi! :wink:
Lanyanémami!
:wink:
Bella!
Köszi :D
Vendég

Kép Kis*
Kép Hidd el,vár valaki Téged is az alagút végén...
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Bella!
Épp arra gondoltam, hogy most pont olvadás van az időjárásban is! De jó lenne, ha szépen felengednének, minden károsodás nélkül! Most már egyre jobban csak ezzel foglalkozom. Minnél közelebb vagyok a holnap 13 órához (akkor kell telefonálni), annál idegesebb vagyok... De hát végül is ezt vártam már hónapok óta :twisted:

Apacsné!
Köszönöm a bátorítást! Akkor ezek szerint a negativ vércsoport nem akadály! :lol: Nagyon sokat gondolkodtam ezen, hogy talán azért voltak a vetélések is, mert annyira ellentétes a vércsoportunk, de nem csak az RH, hanem a másik is. Most kicsit bizakodom, hogy Te is és Lanyané is terhes és ikreitek lesznek!

Pandácska!
örülök, hogy még együtt vagytok! Azért most már kevesebb van mint 2 hét! :wink: :D Drukkolok :!:

Allegro!
????

Nyulasz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Estike!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
dezsina

Sziasztok Lányok!

Mégegyszer nagyon köszönöm Mindenkinek a kedves sorokat, és szeretnélek Benneteket megkérni, hogy bármennyire is nehéz, próbáljunk túllépni a történtek hatalmas tengerén. :oops:
Így is túl kell élnünk még pár nagyon nehéz dolgot, hiszen még hátravan a temetési procedúra is :oops: :roll:

Szeretnék ismét becsatlakozni, már amennyire lehet ennyi történés mellett :wink: de AZÉRT megpróbálom :!: ha nem is mindennap :roll:

- Nyulasz: hajrá kisnyuszik :wink:
- Lanyané: örülök, hogy jól vagyok, vigyázzatok Magatokra!
- Pandus: puszika nagy pocakra! Dorka szerintem hamarosan kibújik :wink:
- Dezsi: előre is szurkolok a sikeres felmelegedéshez :wink: :D
- Apacsék: örülök, hogy egyben vagytok, bár nekem erős a gyanúm, hogy már nem sokáig :wink: sima szülés lesz vagy császár?

Ha bárkinek tapasztalatra van szükség császár ügyében, szóljatok nyugodtan, tudok mondani sok okosságot :wink:

Rólam: 6. napos ez a hatalmas vágás a hasamon, és már húznak a varratok, de holnap végre varratszedés..
Jelentést még nem kaptunk, de nekem nagyon-nagyon erős a gyanúm, hogy kromoszómális hiba okozta a bajságot, mint ahogy az ARPDK nevűt is (policisztás vese), remélem sikerül kideríteni, és akkor már célirányosan mehetek genetikai vizsgálatra, mert azt mindenképpen meg fogom ejteni.
//Sajnos családban van vesecisztát hordó embörke... :( //

Rettentően zavar, hogy nem tudom megmosni a hajam :lol: így fodrászhoz kell mennem vele (ugye a majdnem derékig érő hajnak is megvannak a maga hátrányai)

Van valakinek ötlete 3 napos hétvégi pihenéssel kapcsolatban? :D
Tiszán ne legyen túl :oops: Minden ötletet szívesen várok!

Kép
kis-csillag
Tököl

Vendég

Kiscsillag!

Ajánlom a Hunguest Grandhotel Galya szállodát, egy két ismerősőm volt ott most év elején nagyon jókat mondtak róla.
gizmixxx

Kis-csillag!
Örülök,hogy újra köztünk!Nekünk Hévíz nagyon tetszett,elég korrekt árak vannak,az éttermek kimondottan jók.Ha oda mentek,ne fizessetek félpanziót,csak reggelit,mert mi 5-6000 ft-ból ketten megvacsiztunk,míg a szállodában 8000 lett volna egy vacsi,ami svédasztalos :?
És nincs is túl messze tőletek,meg ott van a hévizi-termál tó,amiben ilyenkor is lehet fürdeni
Guppy!
Örülök,hogy előkerültél!Aki nem tudja,illetve senkisem tudja,Guppyval egyszerre volt a punkció meg a transfer is,és én hívtam ide közénk!
Azt mondta a doki,hogy a beültinél dönti el,hog kell-e szuri,de hogy mi alapján,azt nem mondta.Mikor kapod az utolsót?
Vendég

Kis-Csillag!
:) Örülök, hogy újra itt vagy! Nagyon jó, hogy terveztek egy jó kis hosszúhétvégét! Ebben segíteni nem tudok, hogy hova menjetek, mert mi még nem voltunk ilyenben... Minden esetre köszönöm a drukkokat! :wink:
dezsina

Sziasztok!
Az én történetem röviden annyi, hogy nálunk azt mondták, hogy minden rendben csak valamiért mégsem sikerült spontán teherbe esnem ezért kb. 1 éve elmentünk a Kaáliba és az első lombik alkalmával kiderült, hogy valamiért nem tudott spontán megtermékenyedni a petesejtem, tehát segítségre volt szükség. Remélem most majd sikerül :lol:
Én vasárnap kapom az utolsó szurit, ezért írtam, hogy szerinted nem lenne korai még a szerdai teszt.
guppy21

Dezsi: apuci még nincs bééavatva :lol: :lol:
Hétfőig akarok kitalálni valamit, meg hétfőn van a szülinapja :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Draga Kiscsillag :!:

En nagyon orulok, hogy egyaltalan irsz, nagyon eros csajszi vagy.

Most meg nagyon nehez napjaitok, heteitek lesznek, de en azt hiszem, a gyasz, egy olyan termeszetes folyamat, aminek le kell zajlania, hogy az ember utana ujra kezdhesse elorol.

En is a torteneted hatasa alatt vagyok, es ismeretlenul is a szivembe fogadtalak. Kozel egy idoben estunk teherbe... a fajdalmadat aterzem, bar tavoli ez mindattol, amin te most keresztulmesz. Csak szeretnek ket nagyon kozeli ismerosom tortenetevel erot adni neked:

Mariann 29 evesen talalta meg a parjat, 30 evesen kisfiut szult. A korhazban a gyerek besargult, 1 naposan rossz vert kapott es meghalt. Baba nelkul tertek haza a korhazbol, pedig minden siman ment. Ma van egy 16 eves lanya es egy 14 eves fia, es nagyon boldog kis csalad.

Andika 18 evesen mar ferjnel volt, terhes lett, igazi szerelem. Ez a 90-es evekben tortent Erdelyben. Nem volt meg ott UH, de ki is gondolta volna, hogy egy ilyen fiatal lannyal baj lehet. 30 hetes terhesen kezdte rosszul erezni magat, amikor egy mehlepeny fejlodesi rendellenessegre derult feny. Mire megcsaszaroztak, a baba halott volt. Az o torteneteben a legszomorubb, hogy a mehet is ki kellett venni az osszenovesek miatt, pedig szult volna meg, hajaj. Ket elarvult kiscsecsemot fogadtak azota orokbe 6 hetesen, most varjak a 3 gyereket kulfoldrol. Nagyon boldog csaladi eletet elnek.

Kiscsillag, en csak arra kerlek, ne add fol. A banat elhalvanyul idovel, s amikor gyermekeid lesznek, ujra boldog leszel. Fiatal vagy, 26 eves, messze meg a klimax.... :wink:

Kivanom nektek a legjobbakat :!:
Es ajanlom a Natur Med Hotel CARBONA-t Hevizen!
De leginkabb azt, hogy szeressetek egymast, mert az a legfontosabb :!:

Kata
katavirag

sziasztok!

dezsi: drukk holnapra+++++

estike, nyuszi: mai drukkjaim útnak indítva++++

kis *: örülök, hogy újra itt vagy köztünk :wink:

katica
katica30

Drága Katám!

Nemcsak Neked mondom, Mindenkinek - sosem adjuk fel :roll:
Most még tényleg friss minden, de ...
A 2 történet nagyon elkeserítő, sajnos itt is előfordulnak hasonló esetek ... a mai napig is sajnos ...

Hévízre nem akarok menni :roll: :lol: Azt hiszem túl közel van ...
Sopron felé kacsintgatok .. :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Guppy!
Üdv közöttünk! Máris küldöm a +++++++++++++++++++ drukkokat!!! :wink: Szerintem még korai lenne tesztelni, mert a hcg szuri (véleményem szerint) nem biztos hogy kiürül 3 nap alatt és esetleg rosszabb lenne, ha csak amiatt lenne halvány... De persze erős csíkos lesz :!: :!: Csak kicsit bírd még ki :!: :wink:
A helyzet nálam is hasonló, minden rendben van mindkettőnkkel de még sem akarta a sors hogy eddig közös gyerekünk legyen... Talán most 8) Nálunk is az első lombik ICSI volt, de a 2. és a 3. már magától ment :P

Kis-Csillag!
:) Ez jó ötlet! Már mint a meglepi! De fürdőzni szerintem még ne menjél a seb miatt...

Katica!
köszike! Nagyon izgi, már alig bírok magammal... :twisted:
dezsina

Kiscsillag :!:

Sopron is szep.... de en mindenkepp gyogyfurdoznek. Testnek, leleknek jot tesz... :wink:
Egyebkent a Tiszan tul is vannak am helyek. En gyulai vagyok...

A ket tortenettel azt akartam sugallni, hogy minden tragedia utan van felepules, ujrakezdes es BOLDOGSAG :!:

Kiscsillag, kivanok neked 5 gyereket :!: :!:

Kép
katavirag

Kata,
meg úgy látom egy kecskét is:)
Aranyos a kép! :wink:
Vendég

Dezsina!

Köszi szépen :( a drukkokat! Szóval szerinted korai lenne :( kár mert nagyon nehéz minden nap. Bocsi de még nem volt időm utánna olvasni ha van időd röviden leírnád, hogy mi van veled?

Mindenkinek drukkolok!
guppy21

Guppy,
A hcg szuri nem ürül ki 3 nap alatt talán 6 nap, de valakinek még olyankor is kimutatja. Mennek neked a drukkok++++
Vendég

Kis-csillag!:)
puszika a kicsi erős szívedre!!! :)
a fürdést valóban ki kell még hagyni,nekem a doki császár után 6 hétig tusit javasolt,űlőfürdőt csak utána.
A vágás hidd el gyorsan begyógyul.
Vendég

Guppy!
Nekem nem igen van hosszú történetem. több mint 5 éve próbálkozunk... 3 lombik volt, szombaton lesz egy fagyis beülti! a 2. lombik elindult de megszakadt, utána volt spontán, de nem fejlődött és még 99ben volt egy spontánom de az is megszakadt. Egyikünknek sincs semmi baja! Sőt apa kiválóan teljesít :oops: és az én eredményeim is kiváloak... Háááát itt megállt az orvostudomány!
Amúgy tudom milyen nehéz kivárni a napot a tesztig, de hidd el az rosszabb, ha csak a hcg szuri miatt halványocska... Pandácska is írta, hogy csak 6 nap múlva ürül! nem irigyellek. Nyulasz tudna mesélni, hogy milyen jó tesztelni. Mi nagy tesztelők vagyunk :D
dezsina

Sziasztok Lányok!

Kis Csillag! Örülök, hogy jól vagy és újra írsz ide!! Nagyon sok sikert kívánok neked a jövőben!!

Én ma voltam UH-n és sajnos vegyes hírekkel jöttem el. A méhben van egy vérömleny, a petezsák mellett. Dokim szerint ez nagyon aggasztó, mert nagy mértékben növeli a vetélés kockázatát. 50% esély van arra, hogy felszívódjon és minden jól alakuljon, viszont a másik 50 % is ott van :( Ezt a vérzést a méhlepény beágyazódása okozza. 1 hét múlva, UH-n kiderül..
Az embrióval minden rendben, szépen fejlődik, bár szívpulzálást még nem láttam. Bízom benne, hogy erős kis lurkó és jól megkapaszkodik a mamijába!! :lol:

Az lenne a kérdésem, hogy ti hallottatok-e már ilyenről és vannak-e másoktól tapasztalatok? Dokibá szerint nem tudok mit tenni, csak várni és bízni. Most megint szükségem lesz a drukkjaitokra, h szívódjon fel a vérömleny és fejlődjön szépen a babó!!

Puszi Nektek és szép napot!
Dorcsi
dorcsi73

Dorcsi,
Sajnos ez nem is olyan ritka jelenség :( Nagyon drukkolok, azért sokaknak sikerült így is a terhesség, csak pihenjél és ne is gondolj rosszra, majd felszívódik az a csúnyaság. Képet nem kaptál? Szívesen megnézném :D
Vendég

Dorcsi!
Megy a drukk,sikerülni fog!
Katavirág!
Mi is abban a hotelben voltunk,nagyon tetszett!De ha Kis-csillag messzebbre vágyik,akkor tényleg nem a legjobb.
Kis-csillag!
Erre nem is gondoltam,hogy nem lehet most fürdeni :oops:
Apának kívánok még sok boldog szülinapot!
Guppy!
Szerintem se tesztelj még szerdán.Nem 40 óra alatt ürül ki,hanem 40 óra a felezési ideje.Szerintem várjál vele.Sajna.Én most pont ezért örültem nagyon,hogy nem kaptam...pedig a hcg szurit is azért adják,mert segít a terhesség megtartásában,szóval inkább annak kellett volna örülnöm,hogyha kaptam volna,de ahogy Dezsi is írja nagy tesztelők vagyunk,és tényleg bekavar.
Hogy telnek a napjaid?
Ja,kérdezted a csigát.Azt mutatja,mennyi nap van még hátra a tesztig.Nem akarsz te is vonalzót?Hogy lássa mindenki,hol tartasz.
Vendég

sziasztok lányok!

hcg-szurival nekem is van sajnos tapasztalatom.
egy ampulla choragon szuri nekem még a 9. napon is halvány pozitív tesztet adott.....
szerintem kb. 10 nap amikor tutira kiürül.
k.vanda

Dorcsi: én egy élő példa vagyok, mikor szeptemberben kiengedtek a kórházból, a meddőségiben látták igazán uhun, hogy a két petezsák között volt egy "petezsák-méretű" haematóma, akkor azt mondta a doki nekem is, hogy 50-50%, sokat kell feküdni és pihenni. Nem szabad hajolgatni, emelgetni! Meglátod minden rendben lesz!

Kata: mennék mi Tiszántúlra, de hosszú az út, én a nyugati határon vagyok szinte :lol: és nem akarom, hogy a 3-4 nap szabadságból 7-8 óra odaút és ugyanannyi visszaút legyen.. :oops: :roll:

Fürdeni pedig tényleg nem szabad 6 hétig, persze nem a seb miatt :roll: de érdemes betartani, addig csak tusi lesz - ezért is nem akarok Hévízre menni, a közelsége miatt máskor is elmehetünk :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Pandácska!

Hát megint újra írok remélem nem bánjátok!

Látom napok kérdése és megszülsz, hogy megy az idő!

Vikimi!

Gratula a babucihoz.

Nyulasz!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina!

Mennyi fagyibabád van? És mikor kapod meg őket?
gizmixxx

Gizmixx,
Bánni? Inkább örülünk neki :wink:
Vendég

K.Vanda
szia! Te hol tartassz?

Nyulasz!
én már szívesen tesztelnék :lol: :D

Dorcsi!
Igazán sajnálom, hogy ott van ez a piszok vérömleny :evil: :!: De azért ha 50% hogy felszívodjon, azért az csak valami! nagyon-nagyon szorítok Neked :!: :!: Bár én még nem hallottam ilyesmiről :?
dezsina

Gizmix!
Csakhogy újra köztünk!!! :D :wink:
Mi újság Veled :?:
3 fagyibabánk van és holnap ébresztik őket reggel. És 13:00 órakor kell telefonálnom, hogy hogy sikerült az ébredés. Ha minden rendben van, akkor szombat reggel beültetés és visszakapom a drágáinkat 8) :)
dezsina

Drága Kicsi *!

De jó, hogy itt vagy köztünk! Mi pedig lélekben veled. Örülök, hogy egy kis kikapcsolódásra mentek, jó válsztást kívánok!

Nyulasz!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Érzések?

Nagy tesztelők!

Mikortól érdemes? Bár még nem tudom ,akarok-e.

Apacsék!

Köszi tanácsokat, egyrésze tartható. Sajnos stressz , mérhetetlen. Nagyon szépen haladtok, vigyázzatok magatokra!

Lányok!

Valamikor valaki felajánlotta, hogy készítene helyettem egy vonalzót. Áll még az ajánlat?
estike66

Köszi csajok a gyors válaszokat, sikerült egy kicsit lelket öntenetek belém! Most is pihenek, itthon vagyok-bár sajnos náthásan fekszem-,de minden tőlem telhetőt megteszek a babócáért!

Dezsi, tuti minden rendben lesz a fagyibabákkal, "friss" ébredést nekik holnapra!

Nyulasz, mennek a drukkok a tapadásért!

Panda? Hogy bírod még egyben??? (Képet is kaptam, de itthon nincs scanner, így nem tudom felrakni)

KisCsillag. Nekem azt mondta a dokim, h vigyázállásba is feküdhetek, akkor sem tudok sajnos mit tenni. Persze alapból nem is hajlongok, de a pihenésre én is gondoltam. Milyen érdekes, h egyik doki ezt mondja, a másik azt. Köszi a tanácsot, megszívlelem!! 8)

És a drukkokat is nagyon köszi!!! :lol:
dorcsi73

Dorcsi,
Digi fényképező? Azzal is feltudod rakni. Bírom, de már örülnék ha megszületne :D
Vendég

Kiscsillag, igen, furdeni meg nem lehet, ez igaz... :cry: de setalhattok nagyokat :!: Furdozni meg lehet majd februarban.
Aztan meg mar peteeresed is lesz.... :wink:

Bella, igen, ott egy kecske is, de olyan aranyosak a gyerekek :!: Az alltokat meg szeretjuk, nem :wink:

Dezsi :!:
Kép

Estike :!:
Kép

Nyulasz :!:
Kép

Dorka, ne aggodj :!: :!: :!:

Panda :!: Izgi.....
katavirag

Katavirág!
:D köszönjük! :D De jóóóó lenne :!: :!: :!:

Estike!
Nyulasz volt aki felajánlotta a voalzót! Én is meg tudom Neked csinálni, csak nem tudom, hogy csak simán el lehet e küldeni e-mailen. gondolom igen. De várjuk meg Nyulaszt! mindjárt itt kell lennie, hiszen az ágyba fekve kell laptopoznia :D

Dorcsi!
ez az! :!: :wink: Pozitiv hozzáállás nagyon-nagyon kell :D :!:
dezsina

Kép
Vendég

Dezsi!
Ez neked ment!
Én amúgy úgy gondoltam,hogy a bbcodot priviben átküldeném.Szerinted?
Guppy!
Eltüntél?
Estike!
Et+9.nap lett Pandus tesztje pozitív.Ugye jól emlékszem.
És összedobjuk azt a vonalzót! :wink:
Gizmixxx!
Jó látni!Kezdtek mostanában?
Vendég

Katavirág!
Remélem nem tévednek el a gólyák!
Dezsi!
Lőjj egyet :lol:
Dorcsi!
Köszi,és neked sok-sok +++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,és szerintem is pihenj!
Vendég

Nyulasz!
ugye, hogy rátapintottam a laptopozásra :lol: :D :P
elméletileg szerintem működnie kell az e-mailnek. elméletileg! Próbáljátok meg! Kiváncsi vagyok! Estikének jár egy jó kis vonalzó :D

ja igen én ET+9 en egyszer már nyomattam egy halvány +t :D csak hát a folytatás.... :(
dezsina

Nyulasz!
Csak nehogy ez már pozitiv legyen :lol: :D :lol: :D
dezsina

Katavirág!
Remélem nem tévednek el a gólyák!
Dezsi!
Lőjj egyet :lol:
Dorcsi!
Köszi,és neked sok-sok +++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,és szerintem is pihenj!
Vendég

Estike!
Mi legyen a vonalzón?
És mi legyen az alapja?
Vendég

Kata drága!
Hiába lesz peteérés.. minimum 6 hónap a műtét miatt, de valószínüleg kivárjuk ezt az évet, addig pedig fogigátlózni akarok, biztosítási alapon. Mert mint tudjuk: "sosem lehet tudni" - és mi ki szeretnénk várni míg kicsit lelkileg is újra felépülünk.

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi!
ment privi.
Guppy?
Vendég

Nyulasz!
:D :wink:
no, hol van Estike vonalzója....

Guppy!
hova lettél?